Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dragon Ball Z:Budokai 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
red2000
Kamehameha !!! laugh.gif
powiedzcie mi kiedy ta gra ukaze sie w Palu bo nie moge sie tej gierki doczekac.gralem w 2 i przyznam ze nie ma zbyt rozbudowanego stylu walki ale wydaje mi sie ze 3 bedzie bardziej lub bardzo zblizone do rozbudowania jakie jest w najnowszym mk.fan db nie moze tego przegapic! jesli chcesz zobaczyc filmiki (a jest na co popatrzec-grafa jest na wysokim poziomie) to obejrz te filmiki: http://media.ps2.ign.com/media/679/679951/...l?ui=gamefinder
czarna_owca
Wooooooooooooooow... 8O Kiedy w PALu? Oby jak najszybciej, mniam :!:
T_4_killer
gra juz jest ukonczona i wychodzi w tym miesiacu:D
..::XMANiAK::..
moze 3 bedzie ciekawa bo 2 byla beznadziejna...
Piechol_Jr
A może ktoś wie, czy ta gra ukaże się także na inne konsole?
red2000
chyba gra bedzie takze (ale chyba pozniej)wychodzic na gcn
edit:gra wychodzi tylko na ps2
czarna_owca
Już w tym miesiącu!! biggrin.gif To jest listopad? 2004? Tak? Szybko, walnijcie mnie bo nie wierzę biggrin.gif
Najnowsza gra zwiazana z popularną serią Dragon Ball planowana jest na 23 listopada. Dragon Ball Z: Budokai 3 będzie bijatyką 3D przeznaczoną na konsolę PS2. Atari zapowiada, że znaleźć w niej będzie można wszystkich wojowników z serii GT. Dodatkowo, każdą postać będzie można odpowiednio modyfikować.
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Filip
kolejna dragon ballowa padaka..kiedy się oni nauczą ,ze na kiczu dobrej gry nie zrobisz ..
czarna_owca
Ja tam Dragon Balli nie lubię, ani komiksów ani bajek :? a jednak Budokaie przyciągają mnie do czarnulki na długie chwile smile.gif
Loku
Dragon Ball RulezZ !!! biggrin.gif
lukasz
ktoś wogóle w to gra 8O ludzie nie szkoda wam pieniędzy na taki badziew?
czarna_owca
Badziew?
lukasz
yup dokładnie tak.
czarna_owca
Mi tam się, choć jak już mówiłem tematyki DBZ nie lubię, dwójka podobała. Fajne areny, motywy z niszczeniem scian i odkrywaniem nowych, latanie i inne ciekawe pierdółki smile.gif Soul Calibur 2 królem bijatyk pozostanie ale Budokai 3 na pewno przykuje mnie do konsolki na jakiś czas biggrin.gif
czarna_owca
Mi tam się, choć jak już mówiłem tematyki DBZ nie lubię, dwójka podobała. Fajne areny, motywy z niszczeniem scian i odkrywaniem nowych, latanie i inne ciekawe pierdółki smile.gif Soul Calibur 2 królem bijatyk pozostanie ale Budokai 3 na pewno przykuje mnie do konsolki na jakiś czas biggrin.gif
red2000

a grales chociaz w to? nie sadze bo jesli bys gral mialbys inne zdanie na temat tej gry.ja jestem jakims tam fanem serii ale do dbz:budokai2 podszedlem tak jakbym pierwszy raz widzial na oczy cos zwiazanego z db.i wiesz co?nie zawiodlem sie.moze ciosow nie jest zbyt duzo ale jest ciekawie zrobiony tryb story,walki sa bardzo dynamiczne i efektowne,grafika(chodzi o dbz 3) jest naprawde swietna a specjalne techniki i itp. rozwalaja(jak je zobaczylem szczeka mi opadla) mowie wam dbz:budokai 3 jesli nie zarzadzi napewno bedzie ta gra conajmniej na 7 i basta a fani tej gry beda w niebo wzieci a osoba nie zwiazana z ta seria napewno jej sie spodoba
lukasz

a grales chociaz w to? nie sadze bo jesli bys gral mialbys inne zdanie na temat tej gry.ja jestem jakims tam fanem serii ale do dbz:budokai2 podszedlem tak jakbym pierwszy raz widzial na oczy cos zwiazanego z db.i wiesz co?nie zawiodlem sie.moze ciosow nie jest zbyt duzo ale jest ciekawie zrobiony tryb story,walki sa bardzo dynamiczne i efektowne,grafika(chodzi o dbz 3) jest naprawde swietna a specjalne techniki i itp. rozwalaja(jak je zobaczylem szczeka mi opadla) mowie wam dbz:budokai 3 jesli nie zarzadzi napewno bedzie ta gra conajmniej na 7 i basta a fani tej gry beda w niebo wzieci a osoba nie zwiazana z ta seria napewno jej sie spodoba

byćmoże ale po pierwsze nie przepadam za tą mangą po drugie uwielbiam vf4 evo cenię też sc2 a watpie żeby DB przebił te gry.Jak już mam grać w bijatyki to tylko pierwsza liga.nie będe się już wypowiadał w temacie bo nie chce obrażać fanów serialu czy gry a dużo przeciez takich jest.mnie po prostu nie jara ta tematyka.peace.
czarna_owca
PEACE lukasz smile.gif jestem fanem Sc2. VF 4 evo jakoś mnie nie wzięło dlatego mam do sprzedania jakby ktoś chciał biggrin.gif ale jak dla mnie Budokai jest czymś nowym, nietypowym. Choćby same rysunki postaci, fajne. Podoba mi sie tryb a la konkłest (kocham spolszczać ). Budokai nie przebija pierwszej ligi- choć zobaczymy jak będzie z Budokaiem 3- ale skąd się dowiedziałeś, że Sc2 Ci sie podoba? Zagrać musiałeś- także jeśli jeszcze Ci się nie zdażyło- zagraj z kumplem choć jedną partyjkę w Budokaia. Ja też nie lubię Smoczych jajec biggrin.gif ale Budokai 2 mi się podobał.
SIKI

byćmoże ale po pierwsze nie przepadam za tą mangą po drugie uwielbiam vf4 evo cenię też sc2 a watpie żeby DB przebił te gry.Jak już mam grać w bijatyki to tylko pierwsza liga.nie będe się już wypowiadał w temacie bo nie chce obrażać fanów serialu czy gry a dużo przeciez takich jest.mnie po prostu nie jara ta tematyka.peace.

heh ta gra do klasowych bijatyk się nie zbliży na pewno ... Jest to prudukt w 80% bazujący na licecnji serialu ... Gdyby nie to marna by byłą z Tego bijatyka o_O
Filip
powtarzam to od lat,gry na licencjach to istne padaki (LOTRy np.=P
OsciBosci
powtarzam to od lat,gry na licencjach to istne padaki (LOTRy np.=P

no skoro ty tak mowisz to zapewne tak musi byc :wink:
nemo_O
Ja jestem fanem bajki więc czekam z niecierpliwością na gre laugh.gif
Miłosz
W sumie sprawiłbym sobie ta gierę, ale chwilowo nie mam kasy, choć może uda mi się coś zassać z sieci. Anime dragon ball widziałem już chyba z 3 razy (wszytkie serie) smile.gif

PS.

Zassałem z sieci inną bijatykę bazującą na słynnym anime/mandze: Naruto: Narutimett Hero, niestety nie mam gdzie jej wypalić (chwilowo).
kondzik
Siemasz masz racje DBZ3 BENDZIE ZAJE I WOGULE JA NA ŚWIĘTA BENDE JĄ MIAŁ ,POPROSTU ZAMÓW Z ZAGRANICY .
T_4_killer
JUZ JEST!!! na suprnovej:) dvd i cd
Loto
sorki za offtop ale nie chce nowego tematu zakladac.

gral ktos w naruto naruttimet hero 1 albo 2. potrzebuje sie kogos poradzic.
Guts
sorki za offtop ale nie chce nowego tematu zakladac.

gral ktos w naruto naruttimet hero 1 albo 2. potrzebuje sie kogos poradzic.

Ja gram w Naruttimet 2 , nawet wporzo ale szybko sie nudzi icon_twisted.gif
Loto
lapiesz o co chodzi w tych japonskich menusach? bo nie wiem czy w naruto 1 jest tak malo ciosow czy sie je gdzies wykupuje, i nie wiem jak robic te misje ( nie wystarcza pokonanie przeciwnika, trzeba cos jeszcze zrobic i nie wiem co)
Guts
lapiesz o co chodzi w tych japonskich menusach? bo nie wiem czy w naruto 1 jest tak malo ciosow czy sie je gdzies wykupuje, i nie wiem jak robic te misje ( nie wystarcza pokonanie przeciwnika, trzeba cos jeszcze zrobic i nie wiem co)

Ciosow w Naruto jest bardzo malo happy.gif (jedna piacha , ladnowanie speciala i shoryuken) sila tkwi w postaciach biggrin.gif (ich odblokowywaniu)
i trybie story ktory jest niezrozumialy.Looknij na
http://www.gamefaqs.com/search/index.html a na 200 % znajdziesz faqa w ktorym bedzie napisane jak wygrac dana walke najczesciej jest to wykonczenie przeciwnika przez uzycie combosa (sam mialem z tym problem a teraz mam wiekszosc postaci smile.gif)
T_4_killer
mam juz Budokai3, pierwsze co sie rzuca w oczy to niezla grafika ( znacznie przewyzsza ta z budokai2) bardzo dobra animacja postaci, wiecej ciosow, nowe combosy, animacje itd...smile.gif
Loto
dzieki guts;] milego ogladania 109ep
COX
Mam DBZ3 i powiem wam że jest nieźle - fajna grafa, trochę krótki tryb story (ale niezłych rzeczy się uczymy) i fantastyczne specjale (oJJJJJaaaaa - to musicie zobaczyć). Niestety dalej jest mały zestaw ciosów i te cholerne loadingi......
:cry: [/b]
SIKI
GameSpot ocenił grę na 8.7 bodajże 8O 8O 8O
Hela
Co mnie troche dziwi, bo poprzednie czesci mialy niskie noty. Czyzby ta sie czyms wyrozniala?
T_4_killer
GameSpot ocenił grę na 8.7 bodajże  8O  8O  8O

gamespot dal 8.2:) to i tak niezle:D
Gra ma duzo nowych specjali i animacji, wszystko to niesamowicie wyglada:D icon_twisted.gif
T_4_killer
i jeszcze reszta ocenek:

GameSpot-8.2 out of 10 82.0%
Gamespy - 4 out of 5 80.0%
1UP-8 out of 10 80.0%
PGNx Media-8.5 out of 10 85.0%
Playstation 2 Mag UK-6 out of 10 60.0%

No nie powiem, ze dbz ma zle oceny:D W miare przyzwoite..;]
Hela
Jednak dla mnie decydujaca bedzie ocena w PE, jak tam dostanie wysoka note to znaczy ze gra naprawde zmienila sie na lepsze.
red2000
w pe gra jak dostanie 6+ to bedzie bardzo dobrze (poprzednia czesc dostala bodajze 5+) smile.gif wiesz tam w stanach to kazdy uwielbia dbz ale oceny i tak sa wyzsze o conajmniej o "oczko" od dbz2 wiec uwazam ze to jest naprawde swietna gierka czekam na wersje PAL smile.gif
Owiec
Srry ale jakie jest haslo do DVD Rip'a ? :? Grupa EliteWeBt3
Hela
Wyslij mi PMke.
MichAelis
Na PM takie rzeczy (pipi). Juz mowilem o tym setki razy.
kondzik
DBZ-B3 JEST wypas i wogule niedawno ją miałem ale mi brat połamał i sie bardzo załamałem gdyrz jest szansa odzyskania jej brachol cioteczny mi pszywiezie z Londynu w BIG BRITISCH czy jakoś tak ,PS:PSZEŚLIJCIE MI CIEKAWE CIOSY do DBZ-B3 .
DdK
DBZ-B3  JEST wypas i wogule niedawno ją miałem ale mi brat połamał i sie bardzo załamałem gdyrz jest szansa odzyskania jej brachol cioteczny mi pszywiezie z Londynu w BIG BRITISCH czy jakoś tak ,PS:PSZEŚLIJCIE MI CIEKAWE CIOSY do DBZ-B3  .

Naprawde jestes taki głupi ? czy tylko udajesz.
rotfl.
kondzik
hey wariaty jak dorwać cios dla bubu spaślaka zamiane w czekolade?
kondzik
Hey nie jestem głupi,poprostu uwielbiam DBZ i kiedy ostatnio pisałem na forum byłem po kilku browarach nielicząc tego razu. laugh.gif
PuCeK
a ja wam powiem ,ze nowy db jest nawe nawet wink.gif na takie 7+ zajefajne animacje ciosow i elementy w walce np. hyper combosy smile.gif
Solidny (pan)
Ja zawsze byłem fanem DBZ, tak po cichu :wink:. Ale teraz, nareszcie można sobie w to całkiem całkiem pograć tongue.gif . Bo te shity na PSX mnie dobiły :? . Zresztą te ostatnie na PS2 też nie były warte nawet namysłu.

Powiedzcie, jak ta gra jest postrzegana przez takiego fana, jakiego niewątpliwie można tu spotakć? Czy to tylko dla fanów, czy moża ma też jakąś znaczącą grywalność?

Po prostu wymieńcie zalety i wady (konkretne i znaczące).
Łebi
KLIMAT ludzie KLIMAT ! Może nie jestem zatwardziałym fanem dbz ale na rtl7 lubilem pooglądać. Walki są szybkie, widowiskowe i z mnóstwem(lekka przesada) akcji znanych z serialu pokroju teleporty, uniki, pogonie, walka w powietrzu. Chodzi o to, że walki bardzo przypominają te z serialu.

JEDEN WIELKI MINUS za brak możliwości rozwalenia planety cool.gif
Matrox
DBZ:B3 to bardzo dobra gra, walki sa szybkie i dosyc widowiskowe. Ciosow jest troche malo mi to w zupelnosci nie przeszkadza w dobrej zabawie biggrin.gif Dla fanow DB to poprostu pozycja obowiazkowa smile.gif
Snorty
No to moze po krotkiej przerwie ktos wkleji jakis password do Dragon Areny ? Zakladam, ze wiecie o co chodzi smile.gif Sam gram od 3 dni, narazie mam 33 lvl Goku.

Pozdr. i czekam na haselka tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.