Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: World of Warcraft
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3
Mizzrym
Od jakiegoś czasu śledze postepy programistów Blizzarda nad (ponoć największym) sieciowym rpegiem World of Warcraft i musze przyznać, że kroi sie kolejny legendarny tytuł( oby tylko był lepszy od Neverwinter nights :roll: ). Juz sam opening http://en.wow-europe.com/trailer/ wywołuje zainteresowanie tym tytułem. A co wy sądzicie o tym erpegu?
KOMODO
PCtowe smuty srednio mnie kreca, wole jRPG. NAwet Morrowind choc wspanialy krecil mnie mniej niz dowolny Final (no, moze procz jedynki:).
Cerb
A co wy sądzicie o tym erpegu?

Czekam z wielka niecierpliwoscia, z tym ze nie szukam po necie wszystkich informacji poniewaz wtedy przewaznie ma sie za duze wymagania co do gry. Wole sobie co jakis czas sciagnac jakis filmik, tapete itd. No mam nadzieje ze w kwestii multiplayer bedzie to godny nastepca Diablo 1 i 2.
Mizzrym
fakt faktem, ze na pc ciezko o dobra gre rpg, (FF rulez ofcoz), zdarzaja sie jednak czasem perelki, ktore na dlugo zapadaja w pamiec (blizzard games rulez too tongue.gif). Nie zapominajcie jednak ze japonskie gry rpg roznia sie od tych tworzonych na bazie klasycznych papierowych (po prostu inne klimaty), ale co ja tam wiem....
Mam nadzieje ze na WoW warto czekac w przeciwienstwie do takiego Neverwinter nights na ktorym srodze sie zawiodlem i jesli WoW okaze sie naprawde dobra gra to warto bedzie wysuplac pare groszy na upgrade kompa.
Watari
Przecierz jest wiecej gier MMORPG , bo WoW to MMorpg a nie RPG ;] gra zapewne nie bedzie posiadac fabuly i bedzie ograniczac sie do expienia tudziesz robienia skilli potrzebnych do roznorakich wyroboow (bowiem wierze wto ze bedzie podobna do ultimy ;]) i jeszcze od siebie pytanie mam , w jaki sposoob Blizz rozwiazal PvP bo mmorpg bez pvp to nie mmorpg ;]]] (bez dobrego PvP ala Helbreath smile.gif)
neospiderman
Ja gram już od jakiegoś czasu w bete i moge powiedzieś że gierka daje rady, nie jest tak zwałowata jak NN. Gra jest dosyć rozbudowana i skomplikowana oczywiście przyrównując ją do Diablo 2, może to nie podpasić niektórym osobom, uwarzam też że gierke w naszym kraju "zabije" abonament bez wykupienia którego się nie pogra.
WoW jest warty uwagi jednak z kumplami stwierdzamy że to straszny pochłaniacz czasu i osoby które cierpią na jego brak mogą według nas [mnie i kumpli] sobie ją darować.
Mizzrym
no wlasnie ten abonament to najwiekszy ból, placic miesiecznie ok 50-70 zl?:cry: drogie bedzie to granie :?
co do pvp to masz linka http://www.worldofwarcraft.com/info/basics.../pvpcombat.html
Mizzrym
no i prosze jak sie rzucili na tego warcrafta
text z wp:
Blizzard zupełnie nie był przygotowany na tak wielkie zainteresowanie World of Warcraft. Wyniki sprzedaży przedstawiają się następująco: pierwszego dnia zeszło 250.000 kopii, 200.000 osób założyło konta – niewiele czasu upłynęło i już na serwerach grało jednocześnie 100.000 ludzi. Oficjalne oświadczenie firmy w tej sprawie znajdziecie na stronach Blizzarda.

Społeczność buduje się tak szybko, że serwerów jest zbyt mało – w momencie premiery działało 41, potem uruchomiono dodatkowe 34. W tej chwili dostanie pudełka z grą WoW jest bardzo trudne – brakuje ich na sklepowych półkach. Doszło nawet do sytuacji, kiedy osoby, które zamówiły edycje kolekcjonerską najzwyczajniej w świecie jej nie otrzymali – po prostu, brakuje pudełek!

Sytuacja w Europie jest jeszcze gorsza, co prawda można zamówić egzemplarz w naszym kraju w sklepie Ultima, jednak Ci, którzy chcieliby wziąść udział w testach jeszcze w tym roku, zmuszeni są do ew. sprowadzenia WoW z zagranicy, aby wystarczająco wcześnie otrzymać klucz do bety.
wodny
World of Warcraft to nawet dobra gra, ale nie będę płacił za granie.
O wiele lepsze rozwiązanie w kwestii mmorpg to gra Guild Wars.
Guild Wars to mmorpg tworzone przez Arena.net w składe tej firmy wchodzą
ludzie z Blizzarda, w tym twórca Battle.netu.
Guild Wars to superancka gra która wyjdzie w przyszłym roku i granie w nią
nie wymaga płacienia abonamentu :!:
Wiem bo grałem w GW w maju,listopadzie i grudniu podczas różnych eventów
oraz comiesięcznych beta weekendów.
www.guildwars.com :!:
Venom 333
Grałem w grę Warcraft 3 - i uważam, że gra jest świetna, tak więc prosty wionek z tego, że następna część też będzie bardzo dobra.

A w strategie się naprawdę dobrze gra po sieci! smile.gif
Kaczor
World of Warcraft to nawet dobra gra, ale nie będę płacił za granie.
O wiele lepsze rozwiązanie w kwestii mmorpg to gra Guild Wars.
Guild Wars to mmorpg tworzone przez Arena.net w składe tej firmy wchodzą
ludzie z Blizzarda, w tym twórca Battle.netu.
Guild Wars to superancka gra która wyjdzie w przyszłym roku i granie w nią
nie wymaga płacienia abonamentu :!: 
Wiem bo grałem w GW w maju,listopadzie i grudniu podczas różnych eventów
oraz comiesięcznych beta weekendów.

Naiwniak...A utrzymanie serwerow, czuwanie nad przebiegiem gry, opracowywanie dodatkow patchy i tym podobnych to myslisz, ze ktos zrobi za darmo?
Co do WoW to czekam wlasnie na przesylke, kilku moich znajomych gra i sa zachwyceni.I niech mi nikt nie mowi, ze to gra na PC, wiec od razu jest brzydka i w ogole be.mmorpg to zupelnie inna sprawa, inne sa zasady i inna filozofia gry.Zreszta FFXI jest i na PS2 i na PC, moim zdaniem z czasem granice miedzy zarowno gatunkami jak i platformami beda sie zacierac coraz bardziej i nikt nic na to nie poradzi.
Cerb
Kaczor jak mozesz to napisz cos o wymaganiach sprzetowych, na ktorych da sie znosnie grac (moze czas na upgrade kompa icon_twisted.gif ) dzis sie wysypalem w Diablo 2 z przedmiotow (jakis blad, bylem sam w grze) i chyba rzuce to wpizdu icon_evil.gif , i zaczne zbierac na Wow.

Jezeli ta gra naprawde tak wyglada 8O to ja nie mam pytan, ciekawe jak z mechanika. Zaraz zassam filmy to sie oceni. Ale zapowiada sie przepieknie !
kura
Cerb: polecam tą grę całym sercem, bez chwili zwątpienia! Po beta testach zakochałem sie w tej grze i żałuję, że nie jestem starszy i nie zarabiam jakichś większych pieniędzy ( z mojej obecnej pensji nie jestem w stanie wybulić tych 11 euro za miech niestety sad.gif ). Mogę Ci tylko powiedzieć: ta gra jest wielka! Świetna robota Blizzarda, ogromnie grywalna, okraszona piękną (moim zdaniem) grafiką, zrealizowana z niezwykłym rozmachem i precyzją, warta jest kilkuset godzin spędzonych pzed szklanym monitorem. W sumie to gra nawet nieźle śmiga, na moim dzielonym dsl-u od tepsy nie było źle, co do wymagań z tego co wiem, są takie:
-procek 800mhz albo lepszy
-256-512 RAM
-32mb. kart graficzna (3d ofkoz :wink: )
-directx 9.0 wzwyż
-4gb (!) miejsc na twardzielu
Chyba nie są one zbytnio wygórowane jak na obecne czasy...
Mogę jeszcz tylko dodać, że gra jest warta tych pieniędzy, a każdy kto nie wierzy niech się przekona.
Kaczor
wszystko super tylko popyt na gre jest tak duzy, ze kolejna dostawa do Polski ma byc w maju dopiero.Blizzard limituje ilosc graczy, bo nei nadaza ze stawianiem serwerow.Coz widac taka jest cena za popularnosc serii.
Squall_lionheart
... PC MMORPG? To nie dla mnie. Rzekłem.
Kaczor

idz w piz... z takim postem.Rzeklem
KLEJU
WORLD OF WARCRAFT to w chwili obecnej chyba NAJLEPSZY "onlajnowy eRPeG", dostępny na wszelkie platformy. Gram w to dopiero od kilku dni ( ale za to po 20godzin na dobę wink.gif ), ale jeśli dalej ma być równie świetna, to ja nie mam pytań. Cena za korzystanie z serwerów rzeczywiście jest, jak na nasze polskie warunki, nieco wysoka, ale warto. Naprawdę, chłopaki - jesli macie możliwość pogrania w to cudo, zróbcie to!
FFXI to przy WoW pikuś...

PCtowe smuty srednio mnie kreca, wole jRPG. NAwet Morrowind choc wspanialy krecil mnie mniej niz dowolny Final (no, moze procz jedynki:).

Twoja brocha. Tylko, że \"jRPG\" to zwykłe przygodówki, mające mało wspólnego z prawdziwymi RPG ( polecam zagrać w coś z AD&D lub \"Vampire: Masquerade\" - i piszę tu o systemach książkowych ). W dodatku jak widzę biegające rozczochrane nieletnie mutanty, walczące z tostero-kotkami, to mnie łapią torsje. To ma być eRPeG? Tiaa, a Rzym jest stolicą Turcji...

Następnym razem nie "rzekaj" w temacie, w którym nie masz nic do powiedzienia, chłopaku. Wracaj do pada, pokemony czekają.
neospiderman
..,dostępny na wszelkie platformy.

@KLEJU co rozumiesz przez to stwierdzenie, przecież WoW jest tylko na PC/Mac z tego co wiem.

BTW gierka jest pierwszoligowa, niestety ja nadal czekam :? na swój egzemplarz, pod wzglendem ilości dostępnych sztuk Blizz. sux.
KLEJU
[...] KLEJU co rozumiesz przez to stwierdzenie, przecież WoW jest tylko na PC/Mac z tego co wiem.

Mówiłem ogólnie o MMORPG. Bo takiego FFXI, dostępnego na PC i na PS2, WoW zjada jeszcze przed śniadaniem.
bartiz
Powiedzcie mi co takiego fajnego jest w tym WoW bo mi sie jakos wszystkie mmorpg nudzą po paru dniach a w bete WoW'a grałem dosłownie 2 dni tongue.gif
Cerb
Powiedzcie mi co takiego fajnego jest w tym WoW bo mi sie jakos wszystkie mmorpg nudzą po paru dniach a w bete WoW'a grałem dosłownie 2 dni tongue.gif

tyczy sie wszystkich mmorpg :

trzeba lubic gromadzenie roznych dobr np. kasa, unikatowe itemki itd. druga sprawa expowanie jest co prawda nuzace ale tylko wtedy kiedy grasz sam ale juz w kilka osob to juz czysta radosc dlatego ja gry w mmorpg nie wyobrazam sobie bez wstapienia do jakiegos klanu.

pakowanie postaci wykorzystujesz w PvP za ktorego brak nigdy nie polubilem Ultimy Online. Jak ktos gra w rpg single player to zawsze go korci zeby zmierzyc sie z kims swoja napakowana druzyna, ale niestety musi obejsc sie ze smakiem.

kolejna kwestia to calkowita nielinniowosc i brak zakonczenia gry, czyli nie przechodzisz non stop tego samego.

duzo dodatkow, nowych patchy (bronie, stroje), przygod, questow, najrozniejszych rzeczy np. wyscigow na swoich zwierzakach, turnieje, nawet totolotka gdzies zalozyli tongue.gif jezeli mistrzowie gry sa na poziomie to zawsze w wekkend mozna sobie poszalec.

walki klanowe, np w Lineage II masz castle siege czyli zdobywanie zamkow innego klanu. Na oficjalnych serwerach to sa juz bitwy sredniowieczne na kilka setek ludzi lub nawet tysiecy, a kto nie chcialby wziasc udzialu w szturmie na zamek albo w poteznej bitwie i zabijac wszystko co staje ci na drodze, walic z najlepszych czarow, rzucic sie w tlum i siekac wszystkich do okola icon_twisted.gif satysfakcja gwarantowana.

sa servery i gry gdzie duza uwage przyklada sie do odgrywania postaci i klimatu konkretnej epoki, a to juz prawdziwa namiastka fabularnych rpg.

dodam jeszcze przy nowych mmorpg GIGANTYCZNE swiaty z niesamowita grafika, chyba nie ma nic piekniejszego niz lot na smoku, gryfie nad takim terenem i patrzenie na dole na ludzi biegajacych tam sobie na dole.

no i najwazniejsze to obcowanie z drugim zywym czlowiekiem a tego nie zastapi nawet najlepsza fabula.

trzeba po prostu duzo grac i wkrecic sie w ten swiat ale to wymaga setek godzin gry wiec nie sa to gry dla kazdego. Nie oszukujmy sie to praktycznie drugie zycie i czesciowe spelnienie marzen ze tam jestes kims innym wojownikiem, magiem, kowalem itd. a chyba kazdy z graczy o czyms takim kiedys myslal.

tak sie rozmarzylem ze chyba nie wytrzymam do oficjalnej premiery WoW'a icon_twisted.gif .
Mizzrym
te 256 MB ramu, procek 800Mhz i 4 giga miejsca to wymagania minimalne:P,
moze ktos mi wyjasnic jak to jest z tymi kartami pre-paid? ktos mi mowil ze jest to troche podobne do kart do komórek (zdrapka z kodem odblokujacym kolejny miesiac) :roll: , czy to prawda czy nie i tak trzeba na razie placic karta kredytowa:P
Mizzrym
te 256 MB ramu, procek 800Mhz i 4 giga miejsca to wymagania minimalne:P,
moze ktos mi wyjasnic jak to jest z tymi kartami pre-paid? ktos mi mowil ze jest to troche podobne do kart do komórek (zdrapka z kodem odblokujacym kolejny miesiac) :roll: , czy to prawda czy nie i tak trzeba na razie placic karta kredytowa:P
IgI
W WoWa gram od premiery i wciagnal mnie masakrycznie. Co tu mowic, gierka jest wypasiona na maxa, instancje wykonane sa bardzo dobrze (takie dungeony wink.gif ), questow jest w cholere, sprzetu tez, wszystkiego poprostu ;p . W nastepnym patchu wchodzi Honor System i wtedy rozpeta sie pvpowe pieklo ;p na ktore bede musial poczekac do ulepszenia kompa. Niestety minimalne wymagania sa dobre tylko do questowania i najwyzej malego pvpowania (jak walcze w wiekszej grupie to mam slideshow), ale i tak jest bosko ;p . Jakby co to na serwerze pvp Deathwing mamy polska gildie po stronie hordy - Sons of Horde. Z tego co wiem to po stronie alliantow tez tak jakas, ale kazde dziecko wie, ze alliance to ped... znaczy sie cieniasy tongue.gif. Jedyna rzecz jaka mnie boli w Wowie to customer service, ktory poprostu nie istnieje ;/ Blizz chyba nadal mysli, ze gramy w d2 gdzie nie placimy co miesiac prawie 60zl, a to sie moze dla niego zle skonczyc, a co gorsza dla samej gry. Pomimo tego i tak zachecam do gry, bo poprostu warto smile.gif
Mq

Co wazniejsze,kto wie czy i gdzie da sie kupic w Polsce karty pre-paid?
mario87
https://secure.cdprojekt.com/wow/zamow_form.asp?z=2 hmm 109zł za samą karte to nie tak dużo, myślałem że walną ok 150 tongue.gif ale nadal sobie w kulki lecą każąc płacić 200zł za gra i abonament confused.gif
Wujek
W WoWa gram od premiery i wciagnal mnie masakrycznie. Co tu mowic, gierka jest wypasiona na maxa, instancje wykonane sa bardzo dobrze (takie dungeony wink.gif ), questow jest w cholere, sprzetu tez, wszystkiego poprostu ;p . W nastepnym patchu wchodzi Honor System i wtedy rozpeta sie pvpowe pieklo ;p na ktore bede musial poczekac do ulepszenia kompa. Niestety minimalne wymagania sa dobre tylko do questowania i najwyzej malego pvpowania (jak walcze w wiekszej grupie to mam slideshow), ale i tak jest bosko ;p . Jakby co to na serwerze pvp Deathwing mamy polska gildie po stronie hordy - Sons of Horde. Z tego co wiem to po stronie alliantow tez tak jakas, ale kazde dziecko wie, ze alliance to ped... znaczy sie cieniasy tongue.gif. Jedyna rzecz jaka mnie boli w Wowie to customer service, ktory poprostu nie istnieje ;/ Blizz chyba nadal mysli, ze gramy w d2 gdzie nie placimy co miesiac prawie 60zl, a to sie moze dla niego zle skonczyc, a co gorsza dla samej gry. Pomimo tego i tak zachecam do gry, bo poprostu warto smile.gif

A na jakim konkretnie sprzęcie grasz? Sam posiadam starusieńkiego durona 850, geforca 2 i 396 ramu, da się na czymś takim, oczywiście przy minimalnych detalach i rozdziałce szarpnąć w chociaż... dajmy na to 15-20 fpsach?
CheeseOfTheDay
Witam mam pytanie do grających już w WoWa
Czy w jakiś sposób można dostać się np. gryfem do korony mrozu gdzie na mroźnym tronie jest (chyba) Arthas/Lichking. Ciekawi mnie to. smile.gif
Jestem jego wielkim fanem za to jak narozrabiał w W3 i ciekawi mnie to czy można go odwiedzić smile.gif
IgI
Bah, chyba usunelo mojego posta ostatniego, wiec pisze znowu tongue.gif .
Gram na duronie 900, 256mb ramu, gf2 64mb. Tnie sie mocno glownie w orgrim, tarren mill (przez totalna wojne tam panujaca praktycznie nonstop ;p ), booty bay (to samo), no i przy kazdej wiekszej akcji pvp ;/ . Oczywiscie tnie sie czesciej, ale lekko. Niestety czasami nawet takie sciecia potrafia zniszczyc przyjemnosc gry. Dzisiaj zabili mnie przez to 40lvlowy rogue i bodajze 37 lvl paladyn ;/ (sam mam 54 ;o ). Musialem wylaczyc gre i odejsc od kompa bo bym go rozwalil chyba tongue.gif .

Liberty666: Jak narazie nie ma tej lokacji, moze kiedys dodadza tongue.gif
evilcrusader
małe pytanko czy sa juz jakies poskie (pirackie) serwery
Guados lord
QUOTE("Cerb")
pakowanie postaci wykorzystujesz w PvP za ktorego brak nigdy nie polubilem Ultimy Online. Jak ktos gra w rpg single player to zawsze go korci zeby zmierzyc sie z kims swoja napakowana druzyna, ale niestety musi obejsc sie ze smakiem.

Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale jesli posadzasz UO o brak lub slabe pvp to to juz jawna herezja, pvp jest genialne i systemy z nowszych gier jak L2 czy WOW niedorastaja mu nawet do piet.

Powstaja bodajrze jeden lub dwa polsie free shardy WOWa, jednak, nie od dzis wiadomo ze w nasyzm kraju pomylencow nie brakuje i maja to byc tzw. servery "klimatyczne", wiec chyab wiadomo co to znaczy, natomiast na jakis serverek zeby sobie normalnie pograc narazie sie nie zanosi chyba.
Ryo-San
jako ze jestem zielony w temacie..wiec zapytam z ciekawosci
Co to sa serwery "klimatyczne"?
ds
QUOTE(Ryo-San @ 12 05 2005, 01:57)
jako ze jestem zielony w temacie..wiec zapytam z ciekawosci
Co to sa serwery "klimatyczne"?
*

z tego ci sie orientuje to takie, gdzie musisz odgrywac swoja postac, mowic w archaicznym języku, nie uzywac emotikon :) :P itd, zadnych lolów, rotflów i tym podobnych.

zwykły server:
- elo:) ktoś ma do opchnięcia zbroję +1/xyz/7/8
- za ile?
- 50k
- lol to za malo:P

serwer klimatyczny:
- witam wędrowcze *uśmiecha się* miałbyś może w swoim ekwipunku zbędną zbroję dodającą kilka punktów obrony magicznej, siły i witalności?
- *szpera w plecaku* chyba mam coś co mogło by cię zainteresować. Ile srebrników mógłbyś mi za nią zapłacić?
- *otwiera sakiewkę* mogę ci dać pięćdziesią tysięcy
- *zmieszany* niestety, jest to za mała kwota jak za tej klasy zbroję

moim zdaniem takie sztuczne nakręcanie nastroju jest niepotrzebne, głupio dostać bana za ":)"... z drugiej strony zle jest kiedy po mapce biega pełno typów "lol, stfu n00b, u r gay lmfao"...
evilcrusader
No chyba ba dłusza mete to mozna wysiasc przy czyms takim biggrin.gif
Seraphin
W WoWa grałem sporadycznie, ale wydaje mi się najciekawszym wśród tych w które możemy pograc spokojnie za darmo (pare tych darmowych-priv serverów jest), do tego najlepsza grafina i... wyjątkowo małe laggi !U mnie transfer na 8 coś ściąga z FlashGeta, czyli same pozostałe 8 wystracza spokojnie na przyjemną grę (Neo 128). Gdyby tylko nie 4 płyty instalacyjne i masa pathów to by był niemalże ideał smile.gif. Ogolnie dopracowana i ciekawa.

Co do klimatu - na privach chociaż trzeba odpowiednio się wysławiać, to aż takiego wielkiego nacisku na klimat niema. Zreszta, szybciej by 3/4 serva odeszło, gdybyto był absolutny nakaz. Do tego na whisperze można gadać normalnie do woli, a na Generalu... cóż, coś za coś, przyjemna gra, ale mniej przekleństw smile.gif.

Ogólnie - polecam...

Chociaż MUOnline mi przyciągneło uwagę bardziej (Guildia Utopia na MuHo... pięknie się grało...ale teraz mam PsXa i nie mam czasu na prawie nic ).

---------------------------------------------------

Kiedy przybędzie to PS3 ????
When When When ????
Guados lord
Kilmat to fajna zabawa, ale jak sa rzeczywiscie gracze ktorzy umieja sie bawic w ten sposob i to lubia, wtedy jest swietnia (osobiscie wole ta wizja np. UO niz swykla sieczke). WOW natomiast do klimatu narazie mi srednio pasuje i pogralbym raczej na czym calkowicie dowolnym.
Alpha Trion
evilcrusader

nie ma i szybko nie bedzie biggrin.gif , no dobra rozczaruje cie stary nie bedzie nigdy
ogladalem program o mmorpg i serwerownia do Everquesta 2 to hala wielkosci malego hangaru , chore ilosci kasy na to leca , goscie co robili Wish wystawili po upadku swoj klaster na ebay za 120 tys dolcow (88 wafli z pentium 3 ghz , 1gb ram
na kazdym ) , no ale taki Blizzard na World of Warcraft ciagnie od kazdego po 15 dolcow miesiecznie , wystarczy pomnozyc to sobie przez 1,5 mln i juz mamy calkiem niezly miesieczny przychod smile.gif

z tym klimatem to nie ma jakiegos przesadyzmu , jak znasz dobrze angola to sie mozesz pobawic w gadke w karczmie ale tak to luz nie ma przymusu . Ja czasem rpguje czasem nie , gram jak chce w koncu za to place

Kleju na jakim serwie grasz /gildi /charname / frakcja ?
Lu Bu
zagralbym se w WOWa gdyby nie te oplaty miesieczne no coz moze kiedys tongue.gif narazie dobrze bawie sie przy neverwinternights fajna giera na neta-polecam smile.gif
Mizzrym
mimo iz wow spodobal sie rzeszom graczy znajda sie tez tacy ktorym ta gra nie przypadla do gustu lub po prostu zaczela sie nudzic blink.gif , dawajcie swoje opinie
Yasio da rial madafaka
Ja mam taka opinie ze chetnie pogralbym w WoW-a, ale fundusz nie pozwala;/ Jeszcze jakbym znalazl kogos, z kim moglbym placic za konto na pol (wiecej jak 12 h mlocy na dobe nie zniose i tak;p) to moze kolo jesieni, bo w innym przypadku nie da rady:/
Druid
www.wownorway.tk jeden z najlepszy "bezpałtnych serwerów w WoW'a polecam
Vince
O jaki temat, nie widzialem nigdy laugh.gif

Ze swojej strony powiem tylko, ze zadna gra mnie tak w zyciu nie wciagnela, przestalem nawet w bijatyki grac dla WoWa, heh. Uzalezniony juz jestem, co zrobic sad.gif

Polecam gre, ale tylko tym, co maja mase czasu wolnego. Maaase.
No i grac nalezy na platnych servach, pirackie ssaja pale bigtime tongue.gif

A to moja dziecinka:
Enaya - Night Elf Druid
evilcrusader
no niezle niezle a onyxie zabiłeś juz biggrin.gif troche wow'ie martwi mnie to ze jest tylko 60 lv i osiagniecie tego nie jest zadnym przypadkow trudne do osiagniecia nie to co w diablo 99 biggrin.gif
CheeseOfTheDay
QUOTE(Vince @ 20 07 2005, 14:22)
A to moja dziecinka:
Enaya - Night Elf Druid

*

A czemu nie Ayane wink.gif ?
Na jakich serwerach grasz? PvP, PvE, RPG ?.
Vince
Onyxia to pada regularnie co 5 dni. Jedna z prostszych walk dla doswiadczonej grupy 30+ ludzi happy.gif

"Ayane" byla zajeta, ewentualnie niedostepna. Przeczytaj od tylu jednak ksywke mojej druidki blush.gif

Co do levelu - po osiagnieciu maksymalnego (gap maja podwyzszyc za niedlugo z reszta) zaczyna sie prawdziwa zabawa - rajdy w 40 osobowych grupach na bardzo trudne potwory/miejsca, walka z horde/alliance na battle-groundach. Dlugo sie nie znudzi. A jak sie znudzi (po kilku miechach) to robisz druga postac, hehe biggrin.gif

Server pvp.
Sergio
Może jestem ślepy.. ale jak się w tej grze zmniejsza detale, rozdziałkę etc? Bo mam trochę dennego kompa -_- W ogóle się da to zmienić?
Artix
Oczywiście, że się da. Jak już wejdziesz to włącz menu i wybierz opcje.

P.S. Pozdrowienia dla tych, co myślą, że nie ma pirackich servów (sam kiedyś tak myślałem) wink.gif.
Sergio
No cóż, fajnie było, na grafę w najniższej rozdziałce popatrzyłem i koniec mojego grania. Niestety, 32 mb na karcie graficznej i 256 ramu to za mało :>
CichyGrzmot
QUOTE(Sergio @ 2 08 2005, 00:45)
No cóż, fajnie było, na grafę w najniższej rozdziałce popatrzyłem i koniec mojego grania. Niestety, 32 mb na karcie graficznej i 256 ramu to za mało :>
*

No.Gra ma niestety strasznie duże wymagania;(.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.