Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: NFS Underground 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
nemo_O
Co myślicie o muzie w Undergroundzie 2 ? Jak dla mnie utworki są kolejny raz świetnie dobrane jak w części pierszej cool.gif
A najlepszym utworkiem dla mnie jest przeróbka Paula Van Dyka - Nothing But You :!:
Jakuza
Jak narazie czekam na OST-a aby skąś ściągnąć ( nigdzie niema... confused.gif )

Jednak z tego co słyszę w grze najlepiej wypada przeróbka utworu The Doors w wykonaniu Snoop Dogga ( tytułu niepamiętam wink.gif ) i Nothing but you Van Dyka . Ogólnie soundtrack trzyma poziom , myślałem , że będzie gorszy od tego z " jedynki " ale oba mają porównywalny poziom . Polecam wink.gif
Humulus XP
Świetny jest PvD i "Switch/Twitch" Fluke'a, który jest jeszcze lepszy niż ich "Snapshot" z pierwszego Undergrounda.
humungatunga5
Przeszedłem pierwszego NFS'a, muza w nim jest, co tu duzo gadać, zaj***sta. W drugiego Undergrounda nie grałem, narazie tylko zassałem OST'a (Wiem może to głupie, ale wole Burnouta3 icon_twisted.gif ), a w gre może kiedyś zagram. I jedno co narazie stwierdzam to to, że muza zdecydowanie obniżyła poziom i skierowała sie w kierunku techno. Ja tu chce coś na wzór ''Born To Slow'', ''Two Lane Blacktop'', albo ''And The Hero Will Drown'', a nie same ''umc umc, (pipi) (pipi)''. Moze za mało słuchałem tego, ale pierwsze wrażanie przekreśla tą muzę patrząc przynajmniej przez pryzmat poprzednika.

Ps. A teraz mam pewnie przewalone;)
Dante
OSt z NFSU2 jest dostępny na stronce www.oink.me.uk
jest to straonka na której sie rejestrujecie i macie olbrzymi dostęp do torrentów uploadowanych tylko tutaj.
whitesand
Muza jak muza, czyli jakieś tam czarne przynudzanie. Ale przeróbka Raiders of the Storm da się posłuchać.
Danilo1972
Muza w tej części to tragedia. Za sprofanowanie klasyka (The Doors), powinno się karać. Są utwory, których nie powinno się tykać, bo są świętością. Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem w dwójce, to wyłączyłem soundtrack. W jedynce do posłuchania były chociaż Static X i Rob Zombie, a w tej kompletnie nic. EA w tym względzie dało ciała.
KoBik
Moim zdaniem lepszy OST był w części pierwszej.

W drugiej rządzi kawałek SNOOP DOGG feat THE DOORS laugh.gif
yabatic
raiders on the storm laugh.gif oraz nothing but you :wink:
Hela
Remix "Raiders on the storm" to pokrazka!! Nie mozna czegos tak wspanialego profanowac!!
Humulus XP
Porażką jest też Nothing but You (Cirrus Mix). To chyba najgorszy z remixów tego kawałka. Berlin Mix znacznie lepiej by się nadawał ale to tylko moje zdanie.
yabatic
najlepsze jest oryginalne nothing but you.
Najtmer
mowcie sobie co chcecie, the doors i snoop dogg (raiders on the storm) to mistrzostwo swiata, reszta mnie centralnie pie.rdoli (tylko przy tym kawalku da sie odprezyc, a reszta ta jest pizganina po uszach, blee
PuCeK
ost o wiele gorszy niz w jedynce ... tam bylo wiele ciekawych kawalkow , czerpalo sie radosc z sluchania smile.gif , a w dwojce to jedyne lepsze kawalki, wyrozniajace sie jakos to cirrus- back on a mission i skindred - nobody. that's my opinion cool.gif
Dj Miecho
Soundtrack jest naprawdę na średnim poziomie. Dla mnie przeróbka The Doors to jawna kpina. Morrison w grobie musiał się ładnie przekręcić. Nawet sytuacji nie ratuje Helmet czy Mudvayne...
przema
myśle że do tak fatalnej gry jaką jest nfs:u2 ta muza jest aż za dobra.
Soq
W grę grałem może z godzinkę, ale OST zassałem i muszę niestety stwierdzić, że w NFS:U było dużo lepiej.

Chingy, Paul van Dyk, Xzibit i Snoop Dog - i po co ich było dawać? Komercha (dla mnie) maksymalna

W jedynce więcej kawałków rockowych, tutaj na niekorzyść więcej techniawki.
tk
Coraz częściej EA stawia na promowani nowych krażków znanych artystów niż na dobrą muzę. Ogólnie soundtrack jest gorszy niż w jedynce choć takie kawałki jak Riders on the Storm Snoop'a z The Doors, LAX Xzibit'a czy ten van Dyka mogą się podobać.
Venom 333
Moim zdaniem muzyka w tej grze po prostu WYMIATA, zresztą jak cała gra. Szczególnie podobają mi się punkrockowe-rockowe kawałki, bo taki też rodzaj muzy preferuje.
Norbias
Muzyka w grze była ok lecz jako ze ja jestem fanem muzki ostrej icon_twisted.gif to wogóle mogli dac więcej nutek ( z 50 z 100 ) bo po długim graniu jednak ma się już podejście to już leciało to tez cool.gif ... ale utwory rockopodobne fajne sa hehe biggrin.gif
MasterShake
QUOTE(Najtmer @ 12 12 2004, 22:35)
mowcie sobie co chcecie, the doors i snoop dogg (raiders on the storm) to mistrzostwo swiata, reszta mnie centralnie pie.rdoli (tylko przy tym kawalku da sie odprezyc, a reszta ta jest pizganina po uszach, blee
*

do lasu na grzyby,takich kawałków nie powinno się ruszać
Norbias
Właściwie to powinni dac wszytkiego nieco np. 10 nutek rapu 10 nutek Metalu , 10 nutek techno wtedy by było co słuchac albo i więcej jeszcze nutek cool.gif
Looser
Soundtrack w N4S U2 jest super, w U1 jest jeszcze lepszy ale Most Wanted już nie trzyma poziomu poprzednich częsci - co prawda jest kilka fajnych kawałków ale w porównaniu do Underground 1 to... Pozatym to jeszcze wpadł mi w ucho soundtrack z Total Overdose, świetnie dobrany do gry.
P.S. Linkin Park Rulezzzzzz biggrin.gif
Sieq
Wg. mnie najlepsze kawałki w NFS: U2 to Riders on the Storm ,Lax i Lean Back tongue.gif.
Re
mam pytanie w połowie na temat:D Kiedyś jak był pierwszy trailer do pierwszego NFS: U, który pokazywał intro z gry miał taką fajną muzę ( ta w intrze co jest w grze jest gorsza od tej ze zwiastunu). O ten kawałek mi chodzi http://youtube.com/watch?v=mLyG_pVME60
Lukaszeq
W tym zwiastunie bez kitu jakiś tłusty bicik, hehe. Nie mam pojęcia co to.

Uznacie mnie za buraka, ale remix Riders on the Storm jest zaje*isty!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.