Jak wam idzie? Pochwalcie sie
http://bungie.net/Stats/PlayerStats.aspx?player=wrog
Jak na kogos kto ogolnie w Halo gra kilka dni to chyba nie jest tak zle
To dlatego cie na caly dzien wcielo

Nie martw sie... do jutra spadniesz o 100-200 pozycji
Good Job... ale bez top10 nie wracaj
I jak mam was dogonic??;/ niewiem czy sie opłaca juz grac:/
Kaczor_666
24 11 2004, 17:34
A ty chcesz dla rankingu grać ? Z twojej wypowiedzi wynika, że tylko i wyłącznie :?
I jak mam was dogonic??;/ niewiem czy sie opłaca juz grac:/
Przeciez ty idziesz do naszego obozu przymusowej pracy...

Z gory w clan matches bedziesz mial taki sam level co reszta
Wiesz, ze mozesz nawet przegonic? Wystarczy, ze bedziesz gral i wygrywal - easy.
Ale statsiarze uuuuu
marshall
25 11 2004, 16:23
Mi z kazdym dniem sie odechciewa w to cos grac, nie mowiac juz o nabijaniu statsow :?
Mi z kazdym dniem sie odechciewa w to cos grac, nie mowiac juz o nabijaniu statsow :?
Mam identyczne odczcucia . Wczoraj po kilku dniach grania nonstop w Halo 2 wlaczylem jedynke i zagralem Chill Out 2vs2 na xbconnect. Wtedy zdalem sobie sprawe za co tak naprawde kocham Halo i jak mocno ta gra rzadzi. Halo 2 to inna, nizsza liga. Nie widze sensu grania dalej w te gre.
ps. NIe jara mnie nawet to ze jestem 160 w Head to Head na kilkaset tysiecy ludzi. Gra stracila caly ten genialny gameplay, H2 ssie maksymalnie :cry:
A jeszcze calkiem niedawno starales mi sie wmowic ze to ja bede jeszcze z wami gral w halo2
Mam identyczne odczcucia . Wczoraj po kilku dniach grania nonstop w Halo 2 wlaczylem jedynke i zagralem Chill Out 2vs2 na xbconnect. Wtedy zdalem sobie sprawe za co tak naprawde kocham Halo i jak mocno ta gra rzadzi. Halo 2 to inna, nizsza liga. Nie widze sensu grania dalej w te gre.
ps. NIe jara mnie nawet to ze jestem 160 w Head to Head na kilkaset tysiecy ludzi. Gra stracila caly ten genialny gameplay, H2 ssie maksymalnie
jedyne odczucia jakie mam zwiazane z halo2 to takie ze wku.wiam sie kiedy mysle jak bardzo mozna bylo ta gre zj.ebac.Jesli chodzi o liva to akurat widzialem u juana jak ta gra sie prezentuje i musze powiedziec jedyny plus to statsy ale to zaden powod bym sobie zakladal i kupowal org. halo2

.Czekam z niecierpliwoscia kiedy wiekszosc ludzi dojdzie do takiego samego wniosku co ja i bedziemy mogli znow sie spotkac na xbc pograc w stare dobre halo :wink:
Ja tam co prawda XBL jescze nie mam ale gram na XBC od miesiąca i z każdym chce z kolei grać wiecej
Ale już niedułgo za tydzien nowy xbox wyladuje pod tivikiem i sie oddam grze
Goldi69-PL-
25 11 2004, 19:23
jedyne odczucia jakie mam zwiazane z halo2 to takie ze wku.wiam sie kiedy mysle jak bardzo mozna bylo ta gre zj.ebac.Jesli chodzi o liva to akurat widzialem u juana jak ta gra sie prezentuje i musze powiedziec jedyny plus to statsy ale to zaden powod bym sobie zakladal i kupowal org. halo2

.Czekam z niecierpliwoscia kiedy wiekszosc ludzi dojdzie do takiego samego wniosku co ja i bedziemy mogli znow sie spotkac na xbc pograc w stare dobre halo :wink:
Lepiej bym tego nie napisal.
Złoty na boga ależ ty narzekasz to niesamowite :? Stary wez sie usmiechij odpal halo 2 pozytywnie mysląc i graj :wink: Zagrałes ledwie jedna partie na wgd2 i marudzisz niezmiernie.Nie rozumiem jak można krytykowac gre w ktora sie nie gra.kup xboxa a nie dreamcasta czy innego gacka ( :wink: ) i pograj
Złoty na boga ależ ty narzekasz to niesamowite :? Stary wez sie usmiechij odpal halo 2 pozytywnie mysląc i graj :wink:
50 Things I Hate About Halo 2 by [-1-]smunchy:
1. no health
2. shield is as effective as cling film
3. rockets don't feel as sexual
4. major delay after the kill
5. sword is just ridiculous
6. where are the small maps :cry:
7. stupid things all over my screen, splitscreen lets you see about a square inch of the screen
8. announcer
9. plasma rifle is an arcade game gun
10. so is the plasma pistol
11. bouncy frags
12. why is there no simultaneous throw nade and drop gun button when dual wielding
13. graphics are actually worse Neutral
14. the ending on campaign
15. campaign
16. fighting as an elite, flood, flood, flood, flood (oh, and insurgo is good)
17. it's the kind of game where a dancemat should've been included
18. shotgun feels like a tin can
19. battle rifle is obsolete against dual wielders from short distance
20. battle rifle can't kill further than 30m
21. battle rifle is shit
22. sniping is too easy
23. it turns into a weapons race
24. Q ends up with dual smgs
25. nice map balancing for ctf :roll:
26. gravity is shit
27. can't see anyone from more than 10m away
28. vehicles are for noobs
29. exploding barrels and falling rocks do not make a good game
30. was someone sick on the os
31. gametypes on live are stupid and idiotic
32. americans suck
33. no pistol
34. smacking on the back doesn't kill in co op
35. magnums are who has the fastest trigger finger
36. does the camo actually do anything
37. matchmaking is tediously long
38. bosses on campaign
39. a level 1 duel wielder has just as much chance of killing a level 20 duel wielder, as long as they hold the enormous recticle over the body
40. shield charges back too fast
41. nice choices of halo 1 maps
42. campaign maps are incredibly repetitive, woohoo another library
43. no stunning with plasma rifle
44. i was just starting to get into nading weapons to myself
45. legendary co op - one dies both die (not actually tried this but i bet it sucks)
46. camptacular guns
47. tartarus just won't die
48. every live ranked game is single smg start, so youd better not meet a dual wielder on spawn, otherwise....yourll spawn....again
49. the weapons are incredibly unbalanced compared to the original....for getting the sniper and rocket, theres no mid range weapon that is consistantly good
50. this game was designed for teamwork rather than weapon skill....where as the original was based on both
Thanks to Q for the assistance
More:
brute shot is quite possibly the most retarded gun ever
nades can be thrown 5m max
melee action
Wystarczy M@iden? Halo2@GAY :roll:
Goldi69-PL-
26 11 2004, 08:43
8O Sam bym polowy nie wymyslil 8O
Złoty na boga ależ ty narzekasz to niesamowite :? Stary wez sie usmiechij odpal halo 2 pozytywnie mysląc i graj :wink: Zagrałes ledwie jedna partie na wgd2 i marudzisz niezmiernie.Nie rozumiem jak można krytykowac gre w ktora sie nie gra.kup xboxa a nie dreamcasta czy innego gacka ( :wink: ) i pograj

Skad masz tak dobergo informatora (DC mam od 15h)
Narazie wywalilem kase na decki, mixer i vinyle wiec nie stac mnie na Xa

a DC (z 2 padami, orginalna karta, 30grami) kupilem za 220zl
marshall
26 11 2004, 16:05
Wrazenia i opinie to jest temat gdzie mozemy dalej dyskutowac o wadach i zaletach, konczymy panowie bo burdel sie robi.
Od tej chwili prosze chwalic sie statystykami w tym topicu.
http://www.bungie.net/Stats/PlayerStats.as...yer=RyoSan%20PL
statsy tragiczne no ale nie ma tego zlego hehehe..bedzie coraz lepiej
Siwy twoje zasady miażdzą gdyby nie ty to...ech...Masz u mnie BIG browca
Wiesz mi jakoś już nie podchodzą... :roll: . Na początku jak sie gra w h2 to są ok., szczególnie dla ludzi co trochę w h1 pograli, ale później powoli sie przekonuje do normalnych zasad :wink: . Najbardziej optymalne zasady jak dla mnie to BR i SMG na starcie z radarem i BEZ extra damage :oops:
Żart ironia czy szerosć :oops:
marshall
5 12 2004, 19:40
Przeciez Extra Damage jest do (pipi) szczerze mowiac, dokladnie jak siwy powiedzial, na dluzsza mete ten tryb jest nudny, a najlepsze w tym trybie jest ze granat zabija
Żart ironia czy szerosć :oops: :?: :lol:
Szczerość? :roll: 8O
Ja od poczatku mialem takie odczucia. Dla mnie standardowy tryb zostal najlepiej przygotowany, najbardziej optymalnie pod wzgledem roznorodnosci bronii.
8O :cry: No to masz pół browca :cry:
LOl czyli to wielka ściema z tym live..i dobrze..na pewno dla halo 2 tego nie założe..poczekam aż wyjdzie godna gra...hm PES4? to w sumie juz:)
Najbardziej śmieszy mnie to że ci co najwiecej narzekali graja najwiecej..statystyki mówią..buchachacha..co panowie cza statystyki zrobic nie??...amatorstwo..
marshall
5 12 2004, 23:48
O jakiej sciemie dragen mowisz ???To co oferuje xbl to nic nie moze sie z nim rownac, jesli chodzi o H2 to bylo/jest duzo o tym wiec nie chce mi sie powtarzac
A gramy bo wiekszosc wladowala niezla kase zeby wejsc w online i to ze gra nie spelnila oczekiwan trzeba ja wyrzucic na smietnik??
Co za tym idzie...statystyki sie nabijaja. Wiec nie wiem o jakim amatorstwie nawijasz :?
Nie, wszystko ok..tylko te tryby (wiesz o czy piszę) ..heh..człowiek czeka tyle na gre, obiecuje sobie..założe live, itd, bedzie fun..a co post to czytam narzekania..i aż sie nie chce nic człekowi..wydaje mi sie że za tą kasę coś powinno być ok, zreszta dla nas to inny świat , bo dla kolesia z innego( czyt. bogatszego kraju) wydatek na liva to paczka fajek..(w przenośni) i stąd te narzekania..
A co do amarotstwa chodziło mi o to że ci co NAJwięcej narzekali graja NAJwięcej..i to wydaje mi się dziwne..bo mi jak sie nie podoba coś ( i tyle o tym ględzę) to nie robie tego na siłę..a tu pachnie snobizmem..gram bo tak wypada..spojrzałem na poszczególne statsy via Bungie net, i mnie żdziwiło.. 8O Ciebie akurat nie miałem na myśli , bo podchodzisz najbardziej neutralnie to tego..ot zabawa i tyle..a o kim?? to będzie moją słodką tajemnicą..pozdro
KarCzoH fajny ten radar:)) ciekawe jaki ping miałes

...sory nie mogłem sie powstrzymać..hehe..i sory za spamik.. :?
Nie, wszystko ok..tylko te tryby (wiesz o czy piszę) ..heh..człowiek czeka tyle na gre, obiecuje sobie..założe live, itd, bedzie fun..a co post to czytam narzekania..i aż sie nie chce nic człekowi..wydaje mi sie że za tą kasę coś powinno być ok, zreszta dla nas to inny świat , bo dla kolesia z innego( czyt. bogatszego kraju) wydatek na liva to paczka fajek..(w przenośni) i stąd te narzekania..
A co do amarotstwa chodziło mi o to że ci co NAJwięcej narzekali graja NAJwięcej..i to wydaje mi się dziwne..bo mi jak sie nie podoba coś ( i tyle o tym ględzę) to nie robie tego na siłę..a tu pachnie snobizmem..gram bo tak wypada..spojrzałem na poszczególne statsy via Bungie net, i mnie żdziwiło.. 8O Ciebie akurat nie miałem na myśli , bo podchodzisz najbardziej neutralnie to tego..ot zabawa i tyle..a o kim?? to będzie moją słodką tajemnicą..pozdro

No wiesz jest tez takie przyslowie "Jak sie niema co sie lubi, to sie lubi co sie ma"

ale olac mi gra jak najbardziej odpowiada a jesli chcecie zobaczyc moje statsy w HALO 2 kliknijcie na GamerTag w sygnaturce
http://bungie.net/stats/topplayers.aspx?hop=3&page=4 -
Top 100 - cel osiagniety, polska neostrada rzadzi (zawsze mam straszne lagi , nigdy nie jestem hostem ;/)
FIL musisz miec cos zle skonfigurowane albo cos...w chooj osob gra na neo i nie mają lagów..ba..ja gram na jakims dzielonym osiedlowym syfie i tez mam ping maksymalny..
wtedy jak gralismy razem to prawie caly czas mialeś czerowny ping no czasami wskoczylo na żólte..to naprawde jest cos nie tak z Twoim łączem :?
Kenshin'owi, ktory ma Neo 128 tez wszystko zapierdziela na maksymalnym pingu
Ale Kenshina nikt "nie rozumie"

(Przerywa mu kom głosową

)
Kur'wa mac pierd'olona TPSA. Rozlaczylo mi sie neo 4 razy w ostatnich 8 grach - raz wygrywalem 8-5 z kolesiem z Top 10 grrrr :x
Oprocz tego w ostatnich grach ping czesto byl czerwony, delay jakies kur'wa 2 sekundy jak biore bron, poprzegrywalem mecze nawet z levelami 11 i 13. Wynikiem tego jest spadek o 130 pozycji na 230th. Zawsze bylem obojetny w stosunku do TPSA, ale teraz naprawde mnie ku'rwica strzela. Czy w tym panstwie nawet telekom nie moze byc na POZIOMIE? Od dzisiaj zero szacunku do tego je'banego monopolisty :x
ps. Zglosilem wczoraj usterke - pan po sprawdzeniu mojego IPk'a oswiadczyl, ze wszystko gra. Co za firma :?
A co ma samo IP? :> To raczej wysylanie i odbieranie pakietow powinno cos miec...
Wina modemu... niech ci dadza inny i sie skoncza problemy (jak bedziesz mial wybor modemu - to polecam USB (do twojego uzytkowania) speedtouch (wtedy moge jakos pomoc

), wyzbycia sie jednej sieciowki i grania NEO-PC-XBOX).
kamson11
9 12 2004, 15:28
Na TPSA to ja nie mam słów nawet. Swego czasu zrobili coś z moim łączem, że lampki na modemie byly ok, ale nic sie nie otwieralo zadne strony itp.
Zglosilem problem i typ mi wytlumaczyl ze to problem mojej przegladarki 8O
Kolege informatyka przyrpowadzilem nic nie widział zadnej usterki na kompie...
WYszedłem z domu wróciłem i wszystko grało :roll: Sami coś skopali przez co nie miałem neo 2 dni z ich winy ;/ a oni na dodatek wmawiali, że to moja wina.
ekh
ps. Zglosilem wczoraj usterke - pan po sprawdzeniu mojego IPk'a oswiadczyl, ze wszystko gra. Co za firma :?
Heeeh skąd ja to znam. U nich jest zawsze WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU. I zawsze pieprzą to samo czyli : Masz wirusa - przescanuj komputer jak odpowiesz ze przeskanowales to nie wiedza co jest grane...
Heeeh skąd ja to znam. U nich jest zawsze WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU. I zawsze pieprzą to samo czyli : Masz wirusa - przescanuj komputer jak odpowiesz ze przeskanowales to nie wiedza co jest grane...
Nom hehehe

.
Ale daja za wygrana jak sie im dzwoni co 15minut

- przez pewien okres czasu to chyba wszyscy mnie tam poznali

. Jestem jednym z tych bardziej upierdliwych klientow

.
Nom hehehe

.
Ale daja za wygrana jak sie im dzwoni co 15minut

- przez pewien okres czasu to chyba wszyscy mnie tam poznali

. Jestem jednym z tych bardziej upierdliwych klientow

.
Z nimi to tak trzeba - jak nie bedziesz ich meczyl non-stop to nic nie zrobia. Ja ich meczylem i wymeczylem ze mi dobrze neostrada dziala
W koncu dzieki Raptorowi (tnx!) mam dobre pingi i moge grac normalnie.
http://www.bungie.net/stats/topplayers.asp...px?hop=3&page=4 -> 86th, chyba nie jest zle?
DJE > FIL4 :?
no prob, i tak cie nie lubie

Wlasnie to mnie najbardziej smieszy. Fil, ktory pisze, ze za 3 tygodnie o grze zapomna wszyscy, gra w nia tak czesto, ze jest 86 8O , zas w kaciku PES'a gdzie wszyscy narzekaja na 4 odslone serii powstaje turniej za turniejem - jak grzyby po deszczu.... :roll:
Kenshin
11 12 2004, 01:30
Ale Kenshina nikt \"nie rozumie\"

:lol: (Przerywa mu kom głosową

)
To chyba jak tylko z toba gram
DJE > FIL4 :?
no prob, i tak cie nie lubie

Odswiez ostatni link.
Filip > Dje
btw
http://www.bungie.net/Stats/GameStats.aspx...layer=HP%20FIL4 - FFA Odball na Lockout lol 8O
Wlasnie to mnie najbardziej smieszy. Fil, ktory pisze, ze za 3 tygodnie o grze zapomna wszyscy, gra w nia tak czesto, ze jest 86
Gralem (specjalnie uzywam czasu przeszlego) zeby udowodnic niedowiarkom takim jak ty, ze pomimo tego ze nie lubie tej gry to moge byc w nia wciaz lepszy od nich. Oprocz tego chcialem poznac te gre doglebnie i miec 100% pewnosc, ze sie nie myle co do jej beznadziejnosci. Niestety mialem racje...
Gralem (specjalnie uzywam czasu przeszlego) zeby udowodnic niedowiarkom takim jak ty, ze pomimo tego ze nie lubie tej gry to moge byc w nia wciaz lepszy od nich. Oprocz tego chcialem poznac te gre doglebnie i miec 100% pewnosc, ze sie nie myle co do jej beznadziejnosci. Niestety mialem racje...
Sorry, ale dla mnie to z lekka idiotyczne, zmuszanie sie do gry, ktorej nie lubie, by komus udowodnic, ze i tak jestem lepszy... :roll:
Spedzac tyle czasu przy grze, by sie utwierdzic, co do jej beznadziejnosci ?
Nie mam pytan.
A - i akurat mi nie musiales nic udowadniac, bo nawet nie mam Xbox Live.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.