Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Polskie Klany w Halo2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4
Kaczor_666
No to co widać wyżej. Wypadałob dopisać czy gra się na XBL czy XBC(o ile takie klany są). No to ja zacznę:
nazwa: Polish Elite
members: Ja, misiaczek (wróg icon_twisted.gif ), Cinek, A.Z.Best, Kenshin i niedługo Ryo.
Oczywiście XBL.

Sorka Azbest, zapomniałem o tobie icon_twisted.gif
Maiden
Nazwa=AtomicTroopers
Członkowie=Bieniu , Ja , Cegła , Psycho , FaTal , Soul
Gramy na=XBC a ja , Soulik na XBL cool.gif
c1n3k
Kaczor zapomniales o Azbescie.
Cegla
No to co widać wyżej. Wypadałob dopisać czy gra się na XBL czy XBC(o ile takie klany są). No to ja zacznę:
members: Ja, misiaczek (wróg  :twisted: ), Cinek, Kenshin i niedługo Ryo.
Oczywiście XBL.

Wy moze zmienice ta nazwe bo jeszcze wstydu nam narobicie ;d (zart)
Maiden
Kaczor_666 napisał:
members: Ja, misiaczek (wróg ), Cinek, Kenshin i niedługo Ryo.
Oczywiście XBL.

laugh.gif laugh.gif :wink:
wrog

Ale sie usmialem ohohoho icon_twisted.gif smile.gif
Raptor

Ale sie usmialem ohohoho icon_twisted.gif smile.gif

Nie no... podejrzewam, ze chlopaki zalozyli na zasadzie POL... (taka niby przesiadka), ale uwazalbym z takimi nazwami na dzien dobry...
Ryo-San
Nazwa klanu do osobista sprawa kilku ludzi, ktorzy go zalozyli..i tyle...moga sie nazwac jak chcą itp...i wszystkie gadki ze wstyd ze to, że tamto są dla mnie poprostu smieszne..
Raptor
Oczywiscie, ze indywidualna (dlatego nie mam nic do tej nazwy), ale nie zmienia to faktu, ze nazwa tez troche mowi o teamie osobom obcym... . Btw. Masz (pipi)go graficznego siga Ryo biggrin.gif
wrog
To, że klan załozony w Halo2 ma taką a nie inną nazwe to nasza sprawa. Oceniacie jak ktos gra po nazwie jego teamu? Troche to smieszne...

A nazwa pochodzi od >Polish Elite< - klanu w Socomie2, ktory radzi sobie bardzo dobrze na arenie europejskiej.
http://socom2.eu.gamebattles.com/stats.php?id=8786
Cegla
Nazwa klanu do osobista sprawa kilku ludzi, ktorzy go zalozyli..i tyle...moga sie nazwac jak chcą itp...i wszystkie gadki ze wstyd ze to, że tamto są dla mnie poprostu smieszne..

zgadzam sie nie wiem po co to cisnienie, przeciez napisalem, ze to zart wink.gif
Maiden
ja też dałem winka na zasadzie że potwierdzam żart cool.gif czemu sie tak stresujecie , co wy psychole* jestescie czy jak biggrin.gif question.gif
Kenshin
Oczywiscie najwieksze debesciaki na XBL sa w klanie Polish Laggers biggrin.gif Jeden z najlepszych klanow na XBL bo niema ich wielu hehehe
MOBDEEP
Klan MOBDEEP= RIP zgon.gif
Goldi69-PL-
Klan MOBDEEP
wojownicy:MOBBDEEP_ONE SYLWEK,MOBDEEP_ONE ADEK,
Umiejetności w halo 1 na pięć gwiazdek(*****)
MOBDEEP_ONE SYLWEK:**
MOBDEEP_ONE ADEK:****
Umiejetności w halo 2 na pięć gwiazdek(*****)
MOBDEEP_ONE SYLWEK:***

to ja mam w halo ze *** a w halo2 tak * moze ** dobry jestes?
Soul
@-t M@iden kiedy zagramy cos naXBL? :wink: jakoTeam
Ryo-San
Klan MOBDEEP

co do Halo 2 to gracie na XBL?
MOBDEEP
Niestety nie, miałem na myśli halo1/2 na xbc.
Flik
skad te gwiazdki wytrzasnales? wink.gif
Maiden
@-t M@iden kiedy zagramy cos naXBL? :wink: jakoTeam

@-t soulik pewno w przyszłym tygodniu w piatek któs mi doprowadzi kompera do porzadku.BTW souliku na 80% 28smego jest lanik u mnie chyba nie musze nic dodawać :oops: question.gif
HDH Siarex
jeszcze tak na dokladke mega ful pro madafaka clan biggrin.gif HDH(HeaDHunters) w ktorego sklad wchodza:
-HDH Siarex
-HDH Xecuter
-HDH Krycha
jakby ktos chcial grac to macie gg numer:
6238342 sorry banan no bonus:(
Maiden
HDH BaNaN 8O Dokonaliscie powaznego wzmocnienia , normalnie halowy ronbaldo was bedzie wspierał 8O :wink:
HDH Siarex
smiej sie smiej, az w koncu przyjdzie taki piekny dzien kiedy skopiemy ten twoj atomic trooperowski tylkek biggrin.gif ehhe
MOBDEEP
jeszcze tak na dokladke mega ful pro madafaka clan biggrin.gif HDH(HeaDHunters) w ktorego sklad wchodza:
-HDH Siarex
-HDH Xecuter
-HDH Banan
-HDH Krycha
jakby ktos chcial grac to macie gg numer:
6238342

Kurde ale klan, to sa czarne konie polskiej sceny halo.
Wszczególności boje się banana podobno rzuca granatami jak bananami
zaqwsx
Klan MOBDEEP

Hehe ostatnio slyszałem ze was suchy z robsonem pojechali ( buhehehe)

Ja z robsonem gralem jakis czas temu 2 razy i wygralem 15-1 i 25-1 wiec mysle ze strasznie slabi musicie byc, tym bardziej ze ja na livie mam tylko 14 level.

jesli to prawda stawiam wam umiejetnosci po 1 gwiazdce ...
MOBDEEP
Robson tongue.gif
Flaha
Klan MOBDEEP

joo wy byliscie kiedys na jakims tureniju w HALO question.gif question.gif niemoge sobie takich nickow przypomniec :oops:
B0CZEK
Klan MOBDEEP

joo wy byliscie kiedys na jakims tureniju w HALO question.gif question.gif niemoge sobie takich nickow przypomniec :oops:

Andrzej oni to tajna bron polskiego halo wink.gif laugh.gif
HDH Siarex
ty sie mobdeep nie odzywaj noobie bo baty odemnie i od matiego ostatnio zbrales.zeby nie bylo niedomowien to prosze wyniki :
lockout 45:50 dla mobdeepow
ivory tower 50:35 dla HDH]
fondation 50:45 dla HDH
zaprzeczysz?? na nastepny raz przemysl sprawe pare razy nim zacznies sie nabijac z czyjegos klanu. a te gwiazdki to chyba z ksiezyca :wink: wzieles skoro cie takie nooby jak my leja biggrin.gif
Flaha
Klan MOBDEEP

Andrzej oni to tajna bron polskiego halo wink.gif laugh.gif
Ej niewiedziałem sory sory kurde ale zemnie n00b :oops: dlaczego ja taki glupi jestem ze o tym niepomyslalem :oops: :cry: :!: ( biggrin.gif )
MOBDEEP
A jeśli chodzi o mój klan, to tylko po to żeby było wiadomo że nie gram w pojedynke(xbc), co do gwiazdek napisałem je spontanicznie więc nie ma co się onie spierać.
HDH Siarex
Siarex że ty pamitasz te

niestety twoje zdanie w "jezyku polskim" jest dla mnie niezrozumiale laugh.gif
zaqwsx
z tego co mi gadal Adrian Mopdep(na xbc jakis czas temu) to gdyby gral Na Livie w h2 to by mial z 26 level smile.gif
MOBDEEP
HAAHA no kurde fajnie że z tobą gadamy na xbc, ej pamietasz jak mi ostatnio pisałeś że jak ty byś miał live to 46 lv w dwa dni byś zdobył.
Raptor
z tego co mi gadal Adrian Mopdep(na xbc jakis czas temu) to gdyby gral Na Livie w h2 to by mial z 26 level  smile.gif

Jak ma standby to i by 50 nabil wink.gif
zaqwsx
HAAHA no kurde fajnie że z tobą gadamy na xbc, ej pamietasz jak mi ostatnio pisałeś że jak ty byś miał live to 46 lv w dwa dni byś zdobył.

teraz juz sie wypierasz co ? a te bluzgi i przechwalanki nie pamietasz też co?

i jeszcze te twoje durne bluzgi na raptora ,i nie piernicz ze nie mowiles ze Raptor to leszcz i gdyby nie Fil,dread i reszta to by nie miał nawet z 17 levelu :x

jak jestes stary taki dobry to sobie z nim zagraj i udowodnij ze masz racje i wygraj z nim ...

PS: stary ja mam live wiec to bez sensu co piszesz.
MOBDEEP
Człowieku czemu zmyślasz, ja nigogo nie krytykuje, o Raptorze nigdy nic nie pisałem prubujesz się mu podlizac.
Radze ci, zmądzrzej.
zaqwsx
Człowieku czemu zmyślasz, ja nigogo nie krytykuje, o Raptorze nigdy nic nie pisałem prubujesz się mu podlizac.
Radze ci, zmądzrzej.

LOL załosny jestes ty i twoj brat teraz takie cos wypisujesz ze sie podlizuje ?
wszyscy ktorzy prawie grali z tobą mówią ze jestescie żałośni :!:

wyzywacie strasznie bez powodu a potem sie nawet niechcecie przyznac jak ktoś otym wspomina :x

i niechce wklejac tego co pisales jak gralem z toba np w PGR2 bo by było tylko 'pipipi'
MOBDEEP
Błagam cie wklej ciekawy jestem co wypisałem.
zaqwsx

napisałem ci czemu nie wkleje ale ty tego jak zwykle nie kumasz :?

wiekszosc textow to ty (pipi) , ty (pipi) , co jest (pipi) itd
potem co niektorym bluzgałes na rodzine .

Adrian tak tez pisał do innych polakow jak z nimi gralem ale nikow juz nie pamietam ale typy mowili ze ma cos z głową.
Raptor
Huh... akurat mam najwyzszy level ze wszystkich (liczac %) co nie znaczy, ze jestem the best ale grac tez potrafie i jakos bez pomocy Fila czy dreada doszedlem do 24 (tzn. 24ka stuknela podczas grania z Filem akurat, ale z nim od lv19 nie gralem w ogole - dopiero od 23ki). Dread siedzi na 23 - skads sie te 24 wzielo wink.gif. Od dluzszego czasu gram z prawie niezmieniajacym sie teamem (najczesciej jedna osoba sie rozni, gora dwiema, ale i tak kazda osobe dobrze znam) i naprawde swietne efekty to przynosi. A ze mluce w Team Slayera tylko to juz inna sprawa wink.gif. W grach Rumble Pit czy Head to Head sse (nie gram w nie w ogole) tongue.gif.

ps. Lv17-20 wydaja sie teraz latwe tongue.gif
ps2. XBC/KAI sux - koluj sobie LIVE ;] Ludzie grajacy na XBC/KAI a LIVE to naprawde przeogromna roznica. Zreszta Civek juz sie o tym przekonal jak zaczal troche grac na LIVE (bo wczesniej troche inaczej myslal).

ps3. Nie klucic sie i nie schodzic z tematu tongue.gif
Flaha
Hey spokojnie panowie :roll: to niejest temat "pobluzgaj po czyims klanie" wiec niewskazane jest tu sie obrazac :wink:
MOBDEEP

napisałem ci czemu nie wkleje ale ty tego jak zwykle nie kumasz :?

wiekszosc textow to ty (pipipi) , ty (pipipi) , co jest (pipipi) itd
potem co niektorym bluzgałes na rodzine .

Adrian tak tez pisał do innych polakow jak z nimi gralem ale nikow juz nie pamietam ale typy mowili ze ma cos z głową.

No masz, ale pokaż ten tekst nawet z (pipipi) poprostu go wklej, pokaż wszystkim jaki to ja jestem bluznierca.
zaqwsx

No masz, ale pokaż ten tekst nawet z (pipipi) poprostu go wklej, pokaż wszystkim jaki to ja jestem bluznierca.

Człowieku kończe tą rozmowe zobacz co inni piszą nic do ciebie nie dociara question.gif :? nie mam całego zapisu bo to bylo jakies miesiac temu ale fragmenty pamietam, wyzywałes przypadkowe osoby całkiem bez powodu , i jeszcze zmyslasz ze tak nie pisales o raptorze- jak masz jeszcze jakies pytania moje gg 1704375 pisz tam

co do XBC/XLINK to tam poziom moim zdaniem to odpowiednik 67 levelu na XBL.
MOBDEEP
Ja tez skoncze poniewaz nudzisz i to strasznie.
-Hp- BaNaN
Mobdeep ty jestes cieciem bez szkoły grałeś kiedyś ze mną albo widziałeś jak ja gram żeby się wypowiadać. Wiesz ja słyszałem żeby coś powiedzieć o kimś to trzeba go choćby zobaczyć ja też moge sie z kogoś na tym forum śmiać że walnął rakietą w palme ale tego nie robie. Szkoda mi klawiatury zeby do ciebie pisać. jak chcesz mi coś powiedzieć to też zostawiam gg. GG: 5029629
Maiden
ot taka mała inforamcja=Kilka dni temu kamson aka kamsonik PL stał sie starzystą w "Atomowych żołnierzach" :wink:
SIKI
Powstał nowy klan Polish Hunters biggrin.gif
Jak na raze w składzie: Nixon PL, Jedrek PL, YETI PL, SiKi PL, Wesoly PL biggrin.gif
JaCoR
Powstał nowy klan Polish Hunters biggrin.gif  
Jak na raze w składzie: Nixon PL, Jedrek PL, YETI PL, SiKi PL, Wesoly PL biggrin.gif

Czyzby Jedrus zostawil kolezkow z miasta i ich klan? 8O
kamson11
ot taka mała inforamcja=Kilka dni temu kamson aka kamsonik PL stał sie starzystą w \"Atomowych żołnierzach\" :wink:

Thx :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.