Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
dureń
CYTAT(Master JIN @ 19 08 2007, 14:51) *
jesli ktoś zbiera ekipe do co-opa to ja z chęcią się piszę

Ja też ale tylko na legendary. Może będzie ktoś jeszcze to łatwiej będzie. Tylko kto hostuje?
Raptor
Stary... jeszcze ponad miesiac do premiery, a ty sie martwisz kto bedzie hostowal? wink.gif - ofc osoba z najlepszym uploadem powinna.

Ja mam juz swojego partnera do Co-opa - Uznego 8-). Szkoda tylko, ze 25 = wtorek (praca sad.gif), ale w HC weekend nadrobimy biggrin.gif.
Master JIN
ciekawe czy we 4 czterech jest ostra jazda?obawiam się jedynie tego że przez walki będzie się przechodzić jak przez masło z powodu za małej liczby oponentów .
Raptor
Dlatego samo Bungie na starcie zaleca juz tryb legendary dla czterech osob - dodatkowi gracze nie powoduja zadnych zmian w poziomie trudnosci oraz liczbie przeciwnikow (po prostu ulatwiaja zadanie jeszcze bardziej). Mnie interesuje na start jedynie tradycyjny dwuosobowy Coop smile.gif.
Zeratul
no i pozamiatane...

padlem, spuscilem sie w pracy... i w ogole sikam ze szczescia...

PS3 laugh.gif
jarken
Wow, ale tekstury cool.gif Ile ma być klatek w multi? Stałe 60?
qazar
ech bez jaj fotki genialne ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif zgadzam sie z yetim ten rok to rok bioshock i halo 3 biggrin.gif

yeti jesli graficznie to halo 2 hd to prosze cie nei osmieszaj sie wiecej tylko kup okulary
Soul
Yeti odpal sobie H2 na Bravi , i zastanów się co Ty gadasz .
barth
z tego co kiedyś tam obiecał m$(nie bungie) to ma być stałe 60 w 1080p
qazar
odpal sobie na bravi halo 2 pc bo akurat ono jest w hd i odrazu w te pedy do okulisty
YETI
Soul, jak gra wyglada na tv a jak na screenach to dwie zupełnie inne rzeczy. Ja komentuje to jak gra wyglada na SCREENACH, dla mnie wyglada słabo. Jestem przekonany ze na lcd H3 bedzie kosic, moze nie tak jak Bioshock, ale graficznie gra na bank da rade.
A te screeny są słabe smile.gif

widzisz tu różnice jednej generacji?
http://www.microsoft.com/games/halo2/scree...creenshot02.jpg

http://www.wired.com/images/article/magazi...Epitaph_FP4.jpg
bo ja nie

CYTAT(barth @ 21 08 2007, 21:10) *

H3 w 1080p?! ohmy.gif
Blim
Te obrazki wyżej nijak się nie mają do tych wypuszczonych nieco ponad tydzień temu (już pomijając fakt że to single player)

np.
qazar
jak halo 3 na fotkach wyglada jak halo 2 hd to wszystkie fotki HS prezetuja sie jak piersza partia gier na ps 2 %)<lol>
maggot
ja tam widze skok tym bardziej jak wyobraze sobie ten ostatni screen w ruchu- MASAKRA!
a o to czy bioshock bedzie numerem 1 2007 to bym sie kłócił, bez multi po dwóch trzech razach bedzie na półce, ale to i tak lepiej niz prezerwatywa wink.gif
Flaha
CYTAT(maggot @ 21 08 2007, 21:36) *
ja tam widze skok tym bardziej jak wyobraze sobie ten ostatni screen w ruchu- MASAKRA!
a o to czy bioshock bedzie numerem 1 2007 to bym sie kłócił, bez multi po dwóch trzech razach bedzie na półce, ale to i tak lepiej niz prezerwatywa wink.gif

Jakie porównanie xD Wiara nie ma się co kłócić o grafe w h3 bo ona i tak będzie powyżej przeciętnej w Halo od ZAWSZE chodziło o fabułę (która okazała się jeszcze bardziej wciągająca i zadziwiająca pełna smaczków i głęboka jak bajkał thx barth i MaxVarEmreis wink.gif ) i o gameplay koniec tematu laugh.gif
Jacobss
Nie chce nic gadac na temat grafiki, jednak cos powiem tongue.gif. W kazdym razie, na pewno bede zbluzgany. happy.gif Do rzeczy, pomimo, ze Halo 3 w tym roku numer 1 dla mnie to jednak wkurza mnie raczej Bungie a nie sama gra. Bo sama gra bedzie jak to bywa juz z Halo pogromca innych gier, ale nie graficznie. O co mi chodzi? Otoz, obejrzalem te najnowsze screenzy wyzej podane, i doznalem jak juz bywa przy Halo 3 w kwestii grafiki rozczarowania. Otoz, Bungie zaserwowalo nam rok temu wspanialy filmik, podobno na silniku gry. Tak miala gra wygladac, no coz wiadomo, ze producenci lubia sciemniac i w ogole. Spoko, potem jak juz byly slabe screeny to tlumaczyli sie, ze bla bla ze to tylko alpha i w ogole. Dzisiaj gdy gra praktycznie jest skonczona nie pokazuje zadnego szalu w kwestii grafiki. Tak, wiem gameplay i reszta pozamiata. Mnie tego nie trzeba mowic rolleyes.gif Tylko mi sie nie podoba, ze najpierw Bungie pokazuje filmik z dosc ladna grafika a potem sie okazuje, ze byl to po prostu render(Przy czym gadaja, ze to bylo z gry). Wiem, ze Sony tez tak robilo, ale Sony w przeciwienstwie do Bungie narobilo sobie poprzeczki nie do przeskoczenia z tymi renderami (uwazam jedynie, ze tylko Guerilla bylo w stanie sklecic cos podobnego i rownie dobrego do rendera Killzone 2) no ale wedlug mnie ten Trailer z E3 2006 dalo sie doscignac. Bungie mialo caly 2005, 2006 i polowe 07 i z kasa Microsoftu i hardwarem X360 nie bylo w stanie sklecic grafiki z rendera? Mnie sie zdaje, ze zabraklo juz do grafiki po prostu checi. Skupili sie na gameplayu, spoko, tylko ze nikt mi nie powie, ze 2,5 roku potrzebowali na zaprojektowanie tych 10 czy ile tam jest leveli plus parenascie map multiplayer. Oszalamiajacych roznic w gameplayu tez nie ma, kosmetyczne poprawki. Gralem w bete to wiem, za bardzo sie od tego w pelnej nie zmieni. Oczywiscie, gra jest niesamowicie grywalna i w ogole bla bla. Ale, co Bungie robilo przez ten caly czas? Daleki jestem od stwierdzen Halo 2 HD, ale silnik widac, ze zostal tylko lekko podrasowany i nikt mi nie powie, ze nie dalo sie o wiele wiecej wycisnac. Przeciez ta gra to nie jest zwykly sredniak to preciez Halo! Czy Microsoft nie potrafil nacisnac odpowiedno na Bungie? O zbroi MC pisac nie bede bo to juz wiadomo.
Flaha
a skąd ty wiesz jaka jest grafika w grze ? huh.gif Ja nie wiem i dlatego mowie żeby o grafice nie dyskutować na razie ale jak widzę nie da się ? Mogę to porównać do sytuacji jaka ma się w filmach - ja np. wolę iść na produkcję głębszą (odpowiednik fabuły, gameplayu itp) ale nie naładowaną efektami specjalnymi (odpowiednik grafiki) ale jak wiadomo nie każdy lubi to samo ty wolisz transformers a ja leona zawodowca thumbsup.gif
Jacobss
CYTAT(Flaha @ 21 08 2007, 22:46) *
a skąd ty wiesz jaka jest grafika w grze ? huh.gif Ja nie wiem i dlatego mowie żeby o grafice nie dyskutować na razie ale jak widzę nie da się ? Mogę to porównać do sytuacji jaka ma się w filmach - ja np. wolę iść na produkcję głębszą (odpowiednik fabuły, gameplayu itp) ale nie naładowaną efektami specjalnymi (odpowiednik grafiki) ale jak wiadomo nie każdy lubi to samo ty wolisz transformers a ja leona zawodowca thumbsup.gif

Widze, ze kompletnie nie zrozumiales o co mi chodzi. Jaka jest grafika w tej grze, boze czlowieku gdzie ty zyjesz. Kilka dni temu byl news, ze Halo 3 jest ukonczone w 99,9% Screeny wyzej podane, moga miec gora 2 tygodnie. Swiadczy to o tym, ze ta gra bedzie tak wygladac. Nie zrozum mnie zle, mi grafika nie przeszkadza w takim stopniu, ze nie kupie przez to gry. Przeciwnie, kocham serie Halo i 3 to jak juz powiedzialem must have. Zreszta, dzisiaj zlozylem predorder na Legendary Edition. W kazdym razie, jestem zawiedziony, ze Bungie wspolnie z Microsoftem nie zaprezentowalo naprawde niczego wybuchowego na koniec tej trylogi. Badz co badz, flagowy tytul Xa powinien wygladac przynajmniej jak tamten trailer. I ja tez wole isc na produkcje glebsz jak to powiedziales, ale od tej gry mozna wymagac naprawde lepszej grafiki. Zreszta jak od gry i tak tego nie wymagam, wymagam od Bungie ktore obiecuje, i Microsoftu ktory pieprzy, ze Halo 3 bedzie korzystac z pelnej mocy x360.
qazar
a moze to pelna moc ixi? pamietaj o duzych otwartych etapach i wielu psotaciach oraz wybuchach na raz wink.gif
Soul
Pełna raczej nie, to drugie zgadza się , poczekaj aż zagrasz w tą grę w domu i zobaczysz te wszystkie ogromne tereny . Jak wiadomo screeny są różne jedne lepsze a inne gorsze , na podstawie shootów , nie powinno się oceniać , filmiki mówią dużo więcej(choć też nie do końca) . Po za tym większość tych screenów jest z MP , a jak wiadomo MP ma wyglądać gorzej , tak czy siak tekstury i oświetlenie prezentują się kapitalnie + to wykonanie roślinek , guardian wygląda obłędnie:)
Flaha
CYTAT(Jacobss @ 21 08 2007, 22:55) *

Widze, ze kompletnie nie zrozumiales o co mi chodzi. Jaka jest grafika w tej grze, boze czlowieku gdzie ty zyjesz. Kilka dni temu byl news, ze Halo 3 jest ukonczone w 99,9% Screeny wyzej podane, moga miec gora 2 tygodnie. Swiadczy to o tym, ze ta gra bedzie tak wygladac. Nie zrozum mnie zle, mi grafika nie przeszkadza w takim stopniu, ze nie kupie przez to gry. Przeciwnie, kocham serie Halo i 3 to jak juz powiedzialem must have. Zreszta, dzisiaj zlozylem predorder na Legendary Edition. W kazdym razie, jestem zawiedziony, ze Bungie wspolnie z Microsoftem nie zaprezentowalo naprawde niczego wybuchowego na koniec tej trylogi. Badz co badz, flagowy tytul Xa powinien wygladac przynajmniej jak tamten trailer. I ja tez wole isc na produkcje glebsz jak to powiedziales, ale od tej gry mozna wymagac naprawde lepszej grafiki. Zreszta jak od gry i tak tego nie wymagam, wymagam od Bungie ktore obiecuje, i Microsoftu ktory pieprzy, ze Halo 3 bedzie korzystac z pelnej mocy x360.

kurde to sie nie zrozumieliśmy obydwoje, mi chodziło po prostu żeby zaprzestać spekulacji na temat grafiki do póki gra nie wyjdzie bo po screenach to raczej nie powinno sie oceniać aha annoucement trailer to nie był render tylko real time. peace
Jacobss
CYTAT(Soul @ 21 08 2007, 23:02) *
Pełna raczej nie, to drugie zgadza się , poczekaj aż zagrasz w tą grę w domu i zobaczysz te wszystkie ogromne tereny . Jak wiadomo screeny są różne jedne lepsze a inne gorsze , na podstawie shootów , nie powinno się oceniać , filmiki mówią dużo więcej(choć też nie do końca) . Po za tym większość tych screenów jest z MP , a jak wiadomo MP ma wyglądać gorzej , tak czy siak tekstury i oświetlenie prezentują się kapitalnie + to wykonanie roślinek , guardian wygląda obłędnie:)

Zgadzam sie, zobaczymy w ruchu wszystko. Ale zgodzisz sie ze mna Soul, ze Halo 3 mogloby lepiej wygladac i tego bys tez pewnie chcial tongue.gif

CYTAT(Flaha @ 21 08 2007, 23:09) *
CYTAT(Jacobss @ 21 08 2007, 22:55) *

kurde to sie nie zrozumieliśmy obydwoje, mi chodziło po prostu żeby zaprzestać spekulacji na temat grafiki do póki gra nie wyjdzie bo po screenach to raczej nie powinno sie oceniać aha annoucement trailer to nie był render tylko real time. peace

Spoko, tylko jak Trailer moglbyc real-time skoro gra ta nie wyglada. I to rok pozniej od pokazania Trailera. Ja ten Trailer uznaje za Render, i Bungie nie mowilo prawdy o tym, ze to byl real time, dali render i tyle.
Flaha
CYTAT(Jacobss @ 21 08 2007, 23:15) *
Spoko, tylko jak Trailer moglbyc real-time skoro gra ta nie wyglada. I to rok pozniej od pokazania Trailera. Ja ten Trailer uznaje za Render, i Bungie nie mowilo prawdy o tym, ze to byl real time, dali render i tyle.

Lol wtedy na e3 za kulisami zrobili pokaz dla prasy i jeździli sobie kamerą po mapie i zmieniali tam kamery na Xie 360, zresztą jest nawet filmik z marketplace do ściągnięcia pt. "In the begining" gdzie to widać nawet. Kłamało to jedynie Sony z trailerem Killzone w przeciwieństwie do traileru h3 to BYŁ render.
Jacobss
CYTAT(Flaha @ 21 08 2007, 23:25) *

Lol wtedy na e3 za kulisami zrobili pokaz dla prasy i jeździli sobie kamerą po mapie i zmieniali tam kamery na Xie 360, zresztą jest nawet filmik z marketplace do ściągnięcia pt. "In the begining" gdzie to widać nawet. Kłamało to jedynie Sony z trailerem Killzone w przeciwieństwie do traileru h3 to BYŁ render.

Lol. Znam filmik in the begining na pamiec i doskonale wiem, ze bylo kilka ujec pokazywane, nie mowia o tym, ze w tym filmiku pan Creamer czy jak mu tam, powiedzial, ze tak ta gra wygladac bedzie. Ale: Skoro gra faktycznie tak wygladala ROK TEMU to czemu rok pozniej wyglada gorzej? Gdzie ta blyszczaca zbroja Master Chiefa? Gdzie ten ladny pyl i te tekstury podloza? whistling.gif
Jacobss
Szczegolnie na tych 'screenkach' zobaczysz wszystko w pelnej fazie. Po prostu rozmiar tych scrennow i odleglosc daje zludzenie az tak dobrej grafiki. Poza tym, pisalem, ze mi sie grafika podoba. Chcialbym, aby ktos wreszcie zauwazyl, ze mi o cos innego chodzi. Po prostu po tych obiecankach, czasie i tym, ze gra to Halo mozna by oczekiwac wiecej. Poza tym, dalo sie wiecej. Mnie sie po prostu zdaje, ze Engine lezy. Ze sie nie nadaje. Co nie stac moze Microsoftu na sklecenie lepszego Enginu w 2,5 roku? Jasne, juz w to wierze...
Flaha
CYTAT(Jacobss @ 21 08 2007, 23:39) *
CYTAT(Flaha @ 21 08 2007, 23:25) *

Lol. Znam filmik in the begining na pamiec i doskonale wiem, ze bylo kilka ujec pokazywane, nie mowia o tym, ze w tym filmiku pan Creamer czy jak mu tam, powiedzial, ze tak ta gra wygladac bedzie. Ale: Skoro gra faktycznie tak wygladala ROK TEMU to czemu rok pozniej wyglada gorzej? Gdzie ta blyszczaca zbroja Master Chiefa? Gdzie ten ladny pyl i te tekstury podloza? whistling.gif

do cholery od samego początku probuje ci wytłumaczyć żebyś nie oceniał grafy po screenach wyjdzie gra wtedy będziesz mógł psioczyć ale dopóki nie wyszła nie trzymałeś jej w ręku nie widziałeś jej w HD to nie pisz takich rzeczy bo jeszcze się okaże że będzie lepiej wyglądać niż na trailerze i będzie ci głupio.
Jacobss
CYTAT(Flaha @ 21 08 2007, 23:45) *
do cholery od samego początku probuje ci wytłumaczyć żebyś nie oceniał grafy po screenach wyjdzie gra wtedy będziesz mógł psioczyć ale dopóki nie wyszła nie trzymałeś jej w ręku nie widziałeś jej w HD to nie pisz takich rzeczy bo jeszcze się okaże że będzie lepiej wyglądać niż na trailerze i będzie ci głupio.

Po 1. nie bedzie mi glupio, bo sam chce, zeby wygladala pieknie, po 2. ja nie psiocze na gre. Nie rozumiesz, ze jestem fanem Halo? Caly czas tylko nie umiem zrozumiec, ze gra wyglada tak a nie inaczej. A na pewno dalo sie zrobic lepiej. Nie mowiac, o tym, ze w Bete gralem. W becie mi sie tylko brak AA nie podobal. Reszta byla swietna. Aha i jeszcze jedna rzecz: Czemu w tym roku na E3 trailer w HD wygladal gorzej niz roku temu? Pytanie kieruje do ciebie, bo ty twierdzisz, ze gra kiedykolwiek wygladala jak rok temu, w co nie wierze.
Zimol
Jeden taki szczególik pominąłeś Drogi Jacobssie... multi ma uproszczoną grafikę (głupio brzmi wiadomo, że nie żeby wyglądało jakoś sporo odmiennie od oryginału w singlu), odrobinę (diabeł tkwi w szczegółach, ale to raczej z troski by gra się nie zakrztusiła przy jakimś większym zagęszczeniu wybuchów i wystrzałów. To by zabiło gre w MP. Poza tym były screeny lepsze i gorsze... ktoś (chyba w Halo Arenie) dał screena jak gra prezentowała się na HD telewizorze... oczoyebne, jesli mam być szczery... to oczywiście to Twoje zdanie, zawsze znajdą się tacy, którzy wolą więcej (apetyt rośnie w miarę jedzenia) i będą narzekać na małe "cuś". I ja nie mam im tego za złe... byleby nie pisał bzdur whistling.gif

PS . Bungie jest o wiele bardziej słowne i wiarygodne od Sony w kwestii "renderów" tak jak to Flaha (Helmtacular) słusznie zauważył...
Flaha
CYTAT(Jacobss @ 21 08 2007, 23:49) *
CYTAT(Flaha @ 21 08 2007, 23:45) *

Po 1. nie bedzie mi glupio, bo sam chce, zeby wygladala pieknie, po 2. ja nie psiocze na gre. Nie rozumiesz, ze jestem fanem Halo? Caly czas tylko nie umiem zrozumiec, ze gra wyglada tak a nie inaczej. A na pewno dalo sie zrobic lepiej. Nie mowiac, o tym, ze w Bete gralem. W becie mi sie tylko brak AA nie podobal. Reszta byla swietna. Aha i jeszcze jedna rzecz: Czemu w tym roku na E3 trailer w HD wygladal gorzej niz roku temu? Pytanie kieruje do ciebie, bo ty twierdzisz, ze gra kiedykolwiek wygladala jak rok temu, w co nie wierze.

Nigdzie nie pisałem ze gra tak wygląda, napisałem tylko że to nie był render wink.gif możemy odłożyć te rozważania na datę po premierze gry ? Proszę ?
barth
czekajcie, wy twierdzicie, że announcement trailer wygląda lepiej niż e3 2007? poje................. was? szczerze, gra wygląda sto razy lepiej niż wtedy, pełne życia levele w porównaniu do pustej pustyni(biggrin.gif). A beta to beta, nigdy nie wygląda jak produkt końcowy, szczególnie MULTIPLAYER BETA.
Jeszcze jedna sprawa - to nie był render, nawet ktoś z Extreme'a widział podobno zakulisowy pokaz.
Soul
Jedyne co było lepsze , to kolor zbroi MC. unsure.gif
kowal_dc
O widze ze kolejna klotnia o grafe tym razem bez mojego udzialu biggrin.gif Ja tam rozumiem Jacobssa, wlasciwie to samo pisalem na tych samych przykladach pare stron wstecz, ale ale Panowie to jest HALO 3 i nie wiem jak wy ale ja bede od tej gry WYMAGAL. Duzo.
qazar
wymagac a moc to dwie rozne rzeczy wink.gif
t3xz
CYTAT(YETI @ 21 08 2007, 21:18) *
CYTAT(barth @ 21 08 2007, 21:10) *

H3 w 1080p?! ohmy.gif

Na pudełku BioShock też widniała obsługa 1080p.

Moim zdaniem chodzi o upscaling do 1080p, choć chciałbym się pod koniec września miło zaskoczyć.
barth
leje na grafike, jak dla mnie ta gra mogłaby ukazać się nawet na x1, byleby gejmplej wył wyczesany(a to już wiemy, że bankowo będzie biggrin.gif)
Salwador
CYTAT(Jacobss @ 21 08 2007, 22:45) *
Szczegolnie na tych 'screenkach' zobaczysz wszystko w pelnej fazie. Po prostu rozmiar tych scrennow i odleglosc daje zludzenie az tak dobrej grafiki. Poza tym, pisalem, ze mi sie grafika podoba. Chcialbym, aby ktos wreszcie zauwazyl, ze mi o cos innego chodzi. Po prostu po tych obiecankach, czasie i tym, ze gra to Halo mozna by oczekiwac wiecej. Poza tym, dalo sie wiecej. Mnie sie po prostu zdaje, ze Engine lezy. Ze sie nie nadaje. Co nie stac moze Microsoftu na sklecenie lepszego Enginu w 2,5 roku? Jasne, juz w to wierze...

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...40#entry1303460 <--zerknij tutaj..pokazalem dla porownania ;)
Moj temat spekulacji nad grafika juz sie zakonczyl..jakies chyba 50 stron wstecz na wczesna psudo alphe nazekalem..i dostawalem pejczem...bo kazdy tlumaczyl ze to tylko alpha i bla bla..prawda jest taka ze nie obchodzilo mnie jak tak gra bedzie wygladac graficznie lecz chcialem poruszyc to iz slowo od bungie cos wiecej dla mnie znaczylo..No cuz..zobaczymy jak gre dostane w swoje rece..
Flaha...Ty powinienes wiedziec najlepiej jak to wygladalo w przypadku H2??traielry gameplye itd?:))
Hisotria lubi sie powtarzac...i prosze nie bijcie za czyjes uwagi....
Soul
Zawsze mogło by lepiej wyglądać , tyle że ja mam to czego chciałem , świetne tekstury , ogromne przestrzenie , wykonanie otoczenia (rośliny itp) , gra świateł i różne efekty z nią z wiązane , jedyne co mnie boli to kolor zbroi MC mogła wyglądać tak jak na trailerze z E3 , no ale kto wie może pod koniec gry MC ewoluuje , i kolor zbroi się zmieni , kto wie :) Po za tym zanim zaczniemy oceniać grafę , radzą poczekać aż grę zobaczymy w ruchu , na naszych tivika HD .
Prime Hunter
Single player gameplay prosto z GC 2007!

http://media.video.ign.com/ev/av.html?dlUR...bject_ID=734817
Spiderman
Wyglada calkiem fajnie smile.gif
qazar
CYTAT(Spiderman @ 22 08 2007, 22:16) *
Wyglada calkiem fajnie smile.gif

Zartujesz? genialne, ja juz czekam z jezorem do pasa:P
t3xz
Bez podjarki, jak zwykle na sucho. Czekam na pierwsze gameplaye w HD, do tego czasu spontan (jaaasne, tak to sobie mów lamo - sumienie).
Soul
Prze obłędnie !!!! Prze świetnie !!! Oj bał bym się na miejscu Bioshocka , o miano najlepiej wyglądającego FPS na X360 cool.gif
qazar
nie no krol jest jeden BIOHALO <lol>;)

imo obled stary jestem a sie podniecam jak dziecko biggrin.gif
Zajcik
Mowcie co chcecie, ale jak dla mnie grafika prezentuje sie OBLEDNIE... nie moge sie doczekac smile.gif
barth
to ktoś chce jeszcze coś powiedzieć o niespełnionych obietnicach Bungie?
Raptor
Ja tam i tak jestem zadowolony. Nie koniecznie z tego co widzialem (nie jest to w przypadku Halo dla mnie rzecz najwazniejsza - zwlaszcza w MP), ale z tego co wlozyli do srodka... praktycznie (ci co mnie znaja dluzej, lub czytuja halo arene regularnie od dawien) wszystko to czego chcialem, a nawet odrobine wiecej: nagrywanie meczy (w taki sam sposob jak sie to odbywalo w Q3A - na tym mi najbardziej zalezalo), edytor map (chociaz to juz mniej), co-op online (cos czego brakiem w H2 sie strasznie zawiodlem, a tutaj mam coop do 4 osob), cuda takie jak udostepnianie nagran innym itp. Teraz tylko dorwac to w swoje lapki i przetestowac, wycisnac siodme poty ^^. Nie zapominajac o plynnym dzialaniu tego wszystkiego wink.gif. Wiec nad 'nie spelnionymi obietnicami' bede sie rozwodzil po premierze wink.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.