Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
qazar
ironia wink.gif dla mnie HALO to obiekt kultu, dla tej gry kupilem xboxa w dniu premiery us tongue.gifbiggrin.gif i tylko dla tej gry,stary jestem ale ekscytuje sie nia jak dziecko nowa zabawka:D
barth
podobnie jak ja biggrin.gif
następnym razem proszę cie umieść jakąś emotke, tak żeby było wiadomo że to ironia wink.gif
Prime Hunter
http://www.joystiq.com/2007/08/25/to...-video-halo-3/
http://www.jeuxvideo.tv/video-exclu-4-gc-2...ideo-42442.html
http://www.jeuxvideo.tv/video-exclu-3-gc-2...ideo-42440.html

Podobno coś z single player z "ogromnymi" spojlerami. Ale jak ktoś jest ciekawy, to nie mam nic przeciwko tongue.gif Ja w każdym razie nie obejrzałem wink.gif
Soul
E tam to samo co na xboxyde
Prime Hunter
Zdjęcie pudełka edycji kolekcjonerskiej.
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=12...1807&size=l
easye
CYTAT(Soul @ 26 08 2007, 21:32) *

Masakra - dla mnie ten gameplay wyglada oblednie !, ale co z tego, jak zaraz ktos na pisze, ze dla niego za kolorowe... LOL
Replaye z campani daja rade. Pieniądzie odłożone !
Keymaker
Yhm...Więc tak to wygląda ninja.gif Gameplay na pierwszy rzut oka daje radę, fizyka jako taka istnieje i jest interakcja z otoczeniem, niestety w ograniczonym stopniu. O grafice za bardzo nie będę się wypowiadał, gdyż nei ma co dyskutować, mając za podstawę dyskusji marnej jakości filmik. jedyne co mi się rzuciło w oczy wyjątkowo mocno to przesadzony HDR. Poza tym na razie nie mam pytań.
barth
http://www.gamevideos.com/video/id/14275
http://www.gamevideos.com/video/id/14276

filmiki w których widać działanie Flame Bomba, Flamera i nowego poprawionego Cammo, do tego na Guardianie
walek
CYTAT(easye @ 27 08 2007, 13:53) *
CYTAT(Soul @ 26 08 2007, 21:32) *

Masakra - dla mnie ten gameplay wyglada oblednie !, ale co z tego, jak zaraz ktos na pisze, ze dla niego za kolorowe... LOL

... przecież to kolorowe! smile.gif

Pal licho grafike, gdzie tu jest "nowy" gameplay. Rozgrywka prawie identyczna jak w Halo2. Gdzie ten next-genowy feeling?
barth
a słyszałeś kiedyś, że lepsze jest wrogiem gorszego?
może ściągnij tą klapke z lewego oka to zobaczysz, że equipy dodaja niezłego twista do rozgrywki, można nieźle zastawiać zasadzki i kombinować z nimi(jaki znowu (pipi) next-genowy feeling? niektórzy to marudzą dla samej sztuki marudzenia)
Soul
Cicho Killzone 2 , ma taki nex genowy feeling , i taki kozacki i innowacyjny gameplay , że to głowa mała :O Barth daj spokój gościu nie wie co to Halo a tym bardziej o MP wie tyle co nic , więc dla niego nic nowego tu nie ma ermm.gif
qazar
znaczy jaki to mial by byc next gen feeling? po co zmieniac cos co jst genialne ?

Ja proponuje fano KZ 2 zaczac sie obawiac bo jedynka byla gameplayowa kupa i tam jest wiele do poprawy biggrin.gif
B0dz1o
Właśnie, przecież miliony zauroczonych Halo 3 graczy nie mogą się mylić, hehe
Spójrz na takiego Deus Ex. W dwójce zmienili gejmplej i wątpię, czy komuś się to spodobało
I niech nawet ten Killzone będzie ładniejszy, mam to gdzieś. Lepiej być mądrym i brzydkim, niż pięknym , ale pospolitej inteligencji. Rzekłem, hehe

CYTAT
Pal licho grafike, gdzie tu jest "nowy" gameplay. Rozgrywka prawie identyczna jak w Halo2. Gdzie ten next-genowy feeling?

EDiT:Jak to, nie czujesz nowej generacji? Wielkie mapy, masa przeciwników na ekranie, HDR, odległy widnokrąg
qazar
Halo jest PIEKNE!!! nie bluznj ze jest brzydkie wink.gifbiggrin.gif
Keymaker
Może pogadacie o grafice dopiero po premierze gry ? Nie ma co się opierać an retuszowanych screenach lub marnej jakości filmikach...
B0dz1o
Ale ja nie napisałem, że Halo 3 jest brzydkie! Chciałem powiedzieć, że akurat grafika w tym szpilu schodzi na dalszy plan.
Po prostu dla mnie mogłyby tam biegać białe kwadraciki na czarnym tle, a ja i tak bym się w to zagrywał, bo drugiej tak wspaniałej serii gier nie znam
kowal_dc
CYTAT(barth @ 27 08 2007, 16:09) *

Musze to napisac: this map Ro0o0o0o0oXxXxXxxxx!!!11!1 biggrin.gif
qazar
CYTAT(Keymaker @ 27 08 2007, 23:27) *
Może pogadacie o grafice dopiero po premierze gry ? Nie ma co się opierać an retuszowanych screenach lub marnej jakości filmikach...

A czemu nie ? W poscie o KZ 2 maja jeszcze mniej do ogladania a juz pisza poemy na temat grafiki i efektow uzytych w grze wink.gif wacko.gif
Prime Hunter
Gameplay w dżungli, chyba nie było biggrin.gif
http://www.thisisgame.com/board/view.php?i...mp;subcategory=

Trochę długo się ładuje. Było czy nie? smile.gif
Spiderman
Chyba nie było, ale się strasznie długo ładuje confused.gif
Xymek
CYTAT(qazar @ 28 08 2007, 11:04) *
CYTAT(Keymaker @ 27 08 2007, 23:27) *

A czemu nie ? W poscie o KZ 2 maja jeszcze mniej do ogladania a juz pisza poemy na temat grafiki i efektow uzytych w grze wink.gif wacko.gif

zwlaszcza o tych "slicznych" rozmazanych do bolu texturach hyh.gif
barth
Sierra 117, fajny level biggrin.gif, który to był? Pierwszy czy trzeci?
Maiden
Gdzies mozna kupic Xbox Halo 3 lim. ed.?
Mastah smile.gif ?
Soul
No jungla daje radę nie ma co! Mapki w MP też niczego sobie , jeszcze tylko miesiąc ermm.gif happy.gif biggrin.gif A póki co wracam do rapture , i niebieskiego Smoka;D
inteligent
Powiem krótko: H3 zjada Gyrosy już samą rozległością map, swobodą poruszania się, interaktywnością otoczenia, wodą, niebem, efektami i w ogóle jest ładniejsze. Tylko modele postaci są w gyrosach ciut lepsze. Nie ma bata we wsi, że nie. Taka jest moja opinia i zdania nie zmienię.
PS. luknijcie na ten filmik. Halo to kosmos- dosłownie i w przenośni:
KOSMOS!!!
qazar
Zgadzam sie z toba w pelni rozciaglosci tematu wink.gif ale wiesz w GOW bylo 5 postaci na krzyz w halo moze byc i 40 biggrin.gif
Zeratul
http://www.xbox.com/en-US/games/h/halo3/news/#mfg

halo 3 skonczone... wiedzialem, ze skoncza w moje urodziny!!!!
Soul
Najlepszego !! A Halo 3 za rządzi i chyba nikt niema żadnych wątpliwości !

http://www.gamersyde.com/stream_4354_en.html

Nerrows TS Gameplay
qazar
Najlepszego:)

Ech ja sie juz nie moge doczekac biggrin.giftongue.gif filmiki podkrecaja Hype na ta gre na max biggrin.gif
Prime Hunter
Master Chief straszy w centrum handlowym Koreańczyków laugh.gif
http://kotaku.com/gaming/clip/halo-3-promo...eans-294965.php
Lord Tidek
CYTAT(Prime Hunter @ 30 08 2007, 10:56) *
Master Chief straszy w centrum handlowym Koreańczyków laugh.gif
http://kotaku.com/gaming/clip/halo-3-promo...eans-294965.php

Szkoda że u nas tak nie ma, ciekawi mnie czy microsoft walnie jakąs akcje reklamową dla Halo 3 w Polsce tongue.gif Może reklamy w TV lub kinie albo coś twisted.gif
barth
Ludzie a gra jest arcy za(pipi)ista, Slayer na Sandtrapie jest mega przyjemny, Elephant jest ogromny i Spartan Laser jest poprawiony!(Szkoda że z tego co widać na filmikach to flamer jest przesadzony). Opłacało się jechać do Lipska wink.gif
B0dz1o
Będą reklamy w TV. Informację tę podał Jakub Mirski na Xbox Fun Day. Pozwolę sobie sparafrazować Butchera, hehe
"Zobaczyć Master Chiefa w TV, obok proszków, samochodów i podpasek, to naprawę budujące doświadczenie"
Soul
CYTAT(barth @ 30 08 2007, 09:06) *
Ludzie a gra jest arcy za(pipi)ista, Slayer na Sandtrapie jest mega przyjemny, Elephant jest ogromny i Spartan Laser jest poprawiony!(Szkoda że z tego co widać na filmikach to flamer jest przesadzony). Opłacało się jechać do Lipska ;)

Więcej konkretów proszę. :D
TomisH
CYTAT(Lord Tidek @ 30 08 2007, 10:05) *
Szkoda że u nas tak nie ma, ciekawi mnie czy microsoft walnie jakąs akcje reklamową dla Halo 3 w Polsce tongue.gif Może reklamy w TV lub kinie albo coś twisted.gif

Oj walnie, walnie smile.gif
master_PL
Cholera, fajne wygląda na którymś filmiku H3 biggrin.gif. Mam coraz bardziej ochote na tą gre biggrin.gif. Ale zgodzicie się zemną że jest ciut za kolorowo. Chyba dla tej gry sprzedam Gears of War i jeszcze jakąś grę żeby mieć kase na pre-order smile.gif.
Soul
W Halo zawsze było kolorowo -_- Taki dizajn.
master_PL
Gdzie będziecie nabywać swoje kopie gier?? W jakim sklepie bedzie najtaniej?? 229 chyba bedzie najtańszą cena (sklep PSX tongue.gif )
PS. Skąd bedziecie mieć kase na gre tongue.gif. To pytanie kieruje do tych, którzy do szkoły chodzą biggrin.gif
Xymek
ja wlasnie zlozylem zamowienie na Limitke, ktora w przypadku HALO 3 zapowiada sie naprawde smacznie (dwie dodatkowe plytki) hehehe hyh.gif
Soul
Limitke czy legendary?:P Ja też łykam limited edition , kask mi takj potrzebny jak dziura w moście :P

Zaraz wpadnie Mastah i napisze coś od siebie, że to nie jest ble ble ble... Więc wracajmy do tematu ;)
barth
Legandary panowie, taki fan jak ja nie może zamówić innej wersji wink.gif

Co byście chcieli wiedzieć odnośnie lipska?
Prime Hunter
CYTAT(barth @ 30 08 2007, 16:00) *

Ja zamówiłem limitowaną, a nie legendarną i teraz żałuję confused.gif

Powiedz coś więcej o miotaczu ognia i tych ognistych granatach smile.gif
YETI
CYTAT(Prime Hunter @ 30 08 2007, 16:13) *

Miotacza żaden normalny gracz nie bedzie uzywal w multi (i reszte tego typu broni gdzie widzimy całą postać)

Prime Hunter
CYTAT(YETI @ 30 08 2007, 16:20) *

Miotacza żaden normalny gracz nie bedzie uzywal w multi (i reszte tego typu broni gdzie widzimy całą postać)

Ale w ciasnych pomieszczeniach wyglądał na trochę przesadzonego, choć może to była wina osób grających, a dokładnie ich skilla smile.gif
barth
CYTAT(barth @ 30 08 2007, 16:00) *

żałuje, ale w lipsku jeszcze nie było okazji przetestować ani jednego, ani drugiego, przynajmniej nie w tych pokazach/demach dla wszystkich.
Co do flamera - z tego co widać na filmikach z PAX'a to to zabija jednym trafieniem confused.gif ostre przegięcie.
Flame bomby są za(pipi)iste, już widze pułapki zastawiane na goniących cie ludzi biggrin.gif
maciek88
Czy ktoś wie coś więcej na temat "specjalnego narzędzia do kalibracji dźwięku i obrazu" nie znajdującego się w podstawowym wydaniu? Limitki a tym bardziej legendary kupować nie zamierzam, ale jeśli byłoby to coś wartościowego to może bym był skłonny dołożyć te 6 dych do limitowanej edycji. Z drugiej strony głupia sprawa, to "specjalne narzędzie" winno być w każdej wersji.
POK
CYTAT

Zawsze możesz zrezygnować z zamówienia i zamówić wersję legendarną (chyba, że już ich nie mają na stanie).
t3xz
Umów się z którymś z ludzi posiadających legendarną edycję, żeby ci pożyczył tą płytkę na kilka godzin i po kłopocie.

Z tym, że to narzędzie powinno być standardowo w każdej wersji się zgadzam. No cóż. Tak zdecydowali w Bungie.
Lord Tidek
Nie wiem czy było ale co tam tongue.gif LINK Ciekawi mnie jak to tam wsadzili huh.gif ale co tam itak jazda

A co do miotacza ognia, to kompletnie mi sie ta broń nie podoba, co "Hamburgery" w niej widzą to ja nie wiem, no i na filmikach strasznie mocny byl az za mocny wedlug mnie huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.