Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
barth
CYTAT(bartek2515 @ 24 09 2007, 13:26) *
Ok nie będę sie zapierał ale jakoś pamiętam jak na jednym z filmików z market place gościu mówił że gra będzie miała 60 fps.Tak czy inaczej ta gra powinna chodzić w 60 fps w końcu to gra na którą wielu czekało i chyba najbardziej znany tytuł na świecie jeśli chodzi o XBOXa i wydaje mi się że poprostu nie włożyli wystarczająco dużo pracy w ten tytuł.A to że niema AA a miało być w każdej grze to akurat usłyszałem z ust kogoś w MS i wcale sie nie dziwię że BUNGI postępuje tak jak MS.Szkoda mi tylko tego że tak naprawde zawsze gracze tracą na tych ich obietnicach.PEACE

zagraj a potem mów czy Bungie nie włożyło w to wystarczająco dużo pracy confused.gif
bartek2515
CYTAT(barth @ 24 09 2007, 13:41) *
CYTAT(bartek2515 @ 24 09 2007, 13:26) *
Ok nie będę sie zapierał ale jakoś pamiętam jak na jednym z filmików z market place gościu mówił że gra będzie miała 60 fps.Tak czy inaczej ta gra powinna chodzić w 60 fps w końcu to gra na którą wielu czekało i chyba najbardziej znany tytuł na świecie jeśli chodzi o XBOXa i wydaje mi się że poprostu nie włożyli wystarczająco dużo pracy w ten tytuł.A to że niema AA a miało być w każdej grze to akurat usłyszałem z ust kogoś w MS i wcale sie nie dziwię że BUNGI postępuje tak jak MS.Szkoda mi tylko tego że tak naprawde zawsze gracze tracą na tych ich obietnicach.PEACE

zagraj a potem mów czy Bungie nie włożyło w to wystarczająco dużo pracy confused.gif

Ok masz rację zagram,preorder już pojedzie jutro do mnie więc napewno opiszę swoje wrażenia.Nadal uważam że powinno być lepiej nawet jak jest dobrze.
yanogore
fajnie ze juz glaliscie (wy co juz graliscie) ale ja i tak nie wieze w co ludzie mowia dopuki sam nie zobacze na wlasne oczy.
TroniC
Wszystko opiera sie o ustalenie sobie piorytetu - czy ma byc wypas grafika , czy wypas zabawa. Oczywiscie znajda sie tacy ktorzy powiedza ze w TAKIM tytule powinno byc i jedno i drugie - ale powiedzmy sobie szczerze: na grafike zwracamy uwage tylko na poczatku (przynajmniej tak jest w moim przypadku..). Halo3 wyglada bardzo dobrze - na tyle dobrze zeby nie zwracac uwagi na jakies razace bledy graficzne i skupic sie na rozgrywce... Multi - ma byc dopracowane bo to jest sila tej gry.
bartek2515
CYTAT(TroniC @ 24 09 2007, 14:19) *
Wszystko opiera sie o ustalenie sobie piorytetu - czy ma byc wypas grafika , czy wypas zabawa. Oczywiscie znajda sie tacy ktorzy powiedza ze w TAKIM tytule powinno byc i jedno i drugie - ale powiedzmy sobie szczerze: na grafike zwracamy uwage tylko na poczatku (przynajmniej tak jest w moim przypadku..). Halo3 wyglada bardzo dobrze - na tyle dobrze zeby nie zwracac uwagi na jakies razace bledy graficzne i skupic sie na rozgrywce... Multi - ma byc dopracowane bo to jest sila tej gry.

No tak własnie mnie chodziło o to że w TAKIM tytule powinno być i to i to.Ale zawsze ktoś broni tego że co tam grafika.Ale tak samo jest w przypadku Sony i ich gier co tam grafika najfajniejsze jest to że mamy darmowy NET i wogóle wbudowany akumulatorek w pada.Dziwna taka obrona przecież chodzi o to aby wszystko było na poziomie.Wiem że Halo 3 jest naprawde dobrze zrobione i nie ma sie co czepiać ale w TAKIM tytule naprawde mogli zrobić więcej.

Faktycznie nie grałem i pewnie jak zagram zapomne o tym że to czy tamto jest nie dopracowane ale miło by było pokazać że tutaj nie ma lipy że gra nie była robiona w pośpiechu że w końcu to flagowy tytuł i ta gra sprzedaje 360 ke.
Ney82
Średnia ocen zaskoczyła mnie in plus. Spodziewałem się że jednak H3 będzie bardziej krytykowane. Całe szczęście wyszło jednak na to, że "pure gameplay" zawsze RoX smile.gif
Co mi się na podstawie recenzji w H3 nie podoba to downgrade grafiki na splicie w co-opie, A.I Arbitra jak się gra samemu (skoro ginie co kilka sekund to po co wogóle jest?) i w sumie tyle...No i jestem ciekaw czy rzeczywiście level 8 jest taki straszny jak opisuje to IGN (podobno tak tragiczny, że na samą myśl o nim nie chce się drugi raz kończyć gry smile.gif ).
Resztą po obejrzeniu video review na IGN i w szczególności na Gamespocie jestem totalnie zachwycony. IGN nazywa nawet H3 najbardziej kompletną grą ever. Widać że grania będzie na lata (ja do dzisiaj gram w Halo:CE więc co to będzie z H3...). Już z Bungie.netu zaznaczyłem kilka map variants, które automatycznie śćiągną się jak włoże płytke z H3:)
Jeszcze dwa dni smile.gif

Bungie 98.gif
Zeratul
slyszalem Ney, ze dzieki IGN Jedyn jest ci winny jedna kopie Halo 3. Czy to prawda?
Najlepsza recka to IMO GameTrailers.
TroniC
CYTAT(bartek2515 @ 24 09 2007, 14:29) *
Dziwna taka obrona

Ja wcale nie bronie w ten sposob H3... A jesli juz - to bronie wszystkie gry ktore wygladaja tak jak nalezy. Czepiacie sie braku AA - i spoko , jesli to jest wyznacznik dla kogos to jego sprawa. Troche w gre jednak pogralem (Beta) i powiem szczerze ze jakos na mysl mi nie przyszlo ze widze schody - wiec jesli byly , to mi nie przeszkadzaly bo rozgrywka przyslonila wszystko inne. Ja wiem ze to HALO i Chcecie ja widziec jako ideal , tylko ze grafika przeslonila Wam odbior tej gry. Do tej pory ja i wielu innych na tym forum odpala na swoich konsolach poprzednie czesci gry i choc wygladaja marnie w dzisiejszych czasach jakos nikt nie marudzi. Dla mnie liczy sie co innego...
bartek2515
CYTAT(TroniC @ 24 09 2007, 15:03) *
CYTAT(bartek2515 @ 24 09 2007, 14:29) *
Dziwna taka obrona

Ja wcale nie bronie w ten sposob H3... A jesli juz - to bronie wszystkie gry ktore wygladaja tak jak nalezy. Czepiacie sie braku AA - i spoko , jesli to jest wyznacznik dla kogos to jego sprawa. Troche w gre jednak pogralem (Beta) i powiem szczerze ze jakos na mysl mi nie przyszlo ze widze schody - wiec jesli byly , to mi nie przeszkadzaly bo rozgrywka przyslonila wszystko inne. Ja wiem ze to HALO i Chcecie ja widziec jako ideal , tylko ze grafika przeslonila Wam odbior tej gry. Do tej pory ja i wielu innych na tym forum odpala na swoich konsolach poprzednie czesci gry i choc wygladaja marnie w dzisiejszych czasach jakos nikt nie marudzi. Dla mnie liczy sie co innego...

Tak dla ciebie liczy sie GAMEPLAY,dla mnie grafika tzn tekstury,efekty świetlne itd. oraz GAMEPLAY lubie kiedy patrzę na ekran i sam sobie mówię "nie mogli zrobić tego lepiej, to jest nextgen, dużo pracy w to włożyli".Popatrz na COD4 zobacz jak poruszają się ludzie na ekranie jak wygląda ta gra w wersji beta! a pózniej popatrz na Halo 3 na ruchy Masterchifa.A Cod4 wcale nie bedzie taka liniowa z małymi pomieszczeniami itd. jak wcześniejsze części.Poprostu włożyli dobry silnik i dużo pracy i taki efekt mnie absolutnie satysfakcjonuje.To jest gra która powinna dostać w tym stanie jakim jest 10/10.
TomisH
CYTAT(t3xz @ 24 09 2007, 10:59) *
To że dla większości nie istnieje problem poszarpanych krawędzi, kiedy miód i cud wylewa się garściami z ekranu, to jeszcze nie powód, aby latać po forach jak robi to duet Tomish-Wrog i zabijać hype na tą grę, ładując gdzie się da link z recenzją gościa, który uznał to za priorytet swojej krucjaty anty-Bungieowskiej.
LOL. Szczerze mówiąc cieszę się, że głównym motorem napędowym tej produkcji nie jest grafika, a właśnie gameplay, który zapewni jej, czy tego chcecie czy też nie, podium na panteonie gier wszechczasów.
Over and out.

No to jak to jest texiu w końcu - już zdążyłeś wroga i mnie zwyzwać nieraz od ludzi "kupionych" przez MS, a teraz nagle robimy kampanię anty-Halo3?

Twój błąd w jednym i drugim przypadku mój drogi.

Napisałem wyraźnie - dałem link do tekstu, bo o pewnych rzeczach pozostałe recenzje nie wspomniały. Chyba dobrze przed zakupem gry poznać różne zdania, prawda?

A przy okazji na nowo przestaję próbować dyskusji z osobą, do której zwyczajnie pewne rzeczy nie docierają. TomisH happens...
t3xz
CYTAT(TomisH @ 24 09 2007, 15:18) *
Napisałem wyraźnie - dałem link do tekstu, bo o pewnych rzeczach pozostałe recenzje nie wspomniały. Chyba dobrze przed zakupem gry poznać różne zdania, prawda?

Dobrze, że dopiero teraz o tym piszesz.
Wymyśliłem sobie to wszystko? Nie! Pozostawiałeś takie wrażenie, jakbyście się z wrogiem na imprezie u MS obrazili na tą grę, albo starali się czegoś na siłę dowieść, piętnując, czego tej grze nie brakuje. Rozumiem, że najpiękniejsza to ona nie jest. Do poziomu Gearsów z listopada 2006 jest daleka droga. Ale konstruktywna krytyka wymaga spojrzenia na całość tytułu, nie wybrane jej elementy. Tego w tym przypadku zabrakło (tak samo w recenzji wroga, który omqsh - kompletnie olał sprawę multi w Halo 3).

Sprawa "przekupstwa" przez MS. Widzę, że wytaczasz najcięższe działa. Dlatego nie będę się zniżać do tego poziomu.
bartek2515
CYTAT(t3xz @ 24 09 2007, 15:31) *

Wymyśliłem sobie to wszystko? Nie! Pozostawiałeś takie wrażenie, jakbyście się z wrogiem na imprezie u MS obrazili na tą grę, albo starali się czegoś na siłę dowieść, piętnując, czego tej grze nie brakuje. Rozumiem, że najpiękniejsza to ona nie jest. Do poziomu Gearsów z listopada 2006 jest daleka droga. Ale konstruktywna krytyka wymaga spojrzenia na całość tytułu, nie wybrane jej elementy. Tego w tym przypadku zabrakło (tak samo w recenzji wroga, który omqsh - kompletnie olał sprawę multi w Halo 3).

Sprawa "przekupstwa" przez MS. Widzę, że wytaczasz najcięższe działa. Dlatego nie będę się zniżać do tego poziomu.

O i właśnie też jestem ciekaw jak to się stało że w recenzji HALO 3 brakowało MP a dostała dyszkę?ciekawa sprawa.
TroniC
Cala ta awantura ma jeden pozytywny efekt - zaszczepi ziarenko niepewnosci przed wlasnorecznym sprawdzeniem tytulu w akcji... wink.gif A potem wszystko wroci do normy - tz. wszyscy ladnie spotkamy sie na live i bedziemy grac do upadlego. Czego sobie i Wam zycze tongue.gif
Zeratul
CYTAT(t3xz @ 24 09 2007, 15:31) *

Ja uwazam, ze zenujace jest lansowanie sie tym, ze juz grali wink.gif W ogole lans jest zenujacy wink.gif
Proponuje nie znizac sie do ich poziomu wink.gif

A tak poza tym, to wytrzymajcie ludzie jeszcze te 24 czy 48 godzin, to zrobimy konkretna ustawke... a nie wszyscy sie teraz na siebie poobrazaja.
bartek2515
CYTAT(TroniC @ 24 09 2007, 15:42) *
Cala ta awantura ma jeden pozytywny efekt - zaszczepi ziarenko niepewnosci przed wlasnorecznym sprawdzeniem tytulu w akcji... wink.gif A potem wszystko wroci do normy - tz. wszyscy ladnie spotkamy sie na live i bedziemy grac do upadlego. Czego sobie i Wam zycze tongue.gif

No pewnie tak bo wszyscy chcemy wiedzieć jak to jest z tym MP.Ale jedno jest pewne jak pojawi się COD4 zje na śniadanie Halo3 jestem tego pewien.
Czego sobie i Wam zycze tongue.gif
t3xz
CYTAT(Zeratul @ 24 09 2007, 15:44) *
Ja uwazam, ze zenujace jest lansowanie sie tym, ze juz grali wink.gif W ogole lans jest zenujacy wink.gif

Zeratul. Ja rozumiem, że samobiczowanie słowne jest przyjemne, ale teraz to chyba przesadziłeś laugh.gif
Mendrek
CYTAT(MaxVarEmreis @ 24 09 2007, 13:28) *
CYTAT(koso @ 24 09 2007, 12:42) *
Innymi słowy - Halo jako ambasador gier to równie fajna wizytówka, jak jeżdżący po świecie prezydent ze 150 cm wzrostu i równie brzydkim bratem.

Lepszym ambasadorem gier jest Mario ?? hyh.gif

Wcale nie lepszy jest kolorowy hydraulik żrący grzybki, jest kolorowy, anonimowy kolo w stroju kosmonauty, strzelający do ufoludków. Z tym, że Mario jakoś bardziej przystępnie się kojarzy, no i można powiedzieć że jest bohaterem dla dzieci. Różnica między Mario a MC jest taka, jak między maskotką a jakąś action figure. Maskotki są uniwersalne, komandosi z plastiku raczej dla młodziaków. Dlatego popieram Koso. Nie umniejszam tym splendoru tej grze. Tylko MC nadal jest dla mnie przykładem zmarnowanego wizerunku.

O Halo 3 się wypowiem, jak choć trochę ogarnę tą grę, nie miałem na to zbytnio czasu. Może to będzie pierwszy Halo który mnie przekona, bo póki co poprzednim częściom się to nie udało. Swoją drogą, nekrologi w Wawie fajna sprawa, szkoda że wersje "hamerykańskie", bo ma duży napis Halo 3, żeby nie było wątpliwości. Amerykanie gdyby nie mieli dużego napisu, jeszcze serio by pomyśleli, że Ci Spartanie tam zginęli.
Raptor
CYTAT(bartek2515 @ 24 09 2007, 15:37) *
O i właśnie też jestem ciekaw jak to się stało że w recenzji HALO 3 brakowało MP a dostała dyszkę?ciekawa sprawa.

Tak jak bylo to przy wyjsciu Halo 2. Ocena multi pojawila sie pozniej (afair w nastepnym numerze). Do pozadnego przetestwania tego (calego xbox live) nie starczy jeden dzien, a tym bardziej kiedy recenzja powstawala (co logicznym jest chyba) nie bylo takiej mozliwosci.
C1REX
W recenzjach często pojawia się, że single jest tylko dobry, a grafa odstaje od najlepszych produkcji.

Jednak pomimo tego, gra dostaje oceny bliskie 10 za grywalność.

No bo jak ma się taki BioShock, w którego gra się tydzień/dwa do sieciowego killera, w którego gra się po kilka lat?

A co do ocen MP. Recenzenci mają przecież kilka konsol w redakcji, więc nie ma problemu z zagraniem death matcha.
jarken
Chyba nikt nie kupuje tej gry na trybu single... Dla mnie 95% zabawy to MP smile.gif

PS. Co zrobić z edycją limitowaną? Zamówiłem ją w ultimie, jednak po necie krąży plotka o wypadaniu płytek z mocowania...
Raptor
C1REX - raczej co najwyzej split screen w tym przypadku, a do ogarniecia masz jeszcze xbox live rowniez.
t3xz
CYTAT(Raptor @ 24 09 2007, 15:56) *

Tak jak bylo to przy wyjsciu Halo 2. Ocena multi pojawila sie pozniej (afair w nastepnym numerze). Do pozadnego przetestwania tego (calego xbox live) nie starczy jeden dzien, a tym bardziej kiedy recenzja powstawala (co logicznym jest chyba) nie bylo takiej mozliwosci.

Redaktorzy największych serwisów konsolowych mieli możliwość pogrania w multi już długo przed oficjalną premierą. Założę się, że końcowa ocena z pod ręki Butchera, który afair też brał udział w tego rodzaju sesjach, powstawała przez długie miesiące wzmożonej walki wewnętrznej, czy aby na pewno ta gra jest tego warta.
bartek2515
CYTAT(Raptor @ 24 09 2007, 15:56) *

To skoro nie było takiej możliwości to wydaje mi się że powinno to być uwzględnione w o ocenie,nie dajemy 10/10 bo nie mogliśmy tego przetestować damy jak będziemy mogli to sprawdzić.Bez sensu cała gra podobno opiera się na multi!!!!!Np. BIOSHOCK rozumie że dostał 10/10 fakt gra jest ładna i tutaj nie ma multi ,grafika jest na przyzwoitym poziomie oraz inne ważne aspekty gry też.Sam oceniam BIO na 8.5 ale zgodzę sie z opinią że jest na poziomie 10/10 dla kogoś kto recenzuje taką gre.
barth
Tak naprawdę co za gra by nie wyszła i co by się nie wydarzyło to nadal w świadomości ludzi gry będą kojarzyć się najczęściej z GTA i Mortal Kombat(podziękujcie gazetom szukającym taniej sensacji)
jarken
http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=594 - recenzja trybu MP
wrog
CYTAT

Naprawdę rzadko zdarza mi się kogoś personalnie zaatakować, ale ty serio jakiś dziwny jesteś. Nie mam prawa wyrazić własnego zdania na temat tej gry czy jak? W odróżnieniu od Ciebie swoją opinię opieram na na własnych odczuciach jakie towarzyszyły mi podczas przechodzenia całej kampanii i kilkunastu sesjach multiplayer po lanie, a nie na czyichś wrażeniach opisanych na zagranicznych serwisach internetowych. Poza tym chyba spojrzałeś tylko na oceniaczkę, a mój tekst olałeś, bo jednak podsumowałem wyraźnie multi: "umarł król, niech żyje król". Według mnie Halo 3, biorąc pod uwagę zarówno kampanię, jak i multi, nie zasługuje jednak na 10. Najzwyczajniej w świecie zabrakło kilku rzeczy. Butcher to maniak tego uniwersum i jego ocena mnie nie dziwi. Pogódź się jednak z tym co ja sądzę albo nadal próbuj wszelakimi sposobami zdyskredytować moją osobę. Ja naprawdę nie mam żadnego ukrytego celu w pisaniu, że Halo 3 nie jest ideałem. Wywoływać jakichkolwiek kontrowersji też nie lubię. Poza tym kończę z Tobą dyskusję, bo ciężko się ją prowadzi (już się o tym przekonałem, gdy próbowałem Ci wytłumaczyć, że Twoje interpretacje fabuły BioShock są naciągane, a Ty zacząłeś śmiać się, że na Fun Day przywaliłem podczas turnieju Forzy w ścianę...).

Jutro czy tam pojutrze sam zagrasz. Mam nadzieję, że będziesz sie świetnie bawił.

CYTAT
Recenzenci mają przecież kilka konsol w redakcji, więc nie ma problemu z zagraniem death matcha.

Problemem jest to, że Microsoft przyjął politykę nie wysyłania wcześniej kopii do recenzji.
bartek2515
CYTAT(Soul @ 24 09 2007, 15:52) *

"I must be some genetic anomaly - still after all these years i find Halo to be intensly boring."54 Comments

Hmmmmmmm
t3xz
CYTAT
(tekst o tym, że umarł król, niech żyje król)...Należy również pamiętać, że Halo to jeden z najlepszych trybów multiplayer…

Ok. Po czym publicznie stwierdzasz w recenzji:
CYTAT
Co prawda nie dane mi było sprawdzić jego najważniejszego aspektu, czyli sieczki po Xbox Live. Mam jednak w pamięci publiczną betę i teraz za sobą parę meczyków po System Linku w pełnej wersji.

Wybacz. Już pisałem gdzieś ws. tej recenzji, że szanuję zdanie TWOJE jak i innych osób, ich odczuć odnośnie danej gry. Godzę się z każdą krytyką, tak jak miałem choćby w przypadku legendarnej recenzji Halo 2, którą napisał BoLo.
Ale jeżeli ktoś stwierdza, że GŁÓWNY tryb, dla którego kupi grę miliony użytkowników Xbox Live i dla którego inne miliony podłączy się do tej usługi, przeleciało się po łebkach, jedynie dla "odbębnienia" na potrzeby, to zarówno mnie, jak i setki ludzi czytających tą recenzję trafia szlag (komentarze i nie tylko).
Od siebie dodam jeszcze coś:
Osobiście przekonałem się, błędu takiego postępowania w przypadku R6:V, który na początku mojej przygody kompletnie do mnie nie przemawiał, a w coop nawet wzbudzał niechęć. A był to jedynie trening - singiel, ułamek właściwej pozycji.
Po wkroczeniu w świat Multi odkryłem drugie dno i w końcu pojąłem dlaczego jest to tak cholernie dobra i wysoko oceniania pozycja. Obecnie multi w R6 cenię wyżej, niż tem w Gearsach, nie tylko za ilość trybów, ale i za ten feeling w waleniu w plecy jakiemuś bułgarskiemu dzieciakowi.
Tobie radzę to samo. Przemyślenie swojego postępowania, nie serię w plecy nastolatowi wink.gif

Jeżeli czujecie się z TomisHem urażeni, to bardzo was przepraszam. Wszystko piszę w dobrej wierze, ale nie zawsze mi wychodzi sad.gif

CYTAT
Poza tym kończę z Tobą dyskusję, bo ciężko się ją prowadzi (już się o tym przekonałem, gdy próbowałem Ci wytłumaczyć, że Twoje interpretacje fabuły BioShock są naciągane, a Ty zacząłeś śmiać się, że na Fun Day przywaliłem podczas turnieju Forzy w ścianę...).

Masa ludzi z forum N+ świadkiem, że: a). miałeś rację co do Bioshock b). jako pierwszy zboczyłeś z faktycznego toru, wypominając mi mały błąd w rzeczywistym określeniu ilości klatek na sekundę, w których działała Beta Halo 3, który nijak się miał do topicu dyskusji, a który miał mnie w oczach użytkowników w sposób perfidny zdykredytować.
Tak więc jeżeli się przyznajemy do błędu, jak robię to ja, przyznawajmy się bez owijania w bawełnę i rozdrapywania starych ran. Całusy :*
barth
Dziewczyny, przestańcie sie drapać, to jest temat o Halo3, a nie o waszych prywatnych wojenkach(texz nie prowokuj)
bartek2515
Smieszna ta recenzja,w sumie spodziewałem się takiej oceny bo jaką tu dać kiedy nadzieje ludzi są tak wielkie.
YETI
Here's news of the first ever two Halo 3 reviews. The Official Xbox Magazine of Australia awarded Halo 3 a score of 10/10 despite citing that the graphics of Halo 3 look similar to Halo 2 but just in HD. Elsewhere, the official Xbox Magazine of Brazil awarded it a 9/10 again stating it looked like Halo 2 in HD but all in all it is a fantastic game. Spread the word and "DIGG THIS"
http://www.n4g.com/xbox360/News-69624.aspx

Przeciez pisałem, ze to HALO2 HD wink.gif
Mendrek

Macie na rozluźnienie.
Soul
Mówicie do mnie pan Promotor Halo 3 !
YETI
Mendrek dobre smile.gif

Jezeli będziecie kupowac gre w sklepie, to polecam sprawdzić stan płytki na miejscu.
http://www.destructoid.com/halo-3-discs-co...hed-45951.phtml
Jeszcze dwa dni ^^
Zeratul
CYTAT(YETI @ 24 09 2007, 16:54) *
Mendrek dobre smile.gif

Jezeli będziecie kupowac gre w sklepie, to polecam sprawdzić stan płytki na miejscu.
http://www.destructoid.com/halo-3-discs-co...hed-45951.phtml
Jeszcze dwa dni ^^

a co Wujku Dobra Rado jak ktos dostanie poczta? wtf.gif
wrog
bartek2515, wytłumacz mi czym się będzie różnił multiplayer po Xbox Live od tego po LANie. Inaczej będzie się strzelało? Wyłączą połowę broni? Tryb Forge nagle dostanie milion kolejnych funkcji? Guardian wcale nie będzie nowym Lockoutem albo na The Pit kontenery ustawią w całkiem innym miejscu? Jedyna różnica polegać może na tym, że pojawią się problemy z matchmakingiem, lagi itd. W sobotę miałem okazję zamienić parę słów z developerami. Po pokazie Forge zapytani czy serwery wytrzymają napór tych wszystkich danych, czyli grające setki tysięcy ludzi, wrzucane filmy i resztę rzeczy, uśmiechnęli się i powiedzieli, że wszystko jest przygotowane, więc o to nie ma obaw. Nadal twierdzisz, że nie mogę się wypowiedzieć o multi, bo zamiast na XBL grałem jedynie po LANie? smile.gif
YETI
CYTAT(Zeratul @ 24 09 2007, 16:58) *
a co Wujku Dobra Rado jak ktos dostanie poczta? wtf.gif

Musi mieć nadzieje, że z jego egzemplarzem wszystko jest ok.
bartek2515
CYTAT(wrog @ 24 09 2007, 17:00) *
bartek2515, wytłumacz mi czym się będzie różnił multiplayer po Xbox Live od tego po LANie. Inaczej będzie się strzelało? Wyłączą połowę broni? Tryb Forge nagle dostanie milion kolejnych funkcji? Guardian wcale nie będzie nowym Lockoutem albo na The Pit kontenery ustawią w całkiem innym miejscu? Jedyna różnica polegać może na tym, że pojawią się problemy z matchmakingiem, lagi itd. W sobotę miałem okazję zamienić parę słów z developerami. Po pokazie Forge zapytani czy serwery wytrzymają napór tych wszystkich danych, czyli grające setki tysięcy ludzi, wrzucane filmy i resztę rzeczy, uśmiechnęli się i powiedzieli, że wszystko jest przygotowane, więc o to nie ma obaw. Nadal twierdzisz, że nie mogę się wypowiedzieć o multi, bo zamiast na XBL grałem jedynie po LANie? smile.gif

TAK myślę.Jedyna różnica polegać może na tym, że pojawią się problemy z matchmakingiem, lagi itd. hehe dobre
peace
barth
o ja cię pierdniczę, ostatni filmik z serii kopie zad - http://dsc.discovery.com/tv/last-one-stand...alo-sweeps.html
Limak122
Granie na XFPS w Halo 3. O tutaj.
Trochę mało tego gameplayu , ale widać , że to działa.
Jacobss
Fajnie, że forum już działa biggrin.gif. Ja dodam tylko moje 3 grosze: Bardzo się cieszę, że Halo 3 zostało tak wysoko ocenione. Za tydzień będę wreszcie miał spowrotem X360 to się zacznie granie. Nic więcej nie mam do dodania, uwielbiam serie Halo, ale i tak czekam na Killzone 2 smile.gif. Ciekawi mnie jakie noty dostanie Killzone 2 biggrin.gif.
Raptor
CYTAT(Limak122 @ 24 09 2007, 17:32) *

Zastanawia mnie tylko ta mala zacinka podczas odpauzowania tego tongue.gif - kawalek filmu jest wyciety (widac gwaltowna zmiane pozycji rak).
DIXON
CYTAT(bartek2515 @ 24 09 2007, 14:46) *

No pewnie tak bo wszyscy chcemy wiedzieć jak to jest z tym MP.Ale jedno jest pewne jak pojawi się COD4 zje na śniadanie Halo3 jestem tego pewien.
Czego sobie i Wam zycze tongue.gif

Call of Duty 4 bedzie miec najlepszy multi i nawet jakies halo 3 go w tym nie przescignie. W COD4 nawet betka wymiata - tak rozbudowanego, miodnego i ze swietna grafika multi w grze FPP, nie widzialem w zadnej innej grze. Halo 3 kupie jedynie, zeby zobaczyc czym sie tak wszyscy podniecaja - mysle, ze sie nie zawiode smile.gif
YETI
CYTAT(Raptor @ 24 09 2007, 17:45) *
CYTAT(Limak122 @ 24 09 2007, 17:32) *

Zastanawia mnie tylko ta mala zacinka podczas odpauzowania tego tongue.gif - kawalek filmu jest wyciety (widac gwaltowna zmiane pozycji rak).

mam nadzieje ze to fake
Soul
CYTAT(DIXON @ 24 09 2007, 15:47) *
CYTAT(bartek2515 @ 24 09 2007, 14:46) *
Cala ta awantura ma jeden pozytywny efekt - zaszczepi ziarenko niepewnosci przed wlasnorecznym sprawdzeniem tytulu w akcji... ;) A potem wszystko wroci do normy - tz. wszyscy ladnie spotkamy sie na live i bedziemy grac do upadlego. Czego sobie i Wam zycze :P

Czego sobie i Wam zycze :P

Call of Duty 4 bedzie miec najlepszy multi i nawet jakies halo 3 go w tym nie przescignie. W COD4 nawet betka wymiata - tak rozbudowanego, miodnego i ze swietna grafika multi w grze FPP, nie widzialem w zadnej innej grze. Halo 3 kupie jedynie, zeby zobaczyc czym sie tak wszyscy podniecaja - mysle, ze sie nie zawiode :)

No zobaczymy jak tam ranking gier XBL będzie się prezentował ;)
Zeratul
wczoraj cioralem 4 h w bete CoD4... zabawa jest przednia i naprawde bedzie to dobry konkurent H3... ale i tak Halo ROX!!
MaxVarEmreis
CYTAT(barth @ 24 09 2007, 17:31) *
o ja cię pierdniczę, ostatni filmik z serii kopie zad - http://dsc.discovery.com/tv/last-one-stand...alo-sweeps.html

Widze, ze to sie składa bezpośrednio na początek Halo 3. Brawa dla WETA ( i MS za ciekawą kampanie marketingowa). A teraz dawać mi film pełnometrazowy smile.gif ( pozatym te filmiki pokazują, ze Halo to nie kolorowe stworki i laserki.... klimat ksiażek az sie wylewa z tego )
t3xz
Czy tylko dla mnie filmiki z WETA bardzo blisko przypominają ujęcia z "Alien 2"? Zalatuje tym klimacikiem z lat 80 biggrin.gif Wszechobecny, "brudny wojną" metal i uczucie, że nie ogląda się jedynie wyciągniętych z komputera obrazów, a faktycznie stworzone modele postaci/broni/pojazdów etc.
Film powinien być właśnie taki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.