Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
MaxVarEmreis
CYTAT(t3xz @ 24 09 2007, 18:19) *
być właśnie taki.

Jesli PJ wezmie sie za rezyserie/produkcjie to napewno będzie duzo ręcznie zrobionych dekoracji. W roznych wywiadach nie raz mówił, ze przedkłada reczna robote wasnie, nad efektami komputerowymi.
Matriks_1111
Tak się zastanawiam tylko... jeżeli teraz złożę zamówienie na Legendary Edition np. w Ultimie, to czy ją na bank dostanę? sad.gif
qazar
mhmm telefon do nich wyjasni sprawe wink.gif ale szanse moga byc nie wielkie
DIXON
CYTAT(Matriks_1111 @ 24 09 2007, 17:36) *
Tak się zastanawiam tylko... jeżeli teraz złożę zamówienie na Legendary Edition np. w Ultimie, to czy ją na bank dostanę? sad.gif

Zadzwon do nich i zapytaj confused.gif

EDIT: Widze, ze kto byl szybszy smile.gif
helus
Ja to czytać nie moge niektórych postów , bo aż mnie skręca od środka

apropos ultimy... wiecie czy można te preordery odbierać osobiście ?
Soul
Tak , jak tak robie jutro ;] panowie koniec z tym off topem...
Lord Tidek
Może zaskoczę legion osób, ale ja nie kupuje Halo 3 dla multi(nigdy nie przekładałem multi nad singla) i bardzo sie ciesze ze nawet bez pelnych ogledzin multiplayera gra dostala tak wysoka ocene bo coraz mniej gier wychodzi z dobrym singlem (sa wyjatki jak bioshock smile.gif ale jednak malo ich ) Jeżeli chodzi o porównywania z Gearsami od strony graficznej to mozna zauwazyc ze grze od Epic zasuwamy ciagle po malych mapach ktore sa do bólu liniowe a w Halo zawsze pole dzialan były spore(wnioskujac z gameplayow w tej czesci tez tak jest:) ) wiec nie ma sie co dziwic ze gorzej wyglada( osobiscie uwazam ze Halo wyglada super tongue.gif )

A co do CoD 4, na poczatku bylo super ale im dluzej sie w to gra tym jest gorsza(ludzie te lagi i opoznienia w strzelaniu sa straszne ! wygrac z hamburgerami prawie nie sposob przez te mankamenty)
t3xz
Mam nadzieję, że zarówno Ultima, sklep PSX i reszta peletonu jeżeli jeszcze nie ma, to dostanie dzień przed premierą ogólnie pojęty "stuff". Żeby nie było jak w przypadku Bioshock na Ultimie, kiedy to wysyłano kurierem w dniu premiery, a koniec końców i tak przez weekend czekało dla mnie w magazynie UPS.
Choć dużej tragedii nie było, chciałbym jak w przypadku Gears Of War pograć już w dniu europejskiej premiery.

edit: znalazłem coś takiego: http://www.quartertothree.com/inhouse/news/365/ Praktycznie nie można tego nazwać recenzją, bo odnosi się jedynie do trybu Single Player i to skończonego w jeden wieczór, na trybie Normal.
No comments.
wiiboxstation
hmmm moim zdaniem special edition jest troche za drogi nie mówiąc o legendary
nelson
a co powiecie o tym ?? ja zamowilem limited w ultimie i mam nadzieje ze do czwartku bede mial
elimiko
CYTAT(nelson @ 24 09 2007, 23:56) *
a co powiecie o tym ?? ja zamowilem limited w ultimie i mam nadzieje ze do czwartku bede mial

Ups, a ja też poszedłem najpierw w Limited Edition sweat.gif (w przyszłości zakupie także Legendary).
Nic na ten temat nie znalazłem. Tak jak pisze dmx1 pozostaje mieć tylko nadzieję, że problem nie będzie dotyczył pudełek puszczonych na Europę...

Empik.com ma najlepszą cenę Halo 3 Limited Edition, jaką udało mi się znaleźć: 275,49 zł (przesyłka kurierska za darmo).
Jest jednak mały minus zamawiania u nich - wysyłają dopiero 28 września (piątek) czyli gra przyjdzie w przyszły poniedziałek (tj. 01.10.2007).
Zeratul
miniraport z premiery w US... zdjecia ida do obrobki... jest 1 w nocy, a ja jutro do pracy. Dlatego poki co tak wygladaja confused.gif
sorki
http://delta-halo.com
Apollo302
Koledzy singiel tylko na Legendarnym, zadne tam Heroic a juz tymbardziej normal to smiech na sali...Dopiero na Legendary gierka pokazuje swoj prawdziwy power, ja juz cioram i i w porownaniu do dwojki Legendarny jest jednak latwiejszy.Musicie wziasc tyko pod uwage ze skonczenie kampani zajmie wam kolo tygodnia. Moim zdaniem warto go poswiecic dla tekiego tytułu . Mam nadzieje ze procz mnie znadzie sie paru twardzieli ktorzy podejma rekawice..smile.gif Ja twardziel z Zielonej Gory..smile.gif
zolwik777
http://dsc.discovery.com/tv/last-one-stand...alo-sweeps.html

Awesome shit. Tak zaje.biście wyglądającego filmiku na podstawie gry to jeszcze nie widziałem.
Trufs
Nikomu tego nie zycze tongue.gif

http://forums.gametrailers.com/showthread....5536&page=1

Raptor
Niezazdroszcze gosciowi sad.gif Sam sie obawiam czym moj X360 pociagnie to co dla niego szykuje (do tej pory uprawialem very casual gaming na nim i all bylo ok) - a szykuje sie, ze bedzie chodzil praktycznie 24/7 :S. Ale juz wiem co zrobie jesli sie to stanie (oby nie) muaahhahaha fear me wink.gif.
maciucha
CYTAT(Trufs @ 25 09 2007, 09:50) *

To rzeczywiście gościu sie musiał nieźle wkurzyć ... Ja bym chyba konsole przez okno wyrzucił . Swoją drogą super ten obrazek " Can't finish the fight" tongue.gif . Chyba go sobie w avka wstawie tongue.gif . A co do samej gry żeby nie było spamu : czy mi sie zdaje czy premiera na całym świecie miała być 26 a nie 25 .... Czy tylko w USA było 25 ?
barth
USA - 25
Europa - 26
Azja - 27
G-King
u nas bedzie w PL od razu ?tzn gra z Polskimi napisami ..
bo cos widze ze nie ma..a mialo byc..
Xymek
CYTAT(G-King @ 25 09 2007, 10:24) *

z tego co wiem HALO 3 nie bedzie PL i nigdy nie mialo byc, napewno polskie napisy bedzie mial Mass Effect smile.gif
bartek2515
CYTAT(Xymek @ 25 09 2007, 10:36) *
CYTAT(G-King @ 25 09 2007, 10:24) *

z tego co wiem HALO 3 nie bedzie PL i nigdy nie mialo byc, napewno polskie napisy bedzie mial Mass Effect smile.gif

Szkoda fajnie by było poczytać w PL ale angielski też ok.
Jędrek
Ultima dziś wysyła Halo3 do tych co złożyli pre-order'a. :-)
bartek2515
CYTAT(Jędrek @ 25 09 2007, 11:33) *
Ultima dziś wysyła Halo3 do tych co złożyli pre-order'a. :-)

Ja właśnie staram się dowiedzieć jak jest ze sklep gram.pl ale chyba mają zamieszanie.Ciekawe czy dojedzie na jutro.
barth
Sklep PE niestety wysyła dopiero jutro, troche sie zawiodłem confused.gif
bartek2515
CYTAT(barth @ 25 09 2007, 13:16) *
Sklep PE niestety wysyła dopiero jutro, troche sie zawiodłem confused.gif

Ja też się zawiodłem na PE jak była premiera BIOSHOCK i zrezygnowałem z nich na zawsze,pojechałem do MM i kupiłem od ręki.Mam nadzieję że gram.pl nie da ciała i że gra będzie jutro u mnie bo ku..de. mad.gif
Trufs
Ja sie zawiodlem na ultimie ktora niby dzien przed zawsze wysylala gry a bioshocka wyslala w piatek prez co caly weekend musialem czekac...

Ktos wie w jakich cenach bedzie zwykla/limit wersja w mm i empiku?
bartek2515
CYTAT(Trufs @ 25 09 2007, 13:38) *
Ja sie zawiodlem na ultimie ktora niby dzien przed zawsze wysylala gry a bioshocka wyslala w piatek prez co caly weekend musialem czekac...

To jest lipa straszna z tymi sklepami.Jeśli mi tego nie wyślą dziś to rezygnuje i jade do MM napewno będzie dostepne.

Myślę że około 20 zł drożej niż wszedzie.
Blim
CYTAT(Trufs @ 25 09 2007, 13:38) *

www.empik.pl
http://www.mediamarkt.pl/wybor/ -> kontakt numer telefonu dzwonisz.
jarken
Coraz więcej problemów jest z H3. Pojawiają się płytki, przy których wyskakuje błąd niemożliwości odczytu...
bartek2515
CYTAT(jarken @ 25 09 2007, 13:57) *
Coraz więcej problemów jest z H3. Pojawiają się płytki, przy których wyskakuje błąd niemożliwości odczytu...

Żartujesz? ładna jazda,właśnie dzwoniłem do gram.pl i paczka ma wyjechać dziś do mnie.HURRA!!! wreszcie zobaczę tą dyszkę.(10/10)

A skąd masz takie info o tych płytkach???
Dziobak_
Apropo polonizacji H3 to jestem bardzo zaskoczony, że MS Polska nie spolonizuje ich flagowej gry, a takie Mass Effect już tak... Oczywiście nie twierdzę, ze ME jest grą słabą, wręcz przeciwnie, ale H3 jest chyba dla nich ważniejszym tytułem...
jarken
CYTAT(bartek2515 @ 25 09 2007, 14:10) *

forum bungie.net
Może nasz region PAL ma dobrze wytłoczone płyty...
wrog
CYTAT
Apropo polonizacji H3 to jestem bardzo zaskoczony, że MS Polska nie spolonizuje ich flagowej gry, a takie Mass Effect już tak... Oczywiście nie twierdzę, ze ME jest grą słabą, wręcz przeciwnie, ale H3 jest chyba dla nich ważniejszym tytułem...

Tylko problem w tym, że Bungie nie pozwala na lokalizowanie swojej gry gdzie tylko się da, bo nie są w stanie kontrolować jakości tłumaczenia.
bartek2515
CYTAT(jarken @ 25 09 2007, 14:32) *

forum bungie.net

No ja też mam taką nadzieję że może PAL będzie dobrze wytłoczone.

Mam do was pytanie jak to jest z tym LEGENDARY EDITION czy tam jest ta płytka do kalibracji VIDEO czy nie?
Dziobak_
Myślałem, ze lokalizacja gry zależy tylko od MS.... ale jesli nie to ok.
Jędrek
CYTAT(Dziobak_ @ 25 09 2007, 14:30) *

Ja nie lubie gier po polsku. Dobrze, że nie polonizują bo może okazać się, że jakość tłumaczenia może być równa 'polskiemu' dashboard'owi. ;-)

Co do płyt - w tym momencie nie ma co panikować, trzeba mieć nadzieje, że w razie czego MS weźmie na siebie odpowiedzialność i poprostu wymieni felerne płyty.

Lekki offtop:
To, że konsola jest nieco bardziej awaryjna to jeszcze mogę zrozumieć, to, że niektóre egzemplarze gry są źle nagrane to jeszcze też zrouzmiem - wina tłoczni, ale tego, że pudelka do gry są złe i płyta w nich lata, rysując się zrozumieć nie mogę. Jednak nie panikuje ;-)
bartek2515
No tak to jest jak się z wszystkim spieszą,pewnie odbywa sie to automatycznie na taśmie więc to pewnie wina maszyny.
Dziobak_
CYTAT(bartek2515 @ 25 09 2007, 14:42) *

forum bungie.net

Mam do was pytanie jak to jest z tym LEGENDARY EDITION czy tam jest ta płytka do kalibracji VIDEO czy nie?

Właśnie też sie nad tym zastanawiam. Ultima napisała, że tak, Butch w recenzji wspomnial tylko o Audio.

CYTAT(Jędrek @ 25 09 2007, 14:43) *

Ja nie lubie gier po polsku. Dobrze, że nie polonizują bo może okazać się, że jakość tłumaczenia może być równa 'polskiemu' dashboard'owi. ;-)

Co do płyt - w tym momencie nie ma co panikować, trzeba mieć nadzieje, że w razie czego MS weźmie na siebie odpowiedzialność i poprostu wymieni felerne płyty.

Lekki offtop:
To, że konsola jest nieco bardziej awaryjna to jeszcze mogę zrozumieć, to, że niektóre egzemplarze gry są źle nagrane to jeszcze też zrouzmiem - wina tłoczni, ale tego, że pudelka do gry są złe i płyta w nich lata, rysując się zrozumieć nie mogę. Jednak nie panikuje ;-)
Napewno nie lubie dubbingu- co to to nie. Ale mając na względzie jakość lokalizacji Crackdowna i Piniat, jestem naprawde spokojny od tłumaczenie gier MS. Wersja Kinowa to bardzo dobre rozwiązanie IMO. A co do polskiego dasha. Poza "z dala od komputera" i wpadki z "zamknięciem konsoli" oraz "odblokowano osiągniecie dla 35 Legendary DarkG" to jest naprawdę dobrze.
Mleko
CYTAT(Dziobak_ @ 25 09 2007, 15:17) *
CYTAT(bartek2515 @ 25 09 2007, 14:42) *

forum bungie.net

Właśnie też sie nad tym zastanawiam. Ultima napisała, że tak, Butch w recenzji wspomnial tylko o Audio.

CYTAT(Jędrek @ 25 09 2007, 14:43) *

Lekki offtop:
Napewno nie lubie dubbingu- co to to nie. Ale mając na względzie jakość lokalizacji Crackdowna i Piniat, jestem naprawde spokojny od tłumaczenie gier MS. Wersja Kinowa to bardzo dobre rozwiązanie IMO. A co do polskiego dasha. Poza "z dala od komputera" i wpadki z "zamknięciem konsoli" oraz "odblokowano osiągniecie dla 35 Legendary DarkG" to jest naprawdę dobrze.

Wiecie czy będzie Region Free ?
Jędrek
Wiadomo, jeśli chodzi o jakość tłumaczenia gier to są zrobione naprawdę dobrze, nie ma się co czepiać. Myślałem, że chcesz dubbing wink.gif

Napisy tak, ale jeśli już to z możliwością wyłączenia/włączenia angielskich bez zmieniania locate w konsoli.
barth
Tak legendarka zawiera tą płytkę do kalibracji, jeśli chcecie to zobaczyć na własne oczy zapraszam tutaj - opis płytki kalibrującej na Bungie.net
Prime Hunter
Na gram.pl przesylki maja dotrzec z tego co się dowiedzialem, prawie na 100 procent jutro. Nie moge sie doczekac, az połoze swoje lapska na Legendary Edition happy.gif
bartek2515
CYTAT(Prime Hunter @ 25 09 2007, 15:36) *
Na gram.pl przesylki maja dotrzec z tego co się dowiedzialem, prawie na 100 procent jutro. Nie moge sie doczekac, az połoze swoje lapska na Legendary Edition happy.gif

Dzieki za info w sprawie tej płytki do kalibracji.

No właśnie dzwoniłem do nich dziś czy paczka wyjedzie dziś?
pani na to że wyjedzie.Spoko przynajmniej jeden sklep ma zamiar się wywiązać.
Zeratul
mnie tylko zastanawia ile ludzi kupilo wszystkie 3 wersje...
bartek2515
CYTAT(Zeratul @ 25 09 2007, 15:46) *

A po co żeby się lansować? rozumie że pytasz ilu ludzi kupiło zwykłą wersje pózniej metalową i w koncu legendary?
-gmeru-
Ja już mam ; ) powiem szczerze, że hełm robi wrażenie O_o myślałem, że będzie gorzej zrobiony ; ) Grę odpalam więc wrażenia pewno jutro ( ;p ). Ale od razu mówię: opłacało się wysupłać 4 stówy ; )
Zeratul
CYTAT(bartek2515 @ 25 09 2007, 16:07) *

A po co żeby się lansować? rozumie że pytasz ilu ludzi kupiło zwykłą wersje pózniej metalową i w koncu legendary?

a tak zeby sie od razu lansowac... jak sie jest fanem to sie robi rozne dziwne zakupy...
jestem pewny, ze fani elwisa gotowi sa zaplacic 10mln $ nawet za jego siki cwaniak_.gif
bartek2515
CYTAT(Zeratul @ 25 09 2007, 16:19) *
CYTAT(bartek2515 @ 25 09 2007, 16:07) *

a tak zeby sie od razu lansowac... jak sie jest fanem to sie robi rozne dziwne zakupy...
jestem pewny, ze fani elwisa gotowi sa zaplacic 10mln $ nawet za jego siki cwaniak_.gif

Ty to masz zajawkę,ale w sumie gdybym był w stanach jak ty pewnie kupił bym wszystkie.Pada już kupiłeś z tą figurką wiec pewnie cię stać.
barth
a ja musze czekać przynajmniej do czwartku confused.gif bez kitu, ostatni raz zamawiam coś przedpremierowo w sklepie PE, nie po to zamawiam w sklepie wysyłkowym na miesiąc wcześniej, żeby grać później niż wszyscy, kur.wa.
Niestety Empik w moim mieście też jest do dupy i nie oferuje Legendarek, podwójne kur.wa.
szkieli
Nie jesteś jedyny, który kupuje wersje z hełmem i musi czekać dzień po premierze. Ja bym się wcale nie dziwił jak gra dotrze w piątek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.