Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
t3xz
QUOTE(Ck_Flash @ 10 05 2006, 15:54) *

Trzyma asalut to mi wystarczy Juan bądz dobrej mysli z tego co wiem to halo 3 to prequel halo 1 wiec niebdzie nic z h2:)

laugh.gif laugh.gif Prequel? haha... gdzie tu miejsce dla Arbit'era i jego roli ala. Jezusa, który miał odkupić Covenantów swoim cierpieniem za grzechy w Halo2, a teraz MC, którego rola pod koniec Halo3 ma dojść do tego że MC nie będzie już potrzebny ludzkości (jak całość już umilknie od napływu wojny). Co się z nim stanie, już nic więcej nie piszę, bo można łatwo się domyślić. Mimo iż są to typowe Rumors i kawałki wypowiedzi Bungie, wszystko na to wskazuje.

No i napis: FINISH THE FIGHT! ktoś tu nie grał w Halo2, jeżeli wali takie herezje. BUAHAHAHA!!! Do kosza z tym!
Flaha
QUOTE(t3xz @ 10 05 2006, 19:51) *

QUOTE(Ck_Flash @ 10 05 2006, 15:54) *

Trzyma asalut to mi wystarczy Juan bądz dobrej mysli z tego co wiem to halo 3 to prequel halo 1 wiec niebdzie nic z h2:)

laugh.gif laugh.gif Prequel? haha... gdzie tu miejsce dla Arbit'era i jego roli ala. Jezusa, który miał odkupić Covenantów swoim cierpieniem za grzechy w Halo2, a teraz MC, którego rola pod koniec Halo3 ma dojść do tego że MC nie będzie już potrzebny ludzkości (jak całość już umilknie od napływu wojny). Co się z nim stanie, już nic więcej nie piszę, bo można łatwo się domyślić. Mimo iż są to typowe Rumors i kawałki wypowiedzi Bungie, wszystko na to wskazuje.

No i napis: FINISH THE FIGHT! ktoś tu nie grał w Halo2, jeżeli wali takie herezje. BUAHAHAHA!!! Do kosza z tym!

Prawda niegralem w h2 bo w (pipi) niezwyklem grac wacko.gif (poza tym napisalem ze z "tego co wiem" co niemusi byc prawdą)
Dajnoł
Wg mnie H3 będzie seqel'em, co nie znaczy że nie może wrócić system z "jedynki" (min. granaty, a może nawet bungie specjalnie popełni ten sam błąd w kodzie i będzie "podwójna"); Amen

[edit] flasz Ty w nic nie grasz, tyko w h1 na wizard(a fe)
Dabman
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,28229;core.html - polecam zobaczyc tego news'a !! na fake to niewyglada ( mimo zlamania konsoli niema zadnego hamebrew ktore by moglo twozyc wlasnego dasha ani menu gry... smile.gif ) czyli wyglada nato ze moze nie cala, ale w jakims stopniu gra jest gotowa i ma sie dobrze:D
t3xz
Litości, całe bungie.net forum + HBO forum + n+ forum już wie że ten screen jest na 100% fakiem i ktoś po prostu walnął tapetką zrobioną w photoshopie na TV i strzelił temu oto screena.
A Bungie, jak to Bungie. Wali bany ludziom odpowiedzialnym za tą "happy easter dozer".
Marlon
Jak dla mnie to ten trailer sobą praktycznie nic nie reprezentuje - krótki, praktycznie nic nie mówiący o grze. Ot, zwykła scenka, choć trzeba przyznać, że zrobiona z rozmachem. Na chwilę obecną nie ma się czym jarać. Nie potrzebnie imo podawano do wiadomości, że Halo3 pojawi się na konferencji MS. Pewnie trailer robiłby znacznie większe wrażenie gdyby został puszczony z nienacka, jako niespodzianka. A tak każdy oczekiwał filmiku pokazującego gameplay którego niestety nie było... Marnie.
TomisH
Halo 3 = nie ma się czym jarać? Mam inne zdanie ;]
Soul
Ja rowniez,fani serii maja sie czym jarac icon_twisted.gif
TomisH
Parafrazując wypowiedź jednego pana od Sony: "Czym by Halo 3 nie było, sprzeda się w milionach egzemplarzy" ;]
YETI
QUOTE(TomisH @ 20 05 2006, 22:18) *

Halo 3 = nie ma się czym jarać? Mam inne zdanie ;]

Jemu chodzi o ten trailer (i w pełnie sie z nim zgadzam)
Na mnie jako fana Halo, ten trailer nie zrobił jakiegos wielkiego wraznie.
Jedyne co ogromnie cieszy to bron jaką trzyma nasz hero (Assault Rifle)
Maiden
Dlaczego cie cieszy. Przecierz wolisz Halo 2 bo jak sam mowisz nie znasz H1...
YETI
QUOTE(Maiden @ 22 05 2006, 00:04) *

Dlaczego cie cieszy. Przecierz wolisz Halo 2 bo jak sam mowisz nie znasz H1...

Maiden nie przekrecaj moich wypowiedzi.
H2 jest bardzo dobre, H1 jest znakomite, z tym ze H2 posiada Live'a...i wszytsko jasne.
Pisałem i mówiłem ci juz kilka krotnie, mam nadzieje ze H3 bedzie miało blizej do pierwszej czesci.
Maiden
Oj tam, na livie mówileś że wolisz Halo 2 wszak nie znasz H1 smile.gif

Zresztą ARF. W Halo arenie przy okazji jakiegos turnieju (Racibórz?) byłeś wielkim zwolennikiem H2 ; )

(NB Ja taz biggrin.gif:D Ale juz mi przeszlo:) )
t3xz
Dobra, głównie chodzi o to że Halo3 już jest w produkcji i można się podniecać myślą że dane nam będzie pograć MC w niedalekiej przyszłości.
Mastah27
Testy multiplaytera:

http://www.gamespot.com/news/6151661.html
Marlon
Hmmm, w takim razie myślę, że spokojnie byli w stanie przygotować na E3 trailer pokazujący gameplay, jednak tego nie zrobili. Coś mi się wydaje, że to będzie cholernie mocne uderzenie, szykowane na czas, kiedy konkurencję zaboli najbardziej. Szczerze mówiąc to ja nie moge się doczekać choćby paru shotów, zwłaszcza, że trailer nie pokazał praktycznie nic...
Kenshin
QUOTE(Maiden @ 22 05 2006, 00:58) *

Oj tam, na livie mówileś że wolisz Halo 2 wszak nie znasz H1 smile.gif

Zresztą ARF. W Halo arenie przy okazji jakiegos turnieju (Racibórz?) byłeś wielkim zwolennikiem H2 ; )

(NB Ja taz biggrin.gif:D Ale juz mi przeszlo:) )

Taaa a z Ciebie taki wielki H2 hater a sam zes godziny na XBL spedzał przy tym szpilu .... maso czy co ??

H3 bedzie niszczylo multi czy bedzie podobne do 1 czy do 2 i tak wszyscy beda w to napierdzielac z Majdanem na czele.
Maiden
Taaa a z Ciebie taki wielki H2 hater a sam zes godziny na XBL spedzał przy tym szpilu

Ale juz mi przeszlo:)

=>

H3 bedzie niszczylo multi czy bedzie podobne do 1 czy do 2 i tak wszyscy beda w to napierdzielac z Majdanem na czele

A czy ja mowie ze nie ; D?
PePeP
Wydaje mi się że mało informacji o Halo 3 jest spowodowane 2 faktami:
- Gears of War ma być grą #1 na święta i na premiere PS3 i nie ma sensu umniejszać znaczeniu tego tytułu, gadając za dużo o Halo 3
- Jeśli ta gra faktycznie będzie tak dobra (zarówno grywalność jak i grafika) jak tego ludzie oczekują to lepiej żeby uderzyła nagle, mocno, wywołując szok, a nie na zasadzie że przed pojawieniem się gry w sklepach już wszyscy w to grali (na różnych targach, imprezach), znają 3/4 broni i poziomów ... Ta gra ma być jak kolejne Star Wars gdzie do premiery mają byc tylko same plotki, niejasności, a potem nagle szok "I am your father" hehehehe
*-dka
QUOTE(PePeP @ 26 05 2006, 14:34) *

Wydaje mi się że mało informacji o Halo 3 jest spowodowane 2 faktami:
- Gears of War ma być grą #1 na święta i na premiere PS3 i nie ma sensu umniejszać znaczeniu tego tytułu, gadając za dużo o Halo 3
- Jeśli ta gra faktycznie będzie tak dobra (zarówno grywalność jak i grafika) jak tego ludzie oczekują to lepiej żeby uderzyła nagle, mocno, wywołując szok, a nie na zasadzie że przed pojawieniem się gry w sklepach już wszyscy w to grali (na różnych targach, imprezach), znają 3/4 broni i poziomów ... Ta gra ma być jak kolejne Star Wars gdzie do premiery mają byc tylko same plotki, niejasności, a potem nagle szok "I am your father" hehehehe

Człowieku popieram cie w 100% smile.gif

niech to bedzie totalne zaskoczenie smile.gif i nievh wszystkim opadnie kopara i niech serwery Xbox live nie wyrabiaja od ilosci graczy smile.gif (no moze troszke przesadzilem smile.gif )
Mastah27
Niedługo ukaże się Making of Halo 3 trailer (do czego to już na tym świecie dochodzi, no ale rozumiem, H3 to najbardziej oczekiwana gra na X360, więc trzeba jakoś podgrzewać zainteresowanie tym tytułem do premiery):

http://www.gamespot.com/news/6152294.html
YETI

^^

I jeszcze taki nikomu niepotrzebny filmik ;P
quicktime
http://download.microsoft.com/download/F/3...et_small_ST.mov
Butcher
Powiem szczerze, że oglądając trailer H3 na stoisku MS na E3 kompletnie nie wywarł na mnie wrażenia - telebimy pod sufitem, hałas dookoła, słabe kolory, itd. Byłem zawiedziony, że w sumie nic nie pokazano - hype był niewspółmierny do treści.
Tymczasem od momentu gdy zassałem go z Marketplace, puszczam go sobie co kilka dni, obowiązkowo w 5.1 - i mam ciary na plecach smile.gif Klimat rewelacyjny, muza wgniata...

EDIT:
(pipi), mam ciary nawet pod koniec powyższego filmiku - chyba się starzeję biggrin.gif Ta gra będzie rządzić !! icon_twisted.gif 90 ludzi w ekipie... nieźle.
sentinel
butcher - tylko ciary? mnie "coś do oka chyba wpadło". ;-)

sprawdźcie jeszcze halo 3: beyond the trailer.
Maiden
Powraca stary dobry shotgun cool.gif

Jestem dobrej myśli!
kermit
WOW, to naprawde z gry ten filmik, jak kolo obraca kamerą... mniam smile.gif
muzyka w trailerze i głos panienki, klimat jak z 8 pasażera biggrin.gif
ememiks
Wstyd ale w h1 gralem jak nalogowiec a majac h2 zagralem 3 misje ;( od zem,nie wielki fan halo. Ale h3 napewno zagram a h2 (musze kupic bo to nie wybaczalny grzech).
Sorry ale sumienie mnie ruszylo smile.gif
WildFirePL
kupie halo 2, moze ktos che sprzedac
kubson
raczej nie ten temat...

czuje ze halo 3 to bedzie to smile.gif jedynka byla ok choc plansze pod koniec byly podobne dwojka miala podobny efekt ale byly to gry naprawde bardzo dobre
powrot shotguna bedzie poprostu milo biggrin.gif
YETI
Bungie.net Weekly Update: Halo 3 Single Player Play Testing Begins (Focus on AI)
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=108383
WildFirePL
mam pytanko, wie moze ktos napewno wiecie jak zagrac w halo 2 po multi? poprostu wchodze na live i nie wiem jak to wszystko ustawic, nie widze opcji aby podlaczyc sie pod jakikolwiek serwer z gra typu deatchmach, counter the flag, kupilem halo 2 ze wzgledu na multi bo podobno swietne jest, wiec chcialem sam sie przekonac, mam x360, niech ktos pomoze prosze.
Butcher
Hm... nie bardzo rozumiem Twój problem... Wchodzisz w XL, tworzysz swój profil (skin, logo) i wybierasz Optimatch jesli chcesz zagrać w określony typ gry (DM, CTF) lub QuickMatch i grasz w typ defaultowy. H2 ma własne nazwy na klasyczne tryby (zresztą jak większośc gier dzisiaj) - może to Cię zmyliło? Czytaj opisy na ekranie.
AFAIR musisz ściągnąc update zanim zagrasz na X360 (i nie mówię tu o emulu) - poszukaj w XL H2 opcji Downloadable Content (or sth.) - tam są nowe tryby i mapy, afair teraz niezbędne do odpalenia H2 w sieci.
*-dka
mialem ten sam problem musisz po prostu scignąć wszytjkie packi do tej gry z xboxlive
Salwador
hmmm....Czegoś tu nie rozumiem...chyba trafiłem na zly temat...Znaczy tutaj omawiamy Halo3??bo jak narazie widze głupie pytania dotyczace H2??lol....... huh.gif
Soul
Zgadza sie wont na priv.
YETI
Spodziewana niespodzianka?

http://www.gameonly.pl/newsy/9501

oby to sie sprawdziło
Butcher
Nie żartuj - wiadomo, że to bzdura...
Tylko debil wchodziłby samemu sobie w paradę z tytułami pokroju Gears of War i Halo 3. A Billa można róznie nazywać, ale debilem to on nie jest smile.gif
YETI
teraz mozna tak napisac, ale wczoraj jeszcze nikt nie wiedział ze GOW startuje 17 listopada
Butcher
Ale od dawna wiadomo, że GoW to koniec tego roku i idealna kontra dla PS3. Tak samo jak wiadomo, że Halo 3 to 2007. Już dawno przestałem się pałować plotkami na ten temat - H3 dostanie tyle czasu na produkcję ile będzie trzeba i nie wejdą tu w paradę żadne gierki polityczne.
YETI
QUOTE(Butcher @ 3 08 2006, 20:46) *

Ale od dawna wiadomo, że GoW to koniec tego roku i idealna kontra dla PS3.

Przeciez kazdy zdaje sobie sprawe ze dostarczone PS3 na start systemu rozejda sie momentalnie i pewnie sytuacja z jej brakiem w sklepach bedzie sie utrzymywac przez kilka miesiecy.
Wiec premiera GOW nie moze w zaden sposob przeszkodzi w starcie nowej kosoli Sony (IMO)
kermit
Fani sony zawsze kupią PS3 na starcie. Dla niezdecydowanych jest alternatywa - tańsza konsola z bardzo dobrymi grami (killerami?) które się ukażą pod koniec roku. Fani Sony kupią sobie konsole na starcie, nawet jeśli gry będą kiepskie... ale nie wszyscy kupują konsolę dla marki.

tylko moje zdanie blush.gif

sorry za ot
YETI
QUOTE(kermit @ 3 08 2006, 21:09) *

Fani sony zawsze kupią PS3 na starcie. Dla niezdecydowanych jest alternatywa - tańsza konsola z bardzo dobrymi grami (killerami?) które się ukażą pod koniec roku. Fani Sony kupią sobie konsole na starcie, nawet jeśli gry będą kiepskie... ale nie wszyscy kupują konsolę dla marki.

tylko moje zdanie blush.gif

sorry za ot

Zgadzam sie z toba w 100%
z tym ze ty fanow jest na tyle duzo ze to 6 milionow ktore zakłada sobie SOny do marce pojdzie bez zadnych problemow (oby tylko tyle wyprodukowali)

ok, ale wracajmy do temtu ;P
YETI
Bungie Weekly Update (08.04.2006)

Book: HOT!
Movie: Info next week.
H3 Multiplayer: This one map is going to blow your mind!
H3 Singleplayer: There's this huge [CENSORED]!
Mister Chief: Captivating.

http://www.bungie.net/News/TopStory.aspx?cid=8718
TomisH
QUOTE(YETI @ 3 08 2006, 19:54) *

Ale od dawna wiadomo, że GoW to koniec tego roku i idealna kontra dla PS3.

Przeciez kazdy zdaje sobie sprawe ze dostarczone PS3 na start systemu rozejda sie momentalnie i pewnie sytuacja z jej brakiem w sklepach bedzie sie utrzymywac przez kilka miesiecy.

PING! PING! PING! Wygrałeś główną nagrodę. Brak PS3 kontra dostępność 360 i GoW. Proste.
Trzcina
Panowie, troche odeszliscie od tematu smile.gif
Nexus-6

Ale od dawna wiadomo, że GoW to koniec tego roku i idealna kontra dla PS3. Tak samo jak wiadomo, że Halo 3 to 2007. Już dawno przestałem się pałować plotkami na ten temat - H3 dostanie tyle czasu na produkcję ile będzie trzeba i nie wejdą tu w paradę żadne gierki polityczne.

I to jest najlepsze info jakie dotąd usłyszałem o Halo 3. Bardzo podobała mi się odpowiedź Moore na pytanie czy Halo 3 będzie służyc jako broń przeciw PS3. Wg. niego leja na to całkowicie, jak gra bedzie gotowa to ją dostaniemy - możemy poczekac, niech dopieszczą ten tytuł na max, poprawią sie po Halo2 jesli chodzi o fabułę i będzie mega-killer.
inteligent
Nurtuje mnie tylko jedno:
Z kim, do ciężkiej cholery, będziemy walczyć? Z Brutalami, Szakalami i Dronami? Bez jaj, toż bardziej ssącego zespołu przeciwników nie można było wymyślić. Szakale jeszcze bym zniósł, ale resztę? Drony to nie wnoszące nic do rozgrywki małe skur*ysyny (nie działają łebszoty), z Brutalami jest wręcz przeciwnie. Wkur*ia mnie ich berserk, a także to że jest ich obu od groma i jeszcze trochę(jakość, nie ilość Bandżi, jakość!). I mają zryty design, nie mający nic wspólnego z Halo nr I (ta zmiana w designie Halo II też mnie wku... rza).
Ktoś powie, że Elitez zawarli tylko czasowy sojusz z ludźmi. A ja powiem, że to byłoby działanie niekonsekwentne ze strony fabularnej, ale jedyne rozsądne. Fabuła została skopana, a scenarzysta wykopał pod sobą dołek. A właśnie, scenarzysta. Niech się zadławi, spodziewałem się epickiej walki o przetrwanie rasy ludzkiej, a tu zonk! Nie lubię też "uczłowieczenia" Przymierza, jak dla mnie Obcy powinni zostać na zawsze obcy. Trudno, stało się, wszędzie wszyscy muszą szprechać po angielsku. Jakoś to przeżyję. Zdecydowanym przegięciem jest też to, że jest 7 pierścieni Halo. Już po 1. Halo miałem dość Flood'ów, w 2. już mnie irytowały, zaś jeśli w trójce znów się pojawią, to w ramach zemsty wyślę paczką do siedziby Bandżi obu naszych wicepremierów. Braci K. wyślę drogą lotniczą.
Amen!

I tak, oczywiście. Zrobiłbym to lepiej niż oni.

Ok, koniec żalów.

Ogromnie ucieszyło mnie to, że w Halo 3 Emce wrócił na Ziemię. Także AR MC sugeruje powrót do starego arsenału, mam olbrzymie nadzieje na powrót do klimatu Halo 1, a także większą ilość Covenantów na ekranie (w dwójce było ich stosunkowo niewielu), na rozległe pola bitew i zniwelowanie wad które wymieniłem wyżej.
Maiden
Zapka Halo 3:

http://www.valhalla.pl/?m=tekst&id=23
_Blaze_
Wpadlem na gametrailers.com na desing documenty, oczywiscie nie sa to informacie o grze ale mozna odswiezyc temat ;]

Part.1

Part.2

Part.3

Part.4
YETI
Tadaaaammmm, mamy pierwsze informacje i...skany!!! (pochodza z wczesnej wersji wiec darucje sobie teksty typu ze to wyglada jak H2 itp.)

Swedish magazine level has had the chance to play halo 3 in multiplayer and there are 3 levels which is revealed,
Valhalla = blood gulch, High Ground = Zanzibar, Snowbound = Frost bite.

New vehicle - Mongoose, mostly for transport 2 persons.

new weapon- spartan laser, hard to use but extremely powerful vehicle destroyer apparentley

- nail grenade, sticks on walls and emits nails into the air.

new weapon - spiker (brute weapon),

your secondary weapon is visible at all times at your back.

New transportation system in multiplayer- man cannon, launches you into the air through air streams, you can still be fired at and you can fire back.

The X-button will have a special use which Bungie will not reveal.

The "legendary edition" is sort of a "special-special-edition" that consists of a Full-size replica of the Master Chiefs helmet that contains 4 DVDs with material.
1= The Game
2=Various documentaries and audio commentary
3=Spinoffs such as "Red vs Blue" and "Spark of Life"
4= ALL the cutscenes from all three games in Hi-def

http://www.xboxportugal.com/index.php?suba...262&archive

icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.