CYTAT(barth @ 26 09 2007, 13:38)

Ktoś już ma potwierdzoną wysyłke na pe?
mi przyszło potwierdzenie z godzinę temu.
Slupek88
26 09 2007, 12:57
Tak Wróg rzucają przesyłkami rok tamu pracowałem tam 3 miesiące i wiem. 2 kwestie nie moge kompletnie zrozumieć pare osób, które na okrągło narzekają, o boze extreme wysyłą dzień później, o boże ja kupiłem gre o 12 33, o boze a ja o 13 44, ja pierdziele, macie problemy niesamowite, ja dostaje w piatek i nie marudze są tysiace osób które wogóle nie maja kasy i kupią za jakiś większy czas dopiero, a co do twojego narzekania Bartek na sklep extreme nie zgodze się, jest to najszybszy sklep wysyłkowy w Polsce, przesyłka kurierem idzie 1 dzień i biorą na dodatek 9 złoty, co powiesz na to że zamawiałem bioschocka z jakiegoś sklepu, płaciłem za przesyłko priorytetowa 15 złoty a gra doszła w równy tydzien, więc nie zgodze się jechaniem sklep extrima, a po za tym gram.pl idealny nie jest większosc gier tam nie, przedremierowych. I ostatnia sprawa też bartek i chyba izon, uwizałes się na Butchera ze dał Halo 3 ocene 10, no nie to jest dopiero śmieszne tak cię to razi i przeszkadza, twoje wypowiedzi ja bym dał 9, to załóż pismo, pisz recenzje i daj Halo nawet 5, albo 20, recenzja Halo 3 jest bardzo dobra, zawiera wszytsko co recenzja powinna zabierać, a recka multi pewno będzie za miesiąc, i mimo jakis tam, zgrzytów które posiada Halo 3, bierz pod uwage że wystwawiając ocene końcową, brał pod uwage wszytsko, całokształ, ostatnią część, zakonczenie trylogii, jeżeli gra nawet by zasługiwała na 9, to i tak nalezy jej się 10, za wszytsko, choćby nawet za mega hype na nią, za wyczekiwanie, za edycje limitowane i kolekcjonerskie, za multum moźliwości, opcji, zabawy, funu i wszyskiego, i co najważniejsze za godne pożegnanie TRYLOGII, więc końcowa ocenia jest jak najbardziej sprawiedliwa.
Dziobak_
26 09 2007, 13:11
CYTAT(Slupek88 @ 26 09 2007, 13:57)

Tak Wróg rzucają przesyłkami rok tamu pracowałem tam 3 miesiące i wiem. 2 kwestie nie moge kompletnie zrozumieć pare osób, które na okrągło narzekają, o boze extreme wysyłą dzień później, o boże ja kupiłem gre o 12 33, o boze a ja o 13 44, ja pierdziele, macie problemy niesamowite, ja dostaje w piatek i nie marudze są tysiace osób które wogóle nie maja kasy i kupią za jakiś większy czas dopiero, a co do twojego narzekania Bartek na sklep extreme nie zgodze się, jest to najszybszy sklep wysyłkowy w Polsce, przesyłka kurierem idzie 1 dzień i biorą na dodatek 9 złoty, co powiesz na to że zamawiałem bioschocka z jakiegoś sklepu, płaciłem za przesyłko priorytetowa 15 złoty a gra doszła w równy tydzien, więc nie zgodze się jechaniem sklep extrima, a po za tym gram.pl idealny nie jest większosc gier tam nie, przedremierowych. I ostatnia sprawa też bartek i chyba izon, uwizałes się na Butchera ze dał Halo 3 ocene 10, no nie to jest dopiero śmieszne tak cię to razi i przeszkadza, twoje wypowiedzi ja bym dał 9, to załóż pismo, pisz recenzje i daj Halo nawet 5, albo 20, recenzja Halo 3 jest bardzo dobra, zawiera wszytsko co recenzja powinna zabierać, a recka multi pewno będzie za miesiąc, i mimo jakis tam, zgrzytów które posiada Halo 3, bierz pod uwage że wystwawiając ocene końcową, brał pod uwage wszytsko, całokształ, ostatnią część, zakonczenie trylogii, jeżeli gra nawet by zasługiwała na 9, to i tak nalezy jej się 10, za wszytsko, choćby nawet za mega hype na nią, za wyczekiwanie, za edycje limitowane i kolekcjonerskie, za multum moźliwości, opcji, zabawy, funu i wszyskiego, i co najważniejsze za godne pożegnanie TRYLOGII, więc końcowa ocenia jest jak najbardziej sprawiedliwa.
Jeśli gry mają dostawać oceny za hype, to nie dziwię się 9+ dla HS....
CYTAT(Puma @ 26 09 2007, 11:59)

A sklep PSX Extreme wysyla dopiero dzisiaj...
Dlatego juz tam nigdy nic w preorderze nie kupie

tak czekalem a tu taki zawod

Mozesz mnie w dupe pocalowac, nie obchodzi mnie kiedy dostaniesz gre. Na stronie z Halo napisali cytuje: "Zagraj 1 w Polsce". Skusiłem sie, daje pieniądze to chce pograc, a wiem ze musze czekac conajmniej dzien.
Dobra, skończcie już tę piaskownicę, bo się robi płaczliwie. "Ło jezu, wracam z pracy o 16, więc otworzę grę o 16.11, a wolałbym o 16.09", "zamówiłem tu, a mogłem tam, a w instrukcji jest jedna literówka". To temat o grze, a nie blog nt. wydarzeń związanych z otwieraniem pudełka czy zdzieraniem koperty.
Piszcie o faktach, o tym w jakim stanie dochodzą gry, na jakich firmach można polegać itd. Jeśli oczywiście czujecie taką potrzebę przelania żalu na forum internetowe. Bo na razie odnoszę wrażenie, że gra jest mierna i o niej akurat nikomu się nie chce pisać
bartek2515
26 09 2007, 13:26
CYTAT(Puma @ 26 09 2007, 14:21)

Mozesz mnie w dupe pocalowac, nie obchodzi mnie kiedy dostaniesz gre. Na stronie z Halo napisali cytuje: "Zagraj 1 w Polsce". Skusiłem sie, daje pieniądze to chce pograc, a wiem ze musze czekac conajmniej dzien.
Ale co ty Sklep EXTREME jest super,on zapłacił w innym 15 zł WOW i czekał tydzień
Wielka awantura ,że w recenzji Butchera nieoceniono multi i co z tego jak Pxextreme ocenił Halo 3 najszybciej a jeśli czekaliby do przyszłego numeru z recenzją wszystkich trybów w tym multi znalazły by się osoby narzekające ,że recenzja za pózno
CYTAT(suli @ 26 09 2007, 14:27)

Wielka awantura ,że w recenzji Butchera nieoceniono multi i co z tego jak Pxextreme ocenił Halo 3 najszybciej a jeśli czekaliby do przyszłego numeru z recenzją wszystkich trybów w tym multi znalazły by się osoby narzekające ,że recenzja za pózno
Jasne, narzekałyby dokładnie te same osoby, które narzekają teraz.

Wuluzuj czlowieku.Czy ja sie czepiam Butchera??!!Jest to jeden z mooich ulubionych recenzentow!Robisz z igly widly poprostu przedstawilem rozbieznosc jaka panuje miedzy recenzentami a graczami i nie koniecznie chodzilo mi tu u Butchera!!
"jeżeli gra nawet by zasługiwała na 9, to i tak nalezy jej się 10, za wszytsko"
A Tym to mnie juz rozbawiles do reszty...
CYTAT(koso @ 26 09 2007, 14:25)

Dobra, skończcie już tę piaskownicę, bo się robi płaczliwie. "Ło jezu, wracam z pracy o 16, więc otworzę grę o 16.11, a wolałbym o 16.09", "zamówiłem tu, a mogłem tam, a w instrukcji jest jedna literówka". To temat o grze, a nie blog nt. wydarzeń związanych z otwieraniem pudełka czy zdzieraniem koperty.
Piszcie o faktach, o tym w jakim stanie dochodzą gry, na jakich firmach można polegać itd. Jeśli oczywiście czujecie taką potrzebę przelania żalu na forum internetowe. Bo na razie odnoszę wrażenie, że gra jest mierna i o niej akurat nikomu się nie chce pisać

jasne szczegolnie ze ktos placi nie male pieniadze by grac w gre jak najszybciej, jasne rozumie ze to sklep pe i dlatego zostajemy placzkami ale niestety to zle swiadczy o sklepie, ktory na stronie pisze wielkimi literami zagraj jak pierwszy-> no smiechu warte
I od tego jest temat o Sklepie PE w innym dziale. To jest temat o Halo 3, z tego co zdążyłem wyczytać między narzekaniami na jakieś kilkanaście wydarzeń okołogrowych.
yacolek
26 09 2007, 13:39
No ja jakoś nie płacze, że w tytuł zaopatrzę się zapewne aż po nowym roku, jak nikt nie będzie już w to grać

Co ja poradzę, nie mam rodziców sponsorów jak niektórzy 12latkowie z innych for

Żeby było on topic, to może ktoś kto ma wersję legendarną, z hełemem mastera, zamiesciłby parę foteczek, najlepiej z jakimś porównaniem - pad od x0, itp
bartek2515
26 09 2007, 13:40
CYTAT(koso @ 26 09 2007, 14:25)

Właśnie piszę na jakich można polegać.Napewno nie na waszym sklepie.A to że właśnie zaraz po pracy siadam do Halo3 a co niestety nie wszystkim się udało (SKLEP EXTREME)? mają prawo mieć żal zwłaszcza że zapłacili za to.Kur..!!!
CYTAT(barth @ 26 09 2007, 08:37)

No i jak widać Sony odniosło sukces wbijając ludziom do głowy, że grafika jest najważniejsza

, chyba jestem w mniejszości uważając, że jednak czysta radość płynąca z gry.
Goldi, a grałeś na The Pit? a Isolation? a klasyczny już High Ground? Ty to lubisz sobie pomarudzić, co?
SONY to firma cudotwórcza jeśli chodzi o PR. Kiedy PS2 było słabsze od Xbox'a to wszyscy zgodnie powtarzali, że grafika się nie liczy tak bardzo (przynajmniej czysto techniczny aspekt), że można to nadrobić designem, kolorystyką itp. no i grywalnością przede wszystkim. Tak samo było bez znaczenia, że gry na PC mają wysoką rozdzielczość, a gry na konsole nie. A teraz podobno SONY ma zmieść konkurencje bo ma 1080p i super grafę

Czytając prasę i stronki internetowe trudno się dziwić, że ludzie się na to nabierają skoro nawet doświadczeni recenzenci też mają problem czasami z wyłapaniem pewnych faktów...
A co do Halo 3 to moje narzekanie, wynika głównie z tego, że to jest gra o wielkim budżecie, przygotowywana ze wsparciem MS, z enginem robionym tylko pod x360, mająca być system-seller'em. Biorąc to pod uwagę, gra nie powinna rozczarowywać grafiką (tak jak nie rozczarowały graficznie HS czy LAIR od SONY).
Ja też chyba zamówię gierkę z Australii. Lubie te ich pudełka... W sumie dla mnie wchodzi tylko w grę PLAY-ASIA albo DVD CRAVE i zamówię razem z PGR4. Nie wiem dlaczego wszyscy tak płaczą o jeden dzień w tą czy tamtą... Ja mam jeszcze ninja gaiden, forze 3 i bioshock do dokończenia, więc aż tak mi się nie śpieszy :-)
mescalero
26 09 2007, 13:42
Czy ktos wie czy gdzies w trojmiescie mozna dorwac juz Halo 3? czy jestesmy wciaz prowincją afrykanska i wszystko dochoci z tygodniowym opoznieniem nad morze?
Zeratul
26 09 2007, 13:44
heh wrzucilem plytke do konsoli o 6pm pelen obaw, ze nie bedzie dzialac, albo bedzie sie zawieszac... i o 24.30 skonczylem. Smieszne jest to, ze gralem tylko w multi, bo... jak zaczalem jeden mecz to tak to jakos polecialo...
ja tam nigdy nie gralem za duzo w multi Halo... nie nalezalem do sceny, a moje LANowki z ta gra byly hohoho temu. Wiec nie do konca rozumiem co tam pisze Goldi. IMO genialny multi. Jeszcze niedawno pelen obaw, ze jednak moze nie sprostac wyzwaniu jakie rzuca CoD4. Ale moge byc spokojny. Obie gry beda za(pipi)iscie grywalne. Jednak to Halo 3 bedzie nosic korone krolewska. Multi miazdzy we wszystkim. Ilosc broni, ilosc pojazdow, ogolny gameplay, mapy, statystyki itd
Mapy sa kurna wyrabiste... no poza High Ground gdzie zawsze kurna musze dostac lomot, obojetnie z kim bym nie gral...
Wczoraj gralem troche team slayera... jak mecze toczyly sie na snajperki to dostawalem taki wpie$$%ol, ze szkoda gadac. Ale fajna ekipe nawet mialem, sami polscy-amerykanie... wiekszosc wprawdzie bardziej english-polish niz polish-english, ale bylo mega klawo...
Jak gralem sam Slayera to zazwyczaj 2 miejsce. Czyli nie jest zle... wprawdzie ratio mam slabe, ale to przez te zakichane snajperki.
Udalo mi sie nawet fajny filmik nagrac jak koles popierdziela na mnie w ghoscie, a ja cyk granacik na klate mu rzucam i po zawodach

Jak na newba jakim jestem to szlo mi niezle... tylko troche za szybko awansowalem przez co gra stawala sie coraz bardziej wymagajaca... wiem, ze tak powinno byc, ale ja tez lubie byc krolem od czasu do czasu

Ogolnie multi kurna 20/10!!
kampanie gralem 5 minut i to w co-op.

graficznie nie powala... 8/10
CYTAT(bartek2515 @ 26 09 2007, 14:40)

Właśnie piszę na jakich można polegać.Napewno nie na waszym sklepie.A to że właśnie zaraz po pracy siadam do Halo3 a co niestety nie wszystkim się udało (SKLEP EXTREME)? mają prawo mieć żal zwłaszcza że zapłacili za to.Kur..!!!
Jakim "waszym" sklepie? Ze Sklepem PE nie mam nic wspólnego, więc chociaż spróbuj trzymać się faktów, a nie chlipać na wszystkich. Jeśli 1 dzień opóźnienia faktycznie zmienił Twoje życie w senny koszmar, oczywiście masz prawo podzielić się oburzeniem ze wszystkimi (nawet po raz trzeci). Do tego po raz kolejny polecam odpowiedni temat, bo to jest temat o GRZE - której nie dostałeś przecież
bartek2515
26 09 2007, 13:55
CYTAT(koso @ 26 09 2007, 14:53)

CYTAT(bartek2515 @ 26 09 2007, 14:40)

Jakim "waszym" sklepie? Ze Sklepem PE nie mam nic wspólnego, więc chociaż spróbuj trzymać się faktów, a nie chlipać na wszystkich. Jeśli 1 dzień opóźnienia faktycznie zmienił Twoje życie w senny koszmar, oczywiście masz prawo podzielić się oburzeniem ze wszystkimi (nawet po raz trzeci). Do tego po raz kolejny polecam odpowiedni temat, bo to jest temat o GRZE - której nie dostałeś przecież

Dostałem! ale rzeczywiście gadam bzdury w tym temacie.
CYTAT(mescalero @ 26 09 2007, 22:42)

Czy ktos wie czy gdzies w trojmiescie mozna dorwac juz Halo 3? czy jestesmy wciaz prowincją afrykanska i wszystko dochoci z tygodniowym opoznieniem nad morze?
Niestety stary wyglada na to ze zyjemy ciagle na za(pipi)u przejechalem wszystkie mozliwe sklepy media elektro empik avans i salon kolporetera i nikt nic nie wie a w media to najwczesniej po pierwszym bo teraz dostaw nie przyjmuja poprostu masakra , zenada i pi..lone za(pipi)e.
CYTAT(PePeP @ 26 09 2007, 14:41)

CYTAT(barth @ 26 09 2007, 08:37)

No i jak widać Sony odniosło sukces wbijając ludziom do głowy, że grafika jest najważniejsza

, chyba jestem w mniejszości uważając, że jednak czysta radość płynąca z gry.
Goldi, a grałeś na The Pit? a Isolation? a klasyczny już High Ground? Ty to lubisz sobie pomarudzić, co?
SONY to firma cudotwórcza jeśli chodzi o PR. Kiedy PS2 było słabsze od Xbox'a to wszyscy zgodnie powtarzali, że grafika się nie liczy tak bardzo (przynajmniej czysto techniczny aspekt), że można to nadrobić designem, kolorystyką itp. no i grywalnością przede wszystkim. Tak samo było bez znaczenia, że gry na PC mają wysoką rozdzielczość, a gry na konsole nie. A teraz podobno SONY ma zmieść konkurencje bo ma 1080p i super grafę

Czytając prasę i stronki internetowe trudno się dziwić, że ludzie się na to nabierają skoro nawet doświadczeni recenzenci też mają problem czasami z wyłapaniem pewnych faktów...
A co do Halo 3 to moje narzekanie, wynika głównie z tego, że to jest gra o wielkim budżecie, przygotowywana ze wsparciem MS, z enginem robionym tylko pod x360, mająca być system-seller'em. Biorąc to pod uwagę, gra nie powinna rozczarowywać grafiką (tak jak nie rozczarowały graficznie HS czy LAIR od SONY).
Ja też chyba zamówię gierkę z Australii. Lubie te ich pudełka... W sumie dla mnie wchodzi tylko w grę PLAY-ASIA albo DVD CRAVE i zamówię razem z PGR4. Nie wiem dlaczego wszyscy tak płaczą o jeden dzień w tą czy tamtą... Ja mam jeszcze ninja gaiden, forze 3 i bioshock do dokończenia, więc aż tak mi się nie śpieszy :-)
to ja jzu wole slaba grafike niz grywalnosc jak w lair i hs
Dostałem swoją wersję kurierem, płyta nie latała w pudełku, nie porysowana, ide grać
co-opa odpalam o 15 =p co do samej dostawy dla ludzi z GB polecam siec gamestation . dostalem gre rano plytka trzma sie w srodku idealnie , zero zarysowan , nie wiem jak w kraju - do tego dostalem 48h golda i maply plakacik z artem [ale to chyba wszyscy maja]
Przypominam, że temat dotyczy gry Halo 3.
Zeratul
26 09 2007, 14:47
chcialem jeszcze tylko dodac, ze artbook dodany do Limitki jest megaklawy... taki kieszonkowo slowniczek bohaterow swiata Halo. Jakby cie do niego kiedys wessalo, a poczulbys sie zgubiony, to znajdziesz tam podstawowe info. Plus fajnie na koncu zrobione jest porownanie wzrostem wszystkich.
Co do Limitki, to jestem kolejną osobą której porysowała się płyta z grą, mam tylko nadzieję, że rysy nie będą zbyt poważne by zaważyć na odczycie płyty.
Taka porada, jeśli kupujecie w sklepie, to potrząśnijcie lekko opakowaniem z grą (Limited). Jeśli w środku coś lata to najprawdopodobniej jest to płyta i lepiej wtedy wybrać inny egzemplarz.
bartek2515
26 09 2007, 15:10
No to coś na rozweselenie moderatorów bo dają punkty(20%) mnie.
http://pl.youtube.com/watch?v=kvanJYOGlus
heh pogralem chwilke (4h hueh) no i moge sie juz ogarnac ;] i to co najbardziej mnie denerwuje to wlasnie brak AA ale tylko sie to zauwaza przez pierwsze 5min wiec jest okej. A singla nie ruszylem to nie wiem :P
Gra ktos ?
moj gt: pcheL
Graficznie jest bardzo słabiutko, ale co z tego jak multiplayer rządzi!!!
Byłem dziś w empiku 3 razy i szlajałem się po mieście około 2 h z oczekiwaniem aż dojdzie do empiku faktura i nic ! Chamstwo ! Człowiek chce kupić a nie może bo w sklepie nie ma faktury , która zezwala na kupno gry . Z kumplem byliśmy bardzo rozczarowani i zmęczeni bo nachodziliśmy się pół dnia dla tej gry i nic

.
KarCzoH
26 09 2007, 17:50
Już coś wiadomo odnośnie ilości sprzedanych gier ?
CYTAT(KarCzoH @ 26 09 2007, 18:50)

Już coś wiadomo odnośnie ilości sprzedanych gier ?
Razem już około 2 mln z pre-orderami .
chyba blisko 2 miliony
edit: Gazi był szybszy
maciucha
26 09 2007, 18:07
Towarzysz
26 09 2007, 18:10
Zapraszam do obejrzenia
videorelacji z pokazu HALO 3 , który odbył się w Warszawie. W filmie znajdziecie też wypowiedzi recenzentów, graczy, przedstawicieli MS, a także wywiad z developerem Bungie nagrany zagranicą.
CYTAT(YETI @ 26 09 2007, 18:42)

słabiutko to jest w HS(nie licząc mimiki), w Halo3 jest "tylko" bardzo dobrze
Temper-Tantrum
26 09 2007, 18:53
Single player nie porywa 6/10 a co do multi to nie wiem , bo nie uzywam.
-gmeru-
26 09 2007, 19:02
O rany normalnie jest identycznie jak podczas recenzji Halo 2 (że była tylko singiel itd i ostre jechanie i WIELKAAAA kłotnia). Polecam poczytać archiwum forum.... znowu kłótnie, płacz itd... cóż fenomen tej gry trzeba zrozumieć.... rzadko, która seria ma taki klimat...
Jak ktoś nie ruszył HALO1, HALO2 to właściwie po co się brać za singla w H3? JAko seria dla mnie rewela.
CYTAT(barth @ 26 09 2007, 19:21)

CYTAT(YETI @ 26 09 2007, 18:42)

słabiutko to jest w HS(nie licząc mimiki), w Halo3 jest "tylko" bardzo dobrze
Niezgodze sie z toba i nie staraj sie walczyc z yetim bo pamietaj ze gupiec wygra z toba walke bo sprowadzi cie do swojego poziomu i rozwali jak dziecko

Hs mial bardzo dobra grafike i halo 3 rowniez ma dobra grafike (oczywiscie nie porownuje obu gier bo to bezsens)
no wlasnie jak dla mnie halo3 nie ma znowu az takbardzo dobrej grafiki.powiem - przyzwoita. tryb co-op daje rade znakomicie choc dzielony ekran czasem wkurza [pewnie po live byloby lepiej , ale to za tydzien] dla mnie ciutek smieszny system achivow , ale co tam seria wg mnie kopie tylek , ale jako pojedyncza czesc bez znajomosci fabuly bedzie dla kazdego jak dobry szuter
btw. wynalezione w necie dla maniakow
sklep
Czy artbook z limitki jest też w Legendary czy też będę musiał się zadowolić wersją elektroniczną na płycie?
Legendary w domu
Oczywiscie wyglada super i nie zaluje ani zlotowki ,ale jak by tego bylo malo sa tam dwie fajne rzeczy o ktorch nie wiedzialem!
Pokrowiec na helm:
POKROWIECSliczny....
A wewnatrz pierwszego pudelka zajefajny plakat - ja narazie nie bede pudla rozkladal wiec musicie sie zadowolic tym marnym zdjeciem (sorki za jakosc ale reka mi drgala z podjarania

):
PLAKATNice...
Plytki doszly w idealnym stanie - mocowanie wygladaja na niestandardowe , plytki trzymaja sie idealnie!
Mocowanie
Kamikaze XD

Uwielbiam tego typa... zabijać. Zawsze zostawia po sobie krwawy ślad... kiedy wybuchnie.
inteligent
26 09 2007, 21:05
CYTAT(PePeP @ 26 09 2007, 00:47)

A tutaj pojawiło się pierwsze 10 minut z kampanii. Polecam!
http://www.gamersyde.com/news_5180_en.htmlKoleś co gra, albo gra na heroic, albo jest lamą

pół magazynku z carbine, aby załatwić snajpera...
...litości!
rkBrain
26 09 2007, 21:07
Dla mnie gra ma zbyt dużego hype'a. Osobiście w nią nie grałem i nie będę się wypowiadał na temat grafiki i fabuły. Przyczepię się jednak do ogólnego designu. Po obejrzeniu wielu screenów z różnych serwisów oraz PSX Extreme w ogóle nie jestem przekonany do tej gry. Postacie są schematyczne do bólu. Kosmiczne skafandry i krzywe mordy. Designerzy nie poświęcili chyba nawet godziny na wygląd postaci i wrzucili pierwszy lepszy koncept jaki przyszedł im do głowy. Przeciwnicy są beznadziejni. Wolę już bardziej toczyć walki z magicznymi czajnikami z jRPG.
Bez obrazy. Uważam jedynie, że gra która zbiera tak wysokie noty powinna zachęcać samymi screenami do kupna. U mnie te śmieszne modele postaci budzą politowanie.
ale u kilku milionow ludzi juz nie
inteligent
26 09 2007, 21:18
Niestety, H3 Legendary ze sklepu Psxextreme przyjdzie do mnie w sposób niestandardowy, tzn. gra osobno (w piątek), hełm osobno(we wtorek)...
A to było tak:
dziś, podczas mojej wizyty u lekarza(ździebko chory jestem) zadzwonił do mnie facet, jakoby z psxextreme, oznajmiają, że dostawca H3 jest zły i przesyła grę i hełm z dodatkami osobno.
Powiedział też, że mam opcję:
a) dostać grę w piątek a hełm we wtorek
b) poczekać i dostać wszystko we wtorek
Przyznam, że z początku myślałem, że ktoś chce mnie wydymać na kasę-facet nie dzwonił z numeru sklepu, a miałem całkiem uzasadniony koncept, że to robienie mnie w wuja.
Poprosiłem o wysyłkę we wtorek.
Zaraz potem lekarz oznajmił, że do poniedziałku nie powinienem się wychylać z domu, chodzić do szkoły itd.
Postanowiłem zaryzykować.
Nadal nie wiem, jak to się zakończy-pewności (absolutnej) nie mam, z racji tego, że raz o mały włos nie zostałem w podobny sposób oszukany, na szczęście owego złego sklepu już ni ma.
Teraz tylko do piątku....
CYTAT(inteligent @ 26 09 2007, 22:18)

Niestety, H3 Legendary ze sklepu Psxextreme przyjdzie do mnie w sposób niestandardowy, tzn. gra osobno (w piątek), hełm osobno(we wtorek)...
A to było tak:
dziś, podczas mojej wizyty u lekarza(ździebko chory jestem) zadzwonił do mnie facet, jakoby z psxextreme, oznajmiają, że dostawca H3 jest zły i przesyła grę i hełm z dodatkami osobno.
Powiedział też, że mam opcję:
a) dostać grę w piątek a hełm we wtorek
b) poczekać i dostać wszystko we wtorek
Przyznam, że z początku myślałem, że ktoś chce mnie wydymać na kasę-facet nie dzwonił z numeru sklepu, a miałem całkiem uzasadniony koncept, że to robienie mnie w wuja.
Poprosiłem o wysyłkę we wtorek.
Zaraz potem lekarz oznajmił, że do poniedziałku nie powinienem się wychylać z domu, chodzić do szkoły itd.
Postanowiłem zaryzykować.
Nadal nie wiem, jak to się zakończy-pewności (absolutnej) nie mam, z racji tego, że raz o mały włos nie zostałem w podobny sposób oszukany, na szczęście owego złego sklepu już ni ma.
Teraz tylko do piątku....

dziwne ci co pokazwyali foty na innych forach dostali dzis wszystko normalnie
Po wieczorze spędzonym z tą grą potwierdzam, że grafika jest jedynie przyzwoita, ale za to multi rewelacyjne, tak samo tryb kooperacji. Pomykanie we cztery osoby przez poziomy z singla zapewnia mnóstwo radochy i emocji.
Jeśli ktoś nie ma Xbox Live Gold, a nie fascynuje go fabuła Halo, to może się zawieść. Za to jeśli gramy online, to grę można kupować w ciemno, nawet jeśli nie przepada się za klimatami science fiction.
Paczka kurierem przyszła wieczorem, jako że latało coś w środku wiedziałem czego się spodziewać. Obie płyty porysowane. Teraz się pytam-za co ja ku.wa płacę? Skończę grę o ile mi odczyta za którymś razem i odsyłam im płyty. Nie dość że kasa za grę poszła, to jeszcze za wysłanie paczki muszę wybulić .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.