Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
bartek2515
CYTAT(easye @ 4 10 2007, 11:01) *
Doszedlem do 83 i nie ma wink.gif

Wchodzisz w TEATHER tam masz Campain czy coś i wchodzisz w to tam masz start film uruchamiasz naciskasz chyba X i masz opcje PLAY REW FF STOP REC no i tam wybierasz nagraj filmik
barth
jest sobie "movie:" czy coś takiego, wchodzisz w tą opcje i tam masz kilka (12?) ostatnich zagranych gier, proste
Jędrek
Polecam pobrać na konsole tryby i mapy MLG ;]
barth
które są gołe i troche nudne(już widze jak ludzie teraz marudzą na brak szczegółów)
SIKI
lepiej biegać z AR albo Dualami, to jest proooo ohmy.gif
Tony111
Pewnie wiecie ale !!

Opcja w Halo3 pozwalająca na rejestrowanie swoich poczynań i nagrywanie ich w postaci filmów czy zdjęć została bardzo ciepło przyjęta przez graczy. Choćby dlatego, że można zarejestrować takie cuda jak, to co zrobił pewien gracz... zobaczie sami w tutaj

http://gameroom.mlgpro.com/view/rhojIAED55g.html
Yaxa
Skomentuje to tak: O zesz ku... ja pier.... !!!
Salwador
emmmm......MATRIX?????mam nadzieje że to był fart:p...ale wygląda jak matematyka kwantowa:p
Towarzysz
Zakonczenie jest strasznie cienkie. Master Chief, ktory uratowal cala ludzkosc, jest tutaj traktowany jak maszyna i idzie po prostu 'spac'. Juz nawet cortana (sztuczne AI) jest bardziej ludzka, niz on. A w koncu spartan byl kiedys malym Johnem... Pewnie bedzie nowa wojna i Halo 4, ale juz od innej firmy.
yaczes
Nie wiem za co ta gra dostala 10. Ba, nawet ocena na onlinecenter jest moim zdaniem naciagnieta pod publiczke. Gdyby nie caly ten hajp dostaloby najwyzej 8. Dla kogos kto pogral sobie troszeczke (nie hardkorowo) w poprzednie czesci ta gra jest tym samym co halo1 z lepsza (troche:FFFF) grafa. Fizyka jest beznadziejna, gra slamazarna, a bronie (zarowno z wygladu jak i z dzialania - nie ma jak RL lub RG z Q czy shotgun z GOW) i mapy mp (oprocz HG - ta jest swietna) sa kompletnie bez wyrazu. Kampania jest strasznie nudna i nie dorasta do piet tej z H1. Zaluje, ze dalem za te gre 230 zl.
pozdro
Xbox 360
CYTAT(yaczes @ 5 10 2007, 11:47) *
Nie wiem za co ta gra dostala 10. Ba, nawet ocena na onlinecenter jest moim zdaniem naciagnieta pod publiczke. Gdyby nie caly ten hajp dostaloby najwyzej 8. Dla kogos kto pogral sobie troszeczke (nie hardkorowo) w poprzednie czesci ta gra jest tym samym co halo1 z lepsza (troche:FFFF) grafa. Fizyka jest beznadziejna, gra slamazarna, a bronie (zarowno z wygladu jak i z dzialania - nie ma jak RL lub RG z Q czy shotgun z GOW) i mapy mp (oprocz HG - ta jest swietna) sa kompletnie bez wyrazu. Kampania jest strasznie nudna i nie dorasta do piet tej z H1. Zaluje, ze dalem za te gre 230 zl.
pozdro

Lubie u ludzi sprawiedliwość smile.gif. Masz grę, i możesz po niej jechać, bo w nią grałeś smile.gif. Mi osobiście tez sie nie podoba. Widziałem jak jakies łepki grały w Medi Markt w kampanie, to aż się zdziwiłem ( grafiką confused.gif ). Gears of War, to perełka pod względem grafiki. Halo 3 za grafe ma u mnie 4/10
goggy
no cóż, nie każdemu każda gra może przypaść do gustu

jedni będą chwalić inni krytykują

wesoły filmik o halo 3

http://polygamia.pl/zero-punctuation-halo-3#comments

Dziobak_
CYTAT(Xbox 360 @ 5 10 2007, 13:17) *
Halo 3 za grafe ma u mnie 4/10
Pozdro Szacun O_o
hayami
Tlumaczenie poproszę do tego "wesołego" filmiku, Halo 3 faktycznie jest podrasowaną wersja 1 i 2 części przy czy dwójka była moim skromnym zdaniem wieeele lepsza w singlu ale czy w Halo 3 singiel jest aż tak ważny? A grafa w multi juz nie gra takiej roli, poza tym przestańcie się rozpływac nad Gersami co z kimś gadam na xbl to wszyscy mówia że tamten multi nie jest aż tak rajcowny...i ja tak myślę, pozdrawiam.
izon
CYTAT(Xbox 360 @ 5 10 2007, 13:17) *
CYTAT(yaczes @ 5 10 2007, 11:47) *
pozdro

Lubie u ludzi sprawiedliwość smile.gif. Masz grę, i możesz po niej jechać, bo w nią grałeś smile.gif. Mi osobiście tez sie nie podoba. Widziałem jak jakies łepki grały w Medi Markt w kampanie, to aż się zdziwiłem ( grafiką confused.gif ). Gears of War, to perełka pod względem grafiki. Halo 3 za grafe ma u mnie 4/10

Niestety grafa nigdy nie zrobi na nikim wrazenia dopoki konsole sie bedzie podlaczac do hdtv przez czincze ahlbo euro.Sam gralem tak wczoraj w saturnie i na gre sie nie da patrzec.Ale nie jest to wina jej samej ale zlego polaczenie konsoli z tv.Przez niewiedze pracownikow slyszymy teksty w PCtowcoc w stylu to juz Counter byl lepszy i nie wiedzac jak jest naprawde nie ma sie im co dziwic
Slupek88
A ja tam nie wiem, fakt grafika nie jest jakaś cudowna, ale (pipi)a, terony, po których wędrujemy miażdzą , choćby droga w 3 misji, są piekne, woda cienie, światło efekt oświetlenia przez słońce, i bitwy bitwy i jeszcze raz bitwy tu czuć klimat, ciągły ruch, wybuchy teksty, akcja, pełno jest tego, widowiskowość pełną gębą, albo na przykład ten pająk pod koniec 4 misji rozpierdala wszystko, więc kompletnie nie kumam tego narzekania na grafe, troche wyrozumiałości , przy takich akcjach co odchodzą w tej grze.
massmedia
Grałem w empiku i nie dało się na to patrzeć. Czy oni się nie nauczą używać kabli vga do hd zamiast chinchów? Te małe samsungi pewnie componenta nie maja ale wyjscie pc na pewno. Przeciez to zwyklym szary ludziom gre obrzydza. Spojrza i pomysla ale brzydka gra, jak z zeszłej epoki. Lepiej juz by to wyszlo jakby podlaczali chinchami do zwyklego tv sd.
saptis
O Halo 3 pisza nawet w potralu TVN 24: smile.gif
http://www.tvn24.pl/-1,1523703,wiadomosc.html
maciucha
"Halo 3 powala grafiką i grywalnością" buahaha . Grywalnoscią to pewnie tak ale grafiką powala co najwyżej poprzednie Halo confused.gif .
izon
Szkoda ze przez durne markety cala promocja Halo idzie w diabli.Taka prawda ze w tym momencie z tą grą bedą kojarzone konsole nowej generacji a jak ktoś zobaczy coś takiego w sklepie to odrazu pomysli to ma byc nowa generacja??Moze i Halo 3 nie wyglada swietnie ale Panowie obsluganci czy tez sam microsoft nie postarali sie..
saptis
To jeszcze nic, najwieksza szkoda, ze oficjalnie to w Polsce mozemy pograc w Halo 3 co najwyzej w Single Player bo przeciez nie mamy oficjalnego dostepu do XBOX Live. smile.gif
Piasecznik
Mi w Halo 3 brakuje jakichkolwiej jaj. Zero emocji, zero strachu, nieciekawy plot, design bardzo nierówny - od megazajefajnych lokacji po totalną kiszkę bez polotu.
Grafika - trudno ocenić, imho BioShock miał lepszą tyle że bez otwartych przestrzeni. Dobrze że muza na niezmienionym wysokim poziomie. Ostatnia misja z uciekaniem z rozpadającego się pierścienia trochę bez sensu. Jak blachy z których był zrobiony "podest" (wogóle co to miało być?), wybuchały i spadały w dół?
Spodziewałem się wspaniałego uwieńczenia megaprodukcji, dostałem jedynie dobry shooter ze średnią fabułą.
Oglądałem materiały z dodatkowego dysku i tam jeden z kolesi powiedział że nie wstawiali zbyt wielu przerywników filmowych żeby nie wyrywać gracza z akcji.
Sęk w tym że bez wątku fabularnego, ta akcja wogóle nie ma wyrazu i staje się bezpłciową i bezcelową sieką.
Heh i na koniec superżołnierz zakochany w sztucznej inteligencji - z wzajemnością - to już przekroczyło granice absurdu.
Gram drugi raz na hardzie - jest trochę lepiej, chociaż w niektórych momentach wkrada się element frustracji (trzy strzały ze snajperki w przejsciu o szerokości 2 m).
Apollo302
Legendarny jest trudny jak diabli, ja juz skonczylem gre na tym poziomie, zajelo mi to sporo godzin gdzies okolo 30, wczoraj jeszcze raz przeszedlem poziom the Ark na legendary z czasem 220 minut wycinajac wszystkich oczywiscie w pien.Te przejscie o ktorym piszesz jest w pierwszym levelu,zaciolem sie na nim na ladnych pare godzin. Pewnie przejscie tej gry drugi raz zajeloby mi juz znacznie mniej czasu mam juz wyrobione rozne patenty, ale moim zdaniem dopiero na Legendarnym gra pokazuje swoj pazur.
massmedia
CYTAT
O Halo 3 pisza nawet w potralu TVN 24:

XBox2. Leże i kwicze ze smiechu. Polacy kupili ponad 4 tys. egzemparzy? To gdzie oni są?

izon
CYTAT(massmedia @ 5 10 2007, 19:34) *
CYTAT
O Halo 3 pisza nawet w potralu TVN 24:

XBox2. Leże i kwicze ze smiechu. Polacy kupili ponad 4000 tys. egzemparzy? To gdzie oni są?

[

Nie wiem co tu hest takiego smiesznego??Ciesz sie ze woógle wiedza co to jest xbox..
Jędrek
Kupili tyle sztuk, to fakt, na live jest masa osób nowych.
Piasecznik
CYTAT(massmedia @ 5 10 2007, 19:34) *
Polacy kupili ponad 4000 tys. egzemparzy?

Ile? Jesteś pewien że 4 miliony?
B0dz1o
Ja dostałem grę w środę. Pierwsze odczucie-w ogóle nie przypomina mi to poprzednich Halo, które bardzo miło wspominam. W multi łatwiej jest o fraga (ale też łatwiej zginąć), granaty rzuca się jakoś dziwnie. Mam nadzieję, że to kwestia przyzwyczajenia.
Piasecznik:Tak to bywa, jak się nie uczy matematyki w szkole
qazar
ech ponawiam pytanie, znajduje czaszke i co zrobic zeby dostac achivment ? co trzeba wykonac, bo nie wiem %)confused.gif chyba mi na glowe poszlo biggrin.gif
Jędrek
Podnieść ją trzeba.
qazar
w tym problem ze podnosze ja i nic :|confused.gif
barth
2 sprawy:

1. temat grafiki, wałkowany po raz setny, więc zanim napiszecie znowu to samo co ktoś(albo i wy) 10 stron wcześniej to poczytajcie temat i zobaczcie czy jest sens się powtarzać

2. aby zaliczyło ci achieva za czaszkę wystarczy ją podnieść, ale(bo zawsze jest jakieś ale) są 4 "srebrne" czaszki(na mapach sierra 117, crows nest, the ark i the covenant, które nie dają achievów).
qazar
acha smile.gif to juz wiem ocb dzieki barth, oby twoje dzieci mialy bogatych rodzicow biggrin.gif
barth
CYTAT(qazar @ 5 10 2007, 23:16) *
acha smile.gif to juz wiem ocb dzieki barth, oby twoje dzieci mialy bogatych rodzicow biggrin.gif

spoko luz, ale uważaj bo na tych samych levelach są też i "złote" czachy, więc jest to ciut skomplikowane biggrin.gif(po prostu jak nie dostajesz achieva to znaczy, że gdzieś indziej jest ta z achievem wink.gif )
Apollo302
A moglbys napisac w ktorym miejscu w the Ark jest czaszka powodujaca zwiekszenie sily wybuchow granatow itp?? Szukalem jej ostatnio i za ciula nie znalazlem....
barth
a proszę cię bardzo http://www.youtube.com/watch?v=xZvYELDZJ4w, z tym że pamiętaj, że ta czacha nie daje achieva, poza tym jeśli grasz sam to proponuje przed wejściem do budynku skombinować sobie grav lifta, albo będziesz musiał użyć power coila i granata wink.gif
Apollo302
Tu nie chodzi o achieva Jestem cholernie ciekawy jak bedzie wygladal efekt wybuchu po inicjalizacji tej czachy , w Halo granaty mialy super powera, jeden wystarczal zeby zadymic jak trza nie mowiac co sie dzialo gdy obok wybuchajacego lezalo kilka innych.Tego wlasnie brakuje mi tutaj,jeden granat jeden trup, nuuda.
Slupek88
No właśnie i tutaj mam pytanie, moż głupie, ale gdy się aktywuje funkcje danych czaszek, choćby tą że zwiększa siłe granatu. To dane funkce działają w kampanii, a w multi??
barth
Tylko i wyłącznie w kampani(chyba że jako multi rozumiesz też co-opa online wink.gif ) i nigdzie więcej
qazar
mam problem w the ark poprostu nie ma czaych tam gdzie powina byc na filmiku:/ na 100% nie gine dochodzac do tego miejsca:|
barth
po pierwsze czachy nie będzie na easy, po drugie pamiętaj, że jest ona w budynku po walce ze scarabem, po trzecie jeśli problem powtarza się postaraj się namówić kogoś, żeby ci pomógł w zdobyciu jej, czasami pomaga gdy ktoś jest z tobą w co-opie(Raptor dzięki za Catch'a z The Storm)
Spiderman
CYTAT(barth @ 3 10 2007, 17:34) *
Aby odpalić co-op'a przestawiasz z local na xbox live, wsio

W takim razie czemu gdy wybiorę Campaign-> Network Live [Open Party] i zacznę grę, ciągle pisze mi po naciśnięciu przycisku back "Player" i moją samotną ksywkę? sad.gif
barth
ponieważ do gry musisz kogoś zaprosić, albo poczekać w lobby na kogoś, jak zaczniesz gre to kicha(nie jestem do końca pewien tego czy bez zaproszenia ktoś się podłączy, potwierdzi to ktoś?)
Jędrek
Bez zaproszenia nikt się nie dołączy.
Spiderman
Czemu tak jest? To jest bezsensu :| Czy nie zrobią może kiedyś tak, by było jak w GoWie?
Apollo302
Cos tej czachy w the ark nie moge zdobyc. Wskakuje na pierwszy poziom i co dalej??Jak wskoczyc na dugi trzeci a pozniej czwarty?? Meczylem sie wczoraj dwie godziny i nic..sad.gif
barth
CYTAT(Apollo302 @ 7 10 2007, 11:39) *
Cos tej czachy w the ark nie moge zdobyc. Wskakuje na pierwszy poziom i co dalej??Jak wskoczyc na dugi trzeci a pozniej czwarty?? Meczylem sie wczoraj dwie godziny i nic..sad.gif

Nie Owiec, nie o tą cache chodziło, o Cowbella się rozchodzi.
Apollo pisałem ci wcześniej, musisz użyć albo GravLifta(którego znajdziesz przed tym budynkiem), albo kombinować z Power Coilami(wybuchowymi beczkami) i granatami, albo zaprosić 3 znajomych do zabawy. Czacha leży na najwyższym poziomie, więc musisz pokombinować.
Dziobak_
Polecam każdemu otworzyc NAT, gra sie o niebo lepiej, niż na Moderate itp.
Apollo302
Kombinowalem kombinowalem i nic...na tym filmiku jest pokazane ze trzeba przytrzymac X zeby trick zadzialal ale tez nie wychodzi,problem lezy w tym ze nie mozna wskoczyc wyzej niz na 1 pietro poniewaz wszystkie krawedzie sa rowne, nasz bochater musialby skakac takim polksiezycem w gore zeby sie dostac wyzej, jakie to ma znaczenie czy wskocze na pietro z beczki czy z glowy kolegi w coopie??? moze komus sie juz udala ta sztuczka i moglby opisac???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.