Master JIN
7 10 2007, 13:28
czy do zdobycia czaszki na heroic nie mozna umrzec?
można, spokojnie, umieraj ile razy masz na to ochote
@Apollo - postaram się dzisiaj to nagrać i wrzucić na fileshare'a
Czy ktos widzial jakis filmik, badz zdjecia, gdzie sa terminale ?
Byłbym wdzięczny - bo właśnie jestem na ARK i nie chcę żadnego opuścić.
Jeżeli już jakiś przegapię, to czy muszę później grę zaczynać od nowa, czy wystarczy dane levele pozaliczać ?
(dobra - youtoube ;] )
Piasecznik
8 10 2007, 00:33
wojteksc4
8 10 2007, 09:46
Widziałem reklame Halo3 w tv4 zazwyczaj leci po Big Brotherze!!!!!!!!!!!!!!!!
bartek2515
8 10 2007, 10:58
CYTAT(wojteksc4 @ 8 10 2007, 10:46)

Widziałem reklame Halo3 w tv4 zazwyczaj leci po Big Brotherze!!!!!!!!!!!!!!!!
Szkoda że taka krótka ta reklama,mogli by zapodać tą z MUZEUM LUDZKOŚCI,to by pasowało ale całą do końca.
No przyznam że marudziłem trochę o jakość grafiki w Halo 3 ale teraz faktycznie mało zwracam na to uwagę.Multi jest super i tu napewno dostaje 10/10.
Mam pytanie grając w 4 na co-op przycina mi jak by takie lagi,czego to jest efektem,napewno nie łącza bo 16 osób na multi śmiga aż miło a tu 4 i zrywa że szok czy ktoś już wie dlaczego?
Jezeli czasem ci przycina - to najczesciej jest to podczas loadingow (gdzie nie kazdemu sie jeszcze doladowalo).
gdy gra byla w fazie tworzenia jak pamietam przeczytalem gdzies ze w H3 ma byc pokazana twarz MC - jest ona pokazana?
Signap, sprawdź poprzednie strony.
bartek2515
8 10 2007, 13:34
CYTAT(Raptor @ 8 10 2007, 14:05)

Jezeli czasem ci przycina - to najczesciej jest to podczas loadingow (gdzie nie kazdemu sie jeszcze doladowalo).
Nie to dzieje się cały czas ale tylko w co-op w 4 osoby przycina cały czas.
Master JIN
8 10 2007, 13:35
nie była pokazana przynajmniej po skonczeniu normal i filmiku po creditsach tylko jego imie
powyższy post do edycji, używaj spoilerów, albo polecą warny(Mastah27 już pewnie sie czai, żeby ci wlepić

)
jeżeli ci przycina w co-opie na 4 to znaczy, że ktoś laguje, cały czas, albo host ma ujowe łącze
bartek2515
8 10 2007, 13:55
CYTAT(barth @ 8 10 2007, 14:44)

powyższy post do edycji, używaj spoilerów, albo polecą warny(Mastah27 już pewnie sie czai, żeby ci wlepić

)
jeżeli ci przycina w co-opie na 4 to znaczy, że ktoś laguje, cały czas, albo host ma ujowe łącze
Hmmm możliwe,ale nikt inny tego nie ma tylko ja czyli z 4 osób tylko ja mam takie lagi i tylko w co-op
to znacyz ze tylko ty masz chu*owe łącze
bartek2515
8 10 2007, 14:07
CYTAT(ShtaS @ 8 10 2007, 15:00)

to znacyz ze tylko ty masz chu*owe łącze
To czemu jak gram w 16 nie mam lagów?
Xbox 360
8 10 2007, 15:27
Ja mam pytanie, może głupie, ale je zadam. Czemu H 3 ma taka prosta grafike w multi?? Te skały, woda ...
rafal180
8 10 2007, 17:17
CYTAT(bartek2515 @ 8 10 2007, 15:07)

CYTAT(ShtaS @ 8 10 2007, 15:00)

to znacyz ze tylko ty masz chu.jowe łącze
To czemu jak gram w 16 nie mam lagów?
Moze dlatego, że w co-op jest host i ci laguje a tam gdzie jest 16 to grasz na serwerach bungie.
CYTAT(Xbox 360 @ 8 10 2007, 16:27)

Ja mam pytanie, może głupie, ale je zadam. Czemu H 3 ma taka prosta grafike w multi?? Te skały, woda ...

widać tak miało być

CYTAT
Moze dlatego, że w co-op jest host i ci laguje a tam gdzie jest 16 to grasz na serwerach bungie.
nie ma czegoś takiego jak servery bungie, po prostu gra ustawia człowieka z najlepszym przesyłem na hosta
ale mam lipe z czaszka IWHBYD skulls, robie kod zgodnie z filmikami i ni wuja
gazar, odezwij sie na gg albo tlenie to śmigne po nią z tobą
Apollo302
8 10 2007, 19:44
Mam kuna lifta i ni chu nie moge doskoczyc na te 4 pietro.Max to 3 pietro a chacha czeka na 4 i kuna jestem lekko zdolowany kuna..

hehehe
Po ciesze Cię zrobiłem to za pierwszym razem.
Apollo302
8 10 2007, 20:04
Moj lift jakis kulawy kuna..

niepelnowartosciowy czy jak ,mam kuna prawie lifta..

hehe
a czy ktos ma ten sam problem ze nie ma czaszki Cowbell Skull w miejscu gdzie powinna byc? nie wiem o co chodzi a brakuje mi tylko tej czachy do kompletu probowalem wszystkiego...
qwerty_91
8 10 2007, 22:02
Było już mówione wiele razy ale?
1.Grasz na poziomie większym niż easy?
2.Zaczołeś od początku levelu?
3.napweno dobre pietro?
CYTAT(qwerty_91 @ 8 10 2007, 23:02)

Było już mówione wiele razy ale?
1.Grasz na poziomie większym niż easy?
2.Zaczołeś od początku levelu?
3.napweno dobre pietro?
1. probowalem na wszystkich poziomach trudnosci
2. tak
3. tak
Apollo ustaw lifta na pochylni, nie na płaskim
n1n3r jeśli masz live'a to spróbuj ją zdobyć z kimś, czasami pomaga
Xbox live za friko na 48 godzin
http://www.bk.com/halo3/default.aspx wypełniacie po prawej stronie i na e-mail dostaniecie kod smilies/Up_to_something.gif
Wpisujcie ZIP CODE -- 22310
BTW. Bardzo przepraszam jak było !
dobra moj newbowski filmik

download w MOV i AVI 640x480.
Na stronie streaming w 320x240
http://delta-halo.com/mc/index.php?option=...&Itemid=158moze i meganewbowski, ale ostatnia akcja jest IMO udana
Nie możesz takich rzeczy wrzucać tak, żeby nie trzeba było zakładać konta ?
tomekpos
9 10 2007, 18:07
Witajcie,
Mam strasznie glupi problem. Jak odpalic Coopa przez liva, bo jak wszystko ustawiam, i biore start to po 5 sec wchodze do gry z npc a nie z innym graczem.
P.S.
Moze mialby ktos chec ze mna przejsc kampanie na najwyzszym poziomie trudnosci (chyba legendary ale nie pamietam:))? Sam sie wykoncze, z kims zawsze latwiej:)
Pozdro.
CYTAT(tomekpos @ 9 10 2007, 19:07)

Witajcie,
Mam strasznie glupi problem. Jak odpalic Coopa przez liva, bo jak wszystko ustawiam, i biore start to po 5 sec wchodze do gry z npc a nie z innym graczem.
P.S.
Moze mialby ktos chec ze mna przejsc kampanie na najwyzszym poziomie trudnosci (chyba legendary ale nie pamietam:))? Sam sie wykoncze, z kims zawsze latwiej:)
Pozdro.
człowieku poszukać nie boli, wystarczy zajrzeć bodajże strone wcześniej, tam padło to samo pytanie. coby nie przedłużać odpowiem na miejscu - musisz kogoś zaprosić do gry, sami ci sie nie podłączą, a jak już dasz start to po sprawie, grasz sam
Butcher
10 10 2007, 11:34
A widzieliście dokument European Premieres z XLM o symultanicznej premierze Halo 3 w 5 krajach Europy ? To dopiero żenada jest... Rozumiem hype, przepych i miliony jakie MS przeznaczył na marketing tej produkcji, ale jak mi jakaś c.i.p.eczka z ekranu (która w życiu pada nie trzymała w ręce) mówi, że już nie może się doczekać az zagra, to mam ochotę dać jej w zęby. Zawsze i wszędzie to samo - kiedyś Paris Hilton z PSP, niedawno Nicole Kidman z DS, Jessica Alba z Wii, a teraz to... I nie mówię o Carmen Elektrze (która też tam jest) - ta tylko stroi głupie miny i dostaje baty w multi, ale oszczędziła głodnych tesktów (przynajmniej do kamery). Za to LL Cool J błysnął elokwencją i IQ: "gra umozliwiwa interakcję Graczy online na poziomie jakiego wcześniej nie było". Szkoda, że to samo można powiedzieć o całym XL, i to od kilku lat, a także o 90% gier...
Fajnie się to ogląda bo jest muza z OST Halo2, fajnie zmiksowane ujęcia i żywy Chief, ale zawartość to 100% marketingowa popelina...
sebaxfan
10 10 2007, 12:57
Mnie osobiście strasznie bawią tego typu filmiki dokumentalne,w których wielkie "gwiazdy" ze sztucznie przyklejonym uśmiechem,zachwalają dany produkt,w większości pierwszy raz go widząc na oczy....ale co zrobić,taka praca,kase trzeba jakoś zarabiać
Ale sie biznes kreci i tylko fani sie wkurzaja ale onich dba sie w ostaniej kolejnosci liczy sie masowka i sadze ze z tych ponad 4 milionow to moze 50% to fani

wierni fani
zagralem chwile w MP w Media, widzialem COOP i graficznie to gra jest jakas pomylka - jakbym mial wrazenie ze odpalam HL2 na emulatorze X1 ktory podbijal rozdzialke textur,itp. Niewiem czy czegos to wina (ktos nie ustawil ustawien graficznych w dashu) bo jak patrzec na H3 to byly lepsze gierki podwzg grafiki
bartek2515
11 10 2007, 09:26
CYTAT(Butcher @ 10 10 2007, 12:34)

A widzieliście dokument European Premieres z XLM o symultanicznej premierze Halo 3 w 5 krajach Europy ? To dopiero żenada jest... Rozumiem hype, przepych i miliony jakie MS przeznaczył na marketing tej produkcji, ale jak mi jakaś c.i.p.eczka z ekranu (która w życiu pada nie trzymała w ręce) mówi, że już nie może się doczekać az zagra, to mam ochotę dać jej w zęby. Zawsze i wszędzie to samo - kiedyś Paris Hilton z PSP, niedawno Nicole Kidman z DS, Jessica Alba z Wii, a teraz to... I nie mówię o Carmen Elektrze (która też tam jest) - ta tylko stroi głupie miny i dostaje baty w multi, ale oszczędziła głodnych tesktów (przynajmniej do kamery). Za to LL Cool J błysnął elokwencją i IQ: "gra umozliwiwa interakcję Graczy online na poziomie jakiego wcześniej nie było". Szkoda, że to samo można powiedzieć o całym XL, i to od kilku lat, a także o 90% gier...
Fajnie się to ogląda bo jest muza z OST Halo2, fajnie zmiksowane ujęcia i żywy Chief, ale zawartość to 100% marketingowa popelina...
Dokładnie to samo pomyślałem,albo aktorek mówi "Najwrażniej uczestnicze w jakieś premierze" no kur.. pomyślałem ja pier... co za baran.
CYTAT(signap @ 11 10 2007, 07:22)

zagralem chwile w MP w Media, widzialem COOP i graficznie to gra jest jakas pomylka - jakbym mial wrazenie ze odpalam HL2 na emulatorze X1 ktory podbijal rozdzialke textur,itp. Niewiem czy czegos to wina (ktos nie ustawil ustawien graficznych w dashu) bo jak patrzec na H3 to byly lepsze gierki podwzg grafiki
Tak sie konczy podlaczanie konsoli kablami chinch
Pewnie zostane zbluzgany przez fanów ale zaryzykuję

Opłaca się sprzedać BioShock`a i kupić HALO3 ?? Rzeczywiście ta gra to taki hit ? W sumie grąłem tylko w H2 i wcale mnie tak fabuła nie pociągała wręcz przeciwnie, nawet filmiki omijałem a to się zdarza bardzo rzadko ale multi to trzeba przyznąc że jest świetne. Zmieniło się coś bardzo zauważalnego od H2 ??
CYTAT(dx36 @ 11 10 2007, 15:11)

Pewnie zostane zbluzgany przez fanów ale zaryzykuję

Opłaca się sprzedać BioShock`a i kupić HALO3 ??
Jeśli go już zaliczyłeś to sprzedawaj i kupuj H3. Choćby dla samego multiplayera
bartek2515
12 10 2007, 09:20
CYTAT(Butcher @ 10 10 2007, 12:34)

Butcher co to za nuta jest ta która leci w tle?
Butcher
12 10 2007, 12:39
"Connected" kapeli Hoobastank - ostatni numer z
Halo 2 OST vol. 1
wiiboxstation
12 10 2007, 18:48
Co to za planeta do której dryfuje MC?
Master JIN
12 10 2007, 19:53
co trzeba zrobic jak sie podniesie czaszke bo wtedy nei moge strzelac jak ja niosę?
Zeratul
12 10 2007, 21:41
Ok jeszcze tylko 3 dni mozna sie zapisac do Ligi Halo 3 organizowanej przez
http://delta-halo.comDla przypomnienia, nalezy na adres kyoshiro77(at)gmail.com wyslac zgloszenie o rejestracji w lidze. W emailu nalezy podac nazwe druzyny i GT jej czlonkow.
Zostalo 6 slotow, wiec radze sie pospieszyc

Szczegoly
TU
Wszystko pięknie gram w ten tytuł od premiery i co by tu powiedzieć czuje się lekko im zawiedziony. Recenzja w naszym ukochanym piśmie jeszcze bardziej o ile to w ogóle możliwe napaliła mnie na ten hit. Moim zdaniem ta gra w życiu nie powinna dostać 10! Nie mam tu zamiaru negować opinii jaki i oceny butchera bo nie o to chodzi. Tylko takie malutkie pytanie w stronę redakcji... Recenzje mają być obiektywne jak to się tylko da prawda?? To dlaczego recenzje tej gry pisał chyba największy maniak Halo w całej redakcji??
Gra na dychę nie zasługuje z prostej przyczyny... taki tytuł powinien być innowacyjna jak i bezbłędnych, a w Halo 3 nie spełnia żadnych z wymienionych kryteriów. Chce podkreślić, że sam uważam Halo za grę znakomitą, w multi cioram codziennie po kilka godzin, więc nie chce być brany za np fanboya sony itp. Osobićie minusem tej gry uważam sposób dobierania meczy rankingowych ok rozumiem nie można wybrać mapy i trybu ( skoro chce być kozak oficer to musze sobie radzić w każdych warunkach) ale ile razy do k**wa nędzy można grac z rzędu ten sam tryb i tą samą mape (hamburgery nie chcą vetowac...) czy system nie może zapamiętać na jakich ustawieniach grałem ostatni mecz i nie dopuścić do "wylosowania" takiego samego meczu po raz kolejny... Kolejną wadą tej gry jest co-op miałbyć bezbłędny ideał i wogóle cud miód i orzeszki a wyszło?? Jakieś zacinanie się gry (lagi??), rozumiem że są to rzeczy raczej sporadyczne ale gra idealna (czyli własnie oceniona na 10) powinna się tego typu błędów wystrzegać.
Master JIN
13 10 2007, 19:12
CYTAT(Meser @ 13 10 2007, 19:57)

Wszystko pięknie gram w ten tytuł od premiery i co by tu powiedzieć czuje się lekko im zawiedziony. Recenzja w naszym ukochanym piśmie jeszcze bardziej o ile to w ogóle możliwe napaliła mnie na ten hit. Moim zdaniem ta gra w życiu nie powinna dostać 10! Nie mam tu zamiaru negować opinii jaki i oceny butchera bo nie o to chodzi. Tylko takie malutkie pytanie w stronę redakcji... Recenzje mają być obiektywne jak to się tylko da prawda?? To dlaczego recenzje tej gry pisał chyba największy maniak Halo w całej redakcji??
Gra na dychę nie zasługuje z prostej przyczyny... taki tytuł powinien być innowacyjna jak i bezbłędnych, a w Halo 3 nie spełnia żadnych z wymienionych kryteriów. Chce podkreślić, że sam uważam Halo za grę znakomitą, w multi cioram codziennie po kilka godzin, więc nie chce być brany za np fanboya sony itp. Osobićie minusem tej gry uważam sposób dobierania meczy rankingowych ok rozumiem nie można wybrać mapy i trybu ( skoro chce być kozak oficer to musze sobie radzić w każdych warunkach) ale ile razy do k**wa nędzy można grac z rzędu ten sam tryb i tą samą mape (hamburgery nie chcą vetowac...) czy system nie może zapamiętać na jakich ustawieniach grałem ostatni mecz i nie dopuścić do "wylosowania" takiego samego meczu po raz kolejny... Kolejną wadą tej gry jest co-op miałbyć bezbłędny ideał i wogóle cud miód i orzeszki a wyszło?? Jakieś zacinanie się gry (lagi??), rozumiem że są to rzeczy raczej sporadyczne ale gra idealna (czyli własnie oceniona na 10) powinna się tego typu błędów wystrzegać.
dodam jeszcze, że ta przecudowna fabuła o ktorej było wiele razy pisane w PE i na forum jest poprostu standardowa do bólu dla mnie już w Lost planet było lepsze tło fabularne.Do tego dodać grafike tak na 7/8 ,spory backtraking i nude trybu singiel player to wychodzi nam gra na 8.Biorąc pod uwagę świetny MP ocena powinna być max 9.
marudzicie, ktoś słusznie zauważył, że niestety przy takich produkcjach jak Halo3, które są sławne nie tylko wśród graczy zawsze ludzie muszą doszukiwać się na siłę minusów. Skoro gra jest taka świetna to po co marudzisz? Na bank to w co gramy to wspaniały produkt, zapewniający kupe zabawy(zasługujący na 10/10, a jeśli nie pasuje wam fabuła TO JĄ ZGŁĘBCIE, ZROZUMCIE, POKOCHAJCIE

), zrobiony najlepiej jak się dało, jeśli czegoś w niej nie ma to znaczy, że:
1.nie dało się tego zrobić
2.wydawca nie dał czasu aby to zrobić
3.spodziewaliście się cudów na kiju, a dostaliście "tylko" gre na 10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.