CYTAT(teddy @ 28 11 2007, 12:57)

To właśnie, według mnie, największa wada w multi (i może to, że czasami potrzeba dużo więcej szczęścia niż umiejętności, żeby wygrać). Nie pamiętam czegoś takiego w Halo 1, cep to był cep i zawsze wiadomo było, kto komu pierwszy sypnął.
A lekcewazysz przewage hosta ?
CYTAT(44bronx @ 27 11 2007, 21:52)

CYTAT(barth @ 26 11 2007, 21:32)

na szczęście system ten najprawdopodobniej po 11 grudnia zniknie
a co do skillowości - h3 po prostu jest bardziej życiowe, jeśli napadnie cię więcej niż jeden koleś to z reguły masz dużo mniejsze szanse(wystarczy dobrze umieszczony granat, headshocik i jest luz

)
nie graj z hamburgerami bo cie krew będzie zalewać non-stop przez ich przewagę łącz, graj z polakami, macie mniej więcej równe szanse i polaczki grają bardziej honorowo
N o z Polakow grajacych w H3 to mam w sumie tylko mojega brata na liscie;) Dawaj swojego gamertaga i pogramy razem bo chetnie pogralbym z Polaczkami.
P.S. to z tym meele to jakies nieporozumienie ten system jest strasznie nieuczciwy wygrywa ktos kto ma wiecej hp?A o co chodzi z tym 11 grudnia?ma wyjsc jakies uaktualnienie czy cos?
P.S.2 jezeli piszesz mi o ''zyciowosci'' w H3 to mysle ze rzeczywiscie jest to jedna z bardziej zyciowych gier, szczegolnie ci kosmici sa bardzo ''zyciowi''

nie czepiaj sie szczegółów

a jeśli chcesz gt to masz go pod avatarem
Niby 'genialne' rozwiazanie majace wyrownac szanse pogorszylo to bardziej jak dla mnie. Grajac na offhoscie z hamburgerami ich kule zawsze pierwsze dotra do celu, wiec od razu sie jest skazanym na zarwanie wiecej kulek co jest rownoznaczne z przegraniem pojedynku melee. Bedzie milo jak to wy[cenzura

]

.
On kuźwa naprawdę zginął czy ja coś przeoczyłem???Edit:
Na drugi raz zaczekam, aż napisy końcowe przeminą
.Tak czy owak końcówka nie ma smaku totalnej końcówki, ale...można sobie obejrzeć pierwsze momenty jedynki i będzie jakaś tam wymowa tego co zobaczyłem.
BTW. Świetna gierka

.
Eustachy
2 12 2007, 19:59
Mam problem z kampanią.Po pierwsze gdy zbieram czaszke nic sie nie dzieje,nie zostaje to zapisane.A po drugie gdy chce kontynułować kampanie w grze nie ma tego licznika punktów(gdy kończyłem był) oraz czaszek.Proszę o pomoc.
oczywiscie mowimy o legalnej pelnej wersji gry nie o kopii zapasowej?? jak to drugie to coz ... zle zgrane pliki lub jakis inny blad.
Eustachy
2 12 2007, 20:41
Gra oryginalna.
By byly czaszki: Musisz grac od startu poziomu (zadnych check pointow wznawianych itp. - czyli nie robisz nigdy save & quit, ze sobie chcesz dokonczyc pozniej).
Sa dwa typy czaszek, zlote i srebrne (4): Podniosles srebrna czaszke (nie sugeruj sie ich kolorami - wszystkie tak samo wygladaja).
1. możesz zaczynać od checkpointa, pod warunkiem, że jest to check który ty zrobiłeś(innymi słowy - nie możesz zacząć od połowy levelu, wyznaczonego przez gre)
2. punkty nie naliczają ci sie dalej od checka, bo nie możesz sobie dojść do jakiegoś momentu i zapisać, level na punkty trzeba robić ZA JEDNYM PODEJŚCIE
3. tak jak mówił Raptor podniosłeś najprawdopodobniej srebrną czache, one nie dają achievów
Eustachy
3 12 2007, 21:28
Akurat chodziło tu o to iż nie było żadnych czaszek.Ale dziękuje za pomoc.
Zdjęcia z dodatkowych map:
http://www.gamersyde.com/news_5611_en.htmlPlansze są piękne. Halo 3 jest piękne... na zdjęciach
(Zly)Seba
7 12 2007, 03:59
czemu to halo3 ma taka srednia grafe ?? nie mogli wyciagnac wiecej z x360 ?;]
nie dalo rady... przykro mi. ogolnie cala gra jest slabiutka, a szczegolnie multi. Widac Bungie na kase polecialo i sie nie przylozylo, bo wiedzialo ze gra sie sprzeda.
Lord Tidek
7 12 2007, 12:29
CYTAT(Zeratul @ 7 12 2007, 07:30)

nie dalo rady... przykro mi. ogolnie cala gra jest slabiutka, a szczegolnie multi. Widac Bungie na kase polecialo i sie nie przylozylo, bo wiedzialo ze gra sie sprzeda.
W końcu mówisz jak człowiek

Wciąż nie kumam za co dostaje te wysokie noty po necie

Giera jest fajna ma fajne momenty, ale jest na tak na raz a potem wymienić

a multi to tragedia dla mnie, już wolę zostać przy GoW albo grac w Aegis Wing czekając na Call of Duty 4 (kóre to zjadło Halo juz podczas bety

)
PS. To jest moja opinia i możecie sie z nią nie zgadzać

ale ja się zawiodłem produkcją Bungie mimo ze podchodziłem do niej z bardzo pozytywnym nastawieniem i bez wielkich oczekiwań typu bitwy jak we władcy pierścieni
(Zly)Seba
7 12 2007, 12:47
nie no co wy halo 3 to cud graficzny,ustanowil nowe standardy przecez to gra legenda,wyszla na next gena ;] musi byc dobra,dostala 10 wiec nie jest zla

ej no przestancie

az tak zle nie jest

zawsze mozna kupic i komus drozej wcisnac pokazujac mu piekne screeny
Po prostu widać, że engine dla Halo 3 powstawał jeszcze za czasów Xboxa pierwszego.
Czy to oznacza, że po wypuszczeniu pod koniec 2004 roku Halo 2, Bungie wzięło się od razu za zakończenie trylogii, opracowując całość jeszcze o standardy pastgenowe? Najwyraźniej. Możliwe że mniejsza rozdzielczość to właśnie pozostałości po tej akcji przenoszenia silnika gry z jednej konsoli na drugą.
Miejmy nadzieję, że ewentualne Halo 4, czy też jakiś kompletnie inny projekt (Marathon?) powstanie w oparciu o coś kompletnie nowego.
Dziobak_
7 12 2007, 14:50
Wzięliby sie Za "Halo Online" czy cos tego rodzaju, z systemem z H1 i wtedy allahy w ich stronę. Nieważne z jaką grafą
Dziobak a ty grales chociaz w H1 na LANie czy tak prawisz 3 po 3 jak cala scena?
Nie wiem dlaczego tyle ludzi narzeka na Halo w multi. Dla mnie jest to najlepszy tytuł do multiplayera obecny na xboxa w tej chwili.
Dynamika rozgrywki, ciekawe tryby, kupa radochy, custom games. Przecież ta gra dostarcza naprawdę wielu emocji, a przy tym jest bardzo dopracowana. Tutaj kule dochodzą do celu, a nie np. jak w GoW, koleś unika shotguna robiąc jakieś śmieszne, dzikie rolle.
Nie grałem jeszcze w CoD4, ale póki co multi Halo 3 jest najlepszym (według mnie) tytułem do strzelania po necie.
EDIT:
Multi jest dosyć podobne do tego z H1 przez praktycznie zupełny brak dual wielda, mało kto z tego korzysta bo przestało to być już tak zabójcze jak w H2. Grałem w H1 po xbconnect (pozdrawiam Fila, Siwego, hostera Marshalla, JuanMaga, PiHa, Osę i całą resztę wesołej gromadki z tamtego okresu) i fakt był to i jest ideał. Mogę się założyć, że gdyby wrzucili opcję Live do H1 mieliby bardzo wielu chętnych do zabawy graczy.
Od paru dni posiadam Halo 3 i musze przyznac ze jestem mile zaskoczony:) Co do dunamiki i szybkosci Cod4 wygrywa ale kto co lubi jedna i droga gra w multiplayu jest ekstra! Ale pierwsze moje wrażenie to ze Halo jest troche wolniejsze i tyle
Pozdrawiam
Zeratul
12 12 2007, 02:36
Zeratul
17 12 2007, 06:15
CYTAT(Zeratul @ 17 12 2007, 06:15)

Oh yea

BTW Mój H3 File Share:
http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileShar...=FJ%20pN%20FiL4
Bojan_Zaw
26 12 2007, 21:28
Czy można grać Online Co-op na zdrapce?
McDriv3r
26 12 2007, 22:48
Ja naprawde nie wiem co ludzie widza w tej.Grafika to halo 2 w hd.Przeciwnicy i towarzysze tepe i glupie.Debile zamiast jezdzic normalnie to co chwile wpadaja w drzewo:| Singiel nudy jak ch** pokemony na gba sa lepsze.Fakt ze multi fajne ale cod 4 i gearsy to miod w porownianiu do tego syfu.Gre chcialem kupic w dniu premiery ale poczekalem i zamienilem na skate.Zaluje ze sie zamienilem bo stracilem za(pipi)ista gierke.Wielkie halo o marne halo.Gra gorzej przereklamowana niz killzone.
maciucha
26 12 2007, 23:00
CYTAT(McDriv3r @ 26 12 2007, 22:48)

Ja naprawde nie wiem co ludzie widza w tej.Grafika to halo 2 w hd.Przeciwnicy i towarzysze tepe i glupie.Debile zamiast jezdzic normalnie to co chwile wpadaja w drzewo:| Singiel nudy jak ch** pokemony na gba sa lepsze.Fakt ze multi fajne ale cod 4 i gearsy to miod w porownianiu do tego syfu.Gre chcialem kupic w dniu premiery ale poczekalem i zamienilem na skate.Zaluje ze sie zamienilem bo stracilem za(pipi)ista gierke.Wielkie halo o marne halo.Gra gorzej przereklamowana niz killzone.
Co do grafiki to się nawet zgadzam, lecz do pozostałych rzeczy nie! Grę kupiłem jakieś 2tyg. temu. Mam przegrane ok.12h (only multi, single mnie nie jarają) i w końcu mogę się wypowiedzieć. Multi jest dokładnie tym czego oczekuję od tego właśnie trybu. Niezbyt dużo chaosu (choć ciupinkę zawsze się przyda), mało rozwinięte kamperstwo no i masa ludzi do grania

. Miło jest również kiedy temu wszystkiemu towarzyszy co najmniej dobra grafika, ale niestety o tej z Halo tak powiedzieć nie możemy. Gameplay jest cudny, miód i orzeszki i w ogóle wypas ale trzeba sobie powiedzieć szczerze, że grafiką gra nie powala a wręcz lekko odpycha. Ogólnie jednak kładę fun z gry ponad wszystko, a tego tu zdecydowanie nie brakuje!
PS. Ocena Butchera powinna mieć co najmniej 1 oczko niżej, na dychę to ta gra zdecydowanie nie zasługuje (grafika i kilka innych wpadek)
CYTAT(McDriv3r @ 26 12 2007, 22:48)

To twoja opinia tylko, dla mnie ta gra jest pod względem multi na 1 miejscu a grałem dość dużo w GoW nie wiem jak cod 4 ale wątpię żebym zmienił zdanie

Ale pisząc takie opinie ("multi fajne ale cod 4 i gearsy to miod w porownianiu do tego syfu." wtf? zdecyduj się fajne czy syf ?) to chociaż podałbyś jakieś konkretne argumenty ? Ja swoje zdanie argumentuje tym że jest to chyba najbardziej wymagająca pod względem skilla i team worku gra na xboxa, forge, theatre, mlg rules, kupa polaków i wiary grająca nigdy sie nie nudze, mapy: the pit, guardian, construct (isolation, narrows), grafika jak najbardziej mi odpowiada jest idealna nie jest przebajerowana przez co framerate nie skacze, scena halo, turnieje, sniperka (<3), br, double kill, triple kill itd., klimat... oj moglbym tak w nieskonczonosc. A tak w ogóle taka nienawiść w twoim poscie jakby cię ktoś zmuszał do grania O_o ? peace
Grafika odpycha? Człowieku, lepiej już nie patrz na screeny gier z PS2, bo oczy ze strachu wbiją Ci się w tył czaszki. PSX? Wogóle nawet o tym nie myśl, wygląd tej grafiki może Cie zabić. Grafika 2D? Szkoda gadać.
Co sie za przeproszeniem tak przypierdalacie do tej grafiki, jest na poziomie, to wystarczy, nikt nie obiecywał oczo(pipi)nych wodotrysków, jeśli wydaje wam się inaczej to sobie wmówiliście. Jest porządnie, gładko i przyjemnie, gra jest genialna. Pyka się w nią przyjemnie, w miarę bezstresowo, a co najważniejsze z chęcią się do niej wraca...
Ale co tam, rozpocznijmy po raz tysięczny temat grafiki, co prawda na poprzednich 107 stronach powiedziano na ten temat chyba wszystko, ale nie zaszkodzi to powtórzyć, taki instant replay

.
Buehehe.. jeszcze kilka miesięcy temu byłbym w stanie zbluzgać każdą opinię stawiającą grafikę Halo 3 w niekorzystnym świetle. Dziwne ile od tego czasu się zmieniło. Wyskoczenie na 42 cale i od razu zawód granicący z zaskoczeniem. Aliasing walący w oczy, takie sobie otoczenie, jakoś niezadowalająca liczba detali. Owszem, same technikalia przemawiają za tą pozycją, bo silnik graficzny jest dopracowany do granic możliwości. Pieczołowitość wykonania przeciwników, efekty cząsteczkowe, zabawa światłem, dopracowany i przemyślany gameplay...
No ale znowu, wyskok poza 22 cale jest dla tej gry tragiczny. Wybaczcie mi, ale nie wierzyłem w to co widzę i ruszyłem z odsieczą (Gears Of War), bo nie tak pamiętałem ten tytuł. Dawniej człowiek sobie wyobrażał jak na ogromnym LCDeku zapuści ostatnią część trylogii w grafice z trailera E3 2006, z otwartymi miejscówkami o których Frankie opowiadał w podcastach i masą zabawy choćby w singlu. Po kilku miesiącach szarpania konfrontacja z tamtymi myślami okazała się bardzo krzywdząca dla dzieła Bungie. Halo 2 HD.
Goldi69-PL-
27 12 2007, 13:51
ja takze uwazam ze grafa nie robi choc biedy tez nie ma, jednak nie grafa a bardziej czytelnosc rozgrywki jest tutaj wazniesza. Ja mam tylko zal ze gra na ktora sie tyle czeka i ma byc takim killerem ma takie balasowate mapy
Guardian i Pit eleganckie
Construct, Narows i Izolacja srednie
reszta - plakac sie chce
Nie wiem czy tam tak ciezko sie robi te mapy czy co, ja do glupiego UT na PC to weekend jak usiadlem to w 5h lepsze mapy robilem
Halo3 jest jak PS3 - za(pipi)iste tylko nie ma w co grac
Nie wspominajac o Heroic Map Packu bo to juz smiech na sali jest, po hu... robia mapy do BTB jak 90% ludzi gra w TS, zamiast wymyslac kolejne durne tryby jak jakies Landy itd niech qrv... usiada i chociaz stare mapy przerzuca do H3
Nie wiem co wy chcecie od grafy . Wszystko wygląda wyraźnie i są ostre tekstury co mi się bardzo podoba . W dzisiejszych czasach to dla wszystkich się podoba grafika jak w grach EA czyli tekstury rozmyte jak łajno a obraz wygląda jak po wybuchu jądrowym . Mi tam bardziej w halo 3 przeszkadza praca kamery bo ciężko jest kogoś trafić .
Praca kamery w H3? Gazi, przykro mi to mówić, ale kamera nie ma tu nic do rzeczy(szeptem - to ty nią sterujesz), to raczej poziom skilla
xiii-13
28 12 2007, 15:37
Mam pytanie: czy da sie grać w Halo 3 w taki sposób- 2 osoby przy jednej konsoli na splicie+ ktoś tam jeszcze przez life?
Salwador
28 12 2007, 16:05
CYTAT(Goldi69-PL- @ 27 12 2007, 13:51)

ja takze uwazam ze grafa nie robi choc biedy tez nie ma, jednak nie grafa a bardziej czytelnosc rozgrywki jest tutaj wazniesza. Ja mam tylko zal ze gra na ktora sie tyle czeka i ma byc takim killerem ma takie balasowate mapy
reszta - plakac sie chce
Nie wiem czy tam tak ciezko sie robi te mapy czy co, ja do glupiego UT na PC to weekend jak usiadlem to w 5h lepsze mapy robilem
Nie wspominajac o Heroic Map Packu bo to juz smiech na sali jest, po hu... robia mapy do BTB jak 90% ludzi gra w TS, zamiast wymyslac kolejne durne tryby jak jakies Landy itd niech qrv... usiada i chociaz stare mapy przerzuca do H3
Popieram w 100%...Co do map masz doskonałą racje...Po tylu latach doświadczenia a oni dalej robią mapy z d...a te w dodatku to wtf??
Czemu nie robią czegoś na wzór starych dobrych SPRAWDZONYCH map gdzie ludzie brali przyjemność z rozrywki?..Guardian jest tego dobrym jak dla mnie przykładem ..
Kasjusz
28 12 2007, 19:43
Mam pewien problem dotyczą cy grania online w Halo 3. Jakiś czas temu kupiłem zdrapkę i mam "złotego członka". Nie mogę jednak grać po necie bo ciągle wyświetla mnie się napis, że informacje nie mogą być pobrane z serwerów Bungie. Jak rozwiązać ten problem?
Dziobak_
28 12 2007, 20:07
CYTAT(Salwador @ 28 12 2007, 16:05)

CYTAT(Goldi69-PL- @ 27 12 2007, 13:51)

reszta - plakac sie chce
Popieram w 100%...Co do map masz doskonałą racje...Po tylu latach doświadczenia a oni dalej robią mapy z d...a te w dodatku to wtf??
Czemu nie robią czegoś na wzór starych dobrych SPRAWDZONYCH map gdzie ludzie brali przyjemność z rozrywki?..Guardian jest tego dobrym jak dla mnie przykładem ..
Goldi- zamieniłbym Construct z Pitem w twoim zestawieniu

.
Ogólnie- chcecie wiedzieć czemu? Bo ta gra to komercha. Gra została zrobiona pod hamburgerów. Taka przykładowa rozmowa 2 przedstawicieli tego gatunku:
-Yo Dżefri! Grałeś w H3?
-Nie, a co?
-Nie? Damn you noob!
-A co w tej grze takiego super- A no bo widzisz, w multiplayerze jest tyle broni, ze łojacieeeee!!!! Taki super młotek to zabija jednym ciosem! Jeeeee!!!! Do tego mapy- yeah, sandtrap ownz, bo są elephanty!
-Nie, chyba sobie odpuszczę- będę dostawał po tyłku od Pro!
-Nie wymiękaj Dżefri! Tam zaczynasz z AR, idziesz przed siebie trzymając Rt i potem naparzasz w taki czerwony przycisk! Jakie ty tam masz łacze? 100 mb/s? No to będziesz wymiatał Dżefri!
-Tak? I zostane Pro i będę miał takie fajowe koszulki co pokazujom w TV?
-No!
-Jeeeeeeee, idę kupić Xboxa!
I tak powstał Chocapic. I tak ta gra żerujac na fanach H1 i na "Dżefrejech" sprzedała sie w 5mln egzemplarzy. A ekipa z Bungie własnie siedzi na hawajach i popija drinki z palemką
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nowe FPSy generalnie wymiekaja jesli chodzi o mapy:/ COD4 tez ma wiekszosc slabych. Zauwazylem, ze co by sie nie wylosowalo to mysle sobie "o kurva, znowu ten balas".
Dżefri XD
Sztajniec
28 12 2007, 20:38
A ja może wyrażę swoją opinię o tej grze, proszę mnie tylko nie linczować ;]
Otóż, Halo 3 jest dokładnie takie, jak je sobie wyobrażałem. Jest maksymalnie 'halowe' - ma specyficzny klimat, specyficzną grafikę, oraz... specyficzną grywalność. Ta gra cierpi na syndrom H2 (przynajmniej w moim przypadku). Gdy odpaliłem H2 na swoim XKlocku grając samemu, nie specjalnie wciągnął mnie ten tytuł. Parę dni później przyszedł do mnie kolega, z braku laku odpaliliśmy Halo2 (z nadzieją, że przekonam się co do niego), no i... przepadliśmy na cały dzień ;] Halo 2 zostało ukończone, wrażenia były naprawdę świetne (całe Halo wtedy było świetne, piękne i wspaniałe). Pograłem jeszcze trochę w multi i sprzedałem konsolę. Niedawno stałem się posiadaczem Halo3, niby coś tam odpaliłem, niby chwilę pograłem, ale, że obok czekały też jeszcze ciepłe Girsy - to im oddałem się pierwszy ;D. GoW został ukończony (przez co-op'a), a Halo było następne w kolejce. No i historia się powtórzyła, odpaliliśmy tryb kooperacji w trójkę (ja, Wojtusior i Insane, trochę pykał z nami Elsaint ale się zmył ;) - było (nadal jest, bo został nam ostatni level, zaraz idziemy dokończyć :) świetnie. Gra nas (no, przynajmniej mnie) maksymalnie wciągnęła, niezapomniane wrażenia kiedy trójka napaleńców wskakuje na Warthroga i ostrzeliwuje Skarabeusza. Grafika też jest taka, jakiej się spodziewałem - brak Antyaliasingu kłuje w oczy, ale raczej tylko na początku, za to za oświetlenie należą się twórcom brawa.
Może wyszła mi taka fanbojowska opinia, ale jest ona przecież maksymalnie subiektywna, więc każdy z Was może sądzić o tym tytule zupełnie coś innego, ale mi H3 naprawdę się spodobało ;]
Grałem w Halo 3 raz, kilka dni temu, razem z kumplem przeszliśmy dwie pierwsze "misje", grafika jak w black'u na Ps2, gra się tak samo jak w counter strikera na PC, zero klimatu, jakaś internetowa babka mówi coś do mnie, strzelam w wyrośnięte szczury z pseudofuturystycznej broni, (do fanów) - nie wrzucajcie na mnie za moją opinie

, ale nie wiem co w tej grze widzicie, jak dla mnie 7 na 10, typowa średnia strzelanka, no dobra 7+ za niezłe multi:). Dla porównania przeszedłem prawie całe Gearsy i są o dwie klasy lepsze od Halo 3 w prawie wszystkich growych aspektach.
Pazdro.
marek1712
28 12 2007, 21:15
CYTAT(Kame @ 28 12 2007, 21:00)

grafika jak w black'u na Ps2[...]
Dla porównania przeszedłem prawie całe Gearsy i są o dwie klasy lepsze od Halo 3 w prawie wszystkich growych aspektach.
Co do pierwszego - nie uważasz, że czas iść do okulisty po szkiełka?
Do drugiego - grałem na PC. Przeszedłem dwie misje i było tak jak się spodziewałem, tzn - bieganie od osłony do osłony i ostrzeliwanie się; NUUUUDA - dobrze, że nie poszedłem za tłumem i nie kupiłem rok temu na Xa. FSW (przy całym szacunku dla tej bdb gry) jest 734873x ciekawszy.
No z grafą trochę przesadziłem

, ale wg mnie 9 za grafe to ciut za dużo dla tej gry, to co zobaczyłem w gearsach było o wiele lepsze, a za grafe 10 (jest to nadal najładniejsza gra obo bioshock na xboxa 360, mimo znacznej różnicy czasu premiery) ,dałbym 8 - 8+.
to zamiast marudzić i wrzucać po dwa razy to samo idź pograć w gyrosy czy inne ftw
marek1712
29 12 2007, 10:00
Dla mnie Bioshock i GoW pod względem grafiki to 7+/8- (H3 dostałoby 8 ). Nie wiem czym się ludzie podniecają w tych grach - gdy grałem w BS to dosłownie modliłem się by to się jak najszybciej skończyło - taką nudą wiało. No i ten nachalny, wszędobylski bump mapping :[
Dziobak_
29 12 2007, 10:54
Zamiast narzekac na mapy itd, to rejestrujcie masowo na forum MLG i głosujcie w temacie o remake'ach map do H3
Link
CYTAT(Dziobak_ @ 29 12 2007, 10:54)

Zamiast narzekac na mapy itd, to rejestrujcie masowo na forum MLG i głosujcie w temacie o remake'ach map do H3
LinkPrisoner 1
Chill out 2
Dammy 3
Battle Creak 4
Midship 5
Nie wiem jakby to zrobili ale modle sie za bungie niech przywrócą starego prisonera i chociaz 50% tego funu na tej mapie co w Halo: CE jesli chociaz 3 mapy z tych ktore wymienilem wrócą to chyba im wysle list miłosny
kamson11
29 12 2007, 16:07
1 Chill Out
2 Prisoner
3 Derelict
4 Damnation
5 Sanctuary
Wojtusior
29 12 2007, 17:28
Mam pewien problem z achievementami w multi Halo...otóż żadnego nie chce mi zaliczyć...np. Triple Kill - miałem go w Team Slayer oraz w Big Team Battle, ani razu nie wpadł mi achiev, pokazała się tylko ikonka. Co jest ;o ?! Kampanię przeszedłem całą na Legendary w Co-Opie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.