Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
t3xz
Dżiżys, Teraz dopiero czuję, że GoW to była wprawka przed prawdziwym mesjaszem.

Nie wiadomo dokładnie o której i jakiej strefy klimatycznej, będzie pokaz Trailerka?
Uzny
5 grudnia ok. godz. 3:15 czasu środkowoeuropejskiego smile.gif
Blim
Nowy trailer? Jak dla mnie jest bezwartościowy i w tym momencie cieszę się że nie czekałem do 3 w nocy aby go obejrzeć. dry.gif

Negative Sir, I thhink we lost him
NOT YET pifpaf.gif icon_twisted.gif
Lord Tidek
QUOTE(Blim @ 5 12 2006, 09:25) *

Nowy trailer? Jak dla mnie jest bezwartościowy i w tym momencie cieszę się że nie czekałem do 3 w nocy aby go obejrzeć. dry.gif

Negative Sir, I thhink we lost them
NOT YET pifpaf.gif icon_twisted.gif

To nie miał być trailer, tylko reklama co nakłoni nieświadomych amerykańców(i reszte świata tongue.gif) do interesowania się grą shifty.gif
My co jesteśmy w temacie musimy poczekac pewnie jeszcze trochę na jakiś normalny trailer tongue.gif
Orange
badz co badz widowiskowe to i fajne.wiadomo jak to sie ma do gry ale mi osobiscie sie podoba smile.gif.
Gresh
Dla mnie bomba wygląda ten granat ochronny:)
ogladałęm 10 razy jużsmile.gif
Lord Tidek
Ja jak tylko wróce ze szkółki to ściągne sobie tą reklame na marketplace tongue.gif (jeśli jeszcze jest wink.gif )
il capitano
MASAKRATOR excl.gif cóż za emocje podczas oglądania. Bomba. rolleyes.gif
Soul
Niceeee , z tym shildem może być ciekawy patent...... cool.gif
t3xz
QUOTE(Soul @ 5 12 2006, 12:49) *

Z tym shieldem JEST ciekawy patent. Dla mnie takim pierdołowatym trailerem (bo nie pokazali nic na silniku gry, ani gameplaya) Halo3 plasuje się na pierwszym miejscu Must Have.
I najwanżniejsza informacja na końcu. Jednak 2007! Nie tak jak niektórzy sądzili aż 2008.
Lucek
mi sie filmik bardzo podobal - ciekawie zrealizowany, no i zobaczylismy Master Chiefa - jako dziecko smile.gif
Zeratul
master chief to lebek, a laska to cortana!!! tak stawiam, dlatego na E3 bylo... 'I know ur past, ur future'!!
halo wali w czerep rowno...
Blim
Jako reklama to rzeczywiście kopie zad, ale ja nadal czekam na gameplay. ninja.gif
qazar
Czekamy na gre ktora jest inna niz wszystkie, to kult i powod dlaczego kupilem czarne a pozniej biale pudelko thebilla biggrin.gif
Limak122
Może i ten trailer został zrobiony na silniku gry. Przecież pierwszy jest w całości na silniku gry i chodzi na xboxie.

Tutaj jak moze będzie wyglądał gameplay

http://img87.imageshack.us/my.php?image=beztytu322uyu6.jpg
Lord Tidek
QUOTE(Luckash @ 5 12 2006, 13:38) *

mi sie filmik bardzo podobal - ciekawie zrealizowany, no i zobaczylismy Master Chiefa - jako dziecko smile.gif

Ale z tego co słyszałem to MC nie miał właściwie rodziny bo został zabrany jako dziecko rodzicom i praktycznie od początku był szkolony na Spartana na jakiejś koloni ziemskiej, razem z grupką innych przyszłych spartan wink.gif
zolwik777
Tak to jest MC wtedy znany jeszcze jako John, a ta laska to o ile się nie myle Kelly.
Lord Tidek
QUOTE(zolwik777 @ 5 12 2006, 16:31) *

Tak to jest MC wtedy znany jeszcze jako John, a ta laska to o ile się nie myle Kelly.

Potem dodali mu do imienia Johny jakiś tam numerek, a potem zmienili na Spartan 1** (kurde nie pamiętam tych wszystkich numerów tongue.gif).
zolwik777
117

Kurde wiadomo coś kiedy przetłumaczą książki na polisz?
signap
pokazcie twarz MC !!!!!!
Zeratul
QUOTE(signap @ 5 12 2006, 16:12) *

pokazcie twarz MC !!!!!!

a po co? wlasnie lepiej zeby pozostala tajemnica... co to zmieni, ze jego twarz pokaza? Tak samo jak w V for Vendetta... nie widziales twarzy kolesia przez caly film... inna sprawa, ze jej po prostu nie mial wink.gif
Flaha
Ta reklama jest naprawde dobra potrafi podkrecic klimat i to co sie dzieje w związku z przyszłą premierą halo 3 biggrin.gif Co do patentu z tym granatem to w sp moze sie sprawdzi ale w mp hmmm bym sie nad tym głebiej zastanowil. Mam nadzieje ze wroca do patentow z halo 1 w mp i moze dodadzą cos nowego (przemyslanego) wtedy bedziemy mieli gierke wszechczas (w moim przekonaniu). Trzymam kciuki za Bungie zeby niezrobili z tego drugiego Halo 2 !!
qazar
A co wy tak na to H2 jedziecie ? dlamnie to genialna giera na rowni z halo, rekalma to wypas biggrin.gif
Flaha
QUOTE(qazar @ 5 12 2006, 15:40) *

A co wy tak na to H2 jedziecie ? dlamnie to genialna giera na rowni z halo, rekalma to wypas biggrin.gif

bys przezyl tyle co ja tez bys tak pisal o h2, niemowie niektorym sie h2 podoba w sumie gra jako gra jest calkie m niezla ale jak to mawiają najlepsi w stanach "Halo 1 was live, Halo 2 is just a game" Pozdro
Zeratul
rzadko kiedy druga czesc czegos genialnego spelnia pokladane w niej nadzieje i tak jest ze wszystkim... chociaz zdarzaja sie wyjatki... faktem jest, ze bardzo czesto czesc 3 okazuje sie albo genialna albo dnem totalnym. W przypadku Bungie wydaje mi sie, ze bedzie to pierwsze hyh.gif
Flaha
QUOTE(Zeratul @ 5 12 2006, 16:12) *

rzadko kiedy druga czesc czegos genialnego spelnia pokladane w niej nadzieje i tak jest ze wszystkim... chociaz zdarzaja sie wyjatki... faktem jest, ze bardzo czesto czesc 3 okazuje sie albo genialna albo dnem totalnym. W przypadku Bungie wydaje mi sie, ze bedzie to pierwsze hyh.gif

Obys miał racje...
Ryo-San
QUOTE(Soul @ 5 12 2006, 10:49) *

obawiam sie ze moze byc rownie "ciekawy" jak sword w Halo 2 : o
Salwador
Uważam że po tym co widziałem jest to całkiem możliwa szansa iż owy filmiki powstał na silniku gry..(zwłaszcza że bungie potwierdziło że pierwszy filmiki z E3 powstał na ich enginie!!)..no pozatym wiecie w sumie nextgen powinien cos w koncu prezentowac...a tym bardziej nadawałby się na to nowy H3!!
Są moją nadzieją...
Oraz popieram flasha...H1 jest naprawdę nieporownywalne jest bardziej pro...a h2 to tylko dobra gra:p...
signap
shield moglby byc na takiej zasadzie jak maja takie stworki kilka wiekszych serii i ona peka
Uzny
Reklama przezaje.bista! Jeszcze zaden trailer/tv ad nie zrobil na mine takiego wrazenia blink.gif Ten zryw mc i bieg sa nie-do-opisania!!! Widac ze powrocil pistol z 1ki co mnie niezmiernie cieszy (pewnie nie zrobia z niego tego czym byl w 1ce no ale...), "bombel" tez daje rade, w multi tego sobie jakos nie wyobrazam ale w kampanii musi sie znalezc obowiazkowo rolleyes.gif

Podsumowujac to jestem teraz tak samo podjarany jak przy 1szym trailerze z 2ki ninja.gif Ide ogladac...
qazar
spokojnie, ja w h1 i h 2 pol zycia spedzilem i to w multi i w co-op i solo , konsole specialnie sprowadzalem z h1 biggrin.gif wiec noobem nie jestem i dalej was nie rozumie biggrin.gif mnie sie h2 bardzo podobalo, acz klimat z jedynki byl nie do pobicia to fakt biggrin.gif
Wojtass
Chodzi o multi w Halo 2. Autoaim jest duży, za duży. A TAKIE wały występują często (no może nie aż takie ale trochę mniejsze wink.gif.
Blim
QUOTE(Wojtass @ 5 12 2006, 21:36) *

Chodzi o multi w Halo 2. Autoaim jest duży, za duży. A TAKIE wały występują często (no może nie aż takie ale trochę mniejsze wink.gif.

Może gość dostał za pierwszym razem i troszkę zalagowało zanim zdechł, a drugi strzał (ten w powietrze) nie miał nic do tego?

Swoją drogą mam nadzieję że w multi powrócą najlepsze mapy z 1 i 2, oczywiście nieco odświeżone smile.gif.
qazar
no auto aim zwalili tu fakt biggrin.gif
Wojtass
to był jeden przykład z wielu. Widziałem dużo więcej takich scen i na 101% nie jest to wina lagu

EDIT

Autoaim
inteligent
Trailer jest esencja akcji, po prostu miód! Tylko czemu musimy walczyć z brutami? Oni ssą. Zauważyłem jeden nowy typ bruta- wódz z młotem, coś a'la Tartarus.
Lord Tidek
QUOTE(inteligent @ 6 12 2006, 00:17) *

Trailer jest esencja akcji, po prostu miód! Tylko czemu musimy walczyć z brutami? Oni ssą. Zauważyłem jeden nowy typ bruta- wódz z młotem, coś a'la Tartarus.

Musimy walczyć z brutami bo z tego co pamietam w halo 2 elite sprzymierzyli się z ludzmi aby ich pokonac. A mówiąc o tym "wodzu" to może bedzie coś na zasadzie dowódca który kieruje pewną grupa i po zabiciu go ta grupa nie będzie działać juz tak sprawni, bo nie bedą miec rozkazów i zaczną dzialac chaotycznie na własną ręke.
t3xz
Nie wiadomo do końca czy są to Brutusi. W kazdym razie tamci, nie mieli pełnych masek na twarzach, a ci już mają. I wydaje się, jakby mieli dłuższe pyski, choć może być to jedynie maska. No i jeszcze jedno. Brutusi nie mieli odstających uszu, ci mają.
Na jednym z forów, ktoś napisał, że przypominają mu wretches z GoW. Coś w tym jest wink.gif
qazar
i o to chodzi tworca halo abysmy teraz toneli w morzu domyslow i nakrecali hype biggrin.gif
Blim
Nie zastanawialiście się dlaczego już wypuszczają reklamy? Data premiery ciągle nie jest ustalona, wiadomo jedynie że będzie to 2007 rok, a co jeżeli Halo 3 rzeczywiście wyjdzie w dniu europejskiej premiery PS3? Marzec, to by było coś. biggrin.gif
Zeratul
Polowa listopada 2007 to jest w 99% data wydania Halo 3.. dlaczego? Ze wzgledow czysto ekonomicznych... okres holiday w US.
qazar
dla mnie data jaka podal Zeratul jest bardziej oczywista, ale mozliwe bo marzec to nowy rok fiskalny :-PP ale by bylo biggrin.gif <marzyciel>
t3xz
Na wiosnę 2007 zapowiadane są testy Halo3 w kwestii Xbox Live.

Ale są 2 informacje, które mam z ciekawych miejsc. Data wydania na 100% w 2007, oraz gra nie wygląda już jak Alpha... ona wygląda znacznie lepiej.

I obstawiałbym, że grafika w Multi będzie bez dodatkowych efektów specjalnych, żeby na tym nie ucierpiała wyrazistość w zabawie.
Singiel pod tym względem będzie przodował w shaderach na cm kwadratowy smile.gif .
Blim
Już niedługo na markecie nowy theme Halo 3:

Chyba trzeba będzie się zapatrzeć w MS Points wink.gif.
Soul
QUOTE(Ryo-San @ 5 12 2006, 18:05) *

QUOTE(Soul @ 5 12 2006, 10:49) *

obawiam sie ze moze byc rownie "ciekawy" jak sword w Halo 2 : o

Nawet tak nie mów .... tongue.gif PS co do tego nowego patentu , uważam że pojawi się również w MP .
Blim
Oglądałem trailer w w slow-motion i coś ciekawego przykuło moją uwagę. Dziwne odbicie w wizjerze MC:

Jakby jakaś sylwetka, ale równie dobrze może to być nic, jakaś nierówność terenu albo coś w tym stylu. Przyjrzyjcie się uważnie momentowi, gdy w Chiefa uderza pocisk plazmowy, co dzieje się z tym nowym pojazdem. Mały błąd ludzi od animacji, otóż z łazika zostaje jedynie koło, a cała reszta wyparowuje. tongue.gif

Z innej beczki. Z rozmów przeprowadzanych przez radio w tle możemy usłyszeć dowódce pytającego czy wiadomo co z Chiefem, na co jakiś żołnierz odpowiada, że nie chyba go straciliśmy. I w tym momencie MC rzuca krótkie "jeszcze nie". No właśnie jeszcze, ale jak myślicie (bo ponoć ma być to ostatnia część trylogii), czy możliwe że MC zginie (ocali planetę, ale zapłaci za to swoim życiem)?
Uzny
1. to jego cien
2. atv nie znika tylko zostaje odrzucone przez wybuch w prawo, kolko leci mniej wiecej "w kamere"
3. mozna jeszcze uslyszec glos dziecka gdy chief wstaje "time to go" a pozniej cortany, nie jestem pewny co dokladnie ale wydaje mi sie ze "chief, don't leave me"
Zeratul
no i zgloszenie na bete mojej skromnej osoby Bungie dostalo ;p Ciekawe czy mnie wylosuja... pamietam jak kumpla do bety WoW wylosowali, to myslalem, ze sie zastrzele wink.gif
aaaaa lol wy sobie czekajcie az sie zlituja nad wami tongue.gif biggrin.gif cool.gif
Blim
QUOTE(Uzny @ 6 12 2006, 00:31) *

1. to jego cien
2. atv nie znika tylko zostaje odrzucone przez wybuch w prawo, kolko leci mniej wiecej "w kamere"
3. mozna jeszcze uslyszec glos dziecka gdy chief wstaje "time to go" a pozniej cortany, nie jestem pewny co dokladnie ale wydaje mi sie ze "chief, don't leave me"

1. Nie sądze, zupełnie inna sylwetka
2. Potwierdzam.
3. Time to go slychac wyraznie, ale co mowi cortana ciezko powiedziec raczej "Chief, leave me" niz dont leave me.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.