Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Lord Tidek
Tak szczerze to ta sylwetka(cień) przypomina mi kobiete.

PS, Jak można się zgłosić do testowania u Bungie ??
Orange
na stronie www.halo3.com
Lord Tidek
Chyba sobie naazie poczekam az bedzie można się zarejestrowac tam na europe wink.gif
Orange
co do odbicia to jest to na 100% cien widac go od poczatku jeszcze jak on kleczy.
Maiden
QUOTE(Ryo-San @ 5 12 2006, 18:05) *

QUOTE(Soul @ 5 12 2006, 10:49) *

Niceeee , z tym shildem może być ciekawy patent...... cool.gif

obawiam sie ze moze byc rownie "ciekawy" jak sword w Halo 2 : o

Muehheheheh same here.

Powiem szczerze że nie wiem czym wy się jaracie... blink.gif
Dla mnie jest słabo...Niby tak widowiskowo, niby pięknie...A mnie to znudziło, wręcz chciałem wyłączać przed końcem. Nie wiem... Poprzedni był lepszy...

Pożyjemy zobaczymy. Ja sobiue nadzieji nie robię... Nie chce znów się zawieść jak na H2...
Battlefield Bad Company > Halo 3 cool.gif
qazar
nie znasz sie i nie czujesz tego icon_wink.gif
Zeratul
ja tez tego jeszcze nie czuje, ale kampania dopiero sie zacznie... i jestem przekonany, ze M$ i Bungie nie beda musieli jej hypowac, bo gracze zrobia to za nich smile.gif
Sylvan Wielki
QUOTE(Tidusus @ 6 12 2006, 07:47) *

Tak szczerze to ta sylwetka(cień) przypomina mi kobiete.

PS, Jak można się zgłosić do testowania u Bungie ??

Należeć do ścisłej czołówki.

Co do owego cienia....panowie to nie może byc odbicie MC ( czy jak go teraz tam tak zwą)
1. Odległość (kąty et cetera) , 2. To wcięcie w biodrach (^^)

Zeratul
okolo kiedy mozna sie spodziewac odpowiedzi, czy zostalo sie przyjetym na beta testera?

----------------EDIT-----------------
zeby spamu nie robic, sam odpowiem.

BUNGIE jeszcze nie sprecyzowalo kiedy bedzie informowac. Ponadto nie spodziewajcia sie confirmation email, po zgloszeniu sie.
jasiumaster
Info o nowym trailerze Tutaj

Już niby jest dostępny!!
ghost PL
Fragmenty Halo 2 plus kilka ujęć biegających Brutów z Halo 3 w wersji pre-alpha. Radzę się nie napalać na graficzny orgazm, bo pre-alpha wygląda niemal jak Halo 2 może z nieco lepszą animką. Liczy się głównie to, że Bungie nie boi się tego materiału pokazać i nie atakuje nas wyssanymi z palca renderami udającymi gameplay.
Apollo302
Eh myslałem ze Halo3 pojdzie w kierunku genialnej i dorosłej czesci 1 w tych materiałach widac jednak olbrzymie piętno dziecinnej dwojeczki..sad.gif . Wiadomo ze 3 sprzeda sie w milionach jednak geniusz pierwowzoru gdzies sie rozmywa...sad.gif(
Blim
Nie wypowiadam się dopóki nie zobaczę czegoś z finalnej wersji. dry.gif
Gresh
A mi sie (pipi) nie podobaja modele tych ganów convenantów ( jakis barbarian czy co, ostrza!! )
Zreszta gram teraz non stop w gearsy i tam gnata trzyma się obiema rekoma - a w halo 3 jakby strzelali z pistoletów na wode...??
Do tego jakoś cukierkowo to wyglądało...
Do gearsow daleko daleko - nie chodzi mi o grafike ale o płynność rozgrywki/dynamizm/fun
Mikes
Do gearsow daleko daleko - nie chodzi mi o grafike ale o płynność rozgrywki/dynamizm/fun

o k*rwa jak możesz oceniać fun takiej gry jak Halo po pre-alpha w którą nie grałeś, ba żadnego dłuższego gameplayu nie widziałeś? dry.gif
Velius
Moze chodzi mu o porownanie wzgledem poprzednich czesci?
Gresh
po co te emocje!!

moge porównywać owszem to co widze moge porównywać!!
a widze: animacje z widocznymi przejsciami "strzela" ciach " rzuca granat "
koncepcja rozgrywki: troche mam dość fpp - przydałoby sie cos ala vegas lub gears
interakcja z otoczeniem: rzucanie pudeł i przesuwanie warhoga
kooperacja przeciwnika ( że niby naraz wszyscy rzucaja granat albo poruszaja sie w prawo ) wow!!

to co widziałem w tym filmie dokumentalnym w 720 p na 40 calach... wogole nie powinno byc pokazywane.. sorry wielkie!! w jednym z wywiadow bungie powiedziało ze gearsy zawiesily wysoko poprzeczke, no i ja sie z tym zgadzam, ale chłopaki z bungie musza wiedziec ze koniec z samouwielbieniem i ze takie cos jak beta/alfa czy costam costam to chryja i tyle!!

sorka ale ja licze ze kopą gra bedzie dawać jak ten trailer "superbowl"
nowe elementy gameplay'u, moze nowa kamera, uniki, dewastacja otoczenia cokolwiek!!

wiec nie mow mi czy mam czy nie mam...
widze to co widze, a to co widze mi sie nie podoba,
Kocham Halo/Halo2 ale coś mi sie wydaje ze pichcą nam odgrzewany kotlet i mam prawo protestować

A gameplay gameplayem pokaża, osądzimy ponownie...

I wyluzuj
Dorian Gray
Ja się zastanawiam czy nie pokazali tych rozwiązań używając silnika z nadchodzącej wersji drugiego Halo na PC. Jak popatrzeć na screeny z wersji pecetowej i porównać je z tym filmikiem to myśl się sama narzuca. Może chłopaki po prostu testują fizykę i AI po cichu klepiąc jakieś cudo graficzne ?
Lord Tidek
QUOTE(Dorian Gray @ 21 12 2006, 13:30) *

Ja się zastanawiam czy nie pokazali tych rozwiązań używając silnika z nadchodzącej wersji drugiego Halo na PC. Jak popatrzeć na screeny z wersji pecetowej i porównać je z tym filmikiem to myśl się sama narzuca. Może chłopaki po prostu testują fizykę i AI po cichu klepiąc jakieś cudo graficzne ?

Właśnie, może nie chcieli poprostu zdradzi wyglądu Halo 3 i odpalili to wszystko na silniku 2
ghost PL
Tutaj są odpowiedzi na wszystkie palące was pytania.
Soul
Obejrzałem ten nowy filmiki z marketplace i co mogą powiedzieć. Graficznie póki co ta gra wygląda trochę lepiej niż halo 2 , nie ma żadnej rewelki żadnej!!!!! Po za tym widać że giera leci na silniku Halo 2 dry.gif Nadal mamy SMG (hura!!!!) Shotgun wydaje się mieć nareście porządnego kopa, tak jak po wino być od dawna cool.gif Mam tylko nadzieje że , ta gra jeszcze dużo się zmieni bo póki co to bieda! dry.gif Bungie ogarnijcie się !!!! proszę.... icon_evil.gif
nietomasz
Czy ktokolwiek zauważył , że to była wersja PRE-ALPHA czego wysie ludzi spodziewacie . Osobiście uważam że HALO 3 przebije pod każdym względem GOW!
inteligent
a jak!
Ficuś
W sieci pojawił się pierwszy gameplay z Halo 3 na Xboxa 360.Każdy wie ,że gameplay będzie z pewnością genialny tym bardziej multiplayer ale interesuje mnie bardziej wygląd gry....
Wiem ,że do premiery daleka droga i ewolucja grafiki może przejść taką drogę jak w MS ale na chwile obecną oprawa chyba największego killera fps na x360 w porównaniu z Resistance-tytułem startowym na ps3 wypada przygniatojąco lepiej na korzyść PS3....a wiadomo nie od dziś ,że takim killerem na nową konsolę Sony ma być dopiero Killzone....

Nie piszę tego posta żeby wywołać wojnę,ani wygłaszać hasła ,że X360 jest ileś tam razy słabsze niż PS3 bo wersja alpha Halo 3 wygląda prawie jak Halo2.Chce tylko poprzez to zaapelować o trzeźwe patrzenie na obie konsole ,bo swojego czasu wielu uważało ,że Resistance jest słaby graficznie i oprawę nie ma na miarę next gen.A tu się okazuje ,że dalej jest najładnieszym fps na konsole nowej generacji i nawet twórcy halo3 będą musiali się postarać by pobić oprawą ten tytuł.

PS.Też mam nadzięję ,że gotowa wersja będzie wyglądała zniewalająco.Na chwilę obecną jestem poprostu rozczarowany tym co zobaczyłem bo czekałem na filmik z gameplaya by zobaczyć o ile ładniej mogą wyglądać gry na 360 niż GoW(a oprawa GoW mnie zmiażdzyła i rozbudziła moją fantazję na jeszcze lądniejsze gry na konsole next0gen) a tu zobaczyłem takie coś....
inteligent
Mimo iż jestem zadeklarowanym fanbojem M$, to jednak potrafię trzeźwo myśleć i przyznać, że R:FoaM ma next-genową grafikę. Ale przyjżyjmy się jej konkurentom:
CoD 3
Perfect Dark:Zero
...i tyle! Resistance jest naprawdę dobrym tytułem, jednak konkurencji nie ma żadnej.

Inna sprawa, że to pre-alfa, a grafikę zazwyczaj robi się na samym końcu....
Salwador
Doom3 był robiony przez parę lat a grafa pozostała niemalże taka sama..Wiem co mówię bo sam grałem w wersje alphy tej gry...Co nie zmienia faktu aby bungie się wzieło do dzieła bo jak narazie karmią nas tylko łądnymi filmikami...tak jak to pokazywali h2..Jak narazie to mnie raczej bardzo rozczarowało to co zobaczyłem..i nie mowię o grafie..Ale zauważyłem jeden drobny szczegół trawło to może 2sec ale widziałem jak w jednym momencie mc zmienił z naszego starego karabinku sztormowego na shotguna...co mam nadzieje ze stare bronie jak ten karabin jak i PISTOL się pojawi w h3:p...niewazne jaka grafa była by...wazne aby gamply multi był taki jak w h1!!
Ficuś
Już gdzieś na necie widziałem filmik halo3 vs resistance naśmiewajacy się z wyglądu wielkiego hitu z 360.
Ludzie to mają tupet porównywać wersję alpha gry z wersją finalną drugiej i wyciągając wnioski ,że jedna konsola jest mocniejsza od drugiej.

Mimo to nie zmienia to mojego zdania ,że Bungi nie powinno ujawniać tego filmiku z tak wczesnej wersji gry.Praktycznie nic nie wnosi on do świata halo,nie dowiadujemy się za wielu nowych faktów ,a dane jest nam oglądać grę z oprawą jak z prawie xboxa.Krzywdzące to dla tak wielkiej serii.

Swoją drogą ostatnio firmy przyjęły dziwną strategię ,która w konsekwencji często prowadzi do nasilenia się wojny między konsolami.Pierw tworzy się na superstacjach rendery ,a potem zamykasię w silosie twórców z nadzieją,że produkt finalny będzie wyglądał prawie tak samo(czasem im się to udaje,czasem prawie,a czasem i w większości przypadków nie).Szczególnie Sony kocha taką taktykętongue.gif
signap
@Salwador
Doom3 to inna sprawa podobnie jak HL2, jesli ma byc ulepszony silnik z H2 to obecne gierki na 360 posiadaja lepsza grafike (fpp - nie GOW) ale moze to taki ich trick by nie pokazac calego silnika dla konkurencji
Salwador
obyś miał rację...ale nie można oczekiwać od h3 mega hiciora...Bo według mnie bungie robi taką samą strategię jak sony..pokazują nam rendery..a jak pokazują już cos z gry..to tylko WTF:)..Swoją drogą nowy Wolfenstain ma zrewolucjonować gatunek fpp...ale to już inna bajka;)
opall
to jest tak jakby porownywac dwa bolidy jeden jest gotowy, ma wymuskany przygotowany silnik, dostosowane opony, idealnie oplywowy ksztalt obudowy i smiga po torze wyscigowym az milo.... drugi to wlasciwie nic innego jak tylko concept car na papierze ... tylko ze kartka papieru sie nie poscigasz... poczekajmy az halo 3 wyjedzie na tor zasiadajac w bolidzie team'u bungie.
qazar
a ja wole gameplay z h2 niz h1 i kazdy jest inny i kazdemu cos innego sie podoba wink.gif i wcale nie jestem zawiedziony filmikiem, bo wierze ze to tylko zaslona dymna, to zbyt wazna gra dla bungi i m$
Er_WolvEr
QUOTE(Ficuś @ 22 12 2006, 02:32) *

Już gdzieś na necie widziałem filmik halo3 vs resistance naśmiewajacy się z wyglądu wielkiego hitu z 360.
Ludzie to mają tupet porównywać wersję alpha gry z wersją finalną drugiej i wyciągając wnioski ,że jedna konsola jest mocniejsza od drugiej.

Przed Tym sie nie uchronisz. Troszke podobnie było z filmikiem porównującym PS3jkowego Motor Strorm'a - zmontowano części z superastego rendera i porównano do kilku skrawków dema MSa, pokazującym jak cienki jest ten produkt w porównaniu do tego ,,co powiniśmy zobaczyć". Wiele ludzi nawet nie wiedziałoby, że to porównanie do dema.

Teraz ludzie też zlookają porównanie RfoM do H3, i na forum poecą gatki typu ,,niedopracowana gra z lauchu PS3 wygląda lepiej niżmega-killer i kolos na 360tke!!". Co ich obchodzi, że to jest pre-alfa, zrobiona dla przyjemności graczy by jednak mimo wszytko zobaczyli ten kawałem gameplay'u ?. Ważniejsza sensacja.

Pamiętam, Butcher albo Ściera napisał w nowym PSXie, że twórcy MotorStorma pierwszą prezentacje gry zrobili maluteńką dla kilku wybrańców, bo bali sie reakcji na niedopracowany produkt, nie spełniający oczekiwań.
Bugie za to nie boi sie ataków, widać są pewni siebie, a to dobrze wróży.
inteligent
QUOTE(Salwador @ 22 12 2006, 16:42) *

obyś miał rację...ale nie można oczekiwać od h3 mega hiciora...Bo według mnie bungie robi taką samą strategię jak sony..pokazują nam rendery..a jak pokazują już cos z gry..to tylko WTF:)..Swoją drogą nowy Wolfenstain ma zrewolucjonować gatunek fpp...ale to już inna bajka;)

rendery? Pokażesz mi choć jeden render, który M$ zaprezentował jako gameplay?
No właśnie. M$, w przeciwieństwie do Sony, które konsekwentnie realizuje politykę dymania swoich klientów, nie oszukuje renderami. Dlatego też X0 niesłusznie miał opinię "middle-gena", vide pierwsze gry nań i pamiętne E3, na którym rendery Sony zrównały z ziemią gameplay z X0.
Ficuś
Pamiętam, Butcher albo Ściera napisał w nowym PSXie, że twórcy MotorStorma pierwszą prezentacje gry zrobili maluteńką dla kilku wybrańców, bo bali sie reakcji na niedopracowany produkt, nie spełniający oczekiwań.
Bugie za to nie boi sie ataków, widać są pewni siebie, a to dobrze wróży.

Ja jednak uważam ,że powinni zrobić tak jak twórcy motorstorma i publicznie pokazać dopiero godnie prezentującą się graficznie wersję halo3.Zyjemy w czasach gdy wielu decyduje się na zakup sprzętu lub gry tylko z powodu grafiki(czesto słabe ale łądne gry schodza lepiej niż dobre a brzydkie),a taka prezentacja może co niektórym posłużyć tylko jako "dowód" ,że PS3 jest te słynne dwa razy mocniejsze od x360.Ciekaw jestem odpowiedzi Sony z Killzonem - ponad 100ludzi tworzących grę,budzet większy niż najdroższy film w dziejach Holandii robią wrażenie

PS.Racje masz 100% co do ostatniego zdania,Bungie jest pewne siebie bo nawet jakby gotowa wersja wyglądała identycznie jak ta prezentacja to i tak będzie to najlepiej sprzedająca się gra na x360 i najchętniej grany szpil w multi(taki to już przywilej największych serii jak min final fantasy,mgs,gt itp).Sława poprzedniczek sprawie ,że choćby nie wiem jakiego gniota się zrobiło to i tak to ludzie kupią

PS2.Inteligent M$ nigdy nie pokazało rendera-gameplaya ale już taktyki renderów-kusicielów stosowało min. Halo Wars.Salwador może mial na myśli prezentację Halo3 na E3 2006
Salwador
Sorry..źle mnie zrozumiano..wink.gif..Ale to w sumie na plus wychodzi..mam na myśli że każdy reklamowany filmik czy gameply np ten 9min z h2 wcale nie występował w grze...W skrocie mówiąc np ten pierwszy h3 na E3 2006 niekoniecznie zobaczymy w grze rownierz.ALE UWAŻAM ŻE TESTOWANIE WERSII BETA TO ŚWIETNA SPRAWA!!..Jesli ją wypuszczają już to znaczy że naprawdę przykładają rękę do oceny graczy..i chcą nas wysłuchać!!:))))))...Muszę być surowy dla tej gry poniewaz uwielbiam ją...i niechcę aby się opierali tylko na tytule!!
qazar
A masz takie przypuszczenia ze chca sie oprzec ? Bo ja nie oni sa pewni tego co maja i maja wiecej niz pokazuja to jest sprawa priorytetowa dla M$ i nie wierze ze bedzie jaki kolwiek blad z ich strony smile.gif
Zeratul
a tak z innej beczki... ile jest ksiazek opartych na swiecie Halo?
CichyGrzmot
QUOTE(Zeratul @ 23 12 2006, 16:05) *

a tak z innej beczki... ile jest ksiazek opartych na swiecie Halo?

O ile sie nie myle (a nie myle sie na pewno;) , chyba że coś zrobili po Halo2) to trzy, ale takie pytania to już w HaloArenie pisz mad.gif
inteligent
teraz już cztery, bo doszło "Halo: Ghost of Onyx"
[/offtopic]
kapciu360
Sorka za oftopa ale na kiedy jest ustalona premiera gry ?? :>
inteligent
Ni ma-ja stawiam na gwiazdkę 2007.
rebellion
Mam nadzieję, że zdążę kupić swojego X-a jeszcze przed premierą rolleyes.gif. Nie mogę się doczekać tej giery. smile.gif
Maiden
Gameplay (multi): http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...eoID=1641839735
Uzny
gameplay w przehuj ninja.gif
Blim
Tam jest jeszcze jeden krótki filmik
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...eoID=1641823602

Ciekawe na jakiej imprezie zostało to sfilmowane i jakim cudem ktoś to w ogóle wyniósł. biggrin.gif Dajcie mi jakiś filmik nie off-screen! wink.gif

QUOTE(Uzny @ 1 01 2007, 14:15) *

gameplay w przehuj ninja.gif

LOL
YETI
QUOTE(Maiden @ 1 01 2007, 15:33) *

dzieki ci wielkie!
juz sciagam!!!
icon_twisted.gif

lol
no Uzny dobrze to skomentował
haha

moze niedługo wycieknie cos wiekszego
Goldi69-PL-
WOW fajnie, widac ze duze mapy i plaza tez jest, to lubie wink.gif
Salwador
lol?...mi się podoba widok karabinka szturmowego:P
Maiden
QUOTE(YETI @ 1 01 2007, 14:39) *

QUOTE(Maiden @ 1 01 2007, 15:33) *

dzieki ci wielkie!
juz sciagam!!!
icon_twisted.gif

lol
no Uzny dobrze to skomentował
haha

moze niedługo wycieknie cos wiekszego

A cóż to jest? Screeny? Oczaruj mnie Uzny swą kompetencją! Krótki bo krótki ale kawałek gameplayu.
A ty YOGI wracaj do działu PS3 ninja.gif
YETI
QUOTE(Goldi69-PL- @ 1 01 2007, 18:20) *

WOW fajnie, widac ze duze mapy i plaza tez jest, to lubie wink.gif

laugh.gif

wink.gif

Maidan o co ci chodzi? badz tam miły i oswiec mnie.

http://www.xbox360fanboy.com/2006/12/31/ha...y-our-soldiers/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.