No to chłopcy mieli rozrywkę w przerwach w poszukiwania broni masowego rażenia
Salwador
1 01 2007, 21:25
na jednym ze screenow widze 3rodzaje granatów...w lewym górnym rogu...lol..Chyba jednak to ten shild co w reklamowce tv wystąpił..
QUOTE(Salwador @ 1 01 2007, 21:25)

na jednym ze screenow widze 3rodzaje granatów...w lewym górnym rogu...lol..Chyba jednak to ten shild co w reklamowce tv wystąpił..
Ikonka nie przypomina w niczym osłonki, to pewnie jakiś kolejny, nowy typ granatów.
4 screen, które żywcem wstawił Yeti (

)
Lewa, dolna część obok Spartana - jakaś dziwna ta kaczuszka
no taka troche jak granat
master_PL
2 01 2007, 00:38
QUOTE(Uzny @ 2 01 2007, 00:30)

----------->>>>>>
Czytałem, że grywalne demko dla trybu multi będzie dostępne na wiosne..

. Słyszeliście o tym??
QUOTE(master_PL @ 2 01 2007, 02:38)

QUOTE(Uzny @ 2 01 2007, 00:30)

----------->>>>>>
Czytałem, że grywalne demko dla trybu multi będzie dostępne na wiosne..

. Słyszeliście o tym??
Tylko dla wybrańców tzn. ludzi którzy zgarną w porę Invite czyli zaproszenie na specjalne testy Bety Halo 3 w Multi. Ale TAK, już od dłuższego czasu ta informacja nas wszystkich elektryzuje jak każda inna.
szkoda, ze zadnego updatu od Bungie nie ma w tej sprawie... niby beta miala byc w lutym...
Goldi69-PL-
2 01 2007, 07:43
Wlasne dlatego ze BETA testy robia przypadkowi ludzie (badz glupie Hamburgery ktore kupia jakas crapowata gre i dostana mozliwosc testowania gry) ta gra bedzie jeszcze wieksza masowka z jeszcze wiekszymi mapami i jeszcze bardziej noobowskim gamepleyem, szkoda ze gamplay nie zalezy od tesow czolowki Halo Players z Kraju Kwitnacych Fast Foodow
Bądźmy dobrej myśli

Do póki nie zagram w tą , nie z dążę jej poznać , po prostu chce pograć w to dłużej . W tedy wypowiem się czy Bungie dało radę czy ciała..... LOL PS - grafa poszła w górę , te screeny wyglądają dużo lepiej.....
Salwador
2 01 2007, 19:56
Zgadzam się z Goldim jeśli chodzi o amerykanów..to są po****..Znaczy się czytałem dużo i co oni chcą zazwyczaj za nową broń..to miotacz ognia!!
(ciekawa jak by to się sprawdziło)
nie no wy jestescie najwiekszymi specami, a roman wie jak wyleczyc polskie szkolnictwo.
Dorian Gray
2 01 2007, 21:58
QUOTE(Salwador @ 2 01 2007, 19:56)

Zgadzam się z Goldim jeśli chodzi o amerykanów..to są po****..Znaczy się czytałem dużo i co oni chcą zazwyczaj za nową broń..to miotacz ognia!!
(ciekawa jak by to się sprawdziło)
Hehehehe a ja jestem za, miotacz ognia to będzię TO
QUOTE(Dorian Gray @ 2 01 2007, 21:58)

Hehehehe a ja jestem za, miotacz ognia to będzię TO

Dokładnie, myślę że to byłoby mocne uderzenie. Dla mnie liczy się fun i mam nadzieję, że multiplayer będzie podobny do tego z drugiej części, czyli będzie łatwy, prosty i dostępny od pierwszej chwili dla każdego - tak abym mógł pograć z kumplem na podzielonym ekranem, który z konsolami nie ma za wiele wspólnego. A "czołówka" zawsze może pozostać przy Halo 1.
Nie ,czołówka chce wreszcie zagrać w godnego następce H1 . A jak chcesz sobie po biegać z miotaczem ognia, to zapraszam do gry w Halo PC
Może Bungie jakoś to pogodzi. Ciekawe czy w Halo 3 będzie jakiś system krycia się (jak w Vegas), wiadomo może coś o tym? Nie wiem jak Wam, ale mi by to bardzo pasowało, uwielbiam takie akcje.
LOL co za typ

jakie masz jeszcze ciekawe pomysły?
QUOTE(Blim @ 3 01 2007, 00:02)

Może Bungie jakoś to pogodzi. Ciekawe czy w Halo 3 będzie jakiś system krycia się (jak w Vegas), wiadomo może coś o tym? Nie wiem jak Wam, ale mi by to bardzo pasowało, uwielbiam takie akcje.
To było już w H1 i 2. Spróbuj podejść do Legendary bez krycia się

.
QUOTE(Soul @ 2 01 2007, 23:17)

LOL co za typ

jakie masz jeszcze ciekawe pomysły?

O jejku

Co za typ!
Jest to wyśmienity patent i do tego świetnie się sprawdza nie tylko w TPP, ale jak pokazało Vegas również w FPP.

Więc pomysł jest jak najbardziej na miejscu. Inna sprawa że w Halo nie byłoby nawet za co się schować (desing leveli).
Goldi69-PL-
3 01 2007, 09:04
jak chcesz sie w cmpe bawic to pograj w GejOfWars czy Tecze 6,
w HALO ma nie byc kampy i zadnych kryc czy innych glupot,
wpadasz do camo room'u na furkacie i jedziesz z p....
sorki ale zawsze uwazalem ze jak cos jest dobre to sie zostawia tak jak jest i najwyzej tylko inne rzeczy probuje podciagnac.
W Halo wystarczylo naprawic kilak malych bledow jedynki i podciagnac nieco grafe + kilka nowych grywalnych mapek i to by starczylo
analogicznie jak w PES ktore jak dla mnie to od 4 lat sie cofa (nawet w miejscu nie stoi), a wystarczylo rozbudowac ligi, lige mistrzow, licencje i lekko grafe do gameplayu dodac tylko kilka nowych animacji i by styklo a nie na sile cos nowego wcisnac doprowadzajac do tego ze gra sie podobnie jak w H2 (nawet jak cos ogarniasz i grasz na srednim poziomie to byle noob moze cie objechac, bo wygran zalezy w 50% od silnika gry a nie Twojego skilla)
Souliku - wyluzuj troche

Wiadomo, ze dla tych, ktorzy grali w Halo na powaznie (z roznymi skutkami) masz racje. Ale widzisz jak ma sie sytuacja. Live to 'glupie' pkt za przejscie gry, aby ludzie grali trzeba im to ulatwic, a zeby bylo fajniej trzeba dodac kilka nowych 'genialnych' bronii. Zaloze sie, ze 50% posiadaczy/przyszlych posiadaczy 360-tki chce, aby Halo3 bylo czyms mniej wymagajacym niz jedyneczka.
Ja chce tylko tego, aby trojeczka nie okazala sie gra na 10h, po ktorych gra zostanie odlozona.
Goldi - to oczywiste, ze gdyby jedyneczka zostala nieco polepszona (grafa, plansze itp.) to byloby super... ale tak jak juz wczesniej powiedzialem...
Do gry podchodze z lekkim dystansem, nie twierdze, ze bedzie masowka, ale wole pozniej sie nie rozczarowac, zeby nie bylo, ze jestem dziwny to powiem Wam, ze mocno trzymam kciuki za Halo3. Jednak nie zdziwie sie jak dostaniemy nieco lepsza 'dwojeczke'
Sylvan Wielki
3 01 2007, 15:51
Co masz na myśli- rozwin ową sentencje. Chyba logiczne jest iż każdy ma prawo do własnego zdania. Nie trzeba sie zgadzać, no ale wypadało by szanować - i bez pyskówek.
Mi się tam w ogóle nie podobały pierwsze częsci , poza niektórymi motywami i często muzyką. Taka ślamazarna , infantylna strzelaninka , bajecznie barwna należy dodać. To do mnie nie trafia - po stokroć wole KillZone.
Ostatnio lookłem nowy trailer - jak tylko znajde go wrzuce tu. Wygląda obiecująco-klimatyczny. No ale jak znowu będe miał kolorowymi paćkami strzelać na barwnej planszy w małe milutkie kolorowe stworki , które pociesznie krzyczą , to ja dziękuje.
Zanim ktokolwiek zaczie wymyślać synonimy "troglodyty" , przypominam iz to moje zdanie. Podoba wam się Hallo ? Ok. Więc pamietajcie iż nikt monopolu nie ma na cokolwiek.
Aaaa i pisanie "Halo 3 będzie zaje** i zniszczy wszystko" jest założeniem a takie coś może być błędne.
Jędrek ja również trzymam kciuki za Halo 3 i mocno wieże w tą grę.Sylvan idź na forum bijatyk , i tam głoś swoje mądrości , tu nikt ich nie potrzebuje.A już na pewno tego iż twoim zdaniem lepszy jest KillZone

Dla mnie w Halo, jak i w jakiej kolwiek grze FPS , single player to dodatek dla samotnego gracza.A to czy będą małe milutkie kolorowe stworki ,to już zależy od BUNGIE , na razie widać że Brutowie ostro się zmienili, wyglądają dużo bardziej groźnie

Muzyka ci się nie podoba he , żal mi ciebie....dla mnie Halo 2 to jedna z gier która posiada jednego z najlepszych OSTów EVER!

Może i nie ma ale Halo to najlepszy FPS na konsole pierwszy który się przy ją , i żaden FPS na konsole już tego nie zmieni , nikomu się do tej pory nie udało i nie uda

a Halo 3 zniszczy wszystko , mam taką nadzieje
Lord Tidek
3 01 2007, 17:53
QUOTE(Soul @ 3 01 2007, 18:36)

Jędrek ja również trzymam kciuki za Halo 3 i mocno wieże w tą grę.Sylvan idź na forum bijatyk , i tam głoś swoje mądrości , tu nikt ich nie potrzebuje.A już na pewno tego iż twoim zdaniem lepszy jest KillZone

Dla mnie w Halo, jak i w jakiej kolwiek grze FPS , single player to dodatek dla samotnego gracza.A to czy będą małe milutkie kolorowe stworki ,to już zależy od BUNGIE , na razie widać że Brutowie ostro się zmienili, wyglądają dużo bardziej groźnie

Muzyka ci się nie podoba he , żal mi ciebie....dla mnie Halo 2 to jedna z gier która posiada jednego z najlepszych OSTów EVER!

Może i nie ma ale Halo to najlepszy FPS na konsole pierwszy który się przy ją , i żaden FPS na konsole już tego nie zmieni , nikomu się do tej pory nie udało i nie uda

a Halo 3 zniszczy wszystko , mam taką nadzieje

Muzyka to mu sie chyba podobała
Salwador
3 01 2007, 18:15
QUOTE(Soul @ 3 01 2007, 16:36)

Nadzieja matką głupich....................Ale dzieci swoje kocha..

..Tak czy tak trzeba w coś wierzyć..A ja myślę że w grze znajdzie się opcja classic weapons tak jak w 2jce to było,ale tym razem prawdziwa wersja:p..Starzy wyjadacze tacy jak Goldi,ja czy Soul i wielu innych polski halo graczy którzy już brali udział w wielu polskich turniejach(pare lat gry robi swoje)..co sie dostosowali do pro gry z 1nki mają nadzieję że ten system wróci...więc pleasssssseee...nie bierzcie naszych opini za mocno do siebie...pozatym my naciskamy na mutli a nie singiel..Tak mi się przynajmniej zdaje:p..aby był równie zaj****..jak to w 1nce a zarówno dobry jak w 2jce..Ale czas nam pokarze...
QUOTE(Soul @ 2 01 2007, 15:02)

Bądźmy dobrej myśli

Do póki nie zagram w tą , nie z dążę jej poznać , po prostu chce pograć w to dłużej . W tedy wypowiem się czy Bungie dało radę czy ciała..... LOL PS - grafa poszła w górę , te screeny wyglądają dużo lepiej.....
I będzie wyglądać coraz lepiej. To jest typowy zabieg markentingowy. Ta gra ma cię graficznie szokowac tak jak zrobiło to H1. Będziemy dostawać coraz to lepsze screeny.
Goldi69-PL-
3 01 2007, 23:59
QUOTE(Soul @ 3 01 2007, 16:36)

Dla mnie w Halo, jak i w jakiej kolwiek grze FPS , single player to dodatek dla samotnego gracza.
To normalne, nie tylko dla Ciebie, od dawna wiadomo ze:
Dobry tryb multi daje tyle radosci co sex z piekna kobieta,
dobry singiel...... podobnie tylko jestes sam
Matriks_1111
4 01 2007, 00:29
QUOTE(Maiden @ 3 01 2007, 18:25)

I będzie wyglądać coraz lepiej. To jest typowy zabieg markentingowy. Ta gra ma cię graficznie szokowac tak jak zrobiło to H1. Będziemy dostawać coraz to lepsze screeny.
Boję się tylko jednego... czy rendery jakimi będą nas raczyć nie ustawią poprzeczki zbyt wysoko i orgazmotwórcza produkcja po prostu nie dociągnie do zapowiadanych wcześniej och-ów i ach-ów graficznych...
QUOTE(Goldi69-PL- @ 3 01 2007, 23:59)

Nie żebym był chamski, ale komentarz mi się sam ciśnie na usta

Bez urazy, ale albo nie trafiłeś na wystarczająco piękną kobietę albo sex Ci z takową nie wyszedł

Ja rozumiem metafory, ale nie porównywać multi do sex'u

No chyba, że ktoś jest konsolowym dewiantem, to wtedy zwracam honor

Osobiście nie oddam swojej kobiety dla konsoli (no może tylko czasem)

A tymczasem niech kobieta idzie spać, bo pora na kolejną nockę z trybem multi... albo niech się przyłączy do gry
PS. czyżbyś sugerowal, że singiel to tryb dla onanistów?
QUOTE(Goldi69-PL- @ 3 01 2007, 23:59)

LOL?
Goldi69-PL-
4 01 2007, 08:59
mimo iz Halo posiada najlepszy singiel (jedyna gra ktora ilka razy przechodzilem) to i tak jest to malutki procent trybu Multi, zreszta Halo Noob nigdy tego nie zrozumie wiec nie bede wam doladnie tego tlumaczyl.
Dewiantem nie jestem ale fakt ze niejednokrotnie bywalo tak ze majac mozliwosc jechania na noc do kobiety wolalem pojechac na lanik w Halo, zreszta z niejedna mialem jazdy typu (ta gra jest dla Ciebie wazniejsza niz Ja itp)
sklep Walmarkt na swojej stronce podal premiere 1 pazdiernika jako ze byla by premiera H3, po jakims czasie data znikla
gry online
Dorian Gray
4 01 2007, 12:15
Z całym szcunkiem Goldi ale zachowujesz się jak pryszczers typowy, te twoje hasła że nooby nie zrozumieją tego i tamtego. Jak ci tak Halo 1 pasi to graj w nie. Ja chcę Halo 3 z nowymi pomysłami a nie Halo 1 na nowym silniku. Chłopaki z Bungie niech robią co chcą. Jeżeli chcą robić miotacz ognia niech go dają, ja z chęcią Brutów nim poprzypiekam. Wpadną na pomysł używania broni jądrowej? Też jestem za, z rozkoszą znukuję jakiś oddział kosmicznych brudasów. A że weteranom pierwszego Halo to nie pasi to wasz problem nie mój. Powtarzam ja chcę Halo 3 a nie Halo 1 de Luxe.
Oczywiscie, tak samo mozna powiedziec, ze to Wam nie pasi nasze podejscie...
Generalnie uwazam, ze jezeli cos nazywa sie Halo to nie powinno byc shooter'em niewymagajacym. Jest full takich gier

Moje podejscie jest jakie jest, kazdy ma prawo do wlasnej opinii, kazdy oczekuje czegos innego
Zauwazam tez, ze ta dyskusja nie ma sensu. I tak 90% posiadaczy kupie gre, 50% zlozy na nia Pre-Order'a. Roznica bedzie taka, ze niektorzy odloza ja wczesniej niz maniacy.
QUOTE(Dorian Gray @ 4 01 2007, 12:15)

Z całym szcunkiem Goldi ale zachowujesz się jak pryszczers typowy, te twoje hasła że nooby nie zrozumieją tego i tamtego. Jak ci tak Halo 1 pasi to graj w nie. Ja chcę Halo 3 z nowymi pomysłami a nie Halo 1 na nowym silniku. Chłopaki z Bungie niech robią co chcą. Jeżeli chcą robić miotacz ognia niech go dają, ja z chęcią Brutów nim poprzypiekam. Wpadną na pomysł używania broni jądrowej? Też jestem za, z rozkoszą znukuję jakiś oddział kosmicznych brudasów. A że weteranom pierwszego Halo to nie pasi to wasz problem nie mój. Powtarzam ja chcę Halo 3 a nie Halo 1 de Luxe.
Wpis.
Czego niby noob nie zrozumie? Bo ja jako noob wiem czym się strzela a czym skacze i to mi wystarczy żeby cieszyć się z przyjemności gry on-line. No ale masz rację jako noob nie zrozumiem co robiliście takiego na laniku w Halo że kobieta przegrywała. Lubię pograć ale bez przesady.
Dla mnie w Halo 3 może być i łuk jako nowa broń byle to się sprawdzało w akcji. A że łuku nie ma w Halo 1, które jest takie idealne to mnie akurat (pipi) obchodzi, bo jak powiedział Dorian - nie chcę Halo 1 i 1/2.
Lord Tidek
4 01 2007, 15:24
Ja proponuje aby rozdzielic temat halo 3 na dwa inne. Jeden dla tych których interesuje tylko multi i powrót do halo 1 (czyli multi) i wogóle taki dla "wyjadaczy"

. Oraz na drugi których intertesuje single i są "noobami"

.
A tak serio to dajcie spokój, mi się podobały obie części halo i mi rybka czy multi bedzie z 1, 2 czy z bety halo

. Single podobał mi sie w obu częściach. Ja chce dostac poprostu super gre. Skoro Bungie otrzymało tyle krytyki za multi w halo 2 to pewnie coś zmienia albo wprowadzą mecze graczy z podobnymi umiejetnościami(wyjadacz vs wyjadacz, noob vs noob)
Tu nie chodzi o mecze, ich poziom etc. Ale o skillowosc gry i silnik...
Lord Tidek
4 01 2007, 15:52
No ale wiadomo że skoro dostali po głowie za multi to go poprawią aby nie zabijac swojego żródła dochodów.
Nie. Halo3 i tak sprzeda sie bez wzgledu na wyglad multi. Chodzi o to, aby bylo dobre, a nie masowe
QUOTE(Dorian Gray @ 4 01 2007, 12:15)

Dorian z całym szacunkiem ale..Goldi dobrze gada jak byś grał , tak jak my w Halo ,czyli na max poważnie.To akcja typu dwie głowy bez zooma bądź dwie głowy na dwóch nie widzialnych....To uwierz mi że podniete byś moment złapał ,gacie ciepłe i tyle.Żadna gra nie daje mi takiej radości , co Halo .Halo 1 to genialna gra , przydał by się "rimejk" bo ,są bagi które czasami potrafią z irytować na maxa,ale jak nie będzie też przeżyje. Mocno wieże w Halo 3 , pewno że BUNGIE robi co chcę ale bez przesady niech sobie przypomną że to MP z Halo przyniósł im ten sukces , i nie mają prawa o tym zapomnieć! Halo 3 powinno dążyć właśnie do tego aby jak najbardziej przypominać ten genialny MP z Halo , oczywiście nowości mile widziane....no ale sorry miotacz ognia...do tej gry to zupełnie nie pasuję......I jestem naprawdę ciekaw tych nowinek....ponoć będzie można mieć wiecej niż dwie bronie przy sobie...dułaling jak secondary weapon?!

LOL No i mapy mam nadzieje że nie idą w masowego shotera,nie chce ogromnych map.....Chce mapy na wielkość BC,Lockouta,Chillouta,priosonera itp........BUNGIE pokażcie wreszcie jakieś konkrety , do czego ma być X używany.....my też chcemy Halo 3 głąbie , tyle że my chcemy DOBRE Halo 3 a Tobie to i tak wszystko jedno z czego będziesz strzelał.( to samo Blim łuk a może kusze jeszcze

).....6 ziomuś
Salwador
4 01 2007, 18:04
Popieram kolegę w 100%...Bungie powinno sobie przypomnieć dlaczego H1 było popularne...A to że dzieci chcą ładną grę z nowymi broniami typu łuk czy proca z której byś petardami najlepiej strzelał to tylko świadczy o tym że czekają na nowego Queka..H1 jest (pipi) H2 dobre a H3 mam nadzieję że będzie tym i tym.
Ps:Sprzedać komuś headshota czy wywalić parę 3k robiąc przy tym killtaculara to prawie orgazm..
QUOTE(Salwador @ 4 01 2007, 18:04)

Ps:Sprzedać komuś headshota czy wywalić parę 3k robiąc przy tym killtaculara to prawie orgazm..
Niedostepny dla wszystkich, niestety
Salwador
4 01 2007, 18:22
mmmm....nie byłbym taki tego pewny...pistoletem możesz całkiem sporo pociągnąć

Znając Filów Uznych i Flashów czy Bobków to całkiem możliwe z polskiej sceny Halo..miewałem również magiczne akcje..pistol w 1nce ma 12 pocisków wykorzystanie ich w pełni da Tobie killtaculara

..Dla chcącego nic trudnego!!:)..i wlaśnie to dzięki skillowi się osiągało w 1nce...dlatego ona była(jest cudowna:P Bo grając w nią człowiek naprawdę się uczył samych smaczków(tryków,zdobywał zdolność miotania pistolem)..Ale kto może grę tak starą o której nic prawie nie wie oceniać?bo H2 wygląda lepiej:)..Sr*m na to..H1 mutli to orgazm ..

..Srry troszkę mnie poniosło...Jesli H3 będzie tak super to oczywiście nic poza tą gra dla mnie pewnie nie będzie istnieć..a jeśli tylko ładne to przejdę i odłożę na półkę..
Przestan, sam sobie cukierkujesz... Przejdz do dzialu Halo, patrzac obiektywnie ponad polowa ludzi z tego forum nie chce czytac o twoich wspanialych akcjach (na takie typu posty przygotowany jestem w specjalnie utworzonym podforum - Halo). Niemniej jednak masz racje

Halo1 rzadzi.
Z tym orgazem to chodzilo mi o 'niedzielnych' graczy Halo. Nie zrozumiales mnie.

Poczekamy, zobaczymy, ja jestem otwarty na skromna innowacje ;]
Dorian Gray
4 01 2007, 20:02
Sorry Soul ale błądzisz. Halo 1 sprzedało się w n milionach kopi, nie dlatego że ma wy(pipi)isty multi, ale dlatego ze ma bardzo dobry single. Ile osób gra czynnie na scenie ? Parę tysięcy? Kilkadziesiąt ? To i tak kropla wobec tych milionów co napierała i zachwyciła się singlem. I to pod nich jest robiona ta gra. Choćbyście nie wiem jak się napinali to jesteście niszą, głośną bo głośną ale w sumie nie wy zadecydujecie o sukcesie finansowym projektu Halo 3. Zresztą jak znam życie to nie sposób wam dogodzić, zawsze będzie jakieś ale.
Halo3 robione dla Single'a ? Tym razem watpie. 360-tka to Live. Ile osob nie ma live'a ? A ile z nich chce miec ? Wlasnie.
O wyniku finansowym zdecyduja wszyscy gracze, bez wzgledu na wiek/stan posiadania/multi playerow/single playerow. Chodzi o to, aby kazdy znalazl cos dla siebie.
Nie mozna robic gry na 360-tke nie robiac jej po Live'a. Multi zawsze bylo dobre, single jest dla mnie MOCNYM dodatkiem, ale tylko dodatkiem. Pograj dluzej w Halo1, Halo2 na multi i wypowiedz sie
Mnie troszkę martwi oprawa graficzna. Na najnowszym filmiku (dotyczącym Brute'ów) jest całkiem sporo gameplay'u i widać, że póki co graficznie jest bardzo średnio - są piękne efekty połysku zbroi (HDR i takie tam), ale cała reszta taka sobie - ani jakiegoś super cieniowania (na miarę choćby takich gier jak far cry czy PDZ), ani hi-resowych tekstur nie widać. Najbardziej jednak mnie martwi prostota i sterylność otoczenia - niczym Halo 2 w HD. Pomieszczenia zamknięte są (tradycyjnie dla serii) dosyć nieciekawe, natomiast otwarta przestrzeń wydaje się zbyt pusta, kanciasta i uboga - w HD jest to dużo bardziej widoczne niż na zwykłych TV. Gra pewnie i tak będzie wielkim hitem, ale taki sztandarowy tytuł powinien też powalać oprawą ... Mam nadzieje że do premiery jeszcze mocno podkręcą ilość detali otoczenia.
Napewno , wystarczy ogarnąć nowe shoty z beta wersij, i już widać że giera wygląda naprawde porządnie.....Do premiery jeszcze troche czasu i grafa za rządzi

Fakt jak oblukałem ten filmik i miałem takie same odczucia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.