Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Soul
Halo 3 Alpha Menu
Salwador
Bungi oficjalnie zaprzecza pogloskom chodzacym po necie iz h3 beta ma wyjsc w 2ch fazach..a wedlug tego pierwsza faza odbedzie sie w okolicach 21marca dla osob ktore sie zapisaly do pierwszych testow a druga w maju dla osob ktore zakupily crackdowna..wiadomo ze microsoft milczy i rowniez nie podal zadnej daty jak i bungi.pozostaje nam wiernie czekac chyba ze pogloski stana sie prawda.
Butcher
Testy Multiplayer BETA Halo 3 ruszają 16 maja i potrwają do 6 czerwca 2007 - info Bungie.net - 3 mapy, nowe bronie, pojazdy, tajemniczy "X-button", wiele typów gry oraz innych niespodzianek...
Na XL Marketplace świeżutki film z multiplayera i budowy map.

A jak wszystko dobrze pójdzie, za miesiąc napiszę Wam jak to wszystko wygląda z bliska i jakie naprawdę są chłopaki z Bungie... cool.gif
master_PL
CYTAT(Butcher @ 10 04 2007, 12:19) *
Testy Multiplayer BETA Halo 3 ruszają 16 maja i potrwają do 6 czerwca 2007 - info Bungie.net - 3 mapy, nowe bronie, pojazdy, tajemniczy "X-button", wiele typów gry oraz innych niespodzianek...
Na XL Marketplace świeżutki film z multiplayera i budowy map.

A jak wszystko dobrze pójdzie, za miesiąc napiszę Wam jak to wszystko wygląda z bliska i jakie naprawdę są chłopaki z Bungie... cool.gif

Jak ktoś ma Crackdown, to napewno będzie w tych testach, tak?? Na jakiej to zasadzie będzie sie odbywało??
wrog
Będziesz wchodził do bety z Crackdowna, jest tam gdzieś ta opcja (w tej chwili nieaktywna).
Salwador
Alpha=beta nothing change.. huh.gif ..??
Jędrek

Wreszcie 'cos' konkretnego. ;-)
Strasznie mi sie podoba, ta plansza na sniegu slaba dosyc bedzie, imo.
Sporo nawiazan do 'Jedyneczki' = dobry zabieg hyh.gif

Wiadomo cos o wiekszych pokazach na E3 ?
Blim
Mam nadzieje ze beznadziejna animacja (ruchy, padanie po zginieciu, podnoszenie i upuszczanie broni) zostanie zmieniona, po GoW nie można sobie pozwolić na takie coś.
Prime Hunter
CYTAT(Blim @ 10 04 2007, 18:59) *
Mam nadzieje ze beznadziejna animacja (ruchy, padanie po zginieciu, podnoszenie i upuszczanie broni) zostanie zmieniona, po GoW nie można sobie pozwolić na takie coś.

Stawiam moje ulubione kapcie, że wszystko zostanie poprawione smile.gif
Jędrek
CYTAT(Blim @ 10 04 2007, 17:59) *

Nie rywalizujemy z GOWem, rywalizujemy z Halo1 hyh.gif
Salwador
kazdy ma nadzieje ze H3 bedzie pogromem na x360 jako nexgen itd....wiec nie tylko chodzi o h1 jak i 2 tylko porownywanie do innych tytulow..tongue.gif
Blim
CYTAT(Jędrek @ 10 04 2007, 20:44) *

Lol ziomek, ja tu mowie o osiągnięciach technologicznych na miarę dzisiejszych czasów, biedni są ludzie co grają ciągle tylko i wyłącznie w H1, bo sorry ale gra jest już przestarzała. Jak widzę gościa podnoszącego broń bez żadnej animacji lub 0 animacji i znikająca spluwę przy zmianie na inną i takie tam to mi się śmiać chce
YETI
lol
ale to jest multiplayer, po co komu jakas animacja, tu te kilka sekund moze przesadzic o tym ze ktos cie kropnie.
To jest Halo a nie powwwwwolne Gears of War.
Orange
CYTAT
Jak widzę gościa podnoszącego broń bez żadnej animacji lub 0 animacji i znikająca spluwę przy zmianie na inną i takie tam to mi się śmiać chce

z tym ,ze niektorzy patrza jeszcze na takie cos jak fun ktory nie jest zbytnio uzalezniony od animacji podnoszenia broni

CYTAT

Gears wcale takie powolne nie sa tongue.gif
YETI
Przy HALO sa i to bardzo.
Orange
moze przy Halo ale same w sobie wolne nie sa ,zalezy tez w jaki sposob kto gra.
Soul
CYTAT(Prime Hunter @ 10 04 2007, 17:00) *
CYTAT(Blim @ 10 04 2007, 18:59) *

Stawiam moje ulubione kapcie, że wszystko zostanie poprawione smile.gif

Na pewno cool.gif jestem tego pewien icon_twisted.gif Zgadza się Yeti dobrze gada tu sie liczy szybkość ,GoW jest he zwyczajnie wolniejszy od H2 i tu nie ma się nawet co kłócić cool.gif
Orange
Boshhh a czy ja gdzies napisalem ,ze GoW nie jest wolniejszy od Halo ?Napisalem tylko ,ze GoW nie jest wolny ohmy.gif
Soul
A Yeti Ci napisał że przy Halo jest cool.gif .....

Ahaha a nie mówiłem ?! czułem że ten "shild" z trailera będzie w MP happy.gif wink.gif Gra bardziej przypomina H2(he to też mówiłem laugh.gif wink.gif ) Co mogę napisać mi tam mordka się cieszy z tego co zobaczyłem:D Grafika IMO daje rade ,momentami jest naprawdę ślicznie!!:D (czekam na końcową odsłonę grafiki w tej grze O_o może być grubo!) Melee nadal dojeżdżają :| , do granatów nic nie mam mi osobiście te z H2 odpowiadają nie ma to jak idealnie nagrać granacik od ziemi prosto na ryj typa laugh.gif Bąbelek już to widzę jak robimy opór triplekilla i w ostatnim momencie chronimy się bąbelkiem i robimy sick killtaculara ,naprawdę może być to ciekawie rozwiązane smile.gif Co do miny kurde dla mnie IMO nie głupi pomysł zawsze mnie wnerwiało to jak ktoś sobie na mnie jedzie "warthogiem" czy też innym badziewiem a ja nic nie mogę zrobić ,wreszcie będzie można jakoś się przed tym bronić (tylko mam nadzieje że nie będzie można tych min zostawiać na ludzi , tzn jak już są niech da się je użyć tylko na pojazdy) cool.gif Ripleje, pomysł kozak na maxa!! nie mam pytań po prostu i to oglądanie komu i jaką głowę sie machnęło opór!! Ciekaw jestem co z przyciskiem X aaaaaa i Bungie szarpie sobie już na czarnych X360 ninja.gif A BR wygląda świetnie,sposób trzymania kozacki! (czemu pistola nie po kazali?! huh.gif )
Lord Tidek
"For those lucky gamers who managed to nab themselves a Halo 3 beta key over the last couple of months, the wait is almost over to test-drive the new first-person shooter. The multiplayer beta will be going live on May 16 on Xbox Live globally, Microsoft announced today."

Beta halo 3 wystartuje 16 maja smile.gif

Źródło smile.gif
Butcher
CYTAT(Soul @ 11 04 2007, 00:43) *
Ciekaw jestem co z przyciskiem X aaaaaa i Bungie szarpie sobie już na czarnych X360

Dev-kity 360 są czarne od zawsze - nie mylić z Elite, które jest im raczej do d.u.p.y potrzebne... hyh.gif
Przycisk X odpowiada właśnie za 3 podstawowe nowości: Bubble Grenade (shield), Trip Mine (czemu nie może być używana przeciwko piechocie? Jak najbardziej - tyle, że jest widoczna z daleka - ale do pułapek jak znalazł) - trzecia funkcjonalność pozostaje tajemnicą...
Blim
CYTAT(YETI @ 10 04 2007, 23:06) *
lol

CYTAT(YETI @ 10 04 2007, 23:06) *

No lol, lol..

Flaha
CYTAT(Blim @ 10 04 2007, 22:48) *

Lol ziomek, ja tu mowie o osiągnięciach technologicznych na miarę dzisiejszych czasów, biedni są ludzie co grają ciągle tylko i wyłącznie w H1, bo sorry ale gra jest już przestarzała. Jak widzę gościa podnoszącego broń bez żadnej animacji lub 0 animacji i znikająca spluwę przy zmianie na inną i takie tam to mi się śmiać chce

Sorka "ziomek" ale widac ze jestes nowy w strefie zwanej multiplayer, popatrz sobie chociazby na graczy quake 3 ktorzy specjalnie wyłączają wszystkie bajery, tekstury map (picmip), widoczne bronie po to tylko zeby wiecej i lepiej widziec, w multi nikomu niepotrzebna ładna animacja i super realistyczne ruchy (havok itp) w multi liczy sie grywalnosc o! I uwierz mi jesli by była taka mozliwosc w H3 to pozbył bym sie wszystkich hi-res tekstur na rzecz szarych scian ew. niskiej rozdziałki tekstury przy ktorych gra moze by chodzila w 60fps, nie chciałbym tez widziec broni wole widziec napis "You killed XXXXXXX". Peace happy.gif
Blim
CYTAT(Ck_Flash @ 11 04 2007, 12:33) *
CYTAT(Blim @ 10 04 2007, 22:48) *

Sorka "ziomek" ale widac ze jestes nowy w strefie zwanej multiplayer, popatrz sobie chociazby na graczy quake 3 ktorzy specjalnie wyłączają wszystkie bajery, tekstury map (picmip), widoczne bronie po to tylko zeby wiecej i lepiej widziec, w multi nikomu niepotrzebna ładna animacja i super realistyczne ruchy (havok itp) w multi liczy sie grywalnosc o! I uwierz mi jesli by była taka mozliwosc w H3 to pozbył bym sie wszystkich hi-res tekstur na rzecz szarych scian ew. niskiej rozdziałki tekstury przy ktorych gra moze by chodzila w 60fps, nie chciałbym tez widziec broni wole widziec napis "You killed XXXXXXX". Peace happy.gif

No są i tacy.
Jędrek
Blim - no ja Ci powiem, ze ponownie kupuje 360-tke wlasnie dla Halo3. Nie obchodzi mnie zadna animacja i wyglad map, zgadzam sie z Flashem tutaj.

Soul - mina dobra ;] 'Slabsi' nie beda rozjezdzali juz innych wink.gif Nie bedzie ladowania sie po flage warthogiem.
Replay'e - super, pomysl. Krotko mowiac kozak.
Pistola nie pokazali specjalnie wink.gif Czekaja z tym na deserek smile.gif
Melee - spaprane, niech wracaja te z Halo1.

Blim - sorry, ale nie rozumiem takiego podejsca, chce gre na MP, w ktora bede mogl grac sporo czasu (halo1, Halo2), nie obchodzi mnie animka, grafa, chce dobrego silnika (fizyka) i grywalnosci wink.gif Nie komentuj Halo1, bo daje glowe, ze nie rozegrales nawet jednej 'nocki' w to wink.gif
Soul
CYTAT(Butcher @ 11 04 2007, 05:41) *
CYTAT(Soul @ 11 04 2007, 00:43) *
Ciekaw jestem co z przyciskiem X aaaaaa i Bungie szarpie sobie już na czarnych X360

Dev-kity 360 są czarne od zawsze - nie mylić z Elite, które jest im raczej do d.u.p.y potrzebne... hyh.gif
Przycisk X odpowiada właśnie za 3 podstawowe nowości: Bubble Grenade (shield), Trip Mine (czemu nie może być używana przeciwko piechocie? Jak najbardziej - tyle, że jest widoczna z daleka - ale do pułapek jak znalazł) - trzecia funkcjonalność pozostaje tajemnicą...

He nie wiedziałem o czarnych dev kitach wink.gif Aa ciekawe którym teraz się przeładowuję brońtongue.gif Wiem że mina cool pomysł zwłaszcza na pojazdy cool.gif no ale jakoś nie widzę pomysł typu zaminowanie danego terenu przed "piechotą" laugh.gif ..funkcja nr 3 ciekawe co to ..może przeładowanie ;P
Jędrek
Mina na ludzi nie bedzie dzialac (oby).

Blim
CYTAT(Jędrek @ 11 04 2007, 14:27) *
Blim - sorry, ale nie rozumiem takiego podejsca, chce gre na MP, w ktora bede mogl grac sporo czasu (halo1, Halo2), nie obchodzi mnie animka, grafa, chce dobrego silnika (fizyka) i grywalnosci wink.gif Nie komentuj Halo1, bo daje glowe, ze nie rozegrales nawet jednej 'nocki' w to wink.gif

Ludzie czy nie mogę wymagać od next genowej gry next genowej oprawy. To że niektórzy chcieliby grać bez tekstur (LOL!) to już ich sprawa, ja chce NG pełną gębą. I Widzisz Jędrek straciłbyś głowę...
matek_79
CYTAT(Blim @ 11 04 2007, 17:08) *

Ludzie czy nie mogę wymagać od next genowej gry next genowej oprawy. To że niektórzy chcieliby grać bez tekstur (LOL!) to już ich sprawa, ja chce NG pełną gębą. I Widzisz Jędrek straciłbyś głowę...

Bear nie wiem co masz do Halo jak dla mnie ta gra wyglada slicznie, nie ten ciemny klimat co w GoW ale jest ladnie, szybko i (niestety) kolorowo. Efektow na ekranie jest (tez niestety- mayhrem) cala masa, wiec jakos nie mam sie do czego doczepic. No ale co kto lubi, sam uwazam ze mimo wszystko GoW wyglada ladnie, jesli chodzi o multiplayer to wybieram zdecydowanie Halo niz randomowe, niedopracowane i "mam animacje- jestem nie do ruszenia" GoW, ktore przyjemne owszem i jest ale nie umywa sie jednak do Halo. A jak chcesz sie wyklucac o liczbe polyglonow na ekranie to nie porownuj multi tych gier bo Halo jest ponad GoW i powie ci to wielu z ktorymi grasz online a ktorzy mieli do czynienia z oboma tytulami.
nelson
ja sie ciesze bo stare kontakty z xbc, xlinka i live na starym ixie sie odnowia ;]
Goldi69-PL-
to jak sie bedzie teraz bron przeladowywac jak pod X zrobia jakies miny itp?
t3xz
CYTAT(Goldi69-PL- @ 12 04 2007, 10:06) *
to jak sie bedzie teraz bron przeladowywac jak pod X zrobia jakies miny itp?

Pod Rb i Lb wink.gif
Goldi69-PL-
to gdzie bedzie zmiana granatow i latarka?

moze wywala latarke, albo granaty zrobia pod d-padem jak w Resistance co przy ich liczbie bedzie dobrym rozwiazaniem
Dabman
CYTAT(Goldi69-PL- @ 12 04 2007, 12:38) *

moze wywala latarke, albo granaty zrobia pod d-padem jak w Resistance co przy ich liczbie bedzie dobrym rozwiazaniem

ja nawet nie chce aby jaka kolwiek tekstura miala cos wspolnego z resistance, a juz napewno nie sterowanie... HALO to HALO:/
jakie bedzie zmiecie wszystko.
Jędrek
CYTAT(Blim @ 11 04 2007, 16:08) *

Wymagaj.
Dla mnie b.dobra gra nie wiaze sie wcale z NG pelna geba.
Dalej uwazam, ze glowy bym nie stracil tongue.gif
Salwador
mi sie zdaje ze przy dluzszym przytrzymaniu x-a cos sie bedzie dzialo..
Dabman
CYTAT(Salwador @ 12 04 2007, 14:00) *
mi sie zdaje ze przy dluzszym przytrzymaniu x-a cos sie bedzie dzialo..

nie watpie, zobaczysz 3 swiecace diody na stale:D

btw: co do ng, mysle ze bungie idzie w inna strone, tecmo znow w inna, bungie jak widac robi wszystko aby gra miala swoj klimat, i sa wierni tylko jednej platformie ( po za pc oczywiscie... ), co do tecmo, szkoda slow, (pipi)ioza gry wydaja!! lecz? no co tu wiele mowic:/ kamera nie jest ich mocnym atutem... ale za to maja pomysly!
Goldi69-PL-
CYTAT(Dabman @ 12 04 2007, 12:56) *
CYTAT(Goldi69-PL- @ 12 04 2007, 12:38) *

ja nawet nie chce aby jaka kolwiek tekstura miala cos wspolnego z resistance, a juz napewno nie sterowanie... HALO to HALO:/
jakie bedzie zmiecie wszystko.

Chodzilo mi ze jak masz np 3 rodzaje granatow to wciskasz dany kierunek na d-padzie i odrazu wskakuje ci granat jaki chcesz, nie wiem co w tym ci sie nie widzi, chyba ze wolisz klikac kilka razy zeby zmienic na wlasciwy granat.

Ja ma setrowanie w Resistance ustawione identycznie jak w Halo tongue.gif

co do Resistance to oby Halo3 przykulo mnie tak jak Resistance do konsoli to juz bedzie dobrze z ta gra.
Salwador
Zdaje mi sie ze singiel bedzie ogromniasty i miazdzacy a multi pozostanie takie sam...Przeciez podczas wywiadu sami przyznali sie ze grafa ma mniejsze dla nich znaczenie liczy sie tylko grywalnosc..No i po czesci maja faktycznie racje..Ale co bedzie jak Killzone okaze sie tym co pokazali na targach??po tym co mi gears of war pokazal zdaje mi sie ze killzone moze byc miazdzacy rowniez..:s...Ale badzmy dobrych mysli..wink.gif
Soul
Zmiana granatów pod d-padem ,dobry pomysł hyh.gif He mówić a robić , to dwie różne rzeczy Halo 3 musi wyglądać kozacko i BUNGIE dobrze o tym wie wink.gif
Dabman
czy w legendary edition, bedzie tez h i h2? poprawione, bo cos mi sie obilo o wzrok.
z checia bym zagral na moim kablu vga w h1:(
Uzny
To se kup, stoja po 20zl nowki.

edit: a to przepraszam.
Jamek
CYTAT(Uzny @ 13 04 2007, 15:34) *
To se kup, stoja po 20zl nowki.

Ale nie działają na x360 po kablu VGA.
B0dz1o
Już wiadomo, do czego służy x
CYTAT
To już było wiadomo

EDIT:Lord Tidek, ciekawe gdzie na tym forum jest o tym informacja?
Lord Tidek
CYTAT(B0dz1o @ 16 04 2007, 14:32) *

To już było wiadomo tongue.gif

EDIT: Ano w newsach była wink.gif
Zeratul
widzialem pare filmikow i nie moge sie osobiscie doczekac betki zeby to przetestowac w akcji, ale na pewno nie napalam sie na granat shield, gdyz moim zdaniem jak bedziesz grac z pro to on i tak cie zdarzy zabic. Taka wymuszona jakas zmiana, czy na lepsze to sie okaze. Patent z autkiem mi sie natomiast podoba i naprawde moze cos z tego wyjsc. Nie doczytalem natomiast ile max graczy bedzie w jednej grze... wiadomo juz? 16 czy wiecej? Mapy wydawaly sie sensowne i dajace mnostwo zabawy... pewnie potwierdzi sie to co mowia amerykanie na Live... gdy wyjdzie Halo 3 nikt nie bedzie gral juz w inne gry online...
zaqwsx
Wkoncu bedzie w co pograc na 360 ... po obejrzeniu filmiku jestem juz spokojny o sukces tej gry smile.gif wszystko wyglada tak jak byc powinno w nowym HALO.

niemoge sie doczekac tej gry ...juz nie bedzie takich sytuacji gdzie male dziecko ktore pogralo kilka godzin(dni) wygrywa z graczem ktory meczy gre od kilku miechów,tak jak to ma miejsce w GOW gdzie sklill sie praktycznie nie liczy i co rusz sa akcje gdzie ty w niego z shotguna 4 razy a on cie raz i cie zabija .... a snajpa to parodia jak sie dzieci podniecaja ze cie trafia w cialo na activie smile.gif

oby bylo jak w halo1/2 gdzie z dobrym/prosem poczatkujacy noob srednio potrzebuje czasem lat zeby nawiazac wyrownana walke smile.gif
Zeratul
niektore osoby juz graja confused.gif a my musimy czekac do maja... jedyne na co mozemy liczyc to na jakas ocene.
Prime Hunter
Objeżałem sporo filmików z bety i jestem zachwycony smile.gif Dobrze, że kupiłem tego Crackdowna wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.