Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Jędrek
Dolaczenie bety Halo3 do Crackdowna to swoiste boostowanie gry, ale jak widac, juz sporo Polakow napiera wink.gif Ja bym sie nie dal wink.gif - to taki OT.

Jak ktos juz odpali Halo3 niech da koniecznie znac, czekamy na jakies pierwsze opinie wink.gif

EDIT:

Prime - aaa, to ok, sorry ;-)
Pewnie wiekszosc tych, ktorzy kupili Crackdowna kupili go wlasnie dla 'trojeczki'...
Mefisto
CYTAT(Jędrek @ 22 04 2007, 17:34) *
Dolaczenie bety Halo3 do Crackdowna to swoiste boostowanie gry, ale jak widac, juz sporo Polakow napiera wink.gif Ja bym sie nie dal wink.gif - to taki OT.

Jak ktos juz odpali Halo3 niech da koniecznie znac, czekamy na jakies pierwsze opinie wink.gif

Tez tak na samym początku myślałem ale cracdown okazał się świetną pozycją smile.gif Natomiast po filmiku H3 beta multi z XBL nie mogę się doczekać testów!Spore zamieszanie i ogrom akcji - oby tylko grywalność nie zawiodła jak i sterowanie ;/
Prime Hunter
CYTAT(Jędrek @ 22 04 2007, 17:34) *

Czy ja napisałem, że Crackdowan kupiłem specjalnie dla tej bety? ninja.gif
Kupiłem go bo gra mi się bardzo podobała i przechodziłem ją z bananem na ustach wink.gif
Zeratul
bedzie dobrze... bedzie miazdzyc... niech sie swieci 16 maj... a teraz szaaa
Blim
Nowy gameplay z BETY multi.

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=59736

Miazga, wygląda już (pipi) a to dopiero beta. smile.gif Muzyka dobrana nieco nie tego ;p.
Rutran
Gameplay HALO 3 z bety multiplayer na Zanzibarze, 7 minut http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=59795.
Jędrek
Troche duzy ten nowy Zanzi. Mowie o 'budynku', typowa plansza do NIE Slayer'a. Moze i dobrze, mi sie srednio podoba.
Gra wyglada fajnie, ale to juz bylo widac wczesniej. MIOD !
maciek88
za Halo nigdy nie przepadałem, a teraz imo wciskają nam marketingowe kity z tą "najbardziej zaawansowaną, najładniejszą" grą na X360. singlowy przeciętniak, multi mnie też nigdy nie pochłonęło i w przypadku części trzeciej będzie pewnie tak samo, graficznego szoku też nie oczekuje. przynajmniej nie po tych trailerach - toz to ciut ładniejsze Halo 2.

czy ta gra śmiga na nowym silniku?
Dabman
przeca to idzie heftnac, jeszcze czego nie zrboili, to to ze podloga sie "buduje" nam przed nosem, sprawdzcie sami, textury jak sie wyostrzaja:|
Blim
Ludzie to beta, nie zapominajcie o tym. Ale osobiście cudów też się nie spodziewam.
maciek88
tylko jakoś nie chce mi się wierzyć, że będzie OLBRZYMI skok pomiędzy bętą a wersją, która trafi na półk. a taki własnie by musial byc żeby zrobić wrażenie - olbrzymi.
jasne, że grafika nie najważniejsza, ale dla mnie seria Halo nie ma jaj (peace, po prostu uważam, że jest mnóstwo ciekawszych gier na maszynki MS), więc przynajmniej chciałbym uświadczyć jakąś wizualną ucztę.
TomisH
A ja się założę, że beta graficznie zerwie wszystkim skalp ;]
Zeratul
ba, przy tej marnej jakosci filmiku juz zrywa... wprawdzie nie jest to grafika na poziomie GoW... ale i tak zabija, a multi w GoW to zenadka smile.gif (nie gameplay, a dopracowanie rozgrywki)
Soul
LOL to beta a i tak już wygląda kozacko , ta gra bez wątpienia ma jeden z najlepszych silników w grze jaki kiedykolwiek powstał ,wątpicie w BUNGIE ?! Nie ładnie wink.gif Jeszcze docenicie ta grę happy.gif
B0dz1o
Wyciekły zdjęcia z Halo 3!
YETI
CYTAT(Blim @ 24 04 2007, 11:43) *
Ludzie to beta, nie zapominajcie o tym. Ale osobiście cudów też się nie spodziewam.

Przeciez sam napisałes
CYTAT(Blim @ 24 04 2007, 01:13) *
Miazga, wygląda już (pipi) a to dopiero beta. smile.gif

Obecnie to wyglada jak Halo2 DELUX smile.gif
Ale mam to gdzies bo w HALO liczy sie GENIALNY gameplay a pod tym wzgledem Bungie nie zawiedzie.
Blim
CYTAT(YETI @ 24 04 2007, 17:13) *
CYTAT(Blim @ 24 04 2007, 11:43) *

Przeciez sam napisałes
CYTAT(Blim @ 24 04 2007, 01:13) *
Miazga, wygląda już (pipi) a to dopiero beta. smile.gif

Ale mam to gdzies bo w HALO liczy sie GENIALNY gameplay a pod tym wzgledem Bungie nie zawiedzie.

No tak, ale wczoraj oglądałem to w trochę innej jakości.
Jędrek
CYTAT(YETI @ 24 04 2007, 17:13) *

Wow, YETI zaczal gadac do rzeczy ! smile.gif

(no offence, zart)

Ja tez nie oczekuje nie wiadomo jakiego graficznego skoku, wazna jest ilosc klateczek na sekunde i gameplay (o to jestem spokojny). Bedzie dobrze, a niedowiarki (tak jak powiedzial Soul:) jeszcze docenia giere.
YETI
Jedrek a ty wraz z H3 wracasz na "lajwa" ? smile.gif
Salwador
a beta to nie oznacza przypadkeim ostateczne testy..?smile.gif
Blim
CYTAT(Salwador @ 24 04 2007, 22:16) *
a beta to nie oznacza przypadkeim ostateczne testy..?smile.gif

Z wikipedii:

Beta

(...)
(...)

Some developers refer to this stage as a preview, a prototype, a technical preview (TP) or as an early access. As the second major stage in the release lifecycle, following the alpha stage, it is named after the Greek letter beta, the second letter in the Greek alphabet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Development_stage#Beta
Jędrek
CYTAT(YETI @ 24 04 2007, 22:02) *
Jedrek a ty wraz z H3 wracasz na "lajwa" ? smile.gif

Ciut wczesniej, na Forze 2 ;]

Salwador - ale co to ma do rzeczy ? I tak beda ja poprawiac pod wieloma wzgledami, to normalne.
jaszczoor
Dzisiaj jadąc w autobusie omało na zawał nie zjechałem. Koło kina kijów czyli w centrum krakowa stoi wielki napompowany x360 a obok jeszcze większy Master Chief. Jak to zobaczyłem to najpierw sie uszczypnąłem, potem palec w du.pe a dopiero potem uwierzyłem w to co ujrzałem. Wie ktos z krakowa czy będzie jakaś akcja promocyjna w kijowie czy to ogólnie tak sobie stoi?
Nie sądziłem że dożyje takich czasów, gdzie w polsce zacznie się coś dziać w dziedzinie konsol. Do teraz chodze podniecony ;p
yaczes
Niech ktos zdjecie zapoda przyda mi sie do pracy licencjackiej ;f
jaszczoor
jezeli nikt wczesniej nie zrobi to jutro cykne fote wink.gif
Lord Tidek
CYTAT(jaszczoor @ 26 04 2007, 19:02) *
jezeli nikt wczesniej nie zrobi to jutro cykne fote wink.gif

Ale umieśc chociaz link do niej tu smile.gif abyśmy i my zobaczyli to tongue.gif
jaszczoor
przecież nie pisałem poprzedniego posta dla szpanu. Dobra koniec offtopu bo sie władza zaraz wku.rwi
wrog
Te wielkie dmuchane cuda towarzyszą Xbox 360 Road Show. Gdzie to ja widziałem fotki tego, moment... Mam:

Master Chief
Xbox

I jeszcze dwa dziwne stworzenia:
Link 3
yaczes
Niezle smile.gif
FlyJ4ck
pinata zalosna ze az wstyd
ale dmuchany xbox super wyglada smile.gif (fajnie by bylo miec taki materac na plaze czy takie dmuchane lozko biggrin.gif) (do cd-roma bym chowal posciel na dzień)

btw. nowe screeny z halo 3 TUTAJ
Soul
Z Halo 3 ? LOL widziałeś Ty w ogóle filmik z zanzibara nowego tam wygląda to całkowicie INACZEJ! To wygląda jak H2 ninja.gif
Dabman
mysle ze dla osob co graja w halo i sa fanbojami ( w dobrym znaczeniu tego slowa ) gra bedzie miodna:P to tak jak by wypuscili doa5, dodali 1 postac i kilka aren, ta sama grafa etc... tez bym byl zachwyconY! czy jakies doa 4le... na x360, ale patrzac jako gracz ( nie fanboj halo ) stwierdzam iz PO FILMIKACH!! gra wyglada nie wiele lepiej od 2 czesci, choc pojazd robi niezle wrazenie, to jakosc textur ( z filmikow multi ) nie bardzo! ale pewno tak ma byc, multi wielki teren etc... z singla pewno bedziemy lacie grysc, bo gra nas zniszczy, pozyjemy zobaczymy, btw: beta ma byc z multi czy singla? ( opieram sie tym co zobaczylem w CoD3 mega Single - graficznie, o tyle multi cienkie - graficznie, jak barszcz... )

Martwie sie tylko o grafike, bo o fabule czy grywalnosc, nie ma sie co martwic.
Crapa na bank nie bedzie, ani sredniaka!
Jędrek
Wyluzuj, przesadzasz.
Zeratul
CYTAT(Dabman @ 27 04 2007, 15:30) *
mysle ze dla osob co graja w halo i sa fanbojami ( w dobrym znaczeniu tego slowa ) gra bedzie miodna:P to tak jak by wypuscili doa5, dodali 1 postac i kilka aren, ta sama grafa etc... tez bym byl zachwyconY! czy jakies doa 4le... na x360, ale patrzac jako gracz ( nie fanboj halo ) stwierdzam iz PO FILMIKACH!! gra wyglada nie wiele lepiej od 2 czesci, choc pojazd robi niezle wrazenie, to jakosc textur ( z filmikow multi ) nie bardzo! ale pewno tak ma byc, multi wielki teren etc... z singla pewno bedziemy lacie grysc, bo gra nas zniszczy, pozyjemy zobaczymy, btw: beta ma byc z multi czy singla? ( opieram sie tym co zobaczylem w CoD3 mega Single - graficznie, o tyle multi cienkie - graficznie, jak barszcz... )

Martwie sie tylko o grafike, bo o fabule czy grywalnosc, nie ma sie co martwic.
Crapa na bank nie bedzie, ani sredniaka!

przeciez ty sam sobie przeczysz... najpierw piszesz, ze gra nie wyglada wiele lepiej niz halo2 a potem, ze nie bedzie ani crapa, ani sredniaka... nie wspominajac, ze nie masz pojecia w ogole o temacie skoro nawet nie wiesz czego beta bedzie w maju. Proponuje pojsc sie doinformowac zanim po raz kolejny napiszesz prowokacyjny post.
a po filmikach to ja stwierdzam, ze Britney Spears ma grzybice pochwy...

tapeta
http://www.bungie.net/images/Games/Halo3/W...H_Landscape.jpg

A tu obrazek jak najprawdopodobniej beda wygladac controls...
Soul
LOL zanzibar z H2 zanzibar z H3 zero porównania ten z H3 po prostu rozkłada na łopatki tego z H2 icon_twisted.gif Ja tam się o grafe nie martwię jeżeli beta tak wygląda to nie chcę wiedzieć co będzie gdy wyjdzie full ,jak to co będzie ,będzie pięknie!

He tak jak mówiłem te shooty to fake no ale ludzie są he noobami i łykają ba najlepsze jest to że wrzucają to na stronki!!!! NOOOBY!!!!!!!!!!! laugh.gif
Dabman
wtf? zanzibar to osoba? co to jest Halo 3 Beta - Zanzibar Remake.mpg, jakos nie kapuje tego REMAKE?:|
moze ktos to wyjasnic?
Soul
Zanzibar to mapa w MP .Co tu do kapowania była sobie mapa w H2 i teraz jest H3 nieco ją zmienili to dodali to zabrali.Ta z h2 przy tej z H3 jest po prostu brzydka! ninja.gif
Dabman
aha... dlatego tez ten remake, nie gralem po necie w h2... wiec nie wiem, ale dzieki za wytlumaczenie, btw: ten mechanizm obrotowy tez byl w zanzi z 1 czesci?
matek_79
CYTAT(Dabman @ 28 04 2007, 12:44) *
aha... dlatego tez ten remake, nie gralem po necie w h2... wiec nie wiem, ale dzieki za wytlumaczenie, btw: ten mechanizm obrotowy tez byl w zanzi z 1 czesci?

Byl, tele ze nie w H1 a H2 (w h1 zanzi nie wystepuje), tego nie dodali, tyle ze w h2 wygladal dosc hmmm.... biednie.
Ja tam tylko mam nadzieje ze wrzuca cos na ksztalt Lockout'a (wielopoziomowa, mala mapa), bo bez tego jakos biednie mi bedzie (subiektywnie), z drugiej strony na bezposredni remake jakos nie mam ochoty- ponownie spedzic 2-3 lata grajac na tej samej mapie jakos srednio mi sie usmiecha.
Soul
Nom tym bardziej że lockout to taki chillout z Halo 1,mapa którą się najczęściej wybiera wink.gif Mam tylko nadzieje że będzie godny następca tych dwóch mapek(mowa o H3 oczywiście)
YETI
Najlepiej bedzie jak wrzuca Lockout i Chillout wink.gif Jeszcze poprosze Ivory Tower i Midship smile.gif
44bronx
kiedy wreszcie ma byc dostepna ta beta?bedzie to wogole na marketplace czy nie bo nie jestem w temacie?
Salwador
16maj czyli jakies 2tygodnie..A beta nie bedzie dostępna w marketplace jedynie przez ocpje w crackdawnie..chyba ze zostales wybrany do beta testow...
Butcher
H2 Zanzibar = H3 Last Resort. Mapa miażdży. Ilość i ogrom zmian oraz możliwości daje kopa prosto w czaszkę - zwłaszcza fanom oryginalnego Zanzi.
Uriziel
Butcher byłeś już na spotkaniu z programistami Bungie ? Jak tak to pochwalił byś się nowościami. biggrin.gif
Jędrek
Byl, wypowiadal sie w temacie Halo3 w dziale o Halo tongue.gif

Nowy Zanzi jest fajny, ale Slayerow tam nie pogramy ;P
44bronx
QUOTE(Salwador @ 28 04 2007, 17:44) *
16maj czyli jakies 2tygodnie..A beta nie bedzie dostępna w marketplace jedynie przez ocpje w crackdawnie..chyba ze zostales wybrany do beta testow...

to oc musze kupic crackdowna zeby zagrac w bete halo3...wymyslili se...
Salwador
jop..dokladnie...:d
Raiven2
Mam pytanie, jako że dla posadaczy Cracka jest udostępniana beta H3, wie ktoś może(nawet nieoficjalne info się sprzyda) kiedy bete będzie można ściągnąć na swój dysk?? smile.gif
Lord Tidek
CYTAT(Raiven2 @ 30 04 2007, 11:13) *
Mam pytanie, jako że dla posadaczy Cracka jest udostępniana beta H3, wie ktoś może(nawet nieoficjalne info się sprzyda) kiedy bete będzie można ściągnąć na swój dysk?? smile.gif

16 maj smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.