a wie ktos ile ona bedzie zajmowac??? btw. milo mnie zaskoczyl ten crapdałn

dzieki blim za tranzakcje
Jasne ;]
Ciekaw jestem czy jak kupie crackdown na wakacje, to załapie się jeszcze na betę.
beta trwa do 3 czerwca...
Salwador
1 05 2007, 19:13
http://www.halo3.com/ <--spory update na tej oficjalnej stronie..wykaz wszystkich broni..,filmiki,newsy tapety itd...;]
Zeratul
11 05 2007, 05:23
wywiad z kolesiem co gral w bete wew... i zarabistej jakosci filmik...\
gierka pozamiata
http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...s&cid=12432
http://xboxyde.com/stream_3803_en.htmlHalo 3 BETA!!!!!! Filmik!!!!
Inne źródło :]
Grafa nie "robi" tak jak w gearsach ale i tak jest świetna - lece po crapdowna, musze w to pograć
Pozamiatane
Salwador
11 05 2007, 12:12
Jestem nadal tylko ciekaw czy ludzie nadal wierzą w to iż grafa się zmieni po beta testach...W zasadzie mnie to nie interesuje..Halo miało to do siebie że było bardzo przejrzyste..Było wiadomo w co strzelać:p..a to wielki plus...Po obejrzeniu filmiku uważam że...ta gra to maaada faka:p..Jest kozacka i będzie..:p..Już sobie wyobrazam te taktyczne manewry np wybijasz się z tego podrecznego drobnego gravit liftu i z poza muru i strzelasz kolesiowi heada snajpą:p..itdd...Filmik pokazal klase...I w konću ciesze sie z tego co zobaczyłem!!:))
kratos_
11 05 2007, 12:21
Będzie ładniejsza bo tu najpierw robiony jest gameplay a do niego oprawa, w przeciwieństwie do np. gearsów. Poza tym widzieliśmy tylko grafe multiplayera, a Ci co widzieli singla mówią że grafa zabija
Salwador
11 05 2007, 12:29
I wlasnie zapewne tak bedzie..singiel zabije a multi bedzie zabijala swoja miodnoscia jak i gameplayem:)..ale zaloze sie ze pozostawia czystosc taka jaka jest w multi obecnie..
kratos_
11 05 2007, 13:36
Tzn jeśli chodzi Ci o czystość, jako pustość mapy, to dobrze ze zostawia bo masa zasłon i skrzynek nie nadawałaby się do halo. A jeśli o czystość jako sterylność to ma dojść efekt pyłu, że pył będzie się unosił i podlegał zawirowaniom powietrza, ale ten efekt to dodadzą dopiero na ostatniej prostej pewnie.
Salwador
11 05 2007, 17:16
Dokladnie..:)...A tutaj jest filmik kiepskiej niestety jakości ale pokazuje iż można będzie ubarwiać swojego masterchifa w parę kolorów..nie tylko jeden:)
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=62974
spn_sosnowiec
11 05 2007, 18:54
Nowe screeny z wersji BETA (dziennikarze grają od dzisiaj):
http://xboxyde.com/news_4325_en.htmlhttp://xboxyde.com/news_4324_en.htmlSzczerze mówiąc to jedynie woda wygląda ciekawie. Cała reszta mocno przeciętna. Na więcej detali raczej nie ma co liczyć w pełnej wersji (plansza to plansza - nie zrobią nowej w ostatniej chwili), mam jednak nadzieje, że w zamian będziemy mieli 4xAA, 60 fps, motion blur lub jakieś inne "zadośćuczynienie". W końcu do tej pory było tak że topowe gry na 360 jeśli były w 30 fps'ach to w zamian oferowały przynajmniej motion blur + coś extra (super tekstury i detale - GoW; porządny AA, rozmycie dalszego planu jak DR czy LP; AA i cieniowanie wszystko w real-time - GR:AW, SC:DA). Z drugiej strony pamiętajmy, że mamy do czynienia z amerykańską szkołą programowania - wszystko rozplanowane, część efektów dodawanych na końcu - ja czytałem o m.in. trawie 3D (oby nie skończyło się jak w Forzie 2). Podobno Ghost Recon AW jeszcze na 3-4 miechy przed premierą też wyglądał dużo gorzej (brak takiego oświetlenia itp.). 3mam kciuki za tą gierkę. W temacie gameplay'u na pewno będzie rządzić, ale fajnie by było gdyby po chłodnym (pod kątem nie spełnionych oczekiwań w temacie grafy) przyjęciu Forzy 2 360 dostała jakiś tytuł zamiatający na wszystkich frontach (jak GoW wcześniej).
matek_79
11 05 2007, 21:12
CYTAT(PePeP @ 11 05 2007, 20:44)

Nowe screeny z wersji BETA (dziennikarze grają od dzisiaj):
http://www.youtube.com/watch?v=p9vujyArcG4Mozesz nam wszystkim zdradzic gdzie sie schowal master chief w tym crapowatym go*wnie ktore wpisales (wkleiles) jako link do "Nowe screeny z wersji BETA (dziennikarze grają od dzisiaj)"? A moze malo Ci 20%?
Souliku ten filmik mnie pozamiatal

:D:D jak slysze te wszystkie double muerte i triple muerte (muerte- kill) to wierze ze warto czekac na ten tytul, byleby nie w nieskonczonosc
Sam masz 20% wiec możesz sie <pipipi>
Na filmikach widać, że grafika poza wodą nie prezentuje się rewelacyjnie. Gameplay wydaje się być niezły, nie za szybki, nie za wolny. Niestety nie mam już crackdowna więc nie pogram.
Salwador
11 05 2007, 21:59
Buther z psxextreme juz męczy bete tak samo jak qsh z neo plus...Lipa ze dziennikaze dostali bete przed....Gdyz to chyba miały byc testy a nie juz ocena gry?:P..
na jakiej zasadzie to dziala? dostali plytke czy poprostu do konta jest przypozadkowane?
wyglada tak jak powinna wygladac , czego chcecie wiecej ?I tak tworcy mieli łatwo bo jak mozna ulepszyc wyglad tych soliderów ? napewno mieli latwiej niz np tworcy ut3
Bardzo podoba mi sie motyw z grawitacyjna miną i bąbelkową ściana : )
Równiez uwazam ze single bedzie wygladal lepiej
Salwador
12 05 2007, 15:19
gameplaye w ver HD itd;)...juz na
http://www.gametrailers.com/ :)
44bronx
13 05 2007, 15:32
QUOTE(behu @ 12 05 2007, 11:12)

wyglada tak jak powinna wygladac , czego chcecie wiecej ?I tak tworcy mieli łatwo bo jak mozna ulepszyc wyglad tych soliderów ? napewno mieli latwiej niz np tworcy ut3
Bardzo podoba mi sie motyw z grawitacyjna miną i bąbelkową ściana : )
Równiez uwazam ze single bedzie wygladal lepiej
Ja tez uwazam ze singel bedzie wygladal lepiej, ba, duzo lepiej bo beta to tylko mapa do multi wiec nie do ogladania tylko do grania hehe.Poza tym wg ta gra wyglada bardzo ladnie (woda fotorealistycznie a do tego jeszcze ciala po zabiciu chwile sie na niej unosza!!!).Ja sie nie boje o Halo ten tytul bedzie jedna z lub najlepsza gra na 360-tke.
balthier
13 05 2007, 17:46
Po obejrzeniu paru filmików w HD stwierdzam, że faktycznie grafika jest całkiem spoko. Brakuje trochę choćby do Lost Planeta czy Gears'ów ale poza tym na serio spoko. Niech jeszcze dodadzą motion blur albo inny fajny efekt to będzie pozamiatane (lub cieniowanie realtime).
master_PL
13 05 2007, 20:31
Mam kumpla w friendsach, który od wczoraj pocina w HALO 3 betke

. Ja zaczynam od środy
Prime Hunter
13 05 2007, 20:41
Czy w wersji Beta, będzie możliwość zaproszenia do gry znajomych?
master_PL
14 05 2007, 10:07
CYTAT(Prime Hunter @ 13 05 2007, 21:41)

Czy w wersji Beta, będzie możliwość zaproszenia do gry znajomych?

W środe będę gral, to Ci odpowiem
Jedno pytanko:
Czy pograja wszyscy ktorzy maja Crackdowna(oczywiscie po uprzednim sciagnieciu) czy tylko ci, ktorzy maja Crackdowna z naklejka Halo 3 Beta?(slyszalem ze w kazdym Crackdownie jest/bedzie mozliwosc sciagniecia Bety Halo 3, ale tak na wszelki wypadek pytam sie

)
Zeratul
14 05 2007, 13:29
hmm w sumie, to pytam tylko bo nie mam jak w pracy sprawdzic... zostaly 2 dni... ustalony jest juz czas startu bety?
Ponoc juz niektore osoby (nie pracownicy) graja... wie ktos cos na ten temat?
Beta została udostępniona dla ludzi z mediów już parę dni temu.
Właśnie dobre pytanie Zeratul zadał , jak to jest w jakich godzinach 16 maja będzie można ściągnąć tą betę? Dajmy na to jest 00:01 16.05.07 i co H3 beta dostępna?
Zeratul
14 05 2007, 14:59
PONOC TAK ALE CZASU PDT...
matek_79
14 05 2007, 16:08
Na bungie.net jest licznik ktory odlicza czas do udostepnienia bety, mozna sobie latwo obliczyc o ktorej dokladnie bedzie dostepna.
matek mogles byc tak laskaw i odrazu napisac...
matek_79
14 05 2007, 16:43
Dokladnie za 1 dzien, 20 godzin, 19 minut i 20 sec

Czyli 16 maja o 14:02
Medale in Halo 3Trochę się pozmieniało :]
master_PL
14 05 2007, 19:25
CYTAT(Soul @ 14 05 2007, 19:28)

Medale in Halo 3Trochę się pozmieniało

Co dają te medale ??
Satysfakcje z bycia PRO :PP
Fajnne te nowe medale ;] Mam nadzieje, ze znow bedzie mozna z bungie.net wklejac swoje mecze
Saunter
14 05 2007, 20:15
Ciekawe ile mastachów zrobi Kilimanjaro:)
_Bobek_
14 05 2007, 20:34
CYTAT(Soul @ 14 05 2007, 21:26)

Każdy kto jest PRO.
Czyt. Soul
I teraz pewnie będzie tak że odznaka = achievement. Zabić 30 osób pod rząd nie ginąc ani razu - to chyba będzie najtrudniejsze.
Raczej tak nie bedzie... no, mam taka nadzieje ;-)
master_PL
14 05 2007, 22:32
W Becie HALO 3 będzie można Achievementy zdobywać ???
mysle ze nawet gracz ktory zacznie ledwo pomiatac w halo3, bedzie mial tego achivment'a zrobionego po paru dniach... dzieki znakomitym kolega, ktorzy beda sie podstawiac, oraz na zmiane.
Nie ma co, ustawki to chora zecz, chcesz pokazac ze jestes masta? zrob to uczciwie:/
Wiec ten akurat achivment nie bedzie tak trudny, jak zabicie kolesi w ciagu 4 sekund 7 bodajze.
niewiem czy grales w Battlefielda 2 na 360 bo tam sie nie da zrobic ich w normalny sposob
najtrudniejszy bylby archiev w H3 - zrob 30 fragow nieginac przy tym oraz wygraj runde w czasie 5 min
ale cos oznaczaja te achiv... a nie iscie na skroty:/ wiem ze niektore sa mega trudne, ale jaka przyjemnosc jak zrobisdz je bez oszukiwania:/ czujesz sie lepszy od tych osob ktore zrobily go w 15min... a Ty robiac go realnie po roku gry dzien w dzien!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.