Stary widzę że znasz już sposób na to, nooby niech robią co chcą , każdy szanujący się Halo player , wie że zabić 30 typa jest do ogarnięcia , i nie jest to w cale trudne ,IMO dużo bardziej trudne jest zdobycie Killingmanjaro.Ze Spree'dem zawsze było easy! Granie przeciw noobiką robi swoje możesz ich zabić 30 razy , ale zrobić na nich killingmanjaro to już całkiem inna bajka:/
Bobek - daj spokój
Prime Hunter
15 05 2007, 06:21
Wie może ktoś do ilu osób będzie można grać w multi?
Pewno tak jak zawsze 8 vs 8 max .
Butcher
15 05 2007, 07:40
- multi w Halo 3 (także finalnie) to max. 16 osób
- Beta ofkoz nie ma achievementów
- statsy i medale zdobyte w Beta nie zostaną przeniesione do finalnej wersji
Apollo302
15 05 2007, 07:41
Szybkie pytanie...Kupilem dzisiaj Crackdawna z Beta Halo3 czy bede mial mozliwosc pograc w Bete czy byl jakis moze termin rejestracji tej bety i jest juz za pozno???
Butcher
15 05 2007, 07:42
AFAIK nic nie trzeba było rezerwować. Masz Crackdowna z opcją - zagrasz w Betę.
Apollo302
15 05 2007, 07:46
Oks thanks for very fast answer
Jest opcja w becie nagrywania meczów?
Brolly PL
15 05 2007, 09:48
ja szłyszałem zę bedzie mozna grać nawet w 60 osób w multi ale moze to była tylko plotka. mysle ze bedzie mozna bo gra HUXLEY bedzie miała fajny multi i oprawe graficzną.
pozdro
CYTAT(Soul @ 15 05 2007, 09:39)

Jest opcja w becie nagrywania meczów?
Prawdopodobnie bedzie mozna, ale tylko z ujecia FPP.Dopiero w finalnej wersji bedzie mozna sie bawic kamera tj.obracac, zoomowac, slow motion robic itp.
Heheh Dzięki,wiem słyszałem już o tym;]
Halo3 Splitscreensplit HALO 3 = split z
HALO 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! = LAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salwador
15 05 2007, 17:16
W końcu split poprawili:)...oby dało sie grac 2v2 i jakieś małe mapki??:)..
Co do gry 60 osób..To bungie zaprzeczyło i podczas wywiadu powiedzieli że zostaną przy standardzie..:)
rafal180
15 05 2007, 17:21
Ostatnio przeczytałem, że ponoć w Polskich crackdownach wraz z grą nie są dołaczane klucze do bety jak ma to miejsce zagranicą. I jak ktoś ma oryginał crackdowna ale nie ma klucza to sobie niepogra
A ja ostatnio przeczytałem że każdy Crackdown ma betę.I tak jest proszę nie siać zamętu albo podać stosowny link , po kij dają opcję z której i tak nie nie można by było skorzystać.
Nitro619
15 05 2007, 17:55
CYTAT(rafal180 @ 15 05 2007, 18:21)

Ostatnio przeczytałem, że ponoć w Polskich crackdownach wraz z grą nie są dołaczane klucze do bety jak ma to miejsce zagranicą. I jak ktoś ma oryginał crackdowna ale nie ma klucza to sobie niepogra
Nie jestem expertem, ale uważam, że M$ nie robi specjalnej edycji Crackdowna do Polski

Jedyne czym się różni od np. UK to okładka i instrukcja, ale płyta ma chyba identyczną zawrtość, więc i klucze do testów na niej są...
nie ma identycznej zawartosci, jest spolszczona, tak jak doa xbv2
Don Kaczorek vel Kaczondo
15 05 2007, 18:15
A przypadkiem wszystkie PAL-owskie wersje nie maja polskiej wersji jezykowej?

Nie ma sie o co martwic.
master_PL
15 05 2007, 18:28
Ja mam wersje francuską, ale sama gra jest po polsku,natomiast pudełko i papierki są po francusku...I bete oczywiście moge ściągnąć..
Jak każdy ,eh wejdzie taki i sieje zamęt :/
KONIEC off topa
Spiderman
15 05 2007, 20:19
Nie do 60 graczy?

Polecam obejżeć ten filmik, w szczególności posłuchać gościa trochę przed środkiem...
Lord Tidek
15 05 2007, 21:15
CYTAT(Spiderman @ 15 05 2007, 21:19)

Nie do 60 graczy?

Polecam obejżeć ten filmik, w szczególności posłuchać gościa trochę przed środkiem...
Jaki filmik ? Powiedz ktory a ja ci powiem czy sie nie przeslyszales

bo 16 i 60 brzmią podobnie w angielskim

Jesli chodzi o ten filmik:
Filmik to gosc mowi dosc niewyraznie 16 i tyle
dobra to kogo jutro bede widziec w lobby??
Ja na 100% robotę kończę o 14 , na furkocie do domu i Zasysam!!! :]
16 i 60 nie brzmi podobnie... sikstin a siksti? wymawiasz to "nascie" tin...
btw: wiadomo kiedy dokladnie bedzie dostepna beta? mniej/wiecej?
Salwador
15 05 2007, 22:47
No widocznie Spiderman ma coś słabe te swoje super moce:p..Dosłuchaj się wyraźnie..;)..16scie i koniec..

..
Im the boss and i make a rules..;)..Joking...
Mastah27
16 05 2007, 09:51
25 września (26 w Europie) rozpoczniemy kończenie walki, czyli data premiery Halo 3:
http://www.xbox.com/en-US/community/news/2...=HR1a-Halo3NewsWiedziałem, że wydadzą H3 w takim terminie, żeby nie trafić na okolice premiery GTA IV

.
Lipa wielka, beta od 16maja do 3 czerwca ( bardzo krutko ) a finalna wersja 25 wrzenia:/ mogli by chociaz do konca czerwca, badz do polowy lipca dac bete, na biezaco aktualizowac ja, a pozniej wylaczyc, tak aby ludzie zakupili finalna:(
Do 6 tego czerwca.Przestańcie wreszcie marudzić !!!

IMO to bardzo dobre info że czekam do września anie do listopada-grudnia.
www.majornelson.com
Mozna sciagac juz bete!
Zeratul
16 05 2007, 12:37
kurnaaaaaaaaa akurat beda bedzie dostepne 10 min przed tym jak wychodze do pracy!!! fuck mam nadzieje, ze serwery Live przezyja oblezenie i bedzie sie dalo sciagnac po 6pm EST... i nie bedzie kapiastej historii jaka byla z "bring it home" i trailerami z E3
dajcie znac jak szybko wam sie sciaga... bo jak bedzie za wolno szlo to ja chromole sciaganie do jakiejs 10 pm EST
-gmeru-
16 05 2007, 13:04
U mnie jeszcze nie ma a już 14 ; /
U nikogo nie ma na razie.
btw - proszę się wstrzymać z postowaniem do czasu zagrania - żeby się nieład nie zrobił.
elimiko
16 05 2007, 13:05
CYTAT(Zeratul @ 16 05 2007, 13:37)

kurnaaaaaaaaa akurat beda bedzie dostepne 10 min przed tym jak wychodze do pracy!!! fuck mam nadzieje, ze serwery Live przezyja oblezenie i bedzie sie dalo sciagnac po 6pm EST... i nie bedzie kapiastej historii jaka byla z "bring it home" i trailerami z E3
dajcie znac jak szybko wam sie sciaga... bo jak bedzie za wolno szlo to ja chromole sciaganie do jakiejs 10 pm EST
Przezywam prawie dokladnie to samo, od rana do ok. 18:00 jestem w pracy

Jedyne co prawdopodobnie zrobie, to poprosze moja Lady, aby wpadla do mnie, wlaczyla 360-tke i zalączyla sciaganie bety

Przypuszcam ze oblezenie serwerow moze byc tak wielkie, ze zasysanie potrwa co najmniej kilka godzin...
Zeratul
16 05 2007, 13:50
Posted by Frankie at 5/16/2007 5:22 AM PDT napisał/a:
CYTAT
Folks are reporting problems downloading the Halo 3 Beta via Crackdown this morning. We have alerted the appropriate Live authorities and they are taking care of the problem as we speak. More news as it comes in.
Don Kaczorek vel Kaczondo
16 05 2007, 14:06
No, jakby to powiedziec... przewidzialem taka sytuacje, jestem spokojny (chociaz rozczarowany). Po przezyciach i doswiadczeniach z patchami do WoW'a takie rzeczy mnie po prostu nie sa w stanie zaskoczyc.
master_PL
16 05 2007, 14:21
Czyli kiedy można się spodziewać Bety??
Uriziel
16 05 2007, 14:25
Miałem nadzieję że dzisiaj tak do 1.00-2.00 w nocy zassam pogram jutro, bo w weekend mnie nie będzie szkoła a tu taki h*j, jak ja lubie Microsoft i wszystko z nimi związane
Po za tym ktos mowil o kluczu:| gdzie niby On jest? czy to tylko kolejny farmazon?
Zeratul
16 05 2007, 14:48
byly 3 sposoby na dostanie sie do bety...
- rejestracja na stronie
- granie przez 3 h w h2
po tych dwoch dostawales klucz do marketplace, ktory ci umozliwial sciagniecie bety
trzecim sposobem jest crackdown
i z tego co wiem tylko ta trzecia nie dziala...
mord00k
16 05 2007, 14:52
CYTAT(Zeratul @ 16 05 2007, 15:48)

trzecim sposobem jest crackdown
i z tego co wiem tylko ta trzecia nie dziala...
Ki chu,j? Fajnie, mam nadzieję ,że to naprawią , a jeśli sobie odpuszczą to... ekhym.
Mam w każdym razie nadzieję na szybkie forumowe relacje jak to wygląda itd
O pierwszych dwoch sposobach w ogole nie slyszalem - chyba ze mowisz o Stanach.
Wątpie zeby wtedy ludzie kupowali Cracdowna dla bety - jak mogli lyknac HALO 2 za 20 zl...
Zeratul
16 05 2007, 15:05
CYTAT(easye @ 16 05 2007, 15:54)

Wątpie zeby wtedy ludzie kupowali Cracdowna dla bety - jak mogli lyknac HALO 2 za 20 zl...
byl limit miejsc... trzeba bylo grac bodajze przez 3 dni po 3h, potem o okreslonej godz zarejestrowac sie gdzies i pierwsze iles tam tysiecy osob sie dostalo.
Ja probowalem sposobu pierwszego (nie wyszlo)
Kupilem Crackdown i czekam w robocie na wasze relacje. Microsoft ma czas do 6pm EST zeby to naprawic, potem bede dzwonil do C/S i wyzywal ich od zlodziei

tak samo jak porzuca pomysl i wypuszcza Bete dla ogolu...

bo tylko dla bety kupilem crackdowna.
Jacobss
16 05 2007, 15:17
CYTAT(Zeratul @ 16 05 2007, 16:05)

CYTAT(easye @ 16 05 2007, 15:54)

byl limit miejsc... trzeba bylo grac bodajze przez 3 dni po 3h, potem o okreslonej godz zarejestrowac sie gdzies i pierwsze iles tam tysiecy osob sie dostalo.
Ja probowalem sposobu pierwszego (nie wyszlo)
Kupilem Crackdown i czekam w robocie na wasze relacje. Microsoft ma czas do 6pm EST zeby to naprawic, potem bede dzwonil do C/S i wyzywal ich od zlodziei

tak samo jak porzuca pomysl i wypuszcza Bete dla ogolu...

bo tylko dla bety kupilem crackdowna.
Ja spróbowałem 1 sposobu i co? Zostałem wylosowany a kodu dzisiaj jeszcze nie dostałem. Co oni se wyobrażają...
Zeratul
16 05 2007, 15:22
mieszkasz w US? bo tylko amerykanie mogli skorzystac z tego dobrodziejstwa...
Jacobss
16 05 2007, 15:49
CYTAT(Zeratul @ 16 05 2007, 16:22)

mieszkasz w US? bo tylko amerykanie mogli skorzystac z tego dobrodziejstwa...
Mam wszystko zarejestrowanie na USA. Adres mojego wujka, a gamertag zapisany na USA. Więc, zastanawiam się o co do diabła chodzi! A mieszkam w Niemczech ale to znaczenia nie ma, jeżeli mam na USA gamertag i adres też prawidłowy czyż nie?
nie, musisz byc w USA i korzystac z IP przeznaczonych dla USA
CYTAT
- granie przez 3 h w h2
że co???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.