Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
mord00k
granie przez 3 godziny w halo 2
Soul
CYTAT(TomisH @ 16 05 2007, 12:05) *
U nikogo nie ma na razie.
btw - proszę się wstrzymać z postowaniem do czasu zagrania - żeby się nieład nie zrobił.

Proszą o zalecenie się do tego!
nelson
CYTAT(mord00k @ 16 05 2007, 21:19) *

rozumiem co napisal ale nie rozumiem tej mozliwosci dostania kodu do bety przeciez to jakis absurd!! niby jak sie ten kod dostanie?? zeratul znasz kogos kto dostal klucz do bety przez granie 3 godziny w halo 2?
Zeratul
CYTAT(nelson @ 16 05 2007, 19:49) *
CYTAT(mord00k @ 16 05 2007, 21:19) *

rozumiem co napisal ale nie rozumiem tej mozliwosci dostania kodu do bety przeciez to jakis absurd!! niby jak sie ten kod dostanie?? zeratul znasz kogos kto dostal klucz do bety przez granie 3 godziny w halo 2?

nie znam osobiscie nikogo, ale...
CYTAT
It's easy. Play Halo 2 online for three hours between Thursday, Feb. 1, 2007, 12:01 a.m. EST and Feb. 3, 2007, 11:59 p.m. EST. If you survive, rush to the official Halo 3 website and be part of the first 13,333 gamers to register in the "Rule of Three" program. If, however, you end up being number 13,334 ... well, you'll have to buy Crackdown.

http://www.joystiq.com/2007/01/03/play-hal...to-halo-3-beta/

mam nadzieje, ze to wszystko wyjasnia.
Soul
Czy ja was o coś nie prosiłem O_O
RaselPL
pierwsze wrażenia osoby która dostała klucz : (niestety to nie ja sad.gif )

-brak AA
-na oko 20fps

Don Kaczorek vel Kaczondo
moje wrazenia z jazdy ferrari ffx: wolno przyspiesza, slabo trzyma sie drogi. dry.gif niestety, nigdy nim nie jezdzilem, ale ja wiem swoje. *ironia*
nie grales, pewnie nawet filmiku nie widziales - ale uslyszales od kolegi kolegi. 'pierwsze wrazenie' w dupe mozna sobie wsadzic, kazdej grze trzeba poswiecic troche czasu. aa rzeczywiscie (podobno) nie ma, ale 20 fpsow? no, nie gralem, ale przypadkiem w 1080p H3 nie mialo w 60 fpsach chodzic? rolleyes.gif
RaselPL
CYTAT(Don Kaczorek vel Kaczondo @ 16 05 2007, 23:35) *
moje wrazenia z jazdy ferrari ffx: wolno przyspiesza, slabo trzyma sie drogi. dry.gif niestety, nigdy nim nie jezdzilem, ale ja wiem swoje. *ironia*
nie grales, pewnie nawet filmiku nie widziales - ale uslyszales od kolegi kolegi. 'pierwsze wrazenie' w dupe mozna sobie wsadzic, kazdej grze trzeba poswiecic troche czasu. aa rzeczywiscie (podobno) nie ma, ale 20 fpsow? no, nie gralem, ale przypadkiem w 1080p H3 nie mialo w 60 fpsach chodzic? rolleyes.gif

a ty mistrzu grałeś ? nie, on grał więc chyba jednak wie więcej od ciebie. aha no i filmików oczywiście nie widizałem bo tylko ty masz dostęp do takich rzeczy icon_cry3.gif
Uriziel
CYTAT(Don Kaczorek vel Kaczondo @ 16 05 2007, 23:35) *

Człowieju chyba cię posrało z tym 1080p i 60 fps biggrin.gif , konsola by się prędzej spaliła niż to pociągneła a z tego co widać na filmikach to gra idzie w 720p i tak zapewne będzie.
opall
CYTAT(RaselPL @ 16 05 2007, 22:30) *
pierwsze wrażenia osoby która dostała klucz : (niestety to nie ja sad.gif )

-brak AA
-na oko 20fps

wrazenia z wycieczki do szwecji:

-codziennie dymanko
-w pizdu alkoholu
-znow dymanko
-alkohol
- i dymanko

niestety to nie moje wrazenia, ale kolezanka mowila ze bylo gites....

aha a kolega kolegi mowil ze ma kuzyna co to jego znajomy kumpluje sie z synem sprzataczki w bungie no i ona mowila ze halo 3 graficznie mozg wypala;

prosze wiec nadgorliwcyh 13 latkow i rowniez tych starszych co jeszcze zycie nie pozbawilo ich tej nadgorliwosci o powstrzymanie sie z tego typu komentarzami do czasu osobistego/ indywidualnego/ namacalnego kontaktu z gra... eot
Uzny
CYTAT(SketchFactor)
UPDATE : 5/16/07 3:55 p.m.
We're happy to finally announce that the issues being faced with the Halo 3 beta and Crackdown will be resolved shortly. The Microsoft team has found a solution and it's undergoing final testing now.

Assuming the test pass goes according to plan, the fix will come in the form of a Crackdown title update within the next three to six hours.

We understand many of you were eagerly awaiting your chance to jump into the Halo 3 Beta and this technical issue has put a damper on your plans. Thankfully the fix is incoming and we're sincerely sorry for any inconvenience this has caused. Ultimately we hope this will all soon be a distant memory once you pick up the Spartan Laser, launch yourself from a Mancannon and enjoy online shenanigans with your friends.

As a reminder, people who already have the Halo 3 Beta are unaffected by this issue. We'll keep you posted as soon as we have more information.

No to czekamy... dalej.
elimiko
Nadejszla wielkopomna chwila. Jest beta HALO 3 !!! smile_viking.gif

Zaczelem zasysac, sciaganie idzie dosc wolno, ale za jakas godzine na pewno zagram, hie hie biggrin.gif

Chyba jako jeden z nielicznych w Polsce nie przesypiam nocki z tego powodu. Wuj ze jutro na 9:00 do pracy teehee.gif

Godz. 4:54 - Aktualnie postep sciagania wyglada u mnie w nastepujacy sposób: 1% - 1 min.
Zeratul
http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...s&cid=12468

CYTAT
Halo 3 Beta Downloads via Crackdown are fixed!

It's been a long day for a lot of people but we're happy to announce that effective immediately, a title update for Crackdown is available on Xbox Live that will fix the issue that previously prevented you from downloading the beta. The Microsoft team just deployed this fix and when you launch Crackdown you should receive a prompt to download the update.

Please note that it could take up to four hours for your console to receive this update based on various factors. However, the good news is that we're in the clear and Halo 3 gameplay is just over the horizon.

We realize this has been a pain for many and an inconvenience at the very least. Given the circumstances, we've decided to extend the duration of the Halo 3 Beta from June 6th to June 10th at 11:59 PM PDT. So, you lost almost a full day of play today but to make up for it we're tacking on four more days (and a weekend at that).

We apologize for the delay and hardships this issue has caused and hope that it quickly becomes a distant memory clouded by good times playing Halo 3 with your friends.

Thank you all for your patience and understanding. We'll see you online!

Note : A rare bug has been discovered that sometimes results in improper text display in the game UI. Basically, you won't see any text at all. If you encounter this issue, you can fix it yourself by doing the following:

1. Restart your Xbox 360
2. Boot up the Halo 3 Beta
3. While the Halo 3 Beta is loading, immediately press up on the D-Pad and hold the A button until you see the Bungie logo. If you perform this correctly a dialog box will appear confirming maintenance has been done to your system.
4. Resume the Halo 3 Beta

czas bety wydluzony!!

UWAGA!!

Jezeli nadal macie problemy i nadal macie info zeby sprawdzic pozniej, to musicie wyczyscic pamiec. Wchodzicie na pamiec(memory) i wklepujecie..
Y X X LB RB X X
dzieki dla CEEST za pomoc

TRANSFER
pierwsze 60% lyknelo mi w 10 min, wiec nie moglem narzekac... teraz po kolejnych 20min jestem na 74% wiec chyba wszyscy juz sie rzucili... o ile sie nie myle, to CEEST juz ma.
Soul
Beta (dopiero) JEST!!! Zasała mi się w jakieś 10 Minut pięknie!!!!!!
elimiko
Chcąc zalączyc przed chwila kolejny mecz, napotkalem na swojej drodze cos nieprzyjemnego, a mianowicie:

GAME OVER
"The Halo 3 Public Beta is either currently unavailable, or has expired. (...)"

Czy ktos mial cos podobnego?? confused.gif

EDIT: Jesli ktos mialby problem, ktory wyzej opisalem i nie mogl wejsc do gry, to dziala metoda wyczyszczania pamieci, czyli: trzeba wejsc w Memory (pamiec) i wklepac kombinacje Y X X LB RB X X (podał to wczesniej takze Zeratul)
Powinno pomoc.

Soul
U mnie działa ale miałem coś podobnego pobawiłem się d-padem i poszło ;D

Co mogę napisać po zagraniu dwóch meczy,to nic innego jak z bustowane H2 (mam tu namyśli tryb MP nie grafe) wyrzucili bugi ,a reszte dopracowali maxymalnie jak się da .Od razu czuć że auto aim jest mniejszy (ze Snipery strzela się trudniej to samo BR, carabine fajnie robi IMO daje radę w H2 tej broni w ogóle nie tolerowałem ;] )Wygląd i do głosy każdej z borni jest zajefajny ;] Shotgun wraca do gry zabija tak jak powinien zabijać od dawana ! Co do lasera to na filmikach wszystko wygląda fajnie a tak naprawdę nie strzela sięz tego tak łatwo jak to wygląda:) Zielone również straciło aima i to cholernie! (I bardzo dobrze!) he jedyne złe od czucie to takie że gra chodzi wolniej niż H2 albo mi się coś zdaję ;P patenty z X dają rade na razie tylko dane mi było podnieś lifta ;P pozdro! biggrin.gif

Towarzysz
WRESZCIE G R A M! Demo sciagnelo sie bardzo szybko. Troche dziwi mnie brak jakiegokolwiek intra. Gra dziala bardzo dobrze, nie doswiadczylem zadnych lagow. Raz mi przyciela, jak duzo dzialo sie na ekranie. Ciekawy jest ten patent z nagrywaniem filmikow (HLTV juz mamy, to teraz czas na HALOTV).

a chcesz warna za śmiecenie? - koso
Nie, ale pocieszyc sie chyba troche mozna smile.gif
maciek88
giera jest zacna, zaczęło mi się to podobać smile.gif nie mówie, że to jakiś szok i w ogóle ósmy cud świata, ale gra się naprawde przyjemnie. trochę szkoda, że postać tak wolno chodzi, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. mam nadzieje, że damy radę się wspólnie jakoś wieczorem ustawić.

aha, jak się zmienia granaty? smile.gif
44bronx
ja chcialem tylko zpytac bczy jak teraz kupilbym crackdowna to caly czas moglbym sciagnac ta bete Halo3??
Dabman
CYTAT(44bronx @ 17 05 2007, 12:55) *
ja chcialem tylko zpytac bczy jak teraz kupilbym crackdowna to caly czas moglbym sciagnac ta bete Halo3??

Tak, gra to gra, bez roznicy, przez opcje w grze wchodzisz do bety.
Soul
CYTAT(maciek88 @ 17 05 2007, 10:20) *
giera jest zacna, zaczęło mi się to podobać :) nie mówie, że to jakiś szok i w ogóle ósmy cud świata, ale gra się naprawde przyjemnie. trochę szkoda, że postać tak wolno chodzi, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. mam nadzieje, że damy radę się wspólnie jakoś wieczorem ustawić.

aha, jak się zmienia granaty? :)

LB, fakt w H2 masterchief biegał chyżej (szybciej) Tu za to Snipera jest KOZAK!!!!
Zeratul
Ok najpierw małe tło. Zacząłem ściągać bete ok 11pm EST po 10 min jak już wspominałem miałem 60%, potem było już gorzej, a % rosły coraz wolniej. Ok 12.30 mając 88% zasnąłem _-_ Anyway obudziłem się o 3 am EST i nie wiem jakie siły mnie do tego przekonały, ale postanowiłem sprawdzić. Ściągnęła się betka i zacząłem szukać tego zakichanego dema ^^; CEEST szybko mi powiedział, że jest w grze ^^; Przypominam była 3 am. Zagrałem 2 mecze, Team Slayer, na dwóch różnych mapach.
Ogólnie MC porusza się wolno, w porównaniu do takiego Vegas strasznie wolno. Snajperką bardzo źle mi się grało. Nie mogłem nic wycelować, będę musial pobawić się w opcjach by zmienić szybkość celowania. Shotgun spisuje się wybornie i naprawdę świetnie nim się gra, tak samo karabinami (grałem dwoma różnymi, ale nie pamiętam którymi ^^wink.gif ZERO LAGÓW. Szło mi średnio, zazwyczaj 3-4 miejsce w teamie, z 4-5 zabitymi w meczu do 25. Wiem, że słabo... ale była 3 w nocy, a ja byłem nieprzytomny. Jest bardzo miodnie. Przeciwnicy bawili się częstokroć pojazdami, nigdzie nie potrafiłem znaleźć shieldow. Jedynie co wypróbowałem power drain... na sobie.
Nie podoba mi się to, że w TS zrespawnowałem się raz i nie minęła sekunda jak koleś mnie ustrzelił ze snajperki stojąc na końcu planszy.
Graficznie jest gorzej niż w GRAW2 czy GoW... ale jest bardzo ladnie i ja nie narzekam. Nie wspominając, że praktycznie od razu przestałem zwracać uwagę na grafikę i skupiałem się na samym gameplay. Gra pozamiata wszystko i we wrześniu ludzie będą grać tylko w jedną grę na serwerach Live - HALO 3

Jak coś dziś od ok 24. jestem
Maiden
http://www.valhalla.pl/news4036-Halo-pobije-iPoda.html

Zune Halo 3
Mi beta sie bardzo podoba; usuna tylko lagi, z czym chyba problemu miec nie beda, oraz powinni wygladzic modele, tekstury itd.. bo te zabki mnie dobijaja, zastanawiam sie czasami, czy ja gram w 720p czy 480. dry.gif Do tego przynajmniej stala ilosc 30 klatek, ale byloby imba zobaczyc 60. happy.gif
Zeratul
wlasnie kod sieciowy jest swietny i wszyscy go zachwalaja, wiec raczej ty musisz lacze zmienic, a nie oni cos usprawniac...
Prime Hunter
Gra jest fenomenalna ohmy.gif
Zacząłem o 14 i po kilku chwilkach patrzę na zegarek... godzina 18 smile.gif
CYTAT(Zeratul @ 17 05 2007, 19:18) *
wlasnie kod sieciowy jest swietny i wszyscy go zachwalaja, wiec raczej ty musisz lacze zmienic, a nie oni cos usprawniac...

nah watpie o moje lacze sie nie martw, bo mam bardzo dobre jak na polskie warunki. przed chwila gralem z dwoma kolesiami to po prostu byla tragedia - wszyscy z czerwonym paskiem, cofalo co chwile, a po celnym strzale gosc padal dopiero po paru sekundach... catfight.gif
RaselPL
CYTAT(Don Kaczorek vel Kaczondo @ 17 05 2007, 19:40) *
CYTAT(Zeratul @ 17 05 2007, 19:18) *

nah watpie o moje lacze sie nie martw, bo mam bardzo dobre jak na polskie warunki. przed chwila gralem z dwoma kolesiami to po prostu byla tragedia - wszyscy z czerwonym paskiem, cofalo co chwile, a po celnym strzale gosc padal dopiero po paru sekundach... catfight.gif

ja na neti 1mb żadnych lagów nie mam, nawet minimalnych opóźnień jak w GoW niema, chyba jednak coś nie bardzo te twoje bardzo dobre łącze
"opuznienia" juz minely i da sie grac.
t3xz
W lobby ciśnijcie "X" i wybierzcie wyszukiwanie meczy poprzez wybieranie tych z najlepszym łączem. Tym rozwiązaniem mecze chodzą praktycznie przy minimalnych lagach wink.gif
nelson
widze ze beta siadla, albo wszyscy mijaja albo caly czas jest loading lub retrieving files from xbox live.... co za badziewie
Dabman
CYTAT(nelson @ 17 05 2007, 23:13) *
widze ze beta siadla, albo wszyscy mijaja albo caly czas jest loading lub retrieving files from xbox live.... co za badziewie

Beta ogolem rowna sie = badziewie ( ale to raczej alpha, badz wczesna beta... ) lub inaczej, nie dopracowana gra, wiec czego oczekujesz?

poto jest beta, aby zglaszac niedogodnosci, a nie grac w najlepsze, siedzac przed konsola i nazekajac, nazekac bedziesz mogl 25 wrzesnia.

Wracajac do tematu, ile zajmuje ta beta ( pojemnosc )?
Jędrek
Niecaly 1 GB.
Czezare
Nelson-->Dokladnie.Wszystko sie nagle wykrzaczylo.Ok 17-stej 18-stej miodzio, a dwie godziny pozniej juz kila mogila dry.gif Ja klade to na karb tego, ze Hamerykanie sie obudzili i dokumentnie zaflekowali serwery tak, ze reszta swiata nie moze grac mellow.gif
nelson
o 22 godzinie osob online w becie na swiecie bylo ponad 33 tysiace o 23 godzinie bylo 848 osob...
Goldi69-PL-
Pogralem wczoraj kilka godzin i niezbyt pozytywne wrazenia.

Po pierwszym wlaczeniu wydaje sie jak by sie gralo slimakami lub biegalo pod woda, gra jest straszliwie wolna (zupelnie jak stare Halo w PALu), do tego granaty mimo iz dalej leca to jakos takze strasznie wolno a i wybuch fragowych tez z jakims delayem, trzeba byc nostadamusem zeby dobrze wyliczyc rzucajac przed typa granat.
Nowe bronie nie robia wogole, laser juz po pierwszym dniu grania uwazany jest za przegieta bron, w rekach dobrego gracza jest 3x grozniejszy niz bazoka, a przypominam ze to pierwszy dzien bety, wiec co bedzie za rok. Lifty i miny jeszcze ujda, nowy granat (ten z kolcami) takze daje rade. Duza porazka sa pola sliowe w bazach przez ktore nie mozna strzelac, jak wczoraj gralismy na mapie zimowej w tryb VIP to typ jak sie skampil w korytazyku z shotgunem za polem silowym to ni hu. nie dalo sie go uwalic.
Nowy pojazd (ten quad) praktycznie niewiele wnosi.
Skoki przegiete sa na maxa, MC skacze o kolejne 0,5m wyzej, jak przy typie wyskoczysz i gdzies zboku jest typ z BRem to juz nie spadniesz na ziemie bo cie 3x zdarzy uwalic.
Auto Aim jak byl tak jest i nie widze w tym temacie poprawy, a mele jak wczoraj patrzylismy to dociagaja jeszcze bardziej jak w H2.
Graficznie bardzo przecietnie, chropowate krawedzie na maxa draznia, woda ktora sie wszsyscy zachwycali jaka to nie jest cudowna wcale nie robi, do tej z Far Cry to jej brakuje i to wiele. Textury jak to w wielu grach co mnie drazni, wyostrzaja sie na kilka metrow przed toba.
Ogolnie do bugow z prznikajacymi texturami i innymi takimi nie bede sie przyczepail bo to beta, najlepsze bylo jak wczoraj typ granatem uwalilem, on wyskoczyl i glowa mu prznika przez textury a cialo zwisalo bezwladnie i tak wisial z 5min w naszej bazie. :)
To co mi sie podobalo to lod na scianach na mapie w zime, slady na sniegu (szkoda tylko ze znikaja) i wybuchy granatow fajny efekt calkiem.
Oczywiscie opcja zapisu meczu tez super sprawa i mozliwosc wyslania taowego tez robi, mam nadziej ze w calej wersji bedzie normalnie przewijanie i mozliwosc wyciecia co lepszych akcji.
Zapewne dziobne jeszcze do czasu az gra mnie nie zacznie irytowac jak Halo2 a narazie wracam do Resistance ktore jak dla mnie jest duzo lepsze w multi.
Apollo302
Rzeczywiscie z tymi granatami to przegiecie na maxsa..Czemu do ku... Nie wrzuca starych dobrych z Halo?? Tam bylo widac ze granat leci tam gdzie go sie rzuca, nie bylo zadnych opoznien a tutaj rzucasz i po 5 sekundach widzisz jak wylatuje mu z reki z tym ze pierw macha reka a dopiero po chwili leci granat zalosne.....Dzwieki tez sa do bani, za bardzo przesadzone, ten nowy squad wydaje odglos zepsutego odurzacza, moze sa to drobiazgi ale czuc ze znowu Bungie porawia ideal zwany Halo z tym ze wychodzi "jak zwykle"
nelson
eee przesadzacie, ja zauwazylem tylko ze jak rzuca sie granat to leci on nizej niz powinien
Sanryu
Ogolne wrazenie jak najbardziej pozytywne happy.gif .Mimo iz grafika mnie nie zachwyca(no oprocz Bubble shielda, kapitalny efekt moim zdaniem happy.gif ) to "grywalnie" jest praktycznie na najwyzszym poziomie(mimo ze to Beta)...gdybym jeszcze nie ginal tak czesto tongue.gif
t3xz
CYTAT(Apollo302 @ 18 05 2007, 10:11) *
Rzeczywiscie z tymi granatami to przegiecie na maxsa..Czemu do ku... Nie wrzuca starych dobrych z Halo?? Tam bylo widac ze granat leci tam gdzie go sie rzuca, nie bylo zadnych opoznien a tutaj rzucasz i po 5 sekundach widzisz jak wylatuje mu z reki z tym ze pierw macha reka a dopiero po chwili leci granat zalosne.....

Jak masz lagi, to granat wylatuje po chwili. Proste.
Soul
CYTAT(Goldi69-PL- @ 18 05 2007, 06:44) *
Pogralem wczoraj kilka godzin i niezbyt pozytywne wrazenia.

Po pierwszym wlaczeniu wydaje sie jak by sie gralo slimakami lub biegalo pod woda, gra jest straszliwie wolna (zupelnie jak stare Halo w PALu), do tego granaty mimo iz dalej leca to jakos takze strasznie wolno a i wybuch fragowych tez z jakims delayem, trzeba byc nostadamusem zeby dobrze wyliczyc rzucajac przed typa granat.
Nowe bronie nie robia wogole, laser juz po pierwszym dniu grania uwazany jest za przegieta bron, w rekach dobrego gracza jest 3x grozniejszy niz bazoka, a przypominam ze to pierwszy dzien bety, wiec co bedzie za rok. Lifty i miny jeszcze ujda, nowy granat (ten z kolcami) takze daje rade. Duza porazka sa pola sliowe w bazach przez ktore nie mozna strzelac, jak wczoraj gralismy na mapie zimowej w tryb VIP to typ jak sie skampil w korytazyku z shotgunem za polem silowym to ni hu. nie dalo sie go uwalic.
Nowy pojazd (ten quad) praktycznie niewiele wnosi.
Skoki przegiete sa na maxa, MC skacze o kolejne 0,5m wyzej, jak przy typie wyskoczysz i gdzies zboku jest typ z BRem to juz nie spadniesz na ziemie bo cie 3x zdarzy uwalic.
Auto Aim jak byl tak jest i nie widze w tym temacie poprawy, a mele jak wczoraj patrzylismy to dociagaja jeszcze bardziej jak w H2.
Graficznie bardzo przecietnie, chropowate krawedzie na maxa draznia, woda ktora sie wszsyscy zachwycali jaka to nie jest cudowna wcale nie robi, do tej z Far Cry to jej brakuje i to wiele. Textury jak to w wielu grach co mnie drazni, wyostrzaja sie na kilka metrow przed toba.
Ogolnie do bugow z prznikajacymi texturami i innymi takimi nie bede sie przyczepail bo to beta, najlepsze bylo jak wczoraj typ granatem uwalilem, on wyskoczyl i glowa mu prznika przez textury a cialo zwisalo bezwladnie i tak wisial z 5min w naszej bazie. :)
To co mi sie podobalo to lod na scianach na mapie w zime, slady na sniegu (szkoda tylko ze znikaja) i wybuchy granatow fajny efekt calkiem.
Oczywiscie opcja zapisu meczu tez super sprawa i mozliwosc wyslania taowego tez robi, mam nadziej ze w calej wersji bedie normalnie przewijanie i mozliwosc wyciecia co lepszych akcji.
Zapewne dziobne jeszcze do czasu az gra mnie nie zacznie irytowac jak Halo2 a narazie wracam do Resistance ktore jak dla mnie jest duzo lepsze w multi.

Goldi na szczęście pograłem dużo dłużej w tą grę niż Ty i mam kilka zastrzeżeń do tego co napisałeś (jak zawsze zresztą) Po pierwsze trzeba zwrócić uwagę na to że to BETA ninja.gif po drugi fakt MC biega nieco wolniej niż w H2 ale nie jakoś bardzo , skoki są nie co wydłużone mi osobiście to nie przeszkadza ( nie mam tego problem który Ty doświadczasz ktoś pod skoczy a Ty już nie wiesz gdzie kto jest i co się dzieje,jesteś w powietrzu masz BR więc masz taką samą sznasę jak typ na ziemi mający BR ) Granaty też ok parabola przypomina bardzie tą z H1 na pewno niższa niż w H2 fakt nie wybuchają od razu tak jak w H2 ( zresztą na granty z H2 na początku też było marudzenie a jak już człowiek wie jak się nimi obsługiwać dawały radę i można ja było wrzucić wszędzie gdzie się chciało i to precyzyjnie , to samo będzie z granatami w H3) Ja wczoraj przy Lexie miałem kila konkretnych nagrywek ba raz tak ładnie rzuciłem dwie bułki i pan mi powiedział Triplle kill (Goldi przykre że umiesz rzucać buły tylko w H1)także goldi nie trzeba być nostradamusem tylko trzeba mieć skill (który u Ciebie z tego co widzę w H pomału wyparowuje ninja.gif :P ) Sa dwie nowe bronie ta w dualu która właśnie w dualu robi całkiem nieźle ,laser fakt przegięta sprawa wystarczy tylko wyczuć te 3 sekundy i później już jest gitara nie ma to jak kogoś zabić z laserka ;) Jak to co będzie za rok przecież nic się nie da zrobić z tym 3 sekundami ;] Eh Goldi Ty masz zawsze problemy "nie mogę kogoś zabić" ( he to masz problem) nie rozumiem te drzwi to wcale nie kulawy pomysł IMO daję rade i jak byś nie wiedział da się tam wejść z dupy strony.Co do auto aimu to ja widzę że jest nieco inny ,inaczej się wali z BR (czwórki już dużo rzadziej siedzą naboje nie latają tak jak w h2 za nami ) Ze Snajperki też jest inaczej nie które pociągnięcia w H2 równały sie Head a tu po prostu typ idzie dalej , no scope też wali się trudniej(no ale skąd możesz wiedzieć jak Ty nigdy snajperem nie byłeś , i pewno tą snajperkę z H3 miałeś raz w łapach więc.....Co do melee to LOL(bzdura) dociągają się ale na pewno nie tak jak w H2 ,wczoraj miałem kilka akcji(ba mam nawet na filmiku zapamiętane) w których typ był tuż obok mnie i mój melee zwyczajnie nie do ciągną mnie do niego (mam tu na myśli zielone melee)

Resistance dużo lepsze w multi od Halo LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL no ale dobrze że napisałeś dla Ciebie , bo dla mnie to Resistance nie ma porównania nawet do H1, nie mówię tu już o H2 i H3 (i nie chodzi mi tu o tryb multiplayer tylko o silnik gry)

Co do grafy nie ma co gadać bo to BETA :] Ale i tak jest ładnie;]

Apolo LOL wylatują granty po chwili xD ahahahah
Soul, a grales w R:FoM czy jestes tylko zaslepiony Halo? Jak spedziles przy obu grach troche czasu to ok, najpewniej masz racje. smile.gif
Soul
Grałem ,widziałem jak Goldi gra.... i mi wystarczy...(animacje mele rzucania granatów itp jest dużo gorsze niż w Halo. A i snajperka ssiee )

Mój Gameplay H3

Jakość lipa bo nagrywana telefonem(ale coś tam widać) ,po za tym jeszcze nooobie czasami ninja.gif no ale spree ze snajpy jest ! biggrin.gif
Maiden
Pograłem sorcerer.gif

Podoba mi się, a jednocześnie mi się nie podoba.
W grze na pewno coś jest ale... Jest troche dziwna.

-Snajperka jest rewelacyjna. Chyba najlepsza z serii.
-Assault.... Hmmmm mam wrażenie że może stać się n00b bronią ala SMG. Choć nie celuje się z niego tak łatwo to jest po prosty mocny.
-Celuje się ciężej. To ewidentne. Kto twierdzi że tego nie zauważa jest hipokrytą bądź narcyzem.
-Graficznie: Póki co średnio
-Granaty: Są naprawde fajne. Przynajmniej jak dla mnie
Soul
Takie same odczucia thumbsup.gif , IMO assalut jest mocny jak nie posadzisz 4ki z br'a leżysz unsure.gif
YETI
Widze ze duzo zmienili na plus (w koncu zielone sie nie naprowadza hyh.gif ) pozostaje tylko czekac do konca wrzesnia i wracam na lajwa hyh.gif
zaqwsx
laqi na amerykanskich hostach sa dalej duze, najbardziej da sie to odczuc na BR kiedy to trzeba wpakowywac duzo 'wiecej' w goscia ... zazwyczaj przez taki lag to koles ci ucieka za co kolwiek i ktos z jego ekipy cie zabija ... czasami naprawde potrafi to wkurzyc .

na rankingach 30 sama kampa i co rusz jakies dziecko niewidoczne na radarze ci z dualkami wyskakuje .. ehh odechciewa sie grac.
Prime Hunter
CYTAT(zaqwsx @ 20 05 2007, 13:08) *
laqi na amerykanskich hostach sa dalej duze, najbardziej da sie to odczuc na BR kiedy to trzeba wpakowywac duzo 'wiecej' w goscia ... zazwyczaj przez taki lag to koles ci ucieka za co kolwiek i ktos z jego ekipy cie zabija ... czasami naprawde potrafi to wkurzyc .

na rankingach 30 sama kampa i co rusz jakies dziecko niewidoczne na radarze ci z dualkami wyskakuje .. ehh odechciewa sie grac.

Kup sobie lepszego neta, lub wybierz opcję szukania z najlepszym połączeniem. hyh.gif
44bronx
QUOTE(zaqwsx @ 20 05 2007, 12:08) *

masz cos do dualkow??najlepsze sa, a nie chowanie sie po (pipi) katach ze snajperka.
A co do grafiki to to jest wersja beta i jestem pewien ze pelna wersja bedzie wygladac jeszcze lepiej ale jak dla mnie H3 wydlada bardzo dobrze mi w zupelnosci wystarczy.Bronie bardzo mi sie podobaja, szczegolnie te karabinki ktore mozna podwojnie zarzucic fajne sa, nowe granaty brutow co sie przyklejaja do wszystkiego sa bardzo dobrym pomyslem.A postac mimo ze porusza sie wolniej niz w H2 to nie jest to jakas kolosalna zmiana i ANI TROCHE nie przeszkadza w grze.FUCK DA HATERS;)
nightbull
Kiedy ma wyjść pełna wersja Halo 3 ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.