Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Blim
25 września.
Prime Hunter
Wie ktoś na ile zawansowne są już prace?
Jest ciągle kończenie single/multi czy już dopieszczanie grafiki, dodawanie efektów, eliminacja bugów itd.
Blim
CYTAT(Prime Hunter @ 20 05 2007, 14:07) *
Wie ktoś na ile zawansowne są już prace?
Jest ciągle kończenie single/multi czy już dopieszczanie grafiki, dodawanie efektów, eliminacja bugów itd.

No multi już raczej mają skończone, skoro wyszła beta to teraz już będą jak to powiedziałeś dopieszczać grafikę i eliminować bugi.
Prime Hunter
Czy mi się wydaje, czy teraz nie można trzymać naraz dwóch Needler'ów? W poprzedniej części chyba się dało...
Jak jestem w błędzie niech, ktoś mnie z niego wyprowadzi wink.gif
Uzny
Nie mozna, juz jeden needler jest teraz bardzo niebezpieczny, jesli daloby sie go jeszcze dualowac to... whistling.gif
Goldi69-PL-
CYTAT(Soul @ 18 05 2007, 16:42) *
Grałem ,widziałem jak Goldi gra.... i mi wystarczy...(animacje mele rzucania granatów itp jest dużo gorsze niż w Halo. A i snajperka ssiee )

no cale 10min widziales jak gram wiec napewno obiektywnie mozesz sie wypowiedziec, halo 3 jeszcze nie wyszlo a cale a juz sa mapy balasy (czyt. ta sniezna) a w REsie wszyskie mapy w kazdym wariancie (a jest tego lacznie ok 40) sa grywalne.
Silnik i fizyka w Resie wszystkie 3 czesci Halo zasysa.

a co do meli to nadal przyciagaja jak przyciagaly, jak gralismy z Uznym, Juanem i Flaszka to sprawdzalismy, jak sciagaja, nawet patrzac z boku to koles robi dojazd jak w GOW do murka.
Soul
CYTAT(Goldi)
Silnik i fizyka w Resie wszystkie 3 czesci Halo zasysa.

ta?????????? blink.gif ciekawe....

CYTAT(Goldi)
no cale 10min widziales jak gram wiec napewno obiektywnie mozesz sie wypowiedziec

Troszkę dłużej nie przesadzaj(giera daje rade ale do halo jej po prostu daleko) , po za tym w H3 też jeszcze się nie nagrałem i długo sie nie nagram..... blush.gif

W Halo zawsze były i będą nie grywalne mapy.....

Co do melee to ja nie wiem u mnie było ok przyciągają się ale na pewno jak te z h2 przynajmniej ja tego jeszcze nie doznałem...
desden
Ja pogralem w ta bete i zaluje, że czekałem! Grafa? jakas padaka to ma byc HD? oby to poprawili do premiery na directX11 nawet nie 10 tylko 11! Bo jak narazie ta strzelanka jest standardową podcięgniętą halo 2, którą pewnie mieli juz w zanadżu jakies pol roku temu,ale co tam ja czekam na wlasciwe halo3 i obym sie jeszcze bardziej nie zawiódl po tym playteście...
t3xz
CYTAT(desden @ 20 05 2007, 20:05) *
...Grafa? jakas padaka to ma byc HD? oby to poprawili do premiery na directX11 nawet nie 10 tylko 11! ...

Że co drogi Panie? DirectX 11?
biggrin.gif X360 nawet dziesiątki nie obsługuje, co tu o jedenasce, która jak można przypuszczać jest w czasie bardzo, bardzo wczesnego developingu (co ja piszę, to śpiewka przyszłości).
Nie w directxach tu problem tkwi.
YETI
CYTAT(44bronx @ 20 05 2007, 13:23) *
masz cos do dualkow??najlepsze sa, a nie chowanie sie po (pipi) katach ze snajperka.

ty tak na serrio?
ohmy.gif

Halo 2 vs. Halo 3 Multiplayer Comparison
http://download.gametrailers.com/gt_vault/...mparison_gt.wmv
confused.gif
Maniaczek
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy.
Jeśli kupię Crackdowna z możliwością zassania bety MP HALO3 to czy do jego ściągnięcia wymagane jest konto GOLD?
Jeśli wystarczy SILVER to czy mozna na tym demku pograć na Splitcreenie bądź samemu z bootami?
Prime Hunter
CYTAT(Maniaczek @ 21 05 2007, 00:26) *
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy.
Jeśli kupię Crackdowna z możliwością zassania bety MP HALO3 to czy do jego ściągnięcia wymagane jest konto GOLD?
Jeśli wystarczy SILVER to czy mozna na tym demku pograć na Splitcreenie bądź samemu z bootami?

Wymagany jest GOLD, bez niego ani rusz.
Apollo302
Beta jest MASAKRYCZNA!! Wciaga jak Hera na dlugie godzinku, jeszcze z zadna gra nie spedzilem tyle czasu jednorazowo na live, kurcze normalnie nieraz wlaczam ja nieswiadomie i dopiero po chwili orientuje sie ze juz gram....smile.gif)) Zeby nie skopane na maksa granaty dalbym jej 10 z zamkietymi oczami..smile.gif
Soul
Skopane granty?:D daje spokój...... ninja.gif
Apollo302
Skopane , tak jak ktos tu napisal trzeba byc Nostradamusem zeby przewidziec gdzie upadnie i zgadzam sie z tym w 100% , nie mowiac o tym ze nie da sie ich za daleko rzucic o dokladnosci celowania nie wspominam, maja smieszne opoznienie przy rzucie pierw widac zamach reke a dopiero po chwili z tylu glowy wylatuje granat, takie (pipi)ki ale dziwne ze nikt ich nie przyuwazyl. Jednak te z Halo byly o niebo lepsze i bardziej skuteczne.
Soul
Bullshit ,już coś pisałem na ten temat i z tego co zauważyłem to tylko Ty i Goldi macie ten problem(Goldi ma go od H2) Jak masz lagi to i buła wylatuje po chwili tak było w H2 i tak jest tu to po pierwsze a po drugie da się ją wrzucić wszędzie tylko trzeba UMIEĆ!!!!!!

NOOOOOOOOOOOOOOBy mają właśnie takie problemy.....
TomisH
Granaty w betce rzuca się IMO bardzo intuicyjnie. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby poleciał gdzieś indziej niż chciałem.
t3xz
Ale w mojej opinii za dużo jest lamienia granatami w betce. To co się wyrabia czasami przechodzi ludzkie pojęcie.
Plansze są dość duże, granatów na nich zatrzęsienie, a jak się znajdzie "wybuchowa" ekipa, to zanim przyciśnie za spust - wytrąbi wszystkie granaty jakie posiada przy sobie.
Mimo to, w tym randomie jest metoda. Sam się dziwiłem, że rzut przez pół planszy grantem ląduje "prawie" tam gdzie chciałem. Do zdejmowania osłon nieodzowne :D Rewelacyjna sprawa.
Apollo302
NIe mam zadnych lagow, poprostu patrze na granaty poprzez pryzmat Halo. Wedlug mnie w Halo2 juz byly skopane a w tej Becie sa dokladnie takie same, nie kumam po co Bungie na siłe zmienilo cos co bylo naprawde dobre i intuicyjne. Juz w Halo2 granaty lecialy za blisko, mam wrazenie ze rzucam wydmuszkami, idealem pozostana te z Halo Amen....tongue.gif
KarCzoH
Nie grałem w tą bete, ale jeśli chodzi o granaty to w każdej grze latają na swój sposób .... inna parabola inny zasięg itp. Imo pomyślcie troszke + odrobina wyobraźni i minimum dopuszczający z fizyki na koniec szkoły średniej gwarantuje wam, że na 100% będą latać tak jak checie ...
Spiderman
Mam bardzo głupie spostrzeżenie, ale proszę nie bić ninja.gif
Zauważyłem, że grając w H3 widzimy własne nogi! Nie wiem zupełnie dlaczego, ale jakoś nie kojarzę, by w większości FPS'ów był takie "bajery". W HL2, CS, Far Cry, Call of Duty 1,2,3 itd. -> NIE MA! icon_t_lol.gif pifpaf.gif
Prawdziwa rewolucja w świecie gier video tongue.gif
B0dz1o
Z tego co pamiętam, w Halo 2 też było widać nogi Master Chiefa
matek_79
CYTAT(Apollo302 @ 21 05 2007, 12:07) *
Skopane , tak jak ktos tu napisal trzeba byc Nostradamusem zeby przewidziec gdzie upadnie i zgadzam sie z tym w 100% , nie mowiac o tym ze nie da sie ich za daleko rzucic o dokladnosci celowania nie wspominam, maja smieszne opoznienie przy rzucie pierw widac zamach reke a dopiero po chwili z tylu glowy wylatuje granat, takie (pipi)ki ale dziwne ze nikt ich nie przyuwazyl. Jednak te z Halo byly o niebo lepsze i bardziej skuteczne.

Zrob tak- nie ruszajac sie z miejsca, ani kamera, rzuc dwa takie same granaty jeden po drugim, jesli upadna dokladnie w to samo miejsce to poswiec troche czasu na nauke rzucania nimi a nie na marudzenie ze cos skopali.
Apollo302
To nie chodzi o to ze sie nie da nauczyc gdzie upadna tylko o to ze w stosunku do Halo zostaly calkowicie zmienione i w Becie zostalo to utrzymane, myslalem ze moze cos gdzies bedzie na rzeczy i wroca stare dobre granaty. Ja rozumiem wiekszos ktorej sie podoba, poprostu malo czasu lub wogole spedziliscie z orginalem, swoja przygode zaczynajac z Halo2 lub nawet dopiero od Betą, ale uwierzcie mi ze pierwowzor byl idealny, juz nie bede marudzil ze sa nowe bronie itp bo to zrozumiale ,ale grnaty tak jak i pistol oraz snajperka, powinny zostac niezmienione poniewaz byly jakby kwintesencja tej gry.Wspomne jeszcze o nezapomnianych akcjach gdy granat wybuchal w poblizu innch lezacych na ziemi, wtedy to byla dopiero jazda, rozpierdziel na calego ale juz w Halo2 tego nie doswiadczylem a i w Becie sadzę malo bedzie podobnych akcjii, niech sie wypowiedza starzy wymiatacze co to zeby zjedli grajac w Halo...
Flaha
CYTAT(Apollo302 @ 22 05 2007, 21:18) *
To nie chodzi o to ze sie nie da nauczyc gdzie upadna tylko o to ze w stosunku do Halo zostaly calkowicie zmienione i w Becie zostalo to utrzymane, myslalem ze moze cos gdzies bedzie na rzeczy i wroca stare dobre granaty. Ja rozumiem wiekszos ktorej sie podoba, poprostu malo czasu lub wogole spedziliscie z orginalem, swoja przygode zaczynajac z Halo2 lub nawet dopiero od Betą, ale uwierzcie mi ze pierwowzor byl idealny, juz nie bede marudzil ze sa nowe bronie itp bo to zrozumiale ,ale grnaty tak jak i pistol oraz snajperka, powinny zostac niezmienione poniewaz byly jakby kwintesencja tej gry.Wspomne jeszcze o nezapomnianych akcjach gdy granat wybuchal w poblizu innch lezacych na ziemi, wtedy to byla dopiero jazda, rozpierdziel na calego ale juz w Halo2 tego nie doswiadczylem a i w Becie sadzę malo bedzie podobnych akcjii, niech sie wypowiedza starzy wymiatacze co to zeby zjedli grajac w Halo...

Racja, granaty w h2/3 nie są złe ale jednak daleko im do granatów z halo 1, mowie tak dlatego ze w h1 chociażby można było wymyślać samemu różne miejsca w które rzucało sie granaty i po których odbiciu dawało super efekt (na wizardzie sam wymyśliłem kilka trików które okazały sie nie ocenione w rozgrywkach 1v1) w h2/3 te granaty są jakby mniej dokładne co nie zmienia faktu że idzie sie do nich przyzwyczaić lecz chyba ze względu na środowisko nie można nimi tak operować jak w halo 1. Wszyscy którzy grali w halo 1 troszkę dłużej wiedzą bardzo dobrze o co mi chodzi. Pamiętam jak na turnieju w sobieszewie śmialiśmy się z goldiego że zabije cię trikami bo tyle ich znał z granatów, to było na prawdę coś pięknego. Peace piwo.gif
Goldi69-PL-
CYTAT(Ck_Flash @ 23 05 2007, 14:29) *
[Pamiętam jak na turnieju w sobieszewie śmialiśmy się z goldiego że zabije cię trikami bo tyle ich znał z granatów, to było na prawdę coś pięknego. Peace :piwo:

HeHe
jak sie nie mialo z kim grac a i aima sie mialo sredniego (nadal sie ma) to sie z tricki na splicie bawilo, pamietam tez jak grajac z Flashem 1vs1 na Wizardzie nie mogl sie nadziwic ze co chwile ma bulke pod nogami ;) choc i tak to duzo nie dalo bo chyba z 25:11 obskoczylem

w R:FoM tez mi elegancko buleczki wchodza, zreszta tam jest lekko to naciagniete bo jak trafisz w typa i odniego sie odbije to odrazu typ to lyka a jak przed niego to chwile na niego czeka, i fajnie ze jak typa ladnie bulka trafisz to dostajesz odznake Target Bomber (swoja droga na tle inych graczy mam calkiem duzy % uwalen z granatow)

a co do tych w Halo3 to sa inne, dla mnie gorsze, lataja z dupy parabola, ktora znacznie utrudnia trafienie w wybrane miejsce, jak raz do Unego rzucalem ktory na gorze 10m odemnie stal to musialem 3 bulkami korygowac rzut i dopiero 4 mi wpadla, napewno idzie sie do nich przyzwyczaic ale i tak sa za wolne (dlugo wylatuja i za dlugo leza nim wybuchna, frag lezy tyle co Plasmowy w Halo1)
Soul
Chyba tylko u Ciebie frag leży tyle co plazma w h1.

A i takie tam "ciekawostki".....

Jak wskazuje na stronie Bungie, zostaną zaimplementowane zaawansowane efekty graficzne, jak HDR, globalne oświetlenie, odbicia w czasie rzeczywistym i liczona w czasie rzeczywistym głębia ostrości. Ta ostatnia będzie tylko w przerywnikach, nie w trakcie gry. Poszczególne powierzchnie, w tym visor Mater Chiefa (kiedy widoczny) i zbroja Ghosta będą miały odbicia w czasie rzczywistym. Wiekszość obiektów w grze będzie rzucać cienie liczone na bieżąco, łącznie z cieniowaniem na siebie i elementy otoczenia, a także na szatę roślinną.

Halo 3 użyje mapowania normalnego, bump i parallax mappingu, aby dodać o wiele więcej detali do powierzchni bez dramatycznego zwiększenia ilości polygonów. Bungie oświadczyło również, że dalekie dystanse (horyzont w grze) będzie miał zasięg 10 mil (16 km) WOW! To więcej niż w Crysis. Wysublimowane modele atmosferyczne zostaną użyte w grze. Pył i cząsteczki dymu mogą byc dodane dla urealnienia środowiska, efekt mgiełki często używany w grach video dla oszczędności mocy procesorów jest tak realny, że właściwie kosztuje część zasobów. Woda również jest jeszcze bardziej dopracowana. Może odbijać i zniekształcać obrazy równocześnie. Symulować zarówno efekty takie jak wodospady, będzie opływać obiekty w niej zanurzone i rozpryskiwać się, kiedy gracz, pojazd lub inny obiekt będzie przez nią pdróżował.

Fizyka

Listowie w grze reaguje na fizykę, oznacza to, że nie tylko porusza się na symulowanym wietrze, ale reaguje również na gracza (NPC'a) obecnośc i na kule oraz eksplozje (może będziemy kosić krzaki jak w Crysis i się przez nie przeciskać). Część flory w grze będzie podlegać zniszczeniu po otrzymaniu odpowiednich "obrażeń".

Trajektorie rzuconych granatów będą podlegały działaniu wind grawitacyjnych i dział do wystrzeliwania ludzi.
Prime Hunter
CYTAT(Soul @ 23 05 2007, 23:07) *
Chyba tylko u Ciebie frag leży tyle co plazma w h1.

A i takie tam "ciekawostki".....

Jak wskazuje na stronie Bungie, zostaną zaimplementowane zaawansowane efekty graficzne, jak HDR, globalne oświetlenie, odbicia w czasie rzeczywistym i liczona w czasie rzeczywistym głębia ostrości. Ta ostatnia będzie tylko w przerywnikach, nie w trakcie gry. Poszczególne powierzchnie, w tym visor Mater Chiefa (kiedy widoczny) i zbroja Ghosta będą miały odbicia w czasie rzczywistym. Wiekszość obiektów w grze będzie rzucać cienie liczone na bieżąco, łącznie z cieniowaniem na siebie i elementy otoczenia, a także na szatę roślinną.

Halo 3 użyje mapowania normalnego, bump i parallax mappingu, aby dodać o wiele więcej detali do powierzchni bez dramatycznego zwiększenia ilości polygonów. Bungie oświadczyło również, że dalekie dystanse (horyzont w grze) będzie miał zasięg 10 mil (16 km) WOW! To więcej niż w Crysis. Wysublimowane modele atmosferyczne zostaną użyte w grze. Pył i cząsteczki dymu mogą byc dodane dla urealnienia środowiska, efekt mgiełki często używany w grach video dla oszczędności mocy procesorów jest tak realny, że właściwie kosztuje część zasobów. Woda również jest jeszcze bardziej dopracowana. Może odbijać i zniekształcać obrazy równocześnie. Symulować zarówno efekty takie jak wodospady, będzie opływać obiekty w niej zanurzone i rozpryskiwać się, kiedy gracz, pojazd lub inny obiekt będzie przez nią pdróżował.

Fizyka

Listowie w grze reaguje na fizykę, oznacza to, że nie tylko porusza się na symulowanym wietrze, ale reaguje również na gracza (NPC'a) obecnośc i na kule oraz eksplozje (może będziemy kosić krzaki jak w Crysis i się przez nie przeciskać). Część flory w grze będzie podlegać zniszczeniu po otrzymaniu odpowiednich "obrażeń".

Trajektorie rzuconych granatów będą podlegały działaniu wind grawitacyjnych i dział do wystrzeliwania ludzi.

Zapowiada się co najmniej dobrze happy.gif
Maiden
Biadolenie. Mi te granaty bardzo się podobają. Buły wchodzą tak jak chce, i gdzie chce.
Uzny
Jesli chodzi o te "ciekawostki" to... nic nowego, wszystko to bylo juz dosyc dawno opisywane przy okazji łikli apdejtów. Poza tym czesc z tych efektow ktore wypisal Soul sa juz w becie.
Goldi69-PL-
smiech z tymi 16km, czy byla w halo choc jedna mapa ktora miala choc z 5km dlugosci (nie mowie o multi w ktorym nawet 1km zadna nie miala), lepiej by dopracowali to zeby 10m od Ciebie textury nie wygladaly jak na N64.

Wczoraj pogralem kilka h i mam troche nowych spostrzezen.

Bulki mimo iz juz wyczuwm o wiele lepiej to jednak nadal nie pasi mi ta parabola jaka leca, przesadzilem troche z porownaniem fraga z H3 do plasmy z H1, jednak jak wpada w piach to powinna szybciej wybuchac.

Snajpe jakos lepiej sie czuje i fajniej strzela niz w poprzednich czesciach.

Laser mega lamerska bron ktora mimo ze obok typa strzelam to tez go na cycki uwala (ma za duza tolerancje, auto aim czy jak to tam sie zowie)

z BR strzela sie faktycznei ciezej, juz odpowiednik covenantow lepiej jakos robi

meele przyciagaja nie mniej niz w H2 i nikt mi tego nie wmowi, zeby jeszcze tylko do przodu ciagnely ale i odwracaja po staremu.

do skokow idzie sie przyzwyczaic choc z blismim zwarciu lipton bo nie wiadomo gdzie ci typ spadnie (choc Soul zaraz napisze ze z czasem sie to ogarnia, mozliwe)

Fizyka jest znacznie poprawiona wzgledem 2, nawet takie duperele jak uwalenie kolesia na gorce i potem jego fragi toczace sie z gorki robia na +

bronie z 3 osoby to nieporozumienie

maa w zime nie grywalna jak dla mnei wogole, w zadnym trybie, a odgrzewany BG daje rade ale tylko w OBJ bo w TS jest nadal bidna (choc przez zroznicowanie terenu nieco smaczniejsza od poprzedniczek)

Nowe gadgety daja rade.
Lifcik jest smiechowy jak biegnie na ciebie koles i mu pod nogi rzucisz ;) a i kilka kilsow z miny sie udalo zdobyc, dobrze ze trzeba w nia strzelic jak MC na ia wchodzi bo za latwo by bylo jak by zawsze wybuchala.
Shilda co probowalem uzyc to nie zdarzalem go odpalic i dobiec nim mnie uwalali.

ogolnie zmiany wzgledem H2 na +, a do Halo nie bede tego wiecej porownywal, bo nie to inna bajka :P
Zeratul
Zrobilem sobie 2 dni przerwy i wczoraj wrocilem i rozegralem z 6 meczy. Gdy standardowa bronia jest karabin, to mam conajmniej 10-20 kills i praktycznie zawsze 2 miejsce... gdy natomiast zaczynalem ze snajperka i shotgunem, to mialem 2-4... chociaz w koncu pierwsze headshoty wczoraj zrobilem. Gra sie dalej 100% miodnie i naprawde nie ma na co narzekac, poza tym, ze wiekszosc amerykanow to newby. O ile na poczatku bety szlo mi raczej kiepsko, to teraz jest coraz lepiej. Staty moze mi kazdy obakac jak co... Szkoda tylko, ze sila shotguna jest mala... podbieglem do kolesia, ze lufa sie stykala sie z jego cialem... i nie zabilo go... za to on zabil mnie... moze to blad po GoW, gdzie taka akcja konczyla sie zbieraniem z siebie strzepek kolesia, ale tak czy inaczej trzeba sie bedzie przestawic.
Maiden
CYTAT
smiech z tymi 16km, czy byla w halo choc jedna mapa ktora miala choc z 5km dlugosci (nie mowie o multi w ktorym nawet 1km zadna nie miala), lepiej by dopracowali to zeby 10m od Ciebie textury nie wygladaly jak na N64.

Śmiech z 16km? Żadna mapa nie będzie miała 16 km? No tak, tyle że jest też Single sorcerer.gif

CYTAT
Bulki mimo iz juz wyczuwm o wiele lepiej to jednak nadal nie pasi mi ta parabola jaka leca, przesadzilem troche z porownaniem fraga z H3 do plasmy z H1, jednak jak wpada w piach to powinna szybciej wybuchac.

Primo to "wyczuwam". Secundo, bułki latają zaraboście. Nie za daleko (W H1 to były małe "rakietki"), nie za blisko(H2). Po prostu tak jak powinny.
CYTAT
Snajpe jakos lepiej sie czuje i fajniej strzela niz w poprzednich czesciach.

Si!
CYTAT
Laser mega lamerska bron ktora mimo ze obok typa strzelam to tez go na cycki uwala (ma za duza tolerancje, auto aim czy jak to tam sie zowie)

Zależy na jakiej mapie. IMO na Valhalli idealny do ściągania Warthogów.

CYTAT
z BR strzela sie faktycznei ciezej, juz odpowiednik covenantow lepiej jakos robi
Jest po prostu szybkostrzelnieszy. To nie kwestia autoaima.

CYTAT
meele przyciagaja nie mniej niz w H2 i nikt mi tego nie wmowi, zeby jeszcze tylko do przodu ciagnely ale i odwracaja po staremu.

To chyba nie grałeś w H2. Meele przyciągają, ale nie tak jak w H2.

CYTAT
do skokow idzie sie przyzwyczaic choc z blismim zwarciu lipton bo nie wiadomo gdzie ci typ spadnie (choc Soul zaraz napisze ze z czasem sie to ogarnia, mozliwe)

Bo się ogarnia smile.gif

CYTAT
Fizyka jest znacznie poprawiona wzgledem 2, nawet takie duperele jak uwalenie kolesia na gorce i potem jego fragi toczace sie z gorki robia na +

Albo na barierce tongue.gif

CYTAT
bronie z 3 osoby to nieporozumienie

Dlaczego? Ciężej (jak dla mnie) się z trzeciej osoby celuje. Ale to chyba w wypadku tych broni nawet dobrze.

CYTAT
maa w zime nie grywalna jak dla mnei wogole, w zadnym trybie, a odgrzewany BG daje rade ale tylko w OBJ bo w TS jest nadal bidna (choc przez zroznicowanie terenu nieco smaczniejsza od poprzedniczek)

Też mi się taka wydała ale stwierdzam że jest. Gorzej jak banda jakiś balasów wpadnie na pomysł kampienia w podziemiach.
W TS Valhalla wydaje mi się fajna.

CYTAT
ogolnie zmiany wzgledem H2 na +, a do Halo nie bede tego wiecej porownywal, bo nie to inna bajka tongue.gif

Bo bułek rzucać nie umiesz ohmy.gif?

Goldi69-PL-
Maiden czytaj ze zrozumieniem, jaka mapa nawet w singlu ma choc 10km, nie mowiac juz o tym ze zasieg wzroku jak dotad to moze z 1km byl.
W takim Just Crused czy jakos tak, jak sie w(pipi),ales na gore i wsio z gory bylo widac to bylo moze z 5km a wyspa wieksza od map z halo 5 krotnie, niech zrobia widocznosc jak w motorstormie i poprawia te kupowato dorysowywujace sie textury i bedzie git.
Soul
A skąd wiesz że w Halo 3 w singlu nie będzie mapy która będzie miała widoczność właśnie na 16KM.

ps grałem dziś czy tam wczoraj z Goldim i co mogę napisać nadal jest balasem w tą grę. cool.gif niestety :P Golfi ogarnij się wreszcie!!!
Goldi69-PL-
jezeli gram z PRO SOULEM ktory gral w H2 i H3 lacznie 20x wiecej niz ja.

gram z 5 levelem ty 35 i dolosowywuje nam samych 35lv i pod koniec meczu mam Ratio -3 (2x z rzedu) to nie uwazam ze to az taki zly wynik, wystarczy prosie zebys zagral na +4 i jest gitara. Jak bys ze mna w Resa gral to bym za ciebie nadrobil choc by te 10 fraglesow.

Zreszta potem jak gralismy CTFA ( 2:0 dla nas) to jedna flage ja dotargalem a druga wyniaslem od nich z bazy wiec nie pier... ze balasa gralem.

Grajac z Flacha, Filem, Boczkiem i Toba to tez mi zle nie szlo, raz w polowie meczu bylem na 1 pozycji (potem niestety nie szlo i spadlem na przedostatnia pozycje u nas w teamie :)

Nie kazdy jak ty kampi w krzaczorach ze snajpa, wiec nei ma sie co dziwic ze nie mam Ratio na +

Soul - goldi nie bierz do głowy ;) pozdro!
Jędrek
LOL, panowie dajcie spokoj wink.gif
Spiderman
Czy da się nagrane filmy wrzucić na komputer??????
Uzny
Da sie jak masz je czym zgrac!!!!!!!!! (np. karta tv, dvd recorder - taki do tv)
Lord Tidek
CYTAT(Spiderman @ 25 05 2007, 16:08) *
Czy da się nagrane filmy wrzucić na komputer??????

Normalnie z dysku nie bo są one odpalane na silniku gry.
Zeratul
http://youtube.com/watch?v=ZN2u1nCtvz4&...ted&search=
jeszcze lepszy filmik o podrozach kosmicznych
Salwador
http://www.xboxic.com/news/2969 <--mecze 2v2 od przyszłego tygodnia w wersji beta..?:p
Soul
Może dorzucą jakąś mapę ;] bo z tych 3 dostępnych żadna nie nadaje się do 2n2 down.gif
Salwador
chillout!!:P...Myślę że jak już będzie to raczej nie będą mieli wyboru..jak tylko dodać nową mapę..a może mapy??:)
Soul
No i jest Double Team Training
Soul
Ta gra ZAMIECIE!!!!!!!!!!!!!

+

F5
Lord Tidek
Kurde tworzenie własnego spartana smile.gif ale jazda slinotok.gif

Już się nie moge tego doczekac by zrobic wlasnego blaszaka biggrin.gif
easye
Kiedy ma wyjsc ta gra ?
Na Xbox.com jest napisane koniec października - na forum zdaje mi sie, ze czytalem lipiec...
Jędrek
25 Wrzesien.
Spiderman
Jak na planszy Valhalla użyć tego latającego pojazdu? Nigdzie go nie widzę confused.gif confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.