Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
bulinka_eve
Yo Yo Yo!!!
Z pozdrowieniami od mojego brata z Warszawki wink.gif

Salwador
CYTAT(Spiderman @ 1 06 2007, 17:48) *
Jak na planszy Valhalla użyć tego latającego pojazdu? Nigdzie go nie widzę :/ :/

Musisz poprostu grać BMB trening..Czyli wielkie mecze 6v6 itd:p...podkreślam na że na rankingu nie znajdziesz tego..chyba ze będziesz grał w custom..
Dragen
Pytanie: co sie dzieje potem z demkiem zassanym na hd?aut. sie usunie? nie widać tego na dysku x-a
44bronx
QUOTE(Salwador @ 2 06 2007, 14:08) *
QUOTE(Spiderman @ 1 06 2007, 17:48) *
Jak na planszy Valhalla użyć tego latającego pojazdu? Nigdzie go nie widzę confused.gif confused.gif

Musisz poprostu grać BMB trening..Czyli wielkie mecze 6v6 itd:p...podkreślam na że na rankingu nie znajdziesz tego..chyba ze będziesz grał w custom..

O jaki pojazd wam chodzi??Jest jakis samolocik czy cos??
Salwador
a dokładnie bunshi...:p...lol..chyba tak to sie piszę:p...chodź już jeździłem czołgiem ale to w custom mode...Przypadek gdy dołączyłem się do znajomych..nie pytajcie jak..:p
easye
Gra - pomimo tego, iz z poczatku nie robi praktycznie zadnego wrazenia - po paru meczach wsciaga bez konca !
To bedzie jedna z nielicznych gier, w ktora lekka reka zainwestuje 2 stowy.
Bronie sa znakomicie wywazone, a mozliwosc zachowania filmow z gry to strzal w 10-tke.
HALO 3 zarzadzi !
44bronx
QUOTE(Salwador @ 7 06 2007, 17:51) *
a dokładnie bunshi...tongue.gif...lol..chyba tak to sie piszętongue.gif...chodź już jeździłem czołgiem ale to w custom mode...Przypadek gdy dołączyłem się do znajomych..nie pytajcie jak..tongue.gif

acha po prostu stare dobre banshee wink.gif
Ta gra zarzadzi na serwerach we wrzesniu
SIKI
do kiedy są beta-testy ?
wrog
Według polskiego czasu to będzie 11 czerwca, chyba gdzieś koło południa (nie pamiętam dokładnej godziny).
Soul
Nie możliwe stało się faktem Halo3BetaSoulMontage!

To mój pierwszy montage co będzie gołym okiem widać,po za tym akcje nagrywałem aparatem więc jakość nie jest najwyższych lotów ale widać co się dzieje na spokoju Uwagi mile widziane;p
YETI
Bravo, jak na pierwszy motage naprawde bardzo dobrze. Widze ze juz snajpa opanowana smile.gif
Ostatnie sekundy filmiku i akcja w tym budynku... H3 ma fajne respawny laugh.gif
Soul
Dzięki:)
Prime Hunter
Pewnie było nie raz nie dwa, ale ja widzę część tego pierwszy raz tongue.gif

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=34193

Zawartość wszystkich edycji Halo 3 ujawniona

"Edycja kolekcjonerska ma być bogatsza. Po pierwsze będzie zapakowana w specjalne metalowe pudełko, wewnątrz którego poza grą znajdziemy album w twardej oprawie zawierający informacje o gatunkach, kulturach i cywilizacjach Halo 3. Po drugie dostaniemy płytę bonusową z narzędziem pozwalającym na skalibrowanie kina domowego w celu zmaksymalizowania wrażeń z rozgrywki, wyświetlanymi przy gamertagu obrazkami gracza oraz motywem graficznym dashboardu tematycznie nawiązującym do dzieła Bungie, licznymi grafikami koncepcyjnymi, a także mini-grą. Po trzecie na płycie znajdą się liczne filmiki na rozmaite tematy, począwszy od optymalnego ustawienia sieci na potrzeby trybu multiplayer, a na pokazaniu trudności, z jakimi zmagali się autorzy podczas tworzenia Halo 3 skończywszy."
44bronx
Czekam na Haloweczke trzecia z utesknieniem!!!
Goldi69-PL-
CYTAT(Soul @ 10 06 2007, 04:52) *

To mój pierwszy montage co będzie gołym okiem widać,po za tym akcje nagrywałem aparatem więc jakość nie jest najwyższych lotów ale widać co się dzieje na spokoju Uwagi mile widziane;p

Moim zdaniem polowe akcji mozna bylo sobie darowac, i szkoda ze praktycznie tylko snajpa jest grana, do tego wiekszosc na mega noobach, najlepsza akcja jak 4 na Valhali biegnie obok siebie ty wszystki po kolei rozjezdzasz a dopiero 4 dostrzega ze 5m od nich ich szyjesz. Zdziwilo mnie ze jakos nawet znosna z tego aparatu.
Przybilla
Ja jako Halo-noob,szczerze powiem że filmik oglądało się ciekawie a i montaż jest w porządku.
Soul
Dzięki

Goldi : połowa he chyba przesadzasz z 1/3 sam bym wywalił dał więcej BR'a, co do nie których akcji , myślę że Ty nawet na noobach byś takich rzeczy nie ogarną cool.gif :P musiałem to napisać :PPP

a tak do tematu Twarz MC ?!
Salwador
Widać że MC jest demonem!! bunny.gif
Zeratul
CYTAT(Soul @ 10 06 2007, 04:52) *

no ladnie... skillowo jakies 50 razy lepszy ode mnie smile.gif snajpa opanowana do perfekcji... gratki

http://www.youtube.com/watch?v=_MqQOVOZnck&NR=1

Haha i zagadaka rozwiazana...

Master Chief -> MC!! Hammer'

Bylo? :cojest:

Maniaczek
Society of the Ancients - następca I Love Bees.

P.S. Na stronie wejdźcie do działu Evidence. Na samym dole jest link w postaci (206.16.223.65), który prowadzi do strony z zegarem.

P.S.2 Skąd wiadomo, że to ma związek z HALO3? No choćby stąd - http://www.halo3.com/comic/

P.S.3 Dla tych, którym nie chce się szukać samemu powiązań/odniesień polecam przejrzeć to - http://hushedcasket.com/node/2051
Lord Tidek
CYTAT(Maniaczek @ 19 06 2007, 11:40) *
Society of the Ancients - następca I Love Bees.

P.S. Na stronie wejdźcie do działu Evidence. Na samym dole jest link w postaci (206.16.223.65), który prowadzi do strony z zegarem.

P.S.2 Skąd wiadomo, że to ma związek z HALO3? No choćby stąd - http://www.halo3.com/comic/

P.S.3 Dla tych, którym nie chce się szukać samemu powiązań/odniesień polecam przejrzeć to - http://hushedcasket.com/node/2051

Fajnie, fajnie,. Prawie jak przy MGS'ie tongue.gif uwielbiam takie składanki smile.gif Chłopaki z Bungie nie próżnuja i robią fajową otoczke wokół Halo 3
easye
Nie rozumiem tylko skad wy wiecie ze to chlopaki z Bungie, a nie jakis zwyczajny fan, ktory umie zrobic odliczanie w htmlu...
Hlipo
Achievementy
Butcher
Każdy kto śledzi uniwersum Halo (niekoniecznie hardkorowo) bez trudu rozpozna, że czcionka zegara to czcionka używana w Halo nie raz.
Poza tym nie wydaje Wam się, że ten mechanizm z czterema ramionami przypomina koło z Zanzibar/Last Resort? smile.gif

Co do achievementów, całkiem niezłe, podobają mi się - trzeba się trochę pogimnastykować zarówno w kampanii jak i online.
Zastanawia mnie tylko jedno: sądząc po opisie, achievy za killsy online nie dotyczą jednego meczu, a trybu rankingowego w ogóle. Co ułatwia sprawę...
Prime Hunter
Odcinek Red vs Blue w wersji Beta. Przy okazji możecie zobaczyć nową szatę graficzną Gametrailers wink.gif
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/65730.html

Ech... Kiedy ta premiera rolleyes.gif
Zeratul
Nom achievementy fajne i proste...
easye
CYTAT(Butcher @ 20 06 2007, 08:07) *
Każdy kto śledzi uniwersum Halo (niekoniecznie hardkorowo) bez trudu rozpozna, że czcionka zegara to czcionka używana w Halo nie raz.
Poza tym nie wydaje Wam się, że ten mechanizm z czterema ramionami przypomina koło z Zanzibar/Last Resort? smile.gif

No ale taka czcionke moj grafik moze Ci zrobic w 10 sec. zwyczajnymi pixel fontami...
Podobnie jak caly taki zegar z odliczaniem - 10 min. roboty.
Butcher
HALO 3 - pierwsze zdjęcie z kampanii single-player, in-game.
Nie mam zastrzeżeń... no, może trochę więcej AA by się przydało smile.gif
Jacobss
CYTAT(Butcher @ 5 07 2007, 21:16) *
HALO 3 - pierwsze zdjęcie z kampanii single-player, in-game.
Nie mam zastrzeżeń... no, może trochę więcej AA by się przydało smile.gif
Wygląda pięknie!

Ale gdzie ty tu potrzebujesz więcej AA? Przecież na tym screenie praktycznie nie ma w ogóle ząbków. huh.gif
Soul
CYTAT(Ney from GO forum)
Z okazji dnia Bungie (7.7.07) tylko dzisiaj do ściągnięcia będzie darmowy theme i avatary.
Plus nowe mapy do Halo 2 które jeszcze nie dawno były płatne dziś można ściągnąć za darmo.
I wyjaśnienie czemu MC na nowym screenie ma inną teksture niż w trailerze:
"Then there was the complaint that it was different than the model shown at E3. Well it was, but only in that we replaced the “concrete” hammered finish texture with a flatter metal version that the artists here preferred, and was more akin to the previous iterations of the Spartan MJOLNIR metal. Otherwise the model is identical. It’s literally the same geometry."

Nóż w Halo 3?!

http://www.bungie.net/projects/halo3/conte...=chopperfiction
http://www.bungie.net/projects/halo3/conte...link=cqbfiction
http://www.bungie.net/projects/halo3/conte...link=evafiction

WOW ;]
easye
Komus udało sie sciągnąc te mapy, bo ja nadal mam napisane, żeby zapłacić... huh.gif
Pawli_PL
No jasne, że wyjdzie! Przecież MIcrosoft zapłacił, żeby ta gra w najbliższym czasie wyszła tylko na X360.
Mastah27
o_O ?
Maiden
CYTAT(easye @ 7 07 2007, 17:49) *
Komus udało sie sciągnąc te mapy, bo ja nadal mam napisane, żeby zapłacić... huh.gif

To temat o Halo 3 ; )
Uzny
CYTAT(Mastah27 @ 9 07 2007, 13:08) *
o_O ?

1szy post.
Salwador
ten gnat mi przypomina miniguna z syndicate..ale zobaczymy to jak w praniu będzie;)
Soul
Na bungie.net i na gametrailers.com znajdziecie to co zostało zaprezentowane na E3 , looking nice!!! Niech jeszcze zbroję podrasują a giera za rządzi;]
Maiden
A mi się zupełnie nie spodobało. Słabo. Halo 2 Deluxe (mówie o kampanii!)
Soul
Ty chyba dawno Halo 2 nie wiedziałeś O_o
qazar
O_o ale dobry joke i po czym oceniles ze to Halo 2 delux ? przeszedles gre czy cos w tej materii dry.gif
Zeratul
ok ogladalem wszystko w TV (nie wspomne, ze w polowie wlaczyli reklamy _-_ i musialem szybko przeskoczyc na laptopa) i chce go jeszcze conajmniej raz obejrzec w HD, ale moim zdaniem swietnie gra da rade. Moze trailer nie zachwycil, ale z tych fragmentow mozna smialo odczytac bardzo dobra grafe! megakozackie co-opy (juz dzis, kto chetny na ustawke??), najbardziej dowalony i kozacki scenariusz konczacy epicka serie (pan w zielonym z jaszczurem na skale, upadajaca Cortana, walka z jakims dupnym nie wiadomo czym, inwazja na ziemie)... OMG!!
Nie chce bawic sie w Sony i prorokowac, ale mysle ze 9-10/10 beda lecialy oceny smile.gif

Work in progress - moge zmienic swoje zdanie po obejrzeniu trailera w HD na spokojnie.
jarken
4 osobowy CO-OP = moc smile.gif
yaczes
Podzielam zdanie majdana sad.gif I czekam na Turoka.
maciek88
nigdy szczególnie nie przepadałem za serią Halo choć jedynka była moją pierwszą grą na X'a i swojego czasu wrażenie zrobiła na mnie duże. ot, jak już wcześniej pisałem, ten świat nie ma jaj... mimo to kiedy włączyłem trailer, usłyszałem tą muzykę, zobaczyłem krajobrazy, epicki rozmach to zrobiło mi się ciepło na sercu. może trochę z sentymentu. ta gra na pewno nie jest i nie będzie dla mnie priorytetem jednak kiedyś się z nią chyba zapoznam. choć jest zwyczajna w samym gameplayu i założeniach to mimo wszystko potrafi zaczarować kolorystyką, dopracowaniem, stonowaną oprawą i brakiem nadmiernej przemocy. ma COŚ w sobie.
Maiden
CYTAT(qazar @ 11 07 2007, 14:41) *
O_o ale dobry joke i po czym oceniles ze to Halo 2 delux ? przeszedles gre czy cos w tej materii dry.gif

Z całym szacunkiem, w Halo, gram na pewno nieco "dłużej" od Ciebie.
Wyrażam się o tym co widziałem. A widziałem Halo 2 zapodane w HD, z masą nowych efektów i pierdółek (mówie tu o tych pojedyńczych wstawkach z gameplayu).

Nie twierdze że gra jest (na razie) brzydka. Wygląda imo jak Beta, no może nieco lepiej. Czyli po prostu ładnie.
Rusza się dziwnie. Animacja Brute'a kopiącego marinese'a na początku filmiku mnie po prostu rozbawiła.
Wyglądało to mega nienaturalnie. Ot dwie kukły.

Przedstawione lokacje nie demonstrowały rzekomych, mających się pojawić w grze 16 km widoczności.

Wyraże się inaczej. Halo 3 nie będzie tak przełomowe jak Halo:CE nie ma takiej możliwości.
Dużo bardziej jestem podjarany COD IV i BF: Bad Company.

Małpa: Od grudnia 2005 xD
qazar
CYTAT(Maiden @ 11 07 2007, 18:17) *

Wyrażam się o tym co widziałem. A widziałem Halo 2 zapodane w HD, z masą nowych efektów i pierdółek (mówie tu o tych pojedyńczych wstawkach z gameplayu).

Nie twierdze że gra jest (na razie) brzydka. Wygląda imo jak Beta, no może nieco lepiej. Czyli po prostu ładnie.
Rusza się dziwnie. Animacja Brute'a kopiącego marinese'a na początku filmiku mnie po prostu rozbawiła.
Wyglądało to mega nienaturalnie. Ot dwie kukły.

Przedstawione lokacje nie demonstrowały rzekomych, mających się pojawić w grze 16 km widoczności.

Wyraże się inaczej. Halo 3 nie będzie tak przełomowe jak Halo:CE nie ma takiej możliwości.
Dużo bardziej jestem podjarany COD IV i BF: Bad Company.

Małpa: Od grudnia 2005 xD

Z całym szacunkiem nie grasz i o to moge sie zalozyc dry.gif

Nigdy kontynuacja nie jest takim przelomem jak pierwowzor a ojciec chrzestny 2 i aliens 2 potwierdzaja ta regole jako wyjatki wink.gif

Halo mzoe ci sie nei podobac i masz 100% prawo do tego ale piszac o tym ze filmik z e3 jest ciut lepszy od poziomu bety to sorry ale okulista ci potrzeby od zaraz tongue.gif
CichyGrzmot
CYTAT(qazar @ 11 07 2007, 18:52) *
CYTAT(Maiden @ 11 07 2007, 18:17) *

Z całym szacunkiem nie grasz i o to moge sie zalozyc dry.gif

Z calym szacunkie, gra i przyjmuje zaklad o kazde pieniadze
nelson
0-5 dla julka
Salwador
Również nie widzę różnicy w grafie...od ver bety..ale już jakieś 30 stron w tył się wykłócałem iż tak będzie..no i ba..:P..
http://gametrailers.com/player/21483.html <--czemu h3 tak nie wygląda??:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.