Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
-GLD-Maniak
czy wyjdzie halo 3
Salwador
Z tego co czytalem dawniej na oficjalnej stronie microsoftu to prawdopodobnie wyjdzie na nextgena..hyh.gif
-GLD-Cichy
Czy to dowód question.gif
http://img117.exs.cx/img117/6403/Halo3.jpg
sterna
Pewnie ze bedzie glupi by byli jakby nie zrobili laugh.gif
DJ_JASZCZUR
Wydaje mi sie że Bungie na 100% zrobi Halo 3 tyle że na X2... czemu mają nie kontynuować hodowli kury znoszącej złote jaja ? laugh.gif
-GLD-Maniak
No cuz w programie GAMEBOX powiedzieli ze halo2 w jednym dniu sprzedano ok 120-140 milonow sztuk ludzie i to nie dowud na powstn9ie halo 2 cichy co ty na to tongue.gif
Maiden
Zaden dowód.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
-GLD-Cichy
No cuz w programie GAMEBOX powiedzieli ze halo2 w jednym dniu sprzedano ok 120-140 milonow sztuk ludzie i to nie dowud na powstn9ie halo 2 cichy co ty na to tongue.gif

Maniak halo 2?
Wiem że to o niczym nie świadczy,a 120-140mln to wydaje mi sie że chodziło o to ile zarobili w pierwszy dzień.Kuńiu :wink: biggrin.gif
B0CZEK
Halo 3 pojawi sie na 101% na x2 cool.gif przecierz głupota ze strony bungie bylo by nie ciagniecie dalej przygod MC :wink:
Dlugi

Łohoho, 130 milionow sztuk to calkiem niezly wynik biggrin.gif laugh.gif
Raptor
HALO3 bedzie na xb2 - kto by pozbywal sie kury znoszacej zlote jaja? I to na starcie nowego systemu.
JaCoR
Napewno bedzie H3. Podobno bylo juz dawno zalozenie ze ma byc tylko juz na x2
-GLD-Cichy

Łohoho, 130 milionow sztuk to calkiem niezly wynik biggrin.gif laugh.gif

Panująca w Stanach Zjednoczonych gospodarka wolnorynkowa odzwyczaiła Amerykanów od stania w kolejkach. Ale okazuje się, że powrót rzeczywistości tak dobrze znanej Polakom z czasów PRL-u jest możliwy nawet i w tym kraju. W nocy z 8 na 9 listopada przed sklepami z grami ustawiły się kolejki fanów, oczekujące na premierę „Halo 2”

Rekordowy czas oczekiwania na kupno gry to 13 godzin. „Po prostu chciałem być pewny, że dostanę tą grę” – powiedział Mark Rodriguez, 21-letni agent ubezpieczeniowy, który oczekiwał przed sklepem Electronics Boutique w Los Angeles. 

Ogromna popularność nowej gry na konsolę Xbox, która we wtorek miała premierę w USA, Kanadzie, Hong Kongu, Korei, Singapurze, Tajwanie oraz Ameryce Łacińskiej, Australii i Nowej Zelandii, sprawiła że dochody ze sprzedaży - w pierwszym tylko dniu – przekroczyły 100 mln USD. To wynik lepszy, niż notowały w USA niektóre przeboje kinowe. 

\"W połączeniu z ponad 1,5 mln wcześniej zamówionych kopii, wyniki sprzedaży z pierwszych 24 godzin są najlepsze w historii branży rozrywkowej” – powiedział Peter Moore, wiceprezes Microsoftu, odpowiedzialny za publikację i marketing produktów Xbox. W trakcie pierwszych 11 minut sprzedanych zostało 8500 sztuk gry. 

11 listopada “Halo 2” miało swoją europejską premierę, m.in. w Wielkiej Brytanii, Austrii, Danii, Finlandii, Niemczech, Grecji, Irlandii, Włoszech, Holandii, Norwegii, Portugalii, Hiszpanii, Szwecji, a także w Japonii. Czy powtórzy się sukces amerykańskiej premiery? Microsoft pewnie nie miałby nic przeciwko takiemu rozwojowi wydarzeń. Analitycy szacują, że do końca listopada na całym świecie zostanie sprzedanych ponad 10 mln egzemplarzy gry „Halo2”. Pierwsza cześć gry sprzedała się w 5 mln kopii i do chwili obecnej pozostaje rekordzistą wśród tytułów dla konsoli Xbox.

Hehe mówiłem że chodzi o kase :wink: [/b]
Zimol
Napewno bedzie H3. Podobno bylo juz dawno  zalozenie ze ma byc tylko juz  na x2

[offtop]Ciekawe jak będzie miała się sytuacja kompatybilności gier Xboxa względem Xboxa2?[/offtop]
Ciekawe też w jakim kierunku względem multiplayer pójdzie Bungie?
Zrobi marną kopie Unreal tournament???
Czy może wróci do wspaniałych korzeni???
apatia77
to tak jakbys sie zapytal czy nie zrobic jakiejs gry opartej na milionowej sprzedazy poprzednika, wiadomo ze wyjdzie a kiedy to nikt tego nie wie, jedno jest pewne, halo 2 sprzedaje sie jak cieple buleczki i pewnie dlugo jeszcze tak pozostanie, wiec lepiej graj i nie narzekaj, a jak juz wyjdzie halo 3 to sobie podyskutujemy,

ps. wiadomo ze tu zawsze chodzi o kase
Garcia
Musi wyjsc po ta gra jest magnesem zacehcajacym do kupna Xa no i jak ktos tam wyzej napisal kura zloszaca zlote jajka tongue.gif ale jesli wyjdzie to pewnie bedzie launch-tittle na Xa numer Zwei biggrin.gif
Zimol
wiadomo ze wyjdzie a kiedy to nikt tego nie wie, jedno jest pewne, halo 2 sprzedaje sie jak cieple buleczki i pewnie dlugo jeszcze tak pozostanie,  wiec lepiej graj i nie narzekaj, a jak juz wyjdzie halo 3 to sobie podyskutujemy,

Grać to gram smile.gif... ale wolałbym żeby Halo3 przypominało ze strony gameplayu Halo1 niz Halo2 . Tyle moich wymagań względem h3. tongue.gif
Jak będzie ???... Sie zobaczy...
ps. wiadomo ze tu zawsze chodzi o kase

Stąd moje obawy ... :wink:
el ZAX
Silly question hehe. Wiadomo ze wyjdzie i wiadomo ze na X2. Ale lepiej narazie podchodzic do tego z dystansem, bo moze sie z tego zrobic kolejny taśmociąg i kazda kolejna czesc bedzie coraz gorsza (oczywiscie odpukac i wierze ze sie myle!) :wink:
Kenshin
Silly question hehe. Wiadomo ze wyjdzie i wiadomo ze na X2. Ale lepiej narazie podchodzic do tego z dystansem, bo moze sie z tego zrobic kolejny taśmociąg i kazda kolejna czesc bedzie coraz gorsza (oczywiscie odpukac i wierze ze sie myle!) :wink:

Oby oby , a czy wyjdzie?? na 100% TAK
WooKIE
Wyjdzie, ale na pewno nie za czasów obecnych konsol... smile.gif Będzie sprzedawcą drugiego Xboxa icon_twisted.gif
Maiden
Wyjdzie ...Spójrzcie chocby na zakonczenie 2giej czesci :x .NB=Na bonusowej plycie z limitowanej wersji wypatrtzyłem mase filmów ktore jakoby nawiazywały do dalszej czesci wydarzen(Masowy atak covenanantów na ziemie)...Domyslam sie tez ze demo pokazane na E3 rozgrywało sie własnie w kontekscie tych wydarzen...A moze rozbuduja to demo i bedzie je mozna zasac przez XBL jako pelno-prawny level question.gif ja tam nie wiem tongue.gif
-GLD-Uzny
Ten level o ktorym mowisz jest w kampanii ale ktotko mowiac go z(pipi)ali :?
Raptor
Ten level o ktorym mowisz jest w kampanii ale ktotko mowiac go (pipipi)  :?

Nope, przebudowali go praktycznie calego. Sami nawet o tym mowia (ze go przemodelowali).
-GLD-Maniak
Ja ruwniesz chcialbym zeby halo 3 bylo podobne do halo 1 jak bylo podobne to bedzie wymiot cool.gif

(BUNGIE POSTARAJCIE SIE :wink: )
-GLD-Cichy
Jestem pewien ze halo 3 bedzie napodstawie petycji o ile dojdą do bungie.
WooKIE
Jestem pewien ze halo 3 bedzie napodstawie petycji o ile dojdą do bungie.

Tak a bez petycji na to nie wpadną...-_-"
Raptor
Tak a bez petycji na to nie wpadną...-_-\"

Wiesz... z niektorymi trybami i mapami na XL to oni 'wpadaja'... Team Slayer 4vs4 na Coagulation (Blood Gulch) - nie ma co - suuuuuuper ;P
Maiden
Bez kitu teamswords cool.gif Fakt niektore tryby ssą kule :? Na sczescie rzadko sie pojawiaja
Raptor
Bez kitu teamswords cool.gif Fakt niektore tryby ssą kule :? Na sczescie rzadko sie pojawiaja

Jak dla mnie Coagulation, Colossus i Burial Mounds stanowczo za czesto.
Eh... chcialbym tryb 2vs2.
B0CZEK

Ja tez ja tez :wink:
Maiden

Ja tez ja tez :wink:

a kto nie :roll:
hajo
Halo3 trafi na nextgena od giganta z Redmond(dobrze napisałem to miasto?? laugh.gif ) A jako dowód niech poświadczy wypowiedź jakiejś szychy która jest cytowana w zakładce "MY XBC" w najnowszej wersji neXBC'a laugh.gif
Kenshin
Halo3 trafi na nextgena od giganta z Richmond(dobrze napisałem to miasto?? laugh.gif )

A nie z Redmond cool.gif laugh.gif
hajo
uups taka gafa. Ale cóż już zmieniam thx za podpowiedzenie. ...Wiedziałem że źle napisałem heh. No ale topic o czym innym chyba traktuje :roll:
..::XMANiAK::..
H3 wyjdzie na starcie jak H1 na X1
Chemik
HALO3......
only on
X2
iggy6
Kutfa!! Pytanie!! Napewno,moge się założyć , że akcja trójki zacznie się znowu zaraz po zakonczeniu dwójki.... zobaczyta, jam jest medium (uważaj na dzbanek...nie ten baranie!!)

P.S: Master Chief wygląda troche jak bohater Dooma II... :!:
P.S 2 :piszcie na gg!!<7481596>[/img]
MOBDEEP
Halo 3 wyjdzie i jestem w 100% pewny, lecz już na xboxa 2.
marshall
No fajno no, 3 strony tego samego :?

Zamkniete/
marshall
Halo 3 na horyzoncie

Po nadzwyczajnie dobrych wynikach sprzedaży "Halo 2" nikogo chyba nie dziwią plany stworzenia trzeciej części konsolowej serii... Wystarczy wspomnieć, że "dwójka" sprzedała się w ilości ponad 6,5 mln kopii, co jest wynikiem doprawdy imponującym! Co wiadomo o nadchodzącej części trzeciej?

Po pierwsze wydaje się, że ludzie z Microsoftu wynajęli wróżkę i przewidzieli wielki sukces gry "Halo 2". Wiadomo bowiem, że jeszcze podczas prac nad "dwójką", równolegle rozpoczęto tworzenie trzeciej odsłony gry.

Halo 2 lepsze od "jedynki"

Wiadomo także, że będzie to jedna z pierwszych gier na konsole nowej generacji. Premiera "Halo 3" ma być zbliżona w czasie do premiery nowej konsoli Microsoftu i bardzo prawdopodobnie będzie to jeden z tytułów towarzyszących wydaniu platformy Xbox 2.

Jeżeli grafika w części drugiej mogła oszołomić, to aż trudno sobie wyobrazić, jak będzie wyglądać trzecia odsłona serii, która jest tworzona z myślą o potencjale, jaki drzemie w nadchodzącej konsoli Xbox 2! Łącząc to wszystko w jedną całość, można się spodziewać, iż gra "Halo 3" okaże się jeszcze większym hitem od swoich poprzedniczek.

Więcej informacji o "Halo 3" już wkrótce...

Czyzby na starcie peknie z 6 milionow konsol biggrin.gif
A.Z.BEST
Gdzie indziej czytamy:

Halo 3 In the Works, Set To Crush PS3 Launch?
>> From Zonk on games.slashdot.org:

IGN has an article claiming to reveal a few rumours from around the industry. The most interesting of these rumours is the possibility that Halo 3 is in the works already, and what's more is being targeted at the PS3 launch date in an effort to undermine Sony. From the article: \"The release of Halo 3 at the precise launch of PS3 is a pure, military tactical move, similar to the PS2's greatest lineup ever launching simultaneously with the launch of the Xbox and GameCube. It's designed to counter Sony's upcoming launch with the best weapon Earth has on its side, Master Chief.\"

Czyli prawdopodobnie H3 wyjdzie pięć minut przed wyjściem PS3. Dlaczego? Ano może pamiętacie, że jeden z najlepszych napływów gier na PS2 nastąpił w chwili wyjścia GCN'a i Xbox'a. Ma to swoje uzasadnienie: odwrócić uwagę graczy najlepszymi grami od nowej platformy. Strategiczne i logiczne posunięcie. Sam na to obstawiam. W chwili premiery X'a 2 wybroni on się sam jako nowa generacja, natomiast najcięższą broń trzeba będzie przygotować na rywali.
matek_79
Wiadomo bowiem, że jeszcze podczas prac nad \"dwójką\", równolegle rozpoczęto tworzenie trzeciej odsłony gry.

Czesto jest tak, ze "prace" dotycza pomyslow tylko (a moze az) na papierze, nie ozancza ze jest to wdrazane w jakis sposob przez koderow. Podobnie Rockstar pracuje nad kolejnymi wydaniami swojego glownego killera- "wykorzystamy to w nastepnej czesci". Mam nadzieje ze sie myle i rzeczywiscie podczas prac nad 2 rownoczesnie pracowali "fizycznie" nad 3.
Co do grafiki- H1 wyglada swietnie, H2 fenomenalnie, az ciezko mi sobie wyobrazic jak bedzie wygladac H3, ale sila i magia tego tytulu nie lezy w grafice, ale w tym, ze ludzie z Bungie potrafili doskonale wczuc sie w to czego potrzebuja ludzie i przedewszystkim uzywaja mozgu, miejemy nadzieje ze to sie nie zmieni (ja bynajmniej w nich wierze :wink: ), tak wiec mam nadzieje ze nie wypuszcza niedopracowanej gry tylko dlatego ze Bill sobie tego zyczy na starcie nowego systemu, a patrzac na czas odzielajacy H1 i H2, to wypuszczenie kolejnej czesci wydaje sie bardzo szybkie. Dobrze by bylo jakby zrobili to w sposob ktory opisuje A.Z.- mielby wiecej czasu na doszlifowanie swojej perly.
Mermind
Jak donosi amerykańska gazeta Seattle Post-Intelligencer, Microsoft zamierza podwoić ekipę odpowiedzialną za Halo 3. Przy pracach nad dwójką pracowało ponad 65 osób, co da liczbę ponad 130 osób dłubiących przy trójce.

J.Allard, gość, którego mieliśmy okazję poznać, gdy świat dowiedział się o XNA, mówi, że tworzenie gier coraz bardziej przypomina kręcenie filmów i potrzeba zatrudniać coraz więcej artystów, muzyków i grafików. Do premiery następcy Xboxa pozostaje niewiele czasu (nieoficjalnie mówi się o listopadzie tego roku) i Microsoft wyraźnie spieszy się z produkcją trzeciego Halo.

Gameonly

p.s LOL nawet mi przez mysl nie przeszlo ze przy Halo 2 pracowalo tylko 65 osób 8O przeciez to komiczna liczba...
Riddicka robiło ponad 400..Shenmue podobnie...itp itd..
CichyGrzmot

p.s LOL nawet mi przez mysl nie przeszlo ze przy Halo 2 pracowalo tylko 65 osób  8O  przeciez to komiczna liczba...
Riddicka robiło ponad 400..Shenmue podobnie...itp itd..

Widać ilość nie zawsze pszechodzi w jakość.
Ryo-San
Microsoft Game Studios Chooses Unreal Engine 3

Epic Games, one of the world’s leading developers of cutting-edge computer and videogames and the pioneer of the award-winning Unreal Engine, today announced that its Unreal Engine 3 technology and tools will be used in games developed by and published by Microsoft Game Studios.

Earlier this year, Epic became an official licensed tool and middleware provider for the next generation Xbox platform, and its partnership with Microsoft Game Studios further demonstrates its commitment to meet the challenges of developing for next generation hardware, and to deliver tools and technology that empower the development and publishing communities to efficiently deliver high quality, unique content.

In using Unreal Engine 3, the Microsoft Game Studios team will be able to truly exploit the unique hardware features of the next generation Xbox platform and harness the enormous power that its team has at its disposal.

“We only work with the best partners and utilize the best technologies, and Epic and the Unreal Engine 3 hit the mark on both those fronts,” said Shane Kim, General Manager, Microsoft Game Studios.“Our teams are creating incredible games and content for the next generation Xbox platform, and by integrating Unreal Engine 3 into our development infrastructure we are able to really maximize our teams’ performance and deliver the quality content and creativity that the market has come to expect from us.

Mark Rein, vice president of Epic Games agrees, We are hugely excited that Microsoft Game Studios have selected Unreal Engine 3 for its next generation Xbox platform games. I’s an opportunity for us to show the industry the true capabilities of our tools and technologies and is a testament to the incredible amount of hard work by our teams here to deliver tools and technologies that are 100% tuned into the needs of next generation development. It further demonstrates our ability to deliver the most flexible, most productive tools and technology in the market today

Jak widzicie Microsoft Games Studios wykupil Unreal 3 Engine...Bungie wiec dostanie nowy silniczek pod Halo 3 8O
Zapewne nie kazdy z Was wie jak ow design sie prezentuje.tutaj macie link do oficjalnej strony Unreal Technology
a ja wrzucam screeny (kliknij na obrazek aby powiekszyc)
http://www.unrealtechnology.com/html/techn...logy/ue30.shtml

Wojtass
Szczęka mi opadła gdy powiększyłem te obrazki 8O 8O
Goldi69-PL-
Fakt robią raczej ale tylko te na rederingu statycznym, te gdzie widac ze sa prosto z animacji juz nie to samo.
Wojtass
A poda ktoś link do takich z animacji question.gif
Raptor
Fakt robią raczej ale tylko te na rederingu statycznym, te gdzie widac ze sa prosto z animacji juz nie to samo.

Co nie zmienia faktu, ze i tak wygladaja naprawde swietnie.
..::XMANiAK::..
taki mozliwosci i tylko 256 ramu [ciekawe ile PC bedzie potrzebowal -2gb biggrin.gif]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.