Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Hardware: Online Arena
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
Stron: 1, 2
iSAAC
poszukuje ludzi którzy chca pograc w ta gierke przez neta server moge postawic czy cos jak cos to prosze pisac GG3982564
CloudWalker
jaki server ? smile.gif chyba hosta do gry.... ostatnio sporo Polakow w to gra, bo SONY rozsyla wszystkim zarejestrowanym na CS darmowo ta gre smile.gif
No i online jest lepiej zrobiony niz w Killzonie. Szukaj polskich nickow w grze i na pewno kogos znajdziesz. Ja wszedlem na chwile i od razu trzech Polakow spotkalem smile.gif
W HARDWARE jest fajnie zrobiona lista buddies, mozesz dodawac przyjaciol do listy nawet bez ich zgody, nie musza byc tez akurat zalogowani, wystarczy ze znasz ich nicki
Jakby co to ja gram w Hardware z nicka Janosik
BQG
Ja też gram na moim nick'u.
Co trzeba wcisnąć na padzie, aby móc mówić question.gif
W Socoma wciskało się SELECT, o ile pamiętam, a tu. :?
BAA
Wciska sie O jak w Socomie:).
LooKaZ
Jakby co to mozna mnie spotkac jako Biczek POL , ale jak narazie to nie za dobrze mi idzie bo dopiero 2 x grałem. :wink:
Matrox
Wiecie moze czy SONY nadal rozsyla ta gierke za darmo ? ;]
iSAAC
Wiecie moze czy SONY nadal rozsyla ta gierke za darmo ? ;]

tego czy rozsyla to nie wiem ale wiem że jesli chcesz kupić to ja moge Ci sprzedać jak coś to wal GG: 3982564
Roki
Czy moze mi ktos powiedziec czy nadal jest dyzy ruch na serwerach question.gif I czy nadal latwo tam Polakow spotkac question.gif

Chetnie kupie ta gre - jak jest chetny to czekam na oferty.
PiotrB
QUOTE(Roki @ 9 09 2005, 18:32)
Czy moze mi ktos powiedziec czy nadal jest dyzy ruch na serwerach question.gif I czy nadal latwo tam Polakow spotkac question.gif

Chetnie kupie ta gre - jak jest chetny to czekam na oferty.
*

Polaków rzekomo jest dużo bo Sony kiedyś dużo wysyłało NADów smile.gif . Ja ci mojej wersji nie sprzedam bo na niej mam równierz sterowniczki do NADa biggrin.gif .
ksips1
Ja jestem pod nikiem ksips i chetnie kogos rozwale... pfu zagram z kims laugh.gif
Roki
Widze ze duzo osbo ma ta gre, wiec moze zmowimy sie na konkretny termin i zagramy razem w kilka osob z forum?

Co wy na to question.gif
Sokolov
QUOTE(Roki @ 1 03 2006, 12:21) *

Widze ze duzo osbo ma ta gre, wiec moze zmowimy sie na konkretny termin i zagramy razem w kilka osob z forum?

Co wy na to question.gif

Jestem za
KILL
to moze dzisiaj jak jest czas biggrin.gif
Roki
OK, podajcie mi jakie macie nicki. Ja mam RokiPL. I jak gramy? Na jakim serwerze, tzn. jak sie uruchamia gre to ma sie mozliwosc cos tam English, Espanol, itd. Proponuje gdzies gdzie nie ma duzo ludzi.
psmaras
O to i ja sie chetnie dolacze... cienko gram ale co tam tongue.gif... jak dzisiaj to moze zaraz po meczyku tongue.gif... na english speaking? Tam na chacie bysmy sie zgadali do ktorej gry dolaczymy.
Nick: MGSpl
Roki
No, ok. Mamy kilka osob i poki co wystarczy. To teraz umowmy sie jak gramy. Czy tylko my i zakladamy sobie nowa gre (hehe... nawet nie wiem czy sie da) i gramy sami czy tez czekamy na innych graczy question.gif

Proponuje zalozyc gre np. o nazwie POLSKA - moze znajda sie inni polacy do gry.

To na ktora konkretna godzine sie umawiamy i w jakim "pokoju"?
KILL
Nic z tego trzeba grac na angielskim serverze
Oczywiscie na takim z najnizszym pin najlepiej na pierwszym angielskim , tam praktycznie nie ma lagow , swoja droga widzicie ile zachodu jest aby sie umuwic na gre u Slonych , nie to co na XL tam organizacja jest zawodowa...
Sokolov
Kto gra dzisiaj o ok. 20:00? Muj nick: SokoovPOL
Roki
Proponuje 22gą. O 20:00 TV przewaznie zajety smile.gif Ja na pewno bede gral o 22:00. Jak ktos bedzie to zapraszam smile.gif
Sokolov
Gra ktoś dzisiaj o 18:00? Jeśli tak to niech o 17:50 będzie w shoutboxie na www.onlinecenter.pl
Kamuito
Ja może się zjawie , wolna konsola, wolny tv , mam nadzieje że choróbsko mnie nie zniechęci
psmaras
Ale wiocha... jak sie juz ustawilismy to sie zaczelo zawieszac po wejsciu do gry. Godzine stracilem i tyle hyh.gif
Sokolov
Dołącz do mnie. Rzeby się nie zawiesiło nie morzesz rozmawiać na chatcie. Jestem na Angielskim serwerze. Na Jeeps.
Roki
Ja proponuje pospisywac wszystkim zainteresowanym nicki w grze i dodac je do swojej listy. I przy kazdym wlaczeniu gry po prostu zerkac na liste, czy ktos aktualnie z nas (forumowiczow) gra. Jesli tak to dwoma kliknieciami mozna sie do takiej osoby dolaczyc.

Moj nick to: RokiPL

W tym temacie wynalazlem tylko nicki: MGSpl oraz SokoovPOL
Teraz jak tylko bede online to dodam te osoby do listy. Niech reszta osob tez doda te niki do listy i poda swoj nick smile.gif
psmaras
Ok tak trzeba zrobic. Przed chwila skonczylem grac z SokoovPOL. Bylo calkiem niezle wink.gif. Chyba najfajniej jest w team king of hill:). Na jutro sie umowilismy o 16:00 na www.onlinecenter.pl. Mam nadzieje ze reszta tez sie zjawi...
Roki
W team king of hill jeszcze nia gralem. Teraz ide pograc, musze sprawdzic ten tryb smile.gif
keyzee
Czasem też jestem:) nick taki jak tu:)
psmaras
No dzisja udalo sie wieksza grupa smile.gif Szkoda tylko ze tak krotko... jutro o spotykamy sie o 16:00 na shoutbox online center.
Roki
No faktycznie dzisiaj w grze spotkalem kilka osob z forum, ale pech chcial, ze ktos u mnie nie pomyslal ze ja gram na konsoli i wylaczyl kompa, a tym samym lacze mi zerwalo sad.gif

Jutro postaram byc po 16stej - mam was na liscie w grze wiec jak bedziecie to tak jak dzisiaj dolacze sie icon_wink.gif
RIPPER
nick: dr ripper

Czasami wpadam wiec sie polecam wink.gif
Sokolov
Dzisiaj z psmarasem gramy. Jest ktoś jest chętny? Jeśli tak to bądżcie o 16:00 na www.onlinecenter.pl.
keyzee
Mnie dziś nie będzie bo we mnie strzelacie biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
RIPPER
dobrze bylo wink.gif musimy to powtorzyc, sorry ze was w menu zablokowalem ale musialem wyjsc na chwile, mam nadzieje ze wybaczycie
psmaras
No bedziemy powtarzac wink.gif... jutro jak zwykle o 16:00 na chacie onlinecenter. Ja napewno bede wink.gif
RIPPER
16:00 to dla mnie kiepska pora, nie wiem czy wygram TV, najwyzej pozniej dolocze do was
Roki
RIPPER, rob tak jak ja, czyli dodaj nas do listy i jak bedziesz mial czas i bedziesz gral to zerknij czy ktos z nas jest online. Jak tak, to sie dolacz.
RIPPER
tak wlasnie robie, przejzalem caly temat wypisalem nicki i dodalem wszystkich wink.gif
psmaras
Nie wiem co jest ale dzisiaj nie moglem zadnej gry rozpoczac... ciagle sie wieszalo hyh.gif
RIPPER
nie tylko tobie sie wieszalo, chyba jeszcze nigdy tyle resetow nie zrobilem, dobrze ze mam pilota i nie musialem wstawac ;P
Sokolov
Kiedy następny raz gramy? Może umuwimy się że zawsze będziemy grać o 16:00?
MaciejPŃ
kiedy ktoś będzie z was grał w HOA???

btw. mój nick MaciejPL , co dziwne nie był zajęty:)
KILL
dzisiaj ( czyli niedziela 9.05.2006 ) okolo 14 gramy zapraszam KILLpl
MaciejPŃ
heh szkoda ze byłą rodzinka smile.gif , jutro w ciagu dnia ktoś bedzie rgał??
Sokolov
Ja już dostałem PIN (w końcu) więc mugł bym zagrać.
MaciejPŃ
ludzie gracie w to to w ogole:)???
skrabik
W tym tygodniu nie dam rady za bardzo - szkoła nie daje mi spokoju, w przyszłym tygodniu będzie trochę lżej, w tym to może tak na wyrywki i w piątek po 20 sobie pogram biggrin.gif
Plati_Grudziądz
Kiedy nastepna ustawka ?biggrin.gif
loki777
troche nie na temat........czy ta gra będzie działąć na radiówce download 270kbps, upload 65kbps????? może ktoś z was gra na radiówce?
DUB maniak
Mój nick to Fast Gamer
Devil_2k
Późno na odpowiedź, ale tak. Gra jest właściwie dedykowana na słabsze łącza wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.