poszukuje ludzi którzy chca pograc w ta gierke przez neta server moge postawic czy cos jak cos to prosze pisac GG3982564
CloudWalker
10 12 2004, 15:16
jaki server ?

chyba hosta do gry.... ostatnio sporo Polakow w to gra, bo SONY rozsyla wszystkim zarejestrowanym na CS darmowo ta gre
No i online jest lepiej zrobiony niz w Killzonie. Szukaj polskich nickow w grze i na pewno kogos znajdziesz. Ja wszedlem na chwile i od razu trzech Polakow spotkalem
W HARDWARE jest fajnie zrobiona lista buddies, mozesz dodawac przyjaciol do listy nawet bez ich zgody, nie musza byc tez akurat zalogowani, wystarczy ze znasz ich nicki
Jakby co to ja gram w Hardware z nicka Janosik
Ja też gram na moim nick'u.
Co trzeba wcisnąć na padzie, aby móc mówić
W Socoma wciskało się SELECT, o ile pamiętam, a tu. :?
Wciska sie O jak w Socomie:).
Jakby co to mozna mnie spotkac jako Biczek POL , ale jak narazie to nie za dobrze mi idzie bo dopiero 2 x grałem. :wink:
Wiecie moze czy SONY nadal rozsyla ta gierke za darmo ? ;]
Wiecie moze czy SONY nadal rozsyla ta gierke za darmo ? ;]
tego czy rozsyla to nie wiem ale wiem że jesli chcesz kupić to ja moge Ci sprzedać jak coś to wal GG: 3982564
Czy moze mi ktos powiedziec czy nadal jest dyzy ruch na serwerach

I czy nadal latwo tam Polakow spotkac

Chetnie kupie ta gre - jak jest chetny to czekam na oferty.
QUOTE(Roki @ 9 09 2005, 18:32)
Czy moze mi ktos powiedziec czy nadal jest dyzy ruch na serwerach

I czy nadal latwo tam Polakow spotkac

Chetnie kupie ta gre - jak jest chetny to czekam na oferty.
Polaków rzekomo jest dużo bo Sony kiedyś dużo wysyłało NADów

. Ja ci mojej wersji nie sprzedam bo na niej mam równierz sterowniczki do NADa

.
Ja jestem pod nikiem ksips i chetnie kogos rozwale... pfu zagram z kims
Widze ze duzo osbo ma ta gre, wiec moze zmowimy sie na konkretny termin i zagramy razem w kilka osob z forum?
Co wy na to
QUOTE(Roki @ 1 03 2006, 12:21)

Widze ze duzo osbo ma ta gre, wiec moze zmowimy sie na konkretny termin i zagramy razem w kilka osob z forum?
Co wy na to

Jestem za
to moze dzisiaj jak jest czas
OK, podajcie mi jakie macie nicki. Ja mam RokiPL. I jak gramy? Na jakim serwerze, tzn. jak sie uruchamia gre to ma sie mozliwosc cos tam English, Espanol, itd. Proponuje gdzies gdzie nie ma duzo ludzi.
O to i ja sie chetnie dolacze... cienko gram ale co tam

... jak dzisiaj to moze zaraz po meczyku

... na english speaking? Tam na chacie bysmy sie zgadali do ktorej gry dolaczymy.
Nick: MGSpl
No, ok. Mamy kilka osob i poki co wystarczy. To teraz umowmy sie jak gramy. Czy tylko my i zakladamy sobie nowa gre (hehe... nawet nie wiem czy sie da) i gramy sami czy tez czekamy na innych graczy

Proponuje zalozyc gre np. o nazwie POLSKA - moze znajda sie inni polacy do gry.
To na ktora konkretna godzine sie umawiamy i w jakim "pokoju"?
Nic z tego trzeba grac na angielskim serverze
Oczywiscie na takim z najnizszym pin najlepiej na pierwszym angielskim , tam praktycznie nie ma lagow , swoja droga widzicie ile zachodu jest aby sie umuwic na gre u Slonych , nie to co na XL tam organizacja jest zawodowa...
Kto gra dzisiaj o ok. 20:00? Muj nick: SokoovPOL
Proponuje 22gą. O 20:00 TV przewaznie zajety

Ja na pewno bede gral o 22:00. Jak ktos bedzie to zapraszam
Gra ktoś dzisiaj o 18:00? Jeśli tak to niech o 17:50 będzie w shoutboxie na www.onlinecenter.pl
Ja może się zjawie , wolna konsola, wolny tv , mam nadzieje że choróbsko mnie nie zniechęci
Ale wiocha... jak sie juz ustawilismy to sie zaczelo zawieszac po wejsciu do gry. Godzine stracilem i tyle
Dołącz do mnie. Rzeby się nie zawiesiło nie morzesz rozmawiać na chatcie. Jestem na Angielskim serwerze. Na Jeeps.
Ja proponuje pospisywac wszystkim zainteresowanym nicki w grze i dodac je do swojej listy. I przy kazdym wlaczeniu gry po prostu zerkac na liste, czy ktos aktualnie z nas (forumowiczow) gra. Jesli tak to dwoma kliknieciami mozna sie do takiej osoby dolaczyc.
Moj nick to: RokiPL
W tym temacie wynalazlem tylko nicki: MGSpl oraz SokoovPOL
Teraz jak tylko bede online to dodam te osoby do listy. Niech reszta osob tez doda te niki do listy i poda swoj nick
Ok tak trzeba zrobic. Przed chwila skonczylem grac z SokoovPOL. Bylo calkiem niezle

. Chyba najfajniej jest w team king of hill:). Na jutro sie umowilismy o 16:00 na www.onlinecenter.pl. Mam nadzieje ze reszta tez sie zjawi...
W team king of hill jeszcze nia gralem. Teraz ide pograc, musze sprawdzic ten tryb
Czasem też jestem:) nick taki jak tu:)
No dzisja udalo sie wieksza grupa

Szkoda tylko ze tak krotko... jutro o spotykamy sie o 16:00 na shoutbox online center.
No faktycznie dzisiaj w grze spotkalem kilka osob z forum, ale pech chcial, ze ktos u mnie nie pomyslal ze ja gram na konsoli i wylaczyl kompa, a tym samym lacze mi zerwalo

Jutro postaram byc po 16stej - mam was na liscie w grze wiec jak bedziecie to tak jak dzisiaj dolacze sie
nick: dr ripper
Czasami wpadam wiec sie polecam
Dzisiaj z psmarasem gramy. Jest ktoś jest chętny? Jeśli tak to bądżcie o 16:00 na www.onlinecenter.pl.
dobrze bylo

musimy to powtorzyc, sorry ze was w menu zablokowalem ale musialem wyjsc na chwile, mam nadzieje ze wybaczycie
No bedziemy powtarzac

... jutro jak zwykle o 16:00 na chacie onlinecenter. Ja napewno bede
16:00 to dla mnie kiepska pora, nie wiem czy wygram TV, najwyzej pozniej dolocze do was
RIPPER, rob tak jak ja, czyli dodaj nas do listy i jak bedziesz mial czas i bedziesz gral to zerknij czy ktos z nas jest online. Jak tak, to sie dolacz.
tak wlasnie robie, przejzalem caly temat wypisalem nicki i dodalem wszystkich
Nie wiem co jest ale dzisiaj nie moglem zadnej gry rozpoczac... ciagle sie wieszalo
nie tylko tobie sie wieszalo, chyba jeszcze nigdy tyle resetow nie zrobilem, dobrze ze mam pilota i nie musialem wstawac ;P
Kiedy następny raz gramy? Może umuwimy się że zawsze będziemy grać o 16:00?
MaciejPŃ
4 04 2006, 19:12
kiedy ktoś będzie z was grał w HOA???
btw. mój nick MaciejPL , co dziwne nie był zajęty:)
dzisiaj ( czyli niedziela 9.05.2006 ) okolo 14 gramy zapraszam KILLpl
MaciejPŃ
9 04 2006, 21:12
heh szkoda ze byłą rodzinka

, jutro w ciagu dnia ktoś bedzie rgał??
Sokolov
21 05 2006, 19:14
Ja już dostałem PIN (w końcu) więc mugł bym zagrać.
MaciejPŃ
5 06 2006, 16:35
ludzie gracie w to to w ogole:)???
W tym tygodniu nie dam rady za bardzo - szkoła nie daje mi spokoju, w przyszłym tygodniu będzie trochę lżej, w tym to może tak na wyrywki i w piątek po 20 sobie pogram
Plati_Grudziądz
1 10 2006, 20:11
Kiedy nastepna ustawka ?
loki777
10 12 2006, 17:26
troche nie na temat........czy ta gra będzie działąć na radiówce download 270kbps, upload 65kbps????? może ktoś z was gra na radiówce?
DUB maniak
21 12 2006, 19:06
Mój nick to Fast Gamer
Devil_2k
20 01 2007, 23:19
Późno na odpowiedź, ale tak. Gra jest właściwie dedykowana na słabsze łącza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.