mnie ostatnio bardzo wqrwia tenis2k2, jak nie moge przejsc ostatniego kolesia w tournament....
a was ?
popiel25
29 08 2002, 20:30
Konwersja z pecerta Wolfenstein 3D, bo sie nie chciala uruchomic
Mnie najbardziej wkurzył HeadHunter mimo że jest to najlepsz przygodówka na konsole. Klimatem bije nawet MGS'a (1 bo w 2 nie grałem). A dlaczego mnie wkurzył ? Bo się zaciął na 15-20 minut przed końcem (chlip, chlip). I nie skonczyłem gry ktorej dałbym 10!
PS. Zaciął się bo był pirat, ale to nie zminia faktu ze nie mozna takich swinstw mi robic...
popiel25
30 08 2002, 14:00
PS. Zaciął się bo był pirat, ale to nie zminia faktu ze nie mozna takich swinstw mi robic...
Kup oryginal. Wersja PAL kupiona normalnie w sklepie w UK+wysylka to max 80-90zl. TAKA gre warto miec, ale i tak Shenmue 2 rzadzi :!:
dal mnie HH na pewno nie jest lepszy od rzadnego z metali
popiel25
30 08 2002, 15:19
Jeszcze byly rozne Twsited METALe np. TM: Black (hi Sarni1 !

)
Metalowa gira w stanie stalym, czyli Metal Gear Solid po polsku
mnie ostatnio bardzo wqrwia tenis2k2, jak nie moge przejsc ostatniego kolesia w tournament....
no to jestes leszczuch nawet seta mi nie urwal :mrgreen:
A mnie doluje to ze niemam DC i SC
w tenisie1 na very hard spoko przechodzilem wszystkich, atu...za mala w nia gralem
popiel25
30 08 2002, 18:47
tennisowi 1 (wersja pc, bo tylko w taka dane mi bylo zagrac, ale na padzie

) do tennisa 2k2 (dreamcast) mu daleko. tennis 2k2 jest swietny. przypominaja mi sie czasy tennisa na gb i nesa
ps: sorry, ze pisze bez duzych liter i innych znakow, ale mnie palce i oczy bolo :?
Fighting Force 2 - jak można było tak z(pipi) taką gre???
popiel25
2 09 2002, 14:32
Fighting Force na PSX bylo swietne, szczegolnie na 2...Rafal pameitasz te czasy?
Meanthord
4 09 2002, 21:39
ujme troszke inaczej temat: mnie BARDZO zawiodla konwersja vf3... porownujac z wersja automatowa to jak niebo i ziemia, jak ogien i woda... szkoda
co nie zmienia faktu, ze i tak vf3 na dc rula
popiel25
5 09 2002, 18:31
VF4 (patrzac na wersje konsolowe

)duuuuuuzo lepsze od vf3, dlatego vf3tb na dc raczej w oryginale nie kupie, chyba ze ceny jeszcze bardziej spadna

A ja sie pochwale, ze moj dc jest juz w Polsce i jutro go jade odebrac :!: Ale sie ceisze
Co najbardziej mnie denerwuje mmm dzięki za stworzenie tego tematu bo bende mugł się wreście wyrzyć więć wkurza mnie:
To że na Virta Striker w h.j buguw a jest tak zajefajna
Wkurza mnie to że sega zrezygnowała z rynku konsol

(ale i tak wruci silniejsza i zniszczy wszystkie konkurencyjne honsole

)
Wkurza mnie sterowanie w Outrigger
Denerwuje mnie to że mam już 16 lat i sobie jescze nie za..... ups to nie ta tematyka
Wkurza mnie to że Half-Life nie wyszedł oficjalnie na DC
no dobra tyle wystarczy
Mnie wkuzrył HeadHunter i Grandia 2 jak sie zacieły.
Zangief
29 10 2002, 17:42
Mnie wkur,wia Tennis2K2, bo nie moge wygrac na very hard:) Da sie wogle wygrac? Goscie graja jak cyborgi , wyciagaja takie pily i zawsze wla tam gdzie mnie nia ma:)
Anonymous
29 10 2002, 23:15
a mnie fkurviło Taxi 2 badziewie jedno

:!:
humungatunga5
7 12 2003, 12:09
Wnerwia mnie VF 3tb, i zdecydowanie HH (gra jest (pipi)ista) przez tą drugą plytkę wszyscy wiedzą o co chodzi
LUnAtiC`n01
11 12 2003, 09:50
heh mi sie zaciął Shen 1 pod koniec gry,ale że jestem zaradny to sciągnołem sobie sejve z netu i ominąłem tamten moment..
polecam taki sposób,czasami sie udaje bo błąd jest w jednym miejscu a dalej śmiga jak trza:)
lysy1983
20 02 2004, 13:42
Shenmue2 zacieła mi sie na 10 minut przed samym kiońcem! sqrwysyńskie piraty!!!!
Ukyo_Tachibana
20 02 2004, 20:47
Mnie Record of Lodoss War wqrwial jak mialem metalowe buty zalozone to nie moglem od tego tupania wysiedziec 15 minut przed TV gry nie skonczylem

(bo metalowe buty byly zbyt glosne !!!! )
wpienił mnie fakt, że Virtua Fighter mimo swojej idealności zawiera grafikę przypominającą bajki z ludkami modelinowymi. Tę konsolę stać na wiele więcej a developerzy zaserwowali mi takie cuś, kocham serie VF, ale ta sprawa modelinowych ludków to kurde dupa na patelni!

jak dla mnie to sterowanie w Shenmue
nie podoba mi sie- jakbym kanapą kierował
kwestia przyzwyczajenia, na początku po prostu szlag mnie trafiał, jednakże potem przywykłem i ukończyłem ten wg. mnie jeden z debeściarskich madafaksów na DCka.

jakoś nie mam ochoty się przyzwyczajać, irytujące jest na potęgę a szkoda mi czasu na "przyzwyczajanie się" - może i gra dobra jest, nie chce mi się sprawdzać z takim sterowaniem za które twórcy bym czaszkę rozłupał

jak dla mnie to sterowanie w Shenmue jest spi/erd/olone - jakbym kanapą kierował

BsE jestes pierwsza Osoba ktorej sie sterowanie nie podoba w Shnmue 8O
Ryo-San
27 02 2004, 13:26

jak dla mnie to sterowanie w Shenmue jest spi/erd/olone - jakbym kanapą kierował

BsE jestes pierwsza Osoba ktorej sie sterowanie nie podoba w Shnmue 8O
Spokojnie, konsekwencje w stosunku do BsE niedługo zostaną wyciągnięte. Zostaną mu odcięte ręce i już nie będzie pisał źle o Shenmue a tak przy okazji zostanie także wykastrowany
nooooo Bes ma racje ...zyebali to i juz...
ja również zgodziłem się z BSE, jednakże on w ogóle nie poświecił grze czasu, więc nie przywykł do sterowania. A BsE wex mnie nie lej, bo ja planuję rodzinę założyć!
nieco przekornie:
SF 3 :3rd strike bo do dzis nie udało mi sie jej zdobyc :cry:
a jest na DC najlepsza.....
Ukyo_Tachibana
11 03 2004, 19:38
Moge ci zalatwic

jak sie przymilisz
Moge ci zalatwic

jak sie przymilisz

wyslalem juz do Ciebie stosowną wiadomosc na priv
Mackal21
16 05 2004, 17:03
Resident Evil 3.Za brak jakichkolwiek zmian.
Odtwarzacz VCD firmy Xing Hong
mnie najbardziej zawsze draznil pad.....
]-X-[Hunter][
4 06 2004, 22:53
Ostatnio załatwiłem sobie grę Sonic Shuffle... i co?? Zaczełem grać na jednego w trybie story, jak ktoś grał to wie o co tam chodzi. Sęk w tym że gra nie posiada czegoś takiego jak AI (sztuczna inteligencja), przeciwnik ma zaprogramowane typowe ruchy wie jakie masz karty (mimo iż w grze nie można to z zasad wynika) zawsze wszystko robi z matematyczną precyzją. Pewnego razu po ty jak 3 razy zabrał najwyrzsze kary i zdobył wszystkie kryształy powiedziałem że wyłąćze DCka jak zrobi to jeszcze raz... po 5 sekundach zrobił to i od tamtej pory nie gram w tą gre....
RabinHawk
15 06 2004, 13:25
Ja jestem cały czas zawiedziny grą Tokio XTRM racer!!
Ta gra to prekursor takich gier jak Underground ale nie dorasta im do pięt!
Jest po prostu koszmarna!!Trzy razy próbowałem ją przejść ale za każdym razem blokowałem się w jakimś miejscu i nic z tego nie wychodziło!!Bez kodów tak idiotycznej gry ja TXR nie da się przejść!!
Danilo1972
20 06 2004, 17:23
Mnie wkurzyła gra Steel Aces.
Nie mogłem przejść tej gry, a staram się przejść wszystko co lata i na drzewo nie ucieka
Tenins 2k2 przesrane
Mech_Warrior
24 08 2004, 17:20
Fighting Vipers 2 bo straciłem 80 gr na cd żeby ją wysmażyć
Mnie wkurzyła gra Steel Aces.....
Czy gra na pewno tak się nazywała?
Zdaje się że miałeś na myśli albo IRON ACES lub MAX STEEL.
A tak na poważnie - zdecydowanie najtrudnieszą grą do przejścia na 100% jest bez wątpienia PROPELLER ARENA...
Ryudo Kisaragi
29 08 2004, 14:54
Mnie Record of Lodoss War wqrwial jak mialem metalowe buty zalozone to nie moglem od tego tupania wysiedziec 15 minut przed TV gry nie skonczylem

(bo metalowe buty byly zbyt glosne !!!! )

aaaggrrrrr nawet mi nie przypominaj, musiałem te stukanie jak młota pneumatycznego słuchać bo te badziewne buty zabezpieczały przed przewróceniem (co w tej grze jest BARDZO przydatne :wink: )
TomekOST
18 07 2005, 23:04
horrorek ILLBLEED , wkurzył mnie na maksa, nigdy nie przeszedłem.. nie działał mi save a jak ginołem to od nowa :| a szkoda taka fajna gra ..
GTmaster
19 07 2005, 08:15
Tak mnie wkur*** Ikaruga, że nie mogę wyrobić! Chłam!
Airwalk666
20 07 2005, 19:52
Ku zdziwieniu wszystkich, u mnie Jet Set Radio nie tyle co mnie najbardziej wkurzylo, ale zawiodłem się na tym w jakimś stopniu na pewno.
Gra przez którą prawie rozwaliłem pada to JGR. Nie mogłem wyrobić na stage'ach gdzie trzeba było gonić i spray'ować gości. Olałem ją mimo że tak mi się podobała.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.