Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: gra która najbardziej mnie wkurzyła na DC
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2
plecak
mnie ostatnio bardzo wqrwia tenis2k2, jak nie moge przejsc ostatniego kolesia w tournament....
plecak
a was ?wink.gif
popiel25
Konwersja z pecerta Wolfenstein 3D, bo sie nie chciala uruchomic smile.gif
Kaxi
Mnie najbardziej wkurzył HeadHunter mimo że jest to najlepsz przygodówka na konsole. Klimatem bije nawet MGS'a (1 bo w 2 nie grałem). A dlaczego mnie wkurzył ? Bo się zaciął na 15-20 minut przed końcem (chlip, chlip). I nie skonczyłem gry ktorej dałbym 10!

PS. Zaciął się bo był pirat, ale to nie zminia faktu ze nie mozna takich swinstw mi robic...
popiel25

PS. Zaciął się bo był pirat, ale to nie zminia faktu ze nie mozna takich swinstw mi robic...

Kup oryginal. Wersja PAL kupiona normalnie w sklepie w UK+wysylka to max 80-90zl. TAKA gre warto miec, ale i tak Shenmue 2 rzadzi :!: smile.gif
plecak
dal mnie HH na pewno nie jest lepszy od rzadnego z metali
plecak
od mgs1 i mgs2:)
popiel25
Jeszcze byly rozne Twsited METALe np. TM: Black (hi Sarni1 ! smile.gif ) biggrin.gif
Metalowa gira w stanie stalym, czyli Metal Gear Solid po polsku smile.gif icon_twisted.gif
Soul
mnie ostatnio bardzo wqrwia tenis2k2, jak nie moge przejsc ostatniego kolesia w tournament....

no to jestes leszczuch nawet seta mi nie urwal :mrgreen:

A mnie doluje to ze niemam DC i SC icon_evil.gif
plecak
w tenisie1 na very hard spoko przechodzilem wszystkich, atu...za mala w nia gralem smile.gif
popiel25
tennisowi 1 (wersja pc, bo tylko w taka dane mi bylo zagrac, ale na padzie smile.gif ) do tennisa 2k2 (dreamcast) mu daleko. tennis 2k2 jest swietny. przypominaja mi sie czasy tennisa na gb i nesa smile.gif
ps: sorry, ze pisze bez duzych liter i innych znakow, ale mnie palce i oczy bolo :?
Majk
Fighting Force 2 - jak można było tak z(pipi) taką gre???
popiel25
Fighting Force na PSX bylo swietne, szczegolnie na 2...Rafal pameitasz te czasy? smile.gif
Meanthord
ujme troszke inaczej temat: mnie BARDZO zawiodla konwersja vf3... porownujac z wersja automatowa to jak niebo i ziemia, jak ogien i woda... szkoda sad.gif
co nie zmienia faktu, ze i tak vf3 na dc rula smile.gif
popiel25
VF4 (patrzac na wersje konsolowe tongue.gif )duuuuuuzo lepsze od vf3, dlatego vf3tb na dc raczej w oryginale nie kupie, chyba ze ceny jeszcze bardziej spadna smile.gif A ja sie pochwale, ze moj dc jest juz w Polsce i jutro go jade odebrac :!: Ale sie ceisze smile.gif
jey
Co najbardziej mnie denerwuje mmm dzięki za stworzenie tego tematu bo bende mugł się wreście wyrzyć więć wkurza mnie:

To że na Virta Striker w h.j buguw a jest tak zajefajna

Wkurza mnie to że sega zrezygnowała z rynku konsol icon_evil.gif (ale i tak wruci silniejsza i zniszczy wszystkie konkurencyjne honsole icon_twisted.gif )

Wkurza mnie sterowanie w Outrigger

Denerwuje mnie to że mam już 16 lat i sobie jescze nie za..... ups to nie ta tematyka

Wkurza mnie to że Half-Life nie wyszedł oficjalnie na DC

no dobra tyle wystarczy
Kaxi
Mnie wkuzrył HeadHunter i Grandia 2 jak sie zacieły.
Zangief
Mnie wkur,wia Tennis2K2, bo nie moge wygrac na very hard:) Da sie wogle wygrac? Goscie graja jak cyborgi , wyciagaja takie pily i zawsze wla tam gdzie mnie nia ma:)
Anonymous
a mnie fkurviło Taxi 2 badziewie jedno icon_evil.gif icon_evil.gif :!:
humungatunga5
Wnerwia mnie VF 3tb, i zdecydowanie HH (gra jest (pipi)ista) przez tą drugą plytkę wszyscy wiedzą o co chodzi icon_evil.gif
LUnAtiC`n01
heh mi sie zaciął Shen 1 pod koniec gry,ale że jestem zaradny to sciągnołem sobie sejve z netu i ominąłem tamten moment..
polecam taki sposób,czasami sie udaje bo błąd jest w jednym miejscu a dalej śmiga jak trza:)
lysy1983
Shenmue2 zacieła mi sie na 10 minut przed samym kiońcem! sqrwysyńskie piraty!!!!
Ukyo_Tachibana
Mnie Record of Lodoss War wqrwial jak mialem metalowe buty zalozone to nie moglem od tego tupania wysiedziec 15 minut przed TV gry nie skonczylem tongue.gif (bo metalowe buty byly zbyt glosne !!!! ) tongue.gif
Tori
wpienił mnie fakt, że Virtua Fighter mimo swojej idealności zawiera grafikę przypominającą bajki z ludkami modelinowymi. Tę konsolę stać na wiele więcej a developerzy zaserwowali mi takie cuś, kocham serie VF, ale ta sprawa modelinowych ludków to kurde dupa na patelni!
Diabeu
icon_twisted.gif jak dla mnie to sterowanie w Shenmue nie podoba mi sie- jakbym kanapą kierował icon_twisted.gif
Tori
kwestia przyzwyczajenia, na początku po prostu szlag mnie trafiał, jednakże potem przywykłem i ukończyłem ten wg. mnie jeden z debeściarskich madafaksów na DCka.
Diabeu
icon_twisted.gif jakoś nie mam ochoty się przyzwyczajać, irytujące jest na potęgę a szkoda mi czasu na "przyzwyczajanie się" - może i gra dobra jest, nie chce mi się sprawdzać z takim sterowaniem za które twórcy bym czaszkę rozłupał icon_twisted.gif
Soul
icon_twisted.gif jak dla mnie to sterowanie w Shenmue jest spi/erd/olone - jakbym kanapą kierował icon_twisted.gif

BsE jestes pierwsza Osoba ktorej sie sterowanie nie podoba w Shnmue 8O
Ryo-San
icon_twisted.gif jak dla mnie to sterowanie w Shenmue jest spi/erd/olone - jakbym kanapą kierował icon_twisted.gif

BsE jestes pierwsza Osoba ktorej sie sterowanie nie podoba w Shnmue 8O

Spokojnie, konsekwencje w stosunku do BsE niedługo zostaną wyciągnięte. Zostaną mu odcięte ręce i już nie będzie pisał źle o Shenmue a tak przy okazji zostanie także wykastrowany icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif no to który pierwszy poświęci się próbując cokolwiek? nie widzę tego lasu rąk, leszczyki:p icon_twisted.gif

...(pipi)ćtongue.gif nie podoba mi się sterowanie i już, bezsensowne, gorsze od serii RE a tam to jest chooynia z patatajnią...po to są gąłki itp. żeby ich sensownie używać...tu tego nie ma...

bla bla bla ... edit by wet_willy o_O (tylko nie bij !!! prosze) to wyzej to nie moje tongue.gif

...ten dział ma najbardziej poyebanych modów...fajnie... BsE
fagg
nooooo Bes ma racje ...zyebali to i juz...
Tori
ja również zgodziłem się z BSE, jednakże on w ogóle nie poświecił grze czasu, więc nie przywykł do sterowania. A BsE wex mnie nie lej, bo ja planuję rodzinę założyć!
Diabeu
icon_twisted.gif tongue.gif a dupa - ryo ja cię uduszęhyh.gif icon_twisted.gif

Zostaw mojego czlowieka !!!!! hyh.gif (mafia ma dlugie rece az do Szczecina tongue.gif ROTFL)
nie edytowałem postów, poszli won odemnie ;]/ Ryo-San
Mafia jest w Szczecinie icon_twisted.gif
sp1979
nieco przekornie:
SF 3 :3rd strike bo do dzis nie udało mi sie jej zdobyc :cry:
a jest na DC najlepsza.....
Ukyo_Tachibana
Moge ci zalatwic tongue.gif jak sie przymilisz tongue.gif
sp1979
Moge ci zalatwic tongue.gif jak sie przymilisz tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif

wyslalem juz do Ciebie stosowną wiadomosc na priv
Mackal21
Resident Evil 3.Za brak jakichkolwiek zmian.
lop_kid
Odtwarzacz VCD firmy Xing Hong laugh.gif
Picool
mnie najbardziej zawsze draznil pad.....
]-X-[Hunter][
Ostatnio załatwiłem sobie grę Sonic Shuffle... i co?? Zaczełem grać na jednego w trybie story, jak ktoś grał to wie o co tam chodzi. Sęk w tym że gra nie posiada czegoś takiego jak AI (sztuczna inteligencja), przeciwnik ma zaprogramowane typowe ruchy wie jakie masz karty (mimo iż w grze nie można to z zasad wynika) zawsze wszystko robi z matematyczną precyzją. Pewnego razu po ty jak 3 razy zabrał najwyrzsze kary i zdobył wszystkie kryształy powiedziałem że wyłąćze DCka jak zrobi to jeszcze raz... po 5 sekundach zrobił to i od tamtej pory nie gram w tą gre.... biggrin.gif
RabinHawk
Ja jestem cały czas zawiedziny grą Tokio XTRM racer!!
Ta gra to prekursor takich gier jak Underground ale nie dorasta im do pięt!
Jest po prostu koszmarna!!Trzy razy próbowałem ją przejść ale za każdym razem blokowałem się w jakimś miejscu i nic z tego nie wychodziło!!Bez kodów tak idiotycznej gry ja TXR nie da się przejść!!
Danilo1972
Mnie wkurzyła gra Steel Aces.
Nie mogłem przejść tej gry, a staram się przejść wszystko co lata i na drzewo nie ucieka icon_twisted.gif
R4V3N
Tenins 2k2 przesrane biggrin.gif
Mech_Warrior
Fighting Vipers 2 bo straciłem 80 gr na cd żeby ją wysmażyć
Pavlik
Mnie wkurzyła gra Steel Aces.....

Czy gra na pewno tak się nazywała?
Zdaje się że miałeś na myśli albo IRON ACES lub MAX STEEL. smile.gif

A tak na poważnie - zdecydowanie najtrudnieszą grą do przejścia na 100% jest bez wątpienia PROPELLER ARENA...
Ryudo Kisaragi
Mnie Record of Lodoss War wqrwial jak mialem metalowe buty zalozone to nie moglem od tego tupania wysiedziec 15 minut przed TV gry nie skonczylem tongue.gif (bo metalowe buty byly zbyt glosne !!!! ) tongue.gif

aaaggrrrrr nawet mi nie przypominaj, musiałem te stukanie jak młota pneumatycznego słuchać bo te badziewne buty zabezpieczały przed przewróceniem (co w tej grze jest BARDZO przydatne :wink: )
TomekOST
horrorek ILLBLEED , wkurzył mnie na maksa, nigdy nie przeszedłem.. nie działał mi save a jak ginołem to od nowa :| a szkoda taka fajna gra ..
GTmaster
Tak mnie wkur*** Ikaruga, że nie mogę wyrobić! Chłam!
Airwalk666
Ku zdziwieniu wszystkich, u mnie Jet Set Radio nie tyle co mnie najbardziej wkurzylo, ale zawiodłem się na tym w jakimś stopniu na pewno.
SebaHC
Gra przez którą prawie rozwaliłem pada to JGR. Nie mogłem wyrobić na stage'ach gdzie trzeba było gonić i spray'ować gości. Olałem ją mimo że tak mi się podobała.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.