Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz gracie ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2
Odyn
Łykłem Sega Bass Fisging za 29zl w EMPIKu (thx Ryo-San) i łowie se rybki...adzia zerwała sie (pipi) ;/ icon_twisted.gif
Meecik
Street Fighter 3 Third Strike i Double Impact - wszystko przez to ze obejrzalem Street Fighter Alpha The Movie icon_twisted.gif

Pozdrawiam VGM Fan ^^
Anonymous
Quake , Half Life .
humungatunga5
a ja teraz zaczołem druygi raz katować Half-Life i gram też w Record of Lodos War i DOA2
jey
Drugi raz kończe Air Force Delta tylko że tym razem łykne na wszystkich poziomach trudności >X] chyba za bardzo podnieca mnie latanie tuż nad ziemią X>

Dla rozluźnienia w Heavy Metal Geomatrix X] dosyć milusia, fajnie się masakruje zwłoki w powietrzu X)
lysy1983
Resident CV, Soul Calibur, Virtua Tennis i Headhunter, a poza tym ut 2004 na pc
Ukyo_Tachibana
Jest cos takiego jak UT 2004 o_O ja mam UT 2003 ale ze 04 jest to nie wiedzialem btw jak zawsze mecze niesmiertelne Crazy Taxi 2 hyh.gif , Street Fighter 3 - Third Strike i Capcom vs Snk 2 hyh.gif PEACE tongue.gif
Tori
virtua tennis 2, gierka wszech czasów gram i gram i się nie nudzę, tylko coraz bardziej podniecam!!
lysy1983
Jest cos takiego jak UT 2004 o_O ja mam UT 2003 ale ze 04 jest to nie wiedzialem btw jak zawsze mecze niesmiertelne Crazy Taxi 2 hyh.gif , Street Fighter 3 - Third Strike i Capcom vs Snk 2 hyh.gif PEACE tongue.gif
no pewnie że jest, ale na razie szarpie w demo przez net
-Sora-
Za pare dni Shenmue1:>
Mick
Skies of arcadia cool.gif ale mi zapasowała
dragu
Ja też aktualnie to męczeę, ale jakoś średnio mi podchodzi. spodziewałem się czegoś o wiele lepszego. Finale nie do przebicia... jednak.
Radzik
Obecnie cioram w Spidermana i genialnego Soul Calibura
Oen
Ja od zakupu Tekkena 5 non stop w niego ciuram biggrin.gif ale dzis dorwalem demo Total Overdorse (na PC) pogrywam tez w GTA:VC i Jedi Kinga 3, aanuje dorwac nowego SSX,i Soul Calibura i spidermana biggrin.gif
SebaHC
Pykam z brackim w Unreala i wciąż w SC. Dodatkowo czekamy na Zombie Revenge ( co - op RULEZ good.gif ).
SebaHC
QUOTE(Oen @ 22 09 2005, 22:14)
Ja od zakupu Tekkena 5 non stop w niego ciuram biggrin.gif ale dzis dorwalem demo Total Overdorse (na PC) pogrywam tez w GTA:VC i Jedi Kinga 3, aanuje dorwac nowego SSX,i Soul Calibura i spidermana biggrin.gif
*

Sorki, ale czy to nie jest strona o DC blink.gif ?
Oen
Ups to sorka ale nie znam jeszcze za dobze tego forum i nie zauwazylem, ze to nie odpowiedni temat tongue.gif
Musiolik
Krótko Soul Calibur... "The Legend Will Never Die"
hooki
aktualnie metropolis, tony 2 (to jest wieczna gra), rez od kąd go mam... tak to sporadycznie we wszystko po troszku...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.