Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz gracie ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2
plecak
ja tenis 2k2 i densha de go 2;))) no i nester czasem...
plecak
a wy w co pykacie ?
Soul
FF X I MOH::F biggrin.gif
Verb
Tennis 2k2 und nba 2k2
Majk
Britney dance Beat RULZ !!!

i definitywnie przestałem grac w SC :cry:
zaczęłem meczyc Tekken`a 4...
Soul
a co ja mam powiedziec w SC nie gram juz 6 miechow :cry: i pogram dopiero na EP3 i juz nigdy wiecej pozostaje mi czekac na SC2 :mrgreen:
popiel25
<sugestia>Nie lepiej Mr.Mieczyk sie pozbyc 2-3 oryginalow i kupic DC z SC?</sugestia>
<sugestia>NACO skonwertuj SC ns PS2 juz teraz przed SC2</sugestia>
<sugestia>Mozna na PSX/PS2 pograc w Soul Blade</sugestia>
smile.gif
Soul
<sugestia>Nie lepiej Mr.Mieczyk sie pozbyc 2-3 oryginalow i kupic DC z SC?</sugestia>
<sugestia>NACO skonwertuj SC ns PS2 juz teraz przed SC2</sugestia>
<sugestia>Mozna na PSX/PS2 pograc w Soul Blade</sugestia>
smile.gif

Na Ps2 mam tylko 2 gry ffX i Moh'a jezeli je sprzedam to w co bede gral w sc :mrgreen: nie stac mnie na dwie konsole :cry: musze meczyc ps2 to juz drugi umnie w domu sprzedalem dc i zainwestowal w ps2 z myszlom o sc2 majac ps2 napewno sobie pogram a majac dc nawet nie bylo by otym mowy :!: icon_idea.gif
MTL
Nom w co my teraz gramy? Heh prosta i krótka odpowiedz ... TTT, troszkę T4 i ostatnio VF4 ... a jeśli chodzi o gry na "makarona" to ostatnio było to VF3 (trza było zagrac jak za dawnych lat wink.gif ) no i Creazy Taxi2 - ta gra do tej pory ma genialny klimat (hehe muza też jest niczego sobie)
Meanthord
na dc:

tennis 2k2, sc, doa2

na ps2:

niesmiertelny ttt, vf4, sporadycznie tk4 smile.gif

na sacie: vf2 biggrin.gif
popiel25
mowiac o saturnie: vf remix i mk na arcade sticku smile.gif
TGMen
Meanthorx, wolisz ttt od T4 ohmy.gif ?
Odnośnie Soul Blade - to były stare, dobre czasy. Giera wymiatała (wcześniej T2).

Na Dreamie gram teraz w Jet Grind Radio i klimat tej giery mnie rozwala biggrin.gif !!! Piękny arcade, tak samo jak w Crazy Taxi 2 czy też VT.

Czy ktoś z Was ma jakieś stare konsole? POWSPOMINAJMY!!! laugh.gif
W jaką graliście pierwszą grę?
popiel25
Super Mario Bros. na konsoli NES (wczesniej znalem pc, c64, amisie, atari i inen takie smile.gif ).
Meanthord
Meanthorx, wolisz ttt od T4 ohmy.gif  ?
Odnośnie Soul Blade - to były stare, dobre czasy. Giera wymiatała (wcześniej T2).

Tak, wole ttt od tk4... takie to dziwne? smile.gif
Hehe, soul blade... ehh, to byla giera smile.gif intro kosi po dzis dzien! btw, polecam przesluchanie piosenki "edge of soul" w CALEJ, dwuzwrotkowej wersji (w intrze jest tylko jedna) - istny majstersztyk!
plecak
nie znudziła Ci sie jescze wink.gif?
Meanthord
plc: juz sie znudzila dawno, ale nie moge sie powstrzymac i dalej slucham smile.gif
musze sie przerzucic na jakas inna, bo odbije mi calkiem wink.gif
moze ta z intra RRType4? smile.gif
plecak
mi ta piasenka z intra RR4 ni8e podoba sie wolalbym taka z demka RR4 z playstation magzynu (swiętej pamieci....)
jey
w co teraz pykam więc tak

Phantasy Star Online (Rangarem)
MSR (może teraz łykne)
Virtua Striker 2 (Najlepsza gała na DC!)
def
yo! ja teraz aktualnie męcze Vt 2k2 i DOA2 ( hi dc fan;))) i nestera.
humungatunga5
ja na dc kończe grandie 2, a na pc gram w call of duty
maruscha
Ostatnio meczylem starego sonika 3 z emulacji na genesisa ale zamierzam jeszcze zagrac w kilka erprgow na wciaz dzialajacego makarona......
LUnAtiC`n01
non stop Unreal Tournament(DC),Shen 1,JSR,Crash Nitro Car(xb)
_RikkimarU_
chu chu rockets biggrin.gif laugh.gif
piNiEk
chu chu rockets biggrin.gif laugh.gif

Chyba "Rocket"... super gierka... szczególnie w multiplayerze smile.gif. Ja narzie nie gram w nic... czekam na paczkę z GC, nastepnie kupuje PSO Episode I & II.
Antares
Mój DC znajduje się w stanie hibernacji, gdyż na PC męczę Morrowinda.
Procuś
w schenmue
Ryo-San
w schenmue

a fajne to sCHenmue jest icon_twisted.gif question.gif
_RikkimarU_
w schenmue
ja też biggrin.gif zaczynam 1 czesc biggrin.gif icon_twisted.gif jestem debeściak
SkViOt
w schenmue

(pipi) to jest SHENMUE
Ukyo_Tachibana
Capcom vs Snk 2 SKVIOT wie jaki w to jestem dobry icon_twisted.gif 26 do 3 w walkach jakiez to slodkie hyh.gif
suzuki
Na razie mam przerwę na gry na PSX,ale wkrótce wracam do CvsS1 i 2.
Soul
Co ja bym zrobil Zeby teraz pograc Sobie w Shenmue 1 & 2 dzielo sztuki
Ryo-San
Co ja bym zrobil Zeby teraz pograc Sobie w Shenmue 1 & 2 dzielo sztuki

to czemu nie grasz question.gif
Soul
Brak DC w domq
Ukyo_Tachibana
Moge ci sprzedac calkien niedrogo ;P Shenmue mam orginalne i Arcade Sticka tez mam hyh.gif
Soul
Moge ci sprzedac calkien niedrogo ;P Shenmue mam orginalne i Arcade Sticka tez mam hyh.gif

ile?
Ukyo_Tachibana
No ile dajesz za zestaw DC Arcade Stick Pad Memorka (VMU) 4 orginaly (Shenmue 1 Resident Evil:Code Veronica , Soul Calibur i Dead or Alive [bez pudelka]) do tego z 30 gier no czekam ??
Soul
jaki stan??? max 300zl
popiel25
Moderator robi off-topici tongue.gif

A ja teraz gram w Heahuntera, bardzo dobra gra (motorek!), tlyko te VR misje mnie czasami dobijaja sad.gif
piNiEk
Moderator robi off-topici tongue.gif

A ja teraz gram w Heahuntera, bardzo dobra gra (motorek!), tlyko te VR misje mnie czasami dobijaja sad.gif

Headhunter wypas gierka. Ja tam w tych zaliczeniach na poszczególne oceny robiłem Rekordy smile.gif. Poźniej dzięki teu można mieć nieskończąną amunicje i wszystkie bronie, jak zaczynasz grę jeszcze raz ;p.
Ukyo_Tachibana
jaki stan???  max 300zl
Ty jestes chyba nie powazny za same orginaly i Arcade Sticka dostane spokojnie 300 zl na Allegro ale dobra skoro jestem juz tym modem to nie bede offtopicowal tongue.gif
SkViOt
Capcom vs Snk 2 SKVIOT wie jaki w to jestem dobry icon_twisted.gif 26 do 3 w walkach jakiez to slodkie hyh.gif

tylko ze wtedy bylem tak nacpany ze ledwo telewizor widzialem icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif to chyba o tym w co aktualnie na tym złomie szarpię? no więc:p Grandia 2 (jak się zwiesi to rozyebię makarona), Crazy Taxi2, JGR - to tyle na razie icon_twisted.gif Od kogo kupiles DC i dlaczego nie odemnie hyh.gif chyba bede sie musial najesc anabolikow i cie dotkliwie pobic tongue.gif
Blu
A ja gram sobie w DOA2, MSRa i RE:Code Veronica. Na deser zostawiam Shenmue :wink:
Ryo-San
Skies of Arcadia daje rade icon_twisted.gif
vagrant3
Ja z rana rozwożę skrzynie w porcie Yokosuki, w południe siłuje się na rękę i gram w kości w Hong Kongu, a wieczorem trenuję serwis zbijając kręgle.
Anonymous
Headhunter .
Meecik
Shenmue , SOA , Crazy Taxi 2 [ dla rozluznienia ] , Jet Grind Radio i Shining Force ! icon_twisted.gif

Pozdrawiam VGM Fan ^^
jey
Wczoraj łyknełem Spidermana, pierwsza płyta Draconusa też już prawie poszła, na DreamSnesa męcze Secret of Mana a po za tym nieśmiertelne Capcom vs SNK 2 i Garou.
Ahmad
ostatnio przyszla mi paczuszka z Nihon'u, i maniacze caly czas w King Of Fighters 2001.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.