Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: [Bluzgownica] HALO vs HALO 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Maiden
Ja tez mu założylem ze 2 konta laugh.gif sek w tym ze postanowil sie "usamodzielnic" :wink:
Maiden
Własnie zagralem 6 meczy w Gaylo 2 od kilku ladnych miesiecy.
Ta gra to SHIT.
Nie dorownuje do piet PDZtowi a juz tym bardziej HALO :F
Medal za Halo 2 w racku chetnie przerobie na podkladke pod Herbate :F
Raptor
Maiden jak w ten sposob chcesz rozruszac to forum to... daruj sobie prosze. Po kiego grzyba rozgrzebywac tak stary temat (i w sumie malo aktualny - wszystko zostalo juz powiedziane)? Naprawde jak sie nudzisz to sa inne ciekawsze zajecia.
Maiden
Maiden jak w ten sposob chcesz rozruszac to forum to... daruj sobie prosze. Po kiego grzyba rozgrzebywac tak stary temat (i w sumie malo aktualny - wszystko zostalo juz powiedziane)? Naprawde jak sie nudzisz to sa inne ciekawsze zajecia.

smile.gif smile.gif smile.gif
Skoro wszystko zostalo powiedziane to niby czemu nie zamknales tematu?

Pograłem w te gre po dluszej przerwie.
Wczesniej gral u mnie banan/psychol

Nie mam prawa opisac swoich odczuc smile.gif ?
Mi sie nie nudzi, akurat mam sesje a jako ze zrobilem sobie brake'a to wpadlem zeby napisac co czuje.
Geeeeeeeeeeeeeeeeez zreszta niby czemu mam ci sie tlumaczyc smile.gif question.gif
Co to spowiedz, czy cus smile.gif question.gif
Jeden gra na fortepianie drugiemu nogi smierdza.
EOT.

smile.gifsmile.gif
Dragen
nie no chłopak ma rację, cza przypominać co dobre a co złe..a niech jakis napalony świerzak wdepnie na forum i co..napali sie na H2, a biedak nie wie ile stracił radochy bo 1 nie dotknął..
zreszta juz widze jak psyhol nadaje na H2, hahahah...lachon, pingwinos.
a Banan ponoć se pegazusa kupuje..zeby skilla w H1 podciagnąć..i szuka przejsciówki do pada..pegazus-Xbox..na tamtych lepiej 3 ki z shota wychodzą, albo z bazuki..biggrin.gif
śmieeeeeeeeeećććććiiiiiiuuu-JOKE:)
pozdro
3SHOTSkila
QUOTE(Dragen @ 26 01 2006, 19:36) *

nie no chłopak ma rację, cza przypominać co dobre a co złe..a niech jakis napalony świerzak wdepnie na forum i co..napali sie na H2, a biedak nie wie ile stracił radochy bo 1 nie dotknął..
a Banan ponoć se pegazusa kupuje..zeby skilla w H1 podciagnąć..i szuka przejsciówki do pada..pegazus-Xbox..na tamtych lepiej 3 ki z shota wychodzą, albo z bazuki..biggrin.gif
pozdro

Ciąg się drągalu tongue.gif , prof.Psycho mówi " HALO >>>>> h2 " i jak ktoś mówi inaczej

to ch...uj mu w dupę , kotwica w plecy i niech sobie gra ( H2 = ban.gif ) i już spox.gif

Na koniec pozdrawiam Was klasycznym " MIĘTUS " i ssijta mi kule bo mi się ich

myć nie chce hyh.gif

zolwik.gif
K@czy17
Obie gry wymiatają!!! Są Rulez!!! panienki same leca na grafe bez dotykania twojego hmhmhm.... eheh icon_evil.gif
KarCzoH
QUOTE(Dragen @ 26 01 2006, 19:36) *

pozdro

Jak wejdzie tu jakiś świerzak to niech przeczyta topic od pierwszej strony tongue.gif

Siema ziomkom strzał nieznanym smile.gif
airfx
Może niejestem jakimś znawcą halo ale troche w to już gram i powiem tak Halo CE jest lepsze na splicie akcja jest wolniejsza potrzebne większe umiejętności (niestety niemam mozliwości zagrać na lanie) tylko szkoda że prawie cały czas biega się z human pistolem oczywiście są wyjątki hehe. Halo 2 niejest złe ale na podzielonym ekranie to straszna kupa, co innego w necie nigrałem na xblive to niewien ale na xbc gra sie bardzo dobrze w przeciwieństwie do Halo CE w które są straszne lagi i sa potrzebne naprawdę mocne łącza no i headseta nieobsługuje Halo CE to naprawdę duzy minus. W Halo 2 gra jest szybsza bardziej nastawiona na reflex większe urozmaicenie broni. Ja gram przeważnie W Halo 2 bo w halo naprawde ciężko na xbc jakiegoś dobrego hosta znaleźć za to w dwójkę codziennie tną polacy jest wesoło i gra się naprawdę świetnie, zawsze jekiegos dobrego hosta da się znaleźć. Może i jestem gupi biggrin.gif ale ja wolę Halo 2. Może dlatego że w Halo CE mało gralem ale na xbc to katorga a grać na podzielonym ekranie nielubię jak holera no i ten brak obsługi headseta , wybieram Halo 2 blink.gif
Maiden
www.halo2sucks.com cool.gif
Hubi.
Ostatnio zagralem w Halo (kilka misji w singlu + krotka gra na XBC + gra na splicie) i musze powiedziec, ze jedynka jest bardziej dopracowana w niektorych szczegolach, ale w ogolnym rozrachunku wole "dwojke". Jedynka wydaje mi sie strasznie anemiczna i powolna. A roznic w potrzebnym skillu zbytnich nie zauwazylem. Moze jak pogram dluzej.
Grajac w singla snajperka latwiej zabija sie w jedynce, niz w dwojcee imo.
Maiden
Hubi flaha juz kiedys to dał ale co tam, obejrz sobie: http://media.putfile.com/h2in
Flaha
QUOTE(Hubi. @ 5 02 2006, 16:55) *

Ostatnio zagralem w Halo (kilka misji w singlu + krotka gra na XBC + gra na splicie) i musze powiedziec, ze jedynka jest bardziej dopracowana w niektorych szczegolach, ale w ogolnym rozrachunku wole "dwojke". Jedynka wydaje mi sie strasznie anemiczna i powolna. A roznic w potrzebnym skillu zbytnich nie zauwazylem. Moze jak pogram dluzej.

Hahahahhha dobre sobie, skoro takie male ruznice w skillu to czemu ktos kto potrafi dobrze celowac w halo 2 nieumie w halo 1 ?? snipa łatwa, hoho zeczywiscie w grunta nietrudno trafic ale pogralbys z kims chociazby srednim i mial z 40% celownosci to oddaje honory cool.gif Prosze niewypowiadaj sie ze halo 1 jest anemiczne wacko.gif Bo niegrales prawodopodobnie lana wogole i jak mozesz o tym mowic ?? Do grania w halo 1 na poziomie musisz miec mega skilla a na takiego dlugo trzeba cwiczyc, a ja przysiadlem do H2 i odrazu walilem heady itp. bez problemu co niema miejsca w halo1 gdzie gdy ktos robi heada to jest naprawde ladne, w h2 kazdy tak moze wacko.gif i niejest w tym nic dziwnego. H2 zawsze pozostanie (pipi) niestety, bardzo liczylem na ta gre i zawiodłem sie srogo jak wiekszosc graczy. Halo 1 to magiczna gra ktora wciąga i niepozostawia zadnych złudzen co do H2 widac poprostu niegrales wystarczająco dlugo...
Hubi.
Przekonaliscie mnie (szczegolnie ten filmik). Pogram dluzej w Halo zeby polepszyc swego skilla.
Dragen
QUOTE(Ck_Flash @ 5 02 2006, 18:22) *

Hahahahhha dobre sobie, skoro takie male ruznice w skillu to czemu ktos kto potrafi dobrze celowac w halo 2 nieumie w halo 1 ?? snipa łatwa, hoho zeczywiscie w grunta nietrudno trafic ale pogralbys z kims chociazby srednim i mial z 40% celownosci to oddaje honory cool.gif Prosze niewypowiadaj sie ze halo 1 jest anemiczne wacko.gif Bo niegrales prawodopodobnie lana wogole i jak mozesz o tym mowic ?? Do grania w halo 1 na poziomie musisz miec mega skilla a na takiego dlugo trzeba cwiczyc, a ja przysiadlem do H2 i odrazu walilem heady itp. bez problemu co niema miejsca w halo1 gdzie gdy ktos robi heada to jest naprawde ladne, w h2 kazdy tak moze wacko.gif i niejest w tym nic dziwnego. H2 zawsze pozostanie (pipi) niestety, bardzo liczylem na ta gre i zawiodłem sie srogo jak wiekszosc graczy. Halo 1 to magiczna gra ktora wciąga i niepozostawia zadnych złudzen co do H2 widac poprostu niegrales wystarczająco dlugo...

Flashu do jakiej szkoły chodziłes??smile.gif czy napierdzielałes w halo cały czas...smile.gif
Flaha
Od dziecka gralem w Halo, niestety na ortografie niebyło czasu, jak chcesz wiedziec to dyslekcja niewywodzi sie z niedouczenia... (koniec offtopa)

//edit: Raptor: Ale to nie jest zadna wymowka, po prostu nie potrafisz pisac po polsku z lenistwa sad.gif
JuanMag

Jedynka wydaje mi sie strasznie anemiczna i powolna.

Moze Ty grasz w PAL ? blush.gif
Hubi.
QUOTE(JuanMag @ 9 02 2006, 12:36) *

Jedynka wydaje mi sie strasznie anemiczna i powolna.

Moze Ty grasz w PAL ? blush.gif

Mozliwe. A co za roznica czy Pal czy NTSC?
k0ntra
Ogromna różnica. Na PALu nie da sie normalnie grać. NTSC jest szybsze=lepsze smile.gif
Włącz Enigmah Videomode Switchdisc i zmień na NTSC. Róznice zauważysz od razu
Maiden
pod warunkiem ze masz kopie halo ntsc
pinkfan
po prostu wejdz na jakis amerykanski host i sprawdz czy widzisz gre, najlepiej wejdz na kilka, jezeli nie widzisz gry to masz PAL ninja.gif
Soul
HALO Na multi rzadzi!!! HALO (1) Geylo 2 to pomylka niewiem po jaka cholere to wyszlo jedyne co to ten XBL:/ bo z lanami co raz ciezej sad.gif ale OST byl lanik u Maidenika i...........Panie Psycholku no pochwal sie co zrobilishmy..... cool.gif
Dragen
A ja wiem...hehe...
zrobiliście komuś z dup.y jesień średniowiecza...hahaa..
w teamie 2+ Noob na 2 prosów+midle noob:)...lol
Maiden
Ale sie podniecił skurczybyk tongue.gif
Dragen
no ba:) btw słyszałem Maideniku że profesor psyhol zna twój nr butów z kombinezonu Master Ch na pamięćsmile.gif hehe..
aha i na plecach ponoć ci metka wychodziła (xxl czy jakoś tak) psyho mówił że po paru(nastu) melach nauczył sie na pamięć hehe..wink.gif
Soul
Dokladnie Dragen wink.gif Hehe JuanMag,Farm, Maiden to dla Ciebie nOOby niech tak bedzie wink.gif do rzeczy tych trzech panow Vs ja Psycho i nOob ktory widzial pierwszy raz Halo na oczy.....mapa damnation chyba tak sie to pishe tongue.gif TS Ja+Pan Psycho Killtacuar dabel killow to nawet nie licze ;D poprostu rozumielishmy sie bez slow z pistola to najbidniej 4rki sam sie dziwielem wszystko co chcialem mi wychodzilo snajpa siedziala jak siemash:D mecz wygralishmy ja mialem 25 fragow Psycho 24 a nash partner 1 frag i 7 Detsow chlopak zwiedzla mape <LOL>:D gralo mi sie genialnie najleposzy moj mecz ever dla takich chwil WARTO GRAC w ta GRE CALE ZYCIE!!!!!!!! no co musialem sie pochwalic;P:P:P:P tyle mojego;D
Dragen
Soul, czytaj dobrze:) "2 prosów + midle Noob":)
Soul
hehehe Maiden Ty midle Noobie ;D
Maiden
wub.gif A widziales co robilem zanim sie skuliśmy tongue.gif ?
Dragen
Maiden jest midle noobem idący w kierunku prosa:) o ile odłoży palenie gum w PGR3:) i przestanie grac w crapy na X-a360 biggrin.gif i potrenuje u pana psychicznego:) jakies hedziki bez zooma itd:)

BTW- ostatnio mi Psyho mówi że gry na X360 wyglądaja tak..." jak zobaczył gierę to myślał że to mini gierka jakaś dla zabicia czasu jak loading leci":biggrin.gif:D:D:D padlem po tym jak po wybuchu atomowym:d
Maiden
to raczej slowa to psychicznego ; )

Mi za to regularne dostawy "wody" od tegoz pana nie pozwalaja ostatnimi czasy trzezo patrzec na swiat : )

BTW:Drageniku wbijaj do wawki ! smile.gif
3SHOTSkila
QUOTE(Soul @ 17 02 2006, 02:33) *

HALO Na multi rzadzi!!! HALO (1) Geylo 2 to pomylka niewiem po jaka cholere to wyszlo jedyne co to ten XBL:/ bo z lanami co raz ciezej sad.gif ale OST byl lanik u Maidenika i...........Panie Psycholku no pochwal sie co zrobilishmy..... cool.gif

winner_first_h4h.gif A co ja " siem kwalił bendem " , przecież wiecie , że ja skromny chłopak jestem ninja.gif

A tak na poważnie , " best match ever " jak Soulik powiedział , dawno tak czystych butów tongue.gif nie miałem.

Co widziałem jakiegoś nygusa , to zaraz się uwalał na cyce , a ja o niego buty czyściłem ( z jęzorem tongue.gif ) ,

co tu dużo gadać , dla takich chwil warto GRAĆ W HALO song.gif i następnego dnia iść na kacu do roboty

( tylko ciiiiii , bo się wyda ) . A dla Soulika za ten mecz jeden wielki zolwik.gif .

Moja " Małpka " good.gif
Dajnoł
Ekhm... to może ja powiem co mnie w halo "wkurza" (wer light)
*1. Jak się szykuje do "zdjęcia" i mi nagle z boku jakiś trzopień wyskakuje... a najgorzej jak sam niedoszły denat sie "skapnie" i zaczyna "ciągłym" nap!#!$ać resetując mi "lunetę" ranting.gif
*2. Jak ktoś siedzi "tuż za rogiem" a ja nie mam fragów ew innych takich... confused.gif
*3. Jak mi ktoś "posmyra plecki" (u know what I mean)
*4. Jak widzę że naboje z pistola latają "klijentowi" naokoło głowy ale trafić niełaska... kurrff censored2.gif
Uzny
Oj Kamil, widac tematu nie zrozumiales... i jak ty ten polski zdales to ja nie wiem Xd Tu powinno leciec cos w stylu "h2 jest (pipi) po(pipi)ane w (pipi), (pipi)one (pipi)ane (pipi), ja (pipi)e co za syf" smile.gif
Dajnoł
ja sie chciałem tylko wypowiedziedz co mnie boli...
i nie jestew kamil, tylko dajnoł smile.gif wink.gif
Maiden
Dajnoł (H)
Goldi69-PL-
A mnie wkurza jak ludzie pisza glupoty na forum ktore przegladam i musze tracic czas na czytanie glupot
Diabeu
zawsze można ci dowalić bana, i po sprawie będzie
Raptor
Goldi: Nikt nie zmusza Cie do czytania przeciez wszystkich tematow czy wypowiedzi wink.gif. Kazdy ma prawo do 'produkowania sie' jezeli nie lamie regulaminu (wtedy zostaje usuniety).
Diabeu: LOL.
Goldi69-PL-
Pisanie glupot = Spamerstwo

uwagi typu denerwuje mnie ze w Halo trzeba skakac a najgorsze to ze musze naciskac przycisk zeby strzelic, szkoda ze nie ma autofirea sa durne i nic nie wnoszace = niepotrzebne.
Zimol
Hmmm... Halo: Combat Evolved to gra-legenda... no comments po prostu, tej grywalności opisać się nie da... genialny system stawiający głównie na prawdziwe skille (aim, timing, granaty, taktyka), dzięki świetnie zrównoważonym broniom i mapom, które zostały mądrze (tak mądrze, mapa ma być mądzrze skonstruowana, a nie ładna jak chociażby, pożal się Boże, Zanzibar lub Midship z Halo2) zaprojektowane, dzięki czemu zawsze jest kilka możliwości działania i w większości sytuacji można spodziewać się wszystkiego... tylko te delaye na joinie closedeyes.gif jak człek pogra na hoscie trochę meczy, tro później trochę boli ta snajperka na 2x scopie lub pistol z najbliższej odleglości... wacko.gif no ale trudno, nie można mieć wszystkiego...
Skoro jednak było tak dużo zalet przy Halo1 to czemu Bungie stworzyło (niepoitrzebnie zresztą) zupełnie nowy system, nowe zbalansowanie broni - w dodatku nieudane, granaty były o wiele bardziej skillowe, a teraz taki frag lata jak piłeczka tenisowa dry.gif ... no i nie ma broni takiej jak pistol... wymagająca najwiecej umiejętności i zawsze pod ręką, BR to już nie to samo....
Po co to wszystko??? Nie lepiej było rzucić ładniejszą grafę, zachować stary system tj. bronie, granaty, obrażenia z upadków i wyeliminować delaye? I niech ktoś mi nie mowi ze duży autoaim to zaleta bo dzięki temu Halo2 nie ma takich opóźnień via net jak "jedynka", bo PDZ nie ma autoaimu, a opóźnienia są niewielkie rolleyes.gif
Po co Bungie? No po co?
grzybu
Po to aby była bardziej user-friendly... Niektorzy grają dla przyjemności nie dla skilla jakbyśnie wiedział smile.gif
Raptor
QUOTE(grzybu @ 12 06 2006, 16:55) *

Niektorzy grają dla przyjemności nie dla skilla jakbyśnie wiedział smile.gif

Jedno nie wyklucza drugiego wink.gif
Liquid Snake
Jestem lamką co do Halo, tzn. w jedynkę grałem tylko na singlu a 2ke tylko liznąłem ale wk@@@@a mnie w 2ce latarka, czy tylko mi ona gaśnie co chwila czy to genialny pomysł jakiegoś developera ? w jedynce było ok, ale tam nie było tak ciemno jak w 2ce i spaprali jeszcze latarke, ma taki tv że na maxa rozjaśniony nie wiele pomaga przy H2 i bez latarki to jak w Doomie 3 :/
Uzny
QUOTE(nelson @ 27 12 2006, 01:32) *

QUOTE(Wojtass @ 26 12 2006, 18:33) *

skoro będzie halo 1 to musi być na starym ixie, rajt ?

nie musi, i juan dobrze prawi. ja tez sie pisze na to

musi
odp1 Kiedyś kupa shit , bo nie moglem sie przestawic i zrozumiec czemu tak zmienili ta gre, ale odkrylem w tej grze duzo fajnych smaczkow jak kiedys w H1 i zrozumialem na czym ona polega

ty popatrz... ja 2 lata gralem i dalej nie rozumiem sad.gif
odp2 Nie nie zartuje , jak ma to byc HN to chyba w gre ktora jest najbardziej popularna

to moze w gowa?
odp3 Wejdz sobie na XBC i zobacz sobie ile jest stawianych hostow z H1 i H2, owszem na LANIE wole pograc w H1 , ale to z sentymentu juz tylko

ilosc hostow hmm, a jakich trybow jest najwiecej? wychodzi na to ze musimy grac h2 bg ctf edition, wszak takich trybow jest najwiecej! wolisz h1 na lanie od h2? turniej nie jest online...
odp4 No Comment biggrin.gif

9h0
odp5 Podales troche dziwny przyklad wacko.gif Dalej bede swoje twierdzil. Nie (pipi)owa , poprostu nie ktorzy nie potrafia sie dalej przestawic i zrozumiec ze w H2 na troszke czyms innym polega gameplay i jak mi ktos powie ze ta gra nie jest skillowa to wysmieje go odrazu.

gdzie ja napisalem ze huiowa? huiowsza, chyba nie zaprzeczysz?
Odp6 To gratuluje zawzietosci, ale dojdzie dotego ze bedziecie robili HN w H1 na 10-15 osob i bedzie to wygladalo jak zwykly LAN ,sam tez pewnie bym przyjechal pograc sobie ale tylko z sentymentu do tego tytulu, czasy H1 juz sie skonczyly czy tego chcemy czy nie, i jezeli myslimy (marzymy) o prawdziwych duzych turniejach to trzeba grac w to co ludze graja .

tez boje sie o liczbe uczestnikow dlatego tez jestem za tym zeby h2 sie pojawilo (i szybko zniknelo ninja.gif ), ale nie jako glowna gra turnieju.
I nie chce tu zadnej wojny, poprostu wyrazam swoje zdanie i staram sie trzezwo patrzec na nasza scene

ja tez nie chce, piona!
Ja bym widzial to tak: Halo National w H1 4v4 lub 2v2 (wieksza frekwencja bylaby) + h2 newsql

fixed!
QUOTE(JuanMag @ 27 12 2006, 12:37) *
[...]Dla mnie mozecie nazwac ten turniej Mistrzostwa Swiata , World Cyber Games Final , albo MLG Final ale nic tego nie zmieni H1 juz nie ma, tylko na lanach i imprezach sie gra, a turniej ??hmm i tak wiadomo kto przyjedzie i kto wygra to co to za radocha bedzie dla innych ? W H2 nie bylo nic organizowanego i kazdy bedzie mogl sie sprawdzic i tyle w tym temacie...

Oczywiscie zrobicie jak uwarzacie , ale pomyslcie o tym

a h2 gdzie sie gra? tylko online mellow.gif skoro wiadomo kto wygra to moze niech fil cztery zrobi turniej w gowa? kazdy moglby wygrac, jest popularna, skillowa ( ninja.gif ) i w ogole na czasie!
QUOTE(JuanMag @ 27 12 2006, 12:49) *

Gratuluje podejscia , w takim razie do konca zycia bedziesz gral Lany w Kietrzu. BTW mieliscie jechac do USA a tam juz tylko praktycznie tez H2 , rzadko sie znajduja turnieje H1 napewno juz nie takie PRO jak MLG, chociaz nie ma co USA porownywac do polski bo to inna bajka , wiecej ludzi gra itd, ale skoro sie na nich wzorujemy jak zasady MLG etc.. to w H2 tez by wypadalo zaczac grac i robic turnieje, chyba ze tak jak pisalem chcecie robic "turniej" na ktory i tak przyjada te same osoby i nikt nowy sie praktycznie nie pokaze

marzenia rolleyes.gif
PS Mysle ze jak by byl taki turniej na powaznie H2 to z tego cowiem to sam MS moglby pomodz ....
Myslcie ludzie myslcie smile.gif , bo wszyscy wiedza o tym ze H1 juz dead (dead w sensie scenyi turnieji -nowych ludzi i mozliwosci) , ale co poniektorzy nie chca sie do tego przyznac i ida w zaparte....

no moze pomoc, ale tez nie musi... H1 dead? nie w polsce (w usa zreszta tez nie). <iscie w zaparte>
QUOTE(Soul @ 27 12 2006, 14:10) *

Zgadza się w Halo NTSC wiadomo kto wygra, my w wawce również nie mamy z kim trenować świetnych oddballi ,ctfów itp shitów . Po za tym w H2 jest dużo bardziej grywalne! Jestem za tym że by to H2 było główną atrakcją a HALO NTSC jako przypomnienie sobie dobrych czasów . Juan ma rację , po za tym w H2 mogą być jakieś niespodzianki smile.gif Kto i co i jak wygra......no i jeszcze ni było dobrego turnieju w ta grę !!! Mam tu na myśli H2 blush.gif cool.gif

zgon.gif

zreszta, robta co chceta i tak przyjade nerd.gif
CichyGrzmot
Jestem w głębokim szoku czytając posty niektórych z was (Juan Ty też? ohmy.gif ) . Jeszcze do nie dawna wszyscy równo (pipi),ali halo2 (i to było dobre) a teraz wszyscy chcą turniej... Jak dotąd nasz kochany kraj (bez ironii) nie został splugawiony turniejem w ten szit. Co prwada był jeden ikcydent w Raciborzu, ale wszyscy zgodnie orzekli że była ta kupa, nie turniej, więc sie nie liczy. Każdy kto był pamięta, jak sie to skończyło. Jakieś 4-5 teamów z pomieszanymi składami zagrało jakieś 7 meczów ( ale był fun biggrin.gif ,MEGA PARTY ). Wtedy nie było zainteresowania, pomimo tego że byłoo dość wcześnie po premierze h2, osybo , które się tu najgłośniej wypowiadają, nawet się tam nie pojawiły, nie widze więc powodu, by teraz miało być inaczej. Nie gram w halo2 oczywiscie, ale wiem ze na splicie gar się ciężko (moło powiedziane), a wątpie żeby organizacja była na poziomie :1gracz-1tv.
Co do tego ,kto wygrałby turniej w Halo, oczywiste jest że wygraliby najlepsi. Jeśeli to ma byś jakiś argument do tego by nie zorganizować turnieju w Halo ,to może idąc tym samym tokiem rozumowaniaa przestanie się organizować turnieje w tenisa mężczyzn, czy skoku o tyczce kobiet, bo najlepsi tych dyscyplin są nie do pobicia.
Kończe już, reszte co mam do napisania napisze kiedy indziej, bo casu nie mam happy.gif
JESTEM ZA HALO
JuanMag
Wszystko ok tylko ze w H1 nie ma z kim trenowac , moze poza wami w Kietrzu , mozecie robic sobie lany 2 razy w tyg itd, kiedys mozna bylo na xbc pograc duzo hostow bylo a teraz czasami ktos postawi z USA - powodzenia z takim treningiemm, ale nie o to mi chodz, popatrzcie na scene nowych ludzi itd .Do konca chcesz grac ze starymi znajomymi i org turnieje Malo Profesjonalnie , popatrzcie w przyslosc i co moze byc z Halo 3 i turniejami , ale trzeba od czegos znowu zaczac jak kiedys.
Odp do Uznego tak w H2 gra sie glownie w polsce online a to dlatego ze nikomu sie nie chce (pipi) ruszyc i zrobic turniej, jezeli my tego nie zrobimy to watpie zeby to ktos zrobil , moze w przyszlosci jak zjawia sie calkiem nowi ludzie , a my siedzimy w tym najdluzej. Wracjac mysle ze duzo nowych osob by przyjechalo i zagralo rowniez w H1, jezeli chodzi o GOW, jakies turnieje sa juz chyba org. ale z tego co mi sie wydaje to mamy tutaj dzial Halo, watpie zeby cos przebilo ta serie , zobaczycie jak wyjdzie H3 to co sie bedzie dzialo wtedy GOW bedzie bee . Never mind nie rozumiemy sie chyba
Zimol
QUOTE(Soul @ 27 12 2006, 14:10) *

my w wawce również nie mamy z kim trenować świetnych oddballi ,ctfów itp shitów
Ale jak już sobie poszarpiecie na lajwie na hardkorze parę oddballi i ctfów na backwashu i elongation to jest gitesik i relaks, co? cool.gif
Po za tym w H2 jest dużo bardziej grywalne!

Mając na względzie niejeden meczyk jaki graliśmy w H1 i pamiętając o dobrych wspólnych czasach, udam że czytając Twojego posta, zasłoniłem ten fragment tekstu a monitorze palcem crazy.gif

QUOTE(GRIZZ @ 27 12 2006, 14:58) *

Na chwilę obecną z samej Bydgoszczy znajdzie się z 9 ludzi przede wszystkim grających w H1 (lany u fil4 - sama rozkosz:))

Wolę się nie zagłebiać w szczegóły:*

QUOTE(JuanMag @ 27 12 2006, 15:29) *

zobaczyli roznice mieddzy prawdziwym turniejem 100-200 osob

laugh.gif

QUOTE(Mr_Bobek @ 27 12 2006, 15:35) *

Co prwada był jeden ikcydent w Raciborzu, ale wszyscy zgodnie orzekli że była ta kupa, nie turniej, więc sie nie liczy. Każdy kto był pamięta, jak sie to skończyło. Jakieś 4-5 teamów z pomieszanymi składami zagrało jakieś 7 meczów ( ale był fun biggrin.gif ,MEGA PARTY ).

True blush.gif

Wtedy nie było zainteresowania, pomimo tego że byłoo dość wcześnie po premierze h2, (...) a wątpie żeby organizacja była na poziomie :1gracz-1tv.

Ale mi się wydaję Bobciu, że czas zrobił swoje i organizacja turnieju w Halo2 naprawde powinna mieć miejsce, ale śmiesznym jest zmniejszać znaczenie turnieju Halo1, niby w czym H1 będzie gorsze od sequelowego turnieju? Mniejszą liczbą graczy? A nie powinniśmy obrać za wyznacznik "lepszości" obrać POZIOMU prezentowanego przez graczy? Oczywiście, żartuje, to nie ma sensu i niczemu dobremu nie posłuży, pragnę tylko w paru głowach rozbudzić "alternatywne myślenie" a wkilku beznadziejnych przypadkach chociaż samo myślenie*** A o tv nie bój nic, myśle że Filip na phn3 załatwiłby tym razem lepsze TV i dla każdego osobny w halo2 rolleyes.gif W końcu Bydgoszcz to w porównaniu do Racka METROPOLIA ninja.gif laugh.gif

Co do tego ,kto wygrałby turniej w Halo, oczywiste jest że wygraliby najlepsi. Jeśeli to ma byś jakiś argument do tego by nie zorganizować turnieju w Halo ,to może idąc tym samym tokiem rozumowaniaa przestanie się organizować turnieje w tenisa mężczyzn, czy skoku o tyczce kobiet, bo najlepsi tych dyscyplin są nie do pobicia.

Że co?? Odmawiacie mi sławy, pięniedzy, splendoru i pełnych podziwu spojrzeń pięknych kobiet?? O wy huie!! <obrażony>

QUOTE(JuanMag @ 27 12 2006, 15:49) *

Wszystko ok tylko ze w H1 nie ma z kim trenowac , moze poza wami w Kietrzu , mozecie robic sobie lany 2 razy w tyg itd

A czemu tylko 2 razy w tygodniu?? tongue.gif
Odp do Uznego tak w H2 gra sie glownie w polsce online a to dlatego ze nikomu sie nie chce (pipi) ruszyc i zrobic turniej, jezeli my tego nie zrobimy to watpie zeby to ktos zrobil , moze w przyszlosci jak zjawia sie calkiem nowi ludzie , a my siedzimy w tym najdluzej. Wracjac mysle ze duzo nowych osob by przyjechalo i zagralo rowniez w H1

No i podsumowując, uważam że jak najbardziej powinien odbyć się ten turniej Halo2, ale patrząc z perspektywy organizacji (minimum z minimum 16 tv, bez względu na formułę - 2vs2 czy 4vs4, tyleż samo konsol, kilometr kabli, stos hubów), chętnie się zjawię, pogram połacham, przechylę parę Lechów i z 2sety absolwka xD. Trochę mi do tego tęskno happy.gif Na lajwie takich opcji to nawet we "friendsach" nie ma xD

PS. Zresztą to całe gadanie to jak rzucanie grochem o ścianę, pewnie Filemon zrobi tak jak zrobi a nam nic do tego (już nie mogę się doczekać tych postów... "nie jade bo jest/nie ma halo1/halo2 xD" - normalnie iebne).

***To był ŻART, IRONIA, whatever jakby ktoś nie zrozumiał happy.gif
Salwador
Buaaaaaaaaaaahahhahaha....
Ale Fajnie tutaj...:)Teraz Wiem po co dostałem linka..Więc oto moja wypowiedź...Juan ma rację jeśli chodzi o popularność tej gry ale prawda jest taka również iż niema turnieji h2 w Polsce ponieważ ta gra to kicha i nikomu niechce się tego organizowaćtongue.gif (drobny hardcore sarkazm z mojej strony).A jeśli z biegiem czasu mamy grać to polecam GOW plus h1 jako oldschool w ciągu miesiaca poznałem 100polakow na xbl w gow co myślę że jest baaaaaaardzo popularne:P..a jak wyjdzie h3 to pewnie bedzie juz GOW2..
Ale nie oto tutaj biega..mowimy tutaj o HALO..Pomijając fakt że poznałem was ze swoją ekipą na Teleporcie 2k2 gdzie turniej h1 był tylko dodatkiem do turnieju bijatyk:)..
Według mnie powinny być oba turnieje 1st day h1-next day h2...i kpw...
Ja myślę że H1 będzie tak długo popularne jak Counter Strike:p..gra ma kope lat a do dzis tłumy grają w to...ze względu PRO gry;)
Maiden

"Halo 2 jest bardziej grywalne" Dobry boże - Toś małpa pojechał o_O

@Mateusz: A ty masz wyczwiczone "flagi" w H1...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.