QUOTE(Soul @ 27 12 2006, 14:10)

my w wawce również nie mamy z kim trenować świetnych oddballi ,ctfów itp shitów
Ale jak już sobie poszarpiecie na lajwie na hardkorze parę oddballi i ctfów na backwashu i elongation to jest gitesik i relaks, co?

Po za tym w H2 jest dużo bardziej grywalne!
Mając na względzie niejeden meczyk jaki graliśmy w H1 i pamiętając o dobrych wspólnych czasach, udam że czytając Twojego posta, zasłoniłem ten fragment tekstu a monitorze palcem

QUOTE(GRIZZ @ 27 12 2006, 14:58)

Na chwilę obecną z samej Bydgoszczy znajdzie się z 9 ludzi przede wszystkim grających w H1 (lany u fil4 - sama rozkosz:))
Wolę się nie zagłebiać w szczegóły:*
QUOTE(JuanMag @ 27 12 2006, 15:29)

zobaczyli roznice mieddzy prawdziwym turniejem 100-200 osob
QUOTE(Mr_Bobek @ 27 12 2006, 15:35)

Co prwada był jeden ikcydent w Raciborzu, ale wszyscy zgodnie orzekli że była ta kupa, nie turniej, więc sie nie liczy. Każdy kto był pamięta, jak sie to skończyło. Jakieś 4-5 teamów z pomieszanymi składami zagrało jakieś 7 meczów ( ale był fun

,MEGA PARTY ).
True
Wtedy nie było zainteresowania, pomimo tego że byłoo dość wcześnie po premierze h2, (...) a wątpie żeby organizacja była na poziomie :1gracz-1tv.
Ale mi się wydaję Bobciu, że czas zrobił swoje i organizacja turnieju w Halo2 naprawde powinna mieć miejsce, ale śmiesznym jest zmniejszać znaczenie turnieju Halo1, niby w czym H1 będzie gorsze od sequelowego turnieju? Mniejszą liczbą graczy? A nie powinniśmy obrać za wyznacznik "lepszości" obrać POZIOMU prezentowanego przez graczy? Oczywiście, żartuje, to nie ma sensu i niczemu dobremu nie posłuży, pragnę tylko w paru głowach rozbudzić "alternatywne myślenie" a wkilku beznadziejnych przypadkach chociaż samo myślenie*** A o tv nie bój nic, myśle że Filip na phn3 załatwiłby tym razem lepsze TV i dla każdego osobny w halo2

W końcu Bydgoszcz to w porównaniu do Racka METROPOLIA
Co do tego ,kto wygrałby turniej w Halo, oczywiste jest że wygraliby najlepsi. Jeśeli to ma byś jakiś argument do tego by nie zorganizować turnieju w Halo ,to może idąc tym samym tokiem rozumowaniaa przestanie się organizować turnieje w tenisa mężczyzn, czy skoku o tyczce kobiet, bo najlepsi tych dyscyplin są nie do pobicia.
Że co?? Odmawiacie mi sławy, pięniedzy, splendoru i pełnych podziwu spojrzeń pięknych kobiet?? O wy huie!! <obrażony>
QUOTE(JuanMag @ 27 12 2006, 15:49)

Wszystko ok tylko ze w H1 nie ma z kim trenowac , moze poza wami w Kietrzu , mozecie robic sobie lany 2 razy w tyg itd
A czemu tylko 2 razy w tygodniu??
Odp do Uznego tak w H2 gra sie glownie w polsce online a to dlatego ze nikomu sie nie chce (pipi) ruszyc i zrobic turniej, jezeli my tego nie zrobimy to watpie zeby to ktos zrobil , moze w przyszlosci jak zjawia sie calkiem nowi ludzie , a my siedzimy w tym najdluzej. Wracjac mysle ze duzo nowych osob by przyjechalo i zagralo rowniez w H1
No i podsumowując, uważam że jak najbardziej powinien odbyć się ten turniej Halo2, ale patrząc z perspektywy organizacji (minimum z minimum 16 tv, bez względu na formułę - 2vs2 czy 4vs4, tyleż samo konsol, kilometr kabli, stos hubów), chętnie się zjawię, pogram połacham, przechylę parę Lechów i z 2sety absolwka xD. Trochę mi do tego tęskno

Na lajwie takich opcji to nawet we "friendsach" nie ma xD
PS. Zresztą to całe gadanie to jak rzucanie grochem o ścianę, pewnie Filemon zrobi tak jak zrobi a nam nic do tego (już nie mogę się doczekać tych postów... "nie jade bo jest/nie ma halo1/halo2 xD" - normalnie iebne).
***To był ŻART, IRONIA, whatever jakby ktoś nie zrozumiał