QUOTE(Jezus_PL @ 6 02 2007, 00:58)

Flash przecież k....a każdy wie że g1 jest lepsze od halo 2 nie musisz tego opisywać w każdym poscie bo to się nudne robi ..... połowa polski wie ze halo 1 zjada halo 2
Ja widze tu blad ORT Fchu,J

...
-Przez was pseudo prosów
-Czemu tak to nazwales,nikt z nas za takiego sie nie uwarza,wiec STFU...
ludzie się zniechęcili do halo 2 i to wy żeście rozp.....olili cały system który tak budowaliście jeszcze za czasów halo 1 (chodzi mi tu o turnieje i zloty, lany)
Chlopie,masz wolna reke?Jak zniechecili?Zrob turniej ,przyjade :$,kto olal?Jezus,h1 nie umrze,a g2 juz dawno umarlo,hymmm nawet sie nie narodzilo zacznijmy od tego

,wiesz jakos nie mamy warunkow na Lany w g2,zreszta,LANA ROBI SIE TYLKO w
H1,chyba,ze ma sie warunki to mozna zrobic cos wyjatkowego i w TE g2 pograc,ale jeszcze RAZ podkreslam
JAK SIE MA WARUNKI
,malo kto ma 4 tv w domu huba itp,juz wiesz dlaczego tyle ludzi sie zniecheca?
-Przez was nie ma żadnych dobrych nowych ludzi w halo 1 ( zamykacie się w swoich małych lanikach PDT ( [no może za wyjątkiem Fila bo jak sam twierdzi dzielnie werbuje nowych graczy z okolic bydgoszczy ale i tak nie jeździ na turnieje i lany]GLD nic nie robicie aby zwerbować nowe osoby,żeby scena jakoś dalej żyła )
Nie?Dino przychodzi,Weezing,czasem Bazant

,jezus?Mamy robic wszytsko na sile?Kto chce to przyjdzie/przyjedzie

,ciebie tez zapraszamy...
-To przez was nie ma turniejów w halo 2 ( tu chyba nie musze mówić ze teraz są możliwość żeby zrobić porządny turniej w halo 2 z (pipi)mi nagrodami ale po co jak to jest według was z(pipi)ana gra )
Zrob?Czy ja kiedys zrobilem turniej ? Innym sie widocznie nie chce,nawet w h1 nikomu sie nie chce,to czemu w h2 ma sie chciec ?
Aha jak juz przez nas nie ma,to przez ciebie tez

-To wasza wina ze halo arena jest taka żałosna i pusta ( przykład bluzgawica HALO Vs HALO2 10 stron o tym samym a jak ktoś się wypowie to należy go zjechać zgnieść )
To wszystko przez bungie,dali du,py
Nawet napisałem do każdego podpunktu sprostowanie żeby uzny nie pisal swoich głupich postów które nic nie będą wnosić do tematu czy ty k....a czytać nie umiesz, jest napisane Halo 2 lan nie możesz tego przeżyć to sobie zrób lana w halo 1 i napisz o tym posta
Ojjj

,uzny RYJ! ;D...aha i Umrzyj

A halo 2 nie jest takie złe założę się ze gdybyście normalnie, jak normalni ludzie z normalnego kraju
W to "mozna" pograc

, no jak widac jestesmy z innej planety,wiesz mamy swoje zdanie i kazdy powinien je uszanowac,a od tego jest temat "bulbulwnica"

...
potrafili przejść na halo 2 to byś flasz więcej zarobił i by ci się naprawdę opłacało
Wiesz,jakos sie nie da

,odp wyzej ^^, "BO NIE MA WARUNKOW"
Halo 2 nie różni się tak znacząco od halo 1
To chyba za malo grales w h1

...
w tych grach jedynie chodzi o to żeby objąć z góry ustalone pozycje (czyli zkampić się) i przy okazji zgarnąć fanty które są porozrzucane na mapie
Tez...

I Flash słuchaj mnie ....ja już nie będę jeździł na turnieje nie będę płacil 15 czy tam 20 zł składkowego...... A wiesz dla czego bo nie będe płacił za to żeby tobie się opłacało, niektórzy robią to dla przyjemności ....czasem tak bywa
Łaske robisz?Zreszta niewiadomo czy bedzie jakies turniej w H1/g2
...
I co do ds to problemem nie jest go zrobić ale trafić ds jest trudniejszy od 3 na 100%
No
A niech mi ktoś tylko k....a wykasuje tego posta zabije !
Dolaczam sie ,jak ktos go ku,rwa skasuje za,(pipi)ie !