h1 też śmiech..... he prawda boli ?
Gdybym cię nie znał priv to dałbym Ci za ten tekst góra 7lat
no i z tym sie nie zgodze, gdy patrzy sie jak gra karma lub inny pros ktory ma dorbze wycwiczone DS to dla nich to nie jest problemem zrobic
dokładnie a nie ktoś kto zasuwa w halo2 i w sumie niewiele z tego wynika, poza tym że regularnie sadza DS ścianom za przeciwnikiem (lub ich w ogóle nie używa by nie ginąć)... Nie mam racji!? Kto z was podniecających się trudnością DSa regularnie (tzn ok75%) zabija przy ich pomocy? A "pseudo-prosi" jak już w halo1 strzelają na czystej pozycji z pistola to 8/10 prób kończy się 3-4-5tką. A ile wy walicie DSów, no ile?
trójki są losowe
w zależności jaka jest odległość należy podnieść lub zniżyć celownik pistola, nie trafiasz Wojtku z pistola nie dlatego ze to jest losowe, po prostu nie masz dobrze ułożonego celownika na łbie lub ciele oponenta

Proste...
Halo2 nie ma tu żadnej przewagi... zresztą, zachwalanie autoaima to tak jak przyznawanie się do własnej słabości... to tak jakbyś potwierdzał że nie jesteś na tyle rozwinięty żeby trafiać bez pomocy silnika ("To tak jak pisanie sprawdzianu ze ściągą

" a wiesz kto lubi pisać ZAWSZE ze ściągą? Tłuki...).
A halo 2 nie jest takie złe założę się ze gdybyście normalnie, jak normalni ludzie z normalnego kraju
Ktoś przypomni temu panu że żyjemy w Polsce

Zart oczywiście, bo się ktoś do tego przyczepi ;p
I Flash słuchaj mnie ....ja już nie będę jeździł na turnieje nie będę płacil 15 czy tam 20 zł składkowego...... A wiesz dla czego bo nie będe płacił za to żeby tobie się opłacało, niektórzy robią to dla przyjemności ....czasem tak bywa
Gdyby był turniej Halo2 to pojechałbym na niego i zapłaciłbym te 20zł żeby Tobie Jezusowi się opłacało... a halo2 bym se pograł tak o... zresztą dla mnie najcenniejsze, ważniejsze są atmosfera zawodów, rozmowy, wymiana poglądów live (wtedy wychodzi kto ma coś do powiedzenia - tu każde szeroko drze koparę jakby stworzył te dwie gry) nocne randki i przygody z innymi halo-freakami xD (no wojtek nie mów, że dla ciebie nie - bo to będzie kłamstwo

)
ale jak wszyscy wiedza zagrajcie w h1 na xbc
Na hui? Mam tu kumpli z którymi mogę śmiało smigać lan... zresztą... wolę grać z kimś kto wie na czym ta gra polega... Nie masz kolegów?
dlatego wiekszosc dobrych graczy przechodzi na h2....
Rozumiem że jak ty też przejdziesz na halo2 to już będziesz mógł napisać "Wszyscy"

Wymień, chociaż 5 naprawdę dobrych w obie części lub jakiegoś "pseudo-prosa" super w halo1 który nagle przeskoczył na h2? słucham...
Zresztą i tak większość mówiących że H2 ssie zagrywało (zagrywa ?) się na livie
Bo nie ma nic innego do grania... zresztą teraz już raczej Halo2 rzadko zakręci się u Pawła lub Bartka w Xie bo jest GoW i COD3 (w hui grywalniejsze)
ale można to wywnioskować z wypowiedzi. Rozumiesz, jawne przesadzanie.
Wojtas, ty idziesz na prawnika czy co, że się każdego słowa czepiasz?

Daj spokój w tak ostrej dyskusji przejaskrawienia są na porządku dziennym. Przykład? Soul mówiący że Halo1 ma zj,ebany silnik, chociaż dzięki temu silnikowi nieraz gdy trafiał heada ze snipy to skakał na piętach z podniety...
Jeśli gra się na dobrym Polskim hoście to różnica nie jest aż tak duża żeby taszczyć TV i grać w domu.
Wojtek, nie pjerdol, zawsze jest przewaga hosta... zawsze! Zwłaszcza cholerny BR! Z jednego końca mapy do drugiego zabić może tylko host! Rzadko takie coś może się zdarzyć joinowi...
I nie piszcie, jak te muły, że Halo1 ma beznadziejny online... bo jak wydano halo to nikt, nawet billu, nie myślał o tym żeby ta gra śmigała na serwerach przyszłego lajwa... więc to nie jest żaden argument...
Przez was pseudo prosów ludzie się zniechęcili do halo 2 i to wy żeście rozp.....olili cały system który tak budowaliście jeszcze za czasów halo 1 (chodzi mi tu o turnieje i zloty, lany)
Co wam takiego zrobiłem? Kurfa przepraszam nie chciałem... lol
-Przez was nie ma żadnych dobrych nowych ludzi w halo 1 ( zamykacie się w swoich małych lanikach PDT ( [no może za wyjątkiem Fila bo jak sam twierdzi dzielnie werbuje nowych graczy z okolic bydgoszczy ale i tak nie jeździ na turnieje i lany]GLD nic nie robicie aby zwerbować nowe osoby,żeby scena jakoś dalej żyła )
Kogo mamy werbować w 6tysięcznym miasteczku? I tak gdyby nam się chciało zrobić mega lan składający się tylko z miejscowych graczy to mielibyśmy największą wiarę z wszystkich miast polskich (nawet więcej niż Wawa czy Bdg) bo około 25-30 osob... a zresztą fakt że na ostatnim turnieju 4vs4 1sze miejsce zajął Bob, Uzny, a drugie Ja i Boczek, że o cotygodniowych lanach nie wspomnę, więc u kogo się coś dzieje to się dzieje

Ależ Bartek ja wcale nie mówię że Flash brzydki jest tylko chodzi mi o to że wyolbrzymiacie wady Halo 2 a olewacie zalety tworząc fałszywy wizerunek tej gry smile.gif
A moim zdaniem halo2 jest super, git i w ogóle full relaks i każdy kto w to gra jest trendy, cool i jazzy:D
No i co, Wojtek? Czy teraz halo2-gracze są szczęśliwi? Bo nie widzę żeby z taką moją opinią nagle pojawiały się jak grzyby po deszczu, turnieje halo2 xD
różnic hosta to paranoja na maxa! ..tragedia
Przesada, nie umiesz lekko w prawo/lewo przesunąć celownika, to już się wyrabia z czasem... my nawet już o tym nie myślimy... zresztą ja osobiście, nawet dobieram inne zestawy broni, decyduje się na inne ustawienia, pozycje na joinie... Umiem grać tak że wiem co robić żeby ten join był niezauważalny, a dla niedowiarków... na takim Hang em High shoty z pistola mają przewagę na joinie bo nie wymagają tak dużej dokładności... ale to już trzeba wiedzieć, a nie smucić...
Randomowość double melee też jest dość irytująca dry.gif raz zabije ,raz nie.......Dilejz rakiety też jest Git
randomowość double melee?

Jakbyś robił więcej double melee na rozpędzie, pełnej prędkości to byś wiedział że nie ma takiego czegoś jak wspomniana powyżej "randomowość" Dilej rakiety? ohoho akurat tu lajwowe halo2 bije "jedynkę" na głowę

zły przykład...
dobra na razie tyle;) zobacze później czy mnie coś oświeci...;P