Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: [Bluzgownica] HALO vs HALO 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
CichyGrzmot
QUOTE(JuanMag @ 9 02 2007, 18:47) *

a Ty w tym Uznym zakochales sie czy co ?? , ze ciagle tak mu lizesz. moze jakims Twoim Hero jest, zastanow sie nad tym co Ty wogole piszesz ....

Uzny GOOD , on nie musi grac zeby wygrywac z kims , smieszny jestes ...

Nikomu nie liże. Po prostu z doświadczenia wiem że jeżeli ktoś jest zjawiskowo dobry w jakąs z gier,to nie chodzi tylko o to że w nią dużo gra,ale o to że ma też do gatunku gier, z którego dana pochodzi talent. A co za tym idzie prędzej ogarnie system i łatwiej mu będzie się nauczyć grać w inną. Pozatym to ten sam gatunek i doświadczenie zdobyte w np. Halo na pewno się przyda.
O Uznym była wcześniej mowa, ja tylko dodałem swoją opinie na ten temat.

Powiedz mi, czy np.Gleb wygrałby z dajmy na to Zbyszkiem z Wadowic, który namiętnie trenuje jazdę pseudo rally w wyścigu Dakar??
icon_puk.gif
Maiden

"Tak, tylko jezeli zagralibyscie w jakiegoś fpp, w którego nie graliście obydwoje, to jestem pewny ze Uzny by Cie zlał ;p"

Nie wiem.
No ale pewno jakbysmy pykneli w strategie tez by mnie zlal mellow.gif
Flaha
QUOTE(Maiden @ 10 02 2007, 10:13) *

"Tak, tylko jezeli zagralibyscie w jakiegoś fpp, w którego nie graliście obydwoje, to jestem pewny ze Uzny by Cie zlał ;p"

Nie wiem.
No ale pewno jakbysmy pykneli w strategie tez by mnie zlal mellow.gif

Julek przecierz mr bob napisal ze z tego samego gatunku gier unsure.gif
Goldi69-PL-
qrv.. ale durna ta dyskusja, poza postami Zimola powinni wsio pokasowac, przez Was stracilem (pipi)a... 10min swojego cennego zycia na czytaniu, a teraz kolejne na pisaniu tego pier... posta.

Juan tylko dlatego grasz w H2 bo poprostu przez net da sie tylko w to grac, dam sobie glowe uciac ze bys osral h2 jak by nadal byli chetni do gry choc by przez xbconecta,

Soul graj w H2, (pipi).... na H1, wsio jedno, byle tylko nadal raz w tygodniu byl u Ciebie lan w H1 wink.gif

Co do wypowiedzi mr bobka to chyba oczywiste ze jak ogarniasz w jeden rodzaj gry na dobrym poziomie to i w inny bedziesz dobry, ja np po 80-100h rozegranych w BF2 dostalem sie do xBMCx, klanu ktory byl pierwszy w Europie. Znam ludzi ktorzy maja GS na poziomie 60 000 (ja mam teraz chyba 7000) a sa gorsi odemnie mimo ze 10x wiecej w to grali, myslisz ze jak bym nie gral tyle w Halo czy wczesniej w UT to bym ak szybko ogarnal?
Np jak Soul sie przesiadal na Halo z SC to tez wiedzialem ze z czasem wszystkie DM i inne triki beda mu lepiej wchodzily niz mi bo jak tam byl w stanie opanowac silnik i wykonac wszystkie ciosy na miecie to taki DM czy teraz DS to bedzie dla niego pryszcz.

grajta w co chceta, byle japon sie cieszyl wink.gif
Cegla
apropo rozmowy cod 3 rulez tongue.gif
Maiden
No ba cool.gif
easye
Goldi i Bobek maja racje.
To tak jakby ludzie, ktorzy od paru lat męczą PES'a usiedli z zielonym kolesiem do jakiejs innej pilki kopanej (np FIFA).
Znam to na wlasnym przykladzie, gra sie zupelnie inaczej, ale to nadal pilka nozna - sam tak wygralem konsole, tak wygrywalem gry...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.