Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: [Bluzgownica] HALO vs HALO 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Flik
doladnie. nic nie mowilem, ale gdzie sa jakies klotnie to jest tam easye
sad.gif . zbieg okolicznosci??

One word: Prowokator

a moze postawicie sie w jego sytuacjii. zalozmy ze piszecie cos co nie jest zgdodne ze zdaniem moda i nagle post wypada. sami mialem takie cos i gwarantuje ze nie bylo to przyjemne ale nie mam zamiaru juz tego rozgrzebywac. polecam zaloznie nowego tematu - bulbulwnica... bez halo1 i 2. ale pogadajcie sobie na privie co was boli bo tylko zasmiecamy (podkreslam my ) to forum bez wiekszego sensu.
Raptor
Dzial bulbulwnica jest juz na forum (nie polecam nikomu go bo by go tam zywcem zjedli). Tylko zapominasz, ze co jaka kolwiek awantura/draka to jest easye w nia zamieszany... coz, biedny... wszyscy sie na niego uwzieli :cry: (moze pora zastanowic sie, czemu?). Prowokator i tyle, zawsze wyciaga sobie jakies wypowiedzi, nie wiem moze probuje sie tutaj dowartosciowac czepiajac innych bo normalnie to inni go tepia. Jak mu nie pasuje to przeciez nikt go nie zmusza aby tu pisal. Ale DEOT z tym.
bartiz
Mnie to tam rybka co "elita sądzi" ja gram,grać będe i mysle ze zawsze ktoś bedzie grał na XBL
easye
Dzial bulbulwnica jest juz na forum (nie polecam nikomu go bo by go tam zywcem zjedli). Tylko zapominasz, ze co jaka kolwiek awantura/draka to jest easye w nia zamieszany... coz, biedny... wszyscy sie na niego uwzieli :cry: (moze pora zastanowic sie, czemu?). Prowokator i tyle, zawsze wyciaga sobie jakies wypowiedzi, nie wiem moze probuje sie tutaj dowartosciowac czepiajac innych bo normalnie to inni go tepia. Jak mu nie pasuje to przeciez nikt go nie zmusza aby tu pisal. Ale DEOT z tym.

Powiem Ci czemu. Dlatego, ze sie w zupelnosci z wami nie zgadzam i mam zupelnie inne zdanie na temat \"waszej wiecznie wyidealizowanej sceny HALO\", ale tutaj nie mozna miec innego zdania niz wy, bo jak ktos ma odmienne zdanie, to post leci. Sam to potwierdziles na poprzedniej stronie, ze zawracalem dupe Oziemu, bo ktos mi posta wywalil i wyedytowal. A co w nim takiego prowokujacego napisalem ? To ze wieczni narzekacze na HALO 2 graja w to najwiecej ?
Raptor - Ty juz sam sobie przeczysz. Piszesz, ze polacy nie graja w HALO, bo nie maja z kim. No stary, cala europa w to nie gra i co - bedziesz wszystkim staral sie wpierac, ze tylko dlatego:

nie maja zbytnio innego wiekszego wyboru, bo po prostu nie maja z kim innym grac w poprzednia czesc.

albo:
Jak nie ma z kim grac w ogole to myslisz, ze bedzie siedzial i nic nie robil? Tez chce pograc, a jak ludzie graja glownie w to, a gra na xbc z amerykanami nie nalezy do najciekawszych. To stara sie przekonac do czesci drugiej.

Nagle wszyscy zapomnieli jak sie gre hostuje ?
Mi sie HALO 2 bardzo podoba, w zasadzie to jedyny tytul, w ktory gram Online i pisanie Jacor, ze za miesiac , dwa, wszyscy o tym zapomna jest po prostu smieszne...
Kenshin
Mnie to tam rybka co \"elita sądzi\" ja gram,grać będe i mysle ze zawsze ktoś bedzie grał na XBL

Dokladnie bartiz HALO 2 dlamnie no.1
Raptor
Raptor - Ty juz sam sobie przeczysz. Piszesz, ze polacy nie graja w HALO, bo nie maja z kim. No stary, cala europa w to nie gra i co - bedziesz wszystkim staral sie wpierac

Nigdzie sobie sam nie przecze, caly czas to samo mowie (kto ci powiedzial, ze mowie tylko o polakach?). Wiec juz daj sobie spokuj z tym. No co ty... ja tylko wyrazam swoje zdanie... juz nie moge? laugh.gif Bo zaraz jakis easye powie mi, ze wmawiam na sile cos ludziom i kaze im sie mnie sluchac laugh.gif.

Nagle wszyscy zapomnieli jak sie gre hostuje ?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif - no comment, przeciez sam piszesz, ze masz tone ludzi hostujacych na xbc/kai halo2 laugh.gif. Jest tak malo ludzi, a czekanie na kogos jest naprawde nudne. No i owszem jeszcze graja czasem.

Mi sie HALO 2 bardzo podoba, w zasadzie to jedyny tytul, w ktory gram Online i pisanie Jacor, ze za miesiac , dwa, wszyscy o tym zapomna jest po prostu smieszne...

Moze twoi przyjaciele z xbc/kai nie... ale na xbl - tak. Przy takiej liczbie oszustow duzo ludzi odstawi ta gre na polke, bah troche osob juz to zrobilo i czekaja, az Bungie/MS cos zrobia z tym fantem. Ludzie juz nie jezdza po calych stanach/krajach by spotkac sie na LANie Halo2, jak juz cos to HALO1, wiele osob tak mowi jako przyklad mozesz miec cale GLD - spotykaja sie na LANy HALO1 nie HALO2, a mimo to graja na Live w HALO2. A graja (nie mowie tutaj akurat o naszym kraju) bo maja z tego jakies korzysci materialne (nagrody w turniejach) i nie bedziesz mi glosil swoich dziwnych teorii na ten temat jak mam to info od 'zawodowcow', ktorych tak bardzo nie lubisz :roll:. Juz ci Fil kiedys pisal czemu ludzie w to graja... jednym sie podoba (frescie "noob friendly"), jedni graja bo wiekszosc w to gra i nie maja za bardzo z kim grac (jakbys tego z zycia nie znal), kolejni chca za wszelka cene sie przekonac do tej gry (bo wiekszosc ludzi w nia gra, chca dalej sie ze znajomymi bawic), jeszcze inni dla korzysci materialnych (nie trzeba czegos lubic by to robic - ilu nie przepada za swoja praca, a mimo to nadal pracuje na tym samym stanowisku).

ps. Maiden: Sorry, ale nie moge :oops: bo ktos moze robic screenshoty ciagle (czy aby mu posta nie skasuje czy bron boze wyedytuje laugh.gif) i jak skasuje jakis post to bedzie bardzo zle, bo nasle na mnie wszystkich adminow i modow :oops: icon_twisted.gif.
Maiden

ps. Maiden: Sorry, ale nie moge :oops: bo ktos moze robic screenshoty ciagle (czy aby mu posta nie skasuje czy bron boze wyedytuje laugh.gif) i jak skasuje jakis post to bedzie bardzo zle, bo nasle na mnie wszystkich adminow i modow :oops: icon_twisted.gif.

Uzyskałęm pozwolenie ohmy.gif
CichyGrzmot

Jednak wiele zmian zaszlo w nie tym kierunku co trzeba, trudno. HALO3 zmiecie HALO2 wink.gif.

W to nie wątpie.Tyle że to będzie równie komercyjna produkcja, co Halo2, jeszcze bardziej różniąca się od Halo.Czemu? Bo wbrew pozorom niekturych, Halo2 wyszło Bungie najlepiej jak mogło (4 mln. w 1 miech)
Raptor
W to nie wątpie.Tyle że to będzie równie komercyjna produkcja, co Halo2, jeszcze bardziej różniąca się od Halo.Czemu? Bo wbrew pozorom niekturych, Halo2 wyszło Bungie najlepiej jak mogło (4 mln. w 1 miech)

Mi chodzi glownie o te przeklete respawny (kto blizej lepszego zestawu/punktu) i oszustow.
Wiesz, gdyby nie popularnosc HALO1 to by tak dobrze sie nie sprzedalo wink.gif

ps. Maiden: to byla ironia (nie potrzebuje niczyjej zgody do skasowania posta - zwlaszcza takiego ktoska biednego laugh.gif) wink.gif
-GLD-Uzny
Wszystkiego najlepszego biggrin.gif
Halo1 > Halo2 cool.gif
_Bobek_
Jak trzeba bluzgac to dobra:
Je,b,ane Halo 2 nigdy kur,wa ta h,uj,owa gra nie pobije H1 cool.gif laugh.gif laugh.gif
ps.Badyl: "Sims ?-czy to cos takiego jak GTA? " ROTFL xD
Frank Jaeger

Ej, bez jaj. Tobie akurat H2 się nie podoba, ale dla wszystkich, którzy nie są "Pro" ta gra jest zabójcza. Myślisz, że ludzie grają w H2 na Live, bo nie mają w co grać? laugh.gif Ja naprawde rozumiem, że ta gra może się wam nie podobać. Ale nie piszcie takich rzeczy, zobaczcie na oceny. H2 jest dla mega-killerem i nic tego nie zmieni.
Raptor
Gdzie ja napisalem, ze mi sie w ogole halo2 nie podoba? Napisalem, ze pare rzeczy mi sie nie podoba a nie cala gra i jako gra na LIVE sie swietnie spisuje (nie odpalam innej gry na LIVE niz halo2 - a mam pare, ktore moglbym...), no gdyby nie ta zastraszajaca liczba oszustow...
Soul

Ej, bez jaj. Tobie akurat H2 się nie podoba, ale dla wszystkich, którzy nie są \"Pro\" ta gra jest zabójcza. Myślisz, że ludzie grają w H2 na Live, bo nie mają w co grać? laugh.gif Ja naprawde rozumiem, że ta gra może się wam nie podobać. Ale nie piszcie takich rzeczy, zobaczcie na oceny. H2 jest dla mega-killerem i nic tego nie zmieni.

Gdy by nie to ze Halo jest MEGA killerem dotego mega miodna gra ktora byla bardzo popularna ba nawet uznali ja za najlepszego FPS'a na Konsole ...... co mam na mysli ano to ze kazdy myslal ze w Halo 2 wszystko co stare dobre zostanie ba nawet zostanie to ulepszone kazy pokladal ogromne nadzieje czekajac na ta gre ...... niestety gra zostala spi..er....do...lo....na konkretnie no moze nie dokonca ma swoje plusy ale jest ich zamalo.....i to lwasnie dzieki czesci pierwszej Halo2 mialo szanse na jaki kolwiek sukces taka prawda niestety jestem tego pewien;>
Maiden

Ej, bez jaj. Tobie akurat H2 się nie podoba, ale dla wszystkich, którzy nie są \"Pro\" ta gra jest zabójcza. Myślisz, że ludzie grają w H2 na Live, bo nie mają w co grać? laugh.gif Ja naprawde rozumiem, że ta gra może się wam nie podobać. Ale nie piszcie takich rzeczy, zobaczcie na oceny. H2 jest dla mega-killerem i nic tego nie zmieni.

Gdy by nie to ze Halo jest MEGA killerem dotego mega miodna gra ktora byla bardzo popularna b

Ależ nadal jest question.gif biggrin.gif
Soul
no proste ze jasne ! :wink: biggrin.gif
JaCoR
I oby tak zostalo :wink: biggrin.gif
Maiden
I oby tak zostalo :wink:  biggrin.gif
Zostanie du chu,ha wafla biggrin.gif
CichyGrzmot
Wszystkiego najlepszego  biggrin.gif 
Halo1 > Halo2  cool.gif

Dzięki Uzna
Halo1 >>> Halo2
A tak w ogóle, to nie zgadzam sie z opiniami niektórych- że w Halo2 nie można być dobrym, nie staje się lepszym z każdą kolejną grą i takie tam... Myśle że wielu graczy którzy wcześniej na to nażekali równiewż to zauważyli...Fil??
gwiazdka
halo1<halo2
po prostu kiedys nie moglem z nikim pograc bo kazy nie wiedzaił co sie dzieje po prostu ja cały czas gralem a oni jak chwytali pad to nie wiedzieli co sie dzieje !! nawet jak gralem z gosciem co spedzał przy time spliters 2 okolo 5 godz, dzienie to i tak wygrywalem 50-9,50-7 a w H2 juz jest postawione bardzij na akcje a nie na skila i wyniki bywaja 50-20,50-34 przynajniej jest jaks zabawa i frajda z grania
Flik
ehh... spamujecie panowie jak sie tylko da... moze sie wysilicie na cos bardziej ambitnego a nie tylko halo1>halo2.

w pewnym sesnsie zgadzam sie z gwiazdka. o wiele przyjemniej gra sie z newbie. tylko tutaj znowu nie rozumiem waszego gadania... ja wiem ze fajnie sie wygrywa ale widze ze tylko z tego wiekszosc z was czerpala przyjemnosc. ograc wszystkich do zera i jestesmy mega wielcy... a najlepiej to juz nie dac sie ruszyc.

tutaj pozdrawiam pdt za wspaniala zabawe na turnieju w kozminie... co z tego ze mieli wygrana w kieszeni... i tak wybierali dwa razy mape i to taka na, ktorej nie umielismy grac + sniper rifle.

halo2 o wiele lepiej sprawdza sie jako party game ze wzgledu na przystepnosc... mimo to i tak wygrywam. wieksze znaczenie ma tez w dwojce poznanie mapy.
Raptor
tutaj pozdrawiam pdt za wspaniala zabawe na turnieju w kozminie... co z tego ze mieli wygrana w kieszeni... i tak wybierali dwa razy mape i to taka na, ktorej nie umielismy grac + sniper rifle.

A czyja to byla wina, ze akurat na niej nie potrafiliscie grac? Moze nasza? LOL. Wybrane bylo afair dlatego aby sobie przeciwczyc dodatkowo te mapy... Przestan Flik juz... eh nvm.
halo2 o wiele lepiej sprawdza sie jako party game ze wzgledu na przystepnosc... mimo to i tak wygrywam. wieksze znaczenie ma tez w dwojce poznanie mapy.

No tak... jak nie znam map w Halo1 to i tak rzadze, nigdzie nikt mnie nie zaskoczy, ze nagle flage mi zabral i chwile pozniej juz ma punkt... qrcze... myslalem, ze z nia jednak trzeba przez cala mape jakos biegac, przebic sie przez baze cala druzyna itp. - nie badz smieszny icon_twisted.gif. I w jednej i drugiej trzeba poznac dobrze mape, znac skroty, gdzie jaka bron lezy, czy mozna ja jakos w inny sposob zdjac granatem itp. O proscizne... owszem zgodze sie - kazdy w lape dual smg i jazda wink.gif.
Salwador
H2...SUX,SUX,SUX......Wiem ze się powtarzam lecz.....jaki tam game play...??każda broń jest uproszczona w użyciu..jak nie jedna to dual...lol...Chodzisz i tylko siepasz..Fakt że rajcuje sie każdy gdy np na 100fragów zajmiesz ty z pośród 16osób 1miejsce...czy twoj team..
Mefisto
Ja powiem tyle  HALO > Ghost Recon 2 > Counter Strike > Bierki > Szachy > Kapsle > Halo 2 

Nie zgadzam się z tobą Juan....Przed bierkami powinny być szachy laugh.gif

A tak na poważnie:Wolę grać w 1kę i to robię......I wszystkim życzę tego samego 8)Bardziej rozwijać tematu ni będę bo osoby które są w temacie więdzą dlaczego H1 a nie H2.A ci co nie wiedzą niech najpierw zagrają w H1 biggrin.gif lub dalej się cieszą graniem w H2 bo to jest bardzo dobry tytuł ale TYLKO po sieci.Jak kogoś obraziłem/uraziłem tym postem to było to celowe i mam to w essie z powodu tego że to jest taki temat a nie inny tongue.gif
Kaczor_666
Dupa, pier.dolenie głupot i tyle icon_twisted.gif
Flik
A czyja to byla wina, ze akurat na niej nie potrafiliscie grac? Moze nasza? LOL. Wybrane bylo afair dlatego aby sobie przeciwczyc dodatkowo te mapy... Przestan Flik juz... eh nvm.

widze ze nie rozumiesz o co mi chodzilo. wiadomo bylo ze wygracie ale jakbyscie dali nam jakas szanse to by sie nic nie stalo, a ja bym mial radoche smile.gif

No tak... jak nie znam map w Halo1 to...

skoro skill sie tak nie liczy wiec poznanie mapy ma wieksze znaczenie... w jedynce ci nie dawalo takiej przwewagi bo skill byl bardzo wazny. dwojka nie wymaga takich umiejetnosci w strzelaniu wiec sila rzeczy poznanie planszy ma wieksze znaczenie...

Dupa, pier.dolenie głupot i tyle  icon_twisted.gif

widze ze macie ambicje...
Raptor
widze ze nie rozumiesz o co mi chodzilo. wiadomo bylo ze wygracie ale jakbyscie dali nam jakas szanse to by sie nic nie stalo, a ja bym mial radoche smile.gif

W fundacje harytatywna to ja sie bawie organizujac turnieje wink.gif. Jak gram to slabsze druzyny (niestety) wykorzystuje do treningu - przeciez PDT w ogole ze soba nie gralo poza tym co na turniejach.

skoro skill sie tak nie liczy wiec poznanie mapy ma wieksze znaczenie... w jedynce ci nie dawalo takiej przwewagi bo skill byl bardzo wazny.

Tak, ale spotkaj 2ch ludzi na podobnym poziomie...

dwojka nie wymaga takich umiejetnosci w strzelaniu wiec sila rzeczy poznanie planszy ma wieksze znaczenie...

Niestety na standardowych zasadach opiera sie w pierwszej kolejnosci na szczesciu (kto zlapie lepsza bron), zasady przedstawione przez MLG troche to zmieniaja i wyrownuja szanse. W grach teamowych bardzo wazne jest poznanie map w obu grach widziales to w halo1 na poczatku jak sie nie orientowales jeszcze co gdzie jest i jak bronic/zdobyc flage.
Flik

Nie powiedzialem ze sie w ogole nie liczy tylko ze ma mniejsze znaczenie...
Salwador

Nie powiedzialem ze sie w ogole nie liczy tylko ze ma mniejsze znaczenie...

Flik...A co ty za jeden...? :roll:
Poznanie mapy się opiera tylko na tym gdzie można znaleźć dobrą broń oraz kamo,tripll..No sorrki bym zapomniał dodać że trzeba znaleźć drogę,skrót aby jak najszybciej do niej dojsć.. icon_twisted.gif
Flik
no i po co to gadanie... napisalem to co mysle i wydaje mi sie logiczne... wiec po co te dodatkowe wypowiedzi... WIEM co to znaczy poznac mape i nie opiera sie to tylko na tym co powiedziales... trzeba tez wiedziec skad najlepiej strzelac, gdzie sie ukryc itp.

a ty co za jeden salvador? wink.gif
jesli chodzi o mnie www.xboxpolska.pl wink.gif
niedlugo wrzuce nowego avka bo tamten sie przedawnil...
Flik
nie wiem gdzie to napisac...
znowu gram w HALO biggrin.gif
dzis rozegralem kilka meczy z bratem i po prostu ciesze morde... troszke celowanie nie idzie ale juz zrobilem jednego killa ze snajpy i udalo sie zrobic trojke (brat lecial przez pol planszy) smile.gif co prawda gram w 50hz ale i tak jest bosko, a i troszke boli jak sie rura nie do konca sie obroci i wywale w sciane wink.gif
3SHOTSkila
a tam pie....... jak mozna grac na kierownicy w FPP:P (chyba ze mamy do czynienia z symulacja czolga na bg)  

BTW. halo i halo 2 wcale sie tak nie roznia jak mowi flash a poza tym uwazasz sie za niewiadomo jakiego wyjadacza wyluzuj czlowieku kazdy gra jak potrafi, a nie przechwala sie na forum jaki jest dobry,  

co do AIMingu mam spore watpliwosci czy cos sie zmienmilo w porownaniu do jedynki mysle tylko ze zostal troche poprawiony co daje graczom wieksze szanse tym ktorzy dopiero zaczynaja swoja przygode z halo, i wez juz flash kozaczyc a ty siarex dupe lizac.

szkoda ze nie ma rankingu kozakow na tym forum tongue.gif moze tam flash bylby w top 5 polskiej sceny halo HAHAHA
[color=red][/color]

W (pipi)e byłeś (pipi) widzialeś icon_evil.gif
zaqwsx
a tam pie....... jak mozna grac na kierownicy w FPP:P (chyba ze mamy do czynienia z symulacja czolga na bg)  

BTW. halo i halo 2 wcale sie tak nie roznia jak mowi flash a poza tym uwazasz sie za niewiadomo jakiego wyjadacza wyluzuj czlowieku kazdy gra jak potrafi, a nie przechwala sie na forum jaki jest dobry,  

co do AIMingu mam spore watpliwosci czy cos sie zmienmilo w porownaniu do jedynki mysle tylko ze zostal troche poprawiony co daje graczom wieksze szanse tym ktorzy dopiero zaczynaja swoja przygode z halo, i wez juz flash kozaczyc a ty siarex dupe lizac.

szkoda ze nie ma rankingu kozakow na tym forum tongue.gif moze tam flash bylby w top 5 polskiej sceny halo HAHAHA
[color=red][/color]

Wspaniały debiut laugh.gif
Maiden
Boż to w koncu AT Psycholek laugh.gif
Flaha
nie wiem gdzie to napisac...  
znowu gram w HALO  :D  
dzis rozegralem kilka meczy z bratem i po prostu ciesze morde... troszke celowanie nie idzie ale juz zrobilem jednego killa ze snajpy i udalo sie zrobic trojke (brat lecial przez pol planszy) smile.gif co prawda gram w 50hz ale i tak jest bosko, a i troszke boli jak sie rura nie do konca sie obroci i wywale w sciane wink.gif
Brawo Flik mam nadzieje ze nieprzestaniesz :!: :!: :!:
bartiz
Ciekawe czy dalej gra bo pisał to 12 stycznia laugh.gif
Flaha

[/color]

icon_evil.gif LOOOL teraz sobie to przeczytalem jescze raz i po 3 tygodniach ostrego grania w halo 2 po XBL moge wreszcie stwierdzic ze HALO 2 to jedna z najgorszych gier ktora mi sie przytrafiła. HALO 2 to totalne dno niewiem jak tacy wspaniali gracze jak Fil, Uzny, Raptor, Siwy, Juan, ziMOL, Boczek itd. mogli sie całkiem przerzucic. Mysle ze duzy wpływ na to ma XBL co wedle mnie tez jest totalnym dnem czyt. Cheaterzy. Nienawidze tej gry z całych sil i jakbym mogł to cofnoł bym sie w czasie i po wydniau HALO 1 podłozył bym bombe Bungie n00bą zeby wszyscy zgineli :!: :!: :!: (jak to oscarious mowi) :!: :!: :!: A jeszcze wracając do łatwego AIMingu to niewiem czy ty wogule niegrales w halo 1 question.gif Bo gdybys gral to wiedzialbys jak sie ruznią sprawą aimingu, tak łatwo załozyc headshota ze snipy ze po 2 tygodnich treningu bylem ze snipy lepszy niz osoby co grają 3 miesiące :!: :!: I co to ma byc question.gif Co to za gra question.gif question.gif powiem jedno [size=24][color=darkred]HALO 2 SUX
Flaha

[/color]

icon_evil.gif LOOOL teraz sobie to przeczytalem jescze raz i po 3 tygodniach ostrego grania w halo 2 po XBL moge wreszcie stwierdzic ze HALO 2 to jedna z najgorszych gier ktora mi sie przytrafiła. HALO 2 to totalne dno niewiem jak tacy wspaniali gracze jak Fil, Uzny, Raptor, Siwy, Juan, ziMOL, Boczek itd. mogli sie całkiem przerzucic. Mysle ze duzy wpływ na to ma XBL co wedle mnie tez jest totalnym dnem czyt. Cheaterzy. Nienawidze tej gry z całych sil i jakbym mogł to cofnoł bym sie w czasie i po wydniau HALO 1 podłozył bym bombe Bungie n00bą zeby wszyscy zgineli :!: :!: :!: (jak to oscarious mowi) :!: :!: :!: A jeszcze wracając do łatwego AIMingu to niewiem czy ty wogule niegrales w halo 1 question.gif Bo gdybys gral to wiedzialbys jak sie ruznią sprawą aimingu, tak łatwo załozyc headshota ze snipy ze po 2 tygodnich treningu bylem ze snipy lepszy niz osoby co grają 3 miesiące :!: :!: I co to ma byc question.gif Co to za gra question.gif question.gif powiem jedno [size=24][color=darkred]HALO 2 SUX
Siarex
a tak na marginesie, to jezeli sorfiel masz tyle kasy to przyslij mi nowego, orginalnego padzika. napewno sie nie obraze i zapewniam cie, nie bedziemy juz grac na kierownicy. :roll:
zaqwsx
No nie wiem ale ja kiedys tez grałem na kierownicy i jak trzymasz celownik na wysokosci głowy to znacznie latwiej walnąc headshota ze snajpy np....

wiec mysle ze nie potrzeba ci pada bo kierowniaca jest znacznie lepsza.
Siarex
tylko ze kierownic ma jeden maly problem... nie mozna patrzec gora-dol laugh.gif
Flik
Ciekawe czy dalej gra bo pisał to 12 stycznia laugh.gif

no wlasnie nie ale chyba niedlugo zmienie zdanie bo zaczyna mnie wnerwiac moje lacze... nie kumam jakim cudem sprawdzajac na jedrkowym xie mialem slabiutki ping a teraz mi wojtass pisze ze on gra 8v8 bez lagow. nie rozuwiem tego k.u.r.w.a zaznaczam ze mamy to samo lacze neo 128. ludzie to sie w pale nie miesci... -_-
Jędrek
Wojtass na bank ma lagi, nie wierze, ze przy takim laczu jakie ma gra spokojnie 3vs3. Poprostu nie mozliwe. Pewnie napisal tak, aby Cie wkurzyc. Tyle.
SIKI
Flik jak grał Wojtass to graliśmy na hoscie Raptora*raptor ile masz?? wiem, że dużo) i Gumki (2MB uploadu)...
Więc nie ma się co dziwić, że nie miał lagów, Ty też byś nie miał...
Gorzej będzie jak będzie grał na hoscie np YETIego, Jedrka itp
Raptor
Ja mam 256k up - wojtass mial goscia ze soba i obaj mieli zielony ping.
Maiden
Wojtass na bank ma lagi, nie wierze, ze przy takim laczu jakie ma gra spokojnie 3vs3. Poprostu nie mozliwe. Pewnie napisal tak, aby Cie wkurzyc. Tyle.

Wojtass nie miał lagów . amen wiem bo gadałem a mnie nie oszukuje :wink:
daelk
Boż to w koncu AT Psycholek laugh.gif

wiem co to za dzial ,i sorry za "nie na temat"ale pozdrow Maidenie Krzyska(ja pier.dole,k.u.r.wa moglbys?Bylbym k.urewsko wdzieczny..tongue.gif)Faktycznie niezly debiut i jak zwykle trafna ocena sytuacji!!!
Cegla
To nie psychol.
Maiden
Cegła jak nie masz 100% pewnosci to nie wprowadzaj Daelka w bład . To psychol zalozyl to konto "na probe" wiem bo sam z nim rozmawialem niebawem sobie zalozy z psycholem w nazwie :wink:
Cegla
A mi nawijal temat, ze zloty mu zalozyl konto. Tyle, ze jako psycho costam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.