Raptor - Ty juz sam sobie przeczysz. Piszesz, ze polacy nie graja w HALO, bo nie maja z kim. No stary, cala europa w to nie gra i co - bedziesz wszystkim staral sie wpierac
Nigdzie sobie sam nie przecze, caly czas to samo mowie (kto ci powiedzial, ze mowie tylko o polakach?). Wiec juz daj sobie spokuj z tym. No co ty... ja tylko wyrazam swoje zdanie... juz nie moge?

Bo zaraz jakis easye powie mi, ze wmawiam na sile cos ludziom i kaze im sie mnie sluchac

.
Nagle wszyscy zapomnieli jak sie gre hostuje ?

- no comment, przeciez sam piszesz, ze masz tone ludzi hostujacych na xbc/kai halo2

. Jest tak malo ludzi, a czekanie na kogos jest naprawde nudne. No i owszem jeszcze graja czasem.
Mi sie HALO 2 bardzo podoba, w zasadzie to jedyny tytul, w ktory gram Online i pisanie Jacor, ze za miesiac , dwa, wszyscy o tym zapomna jest po prostu smieszne...
Moze twoi przyjaciele z xbc/kai nie... ale na xbl - tak. Przy takiej liczbie oszustow duzo ludzi odstawi ta gre na polke, bah troche osob juz to zrobilo i czekaja, az Bungie/MS cos zrobia z tym fantem. Ludzie juz nie jezdza po calych stanach/krajach by spotkac sie na LANie Halo2, jak juz cos to HALO1, wiele osob tak mowi jako przyklad mozesz miec cale GLD - spotykaja sie na LANy HALO1 nie HALO2, a mimo to graja na Live w HALO2. A graja (nie mowie tutaj akurat o naszym kraju) bo maja z tego jakies korzysci materialne (nagrody w turniejach) i nie bedziesz mi glosil swoich dziwnych teorii na ten temat jak mam to info od 'zawodowcow', ktorych tak bardzo nie lubisz :roll:. Juz ci Fil kiedys pisal czemu ludzie w to graja... jednym sie podoba (frescie "noob friendly"), jedni graja bo wiekszosc w to gra i nie maja za bardzo z kim grac (jakbys tego z zycia nie znal), kolejni chca za wszelka cene sie przekonac do tej gry (bo wiekszosc ludzi w nia gra, chca dalej sie ze znajomymi bawic), jeszcze inni dla korzysci materialnych (nie trzeba czegos lubic by to robic - ilu nie przepada za swoja praca, a mimo to nadal pracuje na tym samym stanowisku).
ps. Maiden: Sorry, ale nie moge :oops: bo ktos moze robic screenshoty ciagle (czy aby mu posta nie skasuje czy bron boze wyedytuje

) i jak skasuje jakis post to bedzie bardzo zle, bo nasle na mnie wszystkich adminow i modow :oops:

.