Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: [Bluzgownica] HALO vs HALO 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Raptor
Tutaj sie klucice i wyzywajcie tak jak to robicie w innych tematach rozpiepszajac je.
Jak kogos bawi bezsensowna klutnia o wyzszosci jednego nad drugim czy costam niech sie tutaj bawi, a nie rozpiepsza inne tematy.

Tez sie klucie o wyzszosc XBL/XBC nad XBC/XBL itp.
Robcie to tutaj.
bartiz
Nie chce zadnej klotni po prostu mowie ze jak typ nie widzial XBL to niech nie mówi, że jest to samo na XBC albo typ mi wymienia co mu sie nie podoba w H2 laugh.gif
Soul
Do Akuza ....

Nie Czekam ash tak bardzo na XBL wali mnie to czy bed ego mial czy nie aze udalo mi sie go zdobyc nafarta to czemu nie?! zagram zobacze moja opinia Na temat Halo 2 Mp nie dotyczyla XBL tylko lana i Splita i wporownaniu do Halo wypada tragicznie !!!! gra sie poprstu kiepsko :cry:
nie bawem zobacze jak na XBL to choodzi i pewnie sie rozczaruje ...... arrow.gif choc moze jakas nadzieja jest......

"sama rozgrywka prawie niczym sie nie rozni" ?!!!! LOL to calkiem inna gra to calkiem inny Multiplayer pograj sobie w MP w Halo i dopiero wypisuj takie bzdury arrow.gif
AkUz
Sam XBL nie posiadam - korzystam z opinii znajomych(marshall, Uzny) :wink: ...sama ROZGRYWKA jest PONOC taka sama na XBC co na XBL, ale za to mozliwosci dodatkowe typu rankingi i statsy z kazdego meczu daja rade dlatego XBL mimo wszystko rzadzi... A co do porownywania H1 i H2 - wielokrotnie o tym pisalem i zdania nie zmieniam - gralem w Halo od lipca 2003, a od lutego 2004 zaczalem grac naprawde ostro (prawie codziennie) i wiem ze ta gra rzadzi i jest po prostu lepsza od H2...ale mimo to dwojka nie jest az tak tragiczna - jest inna, da sie naprawde niezle pograc w wiecej osob a przy tym sa mniejsze lagi...ale tak jak mowie - H1 nic nie przebije. I koniec dyskusji.
bartiz
Nie Czekam ash tak bardzo na XBL wali mnie to czy bed ego mial czy nie aze udalo mi sie go zdobyc nafarta to czemu nie?!

Przed chwilą pisałeś taki zakłopotany, że będziesz miał dopiero na początku Stycznia.

nie bawem zobacze jak na XBL to choodzi i  pewnie sie rozczaruje ...... arrow.gif choc  moze jakas nadzieja jest......

Wiadomo, że jak ktoś z góry myśli, że się rozczaruje, że mu się nie spodoba to stara się wyłapać SAME wady a na zalety się nie zwraca uwagi.
Soul
Nie Czekam ash tak bardzo na XBL wali mnie to czy bed ego mial czy nie aze udalo mi sie go zdobyc nafarta to czemu nie?!

Przed chwilą pisałeś taki zakłopotany, że będziesz miał dopiero na początku Stycznia.

nie bawem zobacze jak na XBL to choodzi i  pewnie sie rozczaruje ...... arrow.gif choc  moze jakas nadzieja jest......

Wiadomo, że jak ktoś z góry myśli, że się rozczaruje, że mu się nie spodoba to stara się wyłapać SAME wady a na zalety się nie zwraca uwagi.

Sam kod jusz mam ale uruchomie go dopiero na poczatku stycznia smile.gif
ludzie zrozumcie ta gra ma gorszy MP od swojego poprzednika czekalem na Halo2 z niecierpliwoscia a tu nagale wielkie rozczarowanie ta gra ma zalety silnik gry grafika i muzyka niestety niema tej najwazniejshej czyli gameplaya w MP arrow.gif to moje zdanie i wileu graczy ktorzy grali natyle Dlugo w Halo ze wiedza o czym mowa:)
AkUz

Sam kod jusz mam ale uruchomie go dopiero na poczatku stycznia smile.gif
ludzie zrozumcie ta gra ma gorszy MP od swojego poprzednika czekalem na Halo2 z niecierpliwoscia a tu nagale wielkie rozczarowanie ta gra ma zalety silnik gry grafika i muzyka niestety niema tej najwazniejshej czyli gameplaya w MP arrow.gif to moje zdanie i wileu graczy ktorzy grali natyle Dlugo w Halo ze wiedza o czym mowa:)

Albo jestes slepy albo nieuwaznie czytasz - nikt tu nie podwaza faktu ze H1 jest lepsze od H2... prawie kazdy tak uwaza...geez czlowieku my mowilismy w tamtym topicu o tym ze rozgrywka w Halo2 przez Xbox Connect jest taka sama jak przez Xbox Live (chodzi o LAGI).
Maiden
H1 ROX , yeah thats true ohmy.gif
Soul
Gra bo grac trzeba wkoncu to "Halo 2" tak samo byloznowa czescia tekkena mimo tego zebyla gorsza do poprzedniczki to i tak ludzie w to grali icon_twisted.gif czemu zapytaj sie ich :wink: jak tos ie mowi trzeba isc zduchem czasu czy tego chcesh czy nie ps Akuz luz
easye
A dla mnie to jest zwykle pieprzenie. "Elita HALO" wie co mowi.
Fil, ktory zapewne ma na liczniku ponad 200 godzin przez samo Xbox Live wypowiada sie, ze gra jest gowniana. Pytam sie ! Po co on w to w takim razie gra ? "Zeby innym udowodnic, ze jestem i tak lepszy".
Smiech na sali !
W innym temacie pisze, ze konczy zabawe z ta denna gra, po czym zapisuje sie do turnieju Online. A juz maksymalnie zalosne jest zalenie sie, ze bylby wyzej w rankingu, gdyby nie mial problemow z laczem.
No sory, ale jak mi sie jakas gra nie podoba, to sie do niej nie zmuszam, ale widze, ze wy macie inne kategorie myslowe !
daelk
korzystajac z konstytucyjnej wolnosci slowa zycze Wszystkim Halo Pasjonatom(maniakom tez)Wesolych Swiat!!! laugh.gif
mam nadzieje ze nie rozpiepszylem tego tematu za bardzo :wink:
Pozdrawiam...
-GLD-Uzny
Wesołych Swiat xD
Soul
Uzny Zrob no jakiegos Master Chifa ..... tak wiesh jakos swiatecznie :wink: moze MC Mikolaj? XD
-GLD-Uzny
Czemu nie biggrin.gif Moze jeszcze dzisiaj zamieszcze ;]
gorillaz66
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=3130317&N=1 H2 vs HL2
ostani post mnie rozwalił :

Ozix   [ Junior ]  
WSZYSCY KTÓRZY TWIERDZĄ ŻE HALO 2 JEST LEPSZE SĄ PO PROSTU NIENORMALNI I ZAMIAST MÓZGIEM MYŚLĄ WACKIEM!!!
JAK MOŻNA STWIERDZIĆ ŻE TO COŚ CO NAZYWACIE HALO 2 JEST LEPSZE OD SUPER ŚWIETNEGO HITU JAKIM JEST HAL-LIFE 2 JAK SŁYSZE TAKIE COŚ TO NAJCHĘTNIEJ BYM WZIĄŁ BAZOOKE I WAM ŁBY NIĄ ROZWALIŁ :-|
HALO 2 TO ZWYKŁA BEZMYŚLNA GRA W KTÓREJ NIE LICZY SIĘ SCENARIUSZ TYLKO SZCZELANIE DO WSZYSTKIEGO CO SIE RUSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laugh.gif
Maiden
Post skontrowany cool.gif
Kenshin
Quepasa ?? Jak sie ma pC do gier to tak sie mysli LOL
-GLD-Uzny
Ja tez wole Half-Life2 niz Halo2 :roll: W singlu oczywiscie... 10/10
woly
Krotko:

Halo 1 lepsze od Halo 2 dla mnie.
Flik
Krotko:

bez urazy lae podal bys chociaz jakis argument? bo taki jakis niemrawy ten post...

co do halo2 to moge miec jedynie zastrzezenia do tego ze za szybko sie zabija z duala.

nie jestem w stanie zrozumien postow o nie wywazonych broniach w halo2 (nie jestem pewny czy w tym temacie co o tym bylo ale kwestia byla gdzies juz pruszana) confused.gif w halo1 gralo sie praktycznie caly czas pistolem, ktorego sobie wszyscy ustawiali na piczatku i cieszyli michy. teraz przynajmniej trzeba sobie poszukac a nie od razu masterowac z pistola wink.gif
Flaha
Krotko:

bez urazy lae podal bys chociaz jakis argument? bo taki jakis niemrawy ten post...

co do halo2 to moge miec jedynie zastrzezenia do tego ze za szybko sie zabija z duala.

nie jestem w stanie zrozumien postow o nie wywazonych broniach w halo2 (nie jestem pewny czy w tym temacie co o tym bylo ale kwestia byla gdzies juz pruszana) confused.gif w halo1 gralo sie praktycznie caly czas pistolem, ktorego sobie wszyscy ustawiali na piczatku i cieszyli michy. teraz przynajmniej trzeba sobie poszukac a nie od razu masterowac z pistola wink.gif
Ok to ja odpowiem za kolege dlaczego halo 2 jest słabsze od halo 1 hmmm pomyslmy... pomyslmy jeszcze chwile... juz wiadomo:
1. Sprawa Aimingu w HALO 2 niema skilla strzela sie bardzo łatwo i bez problemu mozna załozyc head shota nie tak jak w HALO 1
2. Sprawa Map tutaj totalna porazka kilka dobrych map na krzyz a i tak niedoruwnują w połowie tym z jedynki Lockout<Chill out, Accesion< HmH itd.
3. W HALO 2 zeby byc poprostu dobrym nietrzeba jakos duzo grac niema tych niewiadomo jakich technik niema tego czegos co sprawiało ze miliony ludzi grało w HALO 1
4. Niechce nikogo obrazac ale ty Flik mało (na swoj sposub) grałes w HALO 1 i niewiesz jak dlugo ja albo ktos inny z czołowki mosielismy dochodzic do tego stylu gry czyli zakładania head shotuw 3ej z pistola i opanowania mapy do ostatniej deski. I to jest własnie piękne jaką radosc sprawiało mi jak ktos podczas mojej gry powiedział patrz ale on wymiata albo na pierwszym Lanie Ck qba jak zobaczył jak gram to powiedział ze dobrze ze są z nami tongue.gif takie słowa potrafią podniesc na duchu wiesz po co grałes te 2 lata po co uzeerałes sie z rodzicami o wolny pokuj po co kombinowałes przy turnieju po co kupowales te 6 padow i namawiałes kolegow na kupno XBOXa. HALO 1 bedzie zawsze najbardziej mi0odnym technicznym skilowym grywalnym FPS wszechczasow i narazie niezanosi sie na to zeby sie cos zmieniło bo HALO 2 to wedle mnie rozczarowanie roku 2004 a nie gra FPS roku. Piszesz ze halo 2 jest dobre wiesz dlaczego tak myslisz? bo wreszcie zaczołes jakies fragi zdobywac z najlepszymi co w HALO 1 niemiało miejsca (sorry) lecz niedługo to sie zmieni zreszytą juz sie zmienia (dowod na to: zagraj sobie z Uznym i Raptorem 2 v 2 w HALO 2 POWODZENIA). Gdybys grał w HALO 1 tak długo jak my to teraz tez niepodobało by ci sie HALO 2. Dobra koncze bo sie rozpisałemmam nadzieje ze nikogo nieobraziłem tym postem a jesli tak to zgory przepraszam :!:
HDH Siarex
flashu pikne slowa. ja mam na lanie trzech kumpli dwoch z nich nie ma xbox . juz im kupilem jednego pada(drugi gral na kierownicy) dzisiaj przyjdzie drugi i kazdy befdzie mial swojego pada . jeden z nich juz zbiera na xbox i niedlugo powinien miec. nie ma to jak lanik z kumplami w halo1. a wiecie ze jak puscilem im halo2 to po dwoch meczach z powrotem gralismy w halo1. ta gra ma w sobie cos co nie pozwala odejsc od xa.

biggrin.gif smile.gif sad.gif ohmy.gif 8O :? cool.gif :x tongue.gif :oops: :cry: icon_evil.gif icon_twisted.gif :roll: lajf is brutal bejbe
sorifiel
a tam pie....... jak mozna grac na kierownicy w FPP:P (chyba ze mamy do czynienia z symulacja czolga na bg)

BTW. halo i halo 2 wcale sie tak nie roznia jak mowi flash a poza tym uwazasz sie za niewiadomo jakiego wyjadacza wyluzuj czlowieku kazdy gra jak potrafi, a nie przechwala sie na forum jaki jest dobry,

co do AIMingu mam spore watpliwosci czy cos sie zmienmilo w porownaniu do jedynki mysle tylko ze zostal troche poprawiony co daje graczom wieksze szanse tym ktorzy dopiero zaczynaja swoja przygode z halo, i wez juz flash kozaczyc a ty siarex dupe lizac.

szkoda ze nie ma rankingu kozakow na tym forum tongue.gif moze tam flash bylby w top 5 polskiej sceny halo HAHAHA
Flaha
a tam pie....... jak mozna grac na kierownicy w FPP:P (chyba ze mamy do czynienia z symulacja czolga na bg) 

BTW. halo i halo 2 wcale sie tak nie roznia jak mowi flash a poza tym uwazasz sie za niewiadomo jakiego wyjadacza wyluzuj czlowieku kazdy gra jak potrafi, a nie przechwala sie na forum jaki jest dobry, 

co do AIMingu mam spore watpliwosci czy cos sie zmienmilo w porownaniu do jedynki mysle tylko ze zostal troche poprawiony co daje graczom wieksze szanse tym ktorzy dopiero zaczynaja swoja przygode z halo, i wez juz flash kozaczyc a ty siarex dupe lizac.

szkoda ze nie ma rankingu kozakow na tym forum tongue.gif moze tam flash bylby w top 5 polskiej sceny halo HAHAHA
Dobre dobre haha gra jets przyjazniejsza dla nowych o to chodziło i własnie to jest z(pipi)ane poomysl grasz juz 2 rok w HALO 2 i nic sie niezmienia to po co takie granie?? pomysl człowieku co wypisujesz najpierw a co do kozaczenia to troszke przesadzasz podałem tylko przykład moge podac inne jesli chcesz takie słowa były wypowiadane do kazdego dobrego gracza a ze ty nim niejestes to niewiesz o co chodzi :!:
Raptor
Moze tak krotko...
1. Flash w halo1 akurat jest dobry i jest w czolowce.
2. Celowanie w halo2 jest za proste (zbyt duzy autoaim).
3. W miare sredni gracz pokona dobrego gracza w halo2 majac szczescie wieksze (lepszy resp). <-- to jest fakt potwierdzony. Za duzo szczescia w tej grze. W Halo1 cos takiego nie mialoby miejsca - nie wiedzialbys nawet co sie dzieje.
-Hp- BaNaN
co to wogóle za noob jest ten kolo????? Flasz jest dobry może nie tak dobry jak File i inne Raptory ale wcale nie kozaczy strasznie.
Raptor
co to wogóle za noob jest ten kolo????? Flasz jest dobry może nie tak dobry jak File i inne Raptory ale wcale nie kozaczy strasznie.

Flash > Raptor :roll:
Maiden
Raptor napisał=
2. Celowanie w halo2 jest za proste (zbyt duzy autoaim).

Ostatnio grałem TS na zanzbirze i strzelałem do przeciwnika z BTR a że akurat stanoł przy "wybuchowych pojemnikach" to sobie pomyslałem ze sobie w nie strzele...Nic z tego...Celownik nie chciał zejśc z typa 8O :x :?
WTF :!: question.gif Co to ma w ogóle być question.gif :roll:
Może z góry sam odpowiem...to po prostu I-I/- I_ () 2 :cry:
-Hp- BaNaN
3. W miare sredni gracz pokona dobrego gracza w halo2 majac szczescie wieksze (lepszy resp). <-- to jest fakt potwierdzony. Za duzo szczescia w tej grze. W Halo1 cos takiego nie mialoby miejsca - nie wiedzialbys nawet co sie dzieje.

ze szcześciem to przesada ja pamietam respy goldiego z wgd 2. w halo1 tez dziwne respy były maiden otatnio na nalepie się urodził na wizardzie lol. A z Kumplem patrzyliśmy sobie na statystyki polskich graczy w xbl patrzymy Fil4 Last Active: 12/20/2004 1:55 PM. ja mówie to ciekawe to jak on grał na turnieju online vs siwy. patrzymy dalej i okazuje sie że pan Fil4 ma drugie konto http://www.bungie.net/Stats/PlayerStats.as...PDT%20Hp%20FIL4 na którym w ciągu 8 dni nabił 238 gier czas na nauke co Fil?????

ps. Co to jest fakt potwierdzony myślłem że fakt to fakt ale najwyraźniej ma kiepską nauczycielke od Polaka
Maiden
A ZRESZTA skoda gadac nie bede uczestinzył w tej dyskujsi bo zaraz wybucnie koljena draka a to by wskazane nie było , to w sumie jego sprawa.happy new year folks :wink:
Raptor
ze szcześciem to przesada ja pamietam respy goldiego z wgd 2. w halo1 tez dziwne respy były maiden otatnio na nalepie się urodził na wizardzie lol.

Nie chodzi mi tutaj o resp w czasie gry (w halo2 sa nie lepsze czasem jak team cie potrzebuje obok, a rodzisz sie w drugim koncu mapy - super sprawa w Oddballach). Chodzi mi o start na mapie i bliskosc do: Hilla/lepszej broni.
czas na nauke co Fil?????

Matura to zart i nie ma co sie do niej uczyc przez pol roku (jakos ludzie zdaja zasiadajac na 2-3tygodnie/dni przed i zdaja calkiem przyzwoicie).

ps. Co to jest fakt potwierdzony myślłem że fakt to fakt ale najwyraźniej ma kiepską nauczycielke od Polaka

Widac masz :roll:
easye
Jasne, ze jego sprawa, ale troche to zenujace, jak koles mowi jedno, a robi drugie, no chyba, ze tak jak pisal w innym temacie - "chce wszystkim zakompleksionym dzieciom udowodnic, ze jest lepszy", albo poprostu potrzebuje rozegrac 1000 pojedynkow, by jednak stwierdzic, ze gra jest beznadziejna.
Pomijam juz fakt, ze wszyscy pisali, ze po miesiacu wiekszosc zapomni o HALO 2 i wroci do HALO laugh.gif . Na XBC liczba serwerow to jakies 12 do 1, na KAI jeszcze wieksza. Nie ma to jak szczekac na gre, przy ktorej sie spedza najwiecej czasu, no ale jak to mowia - "pies , ktory szczeka, nie gryzie..." laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Raptor
Po 1: zenujacy jestes ty z tym ciaglym przypierdzielaniem sie do Fila (jego sprawa czy mowi, ze czas na nauke juz a oleje to po 1-2ch dniach bo zmieni zdanie - ja tez mialem sobie wiele razy odpuszczac kompa przed matura i konczylo sie tylko na postanowieniu). Mam juz dosc twojego przypierdzielania sie do niego, a potem plakania wszystkim modom i adminom, ze ci posta skasowal.
Po 2: Juz sam napisal, ze gra tyle aby jednak postarac sie przekonac do tej gry, bo do tej pory gral glownie w halo1, a praktycznie wszyscy graja teraz w halo2 (przy takiej ilosci oszustow co tera jest to rzeczywiscie niedlugo ludzie przestana grac).
Wiec daruj sobie dalsze jakies docinki w jego kierunku, albo przestan w ogole tutaj pisac.
easye
Sluchaj Raptor, to nie jest twoje prywatne forum, ani forum PDT, a to jest temat [bulbulwnica] HALO vs HALO 2, wiec nie widze powodow, zeby moje posty byly przez kogokolwiek kasowane - to raz.
Dwa - "nie przypierdzielam" sie tylko do Fila, ale komentuje wszystkich snobow, ktorzy wkolko pisza, ze HALO 2 to (pipi) jakich malo, a graja w to bezustanie, lub tak jak Soul, kupuja XBL, zeby w to pograc.
Skoczcie w koncu gadac bzdury, albo badzcie slowni i nie grajcie w ta "kiche"...

Po 2: Juz sam napisal, ze gra tyle aby jednak postarac sie przekonac do tej gry, bo do tej pory gral glownie w halo1, a praktycznie wszyscy graja teraz w halo2 (przy takiej ilosci oszustow co tera jest to rzeczywiscie niedlugo ludzie przestana grac).

Dokladnie - wszyscy w to graja ! A juz napewno wiekszosc gra w to, wlasnie dlatego, ze im sie ta gra podoba. Jacor pisal, ze pomalu sie ta sytuacja zacznie zmieniac, no i co ? Zmienia sie, bo czasami wchodzac na XBC masz 150 serwerow HALO 2, do 5 z HALO 1 (na dodatek z USA).
I nie przestana w to grac jeszcze dlugo napewno, bo nie wszystkim grajacym na Live zalezy tak bardzo na jakims rankingu. :roll:
Tez gram w to czesto przez Xlik Kai, i XBC i jakos nie spotkalem sie z oszustami, a jak juz cos takiego sie zadazy, to po prostu wyjde z gry i poszukam innego hosta i pewnie tak tez zrobia ludzie, ktorzy akurat statystykami sie nie przejmuja.
(Nie pomijajac oczywisci faktu, ze bungee moze cos z tym zrobi)
JuanMag
Ja powiem tyle HALO > Ghost Recon 2 > Counter Strike > Bierki > Szachy > Kapsle > Halo 2 : jak to napisal Jacor wink.gif

Teraz zaluje ze kupilem org Halo2 ( nie warto bylo :x ) ja pozostaje przy Halo 1 i innych grach w H2 zagram se raz na jakims czas moze.

BTW jak bede turnieje H2 to juz niestety ale nie pokaze sie na nich , chyba ze bedzie w wawie, to przyajde spotkac sie tylko z wami i pogadac ja na Halo 2 wykladam PALE !!! cool.gif

Halo 1 ROX i nic tego nie zmieni
Martusia

Teraz zaluje ze kupilem org Halo2 ( nie warto bylo  :x ) ja pozostaje  przy Halo 1 i innych grach w H2  zagram se raz na jakims czas moze.

Bardzo sie ciesze biggrin.gif Juanku :!: I jak najbardziej sie zgadzam ze zostajemy przy halo1 biggrin.gif

halo2 sux :!: :!: :!:
Cegla
Ja powiem tyle  HALO > Ghost Recon 2 > Counter Strike > Bierki > Szachy > Kapsle > Halo 2 : jak to napisal Jacor wink.gif

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Troche pojechales ale jest duzo prawdy w tym co mowisz smile.gif.
HALO 1 jest najlepsza gra jaka wymyslono (mimo pierd,olonych zwolnien) co stwierdzam po dluzszych ogledzinach nad HALO 2 tongue.gif Choc singiel z dwojki zjada ten z jedynki wink.gif.

Aha to kiedy turniej w GH2 : D?
Raptor
Sluchaj Raptor, to nie jest twoje prywatne forum, ani forum PDT, a to jest temat [bulbulwnica] HALO vs HALO 2, wiec nie widze powodow, zeby moje posty byly przez kogokolwiek kasowane - to raz.

No costy? biggrin.gif laugh.gif To jest temat [bulbulwnica] HALO vs HALO 2? biggrin.gif O qrde nie wiedzialem normalnie - to zes mnie oswiecil. Zaden twoj post biedaczyno nie zostal tutaj skasowany w tym temacie, wiec daruj sobie ta dziecinade.
Dwa - \"nie przypierdzielam\" sie tylko do Fila, ale komentuje wszystkich snobow, ktorzy wkolko pisza, ze HALO 2 to (pipi) jakich malo, a graja w to bezustanie, lub tak jak Soul, kupuja XBL, zeby w to pograc.
Skoczcie w koncu gadac bzdury, albo badzcie slowni i nie grajcie w ta \"kiche\"...

Gdybys czasem zastanowil sie glebiej (a nie tracil czas na plakanie modom i adminom :cry: - nie ma to jak spam do wszystkich icon_twisted.gif) to bys do tego samego wniosku doszedl... kasuja ci tutaj posty, jest 'be', to po co tutaj sie jeszcze nadal udzielasz? A sio, a sio! laugh.gif laugh.gif laugh.gif.

Dokladnie - wszyscy w to graja ! A juz napewno wiekszosc gra w to, wlasnie dlatego, ze im sie ta gra podoba.

Albo nie maja zbytnio innego wiekszego wyboru, bo po prostu nie maja z kim innym grac w poprzednia czesc.
Jacor pisal, ze pomalu sie ta sytuacja zacznie zmieniac, no i co ?

No i jajco laugh.gif. Jak nie ma z kim grac w ogole to myslisz, ze bedzie siedzial i nic nie robil? Tez chce pograc, a jak ludzie graja glownie w to, a gra na xbc z amerykanami nie nalezy do najciekawszych. To stara sie przekonac do czesci drugiej.
Zmienia sie, bo czasami wchodzac na XBC masz 150 serwerow HALO 2, do 5 z HALO 1 (na dodatek z USA).

No i o tym ci mowie od samego poczatku.
I nie przestana w to grac jeszcze dlugo napewno, bo nie wszystkim grajacym na Live zalezy tak bardzo na jakims rankingu. :roll:

Poczytal ty bys wpierw fora bungie jak ludzie sie w(pipi)iaja na to, ze nie chodzi juz nawet o glupi ranking, ale o to ze nie moga normalnie grac bo sa oszukiwani ciagle.
Tez gram w to czesto przez Xlik Kai, i XBC i jakos nie spotkalem sie z oszustami, a jak juz cos takiego sie zadazy, to po prostu wyjde z gry i poszukam innego hosta i pewnie tak tez zrobia ludzie, ktorzy akurat statystykami sie nie przejmuja.

Bo cheatuja na live... na xbc po co maja cheatowac przeciez statsy czy umiejetnosci im od tego nie urosna. To graj sobie dalej na xbc.
(Nie pomijajac oczywisci faktu, ze bungee moze cos z tym zrobi)

Jak na razie to g.o.w.n.o robi... niestety. Niby pojawiaja sie "(clan deleted)", ale gracze ktorzy oszukuja w innych trybach (doslownie wszystkich) nie lapia banow - nawet ci uwiecznieni na tasmie. A klany ktorze rzeczywiscie oszukuja nie zostaly jeszcze usuniete.
AkUz
Kłotnie dotyczące sporu pomiędzy H1 i H2 nigdy nie ustaną - taka jest przykra prawda. Pamiętajcie jednak, że WSZYSTKO jest względne - jeden woli to drugi tamto. Nikt nikomu nie moze na sile wtrącać swojego zdania. Ja rowniez mam swoje - H1 jest po prostu grą lepszą. Nie chce mi sie wymieniać argumentów, ale tak wlasnie uwazam. Lecz jest część osob które sie ze mną nie zgodzą. I co? I (pipi). Zabronie im grac? Bede ich uwazal za idiotow? Nie - takim BURAKIEM jeszcze nie jestem. Nie kontynuujcie juz tego tematu bo to NIE MA SENSU;/
easye

No costy? biggrin.gif laugh.gif To jest temat [bulbulwnica] HALO vs HALO 2? biggrin.gif O qrde nie wiedzialem normalnie - to zes mnie oswiecil. Zaden twoj post biedaczyno nie zostal tutaj skasowany w tym temacie, wiec daruj sobie ta dziecinade.

Ha ha ha - nie dosc, ze moj post byl tutaj ze 4 razy kasowany, (w samym tym temacie), to jeszcze zostal wyedytowany. Nawet moderator innego kacika to widzial (dokladnie OZI), wiec przynajmniej nie klam.
I nie pisz do mnie w taki sposob, ze mam sobie stad pojsc. Dlaczego ? - bo Ty tak chcesz.
Zacytuje Ci admina tego forum:
To jest forum i nie kazdy musi sie zgadzac z dana opinia. Od tego sa argumenty. Silne argumenty. A nie argumenty sily (moderatora).
Kenshin
Ale wy psioczycie na HALO 2 , mnie bradzo sie ono podoba szczegolnie Multi a co do Fila to jego sprawa co mowi a co robi...
Dlaje co do Matury spoko ja zaczolem uczyc sie 2 tygodnie przed wczesniej nic nierobiac i zdalem biggrin.gif
-Hp- BaNaN
dobra Raptor że mi 3 literki zjadło to jeszcze nic nie znaczy (poza tym że mam dyslekcje) ale prawda jest taka że nie ma czegoś takiego jak fakt potwierdzony i fakt niepotwierdzony jak coś jest niepotwierdzone to nie jest faktem. Proste i jasne fakt to nie jest tak samo opinia tylko coś prawdziwego. Jarzysz????????????????????
-GLD-Uzny
Szkoda ze Halo1 nie ma opcji XBL :cry:
A w Halo2 graja bo to najlepsza gra na lajwa wink.gif
Raptor
Nawet moderator innego kacika to widzial (dokladnie OZI), wiec przynajmniej nie klam.

Oj tak pamietam jak mi mowil, ze mu ciagle zawracasz gitare...
I nie pisz do mnie w taki sposob, ze mam sobie stad pojsc. Dlaczego ? - bo Ty tak chcesz.

Masz silny argument: bo cie nie lubie laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif.
To jest forum i nie kazdy musi sie zgadzac z dana opinia. Od tego sa argumenty. Silne argumenty. A nie argumenty sily (moderatora).

WOW 8O i co teraz zrobisz? Powiesz Fenixowi, ze powiedzialem ci w zarcie abys sobie stad szedl? :cry: laugh.gif Czy pojdziesz poplakac sie mamie? laugh.gif.

Wracajac do tematu... gram w halo2 bo jako gierka na live jest to bezapelacyjnie najlepszy tytul (FPS - bo glownie te mnie interesuja), chociaz z powodu tylu oszustow naprawde odechciewa sie gry. W halo1 nie ma prawie z kim grac (w dogodnych warunkach), wiec ciezko w nie grac (poza LAN parties).
Jednak wiele zmian zaszlo w nie tym kierunku co trzeba, trudno. HALO3 zmiecie HALO2 wink.gif.

ps. Banan: Ja tez... i co z tego?
easye
Napewno nie bede z Toba wchodzil w taka pyskuweczke, bo juz dawno z tego wyroslem...
-Hp- BaNaN
dobra kurna skończmy ten temat bo jakieś głupoty zaczynamy wypisywać (nie tylko ja). Ale nie wiem Halo2 jest nawet fajne na równi z jedynką momentami tylko sie za dużo spodziwaliśmy. A co do cheaterów to mnie zastanawia jak oni włściwie cheatują??? no bo wiecie w Cs to sie wrzuca takie coś co się nazywa np. WH do katalogu z grą odpala sie wpoisuje sie komende i gitara
a w halo 2 ???? chyba nie można plików z grą edytować????
Maiden
A ZRESZTA skoda gadac nie bede uczestinzył w tej dyskujsi bo zaraz wybucnie koljena draka a to by wskazane nie było ,

@-t Nostradamus laugh.gif laugh.gif A mi sie wydawało ze fakt to taksa gazeta ale jestem nobem wiec nie wiem :oops: :oops: Dobra panowie peace and love idzie nowy 2005 rok oby był forowo spokojnieszy od mijającego :wink:
JaCoR

Ha ha ha - nie dosc, ze moj post byl tutaj ze 4 razy kasowany, (w samym tym temacie), to jeszcze zostal wyedytowany. Nawet moderator innego kacika to widzial (dokladnie OZI), wiec przynajmniej nie klam.

easye arrow.gif Zacznijmy wlasnie od tego ze to jest bulbulwnica na temat H1vs H2 a jak narazie niezobaczylem ani jednego postu na temat tych gier tylko czepianie sie ciagle wszystkich w koło.
BTW czy ty wogole napisales choc jednego posta na temat na tym forum bo ja sobie tego nie przypominam question.gif question.gif question.gif :!: :!: :!: icon_idea.gif
HDH Siarex
doladnie. nic nie mowilem, ale gdzie sa jakies klotnie to jest tam easye
sad.gif . zbieg okolicznosci??
Raptor
One word: Prowokator
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.