Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Perfect Dark Zero
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
]Gangsta[
Poszperalem dzis troche za newsami o nowym PD i zebralem do kupy :
Najciekawsza wydaje sie spekulacja ze Mcrosoft nie daje zadnych skrawkow nawet info , bo musi skupic hype na Halo a wiadomo ze newsy o PD0 sa naprawde ostatnio pozadane.
Wszyscy obstawiaja rowniez iz bedzie to X2 Launch title.
Tu sa za to oficjalne materialy na temat gry jakie jak dotad sie ukazaly :

The story

"Now, you will be shown a brief description of Perfect Dark Zero - a prequel to the original Perfect Dark game.

Joanna Dark returns in the prequel to the multi-award winning first-person shooter Perfect Dark.

A secret war has begun - between shadowy corporations bent on world domination. Joanna Dark and her father Jack are caught up in the fight for the future of the planet. A routine bounty hunting mission rips open a global conspiracy that will change Joanna's destiny - forever.

Perfect Dark Zero is fully online compatible. Play through the story missions and experience multiplayer with more players than ever before on a home console."

Teraz o Multi :
"Support for Clans
Leaderboards
"Special-OPS" (a gameplay mode where you play as the main character thru the single player story line while one of your other friends plays as the enemy character)
Support for Tournaments
Multi-player Deathmatch (online or split screen)
Single Player Story Driven Missions
Multi-player Challenges (you compete with friends against AI) (online or split screen)
Spectator Mode
Downloadable content
Vehicles
Cooperative Story Mode (you play through the single player story with a friend)
High tech gadgets and weapons"

Jak narazie Release date to TBA 2005. Jesli PD0 becie tytulem startowym nowego X'a to bedzie to conajmniej udany start w nowej generacji.

widze ze strasznych bledow mi tu nawskakiwalo - sorry smile.gif
Kenshin
Ja bym wolał zeby ta gra byla na obecno generacje konsoli X biggrin.gif
Greg
ja rowniez icon_twisted.gif szczerze mowiac wali mnie kolejna generacja, zyjemy w terazniejszosci, nie w przyszlosci icon_twisted.gif
a na gre czekam z zapartym tchem, jak na wszystkie gry RARE icon_twisted.gif
Frank Jaeger
Też bym chciał, żeby ta gra wyszła na obecną generacje. Tak na marginesie, to z tych zapowiedzi wynika, że niebędzie mieć kozackiego multi.
A.Z.BEST
Ostatnio odpaliłem Starfox Adventures na GCNa. Była to jedna z pierwszych gier na tą generację konsol... I powiem jedno - jeśli ktoś ma pokazywać POWER nowych generacji, to niech to będzie Rare. Starfox Adventures miażdży graficznie dziesiątki dzisiejszych tytułów, a ma 3 lata na karku... I ta genialna animacja postaci ohmy.gif. Rare jest tak patentowym studiem, że to się w pale nie mieści. Żeście trawy w Starfoxie nie widzieli... Z GCNem się zapoznali na długo przed launchem, z Xbox'em musieli się zapoznawać "na szybko" i była to dla nich nowość. Coś tam pokażą przy okazji Conkera, jednak mam nadzieję, że rozlubują się tak naprawdę w Xboxie 2 i właśnie oni pokażą nam nową jakość :>.
Kenshin
A jednak gierka bedzie dostepna dopiero na Xbox 360 a tak liczylem na to ze pogram sobie jeszcze na moim iXiku dry.gif
Ike87
Szkoda, szkoda PD dopiero na 360, ale może zrobią port na pierwszego X...oby!
Ryo-San
no i przed nami pani Joanna Dark...from ourcolony.net
Minio
QUOTE(Ryo-San @ 10 05 2005, 21:10)

*

To TomisH nie ma monopolu na dawanie obrazków z ourcolony.net ? tongue.gif icon_wink.gif
Proszę, niech mi ktos powie, że jest to obrazek z gry własciwej a nie render.
TomisH
TomisH to popindalał w Psychonauts jak trzeba było zagadkę rozwiazać akurat wink.gif
jarusiek
QUOTE(Minio14 @ 10 05 2005, 20:33)
QUOTE(Ryo-San @ 10 05 2005, 21:10)

*

To TomisH nie ma monopolu na dawanie obrazków z ourcolony.net ? tongue.gif icon_wink.gif
Proszę, niech mi ktos powie, że jest to obrazek z gry własciwej a nie render.
*

Wydaje mi się że render, aczkolwiek gra właściwa pewnie będzie równie piękna biggrin.gif
Ryo-San
chcecie shoota z gry?
to macie

w to bedą grali w piatek w MTV..to wczesna wersja alpha gry oczywiscie...
jak wypadnie to w ruchu sie zobaczy w piatek..
tk
No nie powiem ładniutkie to jest.
Ryo-San
to pofejkujmy razem

a tutaj jakis niggas ciorajacy w PDZ

thx za linki to FalcooN
sildar
QUOTE(Ike87 @ 10 05 2005, 17:06)
Szkoda, szkoda PD dopiero na 360, ale może zrobią port na pierwszego X...oby!
*

Moim zdaniem wydanie PD0 jako lunch title na X360 to swietne zagranie happy.gif Bedzie w co grac po premierze
szeni
Łe... Slabo! Spodziewalem sie wiecej - co prawda otoczenie jest niezle, ale postac Joanny to jakaś lateksowa lalka! A wogle, Ryo, to nie są jakies fake'i???? Bo jakby otocznie wyjete z innej rzeczywistosci niz bohaterka...
A.Z.BEST
QUOTE(Ryo-San @ 11 05 2005, 12:48)
to pofejkujmy razem
*

Huh...
MaxVarEmreis
Z jakimiś ruskami bedzie walczyć?? Zobaczcie kto jest na obrazie wiszącym na jednej ze scian. Towarzysz Stalin biggrin.gif .
Xarou
Jakby Perfect Dark 0 wyglądał jak na tych fake'ach to było "tak" biggrin.gif , a niestety na tych wygląda tak sad.gif :

http://xboxyde.com/news_1491_en.html
HunterX
QUOTE(Xarou @ 13 05 2005, 06:38)
Jakby Perfect Dark 0 wyglądał jak na tych fake'ach to było "tak"  biggrin.gif , a niestety na tych wygląda tak  sad.gif :

http://xboxyde.com/news_1491_en.html
*

To aż tak strasznie wygląda? Chyba nie jest źle ;]. Ale ja chcę zobaczyć gierkę w akcji i wtedy się pogada.
BTW: Ten X-ray prezentuje się całkiem ciekawie, fajne szkielety przeciwników.
tk
Taa X-Ray rzeczywiście wygląda ciekawie ale reszta jest jakby to powiedzieć, średnia. Modele tych żołnierzy ( screen gdzie przylega do ściany ) po prostu ssą. W akcji też nieciekawie to wygląda. Poczekamy jak będzie się prezentować kiedy wyjdzie, ale jedno jest pewnie, grywalności nie zabraknie.
..::XMANiAK::..
Ten Xray bedzie sluzyl jako WALLHACK smile.gif
A.Z.BEST
Co tu dużo mówić - po prostu widać, że to konwerta z Xbox'a 1. Gdyby gra była pisana od początku na 360, byłoby to coś kompletnie różnego. Ale jeszcze i tak jest pół roku, więc luz.
C1REX
http://media.xbox.ign.com/articles/615/615001/vids_1.html

Na razie tyle. Jak zassam 500MB, to coś jeszcze napisze. Szkoda tylko, ze torrnetem idą inne trailery.
Ryo-San
C1REX ale to jest konferencja prasowa Microsoftu..a tam nie pokazno Perfect Darka;/
C1REX
ale zonk...
wszedłem na ign.com, kliknąlem na twarz joanny i.....
Sorki za nieporozumienie.
Frank Jaeger
QUOTE(A.Z.BEST @ 14 05 2005, 18:48)
Co tu dużo mówić - po prostu widać, że to konwerta z Xbox'a 1. Gdyby gra była pisana od początku na 360, byłoby to coś kompletnie różnego. Ale jeszcze i tak jest pół roku, więc luz.
*

To co pokazywali było tylko z multi, które chodzi na zupełnie innym silniku(takim, który uciągnie te ponad 50 osób), single lata na zupełnie innym silniku, a ten pisany specjalnie pod multi jest jeszcze w cholernie wczesnym stadium.. no i do tego te dev-kity alpha itd, itp.. mnie martwi tylko wygląd Joaśki na tych obrazkach wypuszczonych przez Rare.. design postaci jest taki, jak w TimeSplitters, co mi cholernie nie odpowiada.. mam nadzieje, że to się zmieni..
Ryo-San
da nowe shooty z single'a
slonko daje rade co?;]

Ryo-San
pojawil sie spory update na oficjalnej stronie PDZ
http://www.perfectdarkzero.com/
YETI
http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id=vx01&no=9555
Słabo to wygląda, no ale do premiery jeszcze maja troche czasu.
Ryo-San
Yeti to sa pierwsze screeny jakie wogole wyszly na swiatlo dziennie..po drugie pokazales shooty z trybu multi, ktory ma pociagnac do 64 osob o_O po trzecie gra w ruchu wypada podobno masakrujaco, przytocze Ci wrazenia redaktora IGN'u, ktory mial okazje zagrac w PDZ na E3 na pokazie zamknietym(bo tylko na takich pokazach gra byla prezentowana)
QUOTE(IGN)
Today, I saw a demo of Perfect Dark Zero running on a Xbox alpha kit (a PC) using an old ATI graphics card, not the final GPU from the Xbox 360, and was told the game was only using about 25% to 30% of the system's full power. And Perfect Dark Zero looked incredible. Incredible. It looked nearly as good as Gears of War, which, in my humble opinion is the best looking 360 game of the show so far (I saw that running in realtime too). So, simply put, Perfect Dark Zero shocked me.

jezeli redaktor takiego seriwsu jest zszokowany demem gry, ktora nie jest jeszcze skonczona i daleko jej do tego, korzysta ze starszej wersji GPU, chodzi na alpha dev kitach, slimaczy sie 20 klatkach i korzysta jedynie 25-30% mocy sprzętu to wyobraz sobie co to bedzie jak Perfect Dark Zero bedzie skonczony w 100%.
YETI
luzik
Ja tylko napisałem ze jak na nowa generacje to wyglada słabo (na screenach)
Oczywiscie nie mozna zapomniec ze ta gra jest ukonczone zaledwie w kilku procentach.
Słyszał wiele pochlebnych opini o Perfect Dark (N64), min. od Ciebie i jeste cholernie ciekawy co takiego w tej grze jest niesamowitego, mam nadzieje ze PDZ sprosta zadaniu i bedzie tak dobra jak poprzedniczka.
Czekam i mocna wieze w ten tytuł.

PS. A jesli chodzi o multi na 64 osoby, to ja jakos sobie tego nie moge wyobraźic, przeciez to beda ogrooooomne mapy.
A druga sprawa to jakie to trzeba miec łacze zeby to wszystko chodziło płynnie.
Ryo-San
QUOTE(YETI)
Ja tylko napisałem ze jak na nowa generacje to wyglada słabo (na screenach)

ja mialem identyczne wrazenia..ale poczytalem opinie ludzi ktorzy grali i totalnie zmienilem zdanie..pozatym wyszlo kilka naprawde pięknych screenow

Perfect Dark to kult sam w sobie..o tej grze mozna poematy pisac(zarowno o single jak i o multi w ktorego niestety nie mialem okazji zagrac, ale z opinii ludzi mozna wywnioskowac ze wypada on GENIALNIE)..i modle sie o to zeby Rare sprostalo zadaniu..a nie bedzie to wcale takie proste..ale ja wierze w Rare...z tego co widac to juz nowy Conker pokazał, ze Rare to Rare..czyli nie rzemieslnicy ale mistrzowie w swoim fachu;]
PDZ robią od sierpnia 2000r o_O wiec mam nadzieje ze skonczą ten tytyul na launch sprzętu...
...
kilka dni temu rozmawialem z Filem i dowiedzialem sie kilku ciekawych rzeczy o PDZ Multi..podobno multi w PDZ zapowiada sie na tak fenomenalny i odkrywczy jak w pierwszej częsci Halo..Zyos(kolega Fila i najlepszy gracz w Halo na swiecie), ktory mial okazje pograc w multi PDZ na MTV Show powiedzial ze multi w PDZ to połączenie najlepszych multiplayerowych zalet: Splinter Cella, Halo, Goldeneye'a i Counter-Strike'a a dla Rare mutli jest w tej grze priorytetem..powiem Wam ze troche mnie to zszokowalo bo jak takie slowa padają od TAKICH graczy to naprawde multi może zarządzic tak jak 4 lata temu zarządzilo Halo..
po rozmowie z Filem jeszcze bardziej jestem napalony na ten tytul a moje oczy bardziej skierowane sa w strone multi niz single'a(ktory zapewne też zarządzi)...
heh a wydawalo mi sie ze multi w PDZ bedzie tylko milym dodatkiem do singlea..a zapowiada sie ze bedzie odwrotnie o_O

QUOTE(Yeti)
A jesli chodzi o multi na 64 osoby, to ja jakos sobie tego nie moge wyobraźic, przeciez to beda ogrooooomne mapy.
A druga sprawa to jakie to trzeba miec łacze zeby to wszystko chodziło płynnie.

hehe dokladnie Yeti..nie wiem jak oni poradza sobie z dizajnem leveli no ale to juz ich problem..
no i wlasnie co do lacza..to wydaje mi sie ze niestety lacza 128 pojda w odstawke..bo przy takich tlumach online upload najzwyczajniej w swiecie nie da rady...ja tez musze sie przerzucic na cos mocniejszego..Neo 2m/bity lub Chello 3m/bity(ale tutaj jest problem z update'ami)..trudna decyzja heh no ale tak czy siak lacze musze koniecznie zmienic przed grudniem..
YETI
Trzeba miec nadzieje ze beda tez mapy które pozwolą naprzykład grac 4 na 4.
xelloss
Wielkości map mają się automatycznie dostosowywać do ilości grających.
Wolny
Są już jakieś filmiki z tego Perfect Darka?
Ryo-San
QUOTE(Wolny @ 21 06 2005, 18:19)
Są już jakieś filmiki z tego Perfect Darka?
*

bardzo mozliwe w Lipsku pojawi sie oficjalny trailer..a jak nie to 4-5 padziernika na X05 w Amsterdamie(targi na wzor E3, Lipska i TGS tylko ze organizowane tylko przez M$) nie tylko powinien pojawi sie trailer ale i jakas grywalna wersja..

a tutaj wywiad z Peterm Moorem przeprowadzony przez seriws SPONG..pada slow kilka o samym Rare jak i o PDZ

SPOnG: How do you think Rare has performed?

Peter Moore: The philosophy behind the acquisition of Rare was that it was an acquisition for the future and one thing Microsoft does very well is to think five and ten years ahead. We have the luxury of doing that because we don't have to worry about our results every quarter, we don't have to worry about not meeting the numbers that the shareholders are looking for. We are very fortunate as we have the wherewithal to make very large bets over long periods of time. We are evolving away from what we were maybe a decade ago, being totally focused on the workplace and developing tools for the information worker - the guy who sits at his desk and needs a strong operating system and applications, into an entertainment-driven company. When we looked at where we needed to be in the future...I mean, we were already developing Xbox 360 even before Rare was acquired and when we looked at where we needed help within our portfolio, we realised that having the ability to bring in a world class developer that has shown expertise unlike any other in what we'll call broader appealing titles. Of course, Grabbed by the Ghoulies was released and Conkers has just shipped, and if you've played multiplayer, you'll know that that is where it's at. Although there was a very weird review on Eurogamer last week which made me wonder if they had played the same game as I had. It was a four out of ten and I was going, 'Hmm, that's just not right.' They were the only one. Everything else was in the eights and nines...

I was at Rare three or four weeks ago for meetings and had a look at Perfect Dark Zero. We're very excited about that and we’ve deliberately kept this thing under wraps.

SPOnG: What happened with Those Screenshots that were released?

Peter Moore: I'll tell you what happened. Those screenshots should have never gotten out. We allowed EGM over there and perhaps the concept of sharing was taken too far. We allowed them to sit at a desk and capture screenshots and that's not the way it should be done. So the screenshots had no context around them. I'm thinking first of all of the one with the skeletal form... You look at that and think, 'What the hell is that!?' But what you have to do is go through the demo and really see it. It's not the sort of game from which you can release screenshots. If you take Gears of War you can just see the Berserker creature or Marcus Phoenix and that works. But PDZ is a far more intense game - about a lot of people being able to play in the Xbox Live environment and there's nothing you can do in 30 seconds that shows off the game. As with children, they need nurturing and bringing along and then exposing to the outside world. I was at Rare and spent three hours with the PDZ team - I was just blown away. Same with Kameo. People look at Kameo and just don't get it. So I talk about the broadening of what we're doing and the investment in Rare. Both Perfect Dark and Kameo are games that we held back for Xbox 360...when you see them in 720p, when you hear the surround sound - I saw the latest builds and they are just gorgeous.

SPOnG: They are both on track for launch?

Peter Moore: Yes. The launch window

SPOnG: Which is what, exactly?

Peter Moore: Holiday. Christmas.

SPOnG: So what is this launch window? Any dates or specifics?

Peter Moore: Well, we haven't announced any dates, but clearly as we get closer we'll be doing that. But if we take the holiday period in the US, anything from Thanksgiving to New Year's, that's when people are in the shops and that's when we'll be there. What we have said is that Europe, North America and Japan, and that's no mean undertaking, will all launch this holiday. That is a logistical Behemoth of a task, bringing not only the hardware around the world, which is localised, but also the software enough to have a compelling line-up of games all around the world and getting the marketing all done and localised and getting ready to really blow this thing out.

a tutaj calosc wywiadu
http://spong.com/detail/editorial.asp?eid=...d=&plid=&page=1

a wiec mamy PDZ na starcie...nie wiem jak Wy ale ja sie choolernie ciesze..
Wolny
A dobrze sie wam gra na padzie w fpp? Bo w sumie u mnie cięzko np. w Killzone nakierować na postać,albo za mocno wychylam gałke albo za słabo,ale po jakimś czasie się przyzwyczajam:D.Co do gry ,mam nadzieje ,że bedzie przystepna dla każdego gracza ,a nie tylko turniejowych madafaków .Mam gdzieś grafike ,moim zdaniem i tak będzie super ,czytając powyzsze wypowiedzi.
YETI
IMO X-Boxowy pad jest lepszy od DS2 jesli chodzi o FPP.
Mi w Halo2, gra sie bardzo dobrze.
Flik
gdyby nie bylo autoaimingu by ci sie w zyciu dobrze nie gralo. wszystko zalezy tylko od tego czy jest on zaaplikowany bo jest sporo osob, ktorym sie lepiej gralo w halo1 na ds2.
Ryo-San
QUOTE(Wolny @ 12 08 2005, 20:07)
A dobrze sie wam gra na padzie w fpp?.
*

zgadzam sie z Yetim w 100%
jesli chodzi o xboxową eske to jest to pad wprost stworzony do fppow(i wyscigow tez)..rozmieszczenie przyciskow analogowych jest naprawde idealne..do tego dochodzą kapitalne spusty, dzieki ktorym "czuc" samo strzelanie
zreszta zagrasz to bedziesz mial taką samą opinie;]

QUOTE(Wolny)
Co do gry ,mam nadzieje ,że bedzie przystepna dla każdego gracza ,a nie tylko turniejowych madafaków .

to niemozliwe stary..jezeli gra okaze sie tylko bardzo dobra(ja osobiscie licze na gre wybitną..bo taka bez watpienia jest pierwszy PD) to będzie cala masa turniejowcch madafakow ale to stary w niczym nie przeszkadza aby byla przystepna dla kazdego..przyklad....Halo 2 - najpopularniejsza gra turniejowa w USA i Europie..a mimo wszystko wchodzisz na Xbox Live odpalasz gre i fragujesz..

QUOTE(Wolny)
Mam gdzieś grafike ,moim zdaniem i tak będzie super ,czytając powyzsze wypowiedzi.

stary grafika? widziales kiedys gre Rare ze slabą grafa? wink.gif
jesli chodzi o grafe to Rare pożegnalo poprzednią generacje w sposob godny arcymistrzow..Perfect Dark wizualnie 5 lat temu zrywal kaski wszystkim bez wyjatku..cholernie jestem ciekaw jak Rare graficznie przywita nastepną generacje..
ten tytul ma przed sobą postawioną tak wysoką poprzeczke jak zadna inna gra...kiedykolwiek! bo po tak IDEALNYM i MIAZDZACYM pierwszym Perfect Darku musi okazac sie PRZYNAJMNIEJ tak samo dobra..a do tego jest launch titles w ktorym sam MS poklada OLBRZYMIE nadzieje - to ma byc odpowiednik HALO na launchu X'a pierwszego..gra ktora napędzi sprzedaz X360 i mozliwe ze pozniej będzie jego znakiem rozpoznawczym..
i jak sobie tak czytam opinie ludzi ktorzy widzieli PDZ na pokazie zamknietym na E3 to wierze w to ze ta gra spelnie wszystkie oczekiwania...w przciwnym wypadku(ODPUKAC) bedzie to poczatek konca calego Rare i powazny cios dla samego MS, ktory wylozyl na ta firme kilkaset mln dolarow..
dla mnie z tego zalewu tytulow, ktore niedlugo ukaza sie nowego X'a dwa sa byc albo nie byc dla tej konsoli..jednym jest Lost Odyssey Sakaguchiego a drugim oczywiscie PDZ..

troche sie rozpisalem wiem ale wybaczcie mi ale to Pefect Dark;]
Wolny
Ale mi smaka narobiłeś na tą gierke ,no nic ja ciagle kołuje kase na 360 tke .Teraz gram w Killzone ,ależ mnie ta gra dobija ,ledwo moge trafić do jednego ,jak zaczne strzelać to magazynek mi się kończy ledwo zdąże naładować broń i wszystko od początku check pointa.Damned. Co do PDZ to ciekawi mnie brak porządnych filmików na sieci ,bądz aktualnych screenów ,a to pewnie dlatego by nas wszystkich zaskoczyć!
ogqozo
QUOTE(Ryo-San @ 12 08 2005, 22:12)
bla, bla, bla...

Moze nie zauważyłeś ale Zero nie ma wiele wspolnego z pierwszym PD. Jesli uwazasz ze jest inaczej to nie grales w ostatnie gry Rare. Skoro ta firma sie oslabila, to nie widze powodu by nagle zrobila cos duzo lepszego niz Grabbed by the Ghoulies. Tak naprawde większosc starego teamu odeszla a zostala nazwa i licencje na kilka kultowych tytulow. Dokladne przeciwienstwo zespolu Sakaguchiego - nowy team, ale ludzie ktorzy stworzyli wielkie hity.
Ryo-San
po pierwsze jak mnie cytujesz to nie zmieniaj moich slow bo mnie drazni rozumiesz?

QUOTE(oggozo)
Moze nie zauważyłeś ale Zero nie ma wiele wspolnego z pierwszym PD.

lol - mozesz mi powiedziec na jakiej podstawie tak twierdzisz? z tego co rozumiem to na zadnej..bo gra nie byla pokazywana na pokazach otwartych, ale ty jak rozumiem dostales sie na taki pokaz..ba dostales od Rare jakies demo PDZ jak rozumiem?

Jesli uwazasz ze jest inaczej to nie grales w ostatnie gry Rare.

akurat Rare to jeden z moich ulubionych developerow..na N64 gralem w wiekszosc gier tej firmy..a narazie nic nie twierdze bo sam gry nie widzialem i jak cholera czekam na jakis trailer badz zapowiedz na jakims serwisie netowym..bo na chwile obecna zwykly szary uzytkownik nie mial mozliwosci obcajenia jak wyglada gra..juz nie mowie o porownaniu do PD pierwszego..bo o tym przekonamy sie juz po premierze..

QUOTE(oggozo)
Skoro ta firma sie oslabila, to nie widze powodu by nagle zrobila cos duzo lepszego niz Grabbed by the Ghoulies.

a tutaj mamy standardową ropzacz fanboja Nintendo, ktory nie moze przebolec ze Rare odeszlo od Ninny..na kazdym forum poswieconym Nintendo zawsze mozne przeczytac takie opinie..a co jest najlepsze zawawsze pada jeden argument: Grabbed by the Ghoulies LOL
GbtG to typowa gra na 7, za czasow N64 Rare tez mialo gorsze pozycje..wiec nie wiem czemu kazdy przy/pie/psza sie do Grabbed..
Pozatym jezeli twierdzisz ze PDZ bedzie najzwyklejszym sredniakiem to naprawde widze ze twoje fanbojowe klapki na oczach nie sa w stanie wyczyac chociazby pierwszych wrazen ludzi, ktorzy widzieli PDZ 18 maja 2k5 na pokazie zamknietym..

QUOTE(oggozo)
Tak naprawde większosc starego teamu odeszla a zostala nazwa i licencje na kilka kultowych tytulow.

no ba..Microsoft kupil firme za ponad pol miliarda dolarow i dostal za to kilku ludzi i licencje na stare tytuly..nie wiem jak tobie ale mi sie wydaje to poprostu komiczne..

ja Rare ocenie po Kameo i PDZ - jezeli faktycznie te gry zawiodą(odpukac!) to wtedy faktycznie bedzie koniec Rare...ale juz teraz skazywac PDZ na porazke moze tylko zazdrosny fanboj N...
OsciBosci
A widziales Ryo Gameplay z Kameo?? Po tym krotkim filmiku mozna stwierdzic ze gra nie zawiedzie... smile.gif
Diabeu
filmików jest kilka, największe wrażenie robią te z bitwy
OsciBosci
Ale mi chodzi o taki czysty GamePlay gdzie walczy i zamienia sie w rozne bestie, oczywiscie z komentarzem autora w tle...
Diabeu
no takie widziałem, typ komentuje to co się dzieje na ekranie

długie nie są ale zdeka można zobaczyć i jakąś własną wizję Kameo stworzyć

btw akcja jak jako Yeti (czy inny goryl) łapie typów i nabija ich sobie na kolce na plerach pozamiatała, a potem łaps za nogi i wziuum w kosmos/typa/otoczenie
ogqozo
QUOTE(Ryo-San @ 16 08 2005, 11:27)
po pierwsze jak mnie cytujesz to nie zmieniaj moich slow bo mnie drazni rozumiesz?

QUOTE(oggozo)
Skoro ta firma sie oslabila, to nie widze powodu by nagle zrobila cos duzo lepszego niz Grabbed by the Ghoulies.

a tutaj mamy standardową ropzacz fanboja Nintendo, ktory nie moze przebolec ze Rare odeszlo od Ninny..na kazdym forum poswieconym Nintendo zawsze mozne przeczytac takie opinie..a co jest najlepsze zawawsze pada jeden argument: Grabbed by the Ghoulies LOL
GbtG to typowa gra na 7, za czasow N64 Rare tez mialo gorsze pozycje..wiec nie wiem czemu kazdy przy/pie/psza sie do Grabbed..
Pozatym jezeli twierdzisz ze PDZ bedzie najzwyklejszym sredniakiem to naprawde widze ze twoje fanbojowe klapki na oczach nie sa w stanie wyczyac chociazby pierwszych wrazen ludzi, ktorzy widzieli PDZ 18 maja 2k5 na pokazie zamknietym..

A powiedz, ile lat minęło od czasu wykupienia firmy? W latach 97-00 Rare wydało bardzo dużo pozycji, część lepszych, część gorszych, ale było wiele debeściaków (Jetforce Gemini, Blast Corps, Banjo-Kazooie chociażby). A jeśli po wydaniu Starfox Adventures firma zamilkła to coś się musiało zepsuć. Tylko nie mów że Microsoft zmienił ich strategię na "mało a dobrze" bo dwie gry w całej egzystencji Xboxa to malutko. A Conker? Przecież to żenada. W tej grze prawie nic się nie zmieniło! Tekstury podlepszyć do takiego poziomu to wielu potrafi mając już gotową grę. W multi nie grałem ale ponoć cienki. A gra była tworzona długo i premiera była kilka razy przesuwana! Skoro jak na razie Rare wydaje same średniaki, to nie widzę logiki w napalaniu się na PDZ i Kameo.

QUOTE(oggozo)
Tak naprawde większosc starego teamu odeszla a zostala nazwa i licencje na kilka kultowych tytulow.

no ba..Microsoft kupil firme za ponad pol miliarda dolarow i dostal za to kilku ludzi i licencje na stare tytuly..nie wiem jak tobie ale mi sie wydaje to poprostu komiczne..

Mi też. Nie jestem nienawidzącym Billa fanbojem N, po prostu tak było. Ale to działa - czy ktoś napalał by się na prawie nikomu nie pokazaną grę o nieznanym tytule, tworzoną przez studio mające na swoim koncie tylko niezbyt udany remake i GbtG? Cóż, PDZ pokaże czy ci co zostali są dobrzy czy nie. Ja też byłem fanem Rare i chciałbym, żeby było dobrze. Ale po prostu nic na to nie wskazuje.

ja Rare ocenie po Kameo i PDZ - jezeli faktycznie te gry zawiodą(odpukac!) to wtedy faktycznie bedzie koniec Rare...ale juz teraz skazywac PDZ na porazke moze tylko zazdrosny fanboj N...
*

Nie skazuje go na porażke tylko myślę, że nie ma co dmuchać w ten tytuł niczym w żabę o zwisającej skórze.
Frank Jaeger
No i wiemy już, co i jak z PDZ Limited Edition.. zestaw składać się będzie z 2 płyt zamkniętych w czarnej, metalowej obudowie.. na dysku pierwszym znajdziemy grę w takiej postaci, jak i w 'zwykłych' kopiach.. a na 2 płycie materiały dodatkowe, czyli film w stylu 'making of', uniklane zdjęcia go live gamercard, temat dla dashboardu i pierwszy rozdział powieści Grega Rucka 'Perfect Dark: Initial Vector'..

Co jeszcze cieszy? Cieszy cena.. PDZ: LE będzie sprzedawany po 60$, a 'zwykły' PDZ po 50$- czyli nie ma mowy o żadnej podwyżce cen icon_twisted.gif

No i przede wszystkim to, że przedstawiciel MSu zapytany o to, kiedy wyjdzie PDZ odpowiedział 'this holiday'..

QUOTE(ogqozo @ 16 08 2005, 21:29)

QUOTE(oggozo)

A powiedz, ile lat minęło od czasu wykupienia firmy? W latach 97-00 Rare wydało bardzo dużo pozycji, część lepszych, część gorszych, ale było wiele debeściaków (Jetforce Gemini, Blast Corps, Banjo-Kazooie chociażby). A jeśli po wydaniu Starfox Adventures firma zamilkła to coś się musiało zepsuć. Tylko nie mów że Microsoft zmienił ich strategię na "mało a dobrze" bo dwie gry w całej egzystencji Xboxa to malutko. A Conker? Przecież to żenada. W tej grze prawie nic się nie zmieniło! Tekstury podlepszyć do takiego poziomu to wielu potrafi mając już gotową grę. W multi nie grałem ale ponoć cienki. A gra była tworzona długo i premiera była kilka razy przesuwana! Skoro jak na razie Rare wydaje same średniaki, to nie widzę logiki w napalaniu się na PDZ i Kameo.

Ahahahaha.. nie grałem, ale wiem laugh.gif Kocham takich ludzi.. no i co z tego, że GbtG jest średnie? Tak, jak już napisał Ryo- Rare zawsze miało takie gry.. oczywiście pamięta się o np. Donkey Kong Country na SNESa, PD i Goldeneye na N64.. ale takie gry po prostu im się zdarzały.. w singlu Conkera nic nie uległo zmianie? Absolutnie nic? O widzisz to ciekawe stwierdzenie, bo ja jednak małe zmiany zauważyłem.. 'w multi nie grałem ale ponoć cienki'.. to zostawie bez komentarza.. ja logike widze w napalaniu się na PDZ i Kameo.. bo jeśli można napalać się na Heavenly Sword od ludzi odpowiedzialnych za Kung Fu Chaos to myśle, że równie dobrze można podniecać się PDZ i Kameo, które imo rokują większe nadzieje.. osobiście jestem pewien, że PDZ i Kameo zarządzą zamykającr raz na zawsze mordy ludzią, którzy szukają dziury w całym.. bo jak ważnym tytułem dla MSu jest PDZ wie każdy i zwyczajnie zawieść nie może..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.