Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najpopularniejsza postac w historii Bijatyk
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2, 3
Kid
Chcialbym zebyscie wytypowali najciekawsza i najpopularniejsza postac w historii Bijatyk.Swoich faworytow podawajcie dla mnie piszac na mego maila
misiek-1989@wp.pl
BiG_G
Chcialbym zebyscie wytypowali najciekawsza i najpopularniejsza postac w historii Bijatyk.Swoich faworytow podawajcie dla mnie piszac na mego maila 
misiek-1989@wp.pl

hehehehehehehehehehehehehehehehehe
CO jeszcze może ci pocztówke też wysłać.
Dark_Slide
Dwa słowa: "Zamknijcie temat
Flik
spkojnie moze nie jest zbyt tworczy ale zamykac zaraz nie trzeba

ja oddaje swój glos na RYU ze Street Fightera
Seph
Sub Zero biggrin.gif
Dark_Slide
Flik napisał:
spkojnie moze nie jest zbyt tworczy ale zamykac zaraz nie trzeba 

1) Temat może jest twórczy, ale jeśli już takich tematów jest tysiące to nie ma sensu zakładać kolejny tego typu.
2) Temat może jest twórczy, ale jeśli temat jest tylko po to żeby nabijać sobie posty to jest to beznadzieja.
3) Temat może jest twórczy, ale jeśli odpowiedzi forumowiczów wyglądaja tak jak Twoja
ja oddaje swój glos na RYU ze Street Fightera

albo
Sub Zero
to temat jest beznadziejny. Czy wy naprawdę nie umiecie podjąć dyskusji?? Wasze odpowiedzi to gorzej niż w podstawówce, bo te dzieci chociaż powiedzą, że postać im się podoba bo ma fajny strój, czy głos.
4) Temat może jest twórczy, ale jeśli temat nie trafia w gusta, bo gdybyście nie wiedzieli to jest takie przysłowie "O gustach się nie dyskutuje".
5) Temat może jest twórczy, jeśli lubicie czytać po dzięsięć razy imiona postaci znane z gier w postach.
6) Temat może by był dobry nawet, gdybyście pisali same imiona w takim przypadku gdyby ktoś prowadził jakiś ranking i go np. co 1tydzień aktualizował.
7) Temat ten nic nikomu nie powie chyba, że ktoś kocha porąbane statystyki, których i tak nic nikomu nie powiedzą, bo każdy ma swoje zdanie.
Flik
przyznać jedno... dzieki temu tamatowi dark slide wykazal sie inteligencją. teraz wszyscy sa szczesliwi i mozna spokojnie pozwolic odejsc temu tematowi. blagam pokasujcie moje poosty bo ma dzis zly dzien wink.gif
Kokai
Ryu
villain
Moze temacik niezbyt tworczy ale sama odpowiedz na pytanie nie taka oczywista - ja popieram SUBZERO - pierwsza mysl byla inna (ach ten tekken tongue.gif) ale pozniej zorientowalem sie, ze tak wlasciwie gdybym teraz zapytal sie kogos z moich przyjaciol, ktorzy juz od 6 klasy podstawowki nie graja raczej zbyt czesto to raczej kazdy z nich potrafilby jako postac z bijatyk wymienic wlasnie subzero
Koji
Ale sie napisałes Slajduś,same głupoty.Flik chyba sobie żartuje.
Nie zabardzo skumałeś załozyciela tematu.Temat jest jaki jest,jak komus sie nie podoba lub chciałby go zmienic to niech załozy nowy temat.
I tak forum powoli zdycha.

to temat jest beznadziejny. Czy wy naprawdę nie umiecie podjąć dyskusji?? Wasze odpowiedzi to gorzej niż w podstawówce, bo te dzieci chociaż powiedzą, że postać im się podoba bo ma fajny strój, czy głos.

Jaką dyskusje,koleś sie pyta o
najpopularniejsza postac w historii Bijatyk.Swoich faworytow
popularnosc nie moze sie podobac wiec o czym tu dyskutowac??W sumie nawet nie odpowiedziałes na proste pytanie. biggrin.gif

Takie tematy wyskakując ostatnio.Pewnie kolo potrzebuje danych do jakiegos artykułu lub progr telewizyjnego laugh.gif
Albo jest po prostu pierd0lnięty
Misiek zdecyduj sie najciekawsza czy najpopularniejsza??

Zrób ankiete
RYU
SCORPION

i tyle

Mój wybór na najpopularniejszą:
RYU
Na najciekawszą:
zdecydowanie ZAPPA (Guilty Gear XX#R)

....Mozna załozyc temat "2d Dojo".Bedzimy tak gadac o wszystkim,zlotach,turniejach,grach,strategi,głupotach tralalala,coś jak SCTP który już zdechł.Mutti wróć!!
smile.gif
Dark_Slide
Widze, że Koji wczoraj miałeś ochotę mi troche dowalić :wink: hehe, ale widzisz Koji czy ja nie mam po części racji?? Jaki jest sens zakładania takiego tematu jeśli nikt nie prowadzi jakiegoś rankingu. Co ja będę żeby dowiedzieć się jaka postać jest najpopularniejsza czytał wszystkie posty i sam liczył?? I tak każdy z forumowiczów będzie robił. Jeśli ktoś zakłada taki temat powinien zadbać o to. Widziałem podobny temat w dziale psx gdzie typują najbardziej popularną gre na psx i tam jest git bo podaja 10 swoich ulubionych, a założyciel tematu aktualizuje listę rankingową co jakiś czas i wystarczy, że wejdę na pierwszą stronę tematu i zobacze aha 159 pkt Final Fantasy 7 to jest fajne....

Koji, a co do 2d Dojo to jest zarabisty pomysł, właśnie po to kiedyś stworzyłem temat Guilty Gear XX Reload faq miałem nadzieje, że się w coś takiego przerodzi, ale jak sam widzisz forum umiera...
gon i ...
Jezeli chodzi o najpopularniejsza-to mysle ze chodzi o taka która znaja nawet kolesie nie majacy wiekszego pojecia o grach :roll:

A więc napewno to będzie:
Ryo,Scorpion,Sub-zero,-chyba najbardziej typowe typki cool.gif

Chyba ze chodzi o najpopularniejsze-ze względu na wybieralnosć przez graczy-a tak to wiadomo-bo chyba zawsze sa to postacie najsilniejsze lub uwazane za takowe laugh.gif
Kid
Na razie jest 4:3 dla Ryu.Moglibyscie podawac jakies inne osoby np.ja oddaje swoj glos na Ayane z serii Dead or Alive.
Kokai
Kid, pytanie w topicu nie jest "jaka postac chcialbys aby byla najpopularniejsza", a ty wlasnie, zdaje sie, na takie pytanie starasz sie odpowiedziec smile.gif
po pierwsze Dead or Alive nie zalicza sie nawet do grona najpopularniejszych bijatyk a co dopiero jakas postac z tej gry zeby zaliczala sie do najpopularniejszych postaci na swiecie, come on...
byczy2001
topic niebylby glupi gdyby byla ankieta, ale ankieta ze 100+ pozyjami to przesada, wiec jak juz robic, to taka gdzie znalazlyby top tiers z najpopularniejszych gier.
arrow.gif ja mówie AKIRA (VF)
Liquid Snake
Ryu znają wszyscy i na niego powinienem dać głos... ale dam głos na Kena hyh.gif niech mi ktoś pokaże bitke gdzie jest Ryu a nie ma Kena hyh.gif

Temat nie jest zły, ja bym nie zamykał, ci co krzyczą "ZAMYKAĆ!!!" niech wymyślą coś lepszego...
No Maciek
Scorpion zdecydowanie

Edek (z T3) też jest dosyć popularną postacią, głównie ze względu na styl walki
SOAD
Jestem wsciekły! = AKIRA icon_evil.gif
Ins
Dobra wiec tak ;]

Dla mnie jest to
1.Scorpion
2.Sub Zero

Dark Slide ty pewnie zazdroscisz ze chlopak wymyslil temata a nie ty=P joke ;]
Wiadomo ze ankieta jest bez sensu bo jak tu pomiescic tyle bydla ;]
Niech zalozyciel tak jak ktos (=P) powiedzial robi co tydzien podsumowanie (albo niech edytuje pierszy post) kto jest na prowadzeniu itp
Jezeli ma byc ranking jako taki to pisac jedna postac (wiem ze tez napisalem 2 postaci ale cicho=P)

Pozdro (jestem pijany nie bluznic=P)
Dark_Slide
Ins napisał:

Dark Slide ty pewnie zazdroscisz ze chlopak wymyslil temata a nie ty=P joke ;]

Już myślałem, że nikt tego nie zauważy, a tu trach musiałeś mnie wydać :wink: ;p.

Jak już tyle pisałem w tym temacie czas na oddanie mojego głosu na:
Najpopularniejsza postac w historii Bijatyk
Jest nią : Jotaro Kujo (Jojo's Bizzare Adventure) biggrin.gif

Pewnie połowa osób nie ma pojęcia co do za postać, ale na nią oddaje mój głos, dla mnie ta giera i ta postać po prostu rządzą wśród klimatu ;]

Wpadłem na zarąbisty temat biggrin.gif zainspirowały mnie do tego tematy "najlepsza laseczka z DOA ??" oraz "najlepsza laska w SC2?" co powiecie na temat "najlepsza laska w histori bijatyk". HAHAHAHA ale ze mnie kozak taki zarabisty temat wymyślić biggrin.gif
BiG_G
z nudów odpowiem na tem beznadziejny temat;

mianowicie spytałem się mojego starego czy kojarzy jakąś postać wojownika z gier video, po chwili na mysłu po jeszcze jednej chwilce (koles ma 40 lat moze nie kojarzyc) mnie mile zaskoczyl i odpowiedzial
Scorpion; pewnie dlatego ze jakies kilka dobrych lat temu byliśmy w kinie na Mortal Kombat.
Ja osobiście obstawiłbym tez na Scorpiona lub Liu Kanga lub Sub Zero.
Chcialbym zebyscie wytypowali najciekawsza i najpopularniejsza postac w historii Bijatyk...

Jak typujem, to ja chcialbym jeszcze wiedziec kiedy oficjalne wyniki... smile.gif

Swoich faworytow podawajcie dla mnie piszac na mego maila
misiek-1989@wp.pl

Czemu na maila?

Pytajaco juz bylo (moze i nawet dwa razy) to teraz krzykajaco :wink: :

AKIRA!!

No i teraz pierdzaco:

Podaje ze jest nauczycielem kung-fu i jego hobby to ...? Tak, moi kochani, wlasnie Kung-fu. Pogodzil prace z przyjemnoscia, wiec jest czlowiekiem sukcesu i nawet najbardziej zawzieci jego przeciwnicy mu tego nie odbiora.
Ma te niszczycielskie SPoD'y, DLC i AS 3. Kolanko ktore wszyscy chca robic, zwlaszcza gdy graja na padzie... .
Bozia obdarowala go prezencja (no wiec i szef jest po jego stronie) i mimo dziwnie zaczesanych wlosow (choc paul go w tym przebija) on wielu urzekl, bywa czesto na plakatach promocyjnych (moze nawet czesciej niz Beckham). Po wygraniu II turnieju nie zalamal sie ze jest najlepszy, wystartowal w trzeciej odslonie zeby tam specjalnie przeyebac (dal nadzieje tym partaczom, duze uznanie, altruistyczna postawa moze i sam Jezus by sie czegos od niego nauczyl -Kochamy Cie Akiro, wiemy ze jestes najlepszy)
Wreszcie jest niedoopanowania i ciezko sie nim gra, a i tak wszyscy nim graja, wiec chyba musi byc najlepszy. cool.gif

PS
Moja siostra mowi, ze ma niezle posladki.
Boomer
topic niebylby glupi gdyby byla ankieta, ale ankieta ze 100+ pozyjami to przesada, wiec jak juz robic, to taka gdzie znalazlyby top tiers z najpopularniejszych gier.

hehe na pierwsze spojzenie ten Akira z twojego awatara wyglada jak Snake z MGS 3 tongue.gif
ja oddaje na AKUME !!!
byczy2001

hehe na pierwsze spojzenie ten Akira z twojego awatara wyglada jak Snake z MGS 3 tongue.gif
ja oddaje na AKUME !!!
Jakbys nie powiedzial to bym nigdy nie wpadl, ale zeczywiscie troche podobny smile.gif
perla
Ja bym dodał jeszcze DŻINA laugh.gif (z tekken), najwieksi laicy wiedza mniej wiecej kto to ...
B
niech mi ktoś pokaże bitke gdzie jest Ryu a nie ma Kena

Nie uwierzysz, ale sa takie 8O np. MvC1, albo Fighting Jam.

W sumie to zalezy jak na to patrzec:

w Stanach: Scorpion albo Sub-zero

w Jap: Ryu...

w Europie: ktorys z powyzszych

w Polsce: Franko? laugh.gif

Postacie z bijatyk 3d to zbyt mlode fajfusy, zeby mogli sie rownac popularnoscia z postaciami od 2d :wink:
Dark_Slide
Teraz zastanawiam się nad tym tematem i się zastanawiam czy autorowi chodziło o to, że mamy podać postać według swojego uznania, czy po prostu sprawdzić w jakiś statystykach kto jest najbardziej popularny. Jeśli to drugie to muszę zmienić swój głos na Ryu. Porąbany ten temat milknę w nim na wieki :wink: chyba, że będzie mały offtopic ;p
Dajmito
Jaki jest sens zakładania takiego tematu

Powiedziałbym raczej, jaki jest sens podejmowania tematu nad sensem tematu. smile.gif I tak bezsensowne tematy były i będą powstawać, więc po co się denerwować... :wink:
Kokai
>gdzie jest Ryu a nie ma Kena

street fighter 1?
Mastachi
>gdzie jest Ryu a nie ma Kena  

street fighter 1?

W sf1 jest ken, jako player 2 tongue.gif
Tenshi:)
wszyscy lubią się widać bawić tongue.gif

Yoshimitsu.
Liquid Snake
Heheheh B' i Kokai kombinują i nie dają rady :D
W MvC jest Ken hehehehehe ;D
Wtkfds
Dla mnie Jun z TTT. Fantastyczne przejęcia i sprowadzenia do parteru. AIKIDO RULEZ.
B
W MvC jest Ken hehehehehe ;D

To mi go pokaz, bo nie widzialem 8O
Vince
Dokladnie - sa dwie gry gdzie jest Ryu bez swojego kumpla. MvC i CFJ.

Najpopularniejsza postacia jest ten piksel z International Karate moi mili cool.gif
Liquid Snake
Ken w MvC pojawia się na sekunde przy jednym z ataków Ryu, nie można nim grać ale JEST i TO SIĘ LICZY :D

Vince: to z pewnością najstarsza postać (pixel ;]) ale do popularności daleko :P
Vince
Ken w MvC pojawia się na sekunde przy jednym z ataków Ryu, nie można nim grać ale JEST i TO SIĘ LICZY biggrin.gif

Ta droga idac to w CFJ tez jest. Stoi na jednej planszy.
NemoKOF
Jako ze dawno nie gralem w MvC, wiec pewnie sie myle, ale w ktorejs czesci jest tylko Ryu a mozna sie zamienic podczas walki w innych shotosow (tylko nie pamietam czy to jest MvC1 czy 2).
B
Jako ze dawno nie gralem w MvC, wiec pewnie sie myle, ale w ktorejs czesci jest tylko Ryu a mozna sie zamienic podczas walki w innych shotosow (tylko nie pamietam czy to jest MvC1 czy 2).

Mozna bylo sie zamienic w MvC1, ale nie w innych shotosow, Ryu wygladal dalej jak Ryu, tyle ze mial czerwone lub szare wdzianko i ciosy Kena lub Akumy, to sie robilo wykonujac QCB+odpowiedni punch.
Liquid Snake
A ja mówie że Ken jako Ken a nie jego zestaw ciosów pojawia się w MvC tylko nie wiem czy ktoś widział ten cios przy którym on i jakiś dziadek pokazują się na moment na ekranie, tak czy inaczej Ken "jest" a mi chodziło o gre gdzie jest Ryu a nie ma ŚLADU Kena

Sorry za offtop, to ostatni taki post z mojej strony.
Mastachi
Taki bezsensowny temat, a sie trzyma biggrin.gif
A co tez sie pobawie: Fernandez z wakuwaku 7 tongue.gif
Jasior
Law, bo wszyscy mowia, ze to "brus li".
C1REX
Najpopularniejszy jest Bruce Lee i Jackie Chan ; )
Mendrek
Mysle ze kazda z ktorej zylach plynie krew Mishimow... O Henku mowi sie teraz, mowi sie tez o kapie Jina, o Kazku cos ucichlo ale przeciez w T2 byl morderca...
Stoopid_snot
RYU

przeciez jego to wszyscy znaja.....
kazdy kto grał w jakies mordobicie, albo jak sie orientuje jakie gry wychodza to napewno o Ryu zachaczył i ti raz
Gemi
Oczywiscie ze Bruce Lee. Absolutnie nie rozumiem tego tematu. Czy ktos wogole ma watpliwosci ze Bruce jest najpopularniejszy ?

Dla tych co sie beda czepiac ze to nie jest postac z gry.. przypomne pewien tytul na commodore... czy chocby nawet Bruce Lee: Quest of the Dragon na xboxa albo Bruce Lee: Return of the Legend na GBA :>
i wszystko jasne :>
Liquid Snake
A ja się przyczepie, ile osób kojaży go z grami a ile z filmami ? a to forum o grach... chyba hyh.gif
wodny
Christie z DoA 3.
Ach ten jej dres... icon_twisted.gif
Dante
Jesli z gier t Ryu from Street Fighter series
Mike
Taak.. Ryu to synonim bijatyk. Nie lubie ani jego, ani Street Fightera ale to pierwsze skojarzenie cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.