Podaj tytul przynajmniej 1 gry, w ktorej mozna uslyszec muzyke, ktora przygotowali Steve Vai i Joe Satriani.
* @Danilo1972: Raczej nie, przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo.
Danilo1972
9 08 2005, 14:59
Nie jestem pewny, ale chyba był to m.in. Ace Combat 2.
Siara_iwj
13 08 2005, 09:01
Folmula 1 97 od Psygnosis...
Zaliczam (dokladnie to w pierwszej czesci F1, wydanej tez w 97 roku).
Siara_iwj
13 08 2005, 15:18
Ok...Jaka postać będąca bossem w Toshindenie jedynce, powracała w drugiej części jako normalny wojownik do wyboru gracza..?
Siara_iwj
13 08 2005, 20:33
...nom...
Pytanko: Czym mozna bylo oberwac przechodzac pod mostem kolejowym w grze Fighting Force?
*Nie molotowem, ale czyms rownie wybuchowym

*Ssss...
Siara_iwj
14 08 2005, 13:27
...strzelam: mołotowem..?
Zgadza sie. Mozesz zadac kolejne pytanko.
Jaki aktor wcielił się w głównego bohatera gry Apocalypse ?
_RikkimarU_
4 09 2005, 12:06
Bruce Willis, jak dobrze to oddaje
:-:Macieq:-:
4 09 2005, 13:20
OK.To ja zadam:Jaki piłkarz był gwiazdą gry Actua Soccer 2(komentator w menu cały czas wykrzikiwał jego imię)??
Alan Shearer
Też oddaję jeśli odpowiedź poprawna.
:-:Macieq:-:
4 09 2005, 13:27
Dobra odpowiedż.Kto zada??
Siara_iwj
4 09 2005, 20:01
...jaką bronią walczył dinozaur w grze Star Gladiator..?
Dinozaur uzywal w walce czachy (taka jakby maczuga).
Siara_iwj
7 09 2005, 22:30
...mały problem z kompem miałem...odpowiedź prawidłowa :>
Jest to kultowa seria strzelanin od Electronic Arts, pamietajaca jeszcze platformy 16 bitowe, w ktorej to sterujemy helikopterem w rzucie izometrycznym. Seria byla kontynuowana m. in. na szaraku. Wymien tytuly czesci wydanych na PlayStation.
Nuclear Strike
Soviet Strike
chyba tyle.
Bardzo dobra odpowiedz

Mozesz cos zadac.
hmmm
dobra
Ile bloków pamięci zabierał sejw z Harvest Moon: BTN?
: P
Musiolik
8 09 2005, 21:36
4 bloki
zgadza się.
Twoje pytanie.
Musiolik
8 09 2005, 22:40
Jak nazywa się 14 plansza w Medievil?
Pools of the Ancient Dead, czy cos kolo tego...
Musiolik
9 09 2005, 00:07
Dobrze Mendrek, zadawaj
W 1988 roku David Braben stworzyl pewna gra, ktora po 10 latach firma Grolier Interactive wznowila w nowej postaci m. in. na PSX. Jaka gre wznowila, i jak ja nazwala.
Oryginalna wersja to Virus, a ta z PSXa - V2000. Oddaje pytanko, bo musze wyjsc
Dobrze, RoL

Jak nikt nie zada w najblizszym czasie, to ja zadam
Ok... nie chcecie zadawac to cierpcie
Zadam wam mocny hardkor, jako ze mamy pilkarskie klimaty, obczailem sobie pare gal na PSX. Niedlugo gramy z Anglia, wiec obczailem sobie gale z Michaelem Owenem (a propo Owena, to wrocil on niedawno do Anglii by grac w Newcastle).
Lubie tez Holandie i zauwazylem ze w tej grze zastosowano pewien trik, pewnej znanej legendy holenderskiej pilki, ktory zreszta zostal nazwany jego imieniem. Podpowiem ze jest to obrot 360 stopni.
Prosze podac pelen tytul pilki w ktorej ten trik zostal pierwszy raz wykorzystany przez Michaela Owena podczas jego motion capture, i jak nazywa sie ten trik. Jest to trik nazwany imieniem legendy holenderskiej pilki.
Mendrek
22 09 2005, 12:07
Widze ze nikt sie nie zainsteresowal, wiec odpowiem. Chodzi o obrot Cruyffa w grze "World League Soccer 99". Oddaje pytanie, wiec kazdy moze je teraz sobie zadac.
Mackal21
22 09 2005, 20:16
Jak nazywa się gra w której akcja toczy się m.in. w prehistorii,na dzikim zachodzie,w starożytnych Chinach,w średniowiecznym zamku?
Stawiam na Time Commando, chociaz nie jestem pewien co do dzikiego zachodu.
Mackal21
23 09 2005, 12:32
Jednak jest ktoś kto grał w tą naprawdę fajną grę(kiedy to już było

)
Ok.Zadawaj.
Gralem w to kiedys na PieCu, ale wielu rzeczy juz nie pamietam, bo gralem na zmiane z kuzynem
A teraz moje pytanko:
Podaj tytul futurystycznej strzelaniny, w zalozeniach podobnej do serii "Strike" (ten sam wydawca). Gra zostala wydana pod koniec 98 roku i dostala w miare przyzwoite oceny w prasie i serwisach internetowych.
Danilo1972
24 09 2005, 13:14
QUOTE(RoL @ 23 09 2005, 13:47)
Gralem w to kiedys na PieCu, ale wielu rzeczy juz nie pamietam, bo gralem na zmiane z kuzynem
A teraz moje pytanko:
Podaj tytul futurystycznej strzelaniny, w zalozeniach podobnej do serii "Strike" (ten sam wydawca). Gra zostala wydana pod koniec 98 roku i dostala w miare przyzwoite oceny w prasie i serwisach internetowych.Zdaje się że ta gra to L.A. Future Cop.
Danilo1972
26 09 2005, 12:49
Jak nazywa się ostatni boss w Tomb Raider (pierwsza część)?
Mendrek
26 09 2005, 12:51
Ostatni boss w TR 1 to Natla.
Wejdę bez kolejki

Pytanie:
W jakiej grze nawales w jedna strone gongu / dzwonu belką, a w drugą stronę dwóch przeciwników nawalało w to swoim kumplem

? Należało mocniej nawalać. Jaka to gra?
Siara_iwj
26 09 2005, 18:10
..."Japońska popierdółka no.712" ..?
Pachnie mi to Bishi Bashi Special
QUOTE(RoL @ 26 09 2005, 19:33)
Pachnie mi to Bishi Bashi Special

Dobre, dobre

Ale nie

Źle

Jakby co ta "świetna" gierka została zrecenzowana w Extrimie. Starajcie się dalej. Jak nie to dam odp. 28 IX.
Mendrek
26 09 2005, 21:11
Z tym ze to ja mam prawo do pytania, i wiedzac ze ostatni boss to Natla, zgodnie z regulaminem zadaje swoje:
Gra Worms Armaggedon na PSX charakteryzowala sie iz w przeciwienstwie to wersji PC, miala dodatkowe "umilacze" w postaci smiesznych filmikow z robalami w roli glownej. Prosze podac i opisac choc jeden z nich.
Milego odpowiadania.
Musiolik
26 09 2005, 21:44
Dwa Wormsy stoją na skarpie, jeden z nich trzyma granat, wyciąga zawleczkę i.....wyrzuca ją trzymiąc granat dalej w ręce. No i buum
Jeden z robali prosi inne (dwa, albo trzy - nie pamiętam), aby się ustawiły do zdjęcia. Podpowiada im jak mają stanąć, aby zmieścić się w kadrze (śmieszne piski ;P), a gdy te już wszystkie mieszczą się w wizjerze, ten "cyka im fotkę"... za pomocą bazooki.
Jakoś tak : D
Jak uznane to niech obowiązuje pytanie zioma "bez kolejki" - Sebacośtam
Edit: hah, spóźnione, zatopione

Do kasacji : D
Mendrek
27 09 2005, 06:58
Musiolik odgadl pierwszy, wiec ma prawo do zadania wlasnego pytania, lub oddania go (wtedy bedzie obowiazywalo pytanie SebyHC).
Swoja droga podobal mi sie filmik z pinpongiem. Graja sobie, kamera co chwila pokazuje tego co odbija, slychac charakterystyczny stukot pileczki, lecz po chwili jeden robal "machnal sie", a zamiast dzwieku uderzenia pileczki o stol, byl dzwiek jakby cos metalowego spadlo. Robal ktory mial odbic spojrzal nieco w dol na stol, i ujrzal granat

Kaboom! Drugi worms sie smial, ale sila odrzutu oberwal jeszcze w leb paletka przeciwnika
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.