Jaka była pięta achillesowa SCPH-1002/1502 ?
Czy mi sie zdaje, czy byl to zasilacz ktory byl za blisko lasera czy czegos ogolem, przez co nagrzewal strasznie ta inna czesc konsoli... ?
Czy mi sie zdaje, czy byl to zasilacz ktory byl za blisko lasera czy czegos ogolem, przez co nagrzewal strasznie ta inna czesc konsoli... ?
Good...
Zgadza się, był umieszczony zbyt blisko lasera co powodowało jego nadmierne nagrzewanie... ...
Twoja kolej
Jak nazywala sie minigierka Namco ktora pojawiala sie w trakcie pierwszego ladowania gry Ridge Racer Revolution. Podajcie dokladna nazwe...
Siara_iwj
8 01 2005, 21:49
...Galaga..?
Galaxian (@Siara_iwj, jeśli mam rację byłes blisko)... ...
Siara_iwj
8 01 2005, 22:20
mam demo tej gry ( jeszcze z tysiącdwójki ) i napewno nie był to galaxian...przypuszczam, że właśnie Galaga...chociaż z drugiej strony Galaga była w Tekkenie 1...
Niet, zaden z was nie ma racji. Przypatrzcie sie pytaniu dokladnie, i domyslcie sie dlaczego... Aczkolwiek Siara byl blisko...
Chodzi o dokładną nazwę? No to może Galaga'88?
Good work Bartek! Mozesz teraz zadac wlasne
Oki, może pytanie nie będzie trudne, ale zawsze:
W jednym z leveli w PAL-owskiej wersji Tenchu:Stealth Assasins mamy rodzeństwo bossów, na początku i na końcu planszy. Jak się nazywają i jakim stylem walczy starsze z nich?
Hmm..może pytanie było za trudne...
No to nowe, niekoniecznie z innej beczki:
ile rodzajów zwierzątek można było napotkać podczas buszowania po planszach w Tenchu:Stealth Assasins?
Siara_iwj
14 01 2005, 16:14
Wilki, kota...eee...sowę..?
@Chill - nie
@Siara_iwj - też nie
wilki , kotek i chyba misiek
wilki , kotek i chyba misiek
mało
@Bartek"] wilk , kotek i misiek i pies
[quote]@Bartek"] wilk , kotek i misiek i
pies
Np pewnie, że tak

Pałeczka przechodzi w Twoje ręce.
Ok. więc zadaję:
Ile pięter miał Chysler Building (chyba tak to siępisze?) ?
Humulus XP
15 01 2005, 17:44
Z tego co mi wiadomo to Chrysler Building miał 77 pięter (pod warunkiem, że obydwaj mamy na myśli grę Parasite Eve).
76
76
77... Ale obowiązuje zasada "Kto pierwszy ten lepszy" :roll:
Z tego co mi wiadomo to Chrysler Building miał 77 pięter (pod warunkiem, że obydwaj mamy na myśli grę Parasite Eve).
Good Humulus... twoja kolej. Nie wiem jedynie czy dobrze napisałem jego nazwę (a Parasite'a nie chciało mi się włączać).
Humulus XP
16 01 2005, 06:12
Jak się nazywa trasa w Wip3out oraz Wipeout 3: Specila Edition, nad którą unosi się sterowiec z podobizną Curly (maskotka wyścigu)?
EDIT: Nie chodzi o sterowiec tylko pokaźnych rozmiarów balon. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Kolejny EDIT: Skoro to pytanie było za trudne (a wystarczyło włączyć trasę P-Mar Project) to może spróbuję tak: w którym etapie gry Exhumed po raz pierwszy można było spotkać ogromne osy?
Siara_iwj
18 01 2005, 17:37
na pierwszym chyba...te osy, albo skorpiony to były najsłabsze przeszkadzajki, nie..? Lata w to nie grałem...
Humulus XP
18 01 2005, 18:24
Skorpiony były od początku. Osy pojawiały się później...
[...] w którym etapie gry Exhumed po raz pierwszy można było spotkać ogromne osy?
w trzecim (skleroza i nie pamietam nazwy). Chodzi mi o ten etap z "rzeką kwasu" (pierwszy taki na jaki napotykamy)... ...
Humulus XP
19 01 2005, 05:58
Źle. Zresztą nie ma co podawać numeru etapu bo w grze mamy backtracking (otwierają się nowe sekcje starych poziomów). Czekam na nazwę. A w pierwszym poziomie z kwasem (Karnak Sanctuary) nie ma os tylko ptaszyska.
Źle. Zresztą nie ma co podawać numeru etapu bo w grze mamy backtracking
Toć wiem, ale mnie chodziło o pierwszy na jaki mamy możliwość trafić.
[...] A w pierwszym poziomie z kwasem (Karnak Sanctuary) nie ma os tylko ptaszyska.
O to to... właśnie mi o to chodziło. Nie ma? Hmmm... ... to na bank są w [?] (i znowu nazwy nie pamietam) ""górach z lawą"" (chodzi mi o te na północny-zachód od Karnak Sanctuary - cholera, chyba będę musiał jednak odpalić Exhumed'a na powrót)... ...
Humulus XP
19 01 2005, 11:26
Ciepło, cieplej...
Moze zadasz inne pytanie bo na te juz chyba nikt nie odpowie.
Humulus XP
21 01 2005, 20:24
Skoro aż tak Ci zależy to oddaję pytanie. Odpowiedź brzmiała: "Sobek Pass"...
Skoro aż tak Ci zależy to oddaję pytanie. Odpowiedź brzmiała: \"Sobek Pass\"...
Faktycznie było blisko
Mendrek
21 01 2005, 23:52
To ja zadam...
Pytanie brzmi... ale... mozecie odpowiedziec na jedno z nich. Dwa do wyboru:
"Jaka gra reklamowana jest na murze, w planszy Paula w Tekkenie 3?"
badz:
"Jaka gra reklamowana jest na planszach 2 i 3 (Intermediate i Expert) w Ridge Racer Revolution Platinium?".
Chyba Soul Blade
Mendrek
22 01 2005, 00:20
Blisko... eee... no dobra zalicze. Soul Edge. Tak to gra reklamowana na murze... Ale oks, to jedna i ta sama gra

Zadawaj
A w RRR Platinium to... oczywiscie Tekken 2
Zapomniałem troche o Trivii ale nadrabiam straty
PSX-Abe Exodus :
Podaj nazwy "stworów" których abe nie mógł przejąć kontroli
Nie trzeba podać dokładnych nazw- można opisać stworka (a nawet trzeba bo akórat tych dwóch potworów nazw nie pamiętam

)
Pytanie dość łatwe - "Gud lak"
Zapomniałem troche o Trivii ale nadrabiam straty
PSX-Abe Exodus :
Podaj nazwy \"stworów\" których abe nie mógł przejąć kontroli
Nie trzeba podać dokładnych nazw- można opisać stworka (a nawet trzeba bo akórat tych dwóch potworów nazw nie pamiętam

)
Pytanie dość łatwe - \"Gud lak\"

Scrugi (czy jakos tak) - takie skurczybyki na 4 nogach
? - ""przerośnięte psy"" (np. w lokacji leśnej się goujeżdżało)
_Globus_
24 01 2005, 11:22
Fleeche - zielone paskudztwa.
Slogi - dwunożne psy.
Wszelkie maszyny.
Małe czarne robaki budzące Fleeche (nazwy nie pamiętam).
Nad resztą w EXODUS się dało.
Odin, tylko nie mów, że źle! Ja w to grałem wieeeele godzin...
Fleeche - zielone paskudztwa.
Slogi - dwunożne psy.
Wszelkie maszyny.
Małe czarne robaki budzące Fleeche (nazwy nie pamiętam).
Nad resztą w EXODUS się dało.
Odin, tylko nie mów, że źle! Ja w to grałem wieeeele godzin...

Jasne że dobrze
Ale mi chodziło o stwory a ty wymieniłeś maszyny więc źle...
Oczywiście żartuje :
Zadajesz "miszczu"
PS. Ja też w to grałem wieeele godzin i śmiem twierdzić że więcej od ciebie (po 5 razy chyba obydwie części przeszedłem... męczące

)
_Globus_
24 01 2005, 21:53
Co z Ciebie za Gracz, jak tak piękne gry były męczące? Ode mnie więcej to Ty grałeś... w nabijanie postów. Jak ja w to grałem chory, w gorączce, w ciemnym, pustym pokoju to mówiłeś na chleb "pep", za kupsko "papu", a na księdza "zorro"
. PIS
Zadaję: Jak nazywał się etap w STD (trza skrót rozszyfrować

), który w nazwie miał pierwszy człon nazwy jednej z największych firm produkujących gry.
gra jest Spyro The Dragon a jeśli chodzi o 2 częśc pytania : Town Square
_Globus_
25 01 2005, 09:50
Kuna, za łatwe dałem

. Dobre, zadawaj

.
Co z Ciebie za Gracz, jak tak piękne gry były męczące? Ode mnie więcej to Ty grałeś... w nabijanie postów. Jak ja w to grałem chory, w gorączce, w ciemnym, pustym pokoju to mówiłeś na chleb \"pep\", za kupsko \"papu\", a na księdza \"zorro\" . PIS
A co z CIEBIE za gracz skoro nie przeszedłeś tej gry więcej niż jeden czy dwa razy ? Męczące to było bo w sumie w obydwa Abe'y grałem chyba ze 70 godzin jak nie więcej :?
Ja w nabijanie postów ? Hmm...ja tam nie chce twoich pięknych postów na kąciku sportowym wymieniać i jak to cie zwyzywali od "latających jak pokur.wieni" i "wazeliniarzy" (hi Esiek & Maniak !

)
Jak ja grałem w Cannon Fodder(Kuna, 3 lata miałem wtedy

) na Amige to tyś nawet nie wiedział czym jest "myszka", "klawiatura" czy "Amiga"
Peace
Zadawać pytania ludziska
Mendrek
25 01 2005, 11:40
Jasne ja pd 5 lat gram na Amidze do teraz w gry takie jak CF, SWOS, History Line (bardziej dlugiej turowki nie widzialem chyba), Super Frog, Soccer Kid, Mega-lo mania (geez ta gra rzadzi), Battle Chess, Rainbow Islands, Defender of the Crow, Fields of Glory, Lord of the Realms, Realms, MK 1, MK 2, X - Copy

, Another World, Body Blows Galactic, Golden Axe, Drenshar: Dzieło Magów... i wiele innych
A teraz pytanie
W czesci KKND Krossfire na Psx, jak wiadomo glownym surowcem byla ropa. Ale nie tylko. Po wybudowaniu pewnej budowli, dana strona mogla czerpac dodatkowa kase (np. mutanci czerpali z ziemii) . Jednostki maszyn (bodajze Series 9) mogly czerpac energie z... No wlasnie z czego czerpaly jednostki maszyn? Z jednostek? Ze slonca? A moze z czegos innego? Milego odpowiadania
Chyba można było do tej budowli dać (kazać iść) jakiegoś ludka (jednostke) który był zamieniany na energie...dobrze pamiętam ?
Mendrek&Odin: Czy z wami wszystko w porządku? Znacie zasady tego forum i jeżeli nie macie pojęcia co to trivia (a jestem przekonany że nie) to wynocha!!
Po1 to ja miałem zadawać pytanie :x
Po2 Kogo obchodzą wasze perypetie konsolowe, czy też ile godzin ślęczeliscie przy ABE'ie
po3 Zamiast niepotrzebnych spamów ironizujcie sobie na pw
Amen
Mendrek
25 01 2005, 12:23
Eee sorka hajo, zmylil mnie Odin myslalem ze on mial i oddal pytanie ("Zadawac ludzie"), nie denerwuj sie tak bo sie spocisz, to jest forum i mozna sobie powymieniac poglady zawsze, a potem dodac cos do tematu, sheesh nie panikuj tak, sam nie spamuj tylko zadawaj pytanie, chyba znasz zasady trivii? :x
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.