Mam i powiem, że gra jakoś nie zabija zaraz po włączeniu, ale po kilkunastu minutach, jak robie kolejne misje to robi sie coraz ciekawiej. Na początku był chaos lekki, ale po misji pierwszej zrobił się dzionek i się porozglądałem trochę, jak to wszystko działa.
Grafika nie jest jakaś zajedwabista, ale trzyma poziom, podobaja mi sie takie rozmycia, filtry, czy jak to nazwać, ładnie komponuje się to wszystko. Szczegółowo sa zrobione za to pojazdy, fajnie wyglądają. Ludzie też są nieźli, jeżeli chodzi o wykonanie, bo design jest taki sobie. Gram murzynem, bo ten koleś z irokezem to przegięcie..
Samochody sa fajnie zrobione, ale jeżeli chodzi o model jazdy, to daleko im do tego z GTA. Nie jest zły, ale nie jest tak intulicyjny i łatwy do opanowania jak w grach R*.
Mam tez problemy z kamerą, często ja musze korygować, przdałby się klawisz ustawiający ją za plecami.
A co do rozpierduchy, to czad. W jednej z misji broniłem bazy japońców bodajże i miałem na samochodzie wyrzutnie rakiet. Jaka rzeź 8O Bajer, samochody fruwają, eksplozje ( jeszcze nigdzie nie były tak dopieszczone ) potem nadjechały ciężarówki, to zacząłem walic jak debil w ich kierunku i kilka rakiet poleciało w mur i wierze, wszystko się sypnęło, zawaliło, tumany kurzu, POWER i tyle.
Klimacik tez jest niezły. Normlane miasto, ale w czasie wojny. Cywilne samochody, ludzie, na jedej ulicy, a dwie przecznice dalej wymiana ognia, przewrócone samochody, wybuchy. Już widze, że jest dobrze, a nawet bardzo, zobaczymy co bedzie, jak bede mógł przejąć helikopter