Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Suffering 2: Ties That Bind
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
SOAD
Sequela, sequel...Popatrzcie screeny. tongue.gif Full blood! icon_twisted.gif

Rumpel24
kiedy premiera?
SOAD
Surreal Software, gotowy produkt ma pojawić się w czytnikach Xbox i PS2 wiosną tego roku.
Guts
A wiadomo cokolwiek na temat fabuly ?? Patrzac na czesc pierwsza zakonczenie stanowilo zamknieta calosc. A co do screenow to bohater nie zmienil sie az tak bardzo od czasow jedynki happy.gif < jak by na sile z niej wyrwany, tyle ze bardziej krwia poplamiony ;p>
Dante
Gierka byla nizla ale w tej czesci moze byc problem z fabula bo wiemy co stalo sie z zona i dziecmi gostka
MichAelis
kiedy premiera?

Premiera wiosna, juz sie nie moge doczekac:)
Ciekawe jak bedzie rozwiazana fabuła :?
Hela
W sumie wyglada to prawie tak samo jak jedynka, ktora notabene ukazala sie na PC za 19zl biggrin.gif Ciekawe co wprowadza nowego, bo jakos malo informacji o grze jest a premira juz niedlugo ma byc.
szeni
Screeny niezle - Widac wieksza ilosc poligonow, ale tekstury jakies takie... Chyba z wersji pc (wysoka rozdzielczosc).

A co do wersji pc za 19 zl - Potem byla jeszcze dodana na cover cd do cda czy innego szmatlowca. Za 2 dychy dostajemy gre, gazetke (nadajacą sie chyba tylko w przypadku braku srajtasmy) i plytke z demami. Za to samo, a nawet mniej gracz konsolowy zaplacilby ok 200 zl. I patrz tu, gdzie sprawiedliwosc.
palo
Heh, ja też szukając na wakcjach PE w jakimś kiosku nad morzem zdziwiłem się, jak za 20 zł był suffering. Przyglądałem się, czy to nie jakaś podróba, zbieżność nazw etc. ALe najlepsze było to, że do kompletu był jakis poradnik i chyba podkładka pod mysz, czy pod komórkę, jakiś gadżet.
Nie ma co się martwić, my, konsolowny też mamy fajnie, na przykład PSM2 za 35 zł laugh.gif

A co do samej gry to nie grałem w jedynke i pewnie nie zagram w dwojke. Tyle teraz jest hitow, ze nie ma czasu na jakies sredniaki. Nawet na wakacjach bede nadrabial zaleglosci z zimy, wiec sory.
casper300
Przeszedlem jedynke, siegne tez po dwojke. Tym bardziej, ze psycho-klimat czesci pierwszej bardzo mi sie spodobal. Nie moge sie doczekac wink.gif
SOAD
Screeny i trailery - http://ps2.ign.com/objects/724/724939.html
Tytek
a jedynka była warta zachodu???
MichAelis
Ba, pytanie cool.gif
Tomita
W jedynke na pc gralem , calkiem calkiem fajny horrorek.
Liar
Też grałem na PC, bardzo dziwnbaczne sterowanie uniemozliwiło mi zabawę, postaranm się gdzies tanio kupic wersje na PS2 może lepiej bedzie
SOAD
4 trailery - http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1487
Rewelacja gra!
2razyjot

Jak mozna tak mowic o grze, w ktora jeszcze sie nie gralo? :roll:

BTW: niebawem w koncu przysiade do "1", bo jeszcze nie gralem. Mam takie zaleglosci w temacie gierek, ze bania mala ... Tylko praca, praca, praca ... ;/
MichAelis
sad.gif
Obejrzalem narazie jeden trailer, nie mam czasu wiecej sciagac chwilowo. Martwi mnie to ze widze ciagle tych samych przeciwnikow, Slayersi, Burrower:( to juz bylo, a najgorsze jest to ze ich zachowanie nie zmienilo sie ani o jote, z tego co widze na filmikach. Zauwazylem dwie nowe bronie. Mam nadzieje ze bedzie to cos wiecej niz zwykly odgrzewaniec, bo ta gra miala ogromny potencjał i (pipi) ciezki i swietny klimat.
Aaa bardzo ciesza mnie swietne lokacje...
Jabluszko
Niedawno dolączyłem do waszego grona więc się wypowiem troche poniewczasie smile.gif Jedyna mi się (pipi) podobała i z niecierpliwością czekam na tę 2-ga część... Uhuhuhuhuhu bedzie grańsko hehehe
wiiboxstation
Dawno nikt tu nic nie napisał ale ja mam pytanie : co jest napisane na nagrobku w tle gdy lacą napisy końcowe (credits biggrin.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.