Dorwałem ostatnio "Ehrgeiz - God bless the ring", bijatykę z postaciami z fajnalów, gra wciągnęła mnie tak że gram bez opamiętania. Oprócz opcji arcade, vs, i innych jak to w bijatykach, jest opcja "Mystic Quest". I tutaj zaczyna się prawdziwa zabawa... Uzbrajamy swojego bohatera i idziemy do podziemia, tam schodzimy co raz niżej, gdzie czychają na nas coraz mocniejsze (wraz z niższym levelem) potwory. Zbieram przedmioty, chandluje, pakuje postać. A grafika to czysty majstersztyk - zresztą nic dziwnego skoro gra jest spod szyldu SQUARESOFTu...
W tej grze najbardziej podobala mi sie czesc "sportowa" ;] A tak w ogole super gra.
Niegrałem , ale może kiedyś przez przypadek wpadnie w moje ręce.
A dla mnie to średniak... część RPG'owa to porażka. Natomiast bijatyka: Ot po prostu: jest Clou, Tifa, Zack, Sephiroth to zagrałem
Gra niezła grałem w nię ze 3 lata temu i wrażenia bardzo pozytywne.
Gierka po prostu dobra (przepiekna grafa).Niestety nie pogralem sobie zabardzo w trybie Mystic Quest bo Erghezia mialem NTSC/JAP
gra wg mnie do bani

widać ze działka SquareEnix to RPG i nic pozatym
Liquid Snake
12 01 2005, 15:12
Wtedy to jeszcze Squaresoft
Mi się b. podobała, szkoda tylko że miałem wersje jap. i ten najlepszy tryb nie bawił do końca, granie w domysły z wybieraniem krzaczków to nie dla mnie a innej wersji nigdzie nie udało mi się zdobyć, rodzynek
Poza tym warto zagrać np. żeby potłuc się Sephirothem vs Clodu albo Tifa

nie jest to może Tekken 3 ale czy Square twierdziło że są specami od bijatyk...
Ja tam mam wersje pal, a chodzi conajmniej na 40fps, taka grafa sie rzadko zdarza w grach, ciekawe jak by to wyglądało w ntsc? pewnie równe 60 fps'ów! wow! 8O Lubie pakować postacie

sqare nie zawiodło... to naprawde perweka, a teraz? same sequle... ale to juz inna historia...
[b]
Tylko skąd to teraz ściągnąc
[quote][b]
Jakto skąd?
Mam Ehrgeiz na składance razem z Legend i Crisisbeat, spoko nawalanka, motywy sportowe rlz. Niezły ostatni przeciwnik;)
Paulek L
25 07 2007, 19:37
Grałem, ale jakoś szczególnie mi nie podobała. Po prostu "taka sobie"
Burgund
27 07 2007, 08:37
Mi się bardzo podobała. Grafika bardzo ładna, w wersji NTSC rzezywiście 60 fps bez chrupania. Ale jak wielu, posiadam tylko wersję jap ze słynnej składanki

Bardzo ładne filmiki, większość "z jajem"

Gra prosta, łatwa i przyjemna.
Polecam.
CYTAT(QIREX_RD @ 7 03 2005, 00:23)

[b]
dawno mnie tu nie było... czas troche postów zostawić

no dać sume kontrolną do ehrgeiz.... ale nie ma takowej !? jeśli to legalne to podam sume kontrolna do mułka z mojego żródła, ustawie jako release i otwoorze sloty dla znajomych, pasi?

tylko że w domu bede dopiero 26go, do tego czasu napiszcie czy chcecie zagrac w full version PAL
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.