Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Roki
A wiadomo co ma byc na tej konferencji. Pokaza screeny, czy filmik?
dante2003
Nie wiadomo, bądzcie cierpliwi bo zostało naprawdę niewiele czasu do konferencji.
Milo
Pisze jak byk "Clips from the game will be shown " czyli klipy z gry twisted.gif !!!!
Ryo-San
trzeba sledzic gamespot..tam moze byc streamowanie na zywo;]
Minio
QUOTE(Ryo-San @ 16 05 2005, 15:58)
trzeba sledzic gamespot..tam moze byc streamowanie na zywo;]
*

Ale raczej dostępne tylko dla tych, co płacą ("GS Complete" chyba) sad.gif .
Jutro rano GS i IGN pokażą nam wszystko, czego niemoglismy zobaczyć na zywo (mam nadzieję, jak nie to w ryj!).
kedar
(jeżeli już o tym było to sorry, nie śledze całego tego tematu) Widzieliście na gametrailers trailery z gier na XBOX360?? Fakt że to na Xpudło, ale ja mam nadzieję że na przykład Ghost Recon 3 wyjdzie też na PS3, wygląda (moim skromnym zdaniem) bardzo fajnie smile.gif. Fajnie też wygląda gierka zaczynająca sie chyba na Code (Codecośtam) smile.gif
Czekam na jakieś trailery z gameplay'a na PS3 smile.gif
Roki
News z www.onlinecenter.pl

"David Reeves przewodniczący w Sony Computer Entertainment Europe wyjawił garść informacji dotyczących PlayStation3. Konsola ma się ukazać w kilku wersjach różniących się ceną i oprogramowaniem. Jedna z wersji zwana "home server" podąży ścieżką PSX (tego drugiego) i ma być wyposażona w dysk twardy i inne bajery które uczynią z niej bardziej set-top-box niż konsole. Druga wersja ma być przeznaczona dla osób, które są gotowe wydać 200 euro na sprzęt służący tylko do grania, a więc na samą konsole. Dzięki temu Sony trafi do osób, które zainteresowane są tylko graniem oraz do tych, które wolałyby kupić np. odtwarzacz DVD a konsole traktują jako dodatek. Reeves potwierdził również, że Sony prowadzi badania nad kartą sieciową w PlayStation3 określając to przedsięwziecie jako "ostateczny cel" dla PS3. Firma ma nadzieje, że obsługa sieci będzie w pełni sprawna w momencie debiutu konsoli w 2006 roku. Prędkość połączenia ma oscylować w granicach 2 lub 3Mb gdy na obecną chwilę nie przekracza się 512kb (0.5Mb). Ken Kutaragi mówi nawet o 30Mb dzięki czemu gry będzie można ściągać z sieci, a przed piractwem będzie chronił DNAS."

Nie podoba mi sie pomysl z kilkoma wersjami - smierdzi PC blink.gif
Minio
QUOTE(Roki @ 16 05 2005, 16:54)
Druga wersja ma być przeznaczona dla osób, które są gotowe wydać 200 euro na sprzęt służący tylko do grania, a więc na samą konsole.
*

Baaaaaardzo miło. Tyle może kosztować.
Czy tylko ja widze tutaj (cały tekst podany przez Roki'ego) atrakcje, o jakich mówiono w stosunku do X360 przed pokazem MTV (kilka wersji, centrum domowej rozrywki, sieć etc.) ? Ktoś tu naśladuje konkurencję.
Mikey
QUOTE(Minio14 @ 16 05 2005, 17:02)
QUOTE(Roki @ 16 05 2005, 16:54)
Druga wersja ma być przeznaczona dla osób, które są gotowe wydać 200 euro na sprzęt służący tylko do grania, a więc na samą konsole.
*

Baaaaaardzo miło. Tyle może kosztować.
*

Moze raczej to chodzilo ze za dodatkowe 200€ dostaniemy sprzet tylko do grania ale to troche dziwne blink.gif To moze nie 200€ a 2000€ huh.gif

PS3 to bedzie potwor cos czuje. Potor ktory zje konkurencje albo sam sie pdolozy na talezu diablo.gif
Kleryk
QUOTE(Mikey @ 16 05 2005, 16:38)
PS3 to bedzie potwor cos czuje. Potor ktory zje konkurencje albo sam sie pdolozy na talezu  diablo.gif
*

Mam właśnie nadzieje, ze bedzie to potwór. Jeśli jednak okaże się małym bazyliszkiem z marnymi 256 ramami- nie tymi od koła rowerowego-, to ogromnym znakiem zpytania stanie kupno PS3.

Jeśli panowie będziecie znali prametry nowego sprzętu SOny, to nie wahajcie podzielić się tymi informacjami, własnie na tym forum, i w tym dziale. Pozdro!
MichAelis
QUOTE(Ryo-San @ 16 05 2005, 12:26)
QUOTE(MichAelis @ 15 05 2005, 20:40)
Stawiam na kwiecen 2006 Japonia...grudzien 2006 Europa.
*

Nie ma mowy - takie rozstrzalu juz nie będzie...dzięki poteznej konkurencji jaką jest Microsoft Sony na 100% wystartuje w Japonii, USA i Europie w dosyc krotkim okresie czasu...panowie taki rostrzał to nic innego jak zielone swiatlo dla dobrej sprzedazy X360..a tu nie będzie dawanie forow tylko bedzie ostra wojna..bedą lac sie po pyskach a gracze na tym zyskają ;]
*

Zgodzilbym sie z Toba, ale sytuacja z PSP mnie wiele nauczyla. Sony nie przejomowalo sie tym ze DS bedzie w Europie pol roku wczesniej!! Czekalem na Psp a kupilem DSa. Widac ze Sony nadal jest nieco "glupie" jak pozwala na takie cos i wlasnie przez to mysle ze podobnie bedzie w przypadku PS3.
Milo
No Panie i Panowie jeszcze 22 H twisted.gif

http://www.us.playstation.com/Content/Site...fo/default.aspx
Wiśnia San
Ciekawy pomysł z tym żeby było kilka wersji PS3 juz na starcie, bo jesli juz posiadam odtwarzecz DVD i PS2 to pokigo uja mi to w PS3? Jestem tylko ciekaw co do kształtu nowego dziecka Sony.
fabryk
Bardzo dobrze pomyśleli z tymi kilkoma wersjami! Zapłace sobie te 200Euro tylko za konsolke a nie np.400Euro za konsolke + jakies inne niepotrzebne mi bajery
Roki
QUOTE(Milo @ 16 05 2005, 18:22)

To juz tak szybko zlecialo smile.gif Ciekawe czy od razu pokaza PS3... jak mowicie?
Mikey
Musza walnac cala z cala moca - jak tego nie zrobia przepadli ew.moga budowac napiecie przez cale targi a na koncu trzepnac od tylca ze strony z ktorej nikt sie nie spodziewal. IMO jedna z tych taktyk innej slusznej nie widze biggrin.gif
Jakim
Jaka jazda... tego MGSa się nie spodziewałem.. do tego jeszcze dziś po północy!! Ale w przeciągu kilku nastepnych dni będzie szajba.. już nowy Xbox zapodał nam mały pokaz szajby na temat nowych konsol.. E3 pokaże nam aż 2 nowe!!
Ryo-San
panowie za goDzine i 40 minut konferencja prasowa Sony..na ktorej prawdopodonie pokazą PS3 i MGS4 O_o
Jakim
Jak świetnie się składa.. obejrzę Fight Club i zaraz pokaza MGS4 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
zyc nie umierac...;]
Milo
No BA! Ja juz się doczekać nie moge!! icon_twisted.gif
Solidny (pan)
Kurna nieprzespana noc, a jutro referat ze statystyki. Obym wyrobił stretcher.gif cool.gif
sildar
I co wiadomo juz cos konkretnego???
Milo
Nowa gierka od Johna Woo warto ogladnąć filmik bo ładne to nawet

http://media.xbox360.ign.com/media/748/748381/vids_1.html
Loto
http://ps2nfo.com/

czyzby?
Jakim
chyba raczej niee... oby bo mi się ten design nie podoba sad.gif
Loto
ku.rwa troche dziwnie napisali tego newsa;/ nie widaomo ktore to update XD
Ryo-San
ten pad to jakies jaja
gdyby nie ten badziewny pad to mozna byc spekulowac..fake
Loto
http://www.ps2nfo.com/news/Blue-Ray_Recorder.jpg

mam nadzieje ze ta nagrywarka to nie ps3 XD

pad wydaje sie wygodny tylko ze juz widzialem taki ksztalt ( logitech?)
Milo
Dokładnie fake jak 2x2=4
dante2003
Fake na 110%, napisali to na górze tego newsa.
Ekansik
Co z tym pokazem, bo ludu sie wpip zleciało tutaj i nikt nic nie wie ;(
Jakim
Bo albo trwa i jeszce nic nie wypłyneło albo jeszcze sie nie zaczał...
Loto
damn niech pokaza ps3 , nie interesuje mnie pieprzenie co on tam ebdzie mial
Ryo-San
show Sony zacznie sie za 35 minut..niestety tylko przez Gamespot Complete mozna ogladac na Live..wiec musimy czekac az ktos to wrzuci na siec! czyli jakos po 2 w nocy...lipa;/
Solidny (pan)
Będzie tam pokaz MGS4, może o to mu chodzi, ale ja nic nie mówię.

Czy mi się wydaje, czy w tym info o PS3 napisali:
XDR Ram memory (from RAMBUS) at a 50 GB/s bandwidth (4 * 64 MB = 256 MB of memory)

A więc mamy 256 RAM? No to zonk, Soniaki. Nie będzie 512, nawet nia ma tam takiej liczby, no chyba, że:
(...)providing 256 GFLOPS power (1 PPE, L1 cache 32 KB, L2 cache 512 KB, and 8 SPE each one having 256 KB).

No i mażenia o zwycięstwie PS3 nad konkurencją poszły się kochać, a fani MGS (jak ja) będą musiali kupić przestarzałą technologicznie kosolę blink.gif
Loto
eeee to sa dane na 1 CELL , ps3 bedzie miec ich wiecej?
Milo
To nie są oficjalne dane wstrzymajmy sie do premiery!!
MichAelis
nom
to by bylo samobojstwo jakby dali 256 MB ramu. Nie wierze ze sa takimi debilami.
Ryo-San
panowie wstrzymajcie sie z komentowaniem do OFICJALNYCH DANYCH..w tym moemncie atmosfera jest tak gorąca ze byle jaki fake bedzie przez wielu łykany...
teraz pewnie zalewa nas morze sprzecznych informacji...OLAĆ ICH.
czekamy na dane z obozu Sony...fakt ze sami sa sciemniaczami xD ale im mozna wierzyc(mam nadzieje)
Loto
o nic sie nie martwie tylko o ten ram ;/;/
Jakim
Jeszcze nie wierzysz?? Popatrz na PSP.. tam dali chyba 8:D
Loto
pa(pipi)alo?
Ryo-San
aha i jeszcze jedno - nie patrzcie na cyferki przy RAMie bo to glupota..
to co siedzi w Xboxie360 i zapewne bedzie siedzialo w PS3 to ultra mega fankin' coool szybkie uklady pamieci..kilkaktornie szybsze od tego (pipi) ktore siedzi w PieCach..dlatego nie plakac nawet jak bedzie 256..a zapewne bedzie 512 albo i wiecej.
Loto
no wlasnie to chcialem napisac ze to nie jest DDR2100 za 35zl XD
Jakim
tylko że 256 a 512 to spora róznica. Że tak powiem dwukrotnie więcej więc róznica jest. I w końcu bedzie ja widać.
MichAelis
zastanawiam sie czy wiekszego zonka bym zlapal wtedy gdy bylo by 256 czy 1024, chyba to drugie biggrin.gif
Solidny (pan)
no wlasnie to chcialem napisac ze to nie jest DDR2100 za 35zl XD

O tym samym pomyślałem smile.gif
Jeszcze nie wierzysz?? Popatrz na PSP.. tam dali chyba 8:D

Chcieli dać, ale "Bunt Wściekłych Developerów" sprawił, że zmienili zdanie poczwórnie (znaczy się 32mb w PSP).
panowie wstrzymajcie sie z komentowaniem do OFICJALNYCH DANYCH..w tym moemncie atmosfera jest tak gorąca ze byle jaki fake bedzie przez wielu łykany...

Łups, a ja myślałem, że to oficjal ohmy.gif. No to spox.
Loto
no fakt 256 to se jakos wytlumacze ze szybkie jest i wogole a 1024 to bedzie rzeznia.

dzizas zeby ta najlpesza wersja ps3 nie kosztowalo wiecej niz 500$ to bede very happy
MichAelis
...zeby nie bylo kilku wersji PS3, no chyba ze mowimy:
Ze jedna to bedzie PS3 +dysk
a druga PS3 dysk nagrywarka etc to mi lata. Chce kupic konsole to grania ale zeby mozna filma zapuscic i jeszcze muze zgrac wink.gif
Loto
mowie o nagrywarce i wiekszym hdd. tunner cyfrowy niech dadza to zaoszczedze 300-500zl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.