Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
SZKD
No...Zobaczylem,to moge isc spac smile.gif
Podoba mi sie.Sprowadzam importa...nie ma bata smile.gif
Solidny (pan)
QUOTE(SZKD @ 17 05 2005, 01:04)
*

A ja nadal MGS4 nie widziałem. Co z nim?

Ta konsola wygląda faktycznie jakby tylko do grania. Jest... zamknięta.
Raptor
Wyglad x360 ujdzie (bez rewelacji), ale ps3 bleh - niestety nie podoba mi sie. Mam nadzieje, ze go zmienia troche.
Guts
QUOTE(Solidny (pan) @ 17 05 2005, 01:06)
*

*

Nie martw sie , moze pokazali 10 min trailer i ludzie jeszcze nie wyszli z wrazenia biggrin.gif
Guts
QUOTE(Guts @ 17 05 2005, 01:11)
*

*

Nie martw sie , moze pokazali 10 min trailer i ludzie jeszcze nie wyszli z wrazenia biggrin.gif
*

Ekansik
QUOTE(Guts @ 17 05 2005, 01:11)
*

*

Nie martw sie , moze pokazuja 10 min trailer i ludzie jeszcze nie wyszli z wrazenia biggrin.gif
*

Jest masowa, wielko-tonowa, rzadka srajda, jak im poszly zwieracze, teraz sie wszyscy slizgają i taplają w gów.wnie i do wyjsca dojsc nie mogą wub.gif .

A Kutargi siedzi i zawija je w te sreberka ninja.gif NINJAAA!
Stachu
fajne fajne...na więcej nie mam siły...ide spac
Mike
Mnie sie podoba bardziej niz xklocek. Te wykresy faktycznie robia wrazenie, choc podejrzewam ze w praktyce nie bedzie kolosalnej roznicy miedzy obiema konsolami. Lykam PS jak tylko pojawi sie u nas murzynow ze srodkowej Europy w jakiejs rozsadnej cenie -_-
peter
mi ten wygląd przypomina bardzo sprzęt BOSE
Solidny (pan)
A co to jest O_o?
Mike
Pad shifty.gif

Raptor
peter: Bo to jest sprzet BOSE? ohmy.gif Kumpel ma i dokladnie tak wyglada.

//edit: nie zczailem do konca wink.gif

update: Pad fatalnie wyglada - to na pewno 'prawdziwy' shot? huh.gif
Solidny (pan)
Nareszcie ruszyło! Napisali, że pokazano MGS4, DMC4, TK6 i KillZone 2

edit: ups, tak jak myślałem, było też GT5 biggrin.gif
peter
zestawy kina domowego www.bose.com smile.gif

cena tego zestawu to $3,999.00 biggrin.gif
Trzcina
Ten pad jest megachujowy... ://////////////
Guts
QUOTE(Solidny (pan) @ 17 05 2005, 01:19)
*

Cooo ~!! Devil 4 ! Tekken 6 , na Boga skad masz to info ?

A co do nowego Duala to przypomina mi wibrator %%
Ekansik
QUOTE(Trzcina @ 17 05 2005, 01:20)
Ten pad jest megachujowy... confused.gif/////////////
*

koorwa bumerang... bez kabla, rzucisz w sciane z wscieklosci, to nie trafi, a zawroci i w ryj Ci wyyebie.
peter
ten pad jest okropny, wygląda jak klocek laugh.gif
Solidny (pan)
QUOTE(Guts @ 17 05 2005, 01:21)
QUOTE(Solidny (pan) @ 17 05 2005, 01:19)
*

Cooo ~!! Devil 4 ! Tekken 6 , na Boga skad masz to info ?

A co do nowego Duala to przypomina mi wibrator %%
*

Właśnie był update na gamespot
Trzcina
(pipi)ac pada bedzie sie gralo na srebrnym dualu 2 ;DDD

Ja tez jestem ciekawy skad masz info o tych grach O_O

Stary dawaj linka... a nie mowisz ze update byl confused.gif
Raptor
Ten pad wydaje sie byc (dla mnie) jeszcze mniej wygodny od duala. R1/R2 etc. gorzej bedzie sie wciskalo niz na oryginale, a do analogow wydaje sie byc malo wygodny dostep. Predzej mi kciuk odpadnie niz na lewym analogu pogram. Przydalby sie screen jak ktos tego pada trzyma w lapach sad.gif
Guts
Later, Sony trotted out a whole host of publishers who are backing the PlayStation 3--and in the process confirmed several games for the console. Hideo Kojima introduced Konami's Metal Gear Solid 4, Capcom showed off Devil May Cry 4, Namco unveiled Tekken 6, Polyphony Digital trotted out Gran Turismo 5, SCEE showed off a brutal demo of the next Killzone.

Fajno ale czy jeszcze dzisiaj/ teraz doczekamy sie tych (pipi).anych screenow z MGS 4 ;/
Ozi
Pad faktycznie tragiczny... confused.gif
Solidny (pan)
My gosh jak ja to powiem kolegom sad.gif. Jako jedyny tu siedzę, jestem odpowiedzialny. Telefonem zrobiłem foto PS3 i pada. Ten drugi to porażka.
Ekansik
Pier/dole pada. Kupuje tą nedzną przejsciówke do PC'ta na USB i mu w dupe kabla wsadze od DS2. Juz nie bedzie wirless a pad bedzie latał jako bumerang.
Obsolete
no design nienajlepszy..przypomina mi ksztaltem piecowe padziki z niskiej polki...nic to..podczas grania w nowe tytuly i tak bede sie gapil w tv i doprawdy(pipi) na wyglad tego pada wtedy, jeno by byl wygodny i choc mimo, ze na taki nie wyglada to mysle, ze osoby odpowiedzialne za ten aspekt nie schrzanily roboty;]
Ekansik
DAJCIE SCREEENY Z GIER! ohmy.gif
Guts

Co to kur.va jest ?? czajnik ?
Trzcina
Ten pad wydaje sie byc (dla mnie) jeszcze mniej wygodny od duala. R1/R2 etc. gorzej bedzie sie wciskalo niz na oryginale, a do analogow wydaje sie byc malo wygodny dostep. Predzej mi kciuk odpadnie niz na lewym analogu pogram. Przydalby sie screen jak ktos tego pada trzyma w lapach

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO_OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Co znaczy jeszcze mneij? DS2 to najlepiej zaprojektowany pad na swiecie, nic go nie przebije, a ten tekst w ogole nei ma sensu...
Ekansik
No skur.wić licencje i prawo do czegoś tak idelanego jak DS2 to tylko sony potrafi. To są głupku. Kał-pada nam zaserwowali.
A.Z.BEST
SuperChlebak + bumerang i marka Sony gwarantują nam niezapomniane godziny z sequelami gier, które znamy już od 1-2 generacji.

Metal Gear Solid 4, Capcom showed off Devil May Cry 4, Namco unveiled Tekken 6, Polyphony Digital trotted out Gran Turismo 5

Kto mi teraz nie powie, że Playstaion = SequelStation.

No i ofkoz 2 teraflopy, czyli megaprzechwał ciąg dalszy. Biorąc jednak pod uwagę to, że gry i tak będą multiplatformowe, to różnice odnotuje się głównie w pierdułkach. Coś jak między GTA:SA ver. PS2 versus GTA:SA ver. Xbox. Trzeba będzie moc maszyny Sony zobaczyć w praniu. Niech ktoś z niej wyciśnie moc, jeno bez jaj typu, że Gran Turismo 3 ciągnie 30% mocy PS2.

Po tych wszystkich przechwałach dot. Cella liczyłem na coś bliskiego rewolucji. Tymczasem chuha tam - myśmy Sony bajkopisarze. Ciekawe ile czasu minie aż wyjdą na jaw błędy systemu tongue.gif.

A Xbox będzie klepał przewagą czasową i niższą ceną - podobnie jak to samo PS2 robiło z Xbox'em.

Sorry, ale w te megaoklepane produkcje po prostu nie miałbym siły już grać. Przed ujawnieniem faktów i tą całą konferencją byłem nastawiony bardziej pozytywnie, huh! Dziwne.
Trzcina
No azbest masz racje co do sequeli ;] Ale zauwaz ze tylko to co wymienili tutaj ludzie to gry ktore juz sie zna... Poza tym co tak na dobra sprawe lepiej pokaze moc konsoli w porownaniu do poprzednikow? Porownanie Tekkena 4 z Tekkenem 6 itd itp... Tytuly znane oraz takie o ktorych wiesz ze sa swietne beda napedzaly na poczatku te maszyne. Z tych 10 -12 gier ktore ta sa wymienione te cztery to sequele, ale to wlasnie na te cztery wszyscy beda czekac najbardziej.

Nie rozumiem tylko tekstu o przechwalkach... nei ma zadnych screenow z gier, ani niczego, wiec tak na dobra sprawe nie mozesz powiedziec nic o przechwalkach... ;]
SUMO
pad fatalny - co to bumerang jakiś czy co Talktohand.gif no, ale zobaczymy moze przynajmniej bedzie dobrze leżał w dłoniach happy.gif

oficjalna specyfikacja:

Product name: PlayStation 3

Logo: PLAYSTATION®3

CPU (technologiczny bełkot wink.gif )
Cell Processor
PowerPC-base Core @3.2GHz
1 VMX vector unit per core
512KB L2 cache
7 x SPE @3.2GHz
7 x 128b 128 SIMD GPRs
7 x 256KB(pipi) for SPE
* 1 of 8 SPEs reserved for redundancy
total floating point performance: 218 GFLOPS wacko.gif

GPU
RSX @550MHz
1.8 TFLOPS floating point performance
Full HD (up to 1080p) x 2 channels
Multi-way programmable parallel floating point shader pipelines

Sound
Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell- base processing)

Memory
256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz

System Bandwidth
Main RAM 25.6GB/s
VRAM 22.4GB/s
RSX 20GB/s (write) + 15GB/s (read)
SB< 2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read)

System Floating Point Performance
2 TFLOPS

Storage
Detachable 2.5" HDD slot x 1

I/O
USB Front x 4, Rear x 2 (USB2.0)
Memory Stick standard/Duo, PRO x 1
SD standard/mini x 1
CompactFlash (Type I, II) x 1

Communication (pady na Bluetooth!!! świetnie dance.gif )
Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 3 (input x 1 + output x 2)
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g
Bluetooth 2.0 (EDR)

Controller (bardzo brzydki tongue.gif )
Bluetooth (up to 7)
USB 2.0 (wired)
Wi-Fi (PSP)
Network (over IP)

AV Output (czas kupić nowy porządny TiVik wink.gif )
Screen size: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p
HDMI: HDMI out x 2
Analog: AV MULTI OUT x 1
Digital audio: DIGITAL OUT (OPTICAL) x 1

Disc Media (po czytanych nośnikach wynika, więc że zachowana została pełna kompatybilność wsteczna z PS2 i PSOne)
CD PlayStation CD-ROM, PlayStation 2 CD-ROM, CD-DA, CD-DA (ROM), CD-R, CD-RW, SACD, SACD Hybrid (CD layer), SACD HD, DualDisc, DualDisc (audio side), DualDisc (DVD side)

DVD: PlayStation 2 DVD-ROM, PlayStation 3 DVD-ROM, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW

Blu-ray Disc: PlayStation 3 BD-ROM, BD-Video, BD-ROM, BD-R, BD-RE
Mike
QUOTE(A.Z.BEST @ 17 05 2005, 01:41)
Metal Gear Solid 4, Capcom showed off Devil May Cry 4, Namco unveiled Tekken 6, Polyphony Digital trotted out Gran Turismo 5

Kto mi teraz nie powie, że Playstaion = SequelStation.

PGR3, Q4 i PD0 to pewnie swiezy soft? xD

chyba logiczne ze w promocje konsoli wrzuca sie tytuly, ktorych marka jest rownie znana, co marka promowanego produktu, huh?
Trzcina
Dokladnie... obie konsole licza na sequele tak po prostu jest. Nie mozna miec pretensji o to ze w przypadku sa to serie stare jak swiat. To kwestia tego ze nie psx bylo duzo wczesniej niz x-box...
darecky
killzone 2
Raptor
QUOTE(Trzcina @ 17 05 2005, 02:37)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO_OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Co znaczy jeszcze mneij? DS2 to najlepiej zaprojektowany pad na swiecie, nic go nie przebije, a ten tekst w ogole nei ma sensu...
*

Jak dla mnie to twoj txt nie ma sensu. Wyraznie zaznaczylem, ze jak dla mnie. Mialem kazdego pada w lapach (przez dlugi okres czasu) i wygodniejsza dla mnie jest Ska od duala (wczesniej pad od GCN), wiec jak patrze na tego pada a dual srednio wygodny dla mnie byl (i jest - a co nie moze byc ku.rwa?) to ten jeszcze mniej bedzie. Na PS2kowych analogach mi sie nie wygodnie gra. Czytalbys to co pisze w nawiasie a nie od razu piane puszczal. Dla ciebie najlepiej, dla mnie nie - proste.
Trzcina
No ok, niech ci bedzie... nei moaj wina ze msz krzywe lapska (joke ;) )
Trzcina
http://media.ps3.ign.com/media/748/748464/img_2786302.html

Dante daje rade, nie powiem ;]

Dodam tez ze (jak dla mnie) przyjemniej jest zobaczyc ulubionego bohatera w takiej postaci, niz jakiegos nowego harcerzyka ;]
A.Z.BEST
http://media.ps3.ign.com/media/748/748475/imgs_1.html

Killzone.
Gemi
xboxxbox nowy mi sie srednio podoba, i nie ma wogole wyrazy jako takiego - gdzie logo ??? pas przecietny... ale do (pipi)y nedzy to co zrobili z ps3... omg, konsola wyglada bardzo slabo .. pad ??? LOL - przeciez to wogole nie pasuje stylem do konsoli ! Jesli nie bedzie jakiejs prostej mozliwosci podpiecia pada z ps2 to ja sie bardzo zdenerwuje ;>

Takze jak narazie dla mnie wygrywa x360... no ale czekamy na gry.. i jakies zdjecia real a nie projekty.
Ekansik
QUOTE(Trzcina @ 17 05 2005, 01:57)
http://media.ps3.ign.com/media/748/748464/img_2786302.html

Dante daje rade, nie powiem ;]

Dodam tez ze (jak dla mnie) przyjemniej jest zobaczyc ulubionego bohatera w takiej postaci, niz jakiegos nowego harcerzyka ;]
*

Snake'a daj a nie Raidenowitcha!
sentinel
http://img49.echo.cx/img49/9180/devilmaycry017cx.jpg

zieeeef... :-P
SUMO
Jin Kazama! dance.gif
http://www.jeux-france.com/images_4120.html
Solidny (pan)
To ja idę spać. Pokazali co nieco, ale nie było ostatecznie MGS4 sad.gif. Trudno. Poczekam chwilę i idę lulać.
Ekansik
ej ,koorwa łby bukowe, z tym padem to co mowicie ze real. Przecie potwierdzony nie jest. Na gamespocie nie ma nic. Moze to byl jakis fake i aqrat ktos pomyslal, że by pasował do kolorystyki PS3 i zrobił maniane rozsyłając plotę w eter ;F
Ekansik
UPDATE: Niestety du.pa zbita. To jest real

SUMO
hm, więc to fotomonataż? wink.gif

EDIT: hehe no widzisz, niestety to prawda wink.gif
Ekansik
pierwszy byłem... berek!
SUMO
ech nie ten refleks już unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.