Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Hela
Ciekawi mnie czemu SOny dalo dwie kosci pamieci po 256MB, nie mogli dac jednej 512 z ta wieksza przepustowoscia?
sildar
Akurat jesli chodzi o online to nie wydaje mi sie aby Sony dalo rade dogonic chocby XBL z pierwszego iXa. M$ wtopil w ten system miliard dolarow (chyba ze mam zle informacje) a Sony raczej nie moze pozwolic sobie na taki wydatek
A.Z.BEST
QUOTE(Hela @ 17 05 2005, 12:39)
Ciekawi mnie czemu SOny dalo dwie kosci pamieci po 256MB, nie mogli dac jednej 512 z ta wieksza przepustowoscia?
*

Cena! Cena! Cena! Te kości śmigające na 3.2Ghz są potwornie drogie! Nawet same GDDR3 700Mhz są drogie.
Hela
A teoretycznie kosci z PS3 beda duzo bardziej wydajnie niz ta z X360?
dante2003
QUOTE(Hela @ 17 05 2005, 11:48)
A teoretycznie kosci z PS3 beda duzo bardziej wydajnie niz ta z X360?
*

Pięciokrotnie
CheeseOfTheDay
No to ja się wypowiem.
Demo z kaczuchami, wow. I nie chodzi mi o ilość kaczek. Po raz pierwszy została pokazana fizyka wody, to juz nie jest tafla składająca się z 2 poligonów i kupy shaderów, ani plastyczna tafla z falami od niechcenia. To maksymalnie plastyczny model którego krople to oddzielające się od podstawy małe modele z poligonów, kapiące na kaczuchę, mające osobne właściwości fizyczne. Tylko jedno ale. Czy to nie okaże się zbyt wymagające dla procków przy wykorzystaniu w normalnych grach(nie w eye toyach i tym podobnych)? .
Liście nic specjalnego. Bo czy ktoś jest w stanie sprawdzić czy każdy z listków wydaje osobno dźwięk, przy takiej ilości?
KillZone fajnie tylko że wolał bym z GP a nie demo nagrane na silniku gry które jak wiadomo są często, a nawet bardzo podrasowywane. Ale ogólnie shocking smile.gif.
GT. Dużo nie można powiedzieć bo jakość mogła by być lepsza. Ale widać że 99% otoczenia składa się z poligonów (ten 1% to bitmapa heeeeen daleko).
A DMC widziałem na razie na screenach i czemu np. tekstura śniegu jest tak cholernie skompresowana (zielone kolorki n'stuff)?
Osobiście się tak nie jaram tym co zobaczyłem, bo przecież sprzęt ma wyjść za ponad rok. A w tym czasie na dobre zadomowi się Xbox360, wyjdą takie tytuły jak UT2007 i prawdopodobnie coś jeszcze lepszego graficznie i w tym czasie KillZone już nie będzie tak szokował jak dziś (co jest normalne) a możliwe że w ogóle nie będzie szokował tongue.gif.
Oczywiście to moja opinia więc please dont kill me waah.gif
sildar
Ciekawe ile to wszytko bedzie kosztowalo... Stawiam na 1500-2000pln
Sojer
Pamiec podzielona na dwie czesci daje lepszy efekt niz pamiec podana w jednej. Z pamiecia w PC jest tak samo, 2x256 jest wydajniejsze niz 512 w jednej kosci.
Fantasyoosh
Z deka przydługi link będzie:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...fS6xR8qEByilWRw
This controller suck.
Słoik
Ze względu na konkurencję, ze strony Microsoftu, Sony nie może sobie pozwolić na zbyt duże różnice w cenie, między platformami. Xbox 360 w chwili, gdy Playstation 3 ruszy na podbój świata, będzie już od kilku miesięcy na rynku.
Moje opinia? 299 - 399 Euro, podczas launchu. Zresztą, najprawdopodobniej, trzeba również wziaść poprawkę, na możliwe rozbieżności w 'asortymencie', oferowanym przez udostępnione rodzaje konsol i ich wielofunkcyjne zastosowanie.
CheeseOfTheDay
Co do porównań sprzętów, PS3 miało być 1000razy szybsze od PS2. I po co takie bajki dawać.
Mike
QUOTE(Liberty666 @ 17 05 2005, 12:13)
Co do porównań sprzętów,  PS3 miało być 1000razy szybsze od PS2. I po co takie bajki dawać.

Jesli ktos jeszcze nie wyrosl z bajek to mocno sie rozczarowal, realisci za to sa milo zaskoczeni. rolleyes.gif
Sojer
Moze 1000 razy szybszy nie jest, ale w porównaniu do procesora w PS2 to postep jest i to ogromny! Wiekszy niz w przypadku Xboxa icon_twisted.gif
Stachu
iX na starcie pewnie bedzie kosztował z 1500...podstawowa wersja miała stać ok. 200$.
Po roku mysle, że stanieje do tego 1000pln, a Sony nie bedzie mogło w tedy wyjechać z ceną na poziomie 2999 dry.gif

Co do ceny to stawiam 1400 na starcie za gołą wersje, bo mają być dwie przecież.

Kaczki mnie rozyebały. O dokładnie fizyka, no i jeszcze ten Eye Toy. Myślalem, że ta woda to zbita struktra laugh.gif Otwierają się przed nami ciekawe możliwości...nasza własna ingerencja w grę poprzez Eye Toya?...idziesz sobie lasem sterując padem, chcąc napić się wody(ktora odnowi ci stamine)zamiast naciskać bezwarunkowo square.gif czy triangle.gif łapiemy za Eye Toya i dawaj biggrin.gif

Najważniejszy jest pad. Powinni go zmienić, bo wydał mi się z wyglądu jakis niefunkcjonalny. To tylko domysły, bo nigdy nie trzymałem czegoś podobnego. Pewne jest, że Sony nie poleciało w chooja i nie zmienili pada o 360 stopni po to aby uprzykrzyć nam zycie...napewno mieli w tym jakiś cel i napewno bedzie dobrze...kwestia przyzwyczajenia imo.

Gry, Gry, Gry...
Liczyłem na pokaz mozliwości PS3 na MGSie4 closedeyes.gif . Ale to co pokazali zamiast utwierza mnie w przekonaniu, że źle nie będzie. Dużo nie napisze, bo i dużo nie pokazali. Jednak samo The Getheway3 wydaje się potwierdzać dane techniczne sprzętu...

Wygląd konsoli w poziomie jest choojowy na maxa. U mnie napewno bedzie stał w pionie(tak...nadal chodzi o PS3 tongue.gif )...prosty, ładny, jednolity, srebrny, połyskujący, nowoczesny...

Tylko widział kto na projekcie miejsce na HDD? Dla mnie ta konsola wygląda zbyt prosto. Nie ma pokręteł, guziczków, wentylatorów, światetełem i widocznych wejść.

Pad bezprzewodowy rox, no i mozliwośc podlączenia 7 na raz daje rade.

ufff...ide się yebnąć spac na h, bo mi się znaczki na monitorze zlewają...
CheeseOfTheDay
QUOTE(Sojer @ 17 05 2005, 12:34)
Moze 1000 razy szybszy nie jest, ale w porównaniu do procesora w PS2 to postep jest i to ogromny! Wiekszy niz w przypadku Xboxa icon_twisted.gif
*

Ja tam w to od razu nie uwierzyłem bo sobie tego nie wyobrażałem na dobrą sprawę, ale fakt że postęp jest cholernie duży.

Solid z tym Eye Toyem to fajny pomysł ale wątpię czy będą się bawić w zaaplikowanie takich patentów w normalnych grach (nie eye toyowatych) Ale obym się mylił biggrin.gif .
dante2003
Sprawdźcie Eyedentify-gra na EyeToya ale za to JAKA!
Tokar
Coś mi się zdaje, że ten cyrk z padem może być związany z ciągnącym się już w chooy czasu procesem sądowym z jakąs firemką (której notabene spory pakiet akcji jest w posiadaniu M$) o patent technologii dualshock.
dante2003
A wiecie że PS3 jest w stanie wyświetlić 2 obrazy HDTV (ma 2 wyjścia video)?
bartiz
Konsola ma wygląd całkiem całkiem ale jeżeli nic nie zrobią w strone online, i dalej beda robic ludzi w chooya to najpierw biore nowego Xbox'a.
SnakeMayCry
QUOTE(Solid @ 17 05 2005, 12:39)
[cut]
Najważniejszy jest pad. Powinni go zmienić, bo wydał mi się z wyglądu jakis niefunkcjonalny. To tylko domysły, bo nigdy nie trzymałem czegoś podobnego. Pewne jest, że Sony nie poleciało w chooja i nie zmienili pada o 360 stopni po to aby uprzykrzyć nam zycie...napewno mieli w tym jakiś cel i napewno bedzie dobrze...kwestia przyzwyczajenia imo.

Jakby zmienili o 360 stopni to byśmy dostali takiego samego pada wink.gif

[cut]
Tylko widział kto na projekcie miejsce na HDD? Dla mnie ta konsola wygląda zbyt prosto. Nie ma pokręteł, guziczków, wentylatorów, światetełem i widocznych wejść.

Hmm, wszystkie wejścią są z tyłu konsoli.

Btw. Skąd zassać te kaczuszki bo tak wychwalacie a nie mogę znaleźć.
dante2003
http://ps3.ign.com/e3/2005/videos/ - wybierz tech demos
Jakim
poszukaj wczesniej było podane
Wik
Oblookałem całą konferencje z gamespot i pokazali tam tylko samą konsolę bez pada na dodatek koleś który grał w bodajże fight night grał na starym dobrym dualu więc może ten "księżyc" tongue.gif to tylko ktoś przypadkowo tam umieścił na tych obrazkach...
Gun
Nie zawiodłem się smile.gif A to jest najważniejsze. Wygląd mi jak najbardziej pasuje, tylko pad jest trochę nie zbyt. No, ale to czy pad jest ok można sprawdzić dopiero trzymając go w dłoni. dry.gif
Jeżeli chodzi o gry i możliwości to jest to,na co liczyłem. Prawie wszystkie filmiki z gier pozytywnie zaskakują smile.gif . Najbardziej wgniotły mnie w fotel dwie rzeczy. Możliwości użycia Eye Toy - coś rewolucyjnego excl.gif . A druga rzecz to wygląd miasta w Geatway 2, grafika jest naprwdę fotorealistyna. Ale nie tylko grafika, ale także ruch w mieście. Dla mnie rewelacja biggrin.gif .

Fajnie prezentują się też inne gry. Na uwagę zasługuje gierka od Ubisoft - Killingday. Tam to jest dopiero rozwałka.

W filmiku z Gran Turismo podoba mi się tylko ruch w PitStopie. Reszta już tak nie zaskakuje, ale to nie jest filmik z 5 części.

Killzone 2 też wygląda zajefajnie, na pewno lepiej niż dotychczas pokazane gry na X360.

Na pewno możemy liczyć na ta maszynę. Teraz sytuacja się odwróci, to PS3 będzie lepsze technicznie niż X 360. Mam nadzieję, że będą także na PS3 lepsze gry. rolleyes.gif
bebbop
Wedlug mnie, jakiejs wiekszej roznicy miedzy grafa w X`2 a Ps3 nie bedzie. Obie konsole oferowac beda taka moc, ze raczej roznica bedzie sie opierac na drobnych szczegolach.Z drugiej strony, czy te szczegoly wogole wychwycimy? Raczej bedzie dane to tylko ludzia, ktorych stac na kupno telewizorow HDTV, a ilu z nas bedzie mialo taki sprzet w domu? sad.gif
SnakeMayCry
No ściągnąlem i faktycznie kaczuszki wymiatają. Woda coraz lepsza, chodź do oryginału trochę brakuje smile.gif ale to naprawdę już ogromny postęp. Do tego filmik z humorem.

Co do gier to najlepsze wrażenie to Killzone ( ale z tego co widzę to postacie dalej ruszają się jak mucha w smole, zupełnie jakw jedynce ) i Killing Day. Z sentymentu jeszcze FFVII Tech Demo smile.gif
maciek88
Nie chce smęcic, ale te screeny (Getaway czy Killzone np) to troche pic. IMO to jest tak: "Daj no szybko najlepszych grafikow, rzuc im po milion $ w łape i niech zrobia super rendery do gier, przeciez nie mozemy byc gorsi od Microsoftu". Ja tam czekam na pierwsze gameplay'e. Pamietam jak wyszedl GC i X i ogladalem jakies niby screeny i to wygladalo niemal jak film i co mamy? Oczywiscie nic nie mam do obecnego poziomu grafiki, ale zawsze przesadzaja...
Co do wyglądu to X360 i PS3 wygladaja chuuuu.jowo IMO. Ale taka to teraz moda zeby nie bylo symetrycznie i prosto.

---------------------------
O kur.wa! Edit posta. Dopiero teraz obczailem filmik z Killing Day...
dante2003
Na pewno Killer Day, Fifth Phantom Saga, kaczki i nowa gra od Insomniac są real time.
Mike
QUOTE(bebbop @ 17 05 2005, 13:36)
Wedlug mnie, jakiejs wiekszej roznicy miedzy grafa w X`2 a Ps3 nie bedzie. Obie konsole oferowac beda taka moc, ze raczej roznica bedzie sie opierac na drobnych szczegolach.Z drugiej strony, czy te szczegoly wogole wychwycimy? Raczej bedzie dane to tylko ludzia, ktorych stac na kupno telewizorow HDTV, a ilu z nas bedzie mialo taki sprzet w domu?  sad.gif

Ja widze roznice golym okiem na kapiastych screenerach, nie potrzebuje do tego hdtv.
Roki
Wyglad samej konsoli oraz padow wogole mi sie nie podoba - ale zakladam, ze jej wyglad sie jeszcze zmieni na lepsze.

Ale mozliwosci tego sprzetu prezentuja sie fantastycznie excl.gif
Killzone calkowicie mnie zaskoczyl, swietnie rowniez wypada prezentacja wody (filmik z kaczuszkami jest najlepszy smile.gif )
Polecam wam zobaczyc jak wyglada miasto z The Geteway na PS3 - po prostu jak film.
Teraz pozostaje tylko czekac az PS3 trafi do sklepow.
CheeseOfTheDay
QUOTE(CoRpsE @ 17 05 2005, 13:38)
Nie chce smęcic, ale te screeny (Getaway czy Killzone np) to troche pic. IMO to jest tak: "Daj no szybko najlepszych grafikow, rzuc im po milion $ w łape i niech zrobia super rendery do gier, przeciez nie mozemy byc gorsi od Microsoftu". Ja tam czekam na pierwsze gameplay'e. Pamietam jak wyszedl GC i X i ogladalem jakies niby screeny i to wygladalo niemal jak film i co mamy? Oczywiscie nic nie mam do obecnego poziomu grafiki, ale zawsze przesadzaja...
Co do wyglądu to X360 i PS3 wygladaja chuuuu.jowo IMO. Ale taka to teraz moda zeby nie bylo symetrycznie i prosto.

---------------------------
O kur.wa! Edit posta. Dopiero teraz obczailem filmik z Killing Day...
*

Gdyby KillZone to był render to by się bardziej postarali. Np. chmury to zwykłe teksturki na 2D modelu, nawet nie animowane. Nie widzę powodu dla którego nie miało by to lecieć na silniku gry. Ale wybuchy już to powalają. A z killing day nie mogę nic ściągnąć sad.gif
bebbop
Mike, roznica jest widoczna, ale nie wiemy jednej, bardzo waznej rzeczy. Jaka czesc mocy posiadaja obecne Dev Kity dostarczone przez Sony do producentow. W przypadku x`2, wszystkie dema i gry byly obrabiane przez 1 rdzen, a wiemy ze konsola MS posiada ich 3. Nie wiadomo jak to jest z Ps3. Moze te dema wykorzystywaly wiekszy zasob mocy niz te z X`a 2.

P.S. Ciekawe czy w nowym PES`ie trybuny beda sie skladac z ludzi wykonanych w pelnym 3D. Jak myslicie?
PiotrB
QUOTE(Guts @ 17 05 2005, 14:52)

Tak, ale to z są screeny z wizji programistów tej gry. Nie przedstawiają grafiki jaką będziemy mieć w GT5.
Co do samej konsoli Play Station 3. Jak dla mnie jest to mistrzostwo jeśli chodzi o wygląd konsoli. Nowy Dual Shock wygląda nieco dziwnie, ale napewno dobrze się na nim gra. Już niemogę się doczekać pogrania na tej konsoli.
Mike
QUOTE(bebbop @ 17 05 2005, 13:57)
Mike, roznica jest widoczna, ale nie wiemy jednej, bardzo waznej rzeczy. Jaka czesc mocy posiadaja obecne Dev Kity dostarczone przez Sony do producentow. W przypadku x`2, wszystkie dema i gry byly obrabiane przez 1 rdzen, a wiemy ze konsola MS posiada ich 3. Nie wiadomo jak to jest z Ps3. Moze te dema wykorzystywaly wiekszy zasob mocy niz te z X`a 2.

Ja nie mowie ze nie, ale skoro M$ szykuje sie do launchu konsoli praktycznie na dniach to powinien pokazac bardziej dopracowane tytuly. Przeciez gry pokazane na PS3 na pewno sa we wczesniejszym stadium prac, skoro sama konsola debiut bedzie miala niemal za rok - szpile robione "na szybko" a juz widac roznice.
bebbop
Heheheh no wlasnie demka moga lepiej wygladac na PS3 bo Sony moglo dac odrazu Dev Kity z przynajmniej polowa mocy konsoli,a MS dostarczyl zbyt zanizone Dev Kit`y i to byl wielki blad.
CheeseOfTheDay
QUOTE(bebbop @ 17 05 2005, 14:12)
Heheheh no wlasnie demka moga lepiej wygladac na PS3 bo Sony moglo dac odrazu Dev Kity z przynajmniej polowa mocy konsoli,a MS dostarczyl zbyt zanizone Dev Kit`y i to byl wielki blad.
*

A może to miało uśpić konkurencję. asthanos.gif ?
Dzwonek
Te obrazy z GT5 to dzielo twórców griafiki nie gry... A co do PS3 jest wspaniale tylko ten PAD... sad.gif
dante2003
A może PS3 jest 2 razy szybsze od X360?
Zobaczcie te porównanie:
http://gear.ign.com/articles/614/614837p1.html
-gmeru-
Dual Screen Output

O_o zastanawiałem sie po co są dwa wyściścia HDMI a teraz juz wiem;) ALe wypas napewno to jakoś wykorzystają tworcy gier:DDDDDDDDDDD. Ps. jakby ktos kupowal TV to niech pomysli dwa razy czy warto brac te plazmy z promocji 42 wink.gif)))) HDMI to one niemaja;) a to jest intrfrejs przyszlosci wiec warto na to zwrocic uwage przy kupnie plazm z promocji ktore technologicznie juz na starcie sa przestarzale.

FUCK 1080p masakra 1080 ale progresywnie.... huh to się nazywa nowoczesna technologia a miedzy filmem z przeplotem 1080 a progresywnie jest dosc znaczna roznica:D Wiec SONY pod wzgledem łącz i obrazu: BRAVOOOO
Sebas
QUOTE(bebbop @ 17 05 2005, 14:12)
*

Tak i te jak ty to określiłeś "zanizone" Dev Kit`y Microsoft dostarczył na kilka miesięcy przed premierą?! biggrin.gif
CheeseOfTheDay
Nie ma co marzyć o 512mb ramu, patrząc na ich przepustowość. I chyba dobrze ze wzgląd na cenę.
Roki
Na prezentacji PS3 pokazano FF XII - to ta gra wychodzi w koncu na PS2, czy na PS3 ?
shady
LUDZIE ŚWIĘCI.... jakto wyglada, czizis krajst, bede musiał mieć to cacuszko, zaraz ogladne wsystzkie filmy, iz dam relacje O_O.
Mike
QUOTE(dante2003 @ 17 05 2005, 14:18)
A może PS3 jest 2 razy szybsze od X360?
Zobaczcie te porównanie:
http://gear.ign.com/articles/614/614837p1.html
*

Fakt - technikalia pokazuja ze PS3 ma troche wiecej do powiedzenia w kwestii grafy, ale.. DOA2 na DC wcale nie wygladalo gorzej, niz port na duzo mocniejsze PS2 tongue.gif
Jakim
@roki

Pokazano je na konferencji Sony ale gra wyłazi normalnie na Ps2. Trailer prezentował filmiki renderoewane z gry i nic poza tym ;]
Mike
Unreal Engine 3.0 hula na PS3

QUOTE(Gamespot")
Epic shows off Unreal Engine 3 on the PlayStation 3. The power of one of the next-generation consoles was shown today as Sony and Epic Games showed off Unreal Engine 3 running in real-time on the PlayStation 3. GameSpot had the opportunity to see Unreal Engine 3.0 at this and last year's Game Developers Conference, and while undoubtedly gorgeous, one couldn't help but notice that the then-cutting edge PC hardware struggled to run it smoothly. The PlayStation 3 was the first time GameSpot editors have seen the graphics engine running in beautiful, smooth motion, and it's undeniably impressive. As a movie, it was a spectacular technological tour de force, and just to show that it wasn't a pre-rendered movie, Sweeney replayed the demo, then paused it and zoomed in and out, showing off various technological details. The engine was running in 720p on a high-definition screen, about the equivalent of a PC's resolution, giving everything a sharp look. The engine also had perfect lighting and shadowing, with shaders that are approximately 200 times more complex than in the previous console generation. What was most impressive is that the engine takes advantage of high dynamic range lighting, which allows for a very realistic simulation of real light and shadows. The engine also uses per-pixel lighting and shadowing, to capture the little details that, when taken together, are most impressive. It's no understatement to say that the industry has reached a new plateau in graphics, and we're looking at games that are on par with Hollywood movies.

ostatnie zdanie najlepsze tongue.gif
bebbop
- Liberty666 - A ktoz to wie coz tam MS wymyslilo odnosne X`a 2 i jakie ma zwiazane z nim plany. Na pewno MS latwo sie nie podda i nie odda rynku Sony bez walki.

- Dante2003 - Nie musisz mi pokazywac specyfikacji obu konsol, gdyz juz sie im przygladalem. Nadal twierdze, ze roznica w grafie miedzy obiema konsolami bedzie widoczna tylko w jakis malych szczegolikach. Obie konsole wspieraja HDTV, anty-aliasing to juz podstawa, kosmiczne rozdzialki, jakosc tekstur itp Wedlug mnie juz zbyt wiele nie da sie zrobic w grafie po ujrzeniu takiego KZ 2, ale na pewno zacznie rozwijac sie interakcja z otoczeniem , nieliniowosc itpiI raczej tylko tutaj mozna sie spodziewac jakiegos wiekszego rozbudowania w konsoli PS3.
Wieksza moc w PS3 przyda sie rowniez przy mozliwosci podlaczenia dwoch telewizorow, dzieki czemu bedziemy mogli ujrzec Kill Zone 2 na 2 telewizorach bez utraty jakosci. Z faktu, ze X 2 bedzie mozna podpiac tylko do jednego telewizora, powoduje ze znikome staje sie posiadanie przez niego az tak duzej mocy. Dzieki temu na pewno X 360 bedzie konkurowac cena z PS3.

-Sebol - Nie wiem ile czasu przed pokazem X`a 360 MS dostarczylo DEv Kit`y do developerow, ale faktem jest ze Dev`y byly mocno ograniczone i wykorzystywaly moc tylko jednego z trzech rdzeni. Nie sa to informacje wyssane z palca, gdyz mozna bylo przeczytac o tym w sieci.
Słoik
QUOTE(Roki @ 17 05 2005, 15:26)
Na prezentacji PS3 pokazano FF XII - to ta gra wychodzi w koncu na PS2, czy na PS3 ?
*

Ps2. Nie moge się doczekać premiery ;]

Bebbop, skąd posiadasz takie informacje? Mówiąc szczerze, wątpie, aby Microsoft tuż przed startem systemu, umyślnie ograniczał możliwości producentów gier.
TomisH
Ludzie - ale 256 ramu? Czy to nie będzie wąskie gardło konsoli-monstrum?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.