Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
Arox
Jeśli wyjdzie FF 7 zawierający dodatkowe wątki i wydarzenia jak np. wskrzeszenie Aeris (imo bez sensu) to będzie to właściwy FF7 jaki powienien wyjść w 1997. Wiemy przecież że parę rzeczy zostało wyciętych bo gra musiała wyjść na czas.
Ryo-San
a co do remaku FF VII to ja mimo wszystko wolabym poczekac jeszcze troche;] i dostac rimejk w grafie Advent Children..bo wlasnie o takim fajnalu marze..
Ficuś
co do scanow z PSM z tej francuskiej stronki killzone-"in reality,the footage came from the game engine running on a ps3 alpha kit,but was sped up from only 5 frames per second to 60 fps for the demo"

z 5 fps do 60fps.......ciekaw jestem czy ten RSX jest faktycznie tak mocarny zeby w ukonczonym killzone nie musieli zrezygnowac z takiej grafy zeby gra chodzila plynnie.....
Yap
Myślę, że po konsolach nowej generacji wręcz należy się spodziewać takiej grafy jak w tej ściemie z Killzone. Tak powinna wyglądać ta gra bez mrugnięcia okiem. Jeśli nie to jakiej rewolucji my się spodziewamy??? Gry na next geny powinny sprawiać, że nie będziemy mogli wierzyć w to co widzimy, kuna fak!!!
McDrive
QUOTE(Yap @ 25 06 2005, 22:55)
Gry na next geny powinny sprawiać, że nie będziemy mogli wierzyć w to co widzimy, kuna fak!!!
*

Jak narazie tak jest po tej prezentacji KZ jest tak jak mówisz.
lolo99
QUOTE(Ryo-San @ 25 06 2005, 20:44)
a co do remaku FF VII to ja mimo wszystko wolabym poczekac jeszcze troche;] i dostac rimejk w grafie Advent Children..bo wlasnie o takim fajnalu marze..
*

Jak siódemka sie sprawdzi to pewnie sEnix nie przepuści takiej szansy i w remake`u ósemki sie doczekasz tongue.gif
Arox
QUOTE(lolo99 @ 26 06 2005, 09:53)
*

Jak siódemka sie sprawdzi to pewnie sEnix nie przepuści takiej szansy i w remake`u ósemki sie doczekasz tongue.gif
*

Nnnnnniiiiiieeeeeeeeeeeee ohmy.gif
CheeseOfTheDay
Taaaaaaaaaaaaaak biggrin.gif

Tylko w dziewiątkę nie chciał bym zagrać.
kica
QUOTE(Arcadio @ 26 06 2005, 10:56)
QUOTE(lolo99 @ 26 06 2005, 09:53)
*

*

Nnnnnniiiiiieeeeeeeeeeeee ohmy.gif
*

A ja chętnie bo w "8" jakoś nie miałem okazji dłużej popykać tongue.gif

QUOTE(kuba1000)
Głupki ci którzy są na tym forum hehe.

Chciałbym zauważyć że ty także na tym forum jesteś więc powyższe, bardzo "mondre" zdanie tyczy się również i twej osoby laugh.gif
kica
ej no coś się zrypało i moja odp poszła dwukrotnie mad.gif BTW powinna być opcja kasowania własnych postów co by uniknąć takich nazwijmy to potknięć blink.gif
CheeseOfTheDay
QUOTE(kuba1000 @ 26 06 2005, 19:45)
Te forum jest głupie lepiej wpadnijcie na www.neo-plus.pl i tam jest fajne forum nie tak jak tu takie głupie aha jeszcze jedno Sparda,Macieg i Tumeg oszukują dawają sobie na różne tematy odpowiedzi np.Ouiz obrazkowy tam dawają pewnie mi nie wiezycie ze z kąd ja to wiem ja wiem dlatego ze Sparda,Macieg to jest jedna osoba i  jeszcze to jest mój brat a Tumeg jest jego kolegą.Bana dostane co tam i tak te forum jest głupie.
*

To wpadaj se na to "mądre" forum neo plusa a nas głupków z tego głupiego forum nie męcz więcej tym tematem dry.gif .
End of offtop.
kiseki
Ja się nie moge po prostu doczekać nowego Medal of Honor (ewentualnie inny tytuał ale realia II wojny światowej) i misje na plaży w Omaha! Dziesiątki (setki??) innych żołnierzy, a nie jak to sie dotychczas zdarzało góra 10-20, przedzierających sie przez plaże i ogień szwabów. To by było TO! MIÓÓÓÓD!!!!!!! biggrin.gif
Roki
Zobaczcie jak wyglada pad do PS3 wzgledem dloni:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,20883

Na fotkach wydawal sie olbrzymi, a tu okazuje sie niezwykle maly smile.gif
PiotrB
QUOTE(Roki @ 27 06 2005, 22:48)
Zobaczcie jak wyglada pad do PS3 wzgledem dloni:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,20883

Na fotkach wydawal sie olbrzymi, a tu okazuje sie niezwykle maly smile.gif
*

No faktycznie malutki biggrin.gif . Trochę mniejszy niż Dual Shock 2.
Yap
Ale tyci, rzeczywiście. Ale co tam...Byle był wygodny w obsłudze, hehe smile.gif
Dzwonek
Chyba ni zagram tym w GT5 bo bym się bal że zlame tego PADA biggrin.gif
White
Śliczny jest ten padzik. No słodki po prostu smile.gif
Dzwonek
QUOTE(White SeeD @ 28 06 2005, 09:19)
Śliczny jest ten padzik. No słodki po prostu smile.gif
*

Dla dziecka 5'letniego smile.gif Ale SONY i tak wprowadzi chyba poprawki. W serwisie WP.pl napisali, że PS3 wykorzystal jedynie 75% mocy na targach E3 biggrin.gif
kica
A mi się on zaczyna coraz bardziej podobać smile.gif Sprawia wrażenie niezwykle lekkiego i jak niektórzy napisali delikantnego. Choć akurat w to wątpie. Z tego zdjęcia wynika że analogowe manetki mają trochę mniejsze "łebki" a d-pad jest jakby bardziej ściśnięty. A czy jest za mały? Właśnie trzymam w łapie duala i porównuje z tym zdjęciem. Rękojeść jest zdecydowanie dłuższa więc chwycić będzie go łatwo. Nie podoba mi się natomiast za bardzo wysunięte "na północ" trójkąt i kółko.
szeni
Jesli taki design by pozostał, to dlonie musielibysmy trzymac nieco inaczej - bardziej przechylona do siebie (juz nie proste). Mnie natomiast ziębią male galki - mogliby zrobić większe.
Wogle mysle, ze tego pada sklelili na szybko, zeby miec co na E3 pokazac - i zeby sie ladnie komponowalo z konsolą i fajnie wygladalo na zdjeciach. Trzymajmy kciuki, zeby zmienili (choc to juz prawie pewne) jego wyglad.
kica
No to gdzie ja czytałem że tak jednak będzie ów pad wyglądał, a ewentualne zmiany będą jedynie kosmetyczne :|
szeni
QUOTE(kica @ 28 06 2005, 17:09)
No to gdzie ja czytałem że tak jednak będzie ów pad wyglądał, a ewentualne zmiany będą jedynie kosmetyczne :|
*

Na jakim zdjeciu (nie znalazlem go) byl pad wlasnie i tabliczka, ze to dopiero prototyp, wizja. Pewnie dodali ją, kiedy wiedzieli, ze nie trafili z tym pierwszym projektem biggrin.gif.
kica
Wiem, ale w jakimś zagranicznym serwisie był wywiad z jedną z szych chyba europejskiego odzdziału Sony, który powiedział że tak będzie on wyglądał confused.gif
Wiśnia San
Na jednej z "wypustek" np. na prawej mogli by zrobić ekran dodtykowy który by działał jak myszka. Takie rozwiązanie pomogło by w kilku tytułach.
bolo1lolo
dobra wiadomosc: PS3 za 399$ biggrin.gif

http://www.gamespot.com/news/2005/06/28/news_6128295.html
Memory
Strzelanie z Cella

http://newsroom.chip.pl/news_136622.html
McDrive
QUOTE(bolo1lolo @ 29 06 2005, 12:44)

Chciałbym aby tyle kosztował w polsce, ale znając to jaknasi przeliczają z zagranicznych na nasze to wyjdzie im 2500zł.
Yap
QUOTE(McDrive @ 30 06 2005, 09:35)
QUOTE(bolo1lolo @ 29 06 2005, 12:44)

Chciałbym aby tyle kosztował w polsce, ale znając to jaknasi przeliczają z zagranicznych na nasze to wyjdzie im 2500zł.
*

Jak znam życie i polskich przedstawicieli Sony to dowalą nam taką cenę, że sie skichamy w gacie. Przeliczać to oni umieją z ich na swoje.
dante2003
Yap: w Polsce ne będzie takiej ceny bo bez problemu można teraz sprowadzić dowolną ilość konsol z innych państw UE.
MichAelis
zgadza sie to nie te czasy, zreszta we wrzensiu premiera PSP i bedzie mozna porownac czy wystapi jakas roznica w cenie miedzy EU a PL.
Pomijajac fakt, ze jestem coraz dalej od kupna PS3...
wychodzi za pozno
wydaje mi sie ze bedzie kijowe w online
pewnie bedzie kosztowac wiecej niz X360.
Zreszta nie ma co gdybac, poczeka sie i zobaczy.
chojny
QUOTE(MichAelis @ 30 06 2005, 12:41)
zgadza sie to nie te czasy, zreszta we wrzensiu premiera PSP i bedzie mozna porownac czy wystapi jakas roznica w cenie miedzy EU a PL.

Teoretycznie jesteśmy w Unii - nie powinno być zmian w cenie... ale z drugiej strony obowiązują nas jeszcze polskie złotówki tak więc 'konwersja' waluty może tez mieć wpływ na cenę końcową dry.gif

Pomijajac fakt, ze jestem coraz dalej od kupna PS3...
wychodzi za pozno

Prędzej czy później... dla mnie to nie ma różnicy bo wiem że w dniu premiery i tak sobie konsolki nie kupię i tak /wysoka cena, egzemplaże wadliwe etc./ Dal mnie konsola może wyść rok później - waże by miała dobre gry... a tak pewnikiem będzie tongue.gif

pewnie bedzie kosztowac wiecej niz X360.

Chyba raczej na pewno sad.gif

Zreszta nie ma co gdybac, poczeka sie i zobaczy.
*

No więc o co chodzi jakby blink.gif smile.gif
YETI
C-news has polled 1000 Japanese Internet users regarding to the next generation consoles.

Which next generation console are you looking forward the most?

60% - PlayStation 3
8% - Revolution
2% - Xbox 360
30% - Not interested
Why do you choose PlayStation 3?

It is a successor of PlayStation 2
It will have more software
It is a Sony product
Realistic graphics
PS3 is the most powerful
PS3 has a lot of new technologies (Blue-ray, etc)
What do you most wanted to play on the new consoles?

80% - Well-known game series (Dragon Quest, Super Mario, etc)
60% - Original / completely new games
35% - Remakes of well-known titles or sequels
How much will you pay for the PlayStation 3?

20%: 15000 - 20000 yen
20%: 20000 - 25000 yen
20%: 25000 - 30000 yen
What game genres would you like to see on next generation consoles?

71.2% - Role Playing
52.8% - Simulation
47.9% - Action
41.1% - Adventure
23.4% - Shooting

PS. Sorry ale pomyliły mi sie tematy.
Paczek
Jezeli chodzi o pada to mi sie zdaje ze te galki to bede podobne do tej z PSP, a jezeli chodzi o designe calego padu jak i konsoli to mi sie podoba, ja mam duze rece to przynajmniej mi sie nie bedzie meczyc podczas grania na "bumerangu". Ja jestem za tym zeby nie zmieniali nowego pada PS3
CheeseOfTheDay
Może będziesz się męczył na tym padzie. Jest on mały, na zdjęciu wyglądało jakby był mniejszy od DS'a2. Więc dla dużych dłoni może być niewygodny :?
Wiśnia San
Zapewne pojawią się przejściówki do DS lub PS3 będzie miało takie same porty i DS będzie bez problemów działał, a czy bumernag/rogal będzie wygodny to przekonamy się za rok.
Yap
Może rogal będzie pozytywnie "jakiś tam", ale ja nie mogę się odzwyczaić od Dual Shock'a 2. Wszędzie (PS2, X-Box, PC) go używam i jeśli będzie to możliwe będę nim ciorał na PS3. Proste.
chojny
Wydaje mi się że nowy pad zaskoczy wszystkich - nim się obejżymy a niebędziemy już mogli wrócić do starych DS'ów... Sony dawało czasem zonki i to niezłe - racja, ale myślę że w kwesti designu i ergonomi nowego pada myślę że się nie pomylą - będzie on jeszcze wygodniejszy niż obecne pady Sony.
Zajcik
Też tak sądze. Sony, jako pierwsze wprowadziło takie pady, które ''wpasowują'' się w dłonie gracza. Oznacza to, że są mistrzami w kwestii kreowania nowej generacji kontrolerów. Myślę, że na nowych padach na pewno się nie zawiedziemy, bo wyglądają one na dużo wygodniejsze. Co prawda wygląd troche ''ssie'', ale najważniejsza jest wygoda.
Tokar
Teraz jak trzymam DS2, to rzeczywiście wydaje mi się, że dłuższe rączki to nie jest wcale zły pomysł rolleyes.gif
Wolny
Oblukajcie filmiki na IGN .. Gundam,Project Force (zabija),Genji,Lair,pochodzą one z konferencji PS Meeting 2005 ,jak ktoś będzie miał link do niej to proszę o podanie.
Great-iii
Taaa szczena opadla. Zeby chociaz ktorakolwiek z pokazanych tam gier byla dobra graficznie ale one wszystkie roz***dalaja. Za taka oprawe graficzna cena oryginalnej gry na prawde nie bedzie przesadzona blink.gif
YETI
ludzie podajcie jakiegos linka.

łokej mam juz
mikes
PS3- połączenie chlebaka z bumerangiem biggrin.gif
A tak seryjnie, to jak procesor będzie tak silny i będzie generował taką grafikę jak było na filikach. To ja zbieram kasę na HDTV i PS3 biggrin.gif
DSK
A ja bym chciał zniżkę 50% w wyposażeniu tongue.gif. Tyle mi wystarczy, nie wiem jeszcze jak to będzie, może kiedyś PS-trójka zagości w moim domostwie... sad.gif
Paczek
Playstation 3 coraz bliżej
(27-07-2005)

Najprawdopodobniej pierwsi szczęśliwcy zagrają na konsoli Sony już we wrześniu tego roku

Z wypowiedzi prezesa Sony Computer Entertainment wynika, że na tegorocznym Tokyo Game Show (16-18 września 2005) będzie już można zagrać na konsoli PlayStation 3. Być może wybrańcy, którzy znajdą się na branżowej imprezie, będą mieli okazję przekonać się, czy cały ten szum wokół następnej generacji konsol jest uzasadniony.

Ken Kutaragi stwierdził: "Mamy nadzieję wykorzystać Tokyo Game Show aby dać każdemu okazję do zobaczenia lub nawet doświadczenia na czym polega rozrywka następnej generacji".

Kutaragi ujawnił też szczegóły dotyczące aktualnie rozsyłanego do grup developerskich zestawów do tworzenia gier. Sony nie jest w chwili obecnej gotowa do masowej produkcji, więc dotychczas rozesłano ok. 450 sztuk urządzeń. W listopadzie najprawdopodobniej komercyjna machina ruszy, a produkcja zestawów deweloperskich ma wzrosnąć do 3 tysięcy sztuk miesięcznie.

Na podstawie: CD-Projekt

Info na stronie onet.pl
Milo
Witam po krótkiej przerwie zwiazanej z niemorznoscia sie zalogowania (ale juz jest ok).Jest już po PS Meeteng 2005 i pokazano wreszcie grywalne wersje chyba juz mam nadzieje że nikt nie ma wątpliwośći że PS3 pociagnie gierki z taka grafą jak pokazało to na E3 smile.gif
Wiśnia San
A co z premierami na kontynetach?? Zapewne Japończycy dostaną jako pierwsi, a kto później Europa czy Hamburgery?
Sarge
QUOTE(Wiśnia San @ 2 08 2005, 08:46)
A co z premierami na kontynetach?? Zapewne Japończycy dostaną  jako pierwsi, a kto później Europa czy Hamburgery?
*

Zawsze pierwsze było USA, teraz zapewne nie będzie inaczej...
Mermind
QUOTE(Milo @ 28 07 2005, 18:16)
Witam po krótkiej przerwie zwiazanej z niemorznoscia sie zalogowania (ale juz jest ok).Jest już po PS Meeteng 2005 i pokazano wreszcie grywalne wersje chyba juz mam nadzieje że nikt nie ma wątpliwośći że PS3 pociagnie gierki z taka grafą jak pokazało to na E3 smile.gif
*

lol a czym sie roznilo PS Meeting od konforencji E3? tu i tu nie bylo grywalnych wersji..poprostu gra sobie leciala na projektorze..to rzeczywiscie urywa wszystkie watpliwosci laugh.gif
Dla mnie czym co pokazuje ze Xbox360 i PS3 bedą mialy bosko wyglądajace gry..jest trailer RE5 i PGR3 - zarowno Capcom jak i Bizzare Creations nie sa sciemniaczami jak wielki maly czlowiek Ken..wiec nie widze problemu ze takie gry niedlugo beda na nowym Xie i nowym Pleyu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.