Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Memory
QUOTE(@-t M@iden @ 19 01 2006, 03:12) *

Post w stylu pana memorki a konkretniej w stylu tegoż posta : http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=26933&st=1580

Skoro moderatorzy nie karca kolegi to wnioskuje ze tak bogate merytorycznie posty sa dozwolone ohmy.gif

"Ken kucharz ; żenada sony big polecam laugh.gif "

Link = http://www.electrobeans.de/bilder/261005ps3.jpg

http://home.centurytel.net/mrsdeets/sonyforeman.jpg

http://images.amazon.com/images/P/B0001R05OI.01.LZZZZZZZ.jpg

dry.gif

EDIT

Alienator nie lzej ale ja takie zachowanie memory znosze na co dzien w dziale 360, wiec chcialem zwrocic NA NIE uwage. Rozumiesz ?
A do PS3 nic nie mam -_- Sam zalozylem topic o getawaj -_-

Ken nie jest żenada, żeby nie być głodnym. wink.gif

Ojciec Kutaragi. Zobacz. laugh.gif
http://img364.imageshack.us/img364/9131/ku...clone6io1xw.jpg
Henry
QUOTE(wujaszek_JJ @ 19 01 2006, 16:39) *

QUOTE(KILL @ 19 01 2006, 14:34) *

O JA (pipi)*%&$ to tak beda wygladac gry na PS3 ?? O_o , jak tak to kupie na starcie jak bedzie kosztowac nawet 3000 zl tongue.gif

O takiej grafice i poziomie detali myslalem wlasnie myslac next-gen. Mam nadzieje, ze dozyje tej chwili w wypadku ps3 i xb360.

Wyladowalo u mnie na tapecie biggrin.gif.
Memory
Cell dla wojska. icon_twisted.gif

http://www.next-gen.biz/index.php?option=c...d=2105&Itemid=2
szeni
O JA (pipi)*%&$ to tak beda wygladac gry na PS3 ?? O_o , jak tak to kupie na starcie jak bedzie kosztowac nawet 3000 zl tongue.gif
http://www.edharriss.com/xsi/5point0_image...robot_color.jpg

Deżawi - gdzieś to już widziałem. Chyba w jakiejś prezentacji pokazującej kolejne etapy renderingu, nie? Czy coś

A co do samej postaci - istny paradoks: piękny w swojej brzydocie. Coś jak zombiaki w RE na GC.
Wiśnia San
Ten typ był prezentowany podczas konferencji SONY, samo zdjęcie jest OK ale jak typ się ruszał i slinił to dopiero było coś na miare next-genów.
Diabeu
QUOTE(szeni @ 25 01 2006, 00:19) *

http://www.edharriss.com/xsi/5point0_image...robot_color.jpg

Deżawi - gdzieś to już widziałem. Chyba w jakiejś prezentacji pokazującej kolejne etapy renderingu, nie? Czy coś

ano, też mam deja-vu
Jakim
chyba pokazywano tę gebe podczas prezentacj AGEIA
TomisH
Bo to fota z prezentacji AGEIA? happy.gif
Memory
New information to the PlayStation3 03.02.06 - The American ' PlayStationMagazine '

(PSM) published into its newest Ausgae further details to the PlayStation3. The information comes from developers, that remained anonymous; in principle the PSM does not call names, and the statements were not offizell confirmed by Sony yet:

- are to be in the USA by far more plays for the PS3 in work, than originally accepted. - says a not more near well-known developer that it received the final development hardware of the PlayStation3 at the beginning of January 2006; the hardware is faster, than it expected it.

- the PlayStation3 is to possess functions one ' digitally video recorder ' (DVR). In addition there is to be a Download service in the kind of iTunes for High definition films and music. - the PlayStation3 is to exceed the Media center functions of the Xbox 360. All important video and audio formats can be streamen over a ' Home network '.

- a ' location Free' rendition over PSP is planned: Thus one is to be able to show video, photo, music, DVDs, uvm. from the ' Home network ' world-wide over the InterNet. - PSP is to be able to send data to the PlayStation3: So one could send a MEMORY stick with Urblaubsfotos of the DigiCam over PSP home to the PS3.

- beside regular firmware updates of the PSP there is to be similar updates perhaps also for PlayStation3.

- the Blu ray functionality of the PlayStation3 is more favorable than a normal Blu ray Player, because the Cell and RSX chip settle many things during the reading of the Discs.

- the PS3 is to appear in the autumn 2006 in the USA. When the on-line service of the PS3 will start, is unclear. Since however starting titles are equipped with ONLINE functions, the service should probably be ready for the sales start.

Emet
Słyszał ktoś coś ostatnio na temat NFS'a jakiegoś na PS3?? Bo EA w końcu przecież zanim jeszcze ujawniły się jakieś konkrety na temat gry zapowiedziało chyba NFS:MW też na PS3, ale ostatnio coś nic o tym nie słychać. A może tylko ja nie słyszę wink.gif ??
Henry
QUOTE(Emet @ 13 02 2006, 23:54) *

Słyszał ktoś coś ostatnio na temat NFS'a jakiegoś na PS3?? Bo EA w końcu przecież zanim jeszcze ujawniły się jakieś konkrety na temat gry zapowiedziało chyba NFS:MW też na PS3, ale ostatnio coś nic o tym nie słychać. A może tylko ja nie słyszę wink.gif ??

EA jedynie opublikowalo jako pierwsze screeny obrazujace ich wyobrazenie gier na next-geny, wygladalo niesamowicie.

EA + SONY stanowia niezly zespol, a dzieki wspolpracy tych firm podczas trwania nastepnej generacji konsol, przecietny konsument bez wachania kupi PS3.
EA powiedzialo, ze 50% ich wsparcia idzie do PS3, i ze pracuje glownie nad grami ekskluzywnymi dla tej maszynki, poza tym wszystkie multiplatformy sa robione w innych studiach dla PS3 i w innych dla reszty platform, wiec nie bedzie zanizania do dolu tak jak w przypadku obecnej generacji, i oceniajac po tym co pokazuje MoHA - EA pokaze nam nastepna generacje.

Przy okazji, wiele osob porownywalo GeoW do MGS4, prawdopodobnie nie widzieli oni trailera MGS4 w HDTV, w kazdym badz razie, oblookajcie ten screen:
http://img114.imageshack.us/img114/5707/0346bt.jpg

Zdziera kore mozgowa, wiedzac, ze kazdy wlos jest oddzielnym obiektem i jest napedzany silnikiem fizycznym - ta gra wviaz mnie zadziwia jesli chodzi o strone techniczna, GeoW, a nawet FN3 przy tym wymiekaja.
Mikes
screen jest przeciętny. wąsy są dziwne, a po prawej stronie twasy są "schodki"
nic mnie w tym screenie nie powala
Baraba
QUOTE(Mikes @ 21 02 2006, 13:56) *

powiem tak: albo to sarkazm albo upadłeś na głowe
Pavlis
Kurde oby to prawda była mellow.gif
Trzeba czekac i czekać i czekać ale czekać coraz mniej tongue.gif
Mikes
QUOTE(Mikes @ 21 02 2006, 13:56) *

powiem tak: albo to sarkazm albo upadłeś na głowe

a jak myślisz? wink.gif
Solidny (pan)
Screen wypas, ale w trailerze MGS4 jedyną atrakcją graficzną były modele postaci ze Snake'iem na czele. Tekstury otoczenia są rodem z current-genów mellow.gif
HIXX
bez obciachu mgs4 wyglada słabiej niż geow nie mam pojęcia o co tyle podniety zobacz sobie najnowsze gry na blaszaku z 7800 albo fight nigt na x360, i te gry już są a sciemy ze strony sony są smieszne , tak samo jak kiedys reklamowali bouncera na ps2 ktory byl do (pipi),pozatym jeszcz troche poczekaja z wydaniem ps3 i bedzie pozamiatane ja zawsze bylem fanem sony ale ile mam czekac i demka gier oglądać ,z czwego większosc to sciema albo renderki ale podobno jutro ma byc pokaz ps3 wiec zobaczymy hyh.gif
Henry
No wrzuc najlepszy ARTWORK z GeoW (bo na trailerze nic nie dorownuje temu co widzimy na screenach) i chetnie sie z ciebie posmieje.
Screeny z FN 3 rowniez mozesz wrzucic.
Przeczytales chociaz komentrarz pod screenem? Kazdy wlos to indywidualny model i jest napedzany silnikiem fizycznym, nie jest to czarna plama ktora umownie nazywamy wlosami, poza tym widac na twarzy pory, wyplywajacy z nich pot, i nie jest to nalozona mapka ale, jak widac na screenie, prawdziwie trojwymiarowa struktura.
Popza tym widac u Snake'a wszystkie zabki (w pelni 3D)i jezyk.
No i jest to zrzut z filmiku, wiec jakoscia troszke odbiega od screenow, poza tym zaden zrzut nie pokaze ci animacji ktora jest obliczana (postac "mysli" o tym w jaki sposob dosiegnac danego obiektu, a poznie szkielet poprzez silnik fizyczny wykonuje odpowiednie ruchy).

FN3 i GeoW sa jakies 2 ligi nizej.

Solid - a kurz, i modele czolgow i metal gear'ow?
Poza tym tekstury nie maja sie swiecic, beton jest w rzeczywistosci szary, w rzeczywistosci nie ma tak jaskrawych kolorow otoczenia jak w QIV czy PDZ.
Diabeu
Henry, łapiesz warn, poczytaj regulamin to dowiesz się za co
Terrago
Odbiegajac od tematu dyskusji powyzej...

Szef Nvidii wprawdzie ma gotowy chip graficzny RSX, moze w kazdej chwili go produkowac ale nie dostal od Sony jeszcze zamowienia!!!Wiec jak oni do cholery chca miec launch na wiosne???

Zrodlo
Henry
Nie pisze tam nic o tym, ze nie jest w produkcji.
Poza tym Royalties, to pieniadze ktore firma otrzymuje OD kazdej sprzedanej jednostki, nie wyprodukowanej.
I tak SONY dostaje kase za kazdy sprzeany film na UMD, a NVidia dostaje kase za kazdego sprzedanego XBox'a.
YETI
QUOTE(HIXX @ 22 02 2006, 00:40) *

bez obciachu mgs4 wyglada słabiej niż geow

No to polecam poczekac na prezentacje MGS na targach E3, gwarantuje ze gra bedzie wygladała znacznie lepiej (GoW pewnie tez)
Burth
Nie jestem zbyt na bierząco.

Kiedy premiera PS3 ? Kiedy będzie jakoś pokaz jak gierki wygladają itp, ?

Z góry thx
Dziobak_
Na oba pytania jest jedna odpowiedź - nie wiadomo. Sony się strasznie maskuje choć utrzymuje, że premiera będzie na wiosne( ale na 99,9% chodzi o Japonię)

PS. Z choinki się urwałeś? biggrin.gif
2razyjot
QUOTE(Dziobak_ @ 23 02 2006, 13:22) *

PS. Z choinki się urwałeś? biggrin.gif

No ja tez akurat nic nie wiem, nie ogladam zadnych filmikow ani screenow bo dla mnie strata czasu zeby sie spuszczac i slinic na cos, czego nie ma. ;]

Na dobra sprawe o nowym xboxie tez nic nie wiem, chociaz juz jest. I tak mnie nie stac na niego poki co wiec wole sobie glowki nie zaprzatac i zajechac obecna generacje, hyhyhyhy.
Dziobak_
Na dobra sprawe o nowym xboxie tez nic nie wiem, chociaz juz jest. I tak mnie nie stac na niego poki co wiec wole sobie glowki nie zaprzatac i zajechac obecna generacje, hyhyhyhy.

No i pozytywnie. Ja też przerzucam się na next-gena najwcześniej za rok. Z drugiej strony nie kumam, jak mając net i będąc graczem, nie grzebać po sieci szukając newsów itp.
2razyjot
QUOTE(Dziobak_ @ 23 02 2006, 13:48) *

Z drugiej strony nie kumam, jak mając net i będąc graczem, nie grzebać po sieci szukając newsów itp.

Jak bedziesz starszy i nie bedziesz mial czasu zeby sie po tylku podrapac to zobaczysz. smile.gif A na serio - zwyczajnie nie jest to moj konik, lubie gry ale naprawde dobre na sredniaki czasu zwyczajnie nie mam - a czy interesuja mnie gry na cos, na co mnie nie stac i zeby jeszcze sleczec, wertowac google i sciagac zajawki? E-e ...
Burth
Ja w x360 jestem zorientowany mniej wiecej, ale o ps3 nic nie wiadomo ani newsow zadnych nie ma a jak sa to tylko ploty. Mysle żeby sobie sprawić next gena tak po wakacjach i nie wiem czy x brac czy ps3.

Zastanawiam sie czy w ogóle brać bo ostatnio nie gram prawie w ogole, ale jak ogladam jakies skriny z next gena to ślinka cieknie smile.gif
Dziobak_
Powiem to co oczywiste- poczekaj, aż wyjdą wszystkie NG i wtedy zdecyduj. Aha, jeśli PS3 będzie w lato w Europie, to będzie dobrze
ako
QUOTE(Henry @ 21 02 2006, 12:29) *

Widzialem go juz dawno, ale dopiero teraz odkleilem galki oczne od monitora i moge cos napisac. A napisze tyle ze... kosi glowe kolo samej d**y smile.gif

Nie moge sie doczekac na oficjalne daty premiery PS3, Sony, cholera, powiedzcie cos w koncu biggrin.gif
HIXX
co wy z tym scrennshotem zobacz jakie zalosne tekstury ubrania i wogóle oprucz twarzy wszystko do (pipi) ja od ps3 wymagam czegos wiecej wiem ze to jeste jakas beta ale po co sie tym jarac
van_daal
QUOTE(Henry @ 22 02 2006, 15:09) *

No wrzuc najlepszy ARTWORK z GeoW (bo na trailerze nic nie dorownuje temu co widzimy na screenach) i chetnie sie z ciebie posmieje.
Przeczytales chociaz komentrarz pod screenem? Kazdy wlos to indywidualny model i jest napedzany silnikiem fizycznym, nie jest to czarna plama ktora umownie nazywamy wlosami, poza tym widac na twarzy pory, wyplywajacy z nich pot, i nie jest to nalozona mapka ale, jak widac na screenie, prawdziwie trojwymiarowa struktura.
No i jest to zrzut z filmiku, wiec jakoscia troszke odbiega od screenow, poza tym zaden zrzut nie pokaze ci animacji ktora jest obliczana (postac "mysli" o tym w jaki sposob dosiegnac danego obiektu, a poznie szkielet poprzez silnik fizyczny wykonuje odpowiednie ruchy).

Poza tym tekstury nie maja sie swiecic, beton jest w rzeczywistosci szary, w rzeczywistosci nie ma tak jaskrawych kolorow otoczenia jak w QIV czy PDZ.

No, troche kolege ponioslo. Widac jedynie teksture, bump mape, no i byc moze jeszcze specular mapa.
A pojedyncze wlosy, wszystkie liczone fizycznie, to wtedy cell nie zajmowalby sie gra, a tylko "fryzjerstwem"
(kilkadziesiat tysiecy wlosow na glowce, kilka milionow vertexow i jeszcze to wszystko przeliczyc, fizyka, kolizje, itp, ehe...).
I nastepnym razem przy ogladaniu trailera MGS 4 polecam zwrocic uwage na otocznie, ktore w zasadzie niczym nie zachwyca, tak naprawde jednie postacie sa nieco bardziej dopieszczone.

Niektorzy nie maja pojecia o technicznym aspekcie tworzenia grafiki i potem zalewaja fora nie wiadomo jakimi bajkami.

Bez przesady panowie, bez przesady. Sony bedzie dobra maszynka, ale cudow czynic nie bedzie.
YETI
QUOTE(van_daal @ 26 02 2006, 17:40) *

I nastepnym razem przy ogladaniu trailera MGS 4 polecam zwrocic uwage na otocznie, ktore w zasadzie niczym nie zachwyca, tak naprawde jednie postacie sa nieco bardziej dopieszczone.

Zgadzam sie, ale...ten tarailer hulał na czymś o wiele słabszym od PS3.
Jestem przekonany ze na 33 Hideo zaprezentuje znacznie lepiej wygladającego MGS (mowa o otoczeniu)
Solidny (pan)
QUOTE(YETI @ 26 02 2006, 16:20) *

Zgadzam sie, ale...ten tarailer hulał na czymś o wiele słabszym od PS3.
Jestem przekonany ze na 33 Hideo zaprezentuje znacznie lepiej wygladającego MGS (mowa o otoczeniu)

Otoczenie jeśli dokładnie sie przypatrzeć ma jednak uroki. Na końcu trailera widać całkiem niezły odblask podłogi biggrin.gif. Chciałbym dodać, że silnik MGS4 ma coś takiego jak ostrość zależna od odległości (nie wiem jak się nazywa ten efekt). Możliwe, że otoczenie było cały czas rozmyte, bo ostrość nastawiono tylko na pierwszy plan (Snake w tym wypadku). Mimo to nadal nie jestem nim zachwycony wink.gif. Jeszcze niech poprawią design to nikt się nie kapnie, że otoczenie ma tyle samo polygonów co w trailerze.
Emet
Ilość polygonów to raczej nie jest największy problem otoczenia. Moim zdanim są nim tekstury, które na dobrą sprawe nie przewyższają tych z MGS'a2 czy 3 (a jeśli nawet to nieznacznie).
Solidny (pan)
QUOTE(Emet @ 1 03 2006, 21:04) *

Ilość polygonów to raczej nie jest największy problem otoczenia. Moim zdanim są nim tekstury, które na dobrą sprawe nie przewyższają tych z MGS'a2 czy 3 (a jeśli nawet to nieznacznie).

Tej, wiesz co to design? wink.gif
Przecież piszę, że przy takiej samej ilości polygonów za jakiś czas otoczenie wyglądać będzie lepiej popracują nad tym i będzie tak ślicznie jak w poprzednich MGS'ach (czyli dobrze jak na daną konsolę).
Henry

QUOTE(Henry @ 22 02 2006, 15:09) *

No, troche kolege ponioslo. Widac jedynie teksture, bump mape, no i byc moze jeszcze specular mapa.
A pojedyncze wlosy, wszystkie liczone fizycznie, to wtedy cell nie zajmowalby sie gra, a tylko "fryzjerstwem"
(kilkadziesiat tysiecy wlosow na glowce, kilka milionow vertexow i jeszcze to wszystko przeliczyc, fizyka, kolizje, itp, ehe...).

Niektorzy nie maja pojecia o technicznym aspekcie tworzenia grafiki i potem zalewaja fora nie wiadomo jakimi bajkami.

Bez przesady panowie, bez przesady. Sony bedzie dobra maszynka, ale cudow czynic nie bedzie.

Np. ty nie masz o tym zadnego pojecia. Miliony vertexow na wlosy? Wiesz chociaz co to sa vertexy, czy tak tylko probujesz uzywac technicznych zagadniec zeby dobrze brzmiec?

Tutaj "maly" artykulik dla ludzi zadnych wiedzy: LINK

Wlosy zbudowane sa z 60 tysiecy punktow, i reaguja z otoczeniem dzieki silnikowi fizycznemu, co zreszta opisywane jest przez samego Hideo Kojima'e na prezentacji trailera.
A otoczenie jest niesamowite, wystarczy obejrzec trailer, co prawda sciany sie nie swieca jak psu jaja, a cegly nie wygladaja jak by byly z lusek, ale nie o to tutaj chodzi, bo ta gra ma wygladac rzeczywiscie, a nie plastikowo.
Poza tym tekstury wydaja sie byc niskiej rozdzielczosci ze wzgledu na DoF.

Zastanawiam sie, czy macie za wolne polaczenie z internetem, czy za wolne kompy zeby sciagnac trailer w HD - to wystarczy aby przestac wypisywac bzdury, polecam rowniez porownac go do trailera z GeoW w najwyzszej dostepnej rozdzielczosci - bo roznice na screenach nie sa az tak widoczne jak na trailerach.
Solidny (pan)
Mam trailer HD, ale otoczenie wciąż wydaje sie tylko dobre. Jak ma być realne, to niech chociaż będzie wyraźnie interaktywne. W jednej tylko scenie widać troche dymu i spadające kamienie. Tekstury otoczenia niby są ok, ale płaskie jak kartka. Gdzie mapping? Jak się przypatrywać to może i będzie, ale nie jest zbyt wyraźny. Jak pisałem wcześniej, jestem pewny że gra oczaruje jak wyjdzie.
Edyms
Trailer w HD ....... Mozecie zapodac linka do ściągnięcia. Chetnie zobacze to cudo.
KILL
narazie snake to kpina , jego zeby to jakies bitmapy 2D ;/ , badziewne to PS3 bedzie i napewno nie silniejsze niz M$ X360 , M$ wprowadzi hanhelda ktory bedzie wspolpracowac z XL i sony pozamiatany:(
Edyms
Ludzie gdzie tacy sie rodza jak KILL to ja nie wiem. Jak czytam takie wypowiedzi to czasami jestem za sterylizacja happy.gif
YETI
QUOTE(Edyms @ 4 03 2006, 11:33) *

Ludzie gdzie tacy sie rodza jak KILL to ja nie wiem. Jak czytam takie wypowiedzi to czasami jestem za sterylizacja happy.gif

Ostatnio dostałem od niego PW z pytaniem "gdzie mozna sciagnac Blacka"
laugh.gif lol
Baran
QUOTE(YETI @ 4 03 2006, 10:11) *

QUOTE(Edyms @ 4 03 2006, 11:33) *

Ostatnio dostałem od niego PW z pytaniem "gdzie mozna sciagnac Blacka"
laugh.gif lol

Sorry, ale nikt juz nie moze miec wlasnego zdania? Jakbyscie potraktowali to co napisal Kill jako metafore...
Btw: po takich tekstach jakie "wy" dajecie,to to forum staje sie forum dwoch gejów;)
CheeseOfTheDay
QUOTE(Henry @ 2 03 2006, 14:15) *

bla bla bla...Wiesz chociaż co to sa vertexy...cos tam cos tam... 60 tys... cos tam

Henry daj już spokój, pisałem to 3 miesiące temu w temacie MGS4, dla ciebie napisze to jeszcze raz, wierzchołki to nie włosy czy polygony. A ty od kilku tygodni ciągle o tym piszesz, że ten dziad będzie miał na łbie 60 tys włosów.
Masz tu cytat z forum N+. Nawet Czycha tym przekonałem, może i przekonam ciebie, choćby po to abyś przestał w kółko o tym pisać.
Sorry że was zasmucę, ale Sznejk nie będzie miał 60 tys. włosów na głowie . Nie będzie miał nawet połowy z tego, ani nawet 1/3 .
Nie wiem gdzie wy się doszukaliście wzmianki o 60 tys. włosów . Mówią o 60 tys. wierzchołków z których składa się fryzura dziada . A wierzchołek to tylko informacja o zerowej długości, szerokości, wysokości. Najprostszy polygon (trójkąt) składa się z trzech wierzchołków (tak jak w szkole na tablicy najpierw rysowaliście punkty A,B,C czyli takie niby wierzchołki, a potem je łączyliście w trójkąt), a trudno by 1 włos był trójkątem. Mógł by być dziesięcioma trójkątami, ale jednym? Bardzo źle by to wyglądało.

Powinieneś to zrozumieć, bo ty dobry z matematyki jesteś (temat DMC4 itp).

QUOTE(Edyms @ 4 03 2006, 08:10) *

Trailer w HD ....... Mozecie zapodac linka do ściągnięcia. Chetnie zobacze to cudo.

Powinien być na gametrailers.com
Emet
Ja polecałbym też kikizo.com. Tam jest dużo trailerów w HD. Niesty ten z MGS4 jest nieco skrócony (jest całość ale w słabszej jakości).
Edyms

Sorry, ale nikt juz nie moze miec wlasnego zdania? Jakbyscie potraktowali to co napisal Kill jako metafore...
Btw: po takich tekstach jakie "wy" dajecie,to to forum staje sie forum dwoch gejów;)

Jasne ze moze miec zdanie, tak jak i my. Natomiast nie widze powiazania tego tematu do gejow. Ciekawe masz przemyslenia.

A tak na serio to przepraszam KILLa jesli zle wyszlo z mojej strony.
van_daal
--> Henry: musze cie zmartwic, ale wiem o czym pisze, no a 60k punktow na cala fryzure to juz zupelnie inaczej brzmi
--> Solidny (pan): ostrosc zalezna od odleglosci - efekt ten to "depth of field", u nas nazywa sie to "glebia ostrosci", zwiazana jest z dlugoscia ogniskowej, szczegolow nie znam, ale kazdy dobry fotograf powinien to miec w malym palcu
-->Emet, Solidny (pan): fakt, tekstury to jeszcze nie to, miejmy nadzieje ze bedzie lepiej
--> Liberty666: dzieki za wyjasnienie, nie mam nic do dodania

Ja sie nie martwie, wiem czego oczekiwac i wiem, ze bedzie dobrze.
Pozostaje tylko czekac, ale to jest wlasnie w tym najgorsze icon_wink.gif
YETI

The Darkness gra od ludzi odpowiedzialnych za The Chronicles of Riddick (X-Box)

Pierwszy scany (niestety bardzo słabej jakości)

Za jakis czas mozna sie spodziewac znacznie lepsszych scanów nie tylko z The Darkness.
W gazecie ma się znaleźć now finfo (scany?) z MOH:Airborn, God of War2 i Stranglehold.
Magazyn trafia do sprzedazy 14 marca.
smile.gif

http://www.starbreeze.com/darkness.jsp
Mermind
QUOTE(YETI @ 5 03 2006, 10:58) *

The Darkness ma ukazac się tylko na PS3.

mozesz mi powiedziec skad masz takie dane?? moze z owego Playstation Magaziane hahaha.gif
to gra Multi-Platformowa - chociaz na chwile obecna zapowiedziane sa wersje tylko na X360 i PS3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.