Sory pomyliłem tematy.
Tak w własnie w PlayStation Magazyn było tak napisane, ale wszytko juz jest jasne (oficialna strona gry)
QUOTE(Edyms @ 4 03 2006, 15:54)

Sorry, ale nikt juz nie moze miec wlasnego zdania? Jakbyscie potraktowali to co napisal Kill jako metafore...
Btw: po takich tekstach jakie "wy" dajecie,to to forum staje sie forum dwoch gejów;)
Jasne ze moze miec zdanie, tak jak i my. Natomiast nie widze powiazania tego tematu do gejow. Ciekawe masz przemyslenia.
A tak na serio to przepraszam KILLa jesli zle wyszlo z mojej strony.
Widzisz ja nawiazalem do gejow, bo najezdzaliscie z Yettim na Killa we dwoje(para;)... To, ze "nie lubie", to juz jest zupelnie inna sprawa... Btw: piszesz, ze kazdy moze miec wlasne przemyslenia, a jednak nie potrafiles zaakceptowac wypowiedzi Killa(szydziles)... Troche sie gubisz... Dla mnie w tym momencie jestes jak wysypana ziemia z doniczki... Zaliczyles glebe;)
QUOTE(Liberty666 @ 4 03 2006, 14:30)

QUOTE(Henry @ 2 03 2006, 14:15)

bla bla bla...Wiesz chociaż co to sa vertexy...cos tam cos tam... 60 tys... cos tam
Henry daj już spokój, pisałem to 3 miesiące temu w temacie MGS4, dla ciebie napisze to jeszcze raz, wierzchołki to nie włosy czy polygony. A ty od kilku tygodni ciągle o tym piszesz, że ten dziad będzie miał na łbie 60 tys włosów.
Masz tu cytat z forum N+. Nawet Czycha tym przekonałem, może i przekonam ciebie, choćby po to abyś przestał w kółko o tym pisać.
Sorry że was zasmucę, ale Sznejk nie będzie miał 60 tys. włosów na głowie . Nie będzie miał nawet połowy z tego, ani nawet 1/3 .
Nie wiem gdzie wy się doszukaliście wzmianki o 60 tys. włosów . Mówią o 60 tys. wierzchołków z których składa się fryzura dziada . A wierzchołek to tylko informacja o zerowej długości, szerokości, wysokości. Najprostszy polygon (trójkąt) składa się z trzech wierzchołków (tak jak w szkole na tablicy najpierw rysowaliście punkty A,B,C czyli takie niby wierzchołki, a potem je łączyliście w trójkąt), a trudno by 1 włos był trójkątem. Mógł by być dziesięcioma trójkątami, ale jednym? Bardzo źle by to wyglądało.
Powinieneś to zrozumieć, bo ty dobry z matematyki jesteś (temat DMC4 itp).
Polygony nie musza byc trojkatami, to tak dla wzmianki

.
A napisalem 60 tysiecy punktow, a nie wlosow (jesli tak napisalem to sorry), ale nalezy wspomniec, ze 60 tys punktow moze tworzyc 60 tysiecy polygonow polygonow (1 punkt moze byc wierzcholkiem kilku trojkatow).
Wiec Snake nie bedzie mial 60 tysiecy wlosow (chyba), ale bedzie ich mial zdecydowanie wiecej niz dotad widzielismy w jakiejkolwiek innej grze (moze ktos niedlugo zapowie symulator Yeti na nastepna generacje to przebije dziada), jest ich duzo i sa napedzane silnikiem fizycznym, co sprawia ze jest to najlepiej wygladajaca obecnie gra (lub raczej demo), a konkurowac z nia moga jedynie Genji 2, Ni-OH oraz Killzone 2 (ktorego pochodzenie jest niepewne). Nawet w niesamowicie wygladajacych Fight Night 3, GeoW, BiA3 i MOHA nie pokazali jeszcze czegos takiego.
Ale macie problemy...ile Snake bedzie miał włosów na głowie. Macie nasrane i tyle.
Henry wydaje mi się, że władasz tutaj nieźle jakimiś textami o ktorych nawet nie masz pojęcia a starasz się być bardzo cwany ale cóż...pozyjemy zobaczymy ;]
Bret Hart
9 03 2006, 08:07
wie ktoś kiedy ma być premiera PS3 w Europie ?? (nie chce mi sie szukać odpowiedzi na 101 stronach)
lol
A zna ktos date premiery na jakimkolwiek kontynencie? Nie.
Co chwila przesuwana premiera,straszenie wysoką ceną,moc podobno nieznacznie przewyższająca x360-wiecie co?Chyba oleje SONY tak jak oni olewają nas!
Co chwile przesuwana premiera? Moze to roziwniesz, bo do tej pory bylo wiadomo, ze na wiosne i raczej nikt nie zmienial zadnego terminu az do niedawna, ale to jest pierwszy raz. Pewnie po prostu Ty masz jakies znacznie lepsze zrodla...
Sony raczej nie straszy cena, bo jaki by w tyl byl sens? Nie sadze ze analitycy z Sony wymyslili plan ala:
- Ej powiedzmy, ze PS3 bedzie kosztowalo $1000, wtedy wiekszosc kupi X360, a my stracimymi miliardy yeno, posady, limuzyny i jesli gracze nas nie podpala zywcem, to moze chociaz zesla nas na sybir.
- Swietny pomysl.
To strasza analitycy, ktory z niektorych przypadkach nawet nie siedza do konca w branzy, wiec mozna to traktowac z przymruzeniem oka.
A, ze sony olewa graczy to inna sprawa, bo od czasow TGS`u nic nowego nie powiedzieli, nie pokazali.
wortigern
9 03 2006, 17:44
ze sony olewa graczy to inna sprawa, bo od czasow TGS`u nic nowego nie powiedzieli, nie pokazali.
prawda, robia tak pewnie dlatego ze poprostu (na 90%) nie maja nic nowego do pokazania albo (na 10%) chca zrobic jakas wieksza konferencje/pokaz troche pozniej i ostro dowalic.
IMO taka druga opcja moglaby byc lepsza, bo taka bomba w postaci pokazu super (graficznie) gier i jakiegos odpowiednika xbox live! pewnie niezleby namąciła w glowach.
spokojne spokojnie.. na GDC zostało już oficjalnie zapowiedziane że powiedza wszystko co byśmy chcieli wiedzieć odnośnie tej maszyny, więc pozostaje poczekac te kilka- kilkanaście dni i wkońcu przekonamy się co kryje się pod tymi 3 znienawidzonymi przez niektórych znakami: PS3
QUOTE(Hela @ 9 03 2006, 15:24)

Co chwile przesuwana premiera? Moze to roziwniesz, bo do tej pory bylo wiadomo, ze na wiosne i raczej nikt nie zmienial zadnego terminu az do niedawna, ale to jest pierwszy raz. Pewnie po prostu Ty masz jakies znacznie lepsze zrodla...
Sony raczej nie straszy cena, bo jaki by w tyl byl sens? Nie sadze ze analitycy z Sony wymyslili plan ala:
- Ej powiedzmy, ze PS3 bedzie kosztowalo $1000, wtedy wiekszosc kupi X360, a my stracimymi miliardy yeno, posady, limuzyny i jesli gracze nas nie podpala zywcem, to moze chociaz zesla nas na sybir.
- Swietny pomysl.
To strasza analitycy, ktory z niektorych przypadkach nawet nie siedza do konca w branzy, wiec mozna to traktowac z przymruzeniem oka.
A, ze sony olewa graczy to inna sprawa, bo od czasow TGS`u nic nowego nie powiedzieli, nie pokazali.
straszą analitycy?A czy to nie Kutaragi powiedział że ps3 nie może być tanie?
co do terminów,najpierw gwiazdka 2005,następnie wiosna 2006,teraz jesień 2006 -dotyczy jap.Weżmy poprawkę na" resztę świata" to...ech.A te moje żródła to pisma branżowe i IGN,czyli raczej ogólnodostępne
z tego co wiem to "teraz" jest lato 2006.. ale oficjalna data premiery ma byc podana na GDC
Mendrek
13 03 2006, 12:40
Cierpliowsc poplaca

Mozecie kupic mid-gena, a potem patrzec z wywieszonym jezorem na next-gena. Mimo ze rosna oczekiwania, to czas moim zdaniem i tak dziala na korzysc Sony. Przeciez zoorganizowanie kampanii reklamowej, przygotowanie do dobrego startu, synchronizacja startu z dobrymi launch tytulami... Im mniej Sony mowi, tym lepiej wychodzi - nie wiadomo co nas czeka. Nie wiemy czego sie spodziewac, a jesli gry wykorzystaja potencjal jaki kryje sie pod PS 3, to sadze ze bedzie to dla nas mila niespodzianka. Zupelnie innego wymiaru, niz start X360... jesli mozna takowy zaskoczeniem nazwac, bo to co beda prezentowac gry mniej wiecej widzielismy na dlugo przed startem... i moze przez to nie docenilismy ich, wszak powiedzmy sobie szczerze: X360 nie zachwycil jak poprzednik, wlasciwie to malo zachwycil wogole. Stoi jednak za nim cena, czasami sobie mysle ze jesli Sony jeszcze troche pozwleka to bede zalowal ze nie kupilem X360, bo wowczas miedzy czasem startu nowego Xboxa, a premiera PS 3 minielo wystarczajaco duzo czasu ze uzbieralbym sobie na te dwie konsole. A moze poczekac na Revolution? Nikt w nie nie wierzy, a Nintendo to firma z lbem na karku. Zawsze miala pecha, ale ilez mozna?
Zastanawia mnie ilu tak naprawde ludzi kupilo X360 z sentymentu do Xboxa? Z jakiegos takiego przekonania, ze kolejna konsola bedzie rownie zaskoczeniem? Czy nie warto bylo poczekac az wyjda wszystkie konsole? Kupowanie X360 to nadal troche dzialanie w ciemno. Z reguly kolejne konsole wydane w nastepnych latach sa lepsze, podobnie jak z PC-tami. Sony bronilo sie dzielnie, majac naprawde spory potencjal w bebechach, ale co tu duzo mowic - najwieksza zaleta byla biblioteka gier. I co by nie mowic, Sony wciaz duza biblioteke posiada - mysle ze przez kolejne lata sie to nie zmieni. Ktoz nie zapragnie pograc w kontynuacje ICO (SoC 3?), kolejnego Tekkena, Soul Calibura, Final Fantasy, Metal Gear Solid czy God od War? Czy namietna gra w pare gier na XbL! moze sie rownac z dluga lista gier na Ps 3? A jesli Sony dopracuje swoje online, ktore nawet w 3/4 dorowna XbL! to mysle ze moze to byc spora czapa dla konsoli Billa. Mogl poczekac, dopracowac... wolal isc na pierwszy ogien... a ten lubi spalac.
Fajnie, ale nie zapominaj o ludziach, którzy np zaczęli swoją przygodę z grami od pierwszego Xboxa, czują sentyment do Forzy, Dead or Alive i Conkera zamiast do Gran Turismo, Tekkena i Crasha, i chętnie zagraliby w kontynuacje swoich ulubionych gier.
A jeśli chodzi o przyszłość X360 - o to nie ma się co martwić, już Gates ze swoimi milionami zapewni Graczom solidny line-up tytułów (czuję się, jakbym kogoś cytował).
Mendrek -> To mnie naprawdę rozbawiło - "Czy namietna gra w pare gier na XbL! moze sie rownac z dluga lista gier na Ps 3? ". Ale nie mam zamiaru wdawać sie w glupie dyskusje, po prostu nie zgadzam sie z toba w kwesti jakoby nowy xbox mial do zaoferowania jedynie "pare gier na xbox live".
Cala magia PS3 polega na tym, ze praktycznie nic konkretnego nie zostalo jeszcze pokazane. Wiecej dowiemy sie byc moze juz w maju, a jak nie to pewniakiem w listopadzie, gdy odbedzie sie swiatowa premiera. Oby PS3 MOCNO pozamiatalo.
kulakila
16 03 2006, 04:35
MENDREK: Ach Mendrek, znalazłbyś w SOBIE trochę poszanowania dla SWOJEGO ukochanego ( jak mniemam ) hobby ... i nie uwłaczałbyś SOBIE SAMEMU, skazując SIEBIE SAMEGO na fanboyowskie opinie dotyczące nie lubianego ( nie posiadanego? ) sprzętu! Przecież konkretyzując, metaforycznie mozna by Cię nazwać rasistą! - "nie lubię czarnuchów bo ja jestem biały a czarni są be". Eh pewnie ci się ciężko żyje spoglądając na wszystko dookoła z pogardą godną politowania? Czy czytając ten post nie wzbiera ona w TOBIE rozrastając sie do niebotycznych rozmiarów, powodując ucisk w membranie? Myślę, że tak właśnie jest. A wydaje mi się, że wystarczyłoby wziąść się za rekę i zaprowadzić do tego pokoju sprzed lat, gdzie MAŁY KAJTEK jarał sie każdym szpilem, spędzając przy nim kazdą wolną chwilę, kochając to co robi! Nie tworząc w swojej głowie żadnych konfliktów egzystencjonalnych! <Nie rozkminiajmy tylko tematu czy jako dzieciak ma się więcej czasu na swoje hobby i czystszy umysł, bardziej chłonny na wszelkiego rodzaju bodźce - to wszystko zależy od TWOJEGO podejścia do postrzegania rzeczywistości!> Może wtedy, z innego kąta dojrzałbyś nieco większy horyzont rozpościerający się przed TOBĄ. Może wtedy, dałbyś upust SWOIM niepochamowanym emocjom i niespełnionym ambicjom. Ale tak jak morze jest szerokie, tak małe jest prawdopodobieństwo, że jednak zajrzysz w głąb SIEBIE i ujrzysz, jesli tylko zechcesz w przeciwnym SOBIE obozie Microsoftu najlepszą egzystującą, grywalną grafikę, najmiodniejszą fizykę i najbardziej skoplikowaną sztuczną inteligencję, ciesząc się przy tym niezmiernie z wywalonym na wierzch jęzorem z tego, że doświadczasz kolejnych niesamowitych przeżyć, których dostarcza Ci TWOJE kochane, wybrane ( a może pozostałe z braku innych opcji? ) hobby!MENDREK
Także konkludując pragnę Ci przekazać, że w całych tych TWOICH dywagacjach, czekając na cud z bajki, możesz pewnego dnia nie zauważyć, że Ci życie przemknęło przez palce a Ty nawet się nie zorientowałeś jak to co najlepsze omija Cię szerokim łukiem, na TWOJE i tylko TWOJE życzenie!
Zwracając się do Ciebie raz jeszcze, dając w swoim ulubionym stylu przykład innym, weź najpierw poprawkę na SIEBIE SAMEGO SZERYFIE!!!

[...]...csss...[...]

Mendrek
16 03 2006, 13:34
QUOTE(kulakila @ 16 03 2006, 04:35)

bla bla bla
(...) że jednak zajrzysz w głąb SIEBIE i ujrzysz, jesli tylko zechcesz w przeciwnym SOBIE obozie Microsoftu najlepszą egzystującą, grywalną grafikę, najmiodniejszą fizykę i najbardziej skoplikowaną sztuczną inteligencję, ciesząc się przy tym niezmiernie z wywalonym na wierzch jęzorem z tego, że doświadczasz kolejnych niesamowitych przeżyć, (...)
bla bla bla
Czesc fanboyu
Ps. Nie jaraj tyle
T-bone - kazdy ma swoje zdanie, szanuje Twoje i wyrazam wlasne

Dla mnie Playstation trafia w moje gusta, i to chyba glownie ze jest bardzo duzo gier z ktorych moge wybierac te dla mnie

A jak dojdzie dobry Online w PS 3, i bedzie mialo ono taka biblioteke takich gier jak PS 2, to nie bede mial watpliwosci ktora konsola jest lepsza i ktora bardziej zasluguje na miano next-gena
Szeni - masz sporo racji, choc chyba wieksza biblioteke hitow
sequelowych bedzie miala PS 3 (powiekszylem zeby zaznaczyc o co mi chodzi).
Pablo_el
17 03 2006, 00:45
Moim zdaniem prawdziwym next genem to jest PSP (rewolucja na rynku handheldow)
X360 jest udany, ma dobre gry ale next to on nie jest. Dobre PC (Crossfire i Quad SLI sie klania) zmiata go z powierzchni ziemi. Jeszcze rok temu myslalem ze moze cos z niego bedzie (wiadomo uklad ATi itp) ale troche czasu uplynelo i moje zdanie sie zmienia. Uklady graficzne ati mocno stracily w moich oczach na rzecz NV ktore ostro sie wzielo do roboty(jakosc obrazu, 24 potoki ze nie wspomne o znacznie wczesniejszej premierze ukladow). Wniosek nasowa sie sam - RSX bedzie znacznie szybszy od chipa w X360. Pytanie tylko jak bardzo - jezeli to bedzie roznica na miare PS2 vs DC wszyscy wiemy co moze sie stac. Natomiast jezel bedziemy miec relacje PS2 vs Xbox roznice sprzetowe nie beda mialy wiekszego znaczenia
Nie biore wogule pod uwage jednostek centralnych bo analiza rynku pc wskazuje ze nie wplywaja one w znaczacy sposob na jakosc grafiki - ich moc jest przeznaczona na zapewnienie przepustowosci chipowi graficznemu. Mozliwe ze Cell to zmieni ale narazie wkladam to miedzy bajki.
Druga sprawa to podejscie do tego czym ma byc konsola - X360 stanowi ewolucje rewolucyjnego Xboxa. PS3 ma postawic poprzeczke znacznie wyzej - skok miedzy Xboxem a PS3 ma byc znacznie wiekszy i nie ograniczyc sie tylko do spraw czysto sprzetowych (Eye Toy! Ageia!)
Warto tu odnotowac BRAK sukcesu w KKW i duzy popyt wsrod niggerow - moze te konsolki maja zupelnie inne grupy odbiorcow?
Nie bic i nie wyzywac mnie od fanbojow - lubie xa i ps2 za gry a nie to czy jedno jest czarne a drugie zielone
Mendrek
17 03 2006, 07:46
No wlasnie, tu chodzi przeciez tez o przeszkok miedzy poprzednia konsola, a terazniejsza. Czy Xbox 360 mozna traktowac jako nowa konsole, czy jako "sequela" Xboxa? PS 3 zgodnie z zapowiedziami i suchymi kalkulacjami wychodzi ze wiecej zaoferuje wobec Ps 2, niz 360 wobec poprzednika. I juz tu nie chodzi o roznice przeskokow czasowych. Wierze ze jak kupie PS 3, to bede mial dwie odrozne konsole... a wlasciwie to trzy... (PSX, PS 2 i PS 3), ktora kazda bedzie mozna nazwac osobna generacja.
Jesli chodzi o strategie ,czarnula nas nie rozpieszczala.Na palcach jednej reki moznaby je wszystkie policzyc.Dlatego mam nadzieje,ze "chlebak "nie powtorzy tej sytuacji.
QUOTE(Mendrek @ 17 03 2006, 07:46)

No wlasnie, tu chodzi przeciez tez o przeszkok miedzy poprzednia konsola, a terazniejsza. Czy Xbox 360 mozna traktowac jako nowa konsole, czy jako "sequela" Xboxa? PS 3 zgodnie z zapowiedziami i suchymi kalkulacjami wychodzi ze wiecej zaoferuje wobec Ps 2, niz 360 wobec poprzednika. I juz tu nie chodzi o roznice przeskokow czasowych. Wierze ze jak kupie PS 3, to bede mial dwie odrozne konsole... a wlasciwie to trzy... (PSX, PS 2 i PS 3), ktora kazda bedzie mozna nazwac osobna generacja.
PS2 oprócz odtwarzania filmow DVD nie oferowala nic nowego w stosunku do PS.
QUOTE(T-Bone @ 17 03 2006, 19:39)

Sledzac Twoj tok myslowy, moge twierdzic ze:
X nie oferowal nic nowego w stosunku do PS2 poza XBox Live!
X360 nie oferuje ZUPELNIE nic nowego w stosunku do X'a.
PS3 nie zaoferuje nic nowego w stosunku do PS2 poza odtwarzaniem filmow Blu-Ray.
Czy tak?
Pablo_el
19 03 2006, 17:51
QUOTE(ako @ 19 03 2006, 06:49)

X zaoferowal duzo wiecej niz tylko Xbox live - dysk twardy, duza moc obliczeniowa, mozliwosc instalowania programow na konsoli...
QUOTE(Pablo_el @ 19 03 2006, 19:51)

QUOTE(ako @ 19 03 2006, 06:49)

X zaoferowal duzo wiecej niz tylko Xbox live - dysk twardy, duza moc obliczeniowa, mozliwosc instalowania programow na konsoli...
Ja to wiem

Zauwaz na jaki post odpowiadalem i w jakim kontekscie. Nie pisalem tego serio

Aby zakonczyc temat i aby nie bylo niedomowien, to PS2 w stosunku do PS oferowala oprocz odtwarzacza DVD rowniez wieksza moc obliczeniowa, lepsze audio i video, mimo tego ze nie miala zaplecza sieciowego i HD to jednak powiedzenie ze to "PS z DVD" to przesada. Nalezy tez zauwazyc ze konsola do HD/sieci byla z zalozenia przystosowana, a ze nie bylo w standardzie... hmm, blad analitykow Sony?
QUOTE(ako @ 19 03 2006, 12:49)

QUOTE(T-Bone @ 17 03 2006, 19:39)

Sledzac Twoj tok myslowy, moge twierdzic ze:
X360 nie oferuje ZUPELNIE nic nowego w stosunku do X'a.
PS3 nie zaoferuje nic nowego w stosunku do PS2 poza odtwarzaniem filmow Blu-Ray.
Czy tak?
X oferowal w odroznieniu od PS2 przede wszystkim POTĘŻNĄ i calkowicie nowatorską usluge sieciowa XBOX Live! (gdyby nie MS do tej pory do PS2 nie wypusciliby sieciowki - zapewniam) oraz dysk twardy i wiazace sie z tym korzysci (brak debilnych memorek na ktorych i tak zawsze brakuje miejsca, mozliwosc wrzucenia muzyki i odtwarzania jej w grach), nie mozna tez nie wspomniec o 4 portach padow czy siecowce wbudowanej na stale.
xbox 360 oferuje w stosunki do ixa obsluge WYSOKIEJ rozdzielczosci, co jest krokiem milowym na przod (kto widzia, ten wie o czym mowa) a tak poza tym to rozbudowuje/ulepsza pomyslywykorzystane u poprzednika. Bezprzewodowy pad, wspolpraca z media center, dysk twardy, nowe funkcje live (arcade, demka), bezprzewodowa karta sieciowa, wymienne przednie panele i pewnie cos tam by sie jeszcze znalazlo.
PS3 zaoferuje wiele wiecej niz PS2, a na pewno (jezeli wierzac zapowiedziom) bedzie bardziej rewolucyjne niz ps2 w stosunku do psx. Na pewno wysoka rozdzielczosc, nowy format danych, nowy czytnik, dysk twardy, usluga sieciowa i tak dalej.
QUOTE(T-Bone @ 22 03 2006, 00:05)

xbox 360 oferuje w stosunki do ixa obsluge WYSOKIEJ rozdzielczosci, co jest krokiem milowym na przod (kto widzia, ten wie o czym mowa)
Absolutna racja. Niedawno bylem w sklepie, gdzie ustawione byly dwa TV obok siebie, z odpalona gra DoA4 na Xbox360. Jeden odbiornik, to byl standardowy telewizor, drugi LCD (720p). Roznica w w jakosci byla powalajaca. Na pierwszy grafa wygladala tak jak DoA na pierwszego Xkloca, a na drugim, obraz ostry jak zyleta, ze wszytskimi graficznymi detalami (zyly na umiesnionych rekach fighterowo, mimika twarzy itp.) pokazywal czastke powera jaka posiada konsola Microsoft'u... Niestety, LCD lub plazama, to zakup konieczny, aby w pelni moc sie rokoszowac tym co zaoferuja nam gry nowej generacji.
WIDEO Z LAIR, GATEWAY i RATCHET & CLANK, HEAVENLY SWORD i CAR DEMO
http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=2AK7XUQ...8Y0FHS3Q62NG889 Właśnie jestem po tych filmikach.
Mimo ze jakos słabiutka pokusze sie o ocene

WarHawk - prezentuje sie ładnie, woda i niebo chyba jedne z lepszych jakie widziałem w grach. Wiecej nie mozna napisac, akcja jest przyspieszona no i jakos słaba. Dobra widomosc to taka ze na E3 bedzie mozna pograc w ten tytuł i na bank nie zabraknie bardzo dobrej jakosci filmików

The Gateway - kolejny raz mało widac, ale smialo mozna stwierdzic ze na jakims LCD to bedzie wygladało bosko.
Heavenly Sword - tu jestem rozczarowany bo pokazali tylko silnik fizyczny, chyba kilka tysiecy przeciwników ktorzy sa pienkie rozrzucani po mapie

Car demo - swietnie to wyglada, wszystko pieknie odpada i w ogole jest miło

(wyobrazacie sobie np. nowe The Gateway z mozliwosci takiej demolki!!)
Lair - cos pieknego 0_O, chyba najladniejsza gra zaprazentowana na GDC zaraz obok...
Ratchet & Clank - pisałem ze screeny nie zrobiły na mnie wrazenia, co innego zrobił tej marnej jakosci filmik powiem tyle...0______O
OsciBosci
31 03 2006, 22:47
Yeti zapodaj jeszcze raz ten filmik jezeli go zostawiles na dysku bo sie juz wyczerpal...
QUOTE(killer-san @ 31 03 2006, 23:47)

Yeti zapodaj jeszcze raz ten filmik jezeli go zostawiles na dysku bo sie juz wyczerpal...
http://www.youtube.com/profile?user=chrismt
OsciBosci
1 04 2006, 17:46
QUOTE(YETI @ 1 04 2006, 11:48)

QUOTE(killer-san @ 31 03 2006, 23:47)

http://www.youtube.com/profile?user=chrismtWielkie dzieki... Coz mnie najbardziej podobalo sie Lair!!, Ratchet & Clank i The Gateway. Coz Motorstorm to nic nadwyczajnego na pierwszy rzut oa, ale tak jak gdzies tam podaliscie filmik pochodzi ze starych dev-kitow, poza tym do listopada jeszcze troche czasu maja. A wyobrazcie sobie jadacych 50 rywali na raz i kazdy probuje za wszelka cene wygrac...
A JA MAM TAKIE PYTANIE, KTO I Z JAKIEJ RACJI USUNĄŁ TEMAT PS3 NEWS ???
looz loooz..temacik usunal sie przez przypadek o_O wroci jak najszybciej..trzeba na admina poczekac..
MichAelis
5 04 2006, 15:31
Powinien wrocic, jeden z modow usunal go przez pomylke
Loool, ktory to? Przyznac sie ;P
Ja cie pierdziele, ale lole. Jak można usunąć taki temat??
Loool, ktory to? Przyznac sie ;P
wpadnij kiedys do kanciapy to sie dowiesz xd
QUOTE(McDrive)
Ja cie pierdziele, ale lole. Jak można usunąć taki temat??
moze chlopcze zamiast lolowac - przeczytaj moj post wyzej a dowiesz sie ze temat wroci..
Piechol_Jr
5 04 2006, 18:11
Ten koles na prawde nie potrafi pisac po polsku... Ja jakoś nie bede zalowal jak opusci to forum za rączke z Bowe'im.

<--- sry za offtop
dobra topic juz wisi..wszyscy sobie daja buzi i wracamy do tematu
QUOTE(YETI @ 5 04 2006, 14:25)

A JA MAM TAKIE PYTANIE, KTO I Z JAKIEJ RACJI USUNOŁ TEMAT PS3 NEWS ???
usunoł powiadasz? meheheheheheheh
QUOTE(_Diabeu_ @ 5 04 2006, 19:18)

QUOTE(YETI @ 5 04 2006, 14:25)

A JA MAM TAKIE PYTANIE, KTO I Z JAKIEJ RACJI USUNOŁ TEMAT PS3 NEWS ???
usunoł powiadasz? meheheheheheheh
bo ci cos pocieknie nosem
mała wpadka kazdy moze sie pomylic (pospiech, nawet dego nie zauwazyłem)
tematu nie było, wiec sadziłem ze został skasowany (jednak w jakis magiczny sposob sie pojawił)
Pojawil sie bo istnieje takie cos jak back up. A teraz wroccie do tematu... ;]
A ja wam przerwe wasze offtopowe gadanie i powroce do PS3 ( swoja droga jakis koles bez wyobrazni usunął mojego dość obfitego w informacje posta z tametu o TR:legend co mnie bardzo zdenerwowało bo wkońcu troche sie nameczylem zeby sie podzielic z innymi. No ale cóż....Nie każdy osiąga ten minimalny poziom inteligencji )
Łapcie całkiem fajną składanke gier z PS3. Wszytsko ładnie przyprawione świetnym kawałkiem Paula Oakenfolda - Ready, Steady, GO! ( z filmu "Zakładnik" )
PLAYSTAION 3
Ojej! Ten ktos to byl bug forum po ktorym trzba bylo przywrocic troche starsza wersje!! Co za dran!!!...
Jak wszyscy zauwazyli wcielo troche postow. Takie reczy sie zdarzaja.. i jest nam przykro ale nie bardzo mozna cos zrobic.
Wiec prosze nie marudzic...
podaj imie tego buga

dojade drania razem z reszta niezadowolonych forumowiczów !
boros_24
25 04 2006, 21:13
jak dla mnie 1000 razy to chyba przesada wystarczylo by gdyby byla mocniejsz ote 10 razy zreszta grafika w niektorych grach na ps2 jest sliczna i daje po galach przyklad god of war gran turismo black mysle ze konsole tej generacji pokaza duzo nawet bardzo duzo ale do super ultrarealistycznej grafiki chyba bedziemy musieli jeszcze troche poczekac aczkolwiek ps3 bedzie zadzic i pozostawi w tyle x360 zawsze mialem psx i nie przejde na inna platforme nigdy w zyciu moze czekamy na to ps3 troch duzej ale wierze ze to sie oplaci zreszta czytalem ze konsolaps3 ma byc duzo mocniejsz od x360 ale zobaczymy szczerze mowic mysle ze te konsole bedą do siebie podobne jezeli chodzi omoce obliczeniowe a jezeli ps3 bedzie mocniejsze to roznica bedzie taka jak dzisaj miedzy ps2 a xboxem tej generacji czyki gry beda troche ladniejsz aczasami beda zaskakiwc i ryc beret w to wierze pozdrawiam wszystkich
sprostowanie chodzilo mi o to ze konsole nastepnej generacji pokaza duzo nawet bardzo duzo
_Milan_
25 04 2006, 22:12
Dawno nie czytalem tak smiesznego postu

i nigdy tak szybko nie czytalem zadnego( tez to mieliscie? lewo-prawo,pach-pach

)
Trzcina
25 04 2006, 22:34
To jeszcze dodaj przecinki i kropki i mozesz ze swoimi przemysleniami wystepowac w sejmi i senacie. Tam cie na pewno zrozumieja O_O
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.