OsciBosci
11 07 2006, 20:47
Bladestorm - może wyjsc z tego niezła sieka, lubie takie
Brothers in Arms: Hell's Higway - gra conajmniej dobra
Call of Duty 3 - rowniez nie ma co liczyc ze bedzie srednio
Eye of Judgement - ciekawostka ale moze byc hitem
Fatal Inertia - raz wyglada b.dobrze raz , moze gameplay bedzie na poziomie Wipeout
Full Auto 2: Battlelines - podobno jest duzo lepsze od jedynki
Genji 2 - prosto i srednio
Medal of Honor: Airborne - poziom BiA3 i CoD
Mercenaries 2: World in Flames - nie moze byc slabo
NBA Live 07 - nedza
Need for Speed: Carbon - sredniak
Rainbow Six: Vegas - moze, moze
Resistance: Fall of Man fajna gra ale nie hit
Ridge Racer 7 - jak 6 czesc czyli ok
Sonic the Hedgehog - moze wreszcie tym razem...
Splinter Cell: Double Agent - nie moze byc zle
Stranglehold - nie przekonuje mnie
Tiger Woods PGA Tour 07 - sredniak
Tony Hawk's Project 8 - hmm...gdyby gameplay mial taka animacje jak kiedys pokazali na xboxyde
Untold Legends: Dark Kingdom - cos dla wariatów WoW-a
Coz hitów brak ale zeby nie miec w co grac...??
Ile z gier PS3-only kupicie na początku i które? Uzasadnij wypowiedź ;]
Dla siebie widzę tylko Mercenaries (którego pojawienie się na x360 jest bardzo prawdopodobne).
wortigern
11 07 2006, 20:54
z gier na starcie to teoretycznie kupilbym... o cholera nic bym nie kupil ;/, kurde slaby ze mnie fanboj.
no biorąc pod uwage to ze giery beda chodzic pewno po 300 zł od sztuki to raczej nic bym nie kupił. hmmm chociaz mogłbym sie zastanowic nad moh airborne ale napewno nie za 300 zł
xelloss
11 07 2006, 22:23
Widzę że Don Pedro w natarciu i znowu nie trudził, żeby sprawdzić zgodność swojej listy z IGN. Tutaj lista błędów:
-Mercenaries 2 nie wyjdzie w tym roku
-MoH:A nie wyjdzie w tym roku i wyjdzie również na 360
-BiA3 nie wyjdzie w tym roku
-Splinter Cell 4 nie wyjdzie na PS3 (a przynajmniej nie został zapowiedziany na tę platformę)
Jaka gre kupie na start konsoli?...sadze ze recenzje na IGN itp. pomogą mi w wyborze

Osobiscie licze na Lair, Resistance i MotorStorm (w tych dwoch ostatnich tytułach online moze byc bardzo dobre)
Master Pain
11 07 2006, 23:32
do mnie obecnie przemawia chyba tylko Lair - nareszcie cos oryginalnego, swiezego i z powerem! .. zreszta... kto kupi gry na starcie, ten kupi konsole na starcie... ja do tych osob nalezec nie bede.
Pablo_el
12 07 2006, 04:51
Ja kupie PS3 od razu jak wyjdzie od tak zeby sie troche z nim oswoic. Popykam pewnie w Tekkena 5, WE9i (moze w Hi-Res ale to niewazne) i moze cos z launch title dla odmiany ale bede glownie ostrzyl zeby na Tekkena 6 i PES6

Cala reszta gier bedzie tylko milym dodatkiem (mam nadzieje ze Killzone 2 bedzie jednym z wielu milych dodatkow

)
Ja to poczekam az sie pojawi nowy wipeout. Jedyny tytuł który sprzeda mi konsole. W tej chwili sposród szlamu zapowiedzi jak KillZone, Tekken 6, Gran Turismo 5, MGS4, nie widze interesującego tytułu. Starzej sie oj sie starzeje
Wszyscy narzekają na to jak wygląda Tekken 6. Ja też

Ale właśnie przyjżałem się dokłądnie screenom. I co powiem? Modele postaci są bardzo dobre, właściwie to znacznie lepsze niż w VF4 czy nawet DoA4. Jedynie muszą popracować na mapowaniem tekstur, cieniowaniem i kolorystyką. Bo pod kątem ilosci polygonów biją te z konkurencyjnych tytułów na łeb. Oczwiście poza tym muszą też znaaaacznie poprawić wygląd otoczenia.
http://www.gamespot.com/ps3/action/tekken6...tml?sid=6149654
Don_Pedro
12 07 2006, 16:35
Który to tam pisal ze Resistance to nic specjalnego? Tego tam zaraz ukamienuje

, gra zapowiada sie naprawde niezle juz na dzis dzien. Szykuje sie mocny tytul startowy. Szkoda jednak, ze gra jakos niespecjalnie wyroznia sie sposrod wszelkich innych gier tego typu.
W tym roku mozna liczyc na gry multiplatformowe. Xellosa nie sluchajcie, jego wspaniala lista jest tak warta jak jego slowa. Dosc powiedziec, ze Splinter Cell 4 ukaze sie tez na PS3, co juz dawno zapowiedzialo Ubi.
Prawdziwy atak nadejdzie jednak z dniem, w którym ukażą się Assassin's Creed(to musi byc killer), Virtua Fighter 5 i Unreal Tournament 2007. Co do Mercenaries, ostatnio wyczytalem ze gra pojawi się jeszcze w tym roku a tez moze niezle namieszac. Generalnie...pierwszy kwartal 2007 moze byc swietny!
Ryo-San
12 07 2006, 16:58
QUOTE(Don_Pedro @ 12 07 2006, 17:35)

Dosc powiedziec, ze Splinter Cell 4 ukaze sie tez na PS3, co juz dawno zapowiedzialo Ubi.
Gra na chwile obecna zapowiedziana jest oficjalnie na PC, GCN, PS2, Xbox'a i X360
zapewne wersja na PS3 to kwestia czasu i zupelnie nie wiem czemu tej platformy UBI nie wymieinlo - ale jezeli jestesmy przy oficjalnych kwestiach to Splinter Czwarty nie zostal(narazie) zapowiedziany na PS3
a jak masz jakas oficjalna zapowiedz Don Pedro to podziel sie nia z nami, a zaskoczysz nie tylko nas ale i samo Ubi
xelloss
12 07 2006, 18:17
http://splintercell.uk.ubi.com/doubleagent/Jest jeszcze wersja PSP.
Xellosa nie sluchajcie, jego wspaniala lista jest tak warta jak jego slowa.
Odezwała się respektowana persona, respektowany redaktor respektowanej stronki.
Emet - czegoś ty się nawdychał, że takie rzeczy wypisujesz? bogate modele?

Przecież postaci w DoA4 i VF nie mają widocznych kantów, a Jin - jak najbardziej.
Don_Pedro
12 07 2006, 19:48
Generalnie xellosie ja tworze seriws, ty nie tworzysz nic. Serwis jest z kazdym kolejnym dniem coraz bardziej popularny i lubiany, mamy fanow i to wielu.

Wracaj do Xbox'a, do DoA 4 ktore nie ma kantow na postaciach.
Tekken jeszcze sie polepszy graficznie, premiera pewnie zostanie przelozona na 2007 rok i gra okaze sie ostatecznie b.dobra
Zwracam honor, serwis Jeux France oznajmil, ze bedzie SC4 na PS3... no i w gazetach tez wszedzie pisze, ze bedzie tez na PS3(znaczek PS3 w zapowiedziach w Neo i PE). Ale tak jak mowie, zwracam honor, niech xellos sie ucieszy

, wsumie smiech to zdrowie, docen xelllosiku ze o ciebie dbam. A, i nie siedz grajac na Xboxie za blisko telewizora bo sobie oczy popsujesz.
A narazie totalnie miażdży VF5 z bijatyk na PS3, mozna juz dzis mowic o super-hicie!
A narazie totalnie miażdży VF5 z bijatyk na PS3
Pewnie dlatego, ze nie ma jeszcze innych...
Serwis jest z kazdym kolejnym dniem coraz bardziej popularny i lubiany, mamy fanow i to wielu.
xD
Ten 'twoj' 'serwis', to smiech na sali.
serwis Jeux France oznajmil, ze bedzie SC4 na PS3... no i w gazetach tez wszedzie pisze, ze bedzie tez na PS3(znaczek PS3 w zapowiedziach w Neo i PE)
A na oficjalnej stronie gry nie ma i kto ma w tym przypadku wie lepiej? Strona pochodza od Ubi, czy zapowiedz w Neo+?
Bladestorm
Brothers in Arms: Hell's Higway
Call of Duty 3
Eye of Judgement
Fatal Inertia
Full Auto 2: Battlelines
Genji 2
Medal of Honor: Airborne
Mercenaries 2: World in Flames
NBA Live 07
Need for Speed: Carbon
Rainbow Six: Vegas
Resistance: Fall of Man
Ridge Racer 7
Sonic the Hedgehog
Splinter Cell: Double Agent
Stranglehold
Tiger Woods PGA Tour 07
Tony Hawk's Project 8
Untold Legends: Dark Kingdom
Szczerze mowiac, to nie widze tu gry dla ktorej mialbym kupic PS3, a juz na pewno nie widze takiej produkcji w exclusive'ach dla maszynki Sony. Trza bedzie poczekac do pierwszego kwartalu 2k7 z zakupem jednak, no chyba, ze na TGS'ie Capcom powie, ze DMC4 bedzie tytulem startowym, wtedy sie pomysli.
QUOTE(xelloss @ 12 07 2006, 19:17)

http://splintercell.uk.ubi.com/doubleagent/Jest jeszcze wersja PSP.
Xellosa nie sluchajcie, jego wspaniala lista jest tak warta jak jego slowa.
Odezwała się respektowana persona, respektowany redaktor respektowanej stronki.
Emet - czegoś ty się nawdychał, że takie rzeczy wypisujesz? bogate modele?

Przecież postaci w DoA4 i VF nie mają widocznych kantów, a Jin - jak najbardziej.

No dałeś stary

To porównaj z bliska postaci z DoA4, VF5 i Tekkena 6. W tekkenie i DoA4 postaci mają masę polygonów, natomiast w VF5 jedynie twarze są wypaśne, natomiast reszta już niebardzo. W VF5 bardzo dużo jest załatwione poprzez skuteczne cieniowanie i bumpmapping dzięki czemu to VF5 wygląda obecnie chyba najlepiej. Jednak postaci z T6 jeśli będą miały takie efekty na sobie założone (mapping i wypaśne cienie) jak te w VF5 to będą w ogóle full wypasem. A jeśli nadal masz zamiar bronić swoich racji to podaj jakiś dowód. Ja mogę skołować screeny porównujące postaci z poszczególnych postaci, niech tylko ktoś powie.
Mendrek
12 07 2006, 20:40
QUOTE(Hela @ 12 07 2006, 20:56)

Szczerze mowiac, to nie widze tu gry dla ktorej mialbym kupic PS3, a juz na pewno nie widze takiej produkcji w exclusive'ach dla maszynki Sony. Trza bedzie poczekac do pierwszego kwartalu 2k7 z zakupem jednak, no chyba, ze na TGS'ie Capcom powie, ze DMC4 bedzie tytulem startowym, wtedy sie pomysli.
Wiesz. Ludzie i tak kupuja konsole w ciemno. Czy X360 mial jakies super tytuly na poczatek? Nie. Ludzie i tak kupili go z sentymentu do poprzedniej konsoli przewaznie. Konsole Playstation to jaknajbardziej konsole korzystajace z sentymentow graczy. Kazdy wierzy ze ta marka jest sprawdzona. To tak jakbym kupowal wlasnie nowy zegarek Swatcha. Wogole sentyment to rzecz ktora cholernie moim zdaniem napedza rynek, przynajmniej na starcie. Ludzie kupowali PS 2 bo pamietali PSX-a. Ludzie kupuja X360 bo spedzili kupe czasu z XBL! i z grami takimi jak Halo czy Ninja Gaiden. Ja chce spedzic kolejne wspaniale chwile z kolejnym DMC, MGS-em, FF, czy Time Splittersem. Nie szukam nowych wrazen, nie ryzykuje, zwlaszcza ze grajac na X nie mialem takich wrazen nigdy jak na konsolach Sony i moze to wlasnie sentyment do PSX potegowal te wrazenia? Ilu kupilo X po tym jak sparzylo sie na Sony? Zepsul sie laser i dopiero w tym momencie podejmowaly sie decyzje o kupnie innej konsoli... Czasami trzeba sie mocno sparzyc, zeby moc sie zdecydowac na takie cos. Ja nigdy sie nie sparzylem, i oby nigdy sie to nie zdarzylo. Bo to piekne uczucie czuc taki sentyment do marki, ktora reprezentuje moja pasje...
xelloss
12 07 2006, 20:53
Don Pedro - twój sarkazm jest bardzo bardzo słabiutki. A opinię o tej twojej stronce wyraził Hela i ja się z nią zgadzam.
Emet - choćby na pierwszym screenie wyraźnie widać kanciaste ramię screena. W DoA 4 takie ramiona nie są. A szczerze mówiąc dawno nie widziałem postaci VF5 z bliska, więc możesz mieć rację. Ale Tekken 6 wygląda na chwilę obecną najsłabiej.
BTW miłego czekania na Timesplitters (w którą to serię w ogóle nie można było pograć na Xboksie)
Mendrek
12 07 2006, 21:01
QUOTE(xelloss @ 12 07 2006, 21:53)

BTW miłego czekania na Timesplitters (w którą to serię w ogóle nie można było pograć na Xboksie)
Daruj sobie ta ironie. To ze wyszla na X, nie znaczy ze mam kupowac X. Wyszla na PS 2, gdzie mialem tyle wspanialych gier i wrazen. Poza tym pad DS 2 moim zdaniem najlepiej sprawdzal sie w tej grze. Dlatego utozsamiam sobie ta serie glownie z PS 2.
Coz. Jak widac, dla niektorych konsola wydaje sie byc przedluzeniem penisa, a dla innych pasja (w ktorej czasami staja obronie, to normalne przeciez). Pozdrawiam tych drugich.
xelloss
12 07 2006, 21:07
Napisałeś, jakby Timesplitters było tylko na PS2 i jakby miało mieć sequela. A co do sugerowania, jakoby dla mnie konsola miałaby być przedłużeniem penisa, to:
Daruj sobie ta ironie
Done Pedro bedzie jeszcze wylewał morze komplementów na swoja"zacną" stronę (ach, jaka skromność!) w temacie o PS3 i będzie warnik. A potem drugi, i trzeci, i czwarty, i...
btw - xelloss też tworzy serwis.
Mendrek
12 07 2006, 21:29
QUOTE(xelloss @ 12 07 2006, 22:07)

Napisałeś, jakby Timesplitters było tylko na PS2 i jakby miało mieć sequela. A co do sugerowania, jakoby dla mnie konsola miałaby być przedłużeniem penisa, to:
Daruj sobie ta ironie
Skoro juz sam sie zdarzyles zaliczyc do "niektorych" to nie moj problem. Ja klade na to laske, nic osobistego. Korona by Ci pewnie z glowy spadla, jakbys o tym TS na X nie wspomnial. Mi przeciez nie o to chodzilo by chwalic sie exclusive'ami, tylko chcialem zaznaczyc ze te gry budowaly moj sentyment i moja pasje przez lata, i zasluzyly sobie na to miano razem z konsola na ktora wyszly. Dlatego dla mnie PS 2 byla najlepsza i byla trafnym wyborem, i kazdemu zycze by jego konsola byla takowym. EoD z mojej strony.
Don_Pedro
12 07 2006, 21:36
QUOTE(TomisH @ 12 07 2006, 22:23)

Done Pedro bedzie jeszcze wylewał morze komplementów na swoja"zacną" stronę (ach, jaka skromność!) w temacie o PS3 i będzie warnik. A potem drugi, i trzeci, i czwarty, i...
btw - xelloss też tworzy serwis.
Luzz, generalnie nie lubie poprostu jak sie obraza to co tworze a co jest dobre. Hele(on czy ona?) pozostawiam z wlasnymi pprzemysleniami...
Mozesz podac mi link do strony xellosa? Chcialbym ja zobaczyc...
A tymczasem, koniec juz o stronkach
Co do bijatyk, Tekken na dzien dzisiejszy wyglada srednio. Pamietam jak Namco na E3 2005 pokazywalo postac Jina...to byl kosmos! Niestety, pewnie w 8 czesci taki stworza...
Najlepszy narazie bedzie VF5. Full techniczny system walki, ogromna zywotnosc i wspaniala grafika! Juz na wiosne 2007...
xelloss
12 07 2006, 21:42
Skoro juz sam sie zdarzyles zaliczyc do "niektorych" to nie moj problem. Ja klade na to laske, nic osobistego.
Ta, odpowiedziałeś negatywnie na mojego posta, po czym dodałeś taką oto ironiczną wstawkę i oczywiście nic nie sugerowało, że pisałeś o mnie. Pfff.
Ja ogólnie raczej nie kieruję się sequelami przy wyborze konsoli (ale BARDZO chciałbym zagrać w Shenmue 3 i Halo 3), a bardziej interesują mnie nowe pozycje, bo sequele raczej od siebie nic znaczącego dla next-genów nie wniosą.
"(ale BARDZO chciałbym zagrać w
Shenmue 3"
O to...to...to
MichAelis
12 07 2006, 21:56
TomisH masz za miekkie serce

Jeszcze jeden post w podobnym tonie i za wszystkie poprzednie kazdy dostanie tyle warnow ile napłodził takich postow. To nie sa zarty. Wiem kazdy ma swoje racje i poglady, ale takie cos sami widzicie do czego prowadzi.
[TH: Bo potem będzie że jestem zły, że fanboj, że podatki wysokie etc.]
Ryo-San
12 07 2006, 22:04

, gra zapowiada sie naprawde niezle juz na dzis dzien.
IMO ta gra na chwile obecna totalnie nie zachwyca..nie ma tam nic co mogloby Ressistance wybic ponad przeciętną - fakt ogladalem tylko gameplay z tegorocznych E3 innych filmikow nie widzialem(oprocz tego biednego sprzed roku - jeszcze pod kodowa nazwą)
jednak caly czas wierze w ten tytul a to tylko z jednego wzgledu - DEVELOPER -
Don_Pedro
12 07 2006, 22:08
QUOTE(Ryo-San @ 12 07 2006, 23:04)

, gra zapowiada sie naprawde niezle juz na dzis dzien.
IMO ta gra na chwile obecna totalnie nie zachwyca..nie ma tam nic co mogloby Ressistance wybic ponad przeciętną - fakt ogladalem tylko gameplay z tegorocznych E3 innych filmikow nie widzialem(oprocz tego biednego sprzed roku - jeszcze pod kodowa nazwą)
jednak caly czas wierze w ten tytul a to tylko z jednego wzgledu - DEVELOPER -
Polecam, obejrzyj sobie najnowszy trailer tejże gry.
Grafika, eksplozje, moc spluw...mi sie podoba. A w dodatku do premiery jeszcze troche czasu wiec moze cos sie poprawi.
Resistance ma wszystko czego trzeba: doswiadczonych programistow, niezla grafe, wspaniala demolke otoczenia, swietne bronie, swietnych przeciwnikow...stawiam na hit!
Solidny (pan)
12 07 2006, 23:35
QUOTE(xelloss @ 12 07 2006, 22:42)

sequele raczej od siebie nic znaczącego dla next-genów nie wniosą
Obyś się mylił, bo ja nadal liczę na MGS4. Ta seria moim zdaniem nie cierpi na typowy syndrom sequela, w przeciwieństwie do wielu innych. Każdy nowy MGS wnosił coś znaczącego, tak powinno być i tym razem.
QUOTE(MichAelis @ 12 07 2006, 22:56)

TomisH masz za miekkie serce

Jeszcze jeden post w podobnym tonie i za wszystkie poprzednie kazdy dostanie tyle warnow ile napłodził takich postow. To nie sa zarty. Wiem kazdy ma swoje racje i poglady, ale takie cos sami widzicie do czego prowadzi.
[TH: Bo potem będzie że jestem zły, że fanboj, że podatki wysokie etc.]wy GSR czy co? miętusy z was są srogie
Pietras
13 07 2006, 14:36
Dobra panowie wytłumaczcie mi cos jezeli kupie Ps3 to
1 czy ma wejscie pod zwykłego tv czy tylko do tv hdtv ??
neospiderman
13 07 2006, 17:04
QUOTE(Pietras @ 13 07 2006, 15:36)

Dobra panowie wytłumaczcie mi cos jezeli kupie Ps3 to
1 czy ma wejscie pod zwykłego tv czy tylko do tv hdtv ??
Znając Sony to standardowo pewniakiem będzie tylko "czincz"

, czyli kabel do zwykłych tv.
Pietras
13 07 2006, 17:30
To spox sorka za głupie pytanko

dzieki za odp

pozdrawiam
Butcher
14 07 2006, 11:00
PS3 to całkowicie nowa technologia video, wymagająca innych niż tradycyjne podłączenia. Po drugie X360 dostaje componenta w komplecie. Po trzecie bulimy 600 euro i mamy nie mieć kabla, które Samsung daje gratis do swoich DVD za 100$ ? Bez jaj...
Poza tym do premiery jeszcze trochę czasu - wszystko co tu robimy, to zgadujemy...
Nie no wydaje mi sie ze component raczej bedzie

... chociaz

Sony zawsze jechalo po kieszeniach jak moglo ze tylko wspomne o... pilocie, 2 portach na pady (kiedy konkurencja juz dawno miala po 4), dysku twardym, network adapterze... oni to maja we krwi poprostu - doic ile sie da.
Wracając do Don Pedro
>>post skasowany<<
[TH: Nie, nie wracając do Don Pedro. Trzy razy prosiłem. Warn poszedł, post zostanie skasowany w późniejszym czasie]
Jonny2003
16 07 2006, 15:53
QUOTE(Mendrek @ 12 07 2006, 23:40)

QUOTE(Hela @ 12 07 2006, 20:56)

Wiesz. Ludzie i tak kupuja konsole w ciemno. Czy X360 mial jakies super tytuly na poczatek? Nie. Ludzie i tak kupili go z sentymentu do poprzedniej konsoli przewaznie. Konsole Playstation to jaknajbardziej konsole korzystajace z sentymentow graczy. Kazdy wierzy ze ta marka jest sprawdzona. To tak jakbym kupowal wlasnie nowy zegarek Swatcha. Wogole sentyment to rzecz ktora cholernie moim zdaniem napedza rynek, przynajmniej na starcie. Ludzie kupowali PS 2 bo pamietali PSX-a. Ludzie kupuja X360 bo spedzili kupe czasu z XBL! i z grami takimi jak Halo czy Ninja Gaiden. Ja chce spedzic kolejne wspaniale chwile z kolejnym DMC, MGS-em, FF, czy Time Splittersem. Nie szukam nowych wrazen, nie ryzykuje, zwlaszcza ze grajac na X nie mialem takich wrazen nigdy jak na konsolach Sony i moze to wlasnie sentyment do PSX potegowal te wrazenia? Ilu kupilo X po tym jak sparzylo sie na Sony? Zepsul sie laser i dopiero w tym momencie podejmowaly sie decyzje o kupnie innej konsoli... Czasami trzeba sie mocno sparzyc, zeby moc sie zdecydowac na takie cos. Ja nigdy sie nie sparzylem, i oby nigdy sie to nie zdarzylo. Bo to piekne uczucie czuc taki sentyment do marki, ktora reprezentuje moja pasje...
Jak ludzie zobaczą cenę 599 euro na starcie konsoli i średnie tytuły startowe w też dość wysokiej cenie to im odrazu sentymenty przejdą i rzucą się na tanie WII albo niewiele droższego X360
Ostatnio szef jakiegos oddziału Sony powiedział cos w tym stylu "Jezeli bysmy wydali PS3 bez zadnych gier to i tak wszytskie sprzedałyby sie co do jednej sztuki"
smieszne ale prawdziwe
a gry na premiere zapowiadaja sie bardzo dobre
Sadze ze z te 6 milionów do marca pojdzie bez wiekszych problemów, niech japonce sie martwią o to czy zdaza wyprodukawac tyle PS3 do konca marca.
Enkidou
16 07 2006, 19:18
Miałem takie zdjęcie z francuskiej premiery PS2 jak ludzie się prawie zabijali, ale mi ono gdzieś przepadło na HDD.
Ujmijmy to w ten sposób.
Wtedy też był tragiczny line-up na launch (i długa droga przed pierwszym prawdziwym killer app'em), cena 450 euro (o tym że wielu kupowało za jeszcze więcej nie wspominam), DC dwa razy tańsze ze znacznie lepszą biblioteką i w niczym to nie przeszkodziło. Teraz będzie podobnie.
QUOTE(Enkidou @ 16 07 2006, 20:18)

Miałem takie zdjęcie z francuskiej premiery PS2 jak ludzie się prawie zabijali, ale mi ono gdzieś przepadło na HDD.
Ja miałem to szczescie i widziałem relacje z premiery konsoli w jakies francuskiej TV.
Wygladało to tak jak otwarcie jakiegos nowego supermarketu w naszym kraju
Kilka osob było wynoszonych przez ochorone (zasłabniecia) a reszta WALCZYŁA o swoja PS2.
Istny HARDCOR.

Wtedy też był tragiczny line-up na launch (i długa droga przed pierwszym prawdziwym killer app'em), cena 450 euro (o tym że wielu kupowało za jeszcze więcej nie wspominam), DC dwa razy tańsze ze znacznie lepszą biblioteką i w niczym to nie przeszkodziło. Teraz będzie podobnie.
Dokladnie.
A ceny PS2 na roznego rodzaju aukcjach internetowych dochodziły do 1000$ !
QUOTE(YETI @ 16 07 2006, 20:21)

Ja miałem to szczescie i widziałem relacje z premiery konsoli w jakies francuskiej TV.
Wygladało to tak jak otwarcie jakiegos nowego supermarketu w naszym kraju
Kilka osob było wynoszonych przez ochorone (zasłabniecia) a reszta WALCZYŁA o swoja PS2.
Istny HARDCOR.

Dokladnie.
A ceny PS2 na roznego rodzaju aukcjach internetowych dochodziły do 1000$ !
czasy sie zmieniaja. jezeli ludzie znowu beda łykac ps3 bez zadnych gier za taka cene

to ja przestaje wiezyc w ewolucje . mam nadzieje ze sony nie kaze nam siedziec tyle czasu z sama konsola i z demami dolączonymi do niej

i uraczy nas chociaz 2 dobrymi tytułami na starcie. zreszta nie odwazyli by sie M$ zaczyna sie robic niebezpieczne na tym rynku i wątpie zeby znowu powtorzyli taka akcje. no bo na starcie ps2 powiedzmy sobie nie było konkurencji dla sony . Dreamcast Był słabo promowany i mimo tego ze konsolka była wypas i miała całkiem sporo gierek nie miała szansy na sukces. a dopiero niedawno ludzie zaczeli sie interesowac tymze sprzętem (jako ciekawostką)
Ryo-San
16 07 2006, 19:43
premeira konsoli to premiera konsoli - zawsze wszystko zostaje wyprzedane na pniu - czy to PS2, DC, Xbox 360 czy PS3 - konsole w dnien premiery kupuja w 99% fani i ludzi obeznani z tematem - dlatego tak to wszystko wyglda i nikogo z nas nie dziwi
360tki jeszcze pol roku temu byly praktycznie nie do dostania - na aukcjach ceny po premierze oscylowaly w granicach 1000 euro albo i wiecej...a teraz idziesz do sklepu i masz za 400 euro...normalna kolej rzeczy...nowosc na rynku byla, jest i bedzie momentalnie rozchwytywana przez fanow
Terrago
16 07 2006, 19:48
Czy ktos wie gdzie znajduja sie w PS3 czyniki kart CF itp? Po lewej stronie od czytnika blu-ray? Jest tam jakas klapka?
pewnie tam (raczej nie z tyłu)
Ciekawy jestem czy dodadzą do konsoli jakiś Demo Disc. A jeśłi tak to czy będzie on an BD czy na DVD. No i co będzie w sobie zawierał. Ja chciałbym aby umiścili na nim obok trailerów i dem gier także dema techniczne z różnych targów / pokazów (oczywiście w real-time).
zabawa kaczuszkami była by miła

"Hej mamo, zoabcz, na PS3 mogę bawić się moim kaczorkiem"
QUOTE(Emet @ 16 07 2006, 22:59)

Ciekawy jestem czy dodadzą do konsoli jakiś Demo Disc. A jeśłi tak to czy będzie on an BD czy na DVD. No i co będzie w sobie zawierał. Ja chciałbym aby umiścili na nim obok trailerów i dem gier także dema techniczne z różnych targów / pokazów (oczywiście w real-time).
Raczej zadnych płyt nie bedzie (a juz na pewnoe nie DVD, only BR)
Sadze ze jakies dema beda do zassania z netu.
To byłoby raczej nienajlepsze posunięcie. Szczególnie w Polsce, która w temacie szybkości internetu jest "dalego za murzynami"
Ryo-San
16 07 2006, 23:42
a skad sciaga sie demowki na 360tke? z netu..na Marketplace lezy ponad 30 grywalnych dem - i jakos nikt nie narzeka na predkosc sciagania...
zasysaja sie bardzo szybko
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.