Hehe. No rzeczywiście wypasik mały. SONY ma niezłe pomysły ma reklamę
QUOTE(Ficuś @ 13 10 2006, 23:56)

Koleś z tej aucji jest niesamowity.Pisze do niego maila z pytaniem czy może mi przesłać fotkę ,na której jest razem z konsolą ,a jak nie chce zdradzać swojej twarzy(wkońcu KEN jak się dowie ,że Polak sprzedaje PS3 to chyba wstrzymie ogólno światową premierę) to niech wklei fotkę PS3 stojącej np. obok kompa z wlączoną na monitorze jakąś polską stroną.Ten mi na to odpisał cytuje "Moge dac powyższe zdjęcia, zrobione wczesniej.Od razu zaznaczam że dotałem je z konsolką, nie chcę rozpakowywac konsoli tylko po to zeby zrobic zdjęcia, aukcję kończe w najbliższy poniedziałek, a jak dostane wczesniej kase z niemiec to już w niedziele, mam na to kupców od groma!
uwaga jakie to zdjęcia?2 oficjalne ze stronki sony + 1 z targów E3 lub TGS
takich oszustów jak ten koles powinno się wieszać za jaja

Sorry, ze wyciagam to z powrotem, ale dopiero dzisiaj przeczytalem, napisalem do typa, czy nie moglby podeslac jakichs zdjec, zaznaczylem, ze moga byc samego pudelka i obok kartka z napisem z jego nickiem + aukcja ebay, no i wyslal:
zdjecie 1 zdjecie 2. No to teraz juz nie mam zadnych obaw, kupuje
Er_WolvEr
20 10 2006, 18:06
QUOTE(Boorak @ 20 10 2006, 18:33)

QUOTE(Ficuś @ 13 10 2006, 23:56)

Koleś z tej aucji jest niesamowity.Pisze do niego maila z pytaniem czy może mi przesłać fotkę ,na której jest razem z konsolą ,a jak nie chce zdradzać swojej twarzy(wkońcu KEN jak się dowie ,że Polak sprzedaje PS3 to chyba wstrzymie ogólno światową premierę) to niech wklei fotkę PS3 stojącej np. obok kompa z wlączoną na monitorze jakąś polską stroną.Ten mi na to odpisał cytuje "Moge dac powyższe zdjęcia, zrobione wczesniej.Od razu zaznaczam że dotałem je z konsolką, nie chcę rozpakowywac konsoli tylko po to zeby zrobic zdjęcia, aukcję kończe w najbliższy poniedziałek, a jak dostane wczesniej kase z niemiec to już w niedziele, mam na to kupców od groma!
uwaga jakie to zdjęcia?2 oficjalne ze stronki sony + 1 z targów E3 lub TGS
takich oszustów jak ten koles powinno się wieszać za jaja

Sorry, ze wyciagam to z powrotem, ale dopiero dzisiaj przeczytalem, napisalem do typa, czy nie moglby podeslac jakichs zdjec, zaznaczylem, ze moga byc samego pudelka i obok kartka z napisem z jego nickiem + aukcja ebay, no i wyslal:
zdjecie 1 zdjecie 2. No to teraz juz nie mam zadnych obaw, kupuje

Gdyby nie ten cień ( a właściciwie jego brak - pod kartką), to, że zdjęcie jest zrobione w kompletnie białym pomieszczeniu, i to że napis jakoś dla mnie jest aż za bardzo czytelny - kupowałbym w ciemno.
Zabawa w PS lub jakims programie do edycji graficznej i voila masz PS3 i kartke..
Trzcina
21 10 2006, 12:44
Noby cos w tym jest... W koncu jak ktos zyluje Obliviona 250 h i dostaje za to 1000 pkt, a potem inny koles pakuje sobie Tekkena i dostaje 1000k po dwoch wieczorach to...
Anyway, coby to nie bylo, wazne zeby byl jakis sposob motywowania gracza do wyciskania z gry ostatnich sokow. Trzeba poczekac i zobaczyc co sie bardziej sprawdzi
QUOTE(Mastah27 @ 21 10 2006, 13:21)

PS3 bez gamescore'a i entitlements?http://www.gamespot.com/news/6160296.htmlZamiast tego developer może postanowić, że w grze umieści system rankingowy, jednakże tytuły startowe nie będą go oferowały.
To lipa, bo mimo wszystki GS jest bardzo fajna rzecza na XO. Zrezygnowali ze swojej kopii GS na rzecz rankingow, ktore moga byc, ale nie musza... Nadal srednio powaznie traktuja online.
gry na PS3 bedzie mozna zapisywac na twardzielu!!!
Nie dosc, ze znacznie skroci sie czas loading'ow, to jeszcze zapewne w jakis sposob wydluzy to zycie lasera, bo czesc danych/cala gra (nie jest dokladnie napisane w tym niusie, czy zrzucimy czy tylko jakas jej czesc gry, czy moze calosc, a jesli calosc, to czy plyta bedzie potrzebna do odpalania itp.) nie bedzie odczytywana juz pozniej z plyty.
jasiumaster
21 10 2006, 21:03
Tylko ile takich gier zrzucisz? 60 giga to jednak nie jest zbyt dużo.
a co za problem kupic wiekszy dysk?
Don_Pedro
21 10 2006, 21:13
Czyli mozna sie spodziwewac nowej konferencji! Kiedy ona doskladnie ma byc??? Ciekawe co pokaza....
to raczej nie bedzie konferencja tylko impreza na ktorej bedzie mozna pograc w gry (ma byc grywalna AFRIKA!)
QUOTE(YETI @ 21 10 2006, 22:04)

a co za problem kupic wiekszy dysk?
To musialby byc zayebiscie duzy dysk,skoro ps3 na plytach BR bedzie mialo gry i moze nie pierwsze,ale napewno wiekszosc z nich bedzie wykorzystywala te 25-50 gigsow...
Z postow Adera i jasiumaster'a wynika, ze ta opcja jest zla...xD
Nie pisze ze zla-jak mi dadza 500 giga twardziela(sa juz takie?bo nie jestem w tym temnacie obeznany zbytnio)to moze byc,inaczej za duzo mi to zycia nie ulatwi(instalka gry na HD)
jasiumaster
21 10 2006, 22:22
QUOTE(Hela @ 21 10 2006, 22:21)

Z postow Adera i jasiumaster'a wynika, ze ta opcja jest zla...xD
Nie jest zła, tylko zauważam że twardziel w wersjii wypasionej to... troche wiecej niż jedna płytka blu-ray. Nie wiem jak jest z X360 ale chciałbym żeby twardziel do PS3 nie był jak memorka do PS2, która niesamowicie szybko sie zapełniała.No a puki co to na twardziel będziemy mogli zrzucać dema, filmiki i różnego rodzaju dodatki do gier w tym levele, no i teraz jeszcze same gry(choć ciekawe na jakiej zasadzie bo wątpie że kolega sobie kupi gre, a pięciu innych ludzi sobie ją zgra na twardziel).Coś mi sie zdaje że 60 giga może szybko zostać zapełnione, ale jak Yeti zauważył będzie można pewnie podłączyć sobie do konsoli dodatkowego klocka w postaci większego twardziela.
jest to bardzo dobra wiadomosc bo jesli wyjdzie wiekszy twardy(do laptopów juz wchodza dyski rzedu 250GB do pc zaniedługo po 3 TB sam widziałem 1000GB

) i bedzie szło zrzucic cała gre i spojnie odpalic to skonczy sie zaglowanie płytami

ulubione pozycje na twardym(gta4,mgs4,motor storm) a reszte z płyt
QUOTE(Pyton @ 21 10 2006, 23:33)

jest to bardzo dobra wiadomosc bo jesli wyjdzie wiekszy twardy(do laptopów juz wchodza dyski rzedu 250GB do pc zaniedługo po 3 TB sam widziałem 1000GB

) i bedzie szło zrzucic cała gre i spojnie odpalic to skonczy sie zaglowanie płytami

ulubione pozycje na twardym(gta4,mgs4,motor storm) a reszte z płyt

Opcja oczywiście jest bardzo dobra. Jednakże jaki będzie koszt takiego dysku? np 1000GB?
pewnie połowa Ps3 heheh. Jesli jeszcze Sony zacznie produkowac nowe dyski do Ps3 to nieźle zbiją kasy.
skoro gry na starcie mają zajmowac ponad 20 GB, to nie wyobrażam sobie gierek za jakieś 2 lata. Jedna gra= jeden pełny HDD. Oczywiście nikt nie każe nam zgrywac tychże, jednak dla oszczedzenia lasera była by to świetna opcja.
Trzcina
22 10 2006, 13:27
Lol... nikt nikomu nei kaze kupowac wiekszego dysku. 60 GB powinno wystarczyc na KAZDA gre, jedno co prawda, ale kogo to obchodzi? Ile orgyinalow na raz ludzie sobei kupuja? 10? 20? Generalnie jest to rewelacyjna wiadomosc, a to ze dysk jest maly i ze tylko jedna gra sie zmiesci to juz jest drobyn szczegol techniczny. Najwazniejsza jest to ze umozliwili to nam.
Zreszta jesli chodzi o pojemnosci dyskow... no to z tego co wiem, w PS3 bedzie dysk 2.5". Jesli tak, to proponuje zerknac na ceny oraz pojemnosci takich dyskow na dzisiaj :
http://arest.pl/index.php?inc=cennik&k...4&skatid=16Lepiej jest miec mozliwosc wrzucenia chocby jednej gry, w ktora gra sie w biezacycm momencie, niz nie miec jej w ogole. Ale widze ze niektorzy ludzie nie potrafia podejsc do tej informacji inaczej niz 'ale i tak bedzie za maly dysk!' no lol...
Szkoda zasobow forum i szkoda pisania na komentarze tego rodzaju. Bo niedlugo okaze sie ze sony robi ogromna krzywde graczom, KAZAC im kupowac JESZCZE wiekszy dysk do PS3.. Sic.
Juz calkowicie abstrahujac od tego ze NA 100% nie bedzie to zrzucanie calej gry i robienie image... Tylko jak za dawnych dobrych czasow plyc CD, na dysk zrzucana bedzie gra, a filmiki i inne media ktore moga byc bez problemow streamowane, beda pewnie dalej na plycie. No bo po co zrzucac 10 GB filmow, lub 40 GB filmow...
Deadeye
22 10 2006, 14:00
dokladnie, ta pierwsza zapowiedziana gra ma instalowac na dysku ok. 4 gb. zreszta to oczywiste ze plyta dalej bedzie potrzebna do odpalenia gry, bo inaczej mozna byloby kupic jedna gre na 10 osob ;]
dokladnie, ta pierwsza zapowiedziana gra ma instalowac na dysku ok. 4 gb. zreszta to oczywiste ze plyta dalej bedzie potrzebna do odpalenia
Dobra a skąd wiesz że to będzie 4gb a nie 20gb?
Forebode
23 10 2006, 00:42
QUOTE(f5k @ 22 10 2006, 20:03)

dokladnie, ta pierwsza zapowiedziana gra ma instalowac na dysku ok. 4 gb. zreszta to oczywiste ze plyta dalej bedzie potrzebna do odpalenia
Dobra a skąd wiesz że to będzie 4gb a nie 20gb?
pewnie w horoskopie przeczytal.
http://gamersreports.com/news/4184/
Trzcina
23 10 2006, 08:22
Lol, prawie 4x szybsze loadingi, no to jest po prostu cudowna wiadomosc... szkoda tylko ze w jakims genji, a nie w powaznych tytulach ;/
Er_WolvEr
23 10 2006, 20:31
http://www.playb3yond.com/Stronka już nieźle wygląda, tylko prosze o pomoc - jaki kod musze wybrac, by wygrać PS3 na lauchu ? ;]. Próbowałem kombinacje /_\,O,[_] i X, ale nie poszło ani o pixela. Oszukaali mnieee banda japońskich decydentów...
Ekansik
25 10 2006, 18:22
QUOTE(Sokolov @ 25 10 2006, 17:08)

Ubisoft przesuwa date wydania G.R.A.W. Więcej
TU 
ubi poprostu przycina z SONY i to jawnie - pisalem o tym kilka tygodni temu zresztą. nie zdziwie sie jak sie okaze ze M$ im sponsoruje takie zagrywki ;F
QUOTE(Er_WolvEr @ 25 10 2006, 20:43)

PLAYSTATION3 Magazine znowu dostało PS3 na PrzeteStowani3

Dopiero sprawdzam filmik zapodane w linku (w ilości 3ch), więc co one skrywają sami sprawdzcie.
http://www.psm3mag.com/page/psm3?entry=ps3_movies_heremimo ze komp mi zdychał niemiłosiernie(chodzi 5 dni z rzedu

) nieodpusciłem w ogladaniu i powiem ze ps3 wymiata

cos pieknego
Łał, super te filmiki, najlepsze było całowanie konsoli i tryumfalne "Yeeee". Swoją drogą pudełko wygląda biednie, a płytki wyglądają jak piraty
Trzcina
25 10 2006, 23:24
Bp plytki to 'piraty'... nagrywane w normalny sposob, a nie tloczone.
Co do pudelka to moze wygladac najgorzej na swiecie,konsoal tez. Najwazniejsze zeby w koncu jakis gameplay zabil ;P Ilez mozna robic filmiki samej konsoli i pudelka O_o
Swoją drogą pudełko wygląda biednie
Pewnie dlatego, ze to bylo zwykle pudlo, a nie oficjalne opakowanie...
MichAelis
26 10 2006, 11:03
Na jednym filmiku widac, ze Resistance nagrane jest do polowy na plytce, czyli ok ~12 GB
Marciin
26 10 2006, 14:53
To ni resistance tylko Genji...
neospiderman
26 10 2006, 16:46
He, he i oczywiście w standardzie kabelek composite, lol. Z kąt ja to wiedziałem, pewnie jak bedzie 10 generacja PS to też będą go dodawac.
Gdzies ktos napisal na forum "Jesli chcesz kupic PS3, to zapomnij bo SCEE wprowadzilo restrykcje na sprzedaz (US/JP retail) PS3 w Europie. Przez to Lik-Sang splajtowalo ;("
To jak bedzie ze sprowadzeniem PS3 !? ;O omg co te Sony jest ...........
KheeD Lik-Sang splajtowalo?? Buhhahahahaaaa to dobre, ja widze ze działaja nadal i doskonale się maja proponując preordery po 0$ na japońska lub amerykańska konsole.
QUOTE(sentinel @ 27 10 2006, 10:55)

http://www.joystiq.com/2006/10/27/todays-hottest-game-video/obmacywanie, włączanie, wyłączanie, uruchamianie płytek, synchronizowanie padów...
ps: ps3 ma wbudowany głośniczek i pika jak pc ;-P
OMG no to sie zaczyna
DaN3000
27 10 2006, 13:47
QUOTE(shy4 @ 27 10 2006, 07:34)

KheeD Lik-Sang splajtowalo?? Buhhahahahaaaa to dobre, ja widze ze działaja nadal i doskonale się maja proponując preordery po 0$ na japońska lub amerykańska konsole.
Może najpierw poczytaj -
http://www.lik-sang.com/news.php?artc=3901 - a dopiero później się hahaj
QUOTE(KILL @ 27 10 2006, 11:55)

http://www.joystiq.com/2006/10/27/todays-hottest-game-video/obmacywanie, włączanie, wyłączanie, uruchamianie płytek, synchronizowanie padów...
OMG no to sie zaczyna

mozna wiedziec co sie zaczyna?
Er_WolvEr
28 10 2006, 14:17
QUOTE(YETI @ 28 10 2006, 09:42)

QUOTE(KILL @ 27 10 2006, 11:55)

OMG no to sie zaczyna

mozna wiedziec co sie zaczyna?
YETI - zaczyna sie obmacywanie, włączanie, wyłączanie, uruchamianie płytek i synchronizowanie padów

!!
A chyba chodzi KILL'owi o porównywanie PS3 do PC.
no ten , pogubilem sie , a no wlasnie pownywanie ps3 z pc , to konsola nie moze miec wbudowanego glosniczka , moze lepiej dac 15 lampek kazda by oznajmiala co innego...
QUOTE(YETI @ 28 10 2006, 09:37)

Playstation 3 Makes Baby Dolls Cryhttp://www.gamebrink.com/news/642-Playstat..._Dolls_Cry.html jak sadzicie o co chodzi w tej reklamie?
Moim zdaniem chodzi o to ze PS3 wywoła emocje nawet u...lalki

Gdy kamera zbliza sie do oczu widzimy szybkie migawki jakby gry, za chwile łzy.
Genialna reklama ^^
tak wlasnie , osobiscie podziwiam specow od marketingu sony , reklamyrobi bodajze jakas potezna brytyjska firma ale nie zaglebialem sie w szczegoly, ale widacd ze szystkie maja klime i sa zrobione ze smakiem
mastah:
W temacie PS3 News nie umieszczamy ŻADNYCH komentarzy - przeniosłem już Twój jeden post, ale jako że napisałeś kolejnego dostałeś warna.
Kenshin
29 10 2006, 14:01
Mnie tam ta reklama przeraza

, ale jest (pipi)ista , opetana lalka rox
hej czy moznaby zalozyc temat z linkami do reklam ps3 (ps2 tez, czemu nie) oraz do gier? cos dla fanbojow (dla mnie:)) sony i ich specow od marketingu, troche tego jest wiec by bylo co ogladac, niedlugo rusza ps3 takze wiele ciekawych kampanii sie pewnie pojawi, niech ktos cos zadziala...
Ja jestem za. Coś w tych klimatach istnieje na forum Wii. Jakieś reklamy własnie lub filmy (itp) parodiujące PS3. Lub jakieś produkcje (video) fanowskie (ew. antyfanowskie

.
Litwin25
31 10 2006, 13:00
W ogóla jakaś dziwna ta polityka.Najpierw rozpalają wyobraźnie milionów graczy a potem rzucają ochłapy w postacji 80 tys.konsol.Przecież po 5 minutach tego nei będzie i beda się tam dziać Dantejskie sceny.
saper39
31 10 2006, 15:10
QUOTE(Ryo-San @ 30 10 2006, 22:17)

http://ps3.ign.com/articles/742/742510p1.html liczba sztuk PS3 na launch w Japonii - zredukowana o 20 tys
80 tys na start w Japan
Moze te 20 tys. sztuk chcą rzucic na Europę
Ryo-San
31 10 2006, 16:21
QUOTE(YETI @ 31 10 2006, 17:17)

FFVII na PS3?

Skan chyba z nowego Famitsu, fotka to oczywiscie fake, ale ciekawe co mozna wyczytac z tych krzaczkow (jakies przecieki???

)
http://img86.imageshack.us/img86/1710/hp0053ph7.jpgdajcie mi czas do wieczora - kumpel (3 rok japonistyki) ma wpasc do mnie za pare godzinek to bedzie tlumaczenie
QUOTE(YETI @ 31 10 2006, 16:17)

FFVII na PS3?

Skan chyba z nowego Famitsu, fotka to oczywiscie fake, ale ciekawe co mozna wyczytac z tych krzaczkow (jakies przecieki???

)
http://img86.imageshack.us/img86/1710/hp0053ph7.jpgwygląda mi na jakiś fotomontaż
QUOTE(Ryo-San @ 1 11 2006, 00:23)

QUOTE(YETI @ 31 10 2006, 17:17)

FFVII na PS3?

)
http://img86.imageshack.us/img86/1710/hp0053ph7.jpgtak jak pisalem wczesniej...kumpel wlasnie przetlumaczyl ten skan i ekhm nie wiem jak to napisac ale
Zarząd Square-Enix potwierdzil reamke FF VII na Playstation 3. Data premiery nie jest znana.oczywiscie to tak w skorcie ale chyba to co najwazniejsze powinno byc jasne o_O
YETI to jest pewny skan? dobre zrodlo?
p.s zapodaj odp w temacie PS3 - tam pociagniemy dyskusje
sytuacja przedstawia sie tak, najpierw ukazała sie informacja ze to fragment scanu z nowego Famitsu, po jakims czasie ze to skan z "japonskiej gazety" a teraz chodza głosy ze to robota fanów FFVII
Panowie wiec chyba jeszcze nie teraz...jeszcze (trzeba byc dobrej mysli)
udontneed2know
31 10 2006, 22:39
Jak pisałem na GO, odnośnie screena - fake. Tło jest wycięte z filmu Advent Children. Zoabczcie temat na ps3forums.
szkoda ze to tylko plotki, jest duzo osob (min ja) ktore nie mialy stycznosci z FF VII a z opowiadac kumpla wynika ze gra byla dobra...
To podbnie jak ja. Słyszałem sporo o FFVII (miałem okazję chwilkę zagrać) ale niemaiłem oakzji tego nigdy przejsć, a remake na PS3 byłby ku temu świetną okazją.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.